junkier 10.10.06, 14:40 No to powrot ludowo-narodowej koalicji stal sie faktem. J. Kaczynski musi predzej czy pozniej to zaakceptowac. Przyjecie PSL-u w takim ukladzie grozi napieciami w przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooomin Ale SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.06, 14:41 www.glosujmy.blox.pl Dwa serca jedno ciało. Nie ma natomiast rozsądku ani instynktu samozachowawczego... Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: Ale SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.06, 14:43 Chciałbym pogratulować Panu G. i Panu Perrowi i życzyć im szczęścia na nowej drodze życia! Kiedy możemy spodziewać się potomka? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus A co na to Wojciech Wierzejski? 10.10.06, 14:45 swoja droga - ale syf! Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Nigdy nie mów nigdy? ;-) 10.10.06, 14:49 "Nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. Chciałbym przyrzec, że nigdy więcej z takimi ludźmi nie będziemy już rozmawiać" Jarosław Kaczyński, 1 października 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja *******M+Ó+Z+G na pół - wiedziałem !!! *********** 10.10.06, 14:55 Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: Lepper i Giertych: Jesteśmy jednym ciałem 10.10.06, 15:55 Haha, to już jak mąż i żona? Wiedziałem, że za tymi fobiami kryją się "wiadome" skłonności! };P Odpowiedz Link Zgłoś
witold-kolomytowski +++++++++ L_E_P_G_I_E_R_== Bat na D... POkomuny :) 10.10.06, 16:06 no to znaczy, że flegmatyczne Tępasy z PSL zostają odstawione do składu POkomuny :) a koalicja PIS-SAMO-LPR powraca ! ps tylko co zrobić z tą wredną szwabichą Renate Berger ? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: +++++++++ L_E_P_G_I_E_R_== Bat na D... POkomu 10.10.06, 16:31 witold-kolomytowski napisał: > no to znaczy, że > flegmatyczne Tępasy z PSL > zostają odstawione ... > tylko co zrobić z tą > wredną szwabichą > Renate Berger ? Kobyla trojanska Beger podpisze nowy weksel i pojdzie do zaprzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia-michalek7 Tfu!! Jak może wermaht z ciotą z Krakowa ???:))))) 10.10.06, 18:59 . Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Od "ujawniania" jeszcze sie nikt nie najadł 10.10.06, 21:07 Czy ten rząd ma jakieś inne punkty programowe poza "ujawnianiem", "demaskowaniem" i walką z układem? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sygula Jarek każ Romanowi i Andrzejowi podpisać wexle ! 10.10.06, 21:48 i ustawowo zakaż działania sile grawitacji :) może wtedy odlecicie w trójkę na księżyc :) i dacie odetchnąć Polsce od wesołego układu Waszej głupoty :( Odpowiedz Link Zgłoś
heninsyn Re: Od "ujawniania" jeszcze sie nikt nie najadł 11.10.06, 11:37 ... oczywiście , że nie ! Tylko to " umnią " prawe faszystowskie kupry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Wyrokowiec i oszołom partnerami dla Kaczyńskich 10.10.06, 22:28 Ot, Polska właśnie. A tak naprawdę to kto rządzi naszym krajem? Czy rządzą nim Kaczyńscy czy może kobiety ich życia (żona i mamusia)? Bo cały czas mam odczucie, że wszystkie "zagrywki" obu Kaczyńskich obmyślane są przez kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus kibole pójdą na rolę lub na rozwieracza sracza!!!! 10.10.06, 16:36 Sieg hail i w drogę! Może Giertych by tak się trochę upasł, mówił Lipiński. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 Re: +++++++++ L_E_P_G_I_E_R_== Bat na D... POkomu 10.10.06, 19:35 Oczywiste jest że układ PO PSL SLD musi zostać skutecznie zneutralizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: +++++++++ L_E_P_G_I_E_R_== Bat na D... POkomu 10.10.06, 19:45 dupa Leppera czy Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 ***P_A_T_R_I_0_C_I *R_A_Z_E_M_*dla 0jczyzny**** 10.10.06, 18:55 To wielka Konsolidacja sił postępu. Zjednoczenie dla Rzeczypospolitej z hasłami Bóg Honor Ojczyzna pod którym miliony prawdziwych Polsków pielgrzymowały przez stulecia, jak ku Matce. To wielki dzień. Narodziny najwiekszej najświętszej i oczekiwanej przez wiele światłych umysłów koalicji prawdy i pracy na rzecz dobra wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Wau, Giertych+Lepper; jedno cialo. homos HURRA! 10.10.06, 15:49 Nareszcie koniec z plotkami na temat homofobi Giertycha. Ale ze akurat z Lepperem ? Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Wau, Giertych+Lepper; jedno cialo. homos HURR 10.10.06, 16:28 fritz.fritz napisał: > Nareszcie koniec z plotkami na temat homofobi Giertycha. > > Ale ze akurat z Lepperem ? Cóż, chłop żywemu nie przepuści. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Wau, Giertych+Lepper; jedno cialo. homos HURR 10.10.06, 18:44 > Cóż, chłop żywemu nie przepuści. ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok A kto jest żonem a kto mężą??????? 10.10.06, 20:22 czy jak tam to sie u nich nazywa??????? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu W polityce nie ma slowa "nigdy" 10.10.06, 14:57 Nawet jak sie je wypowiada, to nie znaczy ono nic konkretnego. "Nigdy" - to taki frazez Ciumciu i tylko Twoja naiwnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: W polityce nie ma slowa "nigdy" 10.10.06, 15:03 Nigdy nie mówisz nigdy popsiklu? To powiedz, kiedy wreszcie ze sobą skończysz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: W polityce nie ma slowa "nigdy" 10.10.06, 15:48 Pewnie masz rację. Zapomniałeś tylko dodać, że powyzsze twierdzenie dotyczy tylko ludzi bez honoru. Kiedyś o takich mówiło się, że robią z gęby cholewę. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: W polityce nie ma slowa "nigdy" 10.10.06, 16:18 Również w kontekscie "Raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy"? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Nigdy nie mów nigdy? ;-) 10.10.06, 14:58 powiedział "chciałbym", czyli innymi słowy : nie przyrzekam ... Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik Re: A co na to Wojciech Wierzejski? 10.10.06, 16:17 wojtek powie: nie martwcie się rodacy, roman wie co robi!:) marcus_crassus napisał: > swoja droga - ale syf! Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: A co na to Wojciech Wierzejski? 10.10.06, 21:33 PiS-Samoobrona-LPR - trójca 'święta' Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Giertych sie wykancza 10.10.06, 15:19 Giertych sie wykancza, robi wszystko byle tylko utrzymac wladze. Ale gnój. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ale SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? 10.10.06, 17:58 Nie syf. Po prostu prikaz z Maskwy. Przecież to moskiewska agentura. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekkra Re: Ale SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.06, 17:30 mooomin napisał: > www.glosujmy.blox.pl > Dwa serca jedno ciało. Nie ma natomiast rozsądku ani instynktu > samozachowawczego... > Nie dwa serca. Dwa jądra. Kto pośrodku? s Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Lepper i Giertych: Jesteśmy jednym ciałem 10.10.06, 14:42 "Jednym ciałem"!!! ROTFL!!! :-D Tak mi się złośliwie kojarzy: ...z dwóch półdupków da się zrobic jedną d... ...ale z dwóch półgłówków nie będzie jednej głowy... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
po_co_komu_komunisci_z_pis chcą tylko jednego stołków i trzeba się "zblokować 10.10.06, 14:43 Cham i Warchoł się połaczą zapomną o wszystkim w imię zwiekszenia swoich stolków. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeek Jednym ciałem? Jakie to intymne ;-) 10.10.06, 14:43 Lepper kręci PiSem jak chce, a jarek zagryza zęby i zgadza się na wszystko... Jesteśmy już na równi pochyłej. To tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: Jednym ciałem? Jakie to intymne ;-) 10.10.06, 14:44 tomeeeek napisał: > Lepper kręci PiSem jak chce, a jarek zagryza zęby i zgadza się na wszystko... > Jesteśmy już na równi pochyłej. To tylko kwestia czasu. To dobre. Nawet się nie chce komentować... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Lepper i Giertych: Jesteśmy jednym ciałem 10.10.06, 14:44 Jak Premier udowodni, że Andrzej Lepper nie ma nic wspólnego z PZPR, wyrokami i tak dalej - jednym słowem ponownie jest Prawy i Sprawiedliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
oblivion1 Re: Lepper i Giertych: Jesteśmy jednym ciałem 10.10.06, 14:44 tancowaly dwa pedaly... Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: ale fajna farsa !! 10.10.06, 14:45 Warchol z Chamem znowu razem !! Yuhoooo !! ROTFL ! pan jarek musi przeprosic sie z panem andrzejem, dali sobie po razie, jak to bywa w remizie na chamskiej imprezie, ale od jutra znowu sie pokocjaja.. ROTFL ! Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Są jednym ciałem.W zdrowym ciele zdrowe ciele. 10.10.06, 14:46 Nauka Kaczora nie idzie w las.Uczniowie wyprzedzili mistrza.Teraz "cwany" Kaczor musi na kolanach przyjść do nich,bo inaczej klapa.Na śmietnik.Bo w wyborach dostaną 15% to wsio.Kaczka się zesrała a fetor objął cały kraj."My jesteśmy tacy dwaj...tacy dwaj na cały kraj....Polityka księżycowa. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w tym se 10.10.06, 14:53 Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w tym sejmie. Samoobrona moze byc latwiejszym partnerem politycznym niz PSL, partia stolkow, cwaniactwa i nienachapanych dzialaczy w slynnych zielonych gajerkach. Jest to sensowny koncept: koalicja centroprawicowego PiS z narodowo-ludowa SO- LPR, eurosceptyczna i konserwatywna w warstwie swiatopogladowej. Trzeba miec tylko nadzieje ze w Lepperze nie przewaza instynkty destrukcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: pan jarek ma przeprosic pana andrzeja ! 10.10.06, 14:57 natychmiast ! i przywrocic go na stanowisko wicepremiera ! i niech pan jarek sie miarkuje nastepnym razem, bo mu pan andrzej wiecej porzadzic nie da ! Odpowiedz Link Zgłoś
jackut Junkier - Nie kompromituj się człowieku!!! 10.10.06, 15:00 Terefere, ble, ble, ble... Dobrze by było, abyś przeczytał swoje posty sprzed tygodnia... Nie kompromituj się człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w tym se 10.10.06, 15:09 Napisalem przeciez wyraznie "po zastanowieniu". Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w t 10.10.06, 15:20 junkier napisał: > Napisalem przeciez wyraznie "po zastanowieniu". a po następnym zastanowieniu nie. A prawda jest taka, że nikt normalny z Kaczyńskim koalicję nie wejdzie, nie wejdzie PSL, nie wiejdzie PO. Nikt. Tylko takie warhoły i chamy jak on sam. Pasują do siebie jak ulał... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w t 10.10.06, 15:04 Pytanie : co prawicowego widzisz w tym rządzie ? Metody : bolszewickie Ekonomia : socjalistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w t 10.10.06, 15:22 "co prawicowego widzisz w tym rządzie ?" To jest koalicja nacjonalistyczno-populistyczna. A nacjonalizm kojarzony jest z prawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
carssc Re: Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w t 10.10.06, 16:32 junkier napisał: > Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w tym sejmie. Samoobrona moze byc > latwiejszym partnerem politycznym niz PSL, partia stolkow, cwaniactwa i > nienachapanych dzialaczy w slynnych zielonych gajerkach. > > Jest to sensowny koncept: koalicja centroprawicowego PiS z narodowo-ludowa SO- > LPR, eurosceptyczna i konserwatywna w warstwie swiatopogladowej. od kiedy PiS jest centroprawicowy? czas zweryfikować te tytularne bzdury według stanu faktycznego, to socjalistyczni konserwatywni katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekkra Re: Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w t 10.10.06, 17:35 junkier napisał: > Po zastanowieniu to optymalne rozwiazanie w tym sejmie. Samoobrona moze byc > latwiejszym partnerem politycznym niz PSL, partia stolkow, cwaniactwa i > nienachapanych dzialaczy w slynnych zielonych gajerkach. > > Jest to sensowny koncept: koalicja centroprawicowego PiS z narodowo-ludowa SO- > LPR, eurosceptyczna i konserwatywna w warstwie swiatopogladowej. > > Trzeba miec tylko nadzieje ze w Lepperze nie przewaza instynkty destrukcyjne. "Trzeba miec tylko nadzieje ze w Lepperze nie przewaza instynkty destrukcyjne". Nadzieja matką głupich s Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja A_____P_____E_____L - demokracja musi zwyciężyć 10.10.06, 14:54 Zwracam się z apelem w obronie demokracji. Wszyscy - którym demokracja nie jest obojętna proszę o wpisywanie się na listę: cyberdemokracja.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
differ1 Re: Lepper i Giertych: Jesteśmy jednym ciałem 10.10.06, 14:56 No to klops... Giertych spikanl sie z Lepperem. Moze tym sposobem chca namowic Kaczynskiego zeby Samoobrona na czele z Lepperem wrocila do rzadu?? Lepper reaktywacja... zycie stalo sie zalosne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Jeżeli gej może być merem Paryża 10.10.06, 14:56 ... to Giertych z Lepperem też mogą stanowić jedno ciało. Takie postępowe czasy. Tylko ślubu katolickiego nie dostaną. www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jeżeli gej może być merem Paryża 10.10.06, 18:06 Nie wiem, czy mer Paryża jest gejem, ale Oberbürgermeister Berlina, Klaus Wowereit owszem tak, sam się do tego przyznawał publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Jesteśmy jednym ciałem z gangreną. 10.10.06, 14:56 Nie ma sensu tych odpadów komentować nawet, szkoda klików. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Miejsce Samoobrony jest w koalicji z PiSem, 10.10.06, 15:00 tak jak kupy w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
ch_z_logowaniem Lepper i Giertych: Jesteśmy jednym ciałem 10.10.06, 15:00 a dlaczego nikt glosno nie mowi, ze Wierzejski to pedal ?? rozumiem, trzeba dowodow. Ale ja mam pomysl, niech on sam udowodni, ze nie jest wielbladem. Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik no to jarek ma zagwozdkę;) 10.10.06, 15:05 będzie się musiał dogadać z so bez leppera i lpr bez giertycha. powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 skubi6-ślub kościelny da im Rydzyk.Swiadkami będą 10.10.06, 15:05 pani Szczuka i Urban.Spiszą tylko odrębność majątkową.Giertych włoży nowy krawat a Lepper obetnie się na jeża.Gołodupki hop do kupki.Razem dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Rydzyk, Urban, Szczuka razem ? 10.10.06, 18:01 Jeżeli ta uroczystość zgromadzi razem Rydzyka, Urbana i Szczukę, to będzie warto popatrzeć. Na razie mamy wyłącznie rzeczy niewarte spojrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Lepper i Giertych: Jesteśmy jednym ciałem 10.10.06, 15:08 K..... Lepper zgłupiał zupełnie. Zadawać się z Giertychem to gorzej niż wdepnąć w gó... Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Jesteśmy jednym ciałem.. Hmmm 10.10.06, 15:10 Hmmm... Panie Premierze, to może jednak na Paradę Równości się Pan Premier wybierze z przyjacielem? A tak w ogóle, to czym się Panowie połączyli ze sobą i w jakim, że tak zapytam, układzie? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Bye Bye Lepper. To zes se strzelil w stope. 10.10.06, 15:21 Iddcie razem tam gdzie wasze miejsce - na margines historii. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 "Wtedy mamy szansę wygrać z liberałami" 10.10.06, 15:28 > "Wtedy mamy szansę wygrać z liberałami" - ocenił lider LPR. No to Roman ma problem, bo Lepper od wielu miesięcy powtarza, że jest socjal- liberałem. Giertych zatem chce pokonać połowę swojego sojusznika z jednego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: "Wtedy mamy szansę wygrać z liberałami" 10.10.06, 15:48 Szkoda tylko, że ani jeden ani drugi nie znają pojęcia "liberał". Być socjal-liberałem, to trochę tak jak być satano-katolikiem. Chłopaki przyjęli definicję Jarka, który albo też nie zna tego słowa, albo liczy, że "ciemny lud" go nie rozumie i tu ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek-agent Jest taka jedna część ciała z takim podziałem ... 10.10.06, 15:32 ..która pasuje do tego układu Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Zgroza. 10.10.06, 15:32 Dwóch facetów mówiących "Jesteśmy jednym ciałem". I co na to poseł Wierzejski? Proszę o komentarz. Wstydu nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś