luke130 04.09.06, 18:54 ciekawe czy dozyje czasow kiedy o panu przesie przeczytam kiedys Jaroslaw K. syn Rajmunda ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silezius.monachijski lodówka mi się nie domyka z tego dobrobytu 04.09.06, 19:00 niech już Koalicja odda władzę... zabawna jest historia - kwaki i lepcio i romek lżyli UE a teraz dzięki ożywieniu tamże i pieniądząm stamtąd mogą budować socjalizm z ludzką twarzą i nawet mają pewne sukcesy - tak samo jak tow. Łukaszenko bogaci siebie i swój lud umiejętnie sprzedając rosyjską ropę i gaz. To nie od dziś wiadomo że 4 Republika i Respublika Belarus różnią się głównie stężeniem homo sovieticusa - szacuję na 70% w pierwszym i 85 w drugim przypadku. Ale niech Mohery się nie cieszą: niewykorzystane okazje mszczą się, brak reform i psucie budżetu zemści się z pewnością. Węgry właśnie mają czkawkę po dobrobycie socjalistycznym... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 zabolalo,zabolalo 04.09.06, 19:05 Mysle ,ze pan posel Rokita ma racje,chociaz pisiory beda zaprzeczac! no bo kiedy PIS mowi prawde? chyba tylko poprzez Kurskiego! ha,ha! Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Kura Kurski, Kaczka Kaczyński 04.09.06, 19:09 a jakimi ptakami są Lepper i Giertych? Może to są zwykłe ptaki. No wiecie,... PTAKI!. A może PiSiaki? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.kucypera Re: Kura Kurski, Kaczka Kaczyński 04.09.06, 19:25 > a jakimi ptakami są Lepper i Giertych? Może to są zwykłe ptaki. No wiecie,... P > TAKI!. Najszybsze ptaki na świecie ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kura Kurski, Kaczka Kaczyński 04.09.06, 19:34 Najszybszym ptakiem na świecie jest ostatnia żyjąca w Etiopii kura. Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Nie zabolało w ogóle, ta reklamowka skierowana 04.09.06, 19:49 jest do 15% ludzi, którzy ja zrozumieją. Przypomnijcie sobie, jaki procent Polaków rozumie wiadomości podawane w TV. A są to ludzie, którzy się interesują tym co się dzieje. 70& naszych obywateli, a 90% wyborców PiS nie będzie wiedziało o co w tej reklamowce chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus PiSowi potrzebny pies łowny taki na ślimaki, 04.09.06, 20:31 Potrzebny pies łowny taki na ślimaki, co ma chód kaczy i też się ślimaczy! Co już nie rzuca się na byle ruch klamki, warczy i otwiera cicho u drzwi zamki. Szczeka na Żyda, lewusa, liberała, ma smak w nim taki jak maślana chała. Wbija zęby w chałę i odgryza kęsa, trzeźwieje, bo czuje smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości prosi dla obłędu wiele łagodności! Mało, on uważa od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Lech Kaczyński musi przywyknąć do myśli, że... 04.09.06, 21:44 ... już niebawem przyjdzie mu przed sądem odpowiedzieć za okres warszawskiej prezydentury: za wszystkie zaniedbania, za kłamstwa i straty wywołane, niezgodnym z prawem, opuszczeniem stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 !!!!! Spot kierowany do samotnych matek !!!!! 04.09.06, 21:32 mamara napisał: > ( spot kierowany )jest do 15% ludzi ... dokładnie, bo tyle mamy w Polsce samotnych matek, notabene tamta ze spotu ma sporo hajsu na taki dom, a więc "targetem" PO jest przykładowa samotna matka ( lub matka której mąż jest wiecznie w drodze - typowy biznesmen - nowoczesny - liberalny model rodziny ). Teraz czas na spot gdzie to samo ogląda górnik lub mocherowy beret, bo same samotne matki nie wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredling Re: zabolalo,zabolalo 04.09.06, 19:44 "Zdaniem premiera Jarosława Kaczyńskiego, emitowany w ostatnich dniach spot PO jest "kolejnym dowodem bezradności opozycji". "To jest smutne. Jeśli ktoś sądzi, że się tym przejmę, to myli się" - powiedział Kaczyński w poniedziałek na konferencji prasowej w Kielcach. Szef rządu zastrzegł, że nie widział jeszcze spotu Platfromy." Najlepiej tutaj brzmi sama końcówka :) Grunt to krytykować coś, czego się nie widziało. To prawie jak pan Przemysław Gosiewski o rekonstrukcji... youtube.com/watch?v=15kBrCZEbeU Widać, panowie z PiSu mają to we krwii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: lodówka mi się nie domyka z tego dobrobytu 04.09.06, 20:34 Problem Wegier jest wypadkowo podniesienia swiadczen socjalnych z jednoczesnym...obnizeniem podatkow. Ani to bylo liberalne,ani to bylo socjalistyczne. To po prostu bylo G-L-U-P-I-E !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 ZaPOlał brzuch od smiechu, Donald pokaż kuper! 04.09.06, 21:28 Jeszcze na koniec Tusk powinien pokazać język Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: ZaPOlał brzuch od smiechu, Donald pokaż kuper 04.09.06, 21:30 A Rokita powinien rozpłakać się i przyrzeknąć uroczyście, że już będzie mówić samą prawdę i tylko prawdę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Re: ZaPOlał brzuch od smiechu, Donald pokaż kuper 04.09.06, 21:34 gamon0 napisał: > A Rokita powinien rozpłakać się i przyrzeknąć uroczyście, > że już będzie mówić samą prawdę i tylko prawdę... :))) .. i niech przyrzeknie na swoją bujną czuprynę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
louzack Podsądny Jarosław K. wraz ze wspólnikami 04.09.06, 19:06 Reszta się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Podsądny Jarosław K. wraz ze wspólnikami 04.09.06, 19:51 wyrok pozbawienia wolności na lat... oraz pozbawienie praw publicznych chcę byc klawiszem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 PO-płuczyny, PO raz kolejny , i od nowa again. 04.09.06, 22:12 Skoro Donald takie spoty robi to znaczy że kompletnie nie rozumie polskiego społeczeństwa, i nie umie do niego dotrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik3 alez oczywiście że zabolało 04.09.06, 19:10 Zobaczyc swoją prawdziwą twarz na ekranie telewizora i to jeszcze w reklamówce politycznego przeciwnika musi boleć. I niech boli, i niech prowadzi do przegranej pisiorów Tylko PO Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: alez oczywiście że zabolało 04.09.06, 19:14 arbuzik3 napisał: > Zobaczyc swoją prawdziwą twarz na ekranie telewizora i to jeszcze w reklamówce > politycznego przeciwnika musi boleć. I niech boli, i niech prowadzi do > przegranej pisiorów > Tylko PO tylko PO! Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Re: alez oczywiście że zabolało 04.09.06, 19:44 Wystarczy przywołać w pamięci założycieli PO. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal3003 "spotu platformy nie widzialem" 04.09.06, 19:18 >>Zdaniem premiera Jarosława Kaczyńskiego, emitowany w ostatnich dniach spot PO jest "kolejnym dowodem bezradności opozycji".<< >>Szef rządu zastrzegł, że nie widział jeszcze spotu Platfromy.<< cos mi podpowiada, ze podobnie musialo byc przy okazji wystapoenia prez. Koehlera. "nie podoba mi sie ale jeszcze nie slyszalem" godne podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: "spotu platformy nie widzialem" 04.09.06, 23:34 Politycy PiS nie muszą niczego oglądać,słuchać ani czytać.W wydawaniu ocen kierują się własnym widzimisie lub urojeniami paranoicznymi,które stanowia podstawę ich rozeznania swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Polska potrzebuje liberalnych socjalistów *** 04.09.06, 19:19 a nie PO czyli PiSu w wersji light... :) Obniżyć podatki! Wykopać lewych rencistów! Wykopać lewych rolników! Znieść haracz na ZUS! Znieść państwowe listy leków refundowanych! (popierać generyki!) a będzie kasa na edukację, policję czy leczenie! --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/O-Bushu-i-Nasrallahu-karykatury.html Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 zabooolało!.. wystarczy poczytać ich posty.. 04.09.06, 19:23 pełne bezsilnej złości!... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Re: *** Polska potrzebuje liberalnych socjalistów 04.09.06, 19:36 alkud napisał: > Obniżyć podatki! > Wykopać lewych rencistów! > Wykopać lewych rolników! > Znieść haracz na ZUS! > Znieść państwowe listy leków refundowanych! Ja też bym tak chciał. Tyle, że na razie ludzie głoszący te poglądy nie mają żadnych szans w walce z socjalistycznymi oszołomami. Dlatego nie ma innego wyjścia jak popierać PO. Na głębsze zmiany przyjdzie jeszcze długo poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: *** Polska potrzebuje liberalnych socjalistów 04.09.06, 20:31 alkud napisał: > a nie PO czyli PiSu w wersji light... > > :) > > Obniżyć podatki! hehe ale ktore podatki, pragne przypomniec ze podatek CIT jest juz bardzo niski i do tego liniowy...co nie jest najlepszym rozwiazaniem. Chcesz obnizyc PIT,a moze VAT ??? A zatem co do obniżania podatków, to jedyne, co jest udowodnione, to że obniżka podatków w pewnym zakresie jest bodźcem rozwojowym, ale (1) po przekroczeniu tego zakresu bodziec działa chaotycznie; (2) nie wiadomo, jak wielki to zakres. W sumie obniżenie podatków może działać zresztą negatywnie, bo zwiększa się niebezpieczeństwo deficytu budżetowego. Identyczne niebezpieczeństwo wiąże się z próbami inflacyjnego pompowania wzrostu. Oba rodzaje polityki są obliczone na krótki termin i nie opierają się na rzeczywistej sile gospodarki. > Wykopać lewych rencistów! W jaki sposob chcesz to przeprowadzic. Czy wiesz o tym,ze sama taka operacja bylaby zbyt kosztowna ??? Ja znam ludzi ktorzy pochodzili z biednych regionow Polski i mogli studiowac tylko dlatego,ze ich starzy mieli falszywe renty(rodzice najczesciej pracowali na czarno). Renty tak naprawde nie sa problemem tego kraju.Jest to jedynie haslo medialne... > Wykopać lewych rolników! O tak !!! To jak najbardziej popieram :) > Znieść haracz na ZUS! A co proponujesz w zamian? ZUS mozna lepiej kontrolowac,aby nie trwonil pieniedzy,ale zniesienie tych skladek jest NIEMOZLIWE. Nie opowiadaj skrajnie liberalnych bzdur :) > Znieść państwowe listy leków refundowanych! > (popierać generyki!) > ??? > a będzie kasa > na edukację, policję czy leczenie! Jestes wyjatkowo naiwny,jesli myslisz,ze wprowadzenie proponowanych przez ciebie zmian ozywi polska gospodarke i spowoduje wieksze wplywy do budzetu. > --- Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Jasiu, spot się tak udał, a mina jak zwykle? 04.09.06, 19:27 A spot to jest na poziomie hymnu samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:33 No i co z tego, ze zabolalo? Dopieprzyc Kaczynskim to zadna sztuka, oni obrazaja sie o kazdy drobiazg jak male dzieci i nie trzeba wydawac kasy na spoty. Tak sie nie wygrywa wyborow. Jesli Rokita uwaza za sukces to, ze uklul kaczke w zad, a nie zastanawia sie nawet, czy wyborcy to lykna, to mamy opozycje warta koalicji... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:48 uklad_wcielony napisał: > No i co z tego, ze zabolalo? Dopieprzyc Kaczynskim to zadna sztuka, oni > obrazaja sie o kazdy drobiazg jak male dzieci i nie trzeba wydawac kasy na > spoty. Tak sie nie wygrywa wyborow. Jesli Rokita uwaza za sukces to, ze uklul > kaczke w zad, a nie zastanawia sie nawet, czy wyborcy to lykna, to mamy > opozycje warta koalicji... Ja i bez spotu wiem co sądzić o J.Kaczyńskim, ale istnieje szansa, że ci, do których ten spot jest kierowany, łykną go, podobnie jak przed wyborami łyknęli pisowskie pluszaki i lodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:37 Brawo PO Brawo Tusk Brawo Rokita Moze ludzie wreszcie przejrza na oczy co pissowska banda tak naprawde soba reprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
estr Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:37 Czego tobie i sobie i Polakom (bez wszech-) życzę. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:40 luke130 napisał: > ciekawe czy dozyje czasow kiedy o panu przesie przeczytam kiedys Jaroslaw K. > syn Rajmunda ;) A ja mam nadzieję, że dożyję czasów, kiedy o "panu prezesie" wogóle niczego nie będę miała szansy przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało. 04.09.06, 19:42 Zabolało. Wystarczy poczytać komentarze na Forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:51 Mnie na przykład niepokoi, że w Szkocji zostało podjęte postępowanie policyjne przeciwko bramkarzowi Borucowi dlatego, że się przeżegnał dwa rzay w ciągu meczu. Na ten temat warto z naszymi europejskimi partnerami porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:53 Hm? Co to za historia? Zmyślona czy prawdziwa? Dobry wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 19:57 Dobry wieczór. > Hm? Co to za historia? Zmyślona czy prawdziwa? Z tej samej serii. Nawet sprawa dziadka Tuska, jeżeli trzymać się faktów, to była w istocie skrajnie nieudana operacja socjotechniczna PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:03 Rozumiem. Imaginujesz sobie, że zaczynają usuwać z wątków wpisy naszej ulubienicy z Centrum Warszawy? Dzisiaj też bredziła o bracie bliźniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:08 To są fragmenty wywiadu udzielonego przez premiera "Polityce". Nasza ulubiona sierotka nie chce odpowiedzieć na pytanie czy 53 w jej nicku to: rok urodzenia, liczba lat (wychodzi na to samo) czy IQ? I mnie zaczepia. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:10 Nie tylko Ciebie (niestety). W dodatku sugeruje, że jesteśmy jedną osobą piszącą pod wieloma nickami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:16 Ona jest z PiS więc się nie odczepi. Może przyznajmy się? Ubi tu Caia, ibi ego Caius. :) -------------- I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:23 Dobrze :). Ubi tu Caius ibi ego Caia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:28 Trzeba do niej napisać. Tylko na jaki adres. Bo ona mieszka w centrum Warszawy na Żoliborzu, tzn. w Gdyni albo w Parczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:31 Chyba trzeba poczekać, aż zgłosi się sama. Mam znajomego listonosza, ale, niestety, akurat nie w Parczewie, nie w Gdyni i nie w Centrum Warszawy. Co za pech. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=48033982&a=48039886 Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:46 Chyba trzeba kłaść to na karb młodego wieku i braku doświadczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:54 Szósty krzyżyk to młody wiek? Ona jest siostrą Matuzalema? O, żesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:57 Nie, nie. Jest naprawdę bardzo młodziutka chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:02 Pewien pan był tak zdolny, że mając 3 latka miał już taki sam rozum jak w wieku 53 (lat, oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:07 A może tyle razy była zbanowana? Zobacz, jaką cyferkę w swoim nicku ma już nasza forumowa Jola. Jeśli chodzi o wątek równoległy, z mojej strony pas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:10 > Jeśli chodzi o wątek równoległy, z mojej strony pas ;) Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:12 Mam jakieś przeczucie, że dziś dostaniemy bana. I Ty i ja. Będziemy brothers in bans :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:19 Or sisters. ...poziom agresji opozycji wobec nas jest rzeczywiście niesłychany. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:24 Or Caius et Caia. Cóż, to zwykła bezsilność + duże pokłady złości. To często rodzi agresję, widocznie słowną też. Nie ma sensu się czymś takim przejmować :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:34 Biskup I. Krasicki pięknie to ujął. Śmiejmy się z głupich ale przewielebnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:50 Oddalam się w ramiona Morfeusza. Jestem po saunie i chce mi się jakoś spać. Chyba za długo siedziałam. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:51 Bajecznie kolorowych snów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:54 Tylko uważaj na siebie :), Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re:do Joli 04.09.06, 20:14 ,ktorej post zostal skasowany! Gdyby glupota umiala fruwac dolaczlas to tego ptactwa! Lepsza lysa madra glowa ,niz niewyksztalcuchy z wypomadowanymi wlosamprzedwojennego amanta! Odpowiedz Link Zgłoś
biodegradacja Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 22:27 Mnie na przykład niepokoi, że bio.mum po przeczytaniu twoje rozmowy z mietowymi l... juz sie tnie i zapewne osuszyła niejedna butelke "pij duzo a bedziesz wileki" Odpowiedz Link Zgłoś
paulsixtus Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:32 "Zabolało, bo miało zaboleć". Panom Platformersom - ktorym z trzech przystojnych panów nawet Zyta Gilowska nie została - jeszcze odbija się niestrawioną porażką wyborczą, w dodatku podwójną. Pewnie, ze mozna robić spoty, które bolą. Przeciw każdemu z was, przygotowałbym taki spot, że płakalibyście z bezsilności. I na bylyby wasze tlumaczenia, ze wypowiedzi wyrwane z kontekstu, bezczelnie zmanipulowane. Ja rozumiem, ze mozna miec oponentow - trzeba jednak rozmawiac na argumenty. To zaś, jest zdecydowanie najsłabszym punktem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:41 paulsixtus napisał: > "Zabolało, bo miało zaboleć". > > Panom Platformersom - ktorym z trzech przystojnych panów nawet Zyta Gilowska ni > e > została - jeszcze odbija się niestrawioną porażką wyborczą, w dodatku podwójną > Pewnie, ze mozna robić spoty, które bolą. Przeciw każdemu z was, przygotowałbym > taki spot, że płakalibyście z bezsilności. I na bylyby wasze tlumaczenia, ze > wypowiedzi wyrwane z kontekstu, bezczelnie zmanipulowane. > Ja rozumiem, ze mozna miec oponentow - trzeba jednak rozmawiac na argumenty. > To zaś, jest zdecydowanie najsłabszym punktem PO. Nno to widac,ze ,byla gwiazda naszego rzadu to ma gust!WYBRALA PRZYSTOJNIAKOW Z PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: musialo rokite...rozśmieszyć 04.09.06, 19:49 me-e napisał: > ...jak wyszedl...i pluje oglądając jarusia Odpowiedz Link Zgłoś
me-e [...] 04.09.06, 19:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 zabolało - ale czy o to chodzi w kampanii ??? 04.09.06, 19:49 chyba nie o to aby zabolalo ale o to zeby zareklamowac swoja wizje i recepty no tak, ale to spot PO, PO moze bo PO jest cacy a PiS jest fuj tak POpaprana moralnosc Kalego... Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: zabolało - ale czy o to chodzi w kampanii ??? 04.09.06, 19:55 o90 napisał: > chyba nie o to aby zabolalo ale o to zeby zareklamowac swoja wizje i recepty > > no tak, ale to spot PO, PO moze bo > PO jest cacy > a PiS jest fuj > > tak POpaprana moralnosc Kalego... a co ze spotami PiS - bierzemy za to odpowiedzialność ! - 3 miliony mieszka - mniejsze podatki itd ... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: zabolało - ale czy o to chodzi w kampanii ??? 04.09.06, 20:08 przepraszam bardzo ale nie spoty PiS sa tematem tego tekstu i nie o nich toczy sie dyskusja bo to juz bylo tylko o krysztalowym wizerunku PO ktora robi to samo i pozostaje dalej czysciutka jak dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e glupota polityczna partii rokity... 04.09.06, 20:03 ...oni ciagle mysla ...ze biora udzial w ...nocnej zmianie...nic dla polski...a dla siebie i bolszewikow...juz po PO...tak mysle...wyborca dzisiaj to nie narzedzie medialne ...sterowane przez bolszewicko -liberalne media... Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 platforma przestanie klamac?! 04.09.06, 20:00 "Będziemy dzisiaj ludźmi prawdomównymi, nie będziemy kłamstw publicznie w żadnych programach telewizyjnych przedstawiać, ale będziemy prawdomówni - walcząc. Do tego też PiS się musi przyzwyczaić. Oni nas tego nauczyli" - powiedział Rokita. No prosze prosze :) przestana byc klamczuchami, prawie prezydenty i prawie premiery :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: platforma przestanie klamac?! 04.09.06, 20:04 wszyscy wiedza ,ze najwieksze wstretne klamczuchy w Polsce to prawdziwi prezydenci ,prawdziwi premierzy i partia wodzowska klamczuchow! Odpowiedz Link Zgłoś
klapslock Re: platforma przestanie klamac?! 04.09.06, 21:27 mariola9915 napisał: > wszyscy wiedza ,ze najwieksze wstretne klamczuchy w Polsce to prawdziwi > prezydenci ,prawdziwi premierzy i partia wodzowska klamczuchow! Ja nic o tym nie wiem. Ale wszystkie we wsi wiedzo, wszystkie wiedzo, Antek wie, dziadek wie (ale zapomina) że PO to najwieksi nieudacznicy w Polsce. Jak mozna bylo przegrać "wygrane" wybory ?! Dwa razy?! Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Plamy inteligencji na czole Rokity ;-))))))))))))) 04.09.06, 20:08 Pan(i) Maria ma na czole jasniejace placki swietlne. Czy to przejaw nieziemskiej inteligencji "premiera" z Krakowa? Pan(i) Mario, w kapeluszu ala Capone wygladal pan jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Plamy inteligencji na czole Rokity ;-)))))))) 04.09.06, 20:17 ...to przezycia po spiskowaniu z bolszewikami... Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:20 Swietny spot, Platformy! Czekam na kolejne. Wyobrazam sobie jak sie musieli w srodku gotowac. Ktos musial pokazac Polakom prawde Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:29 ...polakom czy...tobie...bo polacy ledwo co staneli na nogach po kradziezach i pozbawieniu ich dorobku zyciowego przez bolszewikow i kolesi w koncu ciezka wlasna praca maja pelne lodowki...a tu znow puk ...puk...glosujcie na nas PO...a damy wam dobrobyt...tak jak dalisny razem z bolszewikami po okraglym stole i w nocnej zmianie...niedorozwiniety politycznie tylko moze sie lapac na taki spot Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:35 me-e napisał: > ...polakom czy...tobie...bo polacy ledwo co staneli na nogach po kradziezach i > pozbawieniu ich dorobku zyciowego przez bolszewikow i kolesi w koncu ciezka > wlasna praca maja pelne lodowki...a tu znow puk ...puk...glosujcie na nas > PO...a damy wam dobrobyt...tak jak dalisny razem z bolszewikami po okraglym > stole i w nocnej zmianie...niedorozwiniety politycznie tylko moze sie lapac na > taki spot a ta wladza co zrobila,stolki ,nieudacznicy ,korupcja,niefachowosc ,edziecinada wrzaski ,opluwanie ,nepotyzm,nierzetelnosc,przestepcy w ich szeregach, i tylko paranoiczna chec wladzy! gorzej jak bolszewicy,to tylko kilka przykladow a mozna je mnozyc w nieskonczonosc! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:38 ...PKB 5.5 , inwestycje 14.4...bezrobocie 15.5...silna zlotowka...a pozatym szykuja sie duze zmiany...nie tylko w dziale gospodarka...bo do czego doprowadzilo PO razem z bolszewikami...do glodu...do wyjazdow...do afer...do trzeciego swiata...do pozbawienia polski kopaln zlota czytaj bankow... Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion a dla mnie ten spot jest marny i nieprzekonujący 04.09.06, 20:33 A szczególnie marny jest górnolotny frazes wygłoszony przez tuska na końcu. Panie Donald!! Na lepszy tekst cię chyba nie stać. Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: a dla mnie ten spot jest marny i nieprzekonuj 04.09.06, 20:35 Teraz juz wszystko jasne, oszalaly z radości narod obierze Tuska wicekrólem, Rokite arcybiskupem krakowskim i Komorowskiego Miss Polonia. Ale jakby nie patrzec – z pary Tusk – Rokita jak z balona z sykiem uchodzi powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Re: a dla mnie ten spot jest marny i nieprzekonuj 04.09.06, 20:37 > Ale jakby nie patrzec – z pary Tusk – Rokita jak z balona z sykiem > uchodzi > powietrze. No nie da się ukryć. Ale mogliby jakiś lepszy tekst wymyślić. Chociaż z drugiej strony... poprawił mi się humor :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion hihihi a najlepsze jest jak wyborczyni platformy 04.09.06, 20:36 bojąc się STRASZNEGO JARKA spogląda z nadzieją w kierunku misia!! hahahahaha śmiszne to jest ale czy przekonujące? nie wiem może dla ćwierćinteligentów Odpowiedz Link Zgłoś
me-e cala nadzieja w misiu...))) 04.09.06, 20:41 ...wyborco tylko nie mow, jak znow sie obudzisz z reka w nocniku...ze PO klamalo... coldfusion napisał: > bojąc się STRASZNEGO JARKA spogląda z nadzieją w kierunku misia!! hahahahaha > śmiszne to jest ale czy przekonujące? nie wiem może dla ćwierćinteligentów Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: cala nadzieja w meee 05.09.06, 00:18 tak, tak, wybierzemy mee zamiast Tuska i mee przywróci normalność. A poważnie: nie widzę nikogo na krajowej scenie kabaretowo-politycznej, proponuje zarząd komisaryczny z brukselki. I trybunał międzynarodowy dla pisiorów, kurskich, giertychów bo lepera sami zamkniemy w chlewie Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Czy z głupoty można świecić polerowaną łysiną 04.09.06, 20:31 jola_z_dywit3 napisała: > Okazuje się że tak! > I na deser! > Prokuratura tropi aferę w ratuszu W Głosie Wybrzeża z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona. I dalej czytamy: To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię. A więc.. czekamy Panie Jarosławie, czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Pełna Obłuda po raz enty. 04.09.06, 21:39 123zly napisał: > W Głosie Wybrzeża z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem > posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: Samoobrona jest tworem byłych > oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw > bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB > założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona. I dalej czytamy: To formacja używana > do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w > kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy > nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania > rowów. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: > Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam > dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię. ... a nasze boże POmazańce tak sie przejeły losem tego kraju ze aż oddały Samoochronie swoje już zaklepane stołki w rządzie, Pełna Obłuda - nihil novi. Mazel Tov Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Pełna Obłuda po raz enty. 04.09.06, 21:52 Wiadomo... Lepiej by było, gdyby PO utworzyła koalicję z kłamliwymi, zawistnymi obłudnikami z PiS... Ech, wy Pisiorkowianie, gdzie wy macie rozumki? Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Re: Pełna Obłuda po raz enty. 04.09.06, 22:08 sumienie.lk napisał: > Wiadomo... Lepiej by było, gdyby PO utworzyła koalicję z kłamliwymi, zawistnymi > > obłudnikami z PiS... Było by tylko gorzej, bo Tusk - różowa menda i miekki fi*ut w życiu by jaj nie miał żeby zabrać sie za Pruszków i innych sponsorów jego partii, Lepper stary ubek ma Pruszków w dupie wiec nie protestuje. > Ech, wy Pisiorkowianie, gdzie wy macie rozumki? Rozumki to mają POpłuczyny Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Pełna Obłuda po raz enty. 04.09.06, 22:51 hajka.grundbaum.02 napisała: > Było by tylko gorzej, bo Tusk - różowa menda i miekki fi*ut w życiu by jaj nie > miał żeby zabrać sie za Pruszków i innych sponsorów jego partii, Lepper stary > ubek ma Pruszków w dupie wiec nie protestuje. Tylko że sledzctwa przeciw Pruszkowowi tocza sie od "czasów SLD" i wiekszośc członków gangu juz dawno siedzi. Pruszków nie istnieje w zasadzie od 2002 roku Odpowiedz Link Zgłoś
amus007 Re: Pełna Obłuda po raz enty. 05.09.06, 07:27 Jedyna zasługa Lecha Kaczyńskiego to to, że swego czasu niedopuścił do odebrania statusu świadka koronnego MAsie :) poza tym nic nie zrobili poza tym że od czasu do czasu pokazowe akcje robi Ziobro (ostatnio z braku innych pomysłów zaczął zwalniać prokuratorów), a w prokuraturach jak panował burdel tak panuje a istotne śledztwa są przedwcześnie umarzane albo ciągną się w nieskończoność... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 20:31 Opozycja jest bezradna dlatego, że próbuje coś zrobić za pomocą metod demokratycznych. Pis natomiast hołujemetodom faszystowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
klapslock Re: Rokita o spocie PO: przypuszczam, że zabolało 04.09.06, 21:32 maciek9989 napisał: > Opozycja jest bezradna dlatego, że próbuje coś zrobić za pomocą metod > demokratycznych. Pis natomiast hołujemetodom faszystowskim. Jakies przykłady tych faszystowskich metod poproszę. Wybory wygrali też faszystowskimi metodami? Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 spoty PO zawsze bola ,szczegulnie te z rokita... 04.09.06, 20:40 PO=pustka ogolna Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Od kiedy PO bedzie mowilo prawde? 04.09.06, 20:40 "Będziemy dzisiaj ludźmi prawdomównymi, nie będziemy kłamstw publicznie w żadnych programach telewizyjnych przedstawiać, ale będziemy prawdomówni - walcząc. Do tego też PiS się musi przyzwyczaić. Oni nas tego nauczyli" - powiedział Rokita. Ale nie powiedzial, od kiedy beda mowili prawde. No i czy sama prawde i tylko prawde. :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalso Re: Od kiedy PO bedzie mowilo prawde? 04.09.06, 20:45 rokita i tusk jeszcze będą mówić prawdę - przed prokuratorem Najwyższego Trybunału Narodowego, który będzie sądzić wrogów naszego narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion łysi wynocha z tego forum idiotów mamy aż zanadto! 04.09.06, 20:48 piszcie sobie na stronach odpowiadających waszemu intelektowi. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: łysi wynocha z tego forum idiotów mamy aż zan 04.09.06, 20:50 coldfusion napisał: idiotów mamy aż zanadto to fakt u was to sami idioci Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Od kiedy PO bedzie mowilo prawde? 04.09.06, 20:46 czat-man napisał: > "Będziemy dzisiaj ludźmi prawdomównymi, nie będziemy kłamstw publicznie > w żadnych programach telewizyjnych przedstawiać, ale będziemy prawdomówni > - walcząc. Do tego też PiS się musi przyzwyczaić. Oni nas tego nauczyli" > - powiedział Rokita. > Ale nie powiedzial, od kiedy beda mowili prawde. No i czy sama prawde > i tylko prawde. :) żartował, bo to żartowniś ten Jaś Marysia Władziunia bo po nocach to śni mu się tylko władzunia Odpowiedz Link Zgłoś
klapslock Re: Od kiedy PO bedzie mowilo prawde? 04.09.06, 21:33 czat-man napisał: > "Będziemy dzisiaj ludźmi prawdomównymi, nie będziemy kłamstw publicznie > w żadnych programach telewizyjnych przedstawiać, ale będziemy prawdomówni > - walcząc. Do tego też PiS się musi przyzwyczaić. Oni nas tego nauczyli" > - powiedział Rokita. > > Ale nie powiedzial, od kiedy beda mowili prawde. No i czy sama prawde > i tylko prawde. :) Powiedział że dzisiaj. A co od jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Od kiedy PO bedzie mowilo prawde? 04.09.06, 21:39 Warto by było sprawdzać ich prawdomówność na wiarografie. Tak na wszelki wypadek... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion takich mądrości tu nie potrzebujemy 04.09.06, 20:42 Ja również nie przepadam za Tuskiem i Rokitą, ale musiałbym być idiotą żeby wierzyć w bzdury zamieszczone na tej debilnej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
toporowa "spot" zagrany w sanktuarium Bozego Milosierdzia 04.09.06, 20:45 Wiec mialo zabolec... Taki jest cel wyborczego "spotu". Wiec huczne rekolekcje Tuska i Rokity w sanktuarium Bozego Milosierdzia w Lagiewnikach byly takze jedynie "spotem"... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Amerykański spec o spocie PO - stupid 04.09.06, 20:50 szkoda że głupota nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Czy z głupoty można świecić polerowaną łysiną 04.09.06, 20:50 Jolu, przyjmująć Twoje rozumowanie, to każdy właściciel sklepu, w którym sprzedaje się alkohol, to każdy zakład produkujący alkohol, a w szczególności państwo, które zbiera znaczny dochód ze sprzedaży alkoholu jest winien rozpijaniu społeczeństwa. Tak więc na nic twoje wywody.... Pierwszym bimbrownikiem, według Twoich krytetiów, jest niestety Państwo Polskie, z jej obecnymi przywódcami na czele.....Budżet państwa najwięcej zarabia na produkcji i sprzedaży alkoholu, a ... Palikot przy tym to maleński pikuś..... Przyjrzyj się może, czyje są zakłady przy Ząbkowskiej w Warszawie.... Odpowiedz Link Zgłoś