jeshua 13.12.06, 12:51 Są bardzo pobożni, pamiętajcie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpola 13.12.06, 12:54 Adolf też tak mówił niejednokrotnie do swoich wiernych pretorian. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 I tak nikt tego w Polsce nie zrozumie 13.12.06, 12:57 Wszechgeje rozrabiaja, nie potrafia swoich faszystowskich przekonan manifestowac po cichutku w domu to pogonil ich Roman Wielki. Ale nie opieprzyl, o nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: dumny z wszechpolaków… 13.12.06, 13:00 I - niech zgadnę - ma na ścianie w domu portret Pinocheta? A może Adolfka też - przecież Adolfek też dzielnie walczył z komunistyczną zarazą i prawie wygrał. __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
palantyna2005 Młodzież Wszechpolska buduje 13.12.06, 15:36 wespół ze światłymi przedstawicielami Narodu przyszły dobrobyt. Bracia Kaczyńscy kładą podwaliny pod Polską Demokrację a Młodzież Wszechpolska wspiera Ich w tych wysiłkach i nie ulegnie krytykanctwu wiadomych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do wiezie 13.12.06, 16:26 Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do wiezienia? Odpowiedz Link Zgłoś
maniana_35 Re: Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do w 13.12.06, 17:00 A kiedy komunistów i lewaków? Odpowiedz Link Zgłoś
ex Rebranding 13.12.06, 18:08 zmiana nazwy, ci sami ludzie, wmawianie roli "wychowawczej" dla faszystowskiego skupiska psychopatow. lud to kupi. dlaczego nie zdelegalizuje sie i MW i LPR? bo PiS ochrania ich w zamian za silniejsza wladze. www.moherfucker.com Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Kiedy tych faszystow zacznie sie wsadzac do w 14.12.06, 13:33 Niby za co??? za działalnośc na rzecz własnych lokalnych społeczności, lepiej wsadzać do kicia komuchów i nazistów ( SLD i NOP) Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz @@ Oni oddają kult swastyce hitlerowskiej @@ 13.12.06, 16:30 Oni chcą wychowywać polska młodziez ? być przykładem ? zgroza !!! Robią wlasne kariery, robiac syf w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: Młodzież Wszechpolska buduje 13.12.06, 16:52 "wiadomych sil" Boze, co za gomulkowszczyzna :D powiedz cos jeszce o odrabywaniu reki :p Odpowiedz Link Zgłoś
patestrina2005 nie widzisz że aja se robi??? 13.12.06, 16:59 Jak mozna powaznie rozmawiać z MW? Tylko wysmiać. na nic innego nie zasługuja. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: nie widzisz że aja se robi??? 13.12.06, 17:39 patestrina2005 napisała: > Jak mozna powaznie rozmawiać z MW? Tylko wysmiać. na nic innego nie zasługuja. ********************************* Widzę, że dziś masz natchnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Bardzo, qrwa, pobożni ... :) 13.12.06, 17:20 Wystarczy popatrzyć na ten ryj zdradzajacy koprofagiczne ciągoty... Pobożny, w rytm faszystowskich modłów płynacych z radyjka z Torunia... Można sie zerzygać... Odpowiedz Link Zgłoś
l.markowski Dumny jak i z Hitlera... 13.12.06, 16:43 Obysmy dożyli czasów, kiedy takich faszystów jak MW beda zamykać w więzieniach...:( Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 13:00 Przykro mi myśeć, że faszyzujące szczyle w rodzju Bosaka i Wierzejskiego są reprezentantami Mojego Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Czy ktos wie jaka oni religie wyznaja, by w jej im 13.12.06, 16:36 Czy ktos wie jaka oni religie wyznaja, by w jej imieniu szerzyc nienawisc, agresje, rasizm, antysemityzm i homofobie? Jaki Bog karze im bic, rzucac kamieniami i wyzwiskami? Z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 13:06 Krzysztof Bosak zapowiedział, że prawdopodobnie zrezygnuje z pełnienia funkcji prezesa Młodzieży Wszechpolskiej. Dodał, że jest dumny z działalności stowarzyszenia. Ta, jednak poselskie pieniążki ładniej pacną, no nie panie Oścień. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 Bosak i Wierzejski to para ???. 13.12.06, 13:26 ciekawe kiedy będa młode... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Och, nieee, tylkho nie s Fieszejskim, och, och... 13.12.06, 13:57 A ja taki nieuczesany... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 Re: Bosak i Wierzejski to para ???. 13.12.06, 18:07 czy to Wierzejski tanczył z roznegliżowanym Bosakiem na tym koncercie pieśni hm hm partiotycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpola 13.12.06, 13:30 Innymi słowy MW umrze śmiercią naturalną, bo każdy będzie wolał robić karierę polityczną i łatwą kasę, niż podejmować jakikolwiek "trud wychowania młodzieży". Łysi chłopcy zejdą do podziemia, gdzie dalej będą sobie heilować przy grillu. A młodzieńcy karierowicze przefarbują się na młode LPR. I bardzo dobrze. MW będzie ekstremą i klubem hobbystów, a po pięknych chłopcach w ministerstwach i bez żadnego poparcia za jakiś czas nawet ślad nie pozostanie. Roman nie jest głupi, Jarek też nie. ----------------------------- Dlaczego to wciąż jest aktualne? Dlaczego w Polsce? www.youtube.com/watch?v=xT84h4H0xwQ Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek ten zapryszczony chłystek 13.12.06, 13:32 jest przedstawicielem tzw. czystej rasy? zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Musi poznać jakiegoś urodziwego weszpolaka 13.12.06, 13:59 Tak na prawdę nie ma innego skutecznego lekarstwa na trądzik... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek Re: Musi poznać jakiegoś urodziwego weszpolaka 13.12.06, 14:59 :) dobre, ubawiłem się Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski uu, to sperma weszpolaka uleczy pryszcze?! 13.12.06, 15:37 wiedziałem, że z wszy robi sie odczyniki dla branży kosmetycznej, ale że sperma weszpolaka działa na młodzieżowe pryszcze - to nowość.. I co, Bosak będzie buzię nadstawiał pod ejakulacje swoich kolegów-nazistów? Jak Ernst Roeme z SA? Ilu nazi musi się spuścić? 10? 100? Koledze Hitlera, Roemowi wystarczył 1 na noc, zanim SS go zasterzeliło... Krzysio idzie też na takie ryzyko, że za leczenie spermą trądziku inni naziści go zastrzelą? Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Re: uu, to sperma weszpolaka uleczy pryszcze?! 13.12.06, 15:49 Chyba że mówimy o żyjących świętych takich jak Ojciec Dyrektor, albo znany miłośnik młodzieży, prałat Jankowski. Skoro łzy niektórych świętych mogły leczyć choroby, to czemu coś takiego nie miałoby miejsca tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Jestem gejem, a Bosak bardzo mi sie podoba :) 13.12.06, 13:35 No co.. nie smiejcie sie, lubie go, wyglada bardzo chlopieco ;). Mysle, ze wielu gejow na nie niego glosowalo w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Jestem gejem, a Bosak bardzo mi sie podoba :) 13.12.06, 13:42 raczej kryptogejow. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Czyzby Kon i s-ka zajrzeli w raport z KGP opisujac 13.12.06, 13:35 "wyczyny" wszypolskiej w calym kraju, ze tak nagle i jakby "bez powodu" odcinaja sie od tej suuuper bandy KTORA SAMI STWORZYLI I KTOREJ PRZEWODZILI!!! Spoko, nie uda sie tak latwo wywinac od odpowiedzialnosci!!! Kon i s-ka pod sad!!! (albo w niebyt polityczny-w sumie dla nich to chyba najlepsza kara!) Odpowiedz Link Zgłoś
evident kto ich wybiera do Sejmu 13.12.06, 13:36 kto bierze do koalicji, toż to w głowie się nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
kurna.poznan Re: kto ich wybiera do Sejmu 13.12.06, 13:45 kasa i kariera :) wieśniaki. a co piekny ryży wojtuś na to - nie bedzie chodził teraz na koncerty piosenek patriotycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Zapracowany ten poseł. 13.12.06, 13:47 Łącząc tyle funkcji i niezaniedbywać żadnej to już sukces! Jedynie Jarek może mu dorównywać ale on ma tylko dwie. Nie wiem jak w LPR jest odbierana przynależność do Wszypolskich? Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 polska młodzież sra na takich pizdusiów 13.12.06, 13:52 jak bosak i cała ta walnieta MW powinni sie wszysyc wysterylizowac zeby nie mogli przekazywac tak debilnych genów Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Re: polska młodzież sra na takich pizdusiów 13.12.06, 13:58 spoko, większość wszechpolaków to geje więc nie ma obaw - ich plemniki co najwyżej zgniją bezpłodnie w odbytach wierzejskiego albo bosaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznieniu 13.12.06, 13:59 Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznieniu od calej zgrai organizacyjek i knajackich stowarzyszen tworzonych specjalnie po to zeby krzewic w Polsce chora ideologie poprawnosci politycznej i chapac dotacje z Eurokolchozu, roznych Sorosow i innych zmieniaczy swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 14:05 Oj jaki ty jestes ciezko chory junkier Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 14:08 Jesli antykomunistyczne poglady sa "choroba" to ponury znak ze krecia robota wykonywana od lat przez antypolskie media przynosi niestety swe zgnile owoce w postaci postepujacego spustoszenia umyslow poddanych wymyslnej, podstepnej kryptokomunistyczno-lewicowo-politpoprawnej propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 16:36 Czytam Cię, junkier, dość często, ale choć piszesz niby to po polsku - zrozumieć trudno... Słowa pojedyncze znam, ale sensu w zdaniach nie dostrzegam... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Organizacja ideowa i patriotyczna, w odroznie 13.12.06, 17:01 Jesli antykomunistyczne poglady maja byc choroba jak twierdzil ktos tam wyzej to znaczy ze ma zmanipulowany umysl. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Weszkomuna polska 13.12.06, 17:46 junkier napisał: > Jesli antykomunistyczne poglady maja byc choroba jak twierdzil ktos tam wyzej > to znaczy ze ma zmanipulowany umysl. ************************************** Weszpolacy to komuniści. Nie ma żadnej różnicy. To czy Bosak założy koszulkę z Che czy z Haydrichem nie ma żadnego znaczenia dla jego prymitywnego umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 nazistowskia, homofobiczna organizacja krzewiąca 13.12.06, 14:12 w Polsce nienawiść, nietolerancję, agresję i przemoc - no brawo, debilku - gdybym był wychowankiem takiej młodzieży odnalazłbym cię i zakopał żywcem za twój faszystowki bełkot i zachwyt nad mordercą pinochetem... dziękój bogu, że żyjesz w tym eurokołchozie! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie ma czegos takiego jak homofobia, poslugujesz 13.12.06, 14:16 Nie ma czegos takiego jak homofobia, poslugujesz sie niezrozumialymi dla normalnego czlowieka sformulowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:38 ciebie akurat ciężko posądzić o normalność ;)i nie jest to komplement "Homofobia - termin stworzony w 1972 r. przez Georga Weinberga oznaczający fobiczny ... Homofobia jest uprzedzeniem, wrogą postawą wobec gejów i lesbijek, ... " doucz się tępy nazisto ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:46 To ze jakis lewacki pajac "stworzyl" jakis termin to nie znaczy ze to istnieje. W tepych lewackich lbach od czasu Marksa rodza sie rozne paranoidalno- patologiczne urojenia i nie ma powodu aby normalni ludzie sie tego typu chorymi wytworami mentalno-ideologicznymi zajmowali. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:52 błąd. normalnych ludzi nie interesują preferencje seksualne innych ludzi. ale skąd ty możesz to wiedzieć? ktoś cię bartdzo skrzywdził w dzieciństwie. może byłeś gwałcony przez ojca albo księdza, nie wiem, współczuję... tylko paranoidalno-patologiczne umysły nazistowskich zbirów dzielą ludzi na porządnych heteroseksualnych i złych homoseksualnych. to żałośnie prymitywne pododnie jak twoja agrarna umysłowość. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 14:53 Definicja na str.510 Wielki Slownik Wyrazow Obcych PWN Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 wyrazy obce są mu obce z natury ;) 13.12.06, 14:59 junkier czytał tylko jedną książkę w życiu - mein kampf - i więcej mu nie potrzeba, już wie wszystko o życiu i znalazł jedyną słuszną drogę - polowanie na mitycznych komunistów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palantyna2005 Młodziez Wszechpolska patrzy z zatroskaniem 13.12.06, 15:38 jak szkalowane sa autorytety bohaterskich przywódców koalicji rządzącej. Ale Panowie Lepper i Łyżwiński z pokorą przyjmuja ciosy i z ich spizowych twarzy nie znika troska Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 15:46 Pajacem to jesteś Ty i nie zapominaj o tym. I to w dodatku prawackim pajacem. Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Re: Nie ma czegos takiego jak homofobia, posluguj 13.12.06, 15:25 > Nie ma czegos takiego jak homofobia Nie ma takiego miasta Londyn! Jest Lądek, Lądek Zdrój... Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Jak tam Twoje euro-diety z Eurokołchozu, junkier? 13.12.06, 14:53 Rzuciłeś im tą brudną kasę w twarz, jak prawdziwy patriota i narodowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
dgr Re: Jak tam Twoje euro-diety z Eurokołchozu, junk 13.12.06, 15:04 No co ty. Pieniądz nie śmierdzi. Zawsze mnie zastanawia postawa takich ludzi. Wymądrzają się, pouczają i obrażają ludzi, ale sami siedzą z dala od tego bagienka, bo boją się ubrudzić swoich białych rączek i dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Maciej Giertych 13.12.06, 15:30 Maciej Giertych popieral stan wojenny i kumplowal sie z Jaruzelskim w latach 80. Mlodziez Wszechpolska to wlasnie taka tradycja - antypolska i prorosyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Antyrosyjski jest cacy? 13.12.06, 15:40 A, prosze bardzo, coz za asocjacja, prorosyjski = antypolski. A czy np. prosemicki tez = antypolski czy przeciwnie, skrot dziala w druge strone i wychodzi propolski? Odpowiedz Link Zgłoś
jas Bosak: Pryszczaty gnojek 13.12.06, 14:00 Panie Bosak - kupic sobie cos na syfy na gebie i pare ksiazek poczytac. Gowniarz i szczyl a nie posel. Zaloze sie ze wciaz na gó.. mówi papu. Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Moze i szczyl, ale pupil Rydzyka! 13.12.06, 15:29 Bosaka żadna władza nie ruszy, bo Rydzyk Tadeusz, aferzysta z Torunia, rozpiął nad nim swój parasol ochronny... Odpowiedz Link Zgłoś
palantyna2005 Ojciec Rydzyk wspiera moralnie zdrowe siły Narodu 13.12.06, 15:39 w tym Młodziez Wszechpolską w dziele budowy sprawiedliwej tysiącletniej IV Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Pewnie O. Dyrektorowi podoba się taki aniołek 13.12.06, 15:47 Wcale bym się nie zdziwił gdyby Ojciec Dyrektor lubił takich anielskich chłopaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 No_i_Roman puścił wszechpolaka na _BOSAKA...... 13.12.06, 14:05 AVE SESAR < AVE DUCZE ....... Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 14:08 Widziałem grupę wszechpolaków z transparentem i słyszałem co krzyczeli. Tylko delegalizacja!! I jak najdalej od wychowania młodzieży bo będzie tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Bosak: Jest dumny z działalności wszechpolaków 13.12.06, 14:09 szcególnie których? tych co zamawiali piwo z wierzejegejewskim na festiwalu piosenki patriotycznej "Oi! kw.a mać! rzeczpospolitą nam oddać!"? może byc z nich dumny. big smile! Odpowiedz Link Zgłoś
zupper Bosak: ksywa ciacho:-))) 13.12.06, 14:17 ulubieniec kochających inaczej :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Jasne ze sa pobozni! 13.12.06, 14:28 W stylu "God mit uns". Naziole jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
lsp I żeby nie wiem co się działo, mam 13.12.06, 14:37 to wszystko w dupie. Motylek Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyn4 Bosak dumny z faszystów? 13.12.06, 15:01 zamawianie piwa w oryginalno sposób nie zostało przez hitlerowców opatentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Bosak: Jestem dumny, ze wszechpolacy to naziole 13.12.06, 15:23 ...dlatego obiecuję, że zrobię wszystko, aby wymordowano w Polsce wszystkich pederastów, lesby i żydów! A na razie sam siebie wyrzucam z WM i zabraniam sobie działaności w tej nazistowskiej organizacji, bo wolę kasę, którą płacą mi ci polscy frajerzy, podatnicy... (tekst odczytany prez jasnowidza Astronomera 16-tego, między wierszami tego, co głośno plecie Bosak) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio W takim razie 13.12.06, 15:41 wypisuję się z MW i idę do forum młodych PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Bosak: Jestem dumny z działalności wszechpolarów 13.12.06, 15:47 Aneta K. jest z WAS dumna ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Wygląda jak by skończył przed chwilą pawiować.. 13.12.06, 16:02 I toto jest posłem. To taki sam obciach jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś