trzeci_blizniak 30.11.06, 08:03 No i koniecznie Order Orła Bielika dla pana Maciarewicza [zdaje się, że już nie przysługuje mu żaden wipowski tytuł?] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puuchatek Re: Przepraszam bohaterskich likwidatorów 30.11.06, 08:59 Brawo Wroński. Złośliwie, ale celnie. Tekst we wczorajszej "Rzeczpospolitej" to klasyczny "strzałw we własną stopę" - paniwie likwidatorzy (pod płaszczykiem górnych słów) jednoznacznie pokazują, że nie mają żadnych dowodów na wszystkie opowieści dziwnej treści snute przez Kaczyńskich. Najbardziej podoba mi się zestawienie dóch faktów: - WSI przszkadzały w wejściu do NATO; - WSI "myślały jak Gazeta Wyborcza". Każdy, kto pamięta historię naszego wchodzenia do NATO kojarzy zapewne, że akurat GW jednoznacznie to popierała. W przeciwieństwie do całego (czy prawie całego) środowiska tworzącego dziś LPR, z panem Maciejem Giertychem na czele (ten ostatni wręcz postulował pozostanie w Polsce wojsk sowieckich po 1989 r. i niewycofywanie sie z Układu Warszawskiego).... Odpowiedz Link Zgłoś
nacap Re: Przepraszam bohaterskich likwidatorów 07.12.06, 19:31 puuchatek napisał: > Brawo Wroński. Złośliwie, ale celnie. > > Tekst we wczorajszej "Rzeczpospolitej" to klasyczny "strzałw we własną stopę" - > paniwie likwidatorzy (pod płaszczykiem górnych słów) jednoznacznie pokazują, ż > e nie mają żadnych dowodów na wszystkie opowieści dziwnej treści snute przez Ka > czyńskich. > > Najbardziej podoba mi się zestawienie dóch faktów: > > - WSI przszkadzały w wejściu do NATO; > - WSI "myślały jak Gazeta Wyborcza". > > Każdy, kto pamięta historię naszego wchodzenia do NATO kojarzy zapewne, że akur > at GW jednoznacznie to popierała. > > W przeciwieństwie do całego (czy prawie całego) środowiska tworzącego dziś LPR, > z panem Maciejem Giertychem na czele (ten ostatni wręcz postulował pozostanie > w Polsce wojsk sowieckich po 1989 r. i niewycofywanie sie z Układu Warszawskieg > o).... > to, ze maciej popieral pozostanie wojsk sowieckich w Polsce to nie dziwota- przeciez nalezal do partii, ale zapomniales puchatku, ze lech walesa antykomunista chcial aby powstalo nato bis z rosja, pamiec niestety jest wybiorcza jak gazata, z poszanowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Przepraszam bohaterskich likwidatorów 30.11.06, 09:38 Woyciechowski i Cenckiewicz odkryli bowiem (to doniesienie jest umieszczone pod wdzięcznym tytułem podrozdziału "organy prasowe służb"), że część kadry kierowniczej WSI ma optykę podobną do tej, jaką prezentuje "Gazeta Wyborcza". ***************************************** Działanie obu panów przypomina, jako żywo, felietony Michalkiewicza w Radiu Maryja. Może zacząć od sytuacji w dowolnym miejscu na świecie: Białorusi, Chile czy Antarktydzie, a i tak skończy na Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Przepraszam bohaterskich likwidatorów 30.11.06, 16:01 Moze jestem malo kumaty ( nie mam dostepu do papierowych gazet ) , ale gdzie mozna ten wazny dla Boga i Ojczyzny tekst tych dwoch herosow przeczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 UBowcy nie odpuszczają !!! 30.11.06, 16:16 UBowcy nie odpuszczają jak nie kijem go to pałą Polacy ich w dupie mają tę UBecką swołocz całą! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Luzu, więcej luzu,p. Wroński - mniej strachu! 30.11.06, 18:22 A ten widać po ... wielkości pańskich oczu i niezbyt mądrej miny! Odpowiedz Link Zgłoś
gw_organ_ubekistanu3 Maleszka Czajkowski Kuron Wroński - prawda 01.12.06, 15:02 sama prawda, dziękujemy - wszyscy TW i kanalie z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 skąd Pan, Panie Wroński wie? 01.12.06, 16:55 w „Listach starego diabła do młodego” stary diabeł pouczał młodego, że najważniejsze jest przekonanie ludzi, iż żadnych diabłów nie ma. Czy one są, czy ich nie ma – mniejsza z tym, ale skąd Pan, Panie Wroński wie, że ich nie ma? Same to Panu powiedziały? A? Odpowiedz Link Zgłoś