IP: *.2city.net 29.01.05, 22:24
ktory krem wybrac nawilzajacy z oceanica czy ten z biala herbata ?Pierwszy ma
wit.E drugi ekstrakt z bialej herbaty i lodowca ponoc lodowce sa
zanieczysccczone?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: oceanic 31.01.05, 11:53
      nie znam tych kremów, ale jeśli martwi Cię tylko zanieczyszczenie lodowca, to
      wszystkie stosowane w kosmetykach składniki muszą być dopuszczone do obrotu i
      farmaceutycznie czyste.
    • Gość: naina Re: oceanic IP: *.238.97.127.adsl.inetia.pl 31.01.05, 13:21
      Ja mialam AA Oligovital i bylam zadowolona.Justa ma racje,skoro kremy sa w
      sprzedazy to po co sie martwic o takie sprawy,tym bardziej ze Oceanic to firma
      prod.kosmetyki hypoalergiczne.Pozdr!
      • Gość: Akne Re: hypoalergiczne??? hmmm... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.01.05, 18:02
        Ja mialam po tym kremie baaardzo zniszczona buzie. Nigdy wczesniej nie mialam
        tradziku, a po nim wlasnie wychodzily mi ogromne, bolesne grudy, ktorych nie
        dalo sie absolutnie niczym wysuszyc, a juz nie daj Boze zaczac je wyciskac.
        Twarz byla obolala i okropna! po odstawieniu kremow, grudy natychmiast
        przestaly sie pojawiac - zaczely zaraz po jego pierwszym zastosowaniu - stad
        wiem, ze na pewno byly jego wina. Odradzam calym sercem i wrecz jestem sklonna
        wierzyc, ze kosmetyk zawiera jakies brudy, choc to wrecz nieprawdopodobne.
        • Gość: naina Re: hypoalergiczne??? hmmm... IP: *.238.102.217.adsl.inetia.pl 31.01.05, 19:11
          Nie brudy tylko byc moze zle reagujesz na ktorys ze skladnikow kremu,a jesli
          tak jest to nie mozesz uzywac kosmetykow tej firmy,tak mojej siostrze
          powiedziala dermatolog,siostra za to nie moze uzywac kosmetykow Eris.Pozdr!
          • Gość: Akne Re: hypoalergiczne??? hmmm... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.01.05, 20:57
            Nie, no oczywiscie, ze nie jest brudny, zakpilam sobie, ale zle reaguje, to
            prawda, na bardzo wiele ich kosmetykow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka