rezydent.klamczynski Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Polski 02.10.06, 10:27 Będzie walczył sam z sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:29 mieczyk w krótkie łapki i leć na Berlin, Kaczorze! A poten na Moskwę! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:33 freelancer_1 napisał: > mieczyk w krótkie łapki i leć na Berlin, Kaczorze! A poten na Moskwę! I na Tel-Awiw i Nowy Jork! Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw131 Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:39 Ja P...dole , apeluje do wszystkicz młodych ludzi w Polsce !!! wyjeżdzajcie z tego chorego kraju gdzie się tylko da gdzie dadzą Wam zarobić i spokojnie NORMALNIE żyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:43 Dla mnie już chyba za późno ale dziecko się szykuje na wyjazd - ja nie protestuję. Polacy chyba mają coś w genach, co sprawia, że tu nigdy nie będzie normalnie ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 11:41 A ja nie chcę wyjeżdżać - nie chcę opuszczać mojego środowiska i mojego kochanego miasta. Zresztą, niby z jakiej paki miałbym wyjeżdżać? Gdy ktoś nieproszony ładuje się z buciorami do mojego domu, to takiemu komuś daje się takiego kopa w dvpę, żeby ruski rok pamiętał. Czemu mam uciekać z mojej ojczyzny, skoro to Kaczyńskich powinno się stąd pogonić? Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: a może od razu - na Berlin!!! 02.10.06, 10:57 freelancer_1 napisał: > mieczyk w krótkie łapki i leć na Berlin, Kaczorze! A poten na Moskwę! Tak, na Moskwę, jeszcze Białoruś, Niemcy i ho, ho co jeszcze!Ale może wówczas byłoby widać, że pan Kaczka odbębnia wizyty zagraniczne, bo jakoś do tej pory, oprócz tych 5min, które mu Bush podarował, to jakoś nigdzie nie było go widać....A może on tam był, tylko z racji słusznie, jedynego wzrostu, po prostu kadr go nie obejmował:) Odpowiedz Link Zgłoś
jar_ole Ja to już kiedyś widziałem! Ale byłem bardzo mały 02.10.06, 10:31 Stalin, Gomółka Moczar - do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
paradoks_04_rp renata beger 02.10.06, 10:33 renata beger walczy o moralność --- "żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (j. kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:33 Ta buta ,chęć zemsty i ciągła walka z wyimaginowanym wrogiem mnie przeraża,zwłaszcza ,że ma to poparcie Ojca Dyrektora. Gdzie u tych ludzi i milosc i wybaczenie jak mówił JP II- którego przywolują przy kazdej okazji?Cóż za hipokryzja, bierze obrzydzenie. Nienawisc ,nienawisc to tylko widac u K2 i wsród tych manifestujących. Ludzie najwyzszy idą wybory nie dajcie sie znow wykolowac ,kaczki powinny już dawno odleciec (niekoniecznie do cieplych krajów) Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 10:47 "Ojczyzne wolna racz nam zwrocic Panie" spiewano w kosciolach za PRL-u. No to zostaliscie wysluchani i Pan Bog ja wam zwrocil. TERAZ POLSKA! Jana Pawla II Michnika, Kuronia, Bolka itp. RADUJCIE SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 10:37 wiecie co ja myślę? że wy po prostu jesteście wrogiem ludu ! Odpowiedz Link Zgłoś
poiuy26 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:38 to ma być premier? mały człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Gdzie jest wrog: Niemcy czy Rosja ? 02.10.06, 10:38 Kaczynski musi go blizej okreslic! Bo tak to zwedzi sie beda nas bali! Przeklety komuch ! Odpowiedz Link Zgłoś
dino808 !!! ! ! ! Z N A L A Z Ł E M ! ! ! !!!! 02.10.06, 10:42 szanowny panie premierze, prezydencie, koordynatorze , prokuratorze ..... ZNALAZŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niniejszym informuję ,że w sobotnie popołudnie , po wielu trudach i wyrzeczeniach udało mi się w końcu TO znależć. Mało tego, doskonale teraz wiem , w jakim "otoczeniu" TO się znajduje , poza tym wiem co za TYM stoi. Posiadam dokładną lokalizację TEGO , wraz z dowodowym materiałem zdjęciowym, który mogę udostępnić wszystkim zainteresowanym. Zdaję sobię sprawę ,że upublicznienie tych materiałów będzie co dla niektórych co nieco "śmierdzące" , ale uważam w imię obywatelskiego spełnienia obowiązku ,że nasz kraj trzeba wreszczie posprzątać! panowie: ....ZNALAZŁEM **** s z a r ą ś i e ć ***** Melduję o wykonaniu zadania !!! P.S. Jestem w stanie wszystkim zainteresowanym przesłać mailem opis wraz z dołączonym materiałem dowodowym. Pozdrawiam wszystkich! Krzysztof - Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Najbardziej śmieszny Rząd 02.10.06, 10:53 Jaki nie musieliśmy, ale wybraliśmy...i mamy..(tzn ja ich nie wybierałam, dzięki czemu swobodnie patrzę na siebie w lustrze:) Najbardziej śmieszny premier i najbardziej śmieszni jego zwolennicy...którzy na tych resztkach stoczni dalej straszą komuną...A pan kaczka, który to kilka tygodni poświęcił na pracę w stoczni, naprawdę nie powinien nawet o tym wspominać, bohater od siedmiu boleści. Mam tylko cichą nadzieję, że jak zbierze się w którymś momencie ta reszta narodu, to pogoni nie dość, że tę 4-tys.moherową swołocz, to i panowie kaczki skończą jak Jagna Borynówna, czego im szczerze życzę...żE też nie znalazł się do tej pory nikt, kto określiłby stopień choroby pewnej głowy i szyi tego państwa...Oprócz fobii, daleko idąca mania prześladowcza i co tylko chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Kto tu wróg ? 02.10.06, 10:47 Największym wrogiem Polski są Kaczyńscy i ich dwór !Dzisiaj czuję się tak jakbym był na BIAŁORUSI.Te same zwyczaje,ta sama retoryka na wiecach.Jednym słowem gomółkowszczyzna przeplatana wczesnym gierkiem !Ciekawe kiedy stalinizm ? Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Mietek z Wałęsą zrobią z nimi porządek! 02.10.06, 10:54 Panie Wałęsa niech Pan pozamiata te Kaczory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Re: Mietek z Wałęsą zrobią z nimi porządek! 02.10.06, 10:57 Dni Kaczorów są policzone. Nowe wybory Prezydenckie na wiosnę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evident co by nie mówić Wałęsa miał rację 02.10.06, 11:34 "Kaczyńscy nadają się do rozwalania wszystkiego" Odpowiedz Link Zgłoś
azjael ...z wrogami Polski... 02.10.06, 10:51 czyli z samym sobą, ma się rozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyński idzie na wojnę z Polakami !!! 02.10.06, 10:55 80% Polaków, jak mu da kopa... będzie leciał,leciał, i jako pirwszy człowiek dotrze na Marsa! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Kaczyński idzie na wojnę z Polakami !!! 02.10.06, 10:58 pierot6 napisał: > 80% Polaków, jak mu da kopa... będzie leciał,leciał, i jako pirwszy człowiek > dotrze na Marsa! Nawet Marsjanie nie zasłużyli na takie nieszczęście. No ale miejsce jest w sumie dobre, w końcu Mars to _czerwona_ planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Re: Kaczyński idzie na wojnę z Polakami !!! 02.10.06, 11:11 Nie chcę żadnych kaczorów . Vont z nimi , Gwiazdami , Wlentyną , Kurskim itd Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 10:56 Kaczyński to jest wróg Polski. Będzie walczył z sobą.? Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas a gospodarka jest nieistotna... 02.10.06, 11:02 kaczynscy, macierewicz, olszewski, dorn, a z nimi gosierwski, kurski, etc. przez lata kisili sie we wlasnym sosie nienawisci do niegdysiejszego systemu, ze nie zauwazyli nawet, ze minelo 17 lat od 1989 roku. a co to znaczy? a to, ze dzisiejsi 25 latkowie, absolwenci szkol, ludzie wchodzacy w dorosle, niezalezne zycie, maja gleboko w DUPIE co sie dzialo w 1989 lub 1992 roku. dzisiaj ci, ktorzy wchodza w to naprawde dorosle zycie, chca zyc normalnie. co znaczy normalnie? otoz chca robic cos, co ma sens, co ma perspektywy. tego nie sa w stanie zrozumiec ludzie, ktorych caly swiat kreci sie wokol przeszlosci.... stalo sie, odkreslono gruba kreska sprawy, ktorych odkreslac sie niepowinno. ale to mialo miejsce 15 lat temu. i to juz jest przedawnione. amen. co dzisiaj da lustracja millera, czy jaruzelskiego? powstana dzieki temu nowe miejsca pracy? stana sie dostepne jakies tajemnicze stanowiska? spadnie dlug publiczny? dzisiejszy poziom inflacji utrzymywac sie bedzie przez najblizsze 100 lat? a tymczasem ci najenergiczniejsi wyjezdzaja. juz dzisiaj jest dramat, zeby znalezc normalnych ludzi do pracy. za chwile bedziemy musieli szukac na ukrainie, moldawii, etc. ale oczywiscie to sa poglady szubrawca, ktory chce zabezpieczyc przyszlosc swojej rodziny smierdzacymi pieniedzmi i nie dba o to czy i kto pracowal z sb w latach 70-tych. a tu nastepny rok zmarnowany. przepadniecie pismeni jak sld. tylko, ze dajecie nastepnym w kolejce do wladzy standardy, ktorych nawet miller nie dawal. mozliwosc "korekt" ustaw pod siebie i swoje widzimisie. i caly czas zapominacie, ze po was przyjda wasi polityczni przeciwnicy. i uzyja narzedzi przez was spreparowanych do swoich gierek. no chyba, ze macie taki plan, ze jarek kaczynski zostanie dyktatorem. juz go widze w wojskowym mundurze z epoletami, orderami i szabelka. krotka, bo normalnej dlugosci wleklaby sie po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
paradoks_04_rp m. kuchciński_przewodniczący klubu pis 02.10.06, 10:59 m. kuchciński_przewodniczący klubu parlamentarnego pis: PiS nie może dopuścić, aby osoby skazane prawomocnym wyrokiem sądy były w rządzie (29.09.2006, tvn24) Lech i Jarosław Kaczyńscy są skazani w procesie przeciwko byłemu sekretarzowi stanu w kancelarii prezydenta Mieczysławowi Wachowskiemu. Andrzej Lepper ponad 5 miesięcy był ministrem rolnictwa w rządzie Marcinkiewicza i Kaczyńskiego. --- "żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (j. kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: m. kuchciński_przewodniczący klubu pis 02.10.06, 11:06 paradoks_04_rp napisała: > m. kuchciński_przewodniczący klubu parlamentarnego pis: PiS nie może dopuścić, > aby osoby skazane prawomocnym wyrokiem sądy były w rządzie (29.09.2006, tvn24) > > Lech i Jarosław Kaczyńscy są skazani w procesie przeciwko byłemu sekretarzowi > stanu w kancelarii prezydenta Mieczysławowi Wachowskiemu. No właśnie! Jakoś milczy prasa i innemedia, ale również i PiS o prawomocnym wyroku w sprawie z Wachowskim. Jakoś egzekucji wyroku nie widać na horyzoncie! Odpowiedz Link Zgłoś
whatevaa Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 11:01 thats sooo gey!!! fcuk yaaa ducks - bloody morons Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawcz02 Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami 02.10.06, 11:02 Bolszewick cyrk. Komunistycznymi metodami chca obalac urojana postkomune.A pan Adamski zamiast wiecowac i lizac raczki wladzy powinien zajac sie obrona praw robotnikow, ktore sa lamane w sposob niespotykany w krytykowanej PRL. Boss zwiazkowy oplywajacy we wszystie luksusy prostego robociarza ma w nosie.Dla utrzymania sie na stolku zrobi wszystko dla kazdej wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas jestem wrogiem z zomo....? 02.10.06, 11:12 a to sie dowiedzialem.... nie zgadzam sie wielkim niewielkim przewodniczacym co do wizji wspolczesnej polski. nie uwazam aby dzis historie typu lustracja byly dla polski wazniejsze niz walka z konkurujacymi panstwami o lepszy wizerunek dla inwestorow, obnizanie kosztow pracy, tworzenie mlodym realnych perspektyw, tak aby chcieli zostac tu, w polsce. co gorsza, uwazam, ze kaczynski jest kiepskim premierem, bo nie ma pojecia o GOSPODAROWANIU krajem, a jedyna jego pasja jest sciganie wrogow, czyli wielkich pieniedzy i mediow. uwazam, ze jego grzechem najwiekszym jest populistyczne pietnowanie przedsiebiorczosci i zaradnosci, a promowanie "panstwa solidarnego", czyli utrzymywanie nieaktywnych na grzbiecie aktywnych. i dlatego jestem zomowcem. dziekuje ci jarku serdecznie. mam pytanie: a ile razy dostales od zomowca? bo ja i owszem i niejednokrotnie. ty chyba niebardzo. wiec obiecuje, ze w sprzyjajacych okolicznosciach wyrownam. bo skoro jestem zomowcem, no to bede lal. szczegolnie, ze malych leje sie latwo! tfu i jeszcze raz tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: jestem wrogiem z zomo....? 02.10.06, 11:29 antyswiniopas napisał: > uwazam, ze jego > grzechem najwiekszym jest populistyczne pietnowanie przedsiebiorczosci i > zaradnosci, a promowanie "panstwa solidarnego", czyli utrzymywanie > nieaktywnych na grzbiecie aktywnych. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale młodszy bliżnbiak Kaczyński AKA prezydent jak pojechał ostatnio na jakiś zjazd solidarności to chwalił się, że w Pałacu przyjmuje związkowców, ale nie przyjął ani razu pracodawców. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: jestem wrogiem z zomo....? 02.10.06, 13:21 dlaczego? bo on nie potrafilby nic konkretnego powiedziec ludziom, ktorzy zapier.... przy swoim, placa podatki i buduja ten kraj wbrew poczynaniom wszelkiej masci populistycznych durniow. a do tego kreuje obraz przedsiebiorcy przez pryzmat biznesmenow typu kulczyk, plujac w twarz dziesiatkom tysiecy mniejszych i wiekszych prywatnych przedsiebiorcow, ktorzy loza na panstwo w formie podatkow, zusow, srusow, bez absolutnie niczyjej pomocy, ze szczegolnym uwzglednieniem panstwa. sranie w banie a nie polska solidarna! Odpowiedz Link Zgłoś
vvvitek Zaczynam się ich na prawdę bać 02.10.06, 11:11 Boże, zaczynam się ich na prawdę bać. Scenariusze jak z głębokiej komuny! LUDZIE!!! Wyjdźcie 7 Października z domów i przyłączcie się do błękitnego marszu PO. Nie ważne czy ktoś jest z PO czy nie, ważne żeby pokazać że ten rząd już nie ma społecznego mandatu do sprawowania władzy Odpowiedz Link Zgłoś
jar_ole Re: Zaczynam się ich na prawdę bać Ty sie Witek ni 02.10.06, 11:52 e bój - ja to juz przerabiałem, jak byłem mały - i co - przeżyłem - i zdrowy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Pomożecie? Pomożemy w organizacji wieców 02.10.06, 11:11 Oglądałem filmiki, widziałem zdjęcia z Imprezy w Stocznii. Przytaczam hasła które kiedyś obowiązywały, mogą pasować jak ulał, kilka zmieniłem do aktualnej sytuacji: WZMOŻONA KONTROLA - DŻWIGNIĄ SPOŁECZNEGO ZAUFANIA Wszystko dla Ciebie, Ty dla wszystkich NIE PIJ! POWIERZYMY CI NASZE WSPÓLNE DOBRO Nasz cel - to kapitalizm bez wypaczeń STUDENCI DO NAUKI, LITERACI DO PIÓRA Praca, nauka, spokój WOLNOŚĆ - POKÓJ - Sprawiedliwość Oczyścić kraj z postkomuny PARTIA - NARÓD Warszawa pracy chce mieć spokój CHCEMY PRACOWAĆ W SPOKOJU! Odra-Nysa granicą pokoju UNIWERSYTETY OŚRODKAMI NAUKI, A NIE DYWERSJI! Linia Partii - linią sprawiedliwej odnowy PARTIA WALCZY zZ NARODEM O LEPSZE JUTRO Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 > > i d z c i e n a W Y B O R Y ! ! ! < < 02.10.06, 11:14 tylko frekwencja w wyborach odsunie pis od władzy jeśli ograniczycie swoja aktywność do szczekania i obrażania innych, nic sie nie zmieni - elektorat pis jest w dużej czesci sterowany radiem. wkurzaja mnie dzisiejsi malkontenci - gdzie byliscie, kiedy trzeba bylo pojsc do urn? nie chcialo sie dupy ruszyc, to teraz sa efekty. nie wystarczy poklikac. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: > > i d z c i e n a W Y B O R Y ! 02.10.06, 11:32 a wyobraz sobie, ze niektorzy byli na wyborach i nie glosowali ani na pis, ani na samoobrone, ani na lpr.... latwo powiedziec: glosujcie! trudniej do tego przekonac ludzi, ktorzy zupelnie stracili orientacje w tym calym zamieszaniu. moim zdaniem wybory czym pozniej, tym lepiej. powinno starczyc czasu, aby pojawil sie wreszcie w polityce ruch, ktory nie ma korzeni komunistycznych, ani solidarnosciowych. ruch, ktory zorientowany jest na gospodarke (liberalna jak cholera) i na rozwoj, a nie na sprawy, ktore dla przyszlosci polski maja dzisiaj znaczenie marginalne. naklonic polakow aby glosowali na kaczynskich, lub olejniczakow, lub rokitow, lub pawlakow, lub lepperow, lub giertychow bedzie niestety bardzo trudno. po co glosowac, skoro to ciagle ci sami klamcy i szalbierze? tak mysli znaczna czesc "zwyklych" ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jar_ole Wierszyk na przebudzenie 02.10.06, 11:39 Myśl wciąż myśl goni, bo nie wiem czy to są znów oni, czy to już my Byli raz nasi - czy raczej nie ? - a w takim razie nasi są gdzie ? Niczego nie wiem, gdzieś tu tkwi błąd, nawet czy jestem ja oraz On ? To schizofrenia, czy raczej sen ? Czy jestem ten Ja, czy bardziej ten ? A może właśnie ci dwaj to my ? Wiele wyjaśni- łoby to mi, My wciąż nie-swoi - Kogoś tu brak ! Ach, niepokoi mnie wciąż ten fakt i myśl ponurą do głowy śle - Gdy nasi górą, to gdzież My - gdzie ? W tym wszystkim sensu brakuje mi Ostatnio często mam takie sny. Odpowiedz Link Zgłoś
aaronbund Jak w Radomiu w 1976 r.: jesteśmy z Wami Towarzysz 02.10.06, 11:14 Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 11:15 to już szczęśliwie dogorywka PiS - pełen folklor o lekko fasyzującym zabarwieniu Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 11:15 Polski czy braci Kaczyńskich. Bo jeśli braci, to pora się uzbroić. Nie, nie p.Waserman, tylko w cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 co za poziom... 02.10.06, 11:27 SZOK. Zaufaliśmy PiS i żadna pani z "ku..kami" tego zaufania nie odbierze- tragedia... LUDZIE PRZEJRZYJCIE W KONCU NA OCZY!!! 7.10.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
evident Panie Kaczyński - myślałem, że jest Pan 02.10.06, 11:29 przyzwoitym człowiekiem. Niestety, rzeczywistość okazała się okrutna. Pana jedynym rozwiązaniem - programem dla Polski jest skłócenie społeczeństwa, wywlekanie trupów minionej epoki i walka z bliżej nieokreślonym wrogiem klasowym. Ta droga prowadzi do nikąd. Prowadzi do zagłady was samych. Odpowiedz Link Zgłoś