Dodaj do ulubionych

Rozświetlenie korony miss na Kongresówce

02.09.06, 20:34
I tak KACZYŃSKI jest najpięknięjszy !!!!
Obserwuj wątek
    • nessuno Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 20:37
      Mam nadzieję, że te piękne kobiety zobaczą tylko te miejsca, które są tego
      warte.Nie należą do nich napewno szpetne budy pseudo kupców na
      Pl.Defilad.Chciałbym, aby po finale wyjechały z miłymi wrażeniami z naszego
      miasta.
      • borow4 szkoda ze Polka jest tak naiwnie glupia 02.09.06, 21:59
        z cyklu slodka idiotka, amatorka skurduplalych zlosliwych pisowskich trolli z
        waffen pis pis
        • odette Co innego,gdyby była miłośniczką swinskiego ryja i 02.09.06, 23:18
          szparkowatych oczek ustrojonych niebieskimi soczewkami.

borow4 napisał:

> z cyklu slodka idiotka, amatorka skurduplalych zlosliwych pisowskich trolli z
          > waffen pis pis
          • borow4 no jasne ze co innego 03.09.06, 10:04
            nie watpie
        • odette Czyżby Tusk nie był kurduplem?Stań kiedyś koło nie 02.09.06, 23:21
          go.Przekonaj się.
          Rokita tez zanadto nie wybujał.
          Chyba , ze ten sliczny, wysoki , to był Kwachu?
          • gagapapa Re: Czyżby Tusk nie był kurduplem?Stań kiedyś koł 02.09.06, 23:51
            Kwachu miał śliczne niebieskie oczęta, które bardzo pasowały do czerwonego
            krawata.
          • lze_elita.71 PiSdziakom Kaczory widac rosna w oczach... 03.09.06, 03:02
            Sam pamietam, ze by podac lape Kaczorowi, to musialem sie schylac az mnie w
            krzyzach lupnelo, a bynajmniej wzrostu Dorna nie jestem;)
            Pamietam tez, ze moja zona, cale 162 cm, byla w balerinkach od jakiegos Kaczora
            (ja tam ich nie odrozniam, bo i po co mi?) wyraznie WYZSZA, a Tusk ja jednak
            ciut przewyzszal, nawet gdy wlozyla butki na szpilkach:)Na oko oceniam Kaczki
            do 160, podczas gdy Tusk ma jakies 175-176cm wzrostu.
        • gagapapa Re: szkoda ze Polka jest tak naiwnie glupia 02.09.06, 23:55
          pytanie do antykurdupla borow4 :
          Ile m,asz wzrostu?
          • gagapapa Re: szkoda ze Polka jest tak naiwnie glupia 02.09.06, 23:57
            jeżeli nie podasz to sklasyfikuję cię automatycznie jako kurdupla.
            • lze_elita.71 Kaczki sa nizsze od mojej slubnej : "cale" 162 cm 03.09.06, 03:05
              wzrostu i 55 kg zywej wagi (i dobrze - chudych nie lubie).

--
              "Polak najwyzsza forma nadecia sie" Jerzy Urban
          • borow4 178 03.09.06, 10:08
            powinno ci wystarczyc, bo to wzrost conajmniej sredni
            choc przy politykach pisu to wzrost gigantyczny
            A Gertych jawi sie jako olbrzym
            • gagapapa Re: 178 03.09.06, 12:36
              ale i tak jesteś sporo niższy ode mnie, czyli kurdupel jesteś:)
    • maruda.r Jak nie wybiorą Kaczyńskiego, to znów się obrazi 02.09.06, 20:53

*
    • marek_kopec Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 20:54
      Jeśli chodzi o tą aktualną i wogóle o kandydatki to wcale bym nie powiedział, że
      są to jakieś specjalne piękności. Jedynie tyle że figura idzie w parze z urodą.
      btw. znam wiele dużo ładniejszych dziewczyn w bardzo małej mieścinie tyle, że
      mają gorsze figury.
      • ciala_jamiste Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 20:56
        a jak tam nasza matka -Polka?
        Ma szansę?
        • borow4 ta amatorka kaczek? 02.09.06, 22:01
          oczywiscie w zyciu jest na ogol tak iz kazda potwora znajdzie swego amatora
          no ale porazila mnie swa glupotą
          • odette Nawet miss jest brzydka,gdy jest przeciw ubecji! 02.09.06, 23:24
            Cóż dopiero prezydent,czy premier którzy są fantastyczni.Zwłaszcza z powodu nie
            włazidupstwa i nie-służalczości tym , na których żołdzie jesteś.

• lze_elita.71 Buhahaha! Ja tam w falszywki IPN nie wierze:) 03.09.06, 03:10
              Poki sie nie wyjasni, CO tak naprawde bylo w teczce Jarka K., to na miejscu
              PiSdziakow na zonglowanie "ubecja" bardzo bym uwazal...By przypadkiem w Wodza
              tym nie trafic:)))
              • borow4 miss gada glupoty 03.09.06, 10:06
                bo swoje marzenia o mezczyznach osadzila w swiecie skurduplalej pisowkiej
                polityki
      • gagapapa Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 23:52
        marek_kopec napisał:

> Jeśli chodzi o tą aktualną i wogóle o kandydatki to wcale bym nie powiedział,
        ż
        > e
        > są to jakieś specjalne piękności. Jedynie tyle że figura idzie w parze z
        urodą.
        > btw. znam wiele dużo ładniejszych dziewczyn w bardzo małej mieścinie tyle, że
        > mają gorsze figury.

Tzn., że mają ładne pyszczki, ale grube doopska? Tak?
    • mikofik Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 21:03
      Za rok światowa wystawa psów rasowych, wtedy popularność rządzącej koalicji
      sięgnie szczytu. Samoobrona będzie rządzić za 4 lata, na wyścigi powrócą wystawy
      zwierząt chodowlanych. Będzie transmisja w tv i pełna pompa. Konkurs drobiu
      wygra para pewnych ślicznych ptaszków... Wtedy spełnią się niektóre marzenia.

nudnepocztowki.blog.pl/
      • blue911 Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 21:31
        Pieknosc miss nie polega na tym,ktora najlepiej Ci pasuje do obalenia gorzalki
        i przewracania sie w lozku...z Toba. Zmien kryteria ,a zrozumiesz po co ten
        konkurs. Przeciez krowe tez mozna uzyc do seksu?....i nawet starych skarpet nie
        potrzeba zdejmowac! hehehe!
        • borow4 nie traktuj mikofika powaznie 02.09.06, 22:03
          przeciez to pisowski prowokator - co widac po znajomosci ortografii
    • odette Mania prześladowcza.Każdy temat kojarzy się z Ka 02.09.06, 23:16
      czynskimi.
      Otrząśnijcie się, to jest
      zapiekłość
      głupota
      groźna choroba psychiczna.
      Jeśli to szczere odczucie. Chyba , ze to praca.
      • lze_elita.71 Twoja maniakalna obrona Kwaczek wyraznie wskazuje, 03.09.06, 03:07
        ze ci za nia placa. Albo...jestes kotem Jarka i milosc ci realny obraz Twoich
        Panow i Wladcow zacmila:)
    • odette Rozświetl sobie umysł.Prezydent nie jest od urody, 02.09.06, 23:29
      jak sobie dałeś wmówić. Tak myślą kurze móżdżki.

Słyszałes, co mówi Urban o swoich czytelnikach? Własnie to ( o tych móżdzkach).
      • lze_elita.71 Gdyby prezydent mial mozg, klase i maniery, to te 03.09.06, 03:08
        mizerna urode by mu zapewne darowano. Niestety, "uroda" Kacza wiernie oddaje
        MALOSC tych paranoikow. I tyle:)
    • gagapapa Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 23:50
      niektóre są fajne. Wyruchałbym je.
      • lze_elita.71 Ba, ale watpliwe, by Misski chcialy takiego chama 03.09.06, 03:12
        Chyba, ze ty taki OD GWALTOW?
        • gagapapa Re: Ba, ale watpliwe, by Misski chcialy takiego c 03.09.06, 12:42
          hehehehe:)
    • eltonajohna Re: baby sa nudne - faceci b. interesujacy 02.09.06, 23:56
      nedlugo laski beda pokazywac pól d...y a pazyry beda miec na 10 cm dlugie - i
      beda sie bardzo dziwic ze faceci beda patrzec w telewizor i pic piwo orza ziewac
      przy tych glupich laskach
      • lze_elita.71 Co racja to racja: mnie jakos bardziej od golej 03.09.06, 03:14
        polpupy bierze rozpakowywanie damy z haleczek, ponczoszek i koronek...
    • uwolnic_cyce Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 03.09.06, 01:20
      Po tysiąckroć żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wojtek2784 To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata ... 03.09.06, 03:11
      To ewidentne naciąganie naiwnych na niepotrzebne wydatki.
      • blue911 Re: To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata 03.09.06, 07:04
        20 lat temu opuscilem ten kraj i nadal cudzoziemcom pokazuje sie:
        Lazienki ,Wilanow,pomnik Chopina. To sa oczywiscie ladne miejsca ,ale ....nic w
        Warszawie nie zrobiliscie godnego pochwalenia sie przez tyle lat ?! WOW!
        Gesia skorka mnie ogarnela.
      • blue911 Re: To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata 03.09.06, 07:06
        Jestesmy za mlodzi na demokracje w stylu europejskim. Uwazam,ze Polsce jest
        potrzebny rzad silnej reki,kogos zdecydowanego ,ale madrego ,ktory wyprowadzi
        ten kraj z katastrofy. Taki swiecki papiez.
        • elargentis Re: To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata 03.09.06, 07:11
          moze skoro juz wyjechales to przestan decydowac o tym, co Polsce jest potrzebne
          a co nie. mnie np. rzady silnej reki nie sa potrzebne w kraju i nie chce zeby o
          tym decydowali emigranci...
    • heraldek Popedzic misski na pielgrzymke do Czestochowy.... 03.09.06, 15:13
      ....moga byc w bikini....
    • perugino1 Kaziemiera Marcinkiewiczówna - Miss Łerlt 2006 03.09.06, 18:06
      najladniejsza byla ta misska z kaczystanu, ktora mowila na poczatku cos po
      wolsku, ladna, szkoda tylko, że troche łysiejaca ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka