Dodaj do ulubionych

Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem ...

12.12.06, 10:48
Tusk jest ojcem!
Poznał ją przez Celnera!

.
Obserwuj wątek
    • maureen2 Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 10:55
      ja mam też owlosione plecy i nogi i mam na imię Andrzej
      • qawsedrftg dobrze że Jarosław jest poza podejrzeniami 12.12.06, 11:03
        nic nie zagrozi naszej wspaniałej Koalicji (której ojcem jest o. Tadeusz, nie
        trzeba nawet robić badań). Alleluja i do przodu! Program "TRWAM" będzie
        realizowany przez 3 lata co najmniej!
        • troll7777 Jary kocha i hoduje tylko koty - dzieci nie... 12.12.06, 11:09
          hah haha!
          • plmlp Czyli Lepper...Dawaj DNA! W musztardówce! 13.12.06, 08:32
            .
            • login.gazeta1 Aneta, musisz dać ten zeszyt z listą... 13.12.06, 08:35
              .
        • l.markowski Re: dobrze że Jarosław jest poza podejrzeniami 12.12.06, 11:24
          W PiSie połowa jest poza podejrzeniami (Ziobro np):)
        • jwojnar Jarosław w to nadzieja dla wielu z nas! 12.12.06, 11:30
          A nadzieja nie może być ojcem, bo mówi się, że nadzieja jest matką!
          • jabo23 Re: Jarosław w to nadzieja (matka głupich) 12.12.06, 13:40
            jwojnar napisał:
            > A nadzieja nie może być ojcem, bo mówi się, że nadzieja jest matką!

Święte słowa. Nadzieja jest matką głupich!
      • troll7777 pewnie podczas owulacji kopulowalo dwoch: Lyzwa i 12.12.06, 11:11
        ten drugi... no to wyszlo na tego drugiego! teraz juz wie... heheh!
        • troll7777 Leper:o moich wlochatych plecach wiedzialy central 12.12.06, 11:15
          a i laczniczka... kto zdradzil??? kto zdradzil?.... haha haha - jak rezonowalo
          echo z filmu o dwoch takich.
        • jabo23 Re: pewnie podczas owulacji kopulowalo 2 (3) 12.12.06, 13:46
          Skąd. Co najmniej TRZECH, Łyżwa, Endrju i ten trzeci, co to niewiadomo.
        • login.gazeta1 Tylko "ten drugi" miał kłopoty z potencją, cheche! 13.12.06, 08:34
          Ale dał rade, jak widac.
      • lichwiarska_szuja [...] 12.12.06, 11:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • l.markowski Co mówią bukmacherzy? 12.12.06, 11:27
        podobno moznabyło obstawiać, czy łyżwiński jest ojcem ( kto postawił że nie -
        duzo wygrał) ciekawe więc czy teraz można obstawiać, kto jest ojcem i jakie są
        notowania:)
      • rzabba tusk ma stulejke i dwa pryszcze na plecach 12.12.06, 12:13
      • 6666q Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 12:26
        Dla porównania to samo ale w wersji innej gazyty:

www.rzeczpospolita.pl/wydarzenia/061212_2.html
        Wczoraj wybiórcza napisała że są pewne dowody a teraz znowu klapa.
    • eva15 może jakaś gazeta jest tatusiem? 12.12.06, 10:57
      • bogdantadus w tym wypadku radio! 12.12.06, 11:36
      • 6666q Re: może jakaś gazeta jest tatusiem? 12.12.06, 12:39
        Mam inną hipotezę, była taka balanga że Anetka zamiast pojechać do hotelu
        sejmowego przyjechała do ZOO a że była noc, ciemno, Goryl też mógł się pomylić w
        końcu Goryl też człowiek :)))))))))
    • yavorius Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 10:59
      O kurde, ja też mam owłosione nogi!
      • kropisia Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:03
        Jest wielu Andrezejow z owlosionymi plecami i nogami. I zeby wiedziec, ze
        Lepper do nich nalezy nie trzeba z nim spac, a wystarczy zobaczyc go na basenie
        tudziez plazy.
    • palestrina2005 Kiedy GW przeprosi ? Kiedy Pacewicz przeprosi ? 12.12.06, 11:02
      Zdenada.
      GW jak najszybciej powinna przeprosić za te oskarżenia.

Jakby jeszcze okazalo się że ojcem jest jakiś gość z PO to w ogole byłoby
      śmiesznie...
      • iwonnkaa Re: żenada 12.12.06, 11:05
        Nie ta Pani , naprawde jest zenująca.........
        A tak cieszyłam sie , że mówi prawde......
        QURDE ......wie i nie powie.........
        żałosne !!!!
        Teraz wie?
        Nie , jakbym miała taka sąsiadke, nawrzucałabym, jej od kłamczuch........
        E do bani, a mialo byc tak pięknie.......
        • palestrina2005 Re: żenada 12.12.06, 11:07
          No, przynajmniej jedna obiektywna wypowiedź przeciwnika PiSu.
          Gratuluję...
        • elephant_tusk Kto zapłaci? 12.12.06, 11:24
          Jeżeli ta pani wie, kto jest ojcem i mimo to zatrudnia prokuraturę, powinna
          zapłacić koszty postępowania.
      • wj_2000 Re: Kiedy GW przeprosi ? Kiedy Pacewicz przeprosi 12.12.06, 11:07
        Gazeta powinna przeprosić, ale nie Leppera, czy Łyżwińskiego, ale czytelników.
        Za cynizm i hipokryzję! Za przedstawienie Anety K - od początku niewiarygodnej
        intrygantki, wręcz modliszki, czekającej cierpliwie 4,5 roku z ujawnieniem (że
        sie pomyliła co do ojca wskazując Łyżwińskiego zamiast Leppera, to inna sprawa
        o charakterze ginekologicznym) ojcostwa jako nacisku na ojca by zaczął ja
        utrzymywać w zamian za milczenie, gdy skończyła się kariera w SO.
        • wj_2000 Re: Kiedy GW przeprosi ? Kiedy Pacewicz przeprosi 12.12.06, 11:08
          Urwało post miało być dalej
          Za przedstawienie..... jako niemal świętej Teresy.
        • palestrina2005 Re: Kiedy GW przeprosi ? Kiedy Pacewicz przeprosi 12.12.06, 11:08
          GW powinna przeprosić i Leppera i Łyżwińskiego, a przede wszystkim swoich
          czytelników (mnie nie musi bo i tak jej nie wierzyłem)...
          • mistrzkungfu Re: Kiedy GW przeprosi ? Kiedy Pacewicz przeprosi 12.12.06, 11:18
            to ze ojcem nie jest Lepper ani Lyzwinski nie zamyka tematu molestowania kobiet
            w Samoobronie.
            • palestrina2005 Re: Kiedy GW przeprosi ? Kiedy Pacewicz przeprosi 12.12.06, 11:22
              A to że Aneta kłamała co do ojcostwa i to czyni ją niewiarygodną.
              To że podając szczegóły anatomiczne ciała Leppera mówiłą że "jest owłosiony"...
              To że jak pisze Interia, żaden ze świadków nie potwierdził że coś widzial, a
              jedynie potwierdizli że Aneta im na ten temat mówila...
              Czyli mamy tylko zeznania Anety, ktora jak widać jest bardzo "wiarygodna"...
              • mistrzkungfu Re: Kiedy GW przeprosi ? Kiedy Pacewicz przeprosi 14.12.06, 06:54
                no teraz mamy jescze prawa reke "Łyżwy", ktory ucisza swiadkow :)
      • a.k.traper To nie jest smieszne, teraz jest istotne kto to 12.12.06, 11:23
        rozpetał i w jakim celu? Bo w to że babka sama przyszła nie uwierzę, za tępa i
        zbytnia materialistka.
        • palestrina2005 Może nie jest taka tępa jak mówisz 12.12.06, 11:31
          Pomyśl mogło być tak:
          Aneta przyszła do GW wzięła od nich grubą kasę (ktoś napisał na forum w zeszłym
          tygodniu że 60 tys. PLN) i nagadała głupot. GW bezkrytycznie ją przesłuchało i
          opublikowało bzdury... Pacewicz i Michnik aż piali z zachwytu...
          Czyli ma sporo kasy. A może i jakaś TV też jej zapłaciła za wywiad. Może za
          każdy wywiad brała kasę? I jeszcze nabierze od kolorowych pisemek dla kobiet, a
          zawsze na koniec może pozować do Playboya bo to medialne. A więc duże
          możliwości zarobienia kasy...
          Są jednak zarzuty i fałszywe zeznania...
          Jednak kobietom oskarżającym o molestowanie przeważnie się upiecze. Cała złość
          Leppera spadnie na Gazetę Wyborczą a nie na Anetę bo to niemedialne napadać na
          samotną matkę... Lepper oskarżać będzie GW a nie Anetę.
          A Aneta ma jeszcze jedną szansę - moze zostać świadkiem koronnym i w zamian za
          darowanie win powiedzieć jak to naprawdę było i to czy ktoś jej nie inspirował,
          nie zachęcał do fałszywych zeznań (np. w sprawie ojcostwa)...
          Jaki będzie jej bilans - kara darowana i kupa kasy na koncie...
          • ready4freddy Re: Może nie jest taka tępa jak mówisz 12.12.06, 12:21
            > Aneta przyszła do GW wzięła od nich grubą kasę (ktoś napisał na forum w zeszłym
            >> tygodniu że 60 tys. PLN) i nagadała głupot.

fantastyczny argument "ktos napisal na forum" :DDD a Hitler na swini zajechal do
            Gdyni (jak Sobieski byl sultanem). jezeli ja teraz napisze, ze niejaski
            palestrina2005 dostaje 5PLN od jednego wPiSu na forum, popierajacego koalicje
            (nie)rzadowa, czy jutro bedzie sie mozna na to powolywac? macie osobliwa logike,
            towarzysze.
            • palestrina2005 Re: Może nie jest taka tępa jak mówisz 12.12.06, 12:47
              Przecież piszę że ktoś pisał - nie mówię że to potwierdzona informacja.
              Ale możliwe że brała kasę i od GW i od TV.
              A nawet jak nie brała to kolorowe pisemka się teraz na nią rzucą i bedzie
              przebierała w propozycjach, a Playboy też na pewno nie pogardziłby sesją z
              Anetą - na pewno dobrze się sprzeda numer z Anetą...
              Więc tak czy siak ma to sens i jest bardzo logiczne...
          • a.k.traper Re: Może nie jest taka tępa jak mówisz 12.12.06, 12:34
            Co do kasy to sie zgadzam, co do Pacewicza i Michnika i ich piania to byłbym
            daleki, to nie ich styl. Wręcz by ja spuscili od razu, mysle ze klucz do sprawy
            trzyma ktos inny.Że Lepper będzie sie pienił i szczekał to tez pewne, nic
            innego nie potrafi. Ta pani mnie w ogóle mnie interesuje, takich jak ona jest
            iele i wcale ich za bardzo namawiać nie trzeba, ani też molestować, źródełko
            wyschło została uzyta inaczej.Powiem krótko, cosik mi tu śmierdzi, a kapusi nie
            lubię, obojetnie do jakiej partii nalezą i jakiej płci są.
            • palestrina2005 Re: Może nie jest taka tępa jak mówisz 12.12.06, 12:48
              Może się dowiemy. Jak prokuratura przyciśnie Anetę to może faktycznie zostanie
              świadkiem koronnym...
              • a.k.traper Ona by wolała koronę albo dwie 12.12.06, 14:00
                Poczekajmy, zobaczymy co sie bedzie działo.a moze ucichnie, jak myslisz?
                • palestrina2005 Re: Ona by wolała koronę albo dwie 12.12.06, 14:16
                  Może być i tak że ucichnie...
                  Ciekawe co jutro da GW na pierwszą stronę ??? Coś czuję że znajda jakiś inny
                  news a ta sprawę dadzą gdzieś pod spodem...

A Lepper pokrzyczał ale jak co do czego przyjdzie może nie być pewny co do
                  wszystkich swoich posłów i bać się że jeszcze ktoś coś innego znajdzie.
                  A więc może dojść do sytuacji że ani Lepperowi ani GW nie będzie zależało na
                  rozgłosie...

Ale mam nadzieję ze się mylę i że Lepper tak się wściekł że nie popuści. I
                  chyba powinien zagrać ostro aby ostudzić zapał GW do wymyślania takich newsów...
                  • a.k.traper Jak jeszcze kilku dorzuci to pewnie w wiadomosciac 12.12.06, 14:20
                    sportowych podadzą, che, che,che.
      • jnowakowski Autorytet GW znizyl sie do rynsztoka 12.12.06, 11:35
        ...a moze byl tam caly czas?
      • p.o.box.77 no nich ktoś mnie przeprosi... 13.12.06, 14:11
        mówi czołowy mściciel UE.

zapewne jest samotny.
    • kompost444 Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:04
      O które dziecko chodzi, bo wiadomo wszystkim powszechnie, że jedno dziecko jest
      Leppera, drugie Tuska, a trzecie Olejniczaka.. Teraz trzeba określić dokładnie,
      które dziecko jest którego faceta i pobrac od nich należne alimenty razem z
      procentami. Wcale nie ma tu znaczenia co myślimy o tej pani, bo ci faceci też
      powinnni myśleć przed.
    • the_rest Podziękowania dla Gazety 12.12.06, 11:05
      Dziękujemy Ci Gazeto za ten tydzień rozrywki i zabawy. To nic, że okazało się,
      że to wszystko jest wyssane z palca, grunt to dobra zabawa. Czekamy na następne
      artykuły ujawniające sensacje z życia polityków. Ponoć politycy koalicji
      rządzącej urządzają czarne msze, na których mordują dziewice i koty - może
      warto się tym zainteresować ?
    • mark6 Qrwa idz się leczyć a GW, padlina informacyjna 12.12.06, 11:05
      niech nie będzie waszą specjalnością. Dajcie sobie spokój z dalszym drążeniem
      tej sprawy. Daliście d...y to się prz\yznajcie .
    • chumazik Partenogeneza! To słowo klucz w tej aferze. Ojcem 12.12.06, 11:07
      i zarazem matką Weroniki jest sama Aneta Krawczyk. Moment poczęcia tej
      dziewczynki zapisze się złotymi zgłoskami w historii ludzkości, od tej pory
      samce nie będą już potrzebne.
    • marek2912 Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:07
      To kot Jarka jest ojcem.
    • hanzal oj Gazeto, Gazeto 12.12.06, 11:07
      wyciągnij z tego wnioski i na przyszłość przykładaj się lepiej do swojego
      rzemiosła

dawno dawno temu standardy były takie, że żeby coś napisać i opublikować to
      trzeba było z 3ech różnych NIEZALEŻNYCH OD SIEBIE źródeł to sprawdzić

dzisiaj wydawałoby się że powinno być łatwiej, środki techniczne jakimi
      dysponujecie powinny umożliwić jeszcze dokładniejsze sprawdzenie
      tymczasem piszecie, rzucacie bardzo poważne oskarżenia tylko na podstawie
      zeznań jednej kobiety i tego co ta kobieta naopowiadała innym koleżankom

mam do Was wiele sympatii - ale ta "afera" to niestety smutny dowód spadku
      jakości pracy dziennikarskiej
    • whitepony Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:07
      BUHAHAHHAHAHAHA. No no. Pani Krawczyk wie. Może bym ją tam razem z Bublem przebadać a przy okazji pana redaktora od tego artykułu. Można też zarządzić ogólnopolskie badania DNA i wtedy dowiemy się może kto jest ojcem dziecka pani Karwczyk. Kompromitacja.
    • anuletka Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:07
      niech zadecydują widzowie w systemie audio-tele: "Czy ojcem dziecka Anety K.
      jest..." żenada!
      • baqet Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:16
        Ciekawe co na to rodzina rodzina pani Krawczyk, bo ja na miejscu jej rodziców
        udawałbym, że jej nie znam. Dla 5 minut "sławy" opowiadała, że się zeszmaciła,
        choć wcale się przecież z nikim z Samoobrony nie puszczała... Zaraz pewnie
        powie, że miałaby więcej dzieci ale Lepper wielokrotnie kazał usunąć jej ciążę :P
    • zdzisiek66 Najważniejsze pytanie w historii Polski 12.12.06, 11:08
      Kto jest ojcem? A odpowiedź jest prosta, przynajmniej dla fanów South Park. To
      Aneta K. jest ojcem. Jest hermafrodytą i zapłodniła się sama.
      • wj_2000 Re: Najważniejsze pytanie w historii Polski 12.12.06, 11:19
        Jasne jest, że to Lepper jest ojcem. I nieważne co DZISIAJ zeznaje Aneta K.
        Planowała ona długofalowo zajść w ciążę z prominentem i trzymać dziecko jako
        polisę ubezpieczeniową na czas, gdy zainteresowanieŁyżwińskiego jej d.upą
        przeminie, a kariera radnej dobiegnie końca.
        Próbowała z Lepperem ( i się udało jej zajść w ciążę, ale przypadkowy upław z
        pochwy ją zmylił) a gdy sądziła że się nie udało, zmniejszyła ambicje i zaczęłą
        kopulować z protektorem ówczesnym, Łyżwińskim bez antykoncepcji.

Gdy w listopadzie (ku jej zdumieniu!!) odmówił pomocy i nie uląkł się
        ujawnienia jego ojcostwa (cwaniak wczesniej się zbadał - przecież wiedział że z
        nią sypiał, ale ona twierdziła, że to kto inny, więc trochę był niepewny), ona
        (i GW) poszła na ostro. "Uniewinnienie" Łyżwińskiego przez Watsona i Cricka
        (odkrywców kodu genetycznego :) ) bardzo ją niemile zaskoczyło!!!

Skoro nie Ł to L !!! No ale co jej da ujawnienie, że to Lepper jest ojcem?
        Jedynie oficjalnie przyznane alimenty. Gdy się z nim porozumieć, to za kłamliwe
        zeznania (nie Lepper, wiem ale nie powiem - żenada!!!! Kto w to uwierzy???),
        gdyby się ostały Lepper gotów jest płacić znacznie więcej.
        Ale kłąmstwo - mam nadzieję - ma krótkie nogi)
    • troll7777 owlosione plecy? czyzby Leper pochodzil od malpy? 12.12.06, 11:08
      haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich - nie ch mu zrobia i
      szympansowi test DNA... to jedyny dobry sposob na orzeczenie pokrewienstwa!
      ...jak widac na zalaczonym przykladzie - kreacjonisci moga byc zdziwieni
      wynikami!!!!!!!!!!!!!!!!! haah ahah -
      • jwojnar Leper versus małpa 12.12.06, 11:26
        Bzdury piszesz, trollu jeden. Przecież zgodność DNA Leppera i małpy wcale nie
        dowodzi, że Lepper pochodzi od małpy. W końcy w drodze ewolucji organizmy
        prostsze winny ewoluować w bardziej złożone.
        • troll7777 sam androny sadzisz! zgodnosc DNA homo sapiens 12.12.06, 11:33
          i szympansa wynosi 99% ! a to znaczy, ze szympans jest bardzo bliskim krewnym
          czlowieka - moze nie dziadkiem ale moze wujkiem... no nie? pra- pra-
          pra....pradziadka pewnie maja wspolnego. ale krewniactwo jest pewne. tak
          pokazuja testy DNA! a jak ci nie pasuje to wsadz leb we wiadro i udawj ze jest
          noc... i niczego nie widzisz... haha haha! jak rezonowalo owo echo z filmu o
          dwoch takich!
          • baby1 To jednak wiedziała, kto jest ojcem dziecka, a 12.12.06, 15:47
            więc od początku łże i chciałą wrobić Łyżwińskiego i Leppera w aferę.
            • poszeklu Re: To jednak wiedziała, kto jest ojcem dziecka, 12.12.06, 16:56
              Stanisław Michalkiewicz: Rozgonić michnikowszczyznę!
              www.michalkiewicz.pl

Jak powiadają Rosjanie, „łarczik prosto atkrywajetsia”. Jeszcze Michnik nie
              zdążył w „Gazecie Wyborczej” rozkręcić na dobre rozporkowej afery z udziałem
              najnowszego nabytku Salonu, pani Anety Krawczykowej, a tu już wyszło na jaw, że
              to praczka, która tak jest zajęta przy balii, że nawet nie wie, kto jej od tyłu
              zrobił dziecko.

Zanim jednak to wyszło na jaw, Salon został puszczony w ruch i wyrazy
              solidarności zdążyły złożyć pani Anecie wszystkie „siostry”, z panną Kazimierą
              Szczukówną i Izabelą Jarugą-Nowacką na czele. Kiedy okazało się, że poseł
              Łyżwiński nie jest ojcem córki pani Anety, michnikowszczyzna z początku trochę
              się zacukała. Zaraz jednak odzyskała tupet, przyjmując nową formułę, że
              przecież nie chodzi o dziecko, tylko o „molestowanie”, a w ogóle tak czy
              inaczej, to Samoobrona „i tak się skompromitowała”.

Nie bardzo wiadomo, co znaczy to „i tak”; widać michnikowszczyźnie do tego
              stopnia uderzyła do głowy pycha, że uważa, iż zdemaskowane oszczerstwo
              kompromituje pomówionego, a nie oszczercę. Taką wykładnię można było
              wydestylować z udzielonej na gorąco wypowiedzi red. Stasińskiego, dla którego
              trzeba będzie chyba ustanowić nagrodę Miedzianego Czoła z Oślimi Uszami.

Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Teraz każdy może przekonać
              się, jak niebezpieczne jest tolerowanie bezkarności żydowskiej gazety dla
              Polaków. Dotychczas bowiem organy ścigania patrzyły przez palce na panoszenie
              się poprzebieranych za dziennikarzy bezczelnych łobuzów, w obawie przez
              posądzeniem o „antysemityzm”, zaś dygnitarze państwowi powściągali rękę
              sprawiedliwości, żeby nie narazić kraju na ostracyzm rozpętany przez
              hałaśliwą „diasporę”.

Ale nie można dłużej chować głowy w piasek; „nie bądź słodki, bo cię zliżą”.
              Jeśli nadal będziemy nadskakujący, albo chociaż bojaźliwi wobec coraz bardziej
              rozzuchwalonej „mniejszości”, to w trujących wyziewach „cybuli” w końcu się
              podusimy. Zdaję sobie sprawę, że po publikacji tego felietonu znowu może
              odezwać się klangor od oceanu do oceanu, ale przecież ktoś musi się poświęcić i
              powiedzieć verba veritatis. Tym bardziej, że ta hucpa nie ma charakteru
              samoistnego, tylko jest zaprzęgnięta w służbę obcoplemiennych interesów.

Miejmy zatem nadzieję, że tym razem prokuratura ośmieli się przesłuchać nie
              tylko panią Anetę, ale i inne damy, co to na sygnał „GW” zgłaszały się na
              wyścigi, żeby zeznawać („nie brak świadków na tym świecie” – mówił u Fredry
              Rejent Milczek), kto je poinstruował, ile obiecał i tak dalej. No a potem – że
              ośmieli się zidentyfikować i przycisnąć również tego „ktosia”. W przeciwnym
              razie razwiedka do spółki z ku..szonami zacznie wodzić za nos całe państwo.
              Adwokatka pani Anety, też sprawiająca wrażenie jakiejś takiej wyluzowanej, już
              nosi się z zamiarem przebadania DNA wicepremiera Leppera. A jak i on zostanie
              wykluczony? To może posła Filipka? A jak z nim też nie wyjdzie? To może cały
              pułk zmechanizowany?

Jeśli tedy nie chcemy za sprawą michnikowszyczny pogrążać się w oparach
              absurdu, konieczne jest uchylenie przepisów karnych o tak
              zwanym „molestowaniu”. Nie tylko stanowią one zachętę dla wszelkiego rodzaju
              szantażystów, ale człowieka oskarżonego doprowadzają praktycznie do sytuacji
              bezbronności. Rzecz w tym, że istoty tego „przestępstwa” nie można wyprowadzić
              z samego czynu, tylko przede wszystkim – z odczucia osoby zainteresowanej: czy
              poczuła się nieprzyjemnie molestowana, czy nie.

Przy takiej konstrukcji prawnej nikt nie może być pewien dnia ani godziny, bo
              przecież, przy odrobinie dobrej woli, nieprzyjemne wrażenie molestowania może
              wywołać cokolwiek! Nigdy zatem nie wiadomo, czy właśnie nie została
              przekroczona cienka, czerwona linia. Warto zwrócić uwagę, że tak się jakoś
              składa, iż oskarżenia o „molestowanie”, często po wielu latach, kierowane są z
              reguły wobec ludzi zamożnych, albo przynajmniej wpływowych, z których można
              wycisnąć forsę.

Niewątpliwie intencją socjalistów, którzy nadają dzisiaj ton całemu
              Eurokołchozowi, podobnie zresztą, jak intencją równie wpływowego w
              Eurokołchozie lobby sodomitów, jest zniszczenie wszelkich autentycznych więzi
              społecznych, które wymagają minimum lojalności i zaufania. Forsowanie praw
              stanowiących zachętę dla szantażystów i zacierających granicę między legalnym i
              nielegalnym, skutecznie podkopuje zaufanie i lojalność, a także – przyjazny
              charakter relacji między mężczyznami i kobietami. Prawa te w miejsce
              życzliwości wprowadzają podejrzliwość, tym bardziej uzasadnioną, że wkładają w
              ręce kobiet potężne narzędzie niszczenia.

Patrząc jak używa go dzisiaj pani Aneta Krawczykowa, wraz ze swoimi
              protektorami i impresariami z razwiedki, „Gazety Wyborczej” i TVN nabieramy
              pewności, że stwarza to zagrożenie bezpieczeństwa powszechnego. Wobec takich
              zagrożeń najwyższe władze państwa nie mogą pozostać obojętne.

®© Stanisław Michalkiewicz
              www.michalkiewicz.pl
              • uniaeuropejska1 Re: To jednak wiedziała, kto jest ojcem dziecka, 12.12.06, 17:26
                Ale długi ten wymiot Michalkiewicza.Winien być raczej zatytułowany: Dno dna
                czyli jak nie należy pisać o aferach.
                • uchachany Michalkiewicz zawsze musi skończyć (albo zacząć) 12.12.06, 20:44
                  na Eurokołchozie, sodomitach albo pedałach lub razwiedczikach. To u niego tak
                  naturalne jak przecinek lub średnik :-))

uniaeuropejska1 napisał:

> Ale długi ten wymiot Michalkiewicza.Winien być raczej zatytułowany: Dno dna
                  > czyli jak nie należy pisać o aferach.
        • pinokkio Naciąłeś się Wojnar 12.12.06, 13:15
          Chciałeś w przewrotny i inteligentny sposób wesprzeć antyleperiedę trolla, a tu klops - trollik nie zajarzył witza i opluł cię jeszcze. Tak to już jest z tym postępactwem - zero dowcipu, tak w dawnym jak i dzisiejszym rozumieniu tego słowa.
          • esteczka zero dowcipu? 12.12.06, 14:21
            ależ skąd!
            tollek rezonuje ah haha haha! - na własne dowcipy jeno ;)
        • w.groch Homo Leperus 12.12.06, 13:42
          Co wcale nie wyklucza przypadków atawizmu.
      • snajper21 Re: owlosione plecy? czyzby Leper pochodzil od ma 12.12.06, 14:38
        To homoerektus w początkowym stadium rozwoju.
    • vertigo5 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:08
      Wszyscy mężczyżni na badania DNA !!! Można zostac najsławniejszym tatusiem w
      Polsce !
      • 1zorro Kabaret-czyli "mysz, ktora ryknela"! I pogonila 12.12.06, 11:11
        kota Jarka?
    • parwardigar no cóż, pani anecie już dziękujemy... 12.12.06, 11:09
      a nawet na początku dawałem jej 60% szans, że mówi prawdę...
      a Gazecie pewno głupio, coraz głupiej, w miarę rozwoju sytuacji...
    • jeanne_ne Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:09
      jest to po prostu juz nie tyle smieszne, ile żałosne, Pani Krawczyk...
      skończ Pani z tym i wstydu oszczędć, przynajmniej swemu dziecku
    • polish_kishka Ta pani zdaje się potrzebuje fachowej pomocy psych 12.12.06, 11:10
      iatrycznej. Następnym razem gazeto sprawdź, proszę, czy wasza informatorka nie
      jest niespełna rozumu.
    • jelophgw I co na to Parchata czyt. Wybiórcza 12.12.06, 11:10
      tuski albo rokicki
      • jelophgw _____Parchata czyt. Wybiórcza - donosi__________ 12.12.06, 11:18
        teraz wiemy już z całą pewnością, że ojcem dziecka są na spółkę ; rokicki i tuski
    • aplus Jezeli Tusk ojcem to GW nie zamykac na razie.... 12.12.06, 11:11
      • troll7777 a czy tylko gazetka androny wypisuje? - nie! 12.12.06, 11:17
        w kazdym razie ubaw jest po pachy! haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu
        o dwoch takich!
        • troll7777 w kazdym razie ubaw jest po pachy! hahaha! 12.12.06, 11:19
          z burakow zawsze lubie sie posmiac! haha haha! a z zycia plciowego polytykow
          szczegolnie... jesli tylko daja po temu powod! hehehe
          • qqq1561 Re: w kazdym razie ubaw jest po pachy! hahaha! 12.12.06, 11:29
            220 wolt to dzialalo tam od pewnego czasu... a nawet 230...
            • krasnov Pewnie to Ojciec, ale Święty… 12.12.06, 11:37
              I zapylił ją "Ciałem Bożym".
              • aplus Re: Pewnie to Ojciec, ale Święty… 12.12.06, 11:49
                Projekt 'Jezus nr 2' jest juz zakonczony teraz SO robi projekt 'IV Krul'
                • zupa_wolowa Ojcem jest Hojarska 12.12.06, 12:55
                  Hojarska u Szymona miała owłosienie na klacie, to może też bedzie miała na
                  nogach i plecach...
                  Z czego jasny wniosek, kto jest ojcem :-P
                  • uii Kwasniewski zrobil dziecko Gorniak, to pewnie on 12.12.06, 13:01
                    • poszeklu A. Krawczyk mowila ze Lyzwinski jest ojcem. 12.12.06, 13:58
                      Aneta Krawczyk twierdzila w prokuraturze, ze Lyzwinski jest
                      ojcem jej dziecka. Po przeprowadzeniu testow okazalo sie, ze
                      nie mowila prawdy. Teraz ponownie Aneta Krawczyk mowi, jakby
                      nigdy nic, ze wie kto jest ojcem jej dziecka. Co to znaczy?
                      Czy ona chce uchodzic za chora psychicznie, czy nie zdaje
                      sobie sprawy z odpowiedzialnosci karnej za skladanie klamliwych
                      zeznan??
                      Wydaje sie, ze jest to dalsza czesc rezyserowanej przez GWno
                      kampanii dla zdestabilizowania rzadu.
                      W kazdym razie po tych wyznaniach Anete Krawczyk trzeba uznac za
                      klamce. Kto zatem bedzie powolywal sie na klamce, ten sam bedzie
                      niewiarygodny. Autorytet redakcji GWna zostal bardzo nadszarpniety.
                      • m7i7k7i A. Krawczyk Jagna!!?? 12.12.06, 14:07
                        dawniej na kobiety pokroju Anety K. był jeden sposób, fura gnoju i wyjazd za
                        obrzeża osady. Czy ta Pani miała czas na prace zawodową sypiając jednocześnie z
                        od 2 do 8 mężczyznami / tak można domniemywać czytając kolejne SUPER HIPER newsy
                        /. A może ominęła się z profesją.
                        • ladne_sny Re: A. Krawczyk Jagna!!?? 12.12.06, 14:41
                          a Ty jakiego jestes pokroju? gdyby nie komunizm i zrownanie szans pewnie do dzis wraz z ojcem i
                          wujkami takie fury gnoju bys ladowal...
                      • uniaeuropejska1 Re: A. Krawczyk mowila ze Lyzwinski jest ojcem. 12.12.06, 17:39
                        Żaden autorytet Wyborczej nie został nadszarpnięty tylko dlatego,że jedna
                        kobieta łgała.Uważam jednak,że niepotrzebnie jej relację od razu zamieszczono
                        na pierwszej stronie Gazety.Należało trochę poczekać,aż uzyska się jakieś
                        dowody na to co ona twierdzi.
                  • roger45 Dwa Wojewodztwa na badania DNA, potem nastepne 12.12.06, 13:53
                    jak budzet pozwoli. Musimy ustalic ojca Anety dziecka
                • srpnov Poziom intelektualny debaty jest już tak porażając 12.12.06, 13:11
                  że aż strach cokolwiek pomyśleć. Bo jak tu wytłumaczyć to że współżyła tylko z
                  Łyżwińskim i Lepperem a dziecko, które urodziła, nie jest ani jednego, ani
                  drugiego? Cud niepokalanego poczęcia!

A najbardziej w tej sprawie mnie dobija ta egzaltacja GW i TVN. Chcieli
                  "Przerwać milczenie"... A lepiej milczeć niż pieprzyć głupoty...
                  • pako19 MATKO! czy jestem jedynym którego całą ta dyskusja 12.12.06, 14:22
                    zwyczajnie nie obchodzi????
                    --------------------------
                    filatelista.blox.pl/html
                    www.allegro.pl/show_item.php?item=149835421
                    allegro.pl/show_item.php?item=149822049
                  • aplus Re: Poziom intelektualny debaty jest już tak pora 12.12.06, 14:26
                    srpnov napisał:

> że aż strach cokolwiek pomyśleć. Bo jak tu wytłumaczyć to że współżyła tylko z
                    > Łyżwińskim i Lepperem a dziecko, które urodziła, nie jest ani jednego, ani
                    > drugiego? Cud niepokalanego poczęcia!
                    >
                    > A najbardziej w tej sprawie mnie dobija ta egzaltacja GW i TVN. Chcieli
                    > "Przerwać milczenie"... A lepiej milczeć niż pieprzyć głupoty...

Zauwaz ze do glownego wydania Faktow TVN wstawila ponownie Durczoka - to jest
                    mistrz dezinformacji i manipulacji, szkolony podobno przez samego Subotica.
                    Moim zdaniem to nie jest przypadek w obecnej sytuacji.
                    • uniaeuropejska1 Re: Poziom intelektualny debaty jest już tak pora 12.12.06, 17:45
                      Mistrz manipulacji i dezinformacji-daruj sobie te bzdury.
                  • uniaeuropejska1 Re: Poziom intelektualny debaty jest już tak pora 12.12.06, 17:44
                    Nie przejmuj się tak tą egzaltacją.GW i TVN przerywa ciągle jakieś
                    milczenie.Przecież to nie pierwsza afera pokazywana w tych mediach.Niestety
                    jest tak,że niektórzy informatorzy mediów kłamią.Inne media nie miały wpadek?
          • ulisse Pozazdroscic Humoru, 12.12.06, 11:35
            juz niedlugo ostatni normalni ludzie wyjada z Polski a reszta, niezdolna do
            najbardziej prymitywnej roboty wywieziona w "niewiadomym" kierunku. Bedzie
            smiechu...
            • aplus Re: Pozazdroscic Humoru, 12.12.06, 11:51
              ulisse napisał:
              > juz niedlugo ostatni normalni ludzie wyjada z Polski a reszta, niezdolna do
              > najbardziej prymitywnej roboty wywieziona w "niewiadomym" kierunku. Bedzie
              > smiechu...

No coz ... skoro nie mozna doprosic sie ani autostrady ani nawet sciezki
              rowerowej to chociaz tyle mojego ze nie musze subskrybowac 'Comedy Central' a
              ten Majewski cos tam to juz w ogole nie warto ogladac ;-)
        • hh7 Kogo to obchodzi czyje dziecko wychowuje Aneta 12.12.06, 11:58
          Dawała na lewo i prawo i sama nie wie czyje to dziecko.Kobieto weź się w garść
          i nie pieprz andronów.Twoja d ... twoja sprawa.A że i Andrzejek i Stachu się
          załapali ? no cóż pewnie tak było.Posłuszna była , kazali to dawała.Tylko
          takiemu Stachowi? a feeeee.
          • 1stanczyk To wlasnie dlatego, ze nikogo to juz nie obchodzi 12.12.06, 14:25
            GW publikuje "Krawczyk: nie powiem....".
            Glownie chodzi o to wlasnie, zeby "obchodzilo" bo jak inaczej kontynuowac
            dyskredytacje koalicji. Relacje GW z czytelnikami redaktorzy chcieliby
            opieraja sie na tych samych zasadach co rodzicow z dziecmi: "wiem ale nie powiem"
            Czyz to nie rozbudza ciekawosci ?

Kilka dni temu A. Krawczyk byla zdziwiona ze to nie Lyzwinski ?
            Dzisiaj znalazla sobie nastepnego kandydata na "ojca" i do "molestowania".

Co oczywiscie nie oznacza, ze samce z Samoobrony nie "handlowaly" posadami kazac
            sobie placic uslugami seksualnymi. Granice sa bardzo trudne do jednoznacznej
            oceny szczegolnie, ze sprawy wyszly na jaw nie na skutek spontanicznej
            deklaracji tej czy innej hipotetycznej pokrzywdzonej ale w kampani przeciwko
            koalicji prowadzonej przez GW.

GW staje sie coraz bardziej dziennikiem satyrycznym:
            moze to i dobrze bo smiech to zdrowie.
            • uniaeuropejska1 Re: To wlasnie dlatego, ze nikogo to juz nie obch 12.12.06, 17:50
              Raczej dyskredytuje się ta Krawczyk niż koalicja.Wprawdzie rozbudza to
              ciekawość,ale zauważ nie musi już wcale dotyczyć koalicji,bo tym ojcem {którego
              to ona zna}nie musi być nikt z polityków koalicji.Krawczyk zaczyna wręcz
              wycofywać tę sprawę z obszaru polityki.
        • a.k.traper Jest ubaw, zamach stanu na doopie, cha,cha,cha 12.12.06, 12:17
          To Ci dopiero mocarze
          • troll7777 a mowia we Wszechpolsce ze Czesi to smieszny narod 12.12.06, 12:33
            haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich - a tu myly Panstwo
            smiech ze mozna rozpukliny dostac - gdy sie Jewrejki z Wszechpolakami gryza!
            haha haha!
            • uii To nie jest smieszne. Zal mi tego dziecka. 12.12.06, 13:07
              Przeciez to jest straszny dramat. Jest juz chyba na tyle duza ze rozumie co sie
              dzieje.
              • troll7777 mama z nia ma wyjechac do Londynku 12.12.06, 13:20
                a to duze miasteczko - i wszyscy o nich zapomna. no bo kogo tak na prawde
                obchodzi jakis Leper? predzej czy pozniej wyrzuca go - wroci do gospodarki (
                ktora sobie postawil na nogi ) i bedzie we wsi sobie premyjerowal w knajpie czy
                gospodzie... a jaja sa tylko dlatego ze dwoch takich trzyma sie oburacz koryta
                dzielonego z towarzystwem, ktore nawet przy korycie nie potrafi zachowac tzw
                kultury lub jej pozorow... a coz tu mowic o wysokiej kulturze przy prawdziwym
                prezydialnym stole przy stolecznym stolcu! i tyle. haha haha - jak rezonowalo
                owo echo z filmu o dwoch takich
                • a.k.traper E tam, taka historyjka, kiedys to potrafili 12.12.06, 14:05
                  wciagac na członka, to były kursokonferencje i szkolenia. Wystarczyło nalezec
                  do ZSMP, kumple niejedno opowiadali, a potem w patriotycznym odruchu jechali na
                  OHP za granicę, by zostac a my szare wołki musielismy zapieprzac po 12 godzin
                  jako pracownicy przemysłu obronnego.
              • a.k.traper Teraz troche za późno na żal, mamusia jej posag 12.12.06, 13:53
                szykuje. Ciekawe komu uległa tym razem za ile i jakie efekty będą?
      • jwojnar Wie, czy się domyśla? 12.12.06, 11:22
        W SO wszyscy są siebie warci. Nawet ofiarom spośród nich trudno szczerze
        współczuć. W każdym razie, co by się nie działo, wszystkiemu winna jest
        Wyborcza i Balcerowicz. Są rzeczy, które nigdy się nie zmieniają.
    • wilcza.morda Rzygać się chce ! 12.12.06, 11:11
      Druga Anastazja P. Tylko tą szmatę puknęło pół Chamoobrony. Wie ale nie powie.
      Dziennikarze powinni pozostawić tą "sensację" tabloidom.
      • gniewomir.swiechowski Re: Rzygać się chce ! 13.12.06, 04:04
        wilcza.morda napisał:

> Druga Anastazja P. Tylko tą szmatę puknęło pół Chamoobrony. Wie ale nie powie.
        > Dziennikarze powinni pozostawić tą "sensację" tabloidom.

Dopiero kiedy te pół Chamoobrony dostanie za swoje, wśród polityków mają być
        ludzie z moralnością nieco powyżej średniej, a nie bliskiej dna. Nieważne jak ją
        oceniać, ale jesli przyczyni siędo zagłady tej bandy to tylko przyklasnąć.
    • parwardigar ..a co do "szczegółów anatomicznych" leppera.... 12.12.06, 11:11
      ... może pani aneta powiedziała jeszcze że jego cechą charakterystyczną jest to
      że ma penisa i dwa jądra? :-/
    • net_friend Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:11
      Przedszkola ciąg dalszy - 'Wiem, ale nie powiem'. Szkoda, ze aktywnosc
      niektorych politykow poznajemy dopiero przy okazji aferek a nie w rzeczowej
      dyskusji. Sala obrad pęka w szwach od pisarzy smsów, a tu nagle jest okazja
      pokazac sie rodzinie przed kamerą.
    • gwiazdka_na_niebie Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:11
      Ci wszyscy panowie, którzy spali z Anetą K. powinni udać się do laboratorium w
      innym celu niż badanie dna. Ja na ich miejscu przebabała się na HIV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka