wikal Śmieszni są ci panowie Kaczyńscy 19.11.06, 19:05 z tym swoim rozbuchanym ego! W tamtych czasach znaczyli tak mało, że pies z kulawą nogą się nimi nie interesował. To irytuje, że nie można się pochwalić żadną porządną odsiadką ani prominentnym esbekiem, który by za nimi ganiał. Więc tworzą mity i chyba sami zaczynają w nie wierzyć. Wychodzi na to, że bezpieka w czasach schyłkowej komuny niczym innym się nie zajmowała, tylko inwigilowała Kaczyńskich. Tacy byli groźni dla systemu! Potem byli baaardzo groźni dla Wałęsy, zagrażali jego pozycji, więc to on z kolei kazał ich inwigilować. No to tworzą sobie bracia kombatancką przeszłość, której w rzeczywistości nie posiadają. Jak to mitomani. Rzadko zgadzam się z Wałęsą i nigdy za nim nie przepadałam, ale w swoich opiniach o Kaczyńskich nie mylił się od początku. Po prostu za długo ich znał. Panowie, po prostu zainwestujcie w dobrego psychiatrę. W końcu was stać! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Śmieszni są ci panowie Kaczyńscy 19.11.06, 19:17 Gratuluję celnej i kulturalnej wypowiedzi. Mnie niestety przychodzą do głowy same niecenzuralne słowa dotyczące obu stron konfliktu. Dodam tylko, że lubię obserwować, jak buractwo gryzie się między sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Lojalka 19.11.06, 19:23 a za kilka lat okaże sie że pewna lojalka wcale nie była taka fałszywa jakby mogło sie wydawać po pewnej konferencji prasowej. im dłużej będzie sie sprawę badać tym mniej będzie ona fałszywa ...;)))) gó.. i szumowiny zawsze wypływają na wierzch. kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Śmieszni są ci panowie Kaczyńscy 19.11.06, 19:27 tak to właśnie wygląda. kaczory nie mogą przeboleć, że inni za komuny ryzykowali i szli za to do pudła, a ich nikt jakoś nie prześladował, nie ścigał, nie śledził. już wówczas byli dla sb-ków zwykłymi kmiotkami, więc teraz dopisują sobie historię kombatantów, tyle że okresu III RP. oni tę III RP chcą zrównać z PRL-em, żeby wyglądało, że wciąż działała SB-cja, która tym razem ich obu uznała za wielkie zagrożenie. a ze PZPR-u już nie było, no to kto ich zwalczał? oczywiście Wałęsa i wszyscy inni do spółki, którzy byli wówczas u władzy. fakty jednak są inne, sięgają głębokiej komuny i dla kaczorów miażdżące. jak to ujął niedawno Stefek Niesiołowski - on wysadzał pomnik Lenina, a kaczor Lech bronił w tym czasie doktorat z Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Śmieszni są ci panowie Kaczyńscy 19.11.06, 19:40 Moher był, jest i będzie moherem. Na pisuar głosuje głównie ciemnota umiejąca tylko stawiać znak + według wskazówek grzyba trującego z Torunia. Ciemnota owa potrzebuje głównie igrzysk, bo chleb nie jest jej potrzebny. Zdycha z głodu miłując swoich faworytów. Pisdokrakcja dostarcza igrzysk, bo na niczym innym się nie zna. Jeszcze ze dwa lata i elektorat pisuarowy wymrze z wycieńczenia. Trzeba tylko przeczekać. Polska jest w stanie wiele wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Śmieszni są ci panowie Kaczyńscy 19.11.06, 20:44 Wojtek-mmmuuu!!!!bo taką powinieneś mieć nazwe!!!moher jest pomocn przy dużych mrozach!!! ta inteligencja,która głosowała na PO to dworzec centralny!!!Słyszałeś chyba o procesie bezdomnego z dworca centralnego ,,wyzywł prezydent Kaczyńskiego bo głosował na tusk''Przestań wierzyć w propagande GW bo osiwiejesz z idiotyzmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Śmieszni są ci panowie Kaczyńscy 19.11.06, 21:02 Ty leon997, przestań wąchać ten klej, bo piszesz po murzyńsku i nie można skumać o co walczysz. Poza tym do Tuska tak mi blisko, jak tobie do intelektu. Co chcesz od fenola, który naubliżał głupszemu od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 19:26 na imprezie z esbekami w Magdalence 1989 rok: foto.m.onet.pl/_m/2bac936992e83de9ce8ff1f722a1ed5e,14,19,0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 19:28 magz pl, powiedz no tylko co robiły kaczorki przy okrągłym stole??? chrupały paluszki słonei i zapijały kawusią ?? Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 19:43 Od początku byli przeciwni uwłaszczaniu się komunistycznej nomenklatury w "nowej" Polsce w przeciwieństwie do Bolka i Michnika,na imprezy z esbekami nie chodzili jak koncesjonowani "opozycjoniści" Bolek i Michnik foto.m.onet.pl/_m/364ae9c82a948d0dc4c43cfbaf34488d,14,19,0.jpg Teraz juz wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 19:46 hmmm..... i co kczczy chłopczykowie zrobili w związku z tym ??? założyli Telegraf żeby uwłaszczyć sie na własną rękę ?? magz_pl napisał: > Od początku byli przeciwni uwłaszczaniu się komunistycznej nomenklatury w > "nowej" Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 20:06 W związku z tym byli m.in. za lustracją i dekomunizacją i popierali rząd Jana Olszewskiego obalony przez Bolka: "Układy z czerwonymi, wspieranie "lewej nogi". Szara eminencja - Mieczysław Wachowski mianowany sekretarzem stanu, usunięcie Jarosława Kaczyńskiego i wreszcie nocne obalenie rządu Jana Olszewskiego, po ujawnieniu agentury Wałęsy z trybuny sejmowej - pokazały prawdziwe oblicze Wałęsy. Jego zgoda na działanie tzw. spółek polsko-rosyjskich, a właściwie SB-cko - KGB-owskich w byłych bazach wojsk sowieckich w Polsce, w czasie podpisywania układu Polsko-Rosyjskiego w Moskwie, była ogromnym zagrożeniem dla Polski. Jedynie natychmiastowy telegram premiera J. Olszewskiego do Moskwy, sprzeciwiający się tej klauzuli, uratował nas od infiltracji KGB. Wracając z Moskwy prezydent Wałęsa drogą radiową zażądał od marszałka Sejmu natychmiastowego jego zwołania. Działania Wałęsy przed posiedzeniem sejmu 4-VI-92 r. i w czasie jego obrad są prawdziwym horrorem, są jedną z najczarniejszych kart w historii Polski. Wachowski grożący Macierewiczowi obcięciem głowy, tajny nocny spisek przeciw Olszewskiemu a w spółce z agentami, "arbuzami"-ZSL-u i nawet czerwonymi, to akt zdrady i hańby narodowej." www.abcnet.com.pl/pl/artykul_zas.php?art_id=290&w=n&token=[/url] Bzdur o Telegrafie szkoda komentować Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 20:16 taaaa czuły punkt pisiaków. PiS=Przekręt i Ściema magz_pl napisał: > Bzdur o Telegrafie szkoda komentować Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 20:51 Taaa,rozumiem że obok Wałęsy i Wachowskiego twoim guru jest Lesiak ale nawet on ostatnio powiedział że sprawa Telegrafu to jest wielkie NIC. Niestety bardzo mi przykro gimnazjalny mędrcze Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 20:59 na tej samej zasadzie moge napisać że cała mniemana afera z "inwigilacją prawicy" to pusty balon przez lata dmuchany przez oszołomionych braciszków. O tej sprawie Lesiak też mówi że w sumie jej nie było. Skoro mu wierzysz w sprawie telegrafu to bądź konsekwentny. i nie podniecaj sie urojeniami jakiegoś kurdupla. troche szacunku dla siebie. czyjaś choroba umysłowa nie musi stanowić treści twojego światopoglądu. magz_pl napisał: > Taaa,rozumiem że obok Wałęsy i Wachowskiego twoim guru jest Lesiak > ale nawet on ostatnio powiedział że sprawa Telegrafu to jest wielkie NIC. > Niestety bardzo mi przykro gimnazjalny mędrcze Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 21:18 Lesiak to twój guru a nie mój(wspominałeś coś o szacunku dla siebie? hehehe).Ja wierzę faktom dla mnie Lesiak nie musi ich uwiarygadniać gimnazjalny mędrcze Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Aaadam wie 19.11.06, 21:22 skąd wie?, zobacz: www.polonica.net/czerwone-zyciorysy_Michnik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 21:30 hmmm.... podaj choć jeden z tych faktów. proszę. magz_pl napisał: > Lesiak to twój guru a nie mój(wspominałeś coś o szacunku dla siebie? hehehe).Ja > wierzę faktom dla mnie Lesiak nie musi ich uwiarygadniać gimnazjalny mędrcze Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 21:42 Nie moja wina że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i kojarzyc oczywistych faktów.Jesteś autentycznym tzw ćwiercinteligentem hodowlanym skrojonym na miarę Wybiórczej: haribu.blog.onet.pl/2,ID144147237,DA2006-10-24,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Koncesjonowani "opozycjoniści:Bolek i Michnik 19.11.06, 22:05 kręcisz jak przystało na rasowego piewcę pisu. jak do tej pory uraczyłeś mnie tylko inwektywami. poproszę o fakty, o których wspominałeś. magz_pl napisał: > Nie moja wina że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i kojarzyc oczywistych > faktów.Jesteś autentycznym tzw ćwiercinteligentem hodowlanym skrojonym na miarę > Wybiórczej: > haribu.blog.onet.pl/2,ID144147237,DA2006-10-24,index.html > Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza chorzy kaczynscy 19.11.06, 22:12 kazdy inteligentny obywatel wie , ze bracia kaczynscy to chorzy z nienawisci ludzie. zakampleksieni. ale rowniez sa zwierciadlem naszego splecznstwa. tych 11 % to tak glosno krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 poczytaj mi mamo 19.11.06, 22:23 Mylisz się myśląc, że Żydzi są naszymi przyjaciółmi i to bardzo. Zapewne i muzułmanie nimi nie są. Dlatego ja mam bardziej obiektywne spojrzenie na tę kwestię. Nikt tak nie zwalcza, wręcz doktrynalnie naszej religii, kultury i wszystkiego co jest z tym związane... Zważ, że Żydzi mają więcej pretensji do Polaków, niż nawet do Niemców (bo dostali i dostają od nich kasę -nie jest to tajemnicą ) mimo, że Polacy w czasie okupacji ryzykowali życie, a często płacili głową za ratowanie Żydów. Tymczasem Spielberg zrobił z Schindlera bohatera, który uratował co prawda kilkudziesięciu, czy nawet kilkuset Żydów ale właśnie ZA KASĘ! Generalnie dla Żydów PIERWSZYM bogiem są pieniądze, a dopiero DRUGIM Jahwe i to jest cała tajemnica moralności i mentalności Żydów. Nie znasz naprawdę historii religii mówiąc "nasi starsi bracia" - oni by tak nigdy nie powiedzieli o nas. Mówiąc szczerze - ja też kiedyś naiwnie myślałem, że tak powinno być, przecież nasza wiara wywodzi się z ich wiary, mamy nawet wspólny Stary Testament... Żydzi wręcz nienawidzą naszej wiary i naszej kultury, jesteśmy ich wrogami nr 1, przekonasz się kiedyś o tym... Islamu zaś nie obawiaj się, zresztą jak piszesz Izrael trzyma ich w szachu, chyba więc nie obawiasz się. Islamu tylko jak każdej religii czy narodu nie należy obrażać, drażnić, okupowć, dręczyć, mordować, izolować, etc. Odrzuć własny fanatyzm, wtedy będziesz miał trzeźwiejsze spojrzenie na wiele spraw, piszesz z nienawiścią(wtedy nie możesz być obiektywny) o kimś, kto ma inne poglądy, używasz inwektyw (to tylko świadczy o twoim poziomie) - przekonaj argumentem, a nie opluwaniem. Ja nie jestem fanatykiem i nie popieram też muzułmanów, ani też nie jestem ich zwolennikiem. Piszesz: "jego dzielnych, pracowitych obywateli utrzymujących wyspę cywilizacji w morzu arabskich barbarzyńców " A przecież to oni są okupantami, mordercami i barbarzyńcami, zobacz próbkę ich dzielności www.polonica.net/breaking-bones.ram Życzę więcej obiektywizmu, czerp wiedzę nie tylko z jednego źródła (wzajemne kadzenie sobie nie daje rzeczywistego obrazu i realnego postrzegania świata). Jak posiądziesz umiejętność obiektynej oceny wszelkich zjawisk (co sam przyznaję jest bardzo trudne)i będziesz umiał wyprowadzić wypadkową różnych opini - wtedy będziesz mądry. PRAWDA bowiem (nie twoja, nie moja, czy jeszcze tam czyjaś) jest zawsze obiektywna. pozdrawiam gringo www.youtube.com/watch?v=6X5MWjJZpsY Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Gadać do gazety Bolek potrafi. 19.11.06, 19:36 No to poczekajmy, jak Bolek powtórzy pod rygorem odpowiedzialności karnej, swoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 aiwaplatz.. co ty pieprzysz? 19.11.06, 20:02 pod jakim rygorem? powiedział to co powiedział, pod nazwiskiem!.. niech Kaczyńscy założa mu sprawe, zobaczymy czy sie odwazą!.. a ty, odważysz sie ubliżyc LWałęsie, z podniesioną przyłbica?... nie, jesteś tchórzem ja Kaczynscy! Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: aiwaplatz.. co ty pieprzysz? 19.11.06, 20:48 Ale jesteś sterowanym idiotą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
opt Dowód- głębokie przekonanie.Paranoja. 19.11.06, 19:44 Głębokie przekonanie Kaczyńskiego to jeszcze nie dowód.Oni są naprawdę chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Dowód- głębokie przekonanie.Paranoja. 19.11.06, 19:47 opt napisał: > Głębokie przekonanie Kaczyńskiego to jeszcze nie dowód.Oni są naprawdę chorzy. a o tym to ja jestem głęboko przekonany :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dowód- głębokie przekonanie.Paranoja. 19.11.06, 19:52 ale nie masz dowodów. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh eee... tam. dowody każden jeden widzi :] 19.11.06, 20:02 dobranoc państwu. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Dowód- głębokie przekonanie.Paranoja. 19.11.06, 20:20 rozmawiałem ze znajomym psychiatrą. nie musi ich nawet osobiście badać, wystarczy to co publicznie widać ;) uu1 napisała: > ale nie masz dowodów. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: Dowód- głębokie przekonanie.Paranoja. 19.11.06, 20:56 > rozmawiałem ze znajomym psychiatrą... w ramach terapii o kaczyńskim? zmień lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Dowód- głębokie przekonanie.Paranoja. 19.11.06, 21:00 nie, piliśmy napoje bezalkoholowe :))) ob.laden napisał: > > rozmawiałem ze znajomym psychiatrą... > w ramach terapii o kaczyńskim? > zmień lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Premier 19.11.06, 20:00 Kaczyński ma rację, "BOLEK" wrobił 10 mln polaków w Magdalence a sam się obłowił i nieliczni z nim, a teraz popiera z synem p-osłem PO, zapisał się do bogatych liberałów www.polonica.net/Lech_...czy_Bolek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 aglo11.. bądż kozak!..powiedz to pod nazwiskiem.. 19.11.06, 20:03 łajzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 Re: Premier 19.11.06, 23:54 zawasze trzeba isc za rtopem kasy i przywilejow No i szydlo wyjdze z worka. Tyle lat rozsprzedawania kraju. I dalej ludziska ida na lep bekotu. Achh szkoda gadac. Lechu jak to jest ze byles przywodca, prezydentem, miales tyle wladzy i tyle mozliwosci a teraz takie wstretne Kaczory musz po tobie robic porzadek. Kaczoey nie Kaczory ale ktos musi to zrobic A ty Lechu gdzie byles cos zrobil czym sie wykazales. Bydoszc, Magdalenka i prae innych punktow zwrotnych przed, po i w miedzyczasie. Aadz cicho na swej wypracowanej mniej lub bardziej uczciwie emeryturze i daj innym zrobic to co mogles ty zrobic a nie zrobiles. Kak Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Premier 19.11.06, 23:56 kakonek1 napisał: > (...) > Lechu jak to jest ze byles przywodca, prezydentem, > miales tyle wladzy i tyle mozliwosci a teraz > takie wstretne Kaczory ... No wlasnie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
koniecpolski4 Też doszedłem.... 19.11.06, 20:08 ... do tego samego wniosku, że Kaczory to zguba Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
paul07 Kaczynski jest umyslowo chory! 19.11.06, 20:12 powinien zostac odsuniety od wladzy ze wzgledu na stan zdrowia umyslowego! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Stara sowiecka metoda,tak tak towarzyszu z KGB. 19.11.06, 20:17 Każdy kto mówił prawde w ZSRS był wariatem i lądował w psychiatryku.Słyszę twój płacz ,że ..to se ne wrati...''.Jka łatwo można by sie pozbyć Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Stara sowiecka metoda,tak tak towarzyszu z KG 19.11.06, 23:37 To teraz kazdy wariat swiety, zeby nie byc posadzonym o KGB? Te szantaze komunistyczne PISu tez sie troche przejadly. Szczegolnie, ze kazdy widzi, ze sami stosuja metody ubeckie. Ubekistan to rzady panstwa oddane sluzbom specjalnym - czyli to co wlasnie mamy. Nie widzisz tego? Jakim cudem? Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Wałęsa chory a nie Kaczyńscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.06, 20:16 od 1989 roku nareszcie doczekaliśmy się porządkowania kraju Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Dwoch wariatow porzadkuje kraj? To rozumiem, ze 19.11.06, 20:21 wszyscy dostaniemy przydzialowe biale kaftany bezpieczenstwa z logo PIS... Niestety, tym razem Walesa mial 100% racji - tych dwoch szalencow dawno trzeba bylo wyslac... na ksiezyc! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Wałęsa chory a nie Kaczyńscy!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.06, 23:42 bibbi5 napisała: > od 1989 roku nareszcie doczekaliśmy się porządkowania kraju Jakiego? Rosji? O taki porzadek Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 Re: Wałęsa chory a nie Kaczyńscy!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.06, 23:47 Widze ze prau twardzeilow oszolomow lub zwyklych obywateli nie umiejacych dostrzec ze jestesmy wolnym krajem odpowiedzialo ci w tonacji propagancy odmuzgowiania narodu jaka uprawiaja ci z minonych epok. No coz lata poddanstw powoduja ze ludziska nie umia samodzielnie myslec i jedyne co im wychodzi to powtarzanie bezkrytycznego blekotu elit minionej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
wbc zeznania J. Kaczyńskiego 19.11.06, 20:21 Przeczytałem uważnie - to przerażające- wystarczy tylko GŁĘBOKIE PRZEKONANIE J. Kaczyńskiego i to ma podobno wystarczyć za dowód w SĄDZIE. Dokąd my zmierzamy.Wałesa ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie mówic 19.11.06, 20:22 motto: "Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie mówic glupstw." - George Bernard Shaw Jak gleboko zdegenerowana jest ta dzisiejsza rzeczywistosc, swiadczy fakt, iz nie kto inny jak "kapciowy" Mnietek Wachowski i jego pryncypal "Bolek" za autorytety moralne robia.. brani sa za wzor prawdomownosci i UCZCIWOSCI, oraz ksztaltuja opinie i umysly dla roznych cwiercmozgowcow typu; - "majster_g".. "wicary", czy infantylny i przejety swoja rola Savonaroli nastoletni zasraniec - "chirlider".. - e tutti quanti.. Co najzabawniejsze.. Tej nastoletniej dzieciarni i doroslych na ich poziomie umyslowym i jeszcze nizszym intelektualnym jest tu zatrzesienie - i kiedy "bija piane" miedzy soba.. to jest to zrozumiale i mozna popatrzec z politowaniem i niesmakiem, ale prawdziwa zabawa zaczyna sie kiedy ktos powazniejszy i NIESWIADOMY probuje wchodzic "w dyszkurs" z tymi petakami i zaczyna ich traktowac jak doroslych :)) - Wprawdzie szybko takiego niczego nie swiadomego i naiwnego "delikwenta" to "towarzycho" z wypreparowanym mozgowiem sprowadza na ziemie, ale uciechy przy tym niemalo.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 20:25 i co chciales przez swoj wywod powiedziec? Ze Wachowski to beee, Walesa meee a kaczory sa cacy? Jedni i drudzy warci sa siebie dlatego beda sie opluwac. I tak pryskaja mity... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 20:52 1zorro napisał: > i co chciales przez swoj wywod powiedziec? Ze Wachowski to beee, Walesa meee > a kaczory sa cacy? Jedni i drudzy warci sa siebie dlatego beda sie opluwac. I > > tak pryskaja mity... -------------------------------------------- Nie do ciebie to dziecko bylo adresowane i nie na twoje mozliwosci percepcyjne.. - Ciebie (i tobie podobnych) uwarunkowano jak psa Pawlowa na konkretny bodziec(haslo) - w tym wypadku na "kaczorow" i PiS, i reagujesz poslusznie i bezblednie slyszac (lub widzac) gdziekolwiek: - "kaczory".. PiS... - Bierz go!! - gryz go!!! Zreszta warunkuje sie was - odmozdzonych.. - na rozne hasla(bodzce), a to na haslo "rasism".. a to na haslo "Bush".. a to na haslo "antysemityzm" lub dajmy na to "nietolerancja".. na haslo "kosciol katolicki".. "Irak".. czy tez "homofobia".. "pedal".. etc...itd.. - I sa to hasla z okreslonej strony politycznej i skierowane tylko w jedna strone i tylko bardzo OKRESLONE cele atakujace.. I po to sie was bezmozgowcow produkuje sie w takich ilosciach byscie cala sfora kundli natychmiast zaczynali ujadac, kiedy w mozgu zapali sie czerwona lampka: - "atakuj!!! - Bush!!" - czy tez: - "atakuj!! - "kaczory"!!".. itd..itd.. Tak wiec rozumiec tego "co chcialem przez swoj wywod powiedziec" nie musisz, do ciebie nalezy ujadanie i na tym sie skoncentruj... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 20:59 kiczkis napisał: > Nie do ciebie to dziecko bylo adresowane i nie na twoje mozliwosci > percepcyjne.. > - Ciebie (i tobie podobnych) uwarunkowano jak psa Pawlowa na konkretny > bodziec(haslo) - w tym wypadku na "kaczorow" i PiS, i reagujesz poslusznie i > bezblednie slyszac (lub widzac) gdziekolwiek: - "kaczory".. PiS... - Bierz > go!! - gryz go!!! > > Zreszta warunkuje sie was - odmozdzonych.. - na rozne hasla(bodzce), a to na > haslo "rasism".. a to na haslo "Bush".. a to na haslo "antysemityzm" lub dajmy > na to "nietolerancja".. na haslo "kosciol katolicki".. "Irak".. czy > tez "homofobia".. "pedal".. etc...itd.. > - I sa to hasla z okreslonej strony politycznej i skierowane tylko w jedna > strone i tylko bardzo OKRESLONE cele atakujace.. > > I po to sie was bezmozgowcow produkuje sie w takich ilosciach byscie cala sfora > > kundli natychmiast zaczynali ujadac, kiedy w mozgu zapali sie czerwona lampka: > - > "atakuj!!! - Bush!!" - czy tez: - "atakuj!! - "kaczory"!!".. itd..itd.. > > Tak wiec rozumiec tego "co chcialem przez swoj wywod powiedziec" nie musisz, do > ciebie nalezy ujadanie i na tym sie skoncentruj... ******************************************************************************* Dzieki, poprawiles mi samopouczucie. Ilez tu ograniczonych durni, albo wprost balwanow produkuje sie na tym forum. Milo mi bylo przeczytac, ze posty pisza tez ludzie myslacy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 23:38 mysz_polna5 napisała: (...) Ilez tu ograniczonych durni, albo wprost > balwanow produkuje sie na tym forum. Co otworze Twoj posting to jakies wyzwiska. Czy umiesz inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 a jak zabiorą Wybiórczą? 19.11.06, 21:03 kiczkis napisał: > 1zorro napisał: > > > i co chciales przez swoj wywod powiedziec? Ze Wachowski to beee, Walesa m > eee > > a kaczory sa cacy? Jedni i drudzy warci sa siebie dlatego beda sie opluwa > c. I > > > > tak pryskaja mity... > -------------------------------------------- > > Nie do ciebie to dziecko bylo adresowane i nie na twoje mozliwosci > percepcyjne.. > > - Ciebie (i tobie podobnych) uwarunkowano jak psa Pawlowa na konkretny > bodziec(haslo) - w tym wypadku na "kaczorow" i PiS, i reagujesz poslusznie i > bezblednie slyszac (lub widzac) gdziekolwiek: - "kaczory".. PiS... - Bierz > go!! - gryz go!!! > > Zreszta warunkuje sie was - odmozdzonych.. - na rozne hasla(bodzce), a to na > haslo "rasism".. a to na haslo "Bush".. a to na haslo "antysemityzm" lub dajmy > na to "nietolerancja".. na haslo "kosciol katolicki".. "Irak".. czy > tez "homofobia".. "pedal".. etc...itd.. > - I sa to hasla z okreslonej strony politycznej i skierowane tylko w jedna > strone i tylko bardzo OKRESLONE cele atakujace.. > > I po to sie was bezmozgowcow produkuje sie w takich ilosciach byscie cala sfora > > kundli natychmiast zaczynali ujadac, kiedy w mozgu zapali sie czerwona lampka: > - > "atakuj!!! - Bush!!" - czy tez: - "atakuj!! - "kaczory"!!".. itd..itd.. > > Tak wiec rozumiec tego "co chcialem przez swoj wywod powiedziec" nie musisz, do > > ciebie nalezy ujadanie i na tym sie skoncentruj... ### dobry tekst... Swoją drogą ciekawe o czym będą mówić ci bemózgowcy - matrixy jak im zabiorą Wybiórczą, RynszTok fm, MilanTv, czy nawet UB-Polsat??? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 21:04 i takie są efekty jak kogoś ograniczonego dotknie jescze nieszczęście megalomanii.... kiczkis napisał: > 1zorro napisał: > > > i co chciales przez swoj wywod powiedziec? Ze Wachowski to beee, Walesa m > eee > > a kaczory sa cacy? Jedni i drudzy warci sa siebie dlatego beda sie opluwa > c. I > > > > tak pryskaja mity... > -------------------------------------------- > > Nie do ciebie to dziecko bylo adresowane i nie na twoje mozliwosci > percepcyjne.. > > - Ciebie (i tobie podobnych) uwarunkowano jak psa Pawlowa na konkretny > bodziec(haslo) - w tym wypadku na "kaczorow" i PiS, i reagujesz poslusznie i > bezblednie slyszac (lub widzac) gdziekolwiek: - "kaczory".. PiS... - Bierz > go!! - gryz go!!! > > Zreszta warunkuje sie was - odmozdzonych.. - na rozne hasla(bodzce), a to na > haslo "rasism".. a to na haslo "Bush".. a to na haslo "antysemityzm" lub dajmy > na to "nietolerancja".. na haslo "kosciol katolicki".. "Irak".. czy > tez "homofobia".. "pedal".. etc...itd.. > - I sa to hasla z okreslonej strony politycznej i skierowane tylko w jedna > strone i tylko bardzo OKRESLONE cele atakujace.. > > I po to sie was bezmozgowcow produkuje sie w takich ilosciach byscie cala sfora > > kundli natychmiast zaczynali ujadac, kiedy w mozgu zapali sie czerwona lampka: > - > "atakuj!!! - Bush!!" - czy tez: - "atakuj!! - "kaczory"!!".. itd..itd.. > > Tak wiec rozumiec tego "co chcialem przez swoj wywod powiedziec" nie musisz, do > > ciebie nalezy ujadanie i na tym sie skoncentruj... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 23:54 kiczkis napisał: (...) > Zreszta warunkuje sie was - odmozdzonych.. - na rozne hasla(bodzce), a to na > haslo "rasism".. a to na haslo "Bush".. a to na haslo "antysemityzm" lub dajmy > na to "nietolerancja".. na haslo "kosciol katolicki".. "Irak".. czy > tez "homofobia".. "pedal".. etc...itd.. Dzieki za ten wywod. Bardzo upraszcza myslenie. A wiec kazdy, kto jest przeciwko "rasizmowi", "Bushowi", "antysemitom", "nietolerancji", "homofobii" itp itd - to jest "odmozdzony". Proste! Brawo! A Ty jestes za. I dobrze. Nie boisz sie mowic tego, w co wierzysz. Brawo! > ciebie nalezy ujadanie i na tym sie skoncentruj... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 20:45 kiczkissssss, mam rozumieć że motto to przyświecało tobie przy pisaniu posta. na nic wyzwiska kierowane we wszystkie strony. przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. ktoś kto ma choć resztki przyzwiotości spłonąłby ze wstydu pisząc podobny bełkot. tobie to jednak nie przeszkadza. prymitywne kłamstwa i brak zasad to wasz (pisiaków i ich żałosnych popleczników) znak firmowy. nie różnisz sie wiele od innych piewców geniuszu wodza jarka. no, może jesteś od niektórych troche głupszy. kiczkis napisał: > motto: > "Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie mówic glupstw." > - George Bernard Shaw > > Jak gleboko zdegenerowana jest ta dzisiejsza rzeczywistosc, swiadczy fakt, iz > nie kto inny jak "kapciowy" Mnietek Wachowski i jego pryncypal "Bolek" za > autorytety moralne robia.. brani sa za wzor prawdomownosci i UCZCIWOSCI, oraz > ksztaltuja opinie i umysly dla roznych cwiercmozgowcow typu; - "majster_g".. > "wicary", czy infantylny i przejety swoja rola Savonaroli nastoletni zasraniec > - > "chirlider".. - e tutti quanti.. > > Co najzabawniejsze.. Tej nastoletniej dzieciarni i doroslych na ich poziomie > umyslowym i jeszcze nizszym intelektualnym jest tu zatrzesienie - i kiedy "bija > > piane" miedzy soba.. to jest to zrozumiale i mozna popatrzec z politowaniem i > niesmakiem, ale prawdziwa zabawa zaczyna sie kiedy ktos powazniejszy i > NIESWIADOMY probuje wchodzic "w dyszkurs" z tymi petakami i zaczyna ich > traktowac jak doroslych :)) > - Wprawdzie szybko takiego niczego nie swiadomego i naiwnego "delikwenta" > to "towarzycho" z wypreparowanym mozgowiem sprowadza na ziemie, ale uciechy > przy tym niemalo.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 20:46 Mysle "kiczkisie" że jestes SBkiem pracujacym dla kaczorów. Gdyby twoją wypowiedź - kaskady słów bez znaczenia sprowadzic do treści - to zostanie pusto, a dokładniej gó.. i z niego smród. I o to ci pewnie chodzi bo chcesz zrobic zamieszanie, a z niego raport.. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie 19.11.06, 23:47 kiczkis napisał: > motto: > "Wielka sila glupców jest to, ze nie boja sie mówic glupstw." > - George Bernard Shaw Widzisz, umiesz czytac i nawet cytowac a ciagle za malo. No coz. Pisz dalej. Widzialem takich, co od takiego czytania i pisania nagle madrzeli. Pisz, pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
leomat Wierzę Wałęsie a nie Kaczyńskiemu 19.11.06, 20:24 Wystarczy popatrzeć na zdjęcie, żeby ocenić kto ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wierzę Wałęsie a nie Kaczyńskiemu 19.11.06, 20:27 Walesa tez swiety nie jest a Wachowski na pewno! Ale co do kaczorow to racje maja na pewno! To sa dwa niebezpieczne oszolomy! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Wierzę Wałęsie a nie Kaczyńskiemu 19.11.06, 20:43 1zorro napisał: > Walesa tez swiety nie jest a Wachowski na pewno! Ale co do kaczorow to racje > maja na pewno! To sa dwa niebezpieczne oszolomy! Skad ta pewnosc? Czy osoby? Czy idea? Odpowiedz Link Zgłoś
ministerstwo_dobroczynnosci dwa debile... tylko tyle chcialem powiedziec 19.11.06, 20:32 no bo co tu mozna wiecej skomentowac... jeden glupszy od drugiego... a kto? kazdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: dwa debile... tylko tyle chcialem powiedziec 19.11.06, 20:33 trudno ich odroznic, zeby ocenic... Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: dwa debile... tylko tyle chcialem powiedziec 19.11.06, 20:42 1zorro napisał: > trudno ich odroznic, zeby ocenic... Moge sie z tym zgodzic. Co w zamian? Kurcze, co? (Prawdziwej cnoty, krytyk sie nie boi) Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 GW - MATRIX 19.11.06, 20:47 Agresywna indoktrynacja polityczna redaktorów GW czyli permanentne pranie mózgu spowodowało u dużej części forumowiczów nieodwracalne zmiany psychiczne. Biedacy ci nie potrafią już wypowiadać się na zadany temat ,lecz jak zepsute cyborgi odtwarzają zapisane przez GW w ich modułach pamięci antypisowskie negatywne emocje. " Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Wybiórcza się kończy 19.11.06, 20:54 Trybuna Ludu też miała kiedyś duże nakłady... KIEDYŚ BYŁ TAKI KAWAŁ: JAK DONOSI AGENCJA TASS I WSZYSCY WIEDZIELI O CO CHODZI, TERAZ WYBUCHAMY ŚMIECHEM JAK W MEDIACH ZDANIE ZACZYNA SIĘ OD: " JAK WSKAZUJĄ SONDAŻE .... DLA GAZETY WYBORCZEJ.... ...zbliża się ich kres - sprzedaż Gazety Wybiórczej spada na łeb na szyję , mimo, że Michnik goni ludzi po skrzyżowaniach. Oglądalność stacji żydokomunistycznych, konfidenckich (podobno niezależnych, ale od kogo, chyba nie od ich prezesów, którzy wiadomo czego bronią)wg niezależnych pracowni badań opinii publicznej - również leci. Nie mylić z sondażami postkomunistycznych pracowni jak OBOP, CBOS, czy innych. Dowód: jak przewidzieli ostatnie wyniki wyborcze do sejmu i na prezydenta,te ich prognozy skompromitowały te firmy sondażowe- skandal, Nauki statystyczne mówią o dopuszczalnym 3% błędzie, oni mieli błąd w dziesiątkach Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: Wybiórcza się kończy 19.11.06, 21:02 Z ciebie koleś taki statystyk jak z koziej dupy trąba. W wogóle to skąd ty znasz to słowo? Chyba nie ze szkoły bo w zawodówkach gastronomicznych tego nie uczą? gringo_w66 napisał: > Trybuna Ludu też miała kiedyś duże nakłady... > KIEDYŚ BYŁ TAKI KAWAŁ: JAK DONOSI AGENCJA TASS I WSZYSCY WIEDZIELI O CO > CHODZI, TERAZ WYBUCHAMY ŚMIECHEM JAK W MEDIACH ZDANIE ZACZYNA SIĘ OD: " JAK > WSKAZUJĄ SONDAŻE .... DLA GAZETY WYBORCZEJ.... > > ...zbliża się ich kres - sprzedaż Gazety Wybiórczej spada na łeb na szyję , > mimo, że Michnik goni ludzi po skrzyżowaniach. Oglądalność stacji > żydokomunistycznych, konfidenckich (podobno niezależnych, ale od kogo, chyba > nie od ich prezesów, którzy wiadomo czego bronią)wg niezależnych pracowni > badań opinii publicznej - również leci. Nie mylić z sondażami > postkomunistycznych pracowni jak OBOP, CBOS, czy innych. Dowód: jak > przewidzieli ostatnie wyniki wyborcze do sejmu i na prezydenta,te ich > prognozy skompromitowały te firmy sondażowe- skandal, Nauki statystyczne > mówią o dopuszczalnym 3% błędzie, oni mieli błąd w dziesiątkach Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Wybiórcza się kończy 19.11.06, 21:09 Nie czepiaj sie kucharzy . oni jedyni wiedza do czego mozna uzyc kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: GW - MATRIX 19.11.06, 20:56 kolejny dupek na słuźbie u kaczorów. "Zepsute cyborgi... odtwarzające negatywne antypisowski emocje" Taki ci tekst komisarz z Włoszczowej nadał do przepisania? Otóż jeden z zepsutych cyborgów już się cieszy (jak cyborg oczywiście), że kaczory już wkrótce znajdą się ostatecznie i nieodwracalnie tam, gdzie ich miejsce w latrynie historii (a przedtem w gabinetach psychiatrów). I skończą się czasy szczucia, kłamstw i skrótów myślowych. Zaczniemy budować.. eon3 napisał: > Agresywna indoktrynacja polityczna redaktorów GW czyli permanentne pranie > mózgu > spowodowało u dużej części forumowiczów nieodwracalne zmiany psychiczne. > Biedacy ci nie potrafią już wypowiadać się na zadany temat ,lecz jak zepsute > cyborgi odtwarzają zapisane przez GW w ich modułach pamięci antypisowskie > negatywne emocje. " Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Kaczyńscy 19.11.06, 20:55 Nie za bardzo się z Wałęsą zgadzałem ale w tym wypadku ma CAŁKOWITĄ rację. Na Madagaskar z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia tak bardzo nie lubisz Murzynków??? 19.11.06, 21:07 moze lepiej na Syberie? Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 z ludzmi o kiepskiej reputacji nie dyskutujemy 19.11.06, 21:06 Szanowny Panie Prezydencie z PiS-dzielami nie warto dyskutować to temat dla psychiatry albo ginekologa dusz. Plecie kurdupel co mu Rydzyk każe. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:08 Nie ma jak utajnione posiedzenia sądu!!!napewno jakiś sędzia na garnuszku GW puszcza akta sprawy na światło dzienne,żeby wybielić bolka i adaśa bo oni byli internowani a kaczyńscy nie!!!ale wiemy doskonale po co internowali solidarność!!żeby KOR-owcy z tadziem i resztą szumowin SB-eckich wypłyneli na fali.A prawdziwi działacze Solidarności poszli w odstawkę!!!GW ze swoim naczelny od 1989r. zwalcza wszystko co polskie w pomoc im idzie balcerowicz,kwaśniweski,i wielu innych polityków z lewicy i PO.Ale śmieszne jest to że zwracamu uwage na małe sprawy a zdrajcy polski mają się dobrze!!!Wiem że więkrzość tych,którzy piszą na rząd PiS-u to tylko ludzie opłacani przez adaśka i inne media polskojęzyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:12 jestes "czlonkiem" czy tylko lubisz sie taplac w pisuarze ? Kto za to placi ? Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:16 indianski ja nie muszę spieprzać bo mieszkam u siebi a ty debilu i przybłędo opłacany przez GW możesz spieprzać tam gdzie towje miejsce do telawiwu!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:32 Biedaku , to musi byc przykre mieszkac w kraju w ktorym 70% mieszkancow to zydzi i inna masoneria wiecznie knujaca przeciw ich wysokosciom :( . Moze przeprowadz sie na bialorus , tam wszyscy popieraja jasniepanujacych . Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider "więkrzość" 19.11.06, 21:14 leosiu... poczytaj swój żałosny post i odpowiedz sobie sam kto tu jest "polskojęzyczny"...... leon9910 napisał: Wiem że więkrzość tych,którzy > piszą na rząd PiS-u to tylko ludzie opłacani przez adaśka i inne media > polskojęzyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:15 He he leon997, ty czasem nie nazywasz się kaczyński? Bo żeby wymyślić taki stek psychopatycznych bzdur, to trzeba być chociaż pociotkiem panującej rodziny. A może ty jesteś Urban, który wszedł na forum i robi sobie jaja? W to mógłbym uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:17 sądząc po pisowni to jest sam Jarosław ps. "Obiat" ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:22 No to spieprzajmy proszę dziadów, bo na forum mamy samego Jarka (nick leon 997) i może na nas nasłać wannę dodatniego wassermana razem z połamanym ziobrem. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:26 wojtekmmm napisał: > No to spieprzajmy proszę dziadów, bo na forum mamy samego Jarka (nick leon 997) > i może na nas nasłać wannę dodatniego wassermana razem z połamanym ziobrem. ### czy nie zauważyliście, że operujecie jedynie cytatami Wybiórczej? ,pomyśl chłopie skleć choć jedno własne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:28 gringo, nie zauważyłem, nie czytam wyborczej ale ty, mniemam, jesteś stałym czytelnikiem. o ironio ! gringo_w66 napisał: > ### > czy nie zauważyliście, że operujecie jedynie cytatami Wybiórczej? ,pomyśl > chłopie skleć choć jedno własne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:26 zabieram swoja zomowską dope, bo mnie gniew Jarka Samodzierżcy po kabelku dosięgnie :) wojtekmmm napisał: > No to spieprzajmy proszę dziadów, bo na forum mamy samego Jarka (nick leon 997) > i może na nas nasłać wannę dodatniego wassermana razem z połamanym ziobrem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:34 Ooo gringo, przepraszam bardzo, nie czytuję wybiórczej, bo nie mam czasu, ani ochoty. Ty widzę znasz ją na pamięć, skoro zarzucasz mi posługiwanie się cytatami z niej. Do wykpiwania durniów nie jest mi potrzebna żadna gazeta. Tylko wiesz, ja mam dobrą komunistyczną maturę i studia, a ty pewnie jeno giertychowe gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:20 wojtek-mmuuuuuu!!! jestem kim jestem gdybyś troche myślał mógłbym z tabą porozmawiać ale ty wolisz tvn i wyborczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kim naprawde jest wałęsa??? 19.11.06, 21:22 hmmmm... każdy kompromituje sie publicznie na swój własny rachunek... tak, tak leośku :) leon9910 napisał: > wojtek-mmuuuuuu!!! jestem kim jestem gdybyś troche myślał mógłbym z tabą > porozmawiać ale ty wolisz tvn i wyborczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krak886 Komu wierzę bardziej.. 19.11.06, 21:11 Między Wałęsą a Kaczyńskim zdecydowanie bardziej wierzę Wałęsie.... Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Komu wierzę bardziej.. 19.11.06, 21:15 krak886 napisał: > Między Wałęsą a Kaczyńskim zdecydowanie bardziej wierzę Wałęsie.... I słusznie nigdy nie wierz kurduplom to osobnicy mściwi i głupi Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Wałęsa, to patentowany Idiota!!! 19.11.06, 21:21 Żeby wypowiadać się tak obrzydliwie o urzędującym prezydencie i premierze, to szczyt bezczelności i chamstwa. to ty Boluś - pajacu - jesteś malutki. Teraz dobiorą ci się uczciwi ludzie do twoich 4-ch liter. Proces sądowy w sprawie zatajenia współpracy z SB zaczął się od nowa i nie łudź się, ty nędzny pajacu, że tym razem sąd ponownie dokona w majestacie prawa pomyłki sądowej i oczyści cię ze współpracy. Będziesz musiał - ty stary błaźnie - oddać nie tylko nagrodę nobla i wszystkie tytuły doktora honorowego, ale też całą kasę, którą dzięki zatajeniu współpracy wyłudziłeś dla siebie, wykorzystując bezwstydnie szyldo Solidarnośći. Zdaje się, że tak jak chciałeś - ty pajacu - pójdziesz na te swoje ryby w samych skarpetkach!!! W szafie Lesiaka nie ma być może żadnych kokumentów, bo zadbałeś wcześniej o ich zniszczenie!!! Tak jak ci się draniu udało w przypadku twojej teczki TW Bolek, ale niestety są kopie i tylko od determinacji ludzi dobrej woli - takich jak pan Wyszkowski - zależy, czy sprawiedliwości stanie się zadość i sąd stwierdzi jednak, że Lech Wałęsa, to TW Bolek!!! Ja o tym wiem - ty nędzny pajacu - bez sądu. Jak ty błaźnie mogłeś być prezydentem RP, skoro gadasz na prezydenta i premiera takie idiotyzmy. Popatrz na Kwaśniewskiego. On nigdy nie pozwolił sobie na takie chamstwo jak ty w stosunku do Kaczyńskich, pomimo, że jest przecież z nimi w konflikcie ideowym o podstawowym znaczeniu. Z twojego bluzgania na Kaczyńskich wynika jedno - MASZ STARY PAJACU COŚ NA SUMIENIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Wałęsa, to patentowany Idiota!!! 19.11.06, 21:23 kolejny z wypramy mózgiem....... jm19 napisał: > Żeby wypowiadać się tak obrzydliwie o urzędującym prezydencie i premierze, to > szczyt bezczelności i chamstwa. > > to ty Boluś - pajacu - jesteś malutki. Teraz dobiorą ci się uczciwi ludzie do > twoich 4-ch liter. Proces sądowy w sprawie zatajenia współpracy z SB zaczął się > > od nowa i nie łudź się, ty nędzny pajacu, że tym razem sąd ponownie dokona w > majestacie prawa pomyłki sądowej i oczyści cię ze współpracy. > > Będziesz musiał - ty stary błaźnie - oddać nie tylko nagrodę nobla i wszystkie > tytuły doktora honorowego, ale też całą kasę, którą dzięki zatajeniu współpracy > > wyłudziłeś dla siebie, wykorzystując bezwstydnie szyldo Solidarnośći. > > Zdaje się, że tak jak chciałeś - ty pajacu - pójdziesz na te swoje ryby w > samych skarpetkach!!! > > W szafie Lesiaka nie ma być może żadnych kokumentów, bo zadbałeś wcześniej o > ich zniszczenie!!! > > Tak jak ci się draniu udało w przypadku twojej teczki TW Bolek, ale niestety są > > kopie i tylko od determinacji ludzi dobrej woli - takich jak pan Wyszkowski - > zależy, czy sprawiedliwości stanie się zadość i sąd stwierdzi jednak, że Lech > Wałęsa, to TW Bolek!!! > Ja o tym wiem - ty nędzny pajacu - bez sądu. > > Jak ty błaźnie mogłeś być prezydentem RP, skoro gadasz na prezydenta i premiera > > takie idiotyzmy. > > Popatrz na Kwaśniewskiego. On nigdy nie pozwolił sobie na takie chamstwo jak ty > > w stosunku do Kaczyńskich, pomimo, że jest przecież z nimi w konflikcie ideowym > > o podstawowym znaczeniu. > > Z twojego bluzgania na Kaczyńskich wynika jedno - > MASZ STARY PAJACU COŚ NA SUMIENIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Wałęsa, to patentowany Idiota!!! 19.11.06, 21:39 jak mozna wyprac cos czego nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Brawo Walesa! Ciebie nam brakuje..gs-arts.net 19.11.06, 21:40 Wałęsa powiedział PAP, że są one "tak chore, jak chorzy są Kaczyńscy". "Nienawiść, małość, mania prześladowcza" Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b A wszystko takie znajome... 19.11.06, 21:41 Wszystko takie znajome, a wszystko już znamy w innych wersjach. I o przedsiębiorcach, co musieli w dowód szacunku opłacać się spółce Telegraf, i o szefach ArtB, co podobno też nic nie dawali a przez czystą sympatię dla rodzimego biznesu M. Zalewski pomógł im troszkę, o planach internowania prezydenta Wałęsy itd. itd. Znowu agenci uprzedzili braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Bardzo głęboko zakonspirowani 19.11.06, 22:03 Kaczyńscy dziś usiłują być pierwszymi obalaczami ustroju, chyba dlatego nienawidzą wszystkich, którzy pamiętają, że gdzieś się pętali wokół rzeczywiście walczących z komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_po Wałęsa czy ty jesteś w porządku? 19.11.06, 22:27 Ja ciągle mam pytanie do Wałęsy: 1. DLACZEGO INTERESOWAłA GO TECZKA AGENTA BOLKA, KTóRą PRZYNOSIł MU DO DOMU WYSOKI FUNKCJONARIUSZ UOP? 2. CO ZOSTAłO WYCZYSZCZONE Z TEJ TECZKI I KTO TO BYł BOLEK? Odpowiedz Link Zgłoś
malleus1111 Re: Wałęsa czy ty jesteś w porządku? 19.11.06, 22:32 Bolek to zbiorowy pseudonim Macierewicza, Woyciechowskiego i Gosiewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis "Calcat iacentem vulgus".... 19.11.06, 22:29 A to ci sie sfora szczeniat rozszczekała!! :)) Ujada dzieciarnia jeden przez drugiego :)) - Co jeden to odwazniejszy (oczywiscie w sforze..) i "grozniejszy.. Jak ratlerki popiskuja :) - Nikt nie pilnuje petakow?? - Nikt im nie kaze o tej porze myc zabki i raczki i grzecznie isc spac?? - Do szkol gowniarzeria nie chodzi czy co?? - Co ci rodzice robia ze swoje szczenieta bez nadzoru zostawiaja i pozwalaja im buszowac po internecie miedzy doroslymi, wypisywac bzdury i glupstwa - i to o tak poznej porze?? I potem wyrosnie kolejne pokolenie "uzytecznych idiotow" i schamialych kundelkow lewackiego chowu.. Odpowiedz Link Zgłoś
malleus1111 Re: "Calcat iacentem vulgus".... 19.11.06, 22:35 Kiczkis do budy i siad. Kiczkisiad. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: "Calcat iacentem vulgus".... 19.11.06, 22:42 czego ten kiczkissss sie boi? mnóstwem inwewktyw i źle udawanej ironii i tonem "ex cathedra" próbuje przykryć jakiś strach. tylko jaki ? kiczkis napisał: > A to ci sie sfora szczeniat rozszczekała!! :)) Ujada dzieciarnia jeden przez > drugiego :)) - Co jeden to odwazniejszy (oczywiscie w sforze..) > i "grozniejszy.. Jak ratlerki popiskuja :) > > - Nikt nie pilnuje petakow?? - Nikt im nie kaze o tej porze myc zabki i raczki > i grzecznie isc spac?? > - Do szkol gowniarzeria nie chodzi czy co?? > > - Co ci rodzice robia ze swoje szczenieta bez nadzoru zostawiaja i pozwalaja im > > buszowac po internecie miedzy doroslymi, wypisywac bzdury i glupstwa - i to o > tak poznej porze?? > > I potem wyrosnie kolejne pokolenie "uzytecznych idiotow" i schamialych > kundelkow lewackiego chowu.. Odpowiedz Link Zgłoś
malleus1111 Re: "Calcat iacentem vulgus".... 19.11.06, 22:45 Kiczkiss, czy moze raczej kicz-piss (swoja droga ciekawy polsko-angielski pseudonim, a jaki wymowny), boi sie pewnie, ze mu PIS dniowki za pisanie postow nie zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia ta durna gnida po prostu pragnie naszej uwagi... 19.11.06, 22:47 kiszkis, powies sie, pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: "Calcat iacentem vulgus".... 19.11.06, 22:52 to za taką chałę coś płacą? swoją drogą zadziwia mnie ten fenomen. cóż oni próbują uzyskać publikując swoje nawiedzone wypociny na tym forum (forum gazety, której całym sercem nienawidzą;))) czy naprawdę są aż tak naiwni myśląc że są w stanie przekonać kogokolwiek przytomnego ?? jak dla mnie to zwykła strata czasu (no i kasy jeśli ktoś im płaci;)))) malleus1111 napisał: > Kiczkiss, czy moze raczej kicz-piss (swoja droga ciekawy polsko-angielski > pseudonim, a jaki wymowny), boi sie pewnie, ze mu PIS dniowki za pisanie postow > nie zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
malleus1111 norma pisowska 19.11.06, 22:54 Placa, bo w porownaniu z ich przecietnym poziomem, to Himalaje. Odpowiedz Link Zgłoś
malleus1111 Re: kiszkis to durny pisiasty kiszkogniot i tyle. 19.11.06, 22:47 No nie, nie ma zgody. Toz to przeciez wzorzec i wzor nowej pisowskiej inteligencji - nowopisointeligo. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: kiszkis to durny pisiasty kiszkogniot i tyle. 19.11.06, 22:58 poziom inteligencji hmm.... no, powiedzmy, kuchcińskiego malleus1111 napisał: > No nie, nie ma zgody. Toz to przeciez wzorzec i wzor nowej pisowskiej > inteligencji - nowopisointeligo. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Sfora zza płota.. 19.11.06, 23:13 Juz po 23-ciej.. Blisko polnoc.. a dzieciarnia dalej zamiast spac i wypoczywac, niebezpiecznie poziom adrenaliny sobie podnosi, obszczekujac zawziecie "zza płota" to co im sie w polu widzenia pojawia.. ::)) - I o "Bolku" zapomnieli i o "kaczorach".. tylko o PiSie popiskuja cieniutko - choc zmeczeni ujadaniem.. :)) Oj chyba takie dzieci, jak i ich rodzice.. Odpowiedz Link Zgłoś
malleus1111 Re: Sfora zza płota.. 19.11.06, 23:20 Siad, kiczpiss, siad. Sluchaj glosu swego pana. To twoje wiejskie obrazowanie nawet wzruszajace. Jak myslisz, zaplaca ci za dzisiejszy wieczor cos ekstra??? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Sfora zza płota.. 19.11.06, 23:31 dostanie emaliowany znaczek pis do wpięcia w klape i książke o kaczorach bez dedykacji bohaterów. cały nakład muszą rozdać bo za ch... nikt nie chce tego bubla kupić ;))))) malleus1111 napisał: > Siad, kiczpiss, siad. Sluchaj glosu swego pana. To twoje wiejskie obrazowanie > nawet wzruszajace. Jak myslisz, zaplaca ci za dzisiejszy wieczor cos ekstra??? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Sfora zza płota.. 19.11.06, 23:27 kiczkissssss: zero poczucia humoru, stara sie ale mu nie wychodzi, typowy ciężkawy pisowiec. jak t. zymański, który próbuje być błyskotliwy a tylko z siebie błazna robi. kiczkis napisał: > Juz po 23-ciej.. Blisko polnoc.. a dzieciarnia dalej zamiast spac i wypoczywac, > > niebezpiecznie poziom adrenaliny sobie podnosi, obszczekujac zawziecie > "zza płota" to co im sie w polu widzenia pojawia.. ::)) > > - I o "Bolku" zapomnieli i o "kaczorach".. tylko o PiSie popiskuja cieniutko - > choc zmeczeni ujadaniem.. :)) > > Oj chyba takie dzieci, jak i ich rodzice.. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: "Calcat iacentem vulgus".... 20.11.06, 00:51 kiczkis napisał: (...) > I potem wyrosnie kolejne pokolenie "uzytecznych idiotow" i schamialych > kundelkow lewackiego chowu.. Potraktuje Cie powaznie i sie spytam: a kim sa weszpolacy? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a co to kogo obchodzi ;/ stare msciwe dziady 19.11.06, 23:01 i ich zasciankowe spory, tak to oceniam z perspektywy moje brzucha, guzik mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: a co to kogo obchodzi ;/ stare msciwe dziady 20.11.06, 00:02 gekon1979 napisał: > i ich zasciankowe spory, tak to oceniam > z perspektywy moje brzucha, guzik mnie to obchodzi Tylko nie stare. Wypraszam sobie! Brzuch to tez delikatny temat... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej kaczyński jest chory 19.11.06, 23:22 Wystarczy spojrzeć na jego zdjęcie. Debil owładnięty wizją władzy. Niedo...ny karzeł, zakompleksiony pokurcz... Pluję mu w ten kaczy ryj. Precz z kaczyńskimi!! Odpowiedz Link Zgłoś