Dodaj do ulubionych

Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolaków

13.12.06, 12:51
Są bardzo pobożni, pamiętajcie o tym.
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpola 13.12.06, 12:54
      Adolf też tak mówił niejednokrotnie do swoich wiernych pretorian.
      • magazynio1 I tak nikt tego w Polsce nie zrozumie 13.12.06, 12:57
        Wszechgeje rozrabiaja, nie potrafia swoich faszystowskich przekonan
        manifestowac po cichutku w domu to pogonil ich Roman Wielki. Ale nie opieprzyl,
        o nie..
        • krasnov Re: dumny z wszechpolaków… 13.12.06, 13:00
          I - niech zgadnę - ma na ścianie w domu portret Pinocheta? A może Adolfka też - przecież Adolfek też dzielnie walczył z komunistyczną zarazą i prawie wygrał.
          • seroo1 Bardzo, qrwa, pobożni ... :) 13.12.06, 13:22
            • fraglesi67 krzyżacy też byli pobożni 13.12.06, 13:28
              I to bardzo ....
              • saniba Re: krzyżacy też byli pobożni 13.12.06, 14:03
                Krzyżowcy także...
                • troll7777 Bosak - wodz wszech cepow! haha haha! 13.12.06, 14:29
                  • maruda.r I wszechhomików 13.12.06, 15:31

• palantyna2005 Młodzież Wszechpolska buduje 13.12.06, 15:36
                      wespół ze światłymi przedstawicielami Narodu przyszły dobrobyt. Bracia
                      Kaczyńscy kładą podwaliny pod Polską Demokrację a Młodzież Wszechpolska wspiera
                      Ich w tych wysiłkach i nie ulegnie krytykanctwu wiadomych sił.
                      • kot9999 Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do wiezie 13.12.06, 16:26
                        Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do wiezienia?
                        • maniana_35 Re: Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do w 13.12.06, 17:00
                          A kiedy komunistów i lewaków?
                          • ex Rebranding 13.12.06, 18:08
                            zmiana nazwy, ci sami ludzie, wmawianie roli "wychowawczej" dla faszystowskiego
                            skupiska psychopatow. lud to kupi. dlaczego nie zdelegalizuje sie i MW i LPR? bo
                            PiS ochrania ich w zamian za silniejsza wladze.

www.moherfucker.com
                        • poglodzio Re: Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do w 14.12.06, 13:33
                          Niby za co??? za działalnośc na rzecz własnych lokalnych społeczności, lepiej
                          wsadzać do kicia komuchów i nazistów ( SLD i NOP)
                      • plaszcz @@ Oni oddają kult swastyce hitlerowskiej @@ 13.12.06, 16:30
                        Oni chcą wychowywać polska młodziez ? być przykładem ? zgroza !!!
                        Robią wlasne kariery, robiac syf w polsce
                      • albrecht_kalb Re: Młodzież Wszechpolska buduje 13.12.06, 16:52
                        "wiadomych sil" Boze, co za gomulkowszczyzna :D powiedz cos jeszce o
                        odrabywaniu reki :p
                        • patestrina2005 nie widzisz że aja se robi??? 13.12.06, 16:59
                          Jak mozna powaznie rozmawiać z MW? Tylko wysmiać. na nic innego nie zasługuja.
                          • maruda.r Re: nie widzisz że aja se robi??? 13.12.06, 17:39
                            patestrina2005 napisała:

> Jak mozna powaznie rozmawiać z MW? Tylko wysmiać. na nic innego nie zasługuja.

Widzę, że dziś masz natchnienie.

• plaszcz @ Dumny z oddawania czci swastyce! @ 13.12.06, 17:53

• morszuk Re: Bardzo, qrwa, pobożni ... :) 13.12.06, 17:20
              Wystarczy popatrzyć na ten ryj zdradzajacy koprofagiczne ciągoty...
              Pobożny, w rytm faszystowskich modłów płynacych z radyjka z Torunia...

Można sie zerzygać...
        • l.markowski Dumny jak i z Hitlera... 13.12.06, 16:43
          Obysmy dożyli czasów, kiedy takich faszystów jak MW beda zamykać w
          więzieniach...:(
    • lehoo Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 13:00
      Przykro mi myśeć, że faszyzujące szczyle w rodzju Bosaka i Wierzejskiego są
      reprezentantami Mojego Narodu.
      • kot9999 Czy ktos wie jaka oni religie wyznaja, by w jej im 13.12.06, 16:36
        Czy ktos wie jaka oni religie wyznaja, by w jej imieniu szerzyc nienawisc,
        agresje, rasizm, antysemityzm i homofobie? Jaki Bog karze im bic, rzucac
        kamieniami i wyzwiskami? Z gory dzieki za odpowiedz
    • xsawer Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 13:06
      Krzysztof Bosak zapowiedział, że prawdopodobnie zrezygnuje z pełnienia funkcji
      prezesa Młodzieży Wszechpolskiej. Dodał, że jest dumny z działalności
      stowarzyszenia.

Ta, jednak poselskie pieniążki ładniej pacną, no nie panie Oścień.
    • popelina2005 Bosak i Wierzejski to para ???. 13.12.06, 13:26
      ciekawe kiedy będa młode...
      • seroo1 Och, nieee, tylkho nie s Fieszejskim, och, och... 13.12.06, 13:57
        A ja taki nieuczesany...
      • kaplanka1 Re: Bosak i Wierzejski to para ???. 13.12.06, 14:44
        cudne!
      • finish1 Re: młodych nie będzie, toż to pedały 13.12.06, 17:33
        Co widać.
      • wyksztalciuch55 Re: Bosak i Wierzejski to para ???. 13.12.06, 18:07
        czy to Wierzejski tanczył z roznegliżowanym Bosakiem na tym koncercie pieśni hm
        hm partiotycznej ?
    • jestem-z-ukladu Re: Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpola 13.12.06, 13:30
      Innymi słowy MW umrze śmiercią naturalną, bo każdy będzie wolał robić karierę
      polityczną i łatwą kasę, niż podejmować jakikolwiek "trud wychowania
      młodzieży". Łysi chłopcy zejdą do podziemia, gdzie dalej będą sobie heilować
      przy grillu. A młodzieńcy karierowicze przefarbują się na młode LPR.
      I bardzo dobrze. MW będzie ekstremą i klubem hobbystów, a po pięknych chłopcach
      w ministerstwach i bez żadnego poparcia za jakiś czas nawet ślad nie
      pozostanie. Roman nie jest głupi, Jarek też nie.

-----------------------------
      Dlaczego to wciąż jest aktualne? Dlaczego w Polsce?
      www.youtube.com/watch?v=xT84h4H0xwQ
    • koszmarekopalek ten zapryszczony chłystek 13.12.06, 13:32
      jest przedstawicielem tzw. czystej rasy? zgroza.
      • seroo1 Musi poznać jakiegoś urodziwego weszpolaka 13.12.06, 13:59
        Tak na prawdę nie ma innego skutecznego lekarstwa na trądzik...
        • koszmarekopalek Re: Musi poznać jakiegoś urodziwego weszpolaka 13.12.06, 14:59
          :) dobre, ubawiłem się
          • w.zboralski uu, to sperma weszpolaka uleczy pryszcze?! 13.12.06, 15:37
            wiedziałem, że z wszy robi sie odczyniki dla branży kosmetycznej, ale że sperma
            weszpolaka działa na młodzieżowe pryszcze - to nowość.. I co, Bosak będzie
            buzię nadstawiał pod ejakulacje swoich kolegów-nazistów? Jak Ernst Roeme z SA?
            Ilu nazi musi się spuścić? 10? 100? Koledze Hitlera, Roemowi wystarczył 1 na
            noc, zanim SS go zasterzeliło... Krzysio idzie też na takie ryzyko, że za
            leczenie spermą trądziku inni naziści go zastrzelą?
            • eurypides77 Re: uu, to sperma weszpolaka uleczy pryszcze?! 13.12.06, 15:49
              Chyba że mówimy o żyjących świętych takich jak Ojciec Dyrektor, albo znany
              miłośnik młodzieży, prałat Jankowski. Skoro łzy niektórych świętych mogły
              leczyć choroby, to czemu coś takiego nie miałoby miejsca tutaj.
        • finish1 Re:poznał, nie pomaga 13.12.06, 17:37
          chyba, że on zboczek bierny?
    • boederman Jestem gejem, a Bosak bardzo mi sie podoba :) 13.12.06, 13:35
      No co.. nie smiejcie sie, lubie go, wyglada bardzo chlopieco ;). Mysle, ze
      wielu gejow na nie niego glosowalo w wyborach.
      • fervex.adult Re: Jestem gejem, a Bosak bardzo mi sie podoba :) 13.12.06, 13:42
        raczej kryptogejow.
        • seroo1 Fuj brutalu, on jest mój... 13.12.06, 13:59
      • w.zboralski homo głosowali też na PiS, więc wszystko możliwe. 13.12.06, 15:39
    • zibi1010 Czyzby Kon i s-ka zajrzeli w raport z KGP opisujac 13.12.06, 13:35
      "wyczyny" wszypolskiej w calym kraju, ze tak nagle i jakby "bez powodu" odcinaja
      sie od tej suuuper bandy KTORA SAMI STWORZYLI I KTOREJ PRZEWODZILI!!!
      Spoko, nie uda sie tak latwo wywinac od odpowiedzialnosci!!!
      Kon i s-ka pod sad!!! (albo w niebyt polityczny-w sumie dla nich to chyba
      najlepsza kara!)
    • evident kto ich wybiera do Sejmu 13.12.06, 13:36
      kto bierze do koalicji, toż to w głowie się nie mieści.
      • kurna.poznan Re: kto ich wybiera do Sejmu 13.12.06, 13:45
        kasa i kariera :) wieśniaki. a co piekny ryży wojtuś na to - nie bedzie chodził
        teraz na koncerty piosenek patriotycznych?
    • mielis Zapracowany ten poseł. 13.12.06, 13:47
      Łącząc tyle funkcji i niezaniedbywać żadnej to już sukces!
      Jedynie Jarek może mu dorównywać ale on ma tylko dwie.
      Nie wiem jak w LPR jest odbierana przynależność do
      Wszypolskich?
    • franek9915 polska młodzież sra na takich pizdusiów 13.12.06, 13:52
      jak bosak i cała ta walnieta MW powinni sie wszysyc wysterylizowac zeby nie
      mogli przekazywac tak debilnych genów
      • perro69 Re: polska młodzież sra na takich pizdusiów 13.12.06, 13:58
        spoko, większość wszechpolaków to geje więc nie ma obaw - ich plemniki co
        najwyżej zgniją bezpłodnie w odbytach wierzejskiego albo bosaka ;)
    • catch_ya Jeśli czysta rasa wyglada tak jak ten koles.. 13.12.06, 13:57
    • junkier Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznieniu 13.12.06, 13:59
      Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznieniu od calej zgrai organizacyjek i
      knajackich stowarzyszen tworzonych specjalnie po to zeby krzewic w Polsce chora
      ideologie poprawnosci politycznej i chapac dotacje z Eurokolchozu, roznych
      Sorosow i innych zmieniaczy swiata.
      • funny5 Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 14:05
        Oj jaki ty jestes ciezko chory junkier
        • junkier Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 14:08
          Jesli antykomunistyczne poglady sa "choroba" to ponury znak ze krecia robota
          wykonywana od lat przez antypolskie media przynosi niestety swe zgnile owoce w
          postaci postepujacego spustoszenia umyslow poddanych wymyslnej, podstepnej
          kryptokomunistyczno-lewicowo-politpoprawnej propagandzie.
          • maciejslu Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 16:36
            Czytam Cię, junkier, dość często, ale choć piszesz niby to po polsku -
            zrozumieć trudno...

Słowa pojedyncze znam, ale sensu w zdaniach nie dostrzegam...
            • junkier Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 17:01
              Jesli antykomunistyczne poglady maja byc choroba jak twierdzil ktos tam wyzej
              to znaczy ze ma zmanipulowany umysl.
              • maruda.r Weszkomuna polska 13.12.06, 17:46
                junkier napisał:

> Jesli antykomunistyczne poglady maja byc choroba jak twierdzil ktos tam wyzej
                > to znaczy ze ma zmanipulowany umysl.

Weszpolacy to komuniści. Nie ma żadnej różnicy. To czy Bosak założy koszulkę z
                Che czy z Haydrichem nie ma żadnego znaczenia dla jego prymitywnego umysłu.

• perro69 nazistowskia, homofobiczna organizacja krzewiąca 13.12.06, 14:12
        w Polsce nienawiść, nietolerancję, agresję i przemoc - no brawo, debilku -
        gdybym był wychowankiem takiej młodzieży odnalazłbym cię i zakopał żywcem za
        twój faszystowki bełkot i zachwyt nad mordercą pinochetem... dziękój bogu, że
        żyjesz w tym eurokołchozie!
        • junkier Nie ma czegos takiego jak homofobia, poslugujesz 13.12.06, 14:16
          Nie ma czegos takiego jak homofobia, poslugujesz sie niezrozumialymi dla
          normalnego czlowieka sformulowaniami.
          • perro69 Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:38
            ciebie akurat ciężko posądzić o normalność ;)i nie jest to komplement

"Homofobia - termin stworzony w 1972 r. przez Georga Weinberga oznaczający
            fobiczny
            ... Homofobia jest uprzedzeniem, wrogą postawą wobec gejów i lesbijek, ...
            "
            doucz się tępy nazisto ;)))
            • junkier Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:46
              To ze jakis lewacki pajac "stworzyl" jakis termin to nie znaczy ze to istnieje.
              W tepych lewackich lbach od czasu Marksa rodza sie rozne paranoidalno-
              patologiczne urojenia i nie ma powodu aby normalni ludzie sie tego typu chorymi
              wytworami mentalno-ideologicznymi zajmowali.
              • perro69 Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:52
                błąd. normalnych ludzi nie interesują preferencje seksualne innych ludzi. ale
                skąd ty możesz to wiedzieć? ktoś cię bartdzo skrzywdził w dzieciństwie. może
                byłeś gwałcony przez ojca albo księdza, nie wiem, współczuję...
                tylko paranoidalno-patologiczne umysły nazistowskich zbirów dzielą ludzi na
                porządnych heteroseksualnych i złych homoseksualnych. to żałośnie prymitywne
                pododnie jak twoja agrarna umysłowość.
              • funny5 Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:53
                Definicja na str.510 Wielki Slownik Wyrazow Obcych PWN
                • perro69 wyrazy obce są mu obce z natury ;) 13.12.06, 14:59
                  junkier czytał tylko jedną książkę w życiu - mein kampf - i więcej mu nie
                  potrzeba, już wie wszystko o życiu i znalazł jedyną słuszną drogę - polowanie
                  na mitycznych komunistów ;)
                  • palantyna2005 Młodziez Wszechpolska patrzy z zatroskaniem 13.12.06, 15:38
                    jak szkalowane sa autorytety bohaterskich przywódców koalicji rządzącej. Ale
                    Panowie Lepper i Łyżwiński z pokorą przyjmuja ciosy i z ich spizowych twarzy
                    nie znika troska
              • puch4cz Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 15:46
                Pajacem to jesteś Ty i nie zapominaj o tym. I to w dodatku prawackim pajacem.
          • newsnews Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 15:25
            > Nie ma czegos takiego jak homofobia

Nie ma takiego miasta Londyn! Jest Lądek, Lądek Zdrój...
      • remeq Jak tam Twoje euro-diety z Eurokołchozu, junkier? 13.12.06, 14:53
        Rzuciłeś im tą brudną kasę w twarz, jak prawdziwy patriota i narodowiec?
        • dgr Re: Jak tam Twoje euro-diety z Eurokołchozu, junk 13.12.06, 15:04
          No co ty. Pieniądz nie śmierdzi. Zawsze mnie zastanawia postawa takich ludzi.
          Wymądrzają się, pouczają i obrażają ludzi, ale sami siedzą z dala od tego
          bagienka, bo boją się ubrudzić swoich białych rączek i dupy.
      • kolargolo Maciej Giertych 13.12.06, 15:30
        Maciej Giertych popieral stan wojenny i kumplowal sie z Jaruzelskim w latach
        80. Mlodziez Wszechpolska to wlasnie taka tradycja - antypolska i prorosyjska.
        • junkier Antyrosyjski jest cacy? 13.12.06, 15:40
          A, prosze bardzo, coz za asocjacja, prorosyjski = antypolski. A czy np.
          prosemicki tez = antypolski czy przeciwnie, skrot dziala w druge strone i
          wychodzi propolski?
    • jas Bosak: Pryszczaty gnojek 13.12.06, 14:00
      Panie Bosak - kupic sobie cos na syfy na gebie i pare ksiazek poczytac. Gowniarz
      i szczyl a nie posel. Zaloze sie ze wciaz na gó.. mówi papu.
      • w.zboralski Moze i szczyl, ale pupil Rydzyka! 13.12.06, 15:29
        Bosaka żadna władza nie ruszy, bo Rydzyk Tadeusz, aferzysta z Torunia, rozpiął
        nad nim swój parasol ochronny...
        • palantyna2005 Ojciec Rydzyk wspiera moralnie zdrowe siły Narodu 13.12.06, 15:39
          w tym Młodziez Wszechpolską w dziele budowy sprawiedliwej tysiącletniej IV
          Rzeczpospolitej.
        • eurypides77 Pewnie O. Dyrektorowi podoba się taki aniołek 13.12.06, 15:47
          Wcale bym się nie zdziwił gdyby Ojciec Dyrektor lubił takich anielskich
          chłopaczków.
    • milo_1 No_i_Roman puścił wszechpolaka na _BOSAKA...... 13.12.06, 14:05
      AVE SESAR < AVE DUCZE .......
      • roll BosaK=Tober=0 ! 13.12.06, 14:15
        A Wierzejski ps.ŻÓŁW=Napieralski= 0 też.
    • ksks3 Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 14:08
      Widziałem grupę wszechpolaków z transparentem i słyszałem co krzyczeli.
      Tylko delegalizacja!!
      I jak najdalej od wychowania młodzieży bo będzie tragedia.
    • p.o.box.77 Bosak: Jest dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 14:09
      szcególnie których? tych co zamawiali piwo z wierzejegejewskim na festiwalu
      piosenki patriotycznej "Oi! kw.a mać! rzeczpospolitą nam oddać!"?

może byc z nich dumny.

big smile!
    • zupper Bosak: ksywa ciacho:-))) 13.12.06, 14:17
      ulubieniec kochających inaczej :-))))
    • grogreg Jasne ze sa pobozni! 13.12.06, 14:28
      W stylu "God mit uns".
      Naziole jedne.
    • lsp I żeby nie wiem co się działo, mam 13.12.06, 14:37
      to wszystko w dupie. Motylek
    • konstantyn4 Bosak dumny z faszystów? 13.12.06, 15:01
      zamawianie piwa w oryginalno sposób nie zostało przez hitlerowców opatentowane.
    • w.zboralski Bosak: Jestem dumny, ze wszechpolacy to naziole 13.12.06, 15:23
      ...dlatego obiecuję, że zrobię wszystko, aby wymordowano w Polsce wszystkich
      pederastów, lesby i żydów! A na razie sam siebie wyrzucam z WM i zabraniam
      sobie działaności w tej nazistowskiej organizacji, bo wolę kasę, którą płacą mi
      ci polscy frajerzy, podatnicy... (tekst odczytany prez jasnowidza Astronomera
      16-tego, między wierszami tego, co głośno plecie Bosak)
      • poglodzio W takim razie 13.12.06, 15:41
        wypisuję się z MW i idę do forum młodych PIS-u
    • piskoala Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolarów 13.12.06, 15:47

Aneta K. jest z WAS dumna

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • zhk Wygląda jak by skończył przed chwilą pawiować.. 13.12.06, 16:02
      I toto jest posłem. To taki sam obciach jak Lepper.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka