langston ...a jak nie to co??? wysle bomowce??? 28.10.06, 19:57 "...mam nadzieję, że SAMI Polacy wybiorą inny rząd..." ...a kto ni by mialby wybrac jak nie SAMI POLACY???!!! A moze Steibach marzy sie jakas euro-akcja wymiany polskiego rzadu na poprzez szantaz bambardowaniem Warszawy. Kiedys juz przeciez powiedziala "...ze nie trzeba juz wysylac bobowcow nad Polske by wprowadzac tam demokracje..." Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: ...a jak nie to co??? wysle bomowce??? 28.10.06, 20:34 langston napisał: > "...mam nadzieję, że SAMI Polacy wybiorą inny rząd..." > ...a kto ni by mialby wybrac jak nie SAMI POLACY???!!! > > A moze Steibach marzy sie jakas euro-akcja wymiany polskiego rzadu na poprzez > szantaz bambardowaniem Warszawy. > > Kiedys juz przeciez powiedziala "...ze nie trzeba juz wysylac bobowcow nad > Polske by wprowadzac tam demokracje..." Obawiam sie ze na samych Polakow droga Pani przez nastepne 10-15 lat liczyc nie moze. Na Tuska juz tez nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 19:58 My też liczymy na to że rządy buraków się szybko skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Ja na to nie liczy przynajmniej 28.10.06, 20:07 wtedy kiedy popiera go takie ścierwo Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Moja propozycja na doskonale stosunki z Niemcami 28.10.06, 20:07 Moja propzycja to 1. Budowa Gazoportu 2. Budowa Elektroni Atomowej w Gryficach kolo Berlina 3. Stworzenie przygranicznych stref ekonomicznych dla Chinskich montowni tanich samochodow. 4. Zakaz wstepu do Polski bylych zolnierzy Wermachtu i SS (nalezy tu tylko adoptowac przepisy amerykanskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ojuwkijsjikw Polaczki sie burzą ! ! ! buahhahah 28.10.06, 20:14 Moze ona nareszcie wam polaczki pokaze, com naprawde o was myslimy. Takie male i slabe, a tak wierzgaja buahahaha. Razem z Rosja wam pokazemy(!) A wam nawet Amerika nie pomoze. Jestescie czarna dziura oszlomstwa w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: Polaczki sie burzą ! ! ! buahhahah 28.10.06, 20:21 Dzis prawdziwych Niemcow juz nie ma w Reichu. Ci co zostali to benkarty po Armii Radzieckiej, Folksdojcze i Turki ktorzy pracuja dla Zydow. ojuwkijsjikw napisał: > Moze ona nareszcie wam polaczki pokaze, com naprawde o was myslimy. Takie male > i > slabe, a tak wierzgaja buahahaha. > > Razem z Rosja wam pokazemy(!) > > A wam nawet Amerika nie pomoze. Jestescie czarna dziura oszlomstwa w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Polaczki sie burzą ! ! ! buahhahah 28.10.06, 20:42 ojuwkijsjikw napisał: > Moze ona nareszcie wam polaczki pokaze, com naprawde o was myslimy. Takie > male i slabe, a tak wierzgaja buahahaha. > > Razem z Rosja wam pokazemy(!) > > A wam nawet Amerika nie pomoze. Jestescie czarna dziura oszlomstwa w Europie. Bardzo lubie rodowitych Niemcow i mam wsrod nich fajnych przyjaciol. Natomiast nie cierpie Wasserpolacken, moi przyjaciele tez ich nie traktuja powaznie. Twierdza ze Wasserpolaken chca byc bardziej papiescy niz Papiez ;) Ale ja mam sympatie dla Wasserpolacken. No bo oni musza NAPRAWDE strasznie sie czuc. Ochoczo wyparli sie swojej polskosci... a tu sie okazuje ze zawsze beda Untermenschen w swoim nowowybranym kraju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taras.bulba Re: Polaczki sie burzą ! ! ! buahhahah 28.10.06, 22:04 ojuwkijsjikw napisał: > Moze ona nareszcie wam polaczki pokaze, com naprawde o was myslimy. Takie male > i > slabe, a tak wierzgaja buahahaha. > > Razem z Rosja wam pokazemy(!) > > A wam nawet Amerika nie pomoze. Jestescie czarna dziura oszlomstwa w Europie. Ruscy w..i wam kilka razy. Jak będzie trzeba to pójdziemy z nimi raz jeszcze. Niemiecka świnio. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Moja propozycja na doskonale stosunki z Niemc 28.10.06, 20:14 Dodał bym do tego 2 punkty 5. Wycenienie strat poniesionych przez POLSKĘ ( czyli cena za zniszczenia w warszawie,poznaniu, wrocławiu i podrzędnych wioskach jak np. Poręba 6. Odebranie niemieckim posłom mandatów poselskich Odpowiedz Link Zgłoś
rodack2000 Re: Moja propozycja na doskonale stosunki z Niemc 28.10.06, 21:48 a dlacxzego nie zniszczyli Pragi czy tez Paryza? oto jest pytanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 Dlaczego nikt nie lubi niemcow 28.10.06, 20:12 poprostu za bardzo mieszaj na swiecie, chciaz maja zabronione posiadac, chocby jedne karabin. Ci sa tacy bezczelni, ze nie mogli sie doczekac, swoje wojska wyslac az pod granice Izraela, w dodatku wyslali statki szpiegowskie, ktore obserwuja i szpieguja cal Izrael. Nic dziwnego, ze wzbudza to starch i wscieklosc Izraelczykow, kotrzy coraz czesciej, atakuja zwiadowcze helikoptery niemieckie i niemieckie statki. W ubieglxym tygodniu, 2 jet izraelskie ostrzelaly ostrzegawczo szpiegowski okrtet niemiecki. Niemcy okreslili ten atak, jak akt nieprzyjacielski i rozwazaja w podobnych przypadkach uzycie bronii. Tak wiec konflikt libanski, rozszerza sie na konflikt niemiecko-izraelski, gdzieNiemcy sami sie wprosili do misji, nie mogac sie doczekac zaproszenia z Libanu, przy czym rzad niemiecki, prawdopodobnie oszukal parlament, co do zakresu misji. Izrael lamie notorycznie rezolucje onz, naruszajac przestrzen powietrzna Libanu, ostrzeliwujac posterunki sil pokojowych. ONZ milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Steinbach: Licze na zmiane rzadu s Polsce 28.10.06, 20:35 Wsciekla niemra znow warczy. Tuskowi i spolce musi sie to bardzo podobac! Przeciez to ich wielka pezyjaciolka. Erika - wsadz morde w kubel! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Dlaczego nikt nie lubi niemcow 28.10.06, 20:47 matrioszka25, Ty sie lepiej ogranicz do ruskiej polityki bo cos pieprzysz od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 20:32 100% poparcia dla PO szteinbach i reszta holoty Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: PISS OFF! wiedzmo! i pis tez! a kysz! 28.10.06, 20:49 Cierpimy na rozwojenie jazni? To JEST uleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 cierpicie? to jest was TEZ dwoch jednojajecznych? 28.10.06, 22:12 hahah hahah! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 PISS OFF! 28.10.06, 22:18 DO TALIBANU FANATYKU! NAPIEPSZAC SIE Z TAKIMI SAMYMI JAK TY FANATYKAMI! TAM TWOJE MIEJSCE! Z KTOREJ WASZMOSC PARAFILJI?! HAHA HAHA! POWIADASZ: MOJ ANIOLKU... ? CZY WOLISZ: MOJ ANIELE.... ? WOLISZ STARSZYCH CZY MLODSZYCH... WEJRZYJ W SWOJ POKRECONY LEB! TYLKO SIE NIE PRZESTRASZ! HAHA HAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 No, proszę, PO i SLD otrzymują wsparcie z Niemiec 28.10.06, 20:44 Jak ładnie się "karty" odkryły! P. Erice nie podoba się obecny rząd, bo za bardzo broni swego, lepsze byłyby rządy czerwonoróżowych, którzy włazili bez wazeliny to w niemiecką, to w rosyjską ... czarną dziurkę! Niedoczekanie twoje Eriko! Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 wenn man solche Feinde hat ,dann braucht man keine 28.10.06, 20:52 Freunde.... Wenn eine Frau ,die behauptet "polen hätten nur darauf gewartet ,bis sie ihren lang ersehnten wunsch ,deutsche zu vertreiben ,endlich dank hitler erfüllen könnten" gleichzeitig die PIS partei verachtet ,dann kann ich Herrn Kaczynski nur gratulieren. Odpowiedz Link Zgłoś
de_semen Re: wenn man solche Feinde hat ,dann braucht man 28.10.06, 21:01 marek123481 napisał: > Freunde.... > > Wenn eine Frau ,die behauptet "polen hätten nur darauf gewartet ,bis sie ihren > lang ersehnten wunsch ,deutsche zu vertreiben ,endlich dank hitler erfüllen > könnten" gleichzeitig die PIS partei verachtet ,dann kann ich Herrn Kaczynski > nur gratulieren. Freund - ich verstehe warum schreibst du "h"itler, aber warum schreibstu du polen? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: wenn man solche Feinde hat ,dann braucht man 28.10.06, 21:09 marek123481 napisał: > Freunde.... > > Wenn eine Frau ,die behauptet "polen hätten nur darauf gewartet ,bis sie > ihren lang ersehnten wunsch ,deutsche zu vertreiben ,endlich dank hitler > erfüllen könnten" gleichzeitig die PIS partei verachtet ,dann kann ich Herrn > Kaczynski nur gratulieren. Myslalem ze w miare dobrze rozumiem niemiecki ale jak to czytam to mi mozg w poprzek staje. Ze niby Steinbach jest najlepsza przyjaciolka Kaczynskich bo oni biora ja serio i wykorzystuja do swoich niecnych celow [podczas gdy - w domysle - Niemcy niby nie traktuja jej powaznie]? Jesli tak, to wyglada mi to na najnowsza spiskowa teorie dziejow! Nawet niezla. Mozna by film na ten temat zrobic. Science-fiction oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
wle_01 Re: wenn man solche Feinde hat ,dann braucht man 28.10.06, 21:28 Coś w tym jest. Jeżeli Kaczyńscy jako wroga mają Steibach, to Polacy - z patriotycznych motywów - są zobowiązani ich porzeć. Już teraz słyszę mowę: "Kto nie z nami, ten z Steibach. Ratujmy Polskę przed zdrajcami..." - WLE Odpowiedz Link Zgłoś
wbn1 Re: wenn man solche Feinde hat ,dann braucht man 28.10.06, 21:57 Ze niby Steinbach jest najlepsza przyjaciolka Kaczynskich bo oni biora ja serio > > i wykorzystuja do swoich niecnych celow [podczas gdy - w domysle - Niemcy niby > nie traktuja jej powaznie]? > > Jesli tak, to wyglada mi to na najnowsza spiskowa teorie dziejow! Nawet niezla. > > Mozna by film na ten temat zrobic. Science-fiction oczywiscie Ten Marek ma jednak troche racji, tylko ze a rebours. Opowiadanie Steinbach, ze liczy na zmiane rzadu w Polsce to tylko zaslona dymna. Steinbach i Zwiazkowi Wypedzonych nie moglo 17 lat po upadku komunizmu wydarzyc sie nic lepszego niz rzad PISu z LPRem w Polsce. Teraz kazdy powazny polityk w Niemczech ma do wyboru: Steinbach albo Kaczynski. Ten wybór trudny nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Warum soll eine Frau... 28.10.06, 21:25 kein verhaeltnis haben...? Mit zwei Kartofeln...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 21:24 steinbachowa może tylko liczyć, że ją ktoś przerucha a i tak nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Steinbach chce mieszać w Polsce 28.10.06, 21:24 Steinbach świadomie wtrąca się w sprawy polskie. Jej dywagacje są obraźliwe zarówno dla rządu, jak i PO /bo to jego widzi w roli zbawcy/. A przede wszystkim dla Polaków. Byc może liczy na medialną ipolityczną burzę, dzięki której znów będzie o niej głośno. Z drugiej strony trudno taką dość niesłychaną wypowiedź puścić płazem. Zadziwiają mnie niektóre posty pod tym artykułem. Trzeba chyba z nienawiści do PiSu rozum stracić, żeby pisać: "zgadzam się ze Steinbach". Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Poziom fanatyzmu Frau Eriki... 28.10.06, 21:28 prawie równy poziomowi kaczorów. Ein Karusell der Liebe ! Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Nie dziw się: elektorat z płezydentem są 28.10.06, 21:29 tak sfrustrowani, że im mózgi się zlasowały... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nie dziw się: elektorat z płezydentem są 28.10.06, 22:48 Szmaty czytaj zdrajcy przejda do historii jako lajno plynace rura kanalizacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Steinbach pod mur i pach, pach ....i po Steinbach 28.10.06, 21:53 ..... i wtedy nastapi poprawa w stosunkach polsko- germanskich Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:18 Wiem, wiem. Czerwone gów.a chcieliby żeby komuna i poskomuna znowu powróciła bo z nimi łatwiej jest sie dogadać (czytaj; można kupić). Kwestią jest tylko cena. Niedoczekanie twoje! Prawdziwy patriota nigdy i za nic się nie sprzeda a takich nie uświadczysz wśród czerwonych aparatczyków. Dlatego nigdy więcej PZPR-SLD!!! ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!! NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:38 sympatyk_pis napisał: > > Wiem, wiem. Czerwone gów.a chcieliby żeby komuna i poskomuna znowu powróciła bo > > z nimi łatwiej jest sie dogadać (czytaj; można kupić). Kwestią jest tylko cena. > > Niedoczekanie twoje! Prawdziwy patriota nigdy i za nic się nie sprzeda a takich > > nie uświadczysz wśród czerwonych aparatczyków. Dlatego nigdy więcej PZPR- SLD!!! > _______________________________________________________________________________ > _ > > ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!! > > NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Zgadzam sie z Toba, tylko do PZPR i SLD powinienes dodac jeszcze PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:22 Oczywiście Pani Eryko my też na to liczymy ale prosimy o pomoc - ośmieszajcie tych kurdupli dostaną sraczki i padną jak zgniłe kartofle Odpowiedz Link Zgłoś
cagligostro Re: Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:30 o widze ze lewacka miedzynarodowka nie spi-zjednoczone sily przyglupow ktore wyjechaly z polski za chlebem zapominajac ze ten syf to zasluga sld oraz pracownicy ambasady rosji jak zwykle aktywni kiedy trzeba mieszac w temacie stosunkow polsko niemieckich. a co kogo steinbach obchodzi...ciekawe czy czytelnikow allgemeine zeitung obchodzi kiedy jakis polski gienek powie ze liczy na zmiane rzadow w niemczch... wyborcza skundlila sie do reszty i wykorzystuje stosunki miedzynarodowe do mieszania w polityce wewnetrznej. steinbach nie jest partnerem rzadu polskiego i nawet tej babie odpowiadac nie trzeba czego na cale szczescie sie rzad juz nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:31 Nie dziwie sie ze masz lewackie poglady-kazdy zbrodniarz,pedofil to lewak.Za pare dni skonczycie swoj plugawy zywot-masowa emigracja i azyl polityczny na Kubie Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Steinbach,PO i.............................. 28.10.06, 22:27 SLD chca zmiany rzadu w Polsce.Steinbach i Tusk to wspolbracia a SLD to komunistyczni zdrajcy.Czy nie wstyd Wam lewacy ze macie swoje autorytety w Niemczech?Steinbach dala dla Was pocalunek smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
taras.bulba Re: Steinbach,PO i.............................. 28.10.06, 22:33 presentation1 napisał: > SLD chca zmiany rzadu w Polsce.Steinbach i Tusk to wspolbracia a SLD to > komunistyczni zdrajcy.Czy nie wstyd Wam lewacy ze macie swoje autorytety w > Niemczech?Steinbach dala dla Was pocalunek smierci. Racja, żaden prawdziwy Polak nie zagłosuje na POjebńców. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Steinbach,PO i.............................. 28.10.06, 22:37 Cala miedzynarodowka liberalno(PO)komunistyczno(SLD) faszystowska(Steinbach ) walczy z Polska.W ramach demokracji wyksztalcily sie w naszym kraju legalne OSRODKI zdrady narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Steinbach,PO i.............................. 28.10.06, 22:41 I to sie nie dzieje w prozni.Zwykla prowokacja przed wizyta Kaczynskiego w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
homina Wlasnie dlatego Polacy NIE powinni zmieniac 28.10.06, 22:28 rzadu. Rzad, ktory nie podoba sie Erice jest dla Polakow najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Przykro czytac, jakie wy glupoty piszecie.... 28.10.06, 22:32 "patrioci" k.... mac. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Przykro czytac, jakie wy glupoty piszecie.... 28.10.06, 22:33 Ale z Was SLD zroblo zwierzeta.Wy jestescie nie jak psy ale jak zwykle komunistyczne kundle Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Liczymy, ze ta Menda zamilknie 28.10.06, 23:15 XYZ Starczy Erika jest Bomba Baba jak nasza Renata Beger.... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:42 drogibronislaw napisał: > Zatem płezydent Tusk i całe PO może liczyć na głosy Eriki i jej kolegów ze > zwiazku wypędzonych! Mało przystojny kaczor dla tego jamochłona.............. Odpowiedz Link Zgłoś
puljan Brawo kaczory - jest dobrze jeśli Eryka juz nie 28.10.06, 22:52 może ! Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Brawo kaczory - jest dobrze jeśli Eryka juz n 28.10.06, 22:55 W koncu Polacy otrzezwieja.Mysle ze Eryka nie wie ze zrobila PO i SLD niedzwiedzia przysluge. Odpowiedz Link Zgłoś
janjanek1 Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:53 POPIERAM Tylko zmiana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leew1 Re: Steinbach: Liczę na zmianę rządu w Polsce 28.10.06, 22:53 drogibronislaw napisał: > Zatem płezydent Tusk i całe PO może liczyć na głosy Eriki i jej kolegów ze > zwiazku wypędzonych! a nawet ich dziadków:) Odpowiedz Link Zgłoś
3guziec pseudo-wygnana liczy że z PO da sobie radę 28.10.06, 23:12 Ciekawe, zastanawiające na czym opiera swoje przypuszczenia. Możę wnukowie dziadków z Wehrmachtu pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba wychodzi szydlo z worka 28.10.06, 23:15 moze herr tuske lub diabel rokita? Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: wychodzi szydlo z worka 28.10.06, 23:23 Jak pamietam zawsze polakow straszyli Czajami Hupkami A teraz Erika, A tak powaznie to jest problem.Kiedy Niemcy odzyskaja swoje terytoria.... Tak Kiedy. moje wyliczenia wskazuja ze to badzie 2012 rok...Kaczynscy juz to wiedza, Tylko musza zabezpieczyc chociaz okreg Warszawski i Malopolske dla Polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Steinbach - aby cię babo q... szlag trafił 28.10.06, 23:16 Wstrętny babsztyl ingeruje w Polske, wiadomo- ...blondynka. Powiedz jej Tusku niech sie odpie.... od Polski , moze ciebie posłucha,bo to twoja kumpela. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Zamówiłęm sobie koszulkę z napisem: 28.10.06, 23:22 "Na pogrzebie tej teutonki nie będę płakał" Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Zamawiam taką koszulkę. Koniecznie z zdjęciem 29.10.06, 00:10 w stroju galowym (SS) - to, które kiedyś opublikował na okładce "Wprost" Odpowiedz Link Zgłoś
swiat_wedlug_gazety Michnik zbiera glosy dla PIS-u ??? 28.10.06, 23:20 Wyszlo szydlo z worka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Tusk jako Marszałek Sejmu po łapach ja całował... 28.10.06, 23:21 ...i z wielkimi honorami przyjmował. Wiadomo przeciez, kim jest ta baba dla Tuska ... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Tusk jako Marszałek Sejmu po łapach ja całowa 28.10.06, 23:23 Nie wiedziałęm, że jego dziadek sobie ulżył na boku... w takim razie Erika musi być ciotką Donalda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Re: Tusk jako Marszałek Sejmu po łapach ja całowa 29.10.06, 00:05 całował i buty chciał czyścić! Odpowiedz Link Zgłoś