Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po...

• rezydent.klamczynski Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Polski 02.10.06, 10:27
      Będzie walczył sam z sobą?
    • freelancer_1 a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:29
      mieczyk w krótkie łapki i leć na Berlin, Kaczorze! A poten na Moskwę!
      • cynik.pl Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:33
        freelancer_1 napisał:

> mieczyk w krótkie łapki i leć na Berlin, Kaczorze! A poten na Moskwę!

I na Tel-Awiw i Nowy Jork!
      • gustaw131 Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:39
        Ja P...dole , apeluje do wszystkicz młodych ludzi w Polsce !!! wyjeżdzajcie z
        tego chorego kraju gdzie się tylko da gdzie dadzą Wam zarobić i spokojnie
        NORMALNIE żyć
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • freelancer_1 Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:43
          Dla mnie już chyba za późno ale dziecko się szykuje na wyjazd - ja nie protestuję. Polacy chyba mają
          coś w genach, co sprawia, że tu nigdy nie będzie normalnie ;-(((
        • battosai Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 11:41
          A ja nie chcę wyjeżdżać - nie chcę opuszczać mojego środowiska i mojego
          kochanego miasta. Zresztą, niby z jakiej paki miałbym wyjeżdżać? Gdy ktoś
          nieproszony ładuje się z buciorami do mojego domu, to takiemu komuś daje się
          takiego kopa w dvpę, żeby ruski rok pamiętał. Czemu mam uciekać z mojej
          ojczyzny, skoro to Kaczyńskich powinno się stąd pogonić?
      • kat_ja1 Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:57
        freelancer_1 napisał:

> mieczyk w krótkie łapki i leć na Berlin, Kaczorze! A poten na Moskwę!

Tak, na Moskwę, jeszcze Białoruś, Niemcy i ho, ho co jeszcze!Ale może wówczas
        byłoby widać, że pan Kaczka odbębnia wizyty zagraniczne, bo jakoś do tej pory,
        oprócz tych 5min, które mu Bush podarował, to jakoś nigdzie nie było go
        widać....A może on tam był, tylko z racji słusznie, jedynego wzrostu, po prostu
        kadr go nie obejmował:)
    • jar_ole Ja to już kiedyś widziałem! Ale byłem bardzo mały 02.10.06, 10:31
      Stalin, Gomółka Moczar - do kwadratu.
    • un1 Następny taki wiec 02.10.06, 10:32
      Odbędzie się w psychiatryku.
    • paradoks_04_rp renata beger 02.10.06, 10:33
      renata beger walczy o moralność

---
      "żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (j.
      kaczyński)

• por1 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:33
      Ta buta ,chęć zemsty i ciągła walka z wyimaginowanym wrogiem mnie
      przeraża,zwłaszcza ,że ma to poparcie Ojca Dyrektora. Gdzie u tych ludzi i
      milosc i wybaczenie jak mówił JP II- którego przywolują przy kazdej okazji?Cóż
      za hipokryzja, bierze obrzydzenie. Nienawisc ,nienawisc to tylko widac u K2 i
      wsród tych manifestujących. Ludzie najwyzszy idą wybory nie dajcie sie znow
      wykolowac ,kaczki powinny już dawno odleciec (niekoniecznie do cieplych krajów)
      • polonus3 Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 10:47
        "Ojczyzne wolna racz nam zwrocic Panie" spiewano w kosciolach za PRL-u.
        No to zostaliscie wysluchani i Pan Bog ja wam zwrocil. TERAZ POLSKA! Jana Pawla II
        Michnika, Kuronia, Bolka itp. RADUJCIE SIE!
    • lucky7pl Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 10:37
      wiecie co ja myślę?
      że wy po prostu jesteście wrogiem ludu !
    • poiuy26 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:38
      to ma być premier? mały człowiek
    • brokowisko Gdzie jest wrog: Niemcy czy Rosja ? 02.10.06, 10:38
      Kaczynski musi go blizej okreslic! Bo tak to zwedzi sie beda nas bali!
      Przeklety komuch !
    • dino808 !!! ! ! ! Z N A L A Z Ł E M ! ! ! !!!! 02.10.06, 10:42
      szanowny panie premierze, prezydencie, koordynatorze , prokuratorze .....

ZNALAZŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niniejszym informuję ,że w sobotnie popołudnie , po wielu trudach i
      wyrzeczeniach udało mi się w końcu TO znależć.
      Mało tego, doskonale teraz wiem , w jakim "otoczeniu" TO się znajduje , poza
      tym wiem co za TYM stoi.
      Posiadam dokładną lokalizację TEGO , wraz z dowodowym materiałem zdjęciowym,
      który mogę udostępnić wszystkim zainteresowanym.
      Zdaję sobię sprawę ,że upublicznienie tych materiałów będzie co dla niektórych
      co nieco "śmierdzące" , ale uważam w imię obywatelskiego spełnienia
      obowiązku ,że nasz kraj trzeba wreszczie posprzątać!

panowie:

....ZNALAZŁEM **** s z a r ą ś i e ć *****

Melduję o wykonaniu zadania !!!

P.S.
      Jestem w stanie wszystkim zainteresowanym przesłać mailem opis wraz z
      dołączonym materiałem dowodowym.

Pozdrawiam wszystkich!
      Krzysztof - Szczecin
      • kat_ja1 Najbardziej śmieszny Rząd 02.10.06, 10:53
        Jaki nie musieliśmy, ale wybraliśmy...i mamy..(tzn ja ich nie wybierałam, dzięki
        czemu swobodnie patrzę na siebie w lustrze:) Najbardziej śmieszny premier i
        najbardziej śmieszni jego zwolennicy...którzy na tych resztkach stoczni dalej
        straszą komuną...A pan kaczka, który to kilka tygodni poświęcił na pracę w
        stoczni, naprawdę nie powinien nawet o tym wspominać, bohater od siedmiu
        boleści. Mam tylko cichą nadzieję, że jak zbierze się w którymś momencie ta
        reszta narodu, to pogoni nie dość, że tę 4-tys.moherową swołocz, to i panowie
        kaczki skończą jak Jagna Borynówna, czego im szczerze życzę...żE też nie znalazł
        się do tej pory nikt, kto określiłby stopień choroby pewnej głowy i szyi tego
        państwa...Oprócz fobii, daleko idąca mania prześladowcza i co tylko chcesz...
    • kabu12 Kto tu wróg ? 02.10.06, 10:47
      Największym wrogiem Polski są Kaczyńscy i ich dwór !Dzisiaj czuję się tak
      jakbym był na BIAŁORUSI.Te same zwyczaje,ta sama retoryka na wiecach.Jednym
      słowem gomółkowszczyzna przeplatana wczesnym gierkiem !Ciekawe kiedy stalinizm ?
      • zibuumgo Mietek z Wałęsą zrobią z nimi porządek! 02.10.06, 10:54
        Panie Wałęsa niech Pan pozamiata te Kaczory!!!
        • zibuumgo Re: Mietek z Wałęsą zrobią z nimi porządek! 02.10.06, 10:57
          Dni Kaczorów są policzone. Nowe wybory Prezydenckie na wiosnę!!!
        • evident co by nie mówić Wałęsa miał rację 02.10.06, 11:34
          "Kaczyńscy nadają się do rozwalania wszystkiego"
    • azjael ...z wrogami Polski... 02.10.06, 10:51
      czyli z samym sobą, ma się rozumieć...
    • swoboda_t Feliks Pieczka!! Nie Franciszek!!!!!!!! 02.10.06, 10:52
      Poprawcie to!
      • pierot6 Kaczyński idzie na wojnę z Polakami !!! 02.10.06, 10:55
        80% Polaków, jak mu da kopa... będzie leciał,leciał, i jako pirwszy człowiek
        dotrze na Marsa!
        • cynik.pl Re: Kaczyński idzie na wojnę z Polakami !!! 02.10.06, 10:58
          pierot6 napisał:

> 80% Polaków, jak mu da kopa... będzie leciał,leciał, i jako pirwszy człowiek
          > dotrze na Marsa!

Nawet Marsjanie nie zasłużyli na takie nieszczęście. No ale miejsce jest w sumie
          dobre, w końcu Mars to _czerwona_ planeta.
          • zibuumgo Re: Kaczyński idzie na wojnę z Polakami !!! 02.10.06, 11:11
            Nie chcę żadnych kaczorów . Vont z nimi , Gwiazdami , Wlentyną , Kurskim itd
    • wrojoz Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 10:56
      Kaczyński to jest wróg Polski. Będzie walczył z sobą.?
      • antyswiniopas a gospodarka jest nieistotna... 02.10.06, 11:02
        kaczynscy, macierewicz, olszewski, dorn, a z nimi gosierwski, kurski, etc.
        przez lata kisili sie we wlasnym sosie nienawisci do niegdysiejszego systemu,
        ze nie zauwazyli nawet, ze minelo 17 lat od 1989 roku. a co to znaczy? a to, ze
        dzisiejsi 25 latkowie, absolwenci szkol, ludzie wchodzacy w dorosle, niezalezne
        zycie, maja gleboko w DUPIE co sie dzialo w 1989 lub 1992 roku. dzisiaj ci,
        ktorzy wchodza w to naprawde dorosle zycie, chca zyc normalnie. co znaczy
        normalnie? otoz chca robic cos, co ma sens, co ma perspektywy. tego nie sa w
        stanie zrozumiec ludzie, ktorych caly swiat kreci sie wokol przeszlosci....
        stalo sie, odkreslono gruba kreska sprawy, ktorych odkreslac sie niepowinno.
        ale to mialo miejsce 15 lat temu. i to juz jest przedawnione. amen. co dzisiaj
        da lustracja millera, czy jaruzelskiego? powstana dzieki temu nowe miejsca
        pracy? stana sie dostepne jakies tajemnicze stanowiska? spadnie dlug publiczny?
        dzisiejszy poziom inflacji utrzymywac sie bedzie przez najblizsze 100 lat? a
        tymczasem ci najenergiczniejsi wyjezdzaja. juz dzisiaj jest dramat, zeby
        znalezc normalnych ludzi do pracy. za chwile bedziemy musieli szukac na
        ukrainie, moldawii, etc. ale oczywiscie to sa poglady szubrawca, ktory chce
        zabezpieczyc przyszlosc swojej rodziny smierdzacymi pieniedzmi i nie dba o to
        czy i kto pracowal z sb w latach 70-tych. a tu nastepny rok zmarnowany.
        przepadniecie pismeni jak sld. tylko, ze dajecie nastepnym w kolejce do wladzy
        standardy, ktorych nawet miller nie dawal. mozliwosc "korekt" ustaw pod siebie
        i swoje widzimisie. i caly czas zapominacie, ze po was przyjda wasi polityczni
        przeciwnicy. i uzyja narzedzi przez was spreparowanych do swoich gierek. no
        chyba, ze macie taki plan, ze jarek kaczynski zostanie dyktatorem. juz go widze
        w wojskowym mundurze z epoletami, orderami i szabelka. krotka, bo normalnej
        dlugosci wleklaby sie po ziemi.
    • paradoks_04_rp m. kuchciński_przewodniczący klubu pis 02.10.06, 10:59
      m. kuchciński_przewodniczący klubu parlamentarnego pis: PiS nie może dopuścić,
      aby osoby skazane prawomocnym wyrokiem sądy były w rządzie (29.09.2006, tvn24)

Lech i Jarosław Kaczyńscy są skazani w procesie przeciwko byłemu sekretarzowi
      stanu w kancelarii prezydenta Mieczysławowi Wachowskiemu. Andrzej Lepper ponad 5
      miesięcy był ministrem rolnictwa w rządzie Marcinkiewicza i Kaczyńskiego.

---
      "żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (j.
      kaczyński)

• p406_737u Re: m. kuchciński_przewodniczący klubu pis 02.10.06, 11:06
        paradoks_04_rp napisała:

> m. kuchciński_przewodniczący klubu parlamentarnego pis: PiS nie może dopuścić,
        > aby osoby skazane prawomocnym wyrokiem sądy były w rządzie (29.09.2006, tvn24)
        >
        > Lech i Jarosław Kaczyńscy są skazani w procesie przeciwko byłemu sekretarzowi
        > stanu w kancelarii prezydenta Mieczysławowi Wachowskiemu.

No właśnie! Jakoś milczy prasa i innemedia, ale również i PiS o prawomocnym
        wyroku w sprawie z Wachowskim. Jakoś egzekucji wyroku nie widać na horyzoncie!
    • whatevaa Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 11:01
      thats sooo gey!!!

fcuk yaaa ducks - bloody morons
    • stanislawcz02 Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 11:02
      Bolszewick cyrk. Komunistycznymi metodami chca obalac urojana postkomune.A pan
      Adamski zamiast wiecowac i lizac raczki wladzy powinien zajac sie obrona praw
      robotnikow, ktore sa lamane w sposob niespotykany w krytykowanej PRL. Boss
      zwiazkowy oplywajacy we wszystie luksusy prostego robociarza ma w nosie.Dla
      utrzymania sie na stolku zrobi wszystko dla kazdej wladzy.
      • antyswiniopas jestem wrogiem z zomo....? 02.10.06, 11:12
        a to sie dowiedzialem.... nie zgadzam sie wielkim niewielkim przewodniczacym co
        do wizji wspolczesnej polski. nie uwazam aby dzis historie typu lustracja byly
        dla polski wazniejsze niz walka z konkurujacymi panstwami o lepszy wizerunek
        dla inwestorow, obnizanie kosztow pracy, tworzenie mlodym realnych perspektyw,
        tak aby chcieli zostac tu, w polsce. co gorsza, uwazam, ze kaczynski jest
        kiepskim premierem, bo nie ma pojecia o GOSPODAROWANIU krajem, a jedyna jego
        pasja jest sciganie wrogow, czyli wielkich pieniedzy i mediow. uwazam, ze jego
        grzechem najwiekszym jest populistyczne pietnowanie przedsiebiorczosci i
        zaradnosci, a promowanie "panstwa solidarnego", czyli utrzymywanie nieaktywnych
        na grzbiecie aktywnych. i dlatego jestem zomowcem. dziekuje ci jarku
        serdecznie. mam pytanie: a ile razy dostales od zomowca? bo ja i owszem i
        niejednokrotnie. ty chyba niebardzo. wiec obiecuje, ze w sprzyjajacych
        okolicznosciach wyrownam. bo skoro jestem zomowcem, no to bede lal.
        szczegolnie, ze malych leje sie latwo! tfu i jeszcze raz tfu!
        • cynik.pl Re: jestem wrogiem z zomo....? 02.10.06, 11:29
          antyswiniopas napisał:

> uwazam, ze jego
          > grzechem najwiekszym jest populistyczne pietnowanie przedsiebiorczosci i
          > zaradnosci, a promowanie "panstwa solidarnego", czyli utrzymywanie
          > nieaktywnych na grzbiecie aktywnych.

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale młodszy bliżnbiak Kaczyński AKA prezydent jak
          pojechał ostatnio na jakiś zjazd solidarności to chwalił się, że w Pałacu
          przyjmuje związkowców, ale nie przyjął ani razu pracodawców. No comment.
          • antyswiniopas Re: jestem wrogiem z zomo....? 02.10.06, 13:21
            dlaczego? bo on nie potrafilby nic konkretnego powiedziec ludziom, ktorzy
            zapier.... przy swoim, placa podatki i buduja ten kraj wbrew poczynaniom
            wszelkiej masci populistycznych durniow. a do tego kreuje obraz przedsiebiorcy
            przez pryzmat biznesmenow typu kulczyk, plujac w twarz dziesiatkom tysiecy
            mniejszych i wiekszych prywatnych przedsiebiorcow, ktorzy loza na panstwo w
            formie podatkow, zusow, srusow, bez absolutnie niczyjej pomocy, ze szczegolnym
            uwzglednieniem panstwa. sranie w banie a nie polska solidarna!
    • vvvitek Zaczynam się ich na prawdę bać 02.10.06, 11:11
      Boże, zaczynam się ich na prawdę bać. Scenariusze jak z głębokiej komuny!
      LUDZIE!!! Wyjdźcie 7 Października z domów i przyłączcie się do błękitnego marszu
      PO. Nie ważne czy ktoś jest z PO czy nie, ważne żeby pokazać że ten rząd już nie
      ma społecznego mandatu do sprawowania władzy
      • jar_ole Re: Zaczynam się ich na prawdę bać Ty sie Witek ni 02.10.06, 11:52
        e bój - ja to juz przerabiałem, jak byłem mały - i co - przeżyłem - i zdrowy
        jestem
    • jasiek.pl Pomożecie? Pomożemy w organizacji wieców 02.10.06, 11:11
      Oglądałem filmiki, widziałem zdjęcia z Imprezy w Stocznii. Przytaczam hasła
      które kiedyś obowiązywały, mogą pasować jak ulał, kilka zmieniłem do aktualnej
      sytuacji:

WZMOŻONA KONTROLA - DŻWIGNIĄ SPOŁECZNEGO ZAUFANIA
      Wszystko dla Ciebie, Ty dla wszystkich
      NIE PIJ! POWIERZYMY CI NASZE WSPÓLNE DOBRO
      Nasz cel - to kapitalizm bez wypaczeń
      STUDENCI DO NAUKI, LITERACI DO PIÓRA
      Praca, nauka, spokój
      WOLNOŚĆ - POKÓJ - Sprawiedliwość
      Oczyścić kraj z postkomuny
      PARTIA - NARÓD
      Warszawa pracy chce mieć spokój
      CHCEMY PRACOWAĆ W SPOKOJU!
      Odra-Nysa granicą pokoju
      UNIWERSYTETY OŚRODKAMI NAUKI, A NIE DYWERSJI!
      Linia Partii - linią sprawiedliwej odnowy
      PARTIA WALCZY zZ NARODEM O LEPSZE JUTRO
    • holyboy_666 > > i d z c i e n a W Y B O R Y ! ! ! < < 02.10.06, 11:14
      tylko frekwencja w wyborach odsunie pis od władzy

jeśli ograniczycie swoja aktywność do szczekania i obrażania innych, nic sie nie
      zmieni - elektorat pis jest w dużej czesci sterowany radiem.

wkurzaja mnie dzisiejsi malkontenci - gdzie byliscie, kiedy trzeba bylo pojsc do
      urn? nie chcialo sie dupy ruszyc, to teraz sa efekty. nie wystarczy poklikac.
      • antyswiniopas Re: > > i d z c i e n a W Y B O R Y ! 02.10.06, 11:32
        a wyobraz sobie, ze niektorzy byli na wyborach i nie glosowali ani na pis, ani
        na samoobrone, ani na lpr.... latwo powiedziec: glosujcie! trudniej do tego
        przekonac ludzi, ktorzy zupelnie stracili orientacje w tym calym zamieszaniu.
        moim zdaniem wybory czym pozniej, tym lepiej. powinno starczyc czasu, aby
        pojawil sie wreszcie w polityce ruch, ktory nie ma korzeni komunistycznych, ani
        solidarnosciowych. ruch, ktory zorientowany jest na gospodarke (liberalna jak
        cholera) i na rozwoj, a nie na sprawy, ktore dla przyszlosci polski maja
        dzisiaj znaczenie marginalne. naklonic polakow aby glosowali na kaczynskich,
        lub olejniczakow, lub rokitow, lub pawlakow, lub lepperow, lub giertychow
        bedzie niestety bardzo trudno. po co glosowac, skoro to ciagle ci sami klamcy i
        szalbierze? tak mysli znaczna czesc "zwyklych" ludzi.
      • jar_ole Wierszyk na przebudzenie 02.10.06, 11:39
        Myśl wciąż myśl goni,
        bo nie wiem czy
        to są znów oni,
        czy to już my

Byli raz nasi -
        czy raczej nie ?
        - a w takim razie
        nasi są gdzie ?

Niczego nie wiem,
        gdzieś tu tkwi błąd,
        nawet czy jestem
        ja oraz On ?

To schizofrenia,
        czy raczej sen ?
        Czy jestem ten Ja,
        czy bardziej ten ?

A może właśnie
        ci dwaj to my ?
        Wiele wyjaśni-
        łoby to mi,

My wciąż nie-swoi -
        Kogoś tu brak !
        Ach, niepokoi
        mnie wciąż ten fakt

i myśl ponurą
        do głowy śle -
        Gdy nasi górą,
        to gdzież My - gdzie ?

W tym wszystkim sensu
        brakuje mi
        Ostatnio często
        mam takie sny.
    • aaronbund Jak w Radomiu w 1976 r.: jesteśmy z Wami Towarzysz 02.10.06, 11:14
      Kaczyński.
    • rysio Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 11:15
      to już szczęśliwie dogorywka PiS - pełen folklor o lekko fasyzującym zabarwieniu
    • michalparadowski Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 11:15
      Polski czy braci Kaczyńskich. Bo jeśli braci, to pora się uzbroić. Nie, nie
      p.Waserman, tylko w cierpliwość
    • ne_01 co za poziom... 02.10.06, 11:27
      SZOK. Zaufaliśmy PiS i żadna pani z "ku..kami" tego zaufania nie odbierze-
      tragedia...
      LUDZIE PRZEJRZYJCIE W KONCU NA OCZY!!!
      7.10.2006
    • evident Panie Kaczyński - myślałem, że jest Pan 02.10.06, 11:29
      przyzwoitym człowiekiem. Niestety, rzeczywistość okazała się okrutna. Pana
      jedynym rozwiązaniem - programem dla Polski jest skłócenie społeczeństwa,
      wywlekanie trupów minionej epoki i walka z bliżej nieokreślonym wrogiem
      klasowym. Ta droga prowadzi do nikąd. Prowadzi do zagłady was samych.
      • kat_ja1 Prawie i Sprawiedliwie 02.10.06, 11:36
        prawie, robi wielką różnicę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka