x01 02.09.06, 20:34 I tak KACZYŃSKI jest najpięknięjszy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessuno Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 20:37 Mam nadzieję, że te piękne kobiety zobaczą tylko te miejsca, które są tego warte.Nie należą do nich napewno szpetne budy pseudo kupców na Pl.Defilad.Chciałbym, aby po finale wyjechały z miłymi wrażeniami z naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 szkoda ze Polka jest tak naiwnie glupia 02.09.06, 21:59 z cyklu slodka idiotka, amatorka skurduplalych zlosliwych pisowskich trolli z waffen pis pis Odpowiedz Link Zgłoś
odette Co innego,gdyby była miłośniczką swinskiego ryja i 02.09.06, 23:18 szparkowatych oczek ustrojonych niebieskimi soczewkami. borow4 napisał: > z cyklu slodka idiotka, amatorka skurduplalych zlosliwych pisowskich trolli z > waffen pis pis Odpowiedz Link Zgłoś
odette Czyżby Tusk nie był kurduplem?Stań kiedyś koło nie 02.09.06, 23:21 go.Przekonaj się. Rokita tez zanadto nie wybujał. Chyba , ze ten sliczny, wysoki , to był Kwachu? Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Czyżby Tusk nie był kurduplem?Stań kiedyś koł 02.09.06, 23:51 Kwachu miał śliczne niebieskie oczęta, które bardzo pasowały do czerwonego krawata. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 PiSdziakom Kaczory widac rosna w oczach... 03.09.06, 03:02 Sam pamietam, ze by podac lape Kaczorowi, to musialem sie schylac az mnie w krzyzach lupnelo, a bynajmniej wzrostu Dorna nie jestem;) Pamietam tez, ze moja zona, cale 162 cm, byla w balerinkach od jakiegos Kaczora (ja tam ich nie odrozniam, bo i po co mi?) wyraznie WYZSZA, a Tusk ja jednak ciut przewyzszal, nawet gdy wlozyla butki na szpilkach:)Na oko oceniam Kaczki do 160, podczas gdy Tusk ma jakies 175-176cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: szkoda ze Polka jest tak naiwnie glupia 02.09.06, 23:55 pytanie do antykurdupla borow4 : Ile m,asz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: szkoda ze Polka jest tak naiwnie glupia 02.09.06, 23:57 jeżeli nie podasz to sklasyfikuję cię automatycznie jako kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Kaczki sa nizsze od mojej slubnej : "cale" 162 cm 03.09.06, 03:05 wzrostu i 55 kg zywej wagi (i dobrze - chudych nie lubie). -- "Polak najwyzsza forma nadecia sie" Jerzy Urban Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 178 03.09.06, 10:08 powinno ci wystarczyc, bo to wzrost conajmniej sredni choc przy politykach pisu to wzrost gigantyczny A Gertych jawi sie jako olbrzym Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: 178 03.09.06, 12:36 ale i tak jesteś sporo niższy ode mnie, czyli kurdupel jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kopec Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 20:54 Jeśli chodzi o tą aktualną i wogóle o kandydatki to wcale bym nie powiedział, że są to jakieś specjalne piękności. Jedynie tyle że figura idzie w parze z urodą. btw. znam wiele dużo ładniejszych dziewczyn w bardzo małej mieścinie tyle, że mają gorsze figury. Odpowiedz Link Zgłoś
ciala_jamiste Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 20:56 a jak tam nasza matka -Polka? Ma szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 ta amatorka kaczek? 02.09.06, 22:01 oczywiscie w zyciu jest na ogol tak iz kazda potwora znajdzie swego amatora no ale porazila mnie swa glupotą Odpowiedz Link Zgłoś
odette Nawet miss jest brzydka,gdy jest przeciw ubecji! 02.09.06, 23:24 Cóż dopiero prezydent,czy premier którzy są fantastyczni.Zwłaszcza z powodu nie włazidupstwa i nie-służalczości tym , na których żołdzie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Buhahaha! Ja tam w falszywki IPN nie wierze:) 03.09.06, 03:10 Poki sie nie wyjasni, CO tak naprawde bylo w teczce Jarka K., to na miejscu PiSdziakow na zonglowanie "ubecja" bardzo bym uwazal...By przypadkiem w Wodza tym nie trafic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 miss gada glupoty 03.09.06, 10:06 bo swoje marzenia o mezczyznach osadzila w swiecie skurduplalej pisowkiej polityki Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 23:52 marek_kopec napisał: > Jeśli chodzi o tą aktualną i wogóle o kandydatki to wcale bym nie powiedział, ż > e > są to jakieś specjalne piękności. Jedynie tyle że figura idzie w parze z urodą. > btw. znam wiele dużo ładniejszych dziewczyn w bardzo małej mieścinie tyle, że > mają gorsze figury. Tzn., że mają ładne pyszczki, ale grube doopska? Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mikofik Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 21:03 Za rok światowa wystawa psów rasowych, wtedy popularność rządzącej koalicji sięgnie szczytu. Samoobrona będzie rządzić za 4 lata, na wyścigi powrócą wystawy zwierząt chodowlanych. Będzie transmisja w tv i pełna pompa. Konkurs drobiu wygra para pewnych ślicznych ptaszków... Wtedy spełnią się niektóre marzenia. nudnepocztowki.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 21:31 Pieknosc miss nie polega na tym,ktora najlepiej Ci pasuje do obalenia gorzalki i przewracania sie w lozku...z Toba. Zmien kryteria ,a zrozumiesz po co ten konkurs. Przeciez krowe tez mozna uzyc do seksu?....i nawet starych skarpet nie potrzeba zdejmowac! hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 nie traktuj mikofika powaznie 02.09.06, 22:03 przeciez to pisowski prowokator - co widac po znajomosci ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
odette Mania prześladowcza.Każdy temat kojarzy się z Ka 02.09.06, 23:16 czynskimi. Otrząśnijcie się, to jest zapiekłość głupota groźna choroba psychiczna. Jeśli to szczere odczucie. Chyba , ze to praca. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Twoja maniakalna obrona Kwaczek wyraznie wskazuje, 03.09.06, 03:07 ze ci za nia placa. Albo...jestes kotem Jarka i milosc ci realny obraz Twoich Panow i Wladcow zacmila:) Odpowiedz Link Zgłoś
odette Rozświetl sobie umysł.Prezydent nie jest od urody, 02.09.06, 23:29 jak sobie dałeś wmówić. Tak myślą kurze móżdżki. Słyszałes, co mówi Urban o swoich czytelnikach? Własnie to ( o tych móżdzkach). Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Gdyby prezydent mial mozg, klase i maniery, to te 03.09.06, 03:08 mizerna urode by mu zapewne darowano. Niestety, "uroda" Kacza wiernie oddaje MALOSC tych paranoikow. I tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 02.09.06, 23:50 niektóre są fajne. Wyruchałbym je. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Ba, ale watpliwe, by Misski chcialy takiego chama 03.09.06, 03:12 Chyba, ze ty taki OD GWALTOW? Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Ba, ale watpliwe, by Misski chcialy takiego c 03.09.06, 12:42 hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
eltonajohna Re: baby sa nudne - faceci b. interesujacy 02.09.06, 23:56 nedlugo laski beda pokazywac pól d...y a pazyry beda miec na 10 cm dlugie - i beda sie bardzo dziwic ze faceci beda patrzec w telewizor i pic piwo orza ziewac przy tych glupich laskach Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Co racja to racja: mnie jakos bardziej od golej 03.09.06, 03:14 polpupy bierze rozpakowywanie damy z haleczek, ponczoszek i koronek... Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Rozświetlenie korony miss na Kongresówce 03.09.06, 01:20 Po tysiąckroć żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata ... 03.09.06, 03:11 To ewidentne naciąganie naiwnych na niepotrzebne wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata 03.09.06, 07:04 20 lat temu opuscilem ten kraj i nadal cudzoziemcom pokazuje sie: Lazienki ,Wilanow,pomnik Chopina. To sa oczywiscie ladne miejsca ,ale ....nic w Warszawie nie zrobiliscie godnego pochwalenia sie przez tyle lat ?! WOW! Gesia skorka mnie ogarnela. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata 03.09.06, 07:06 Jestesmy za mlodzi na demokracje w stylu europejskim. Uwazam,ze Polsce jest potrzebny rzad silnej reki,kogos zdecydowanego ,ale madrego ,ktory wyprowadzi ten kraj z katastrofy. Taki swiecki papiez. Odpowiedz Link Zgłoś
elargentis Re: To jest konkurs dla kucharek i 3-ciego świata 03.09.06, 07:11 moze skoro juz wyjechales to przestan decydowac o tym, co Polsce jest potrzebne a co nie. mnie np. rzady silnej reki nie sa potrzebne w kraju i nie chce zeby o tym decydowali emigranci... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Popedzic misski na pielgrzymke do Czestochowy.... 03.09.06, 15:13 ....moga byc w bikini.... Odpowiedz Link Zgłoś
perugino1 Kaziemiera Marcinkiewiczówna - Miss Łerlt 2006 03.09.06, 18:06 najladniejsza byla ta misska z kaczystanu, ktora mowila na poczatku cos po wolsku, ladna, szkoda tylko, że troche łysiejaca ... Odpowiedz Link Zgłoś