popelina2005 13.12.06, 18:33 i znowu gala,szpan i te pierdoły jak za komuny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morning.calm Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał awarię 13.12.06, 18:35 Najwyrazniej te szrotoloty albo sie przestraszyly swojej matki chrzestnej, albo nadaja sie najwyzej do muzeum, bo poprzednia dostawa miala bodajze 2 awarie po drodze. Po prostu rewelacja. Nic tylko sie cieszyc. Postoja w polskich hangarach ze dwa lata i bedzie trzeba je z popychu odpalac. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Jakoś dotrą, tylko co dalej, strach tym latać a to 13.12.06, 19:06 przecież nowe maszyny... Kaczyński zrobi znowu jakaś fetę bo przylecą samolociki... to jest tak małe i mizerne ze ja już nie mogeee To wszystko wygląda na jakiś żart... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov F-16 "Sitting Duck", a nie żadne "jaszczembie"… 13.12.06, 21:31 …czy jak je tam patetycznie nazwali… __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: F-16 "Sitting Duck", a nie żadne "jaszczembie 13.12.06, 22:42 Czy ktoś się orientuje, w jakich zakładach bukmacherskich można robić zakłady, ile sztuk w danej transzy będzie miało awarię? To naprawdę jak loteria! Fascynujące! Odpowiedz Link Zgłoś
ablaszczuk6 Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 13.12.06, 19:41 morning.calm napisał: > Najwyrazniej te szrotoloty albo sie przestraszyly swojej matki chrzestnej, > albo nadaja sie najwyzej do muzeum, bo poprzednia dostawa miala bodajze 2 > awarie po drodze. > Po prostu rewelacja. Nic tylko sie cieszyc. Postoja w polskich hangarach ze > dwa lata i bedzie trzeba je z popychu odpalac. wspaniale !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz F16 z USA za nasza kase, będą walczyć w wojnach US 13.12.06, 21:30 w Iraku, Afganistanie... Amerykanie to jednak umieją robić interesy :) Odpowiedz Link Zgłoś
planeta123 Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 13.12.06, 22:34 Krotkowzrocznosc naszego rzadu jest straszna. Ameryka nigdy nas nie obronila i tego nie zrobi. Sojusznik na wschodzie jest wazniejszy. Glupota ludzka nie zna granic. www.glvoyager.com Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 14.12.06, 02:09 nie mamy zadnego sojusznika na wschodzie Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Szrot, co tu dużo mówić... 13.12.06, 18:45 F-16 SHE (Second Hand Edition) !!! Jestem ciekaw, który pierwszy w ogóle nie doleci... To dopiero będzie lament. Pytajmy z innej beczki, czy przypadkiem nie wypadałoby w Kraju pełnym prawa i sprawiedliwości oraz miłości katolickiej, nie wypadałoby za te pieniądze paru głodnych nakarmić? Odpowiedz Link Zgłoś
jeshua Dzięki za słowa o miłości 13.12.06, 19:30 scombermix napisał: > F-16 SHE (Second Hand Edition) !!! > Jestem ciekaw, który pierwszy w ogóle nie doleci... To dopiero będzie lament. > Pytajmy z innej beczki, czy przypadkiem nie wypadałoby w Kraju pełnym prawa i > sprawiedliwości oraz miłości katolickiej, nie wypadałoby za te pieniądze paru > głodnych nakarmić? To pięknie, że zauważasz, jak wiele otrzymujecie miłości dzięki waszej wierze. A co do pieniędzy: jedno nie wyklucza drugiego. Musicie je znaleźć i na samoloty, i na pomoc ubogim (przy okazji przypomnę, że nie ukończyliście jeszcze budowy Świątyni Opatrznośći Bożej - powinniście ją hojniej finansować). Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 szrot moze nie... ale merole to nie sa... tajfuny 13.12.06, 20:29 to nastepna generacja tak jak su37... tak czy siak troche lepsze od mig29. ale na nic innego nas po prostu nie stac - solidne ale raczej standartowe f16, zjechane fregaty i leopardy ze szrotu... ot skaldka na biednego dziadka.. hehehe! na Bielorus wystarczy... haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich... ( chyba wystarczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: szrot moze nie... ale merole to nie sa... taj 13.12.06, 20:41 moze i nas nie stac - moze w tym cale szczescie bo po co mamy wywalac kupe pieniedzy na sprzet wojskowy ktory sie do niczego nie przyda? moim skromnym zdaniem mozna by w ogole zrezygnowac z lotnictwa wojskowego w Polsce, na co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: szrot moze nie... ale merole to nie sa... taj 13.12.06, 20:54 No pewnie powinniśmy zakupić 4 razy droższe F22 (nawet w USA nie wdrażają ich masowo bo są za drogie) F16 to po prostu standard, nie szalejesz ale i nie przepłacasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 F-16 cud techniki, leci tydzień z Ameryki 13.12.06, 21:20 F-16 cud techniki leci tydzień z Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: F-16 cud techniki, leci tydzień z Ameryki 14.12.06, 01:02 Cuś mi ku... nie gra. LOTem z Wawy do NY jest 8 godzin Dalej do Texasu jakieś jeszcze 4 Razem 12 godzin F-16 niby szybsze od Boeinga wlylecialy we wtorek, teraz jest czwartek przelecialo co najmniej 24 godziny I co? jeszcze ich nie ma! Cuś mi ku... nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: F-16 cud techniki, leci tydzień z Ameryki 14.12.06, 02:46 z wwy do ny tak ale po "dotarciu" ale nie z linii w seattle na okecie. aha! w seattle produkuja amerkanskie samoloty la lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: szrot moze nie... ale merole to nie sa... taj 13.12.06, 21:27 xenomorph666 napisał: > No pewnie powinniśmy zakupić 4 razy droższe F22 (nawet w USA nie wdrażają ich > masowo bo są za drogie) > > F16 to po prostu standard, nie szalejesz ale i nie przepłacasz. Sugerujesz, że F-22 kosztuje 500mln $ ?!.. Czy do szoły miałeś pod górkę ?!.. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: szrot moze nie... ale merole to nie sa... taj 14.12.06, 02:13 f-16 starczy i na bundesluftwaffe nie tylko na bialorus Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: szrot moze nie... ale merole to nie sa... taj 14.12.06, 02:17 su 37 47 a nawet i 57 (jest jeszcze co w jednym egzemplarzu wystawowym pod czterema nazwami? ogolnie to lubie rosyjska numerologie) mozesz se skleic , pomalowac i postawic na polce, zeby koledzy z klasy ogladali. f-16 zostaw doroslym. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Szrot, co tu dużo mówić... 14.12.06, 02:08 to nie jest second hand nasze f-16 naleza do jeddnego z dwoch najnowszych "block" poza super hornetami i izraeskimi f-15 nie ma nic nowszego w linii w gotowosci bojowej. a glodnych se sam mozesz nakarmic. jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Samoloty juz mamy,teraz przydalaby sie jakas wojna 13.12.06, 19:23 szkoda,zeby tak bezuzytecznie staly ,lub lataly na prozno Odpowiedz Link Zgłoś
jeshua Wojna już trwa 13.12.06, 19:39 Wojnę też już macie, możecie więc wykorzystać waszą nową broń: miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,3775177.html Odpowiedz Link Zgłoś
ablaszczuk6 Re: Samoloty juz mamy,teraz przydalaby sie jakas 13.12.06, 19:52 kixx napisał: > szkoda,zeby tak bezuzytecznie staly ,lub lataly na prozno To może skierować je odrazu do Iraku - dużo bliżej niż do Polski, tylko kto je tam wyremontuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Samoloty juz mamy,teraz przydalaby sie jakas 13.12.06, 23:09 Na razie przydałoby się chociaż po jednym pilocie na samolot bo narazie mamy chyba tylko pilota sztuk 1 (jeden) a samolotów sztuk 8:) Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura A jeśli któryś nie dotrze o własnych siłach,... 13.12.06, 18:39 to go dowiozą. Odpowiedz Link Zgłoś
upandup Niech je spakują i prześlą pocztą albo kurierem ;D 13.12.06, 18:42 Będzie szybciej i bezpieczniej. A później prosto do muzeum. Po co nam aż tyle samolotów jak mamy tylko 1!!! pilota, który może na nich latać? Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Re: Za 10% ich wartości przewiozę je wszyst- 13.12.06, 18:50 upandup napisał: > Będzie szybciej i bezpieczniej. > A później prosto do muzeum. > Po co nam aż tyle samolotów jak mamy tylko 1!!! pilota, który może na nich lata > ć? kie kajakiem przez Atlantyk!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Może lepiej było kupić atrapy F-16? 13.12.06, 18:41 Skoro nowe samoloty nie mogą dolecieć o własnych siłach, to jak tym wojować? Przecież to jakaś paranoja. Kto będzie płacił za naprawy tego badziewia? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Może nie lepiej było kupić atrapy F-16 ale taniej 13.12.06, 18:53 maruda.r napisał: > > Skoro nowe samoloty nie mogą dolecieć o własnych siłach, to jak tym wojować? A co się martwisz? Niech sobie stoją, komu to przeszkadza? Chyba nie myślisz, że idzie wojna.... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Może nie lepiej było kupić atrapy F-16 ale ta 13.12.06, 19:06 eva15 napisała: > maruda.r napisał: > > > > > Skoro nowe samoloty nie mogą dolecieć o własnych siłach, to jak tym wojow > ać? > > A co się martwisz? Niech sobie stoją, komu to przeszkadza? Chyba nie myślisz, ż > e > idzie wojna.... dlaczego zaraz wojna ? ale na kaczuszki czymś trzeba polować a tłuściutkie teraz te nasze kaczorki - mordy nalane - nie jakieś tam szczapy jak ten Putin Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Może nie lepiej było kupić atrapy F-16 ale ta 13.12.06, 19:31 Już ja wolę mimo wszystko wygląd Putina, choć też nie jest urodziwy. Ale przynajmniej wysportowany i zadbany. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Może nie lepiej było kupić atrapy F-16 ale ta 13.12.06, 20:45 eva15 napisała: > maruda.r napisał: > > > > > Skoro nowe samoloty nie mogą dolecieć o własnych siłach, to jak tym wojow > ać? > > A co się martwisz? Niech sobie stoją, komu to przeszkadza? ****************************************** No mnie przeszkadza, bo ja za to płacę. Więc skoro mają stać, to lepiej było je wyrzeźbić... z plastiku, gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Może nie lepiej było kupić atrapy F-16 ale ta 13.12.06, 23:27 maruda.r napisał: > No mnie przeszkadza, bo ja za to płacę. Więc skoro mają stać, to lepiej było je > wyrzeźbić... z plastiku, gówna. No nie wiadomo. Gdyby dano to zlecenie jakiejś US-firmie taniej by pewnie nie było. Rzecz w tym, że ZAWSZE, niezależnie od przedmiotu zlecenia, trzeba umieć walczyć o swoje i patrzeć zleconiobiorcy na ręce, zamiast robić z niego pana sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Re: Może lepiej było kupić atrapy F-16? 13.12.06, 20:05 Mam nadzieję, że nie rozpoczęto złomowania starych, bo jak tak dalej pójdzie, to zostaniemy bez samolotów. Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Może lepiej było kupić atrapy F-16? 13.12.06, 20:17 A dlaczego wszyscy piszą F-16? Powinno się mówić "Jaszczembie", jak mamusia chrzestna tych pingwinów. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Może lepiej było kupić atrapy F-16? 14.12.06, 02:56 dlatego ze f-16 lata w wielu krajach pod wieloma nazwami i nadal jest to f-16 Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Może lepiej było kupić atrapy F-16? 14.12.06, 02:53 nikt nie mowil ze nie moga wojowac tylko ze kontrolka nie dzialala jezli chodzi o napierda..... bojowe moga i bez kontrolki Odpowiedz Link Zgłoś
trente Przyjmujemy szrot ze wszystkich krajow 13.12.06, 18:41 Szrot z niemiec zasila komisy samochodowe, szrot z USA zasila lotnisko w krzesinach... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Przyjmujemy szrot ze wszystkich krajow 13.12.06, 18:42 trente napisał: > Szrot z niemiec zasila komisy samochodowe, ************************************ No tak, ale w przypadku samochodów z góry wiesz, że to szrot i mniej za niego płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Niech żyje i umacnia się przyjażń polsko- 13.12.06, 18:44 -amerykańska.My wyślemy tu i ówdzie żołnierzy,a oni nam sprzedadzą za pełną cenę złom.Skąd my to już znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix F-16 SHE (second hand edition) 13.12.06, 18:51 Zawsze jakiś Wielki Brat - kiedyś były tak otrzymywane od innego Wielkiego Brata czołgi i inne "drobnostki"... ale przynajmniej potrafiliśmy je obsługiwać. Hih... Odpowiedz Link Zgłoś
ropciozz1 Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 13.12.06, 18:46 heheh kolejny złom się zepsuł "a taki był piękny , amerykański , szkoda!!" niedługo będą spadać na głowy te amerykanskie szmiry i tyle, kolejny udany zakup amerykanskiego gówna,gratuluje głupoty i ciemnoty Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 13.12.06, 18:48 ropciozz1 napisał: > heheh kolejny złom się zepsuł "a taki był piękny , amerykański , szkoda!!" > niedługo będą spadać na głowy te amerykanskie szmiry i tyle, kolejny udany zaku > p > amerykanskiego gówna,gratuluje głupoty i ciemnoty Tylko,że płacimy 130 mln.$ za jedno takie...hm,hm.A ma ich być 48. Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 W amochodzie zepsuje sie wam kontrolka 13.12.06, 18:55 jezdzicie dalej , w samolotach pacany to juz jest powazna awaria i dla bezpieczenstwa nalezy jak najdzybciej przerwac lot. Owe awarie to wlasnie takie drobnostki. ps. F-16 jest nowszym samolotem niz kazdy grippen czy mig - dla wolno myslacych lub debili jest cos takiego jak revision nowsza wersja Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: i 486DX2/66 rev.4.11 jest o jakies 20 Lat now 14.12.06, 03:01 to wg ciebie PIV jest taki sam stary jak AT/XT? Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: Jaszczomp postrachem nieba..;-)))))))))))) 13.12.06, 20:45 polscy piloci sami sie jego beda bac, a co dopiero nasi wrogowie :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 14.12.06, 03:19 nie sadze aby ci ktory spadl na glowe tem bardziej ze jak do tej pory zaden z latajacych olowkow (mig 21, znanych takze jako latajace cos zupelnie innego)tez ci na leb nie spadl Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Re: Bo one działają na dopalaczach pilotów. 13.12.06, 18:46 Pilot otwiera przepustniczkę własną i leeeeeeeeeci.... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 13.12.06, 18:47 Komuszki zostawiły po sobie bardzo śmierdzącą kupę, z której teraz PiS będzie rozliczany. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 14.12.06, 02:50 a kogo pis bedzie obchodzil za 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 księdza z kropidłem wezwać i czekać na cud 13.12.06, 18:49 W takiej sytuacji byłoby wskazane więcej dyskrecji. Lepiej nie informować opinii publicznej, że F-16 już "lecą, tylko się psują" lecz poczekać, aż się wszystkie doczołgają i wtedy ogłosić święto narodowe. No i szybko wezwać księdza z kropidłem jak do chorych i chromych - może cud pomoże i znów wzlecą. Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Re: Matko Bosko!Budowali my,budowali i (tu bzdet) 13.12.06, 18:52 eva15 napisała: > W takiej sytuacji byłoby wskazane więcej dyskrecji. Lepiej nie informować opini > i > publicznej, że F-16 już "lecą, tylko się psują" lecz poczekać, aż się wszystkie > doczołgają i wtedy ogłosić święto narodowe. No i szybko wezwać księdza z > kropidłem jak do chorych i chromych - może cud pomoże i znów wzlecą. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Matko Bosko!Budowali my,budowali i (tu bzdet 13.12.06, 19:09 ozyrys4 napisał: > eva15 napisała: > > > W takiej sytuacji byłoby wskazane więcej dyskrecji. Lepiej nie informować > > opini > > i > > publicznej, że F-16 już "lecą, tylko się psują" lecz poczekać, aż się > wszystkie > > doczołgają i wtedy ogłosić święto narodowe. No i szybko wezwać księdza z > > kropidłem jak do chorych i chromych - może cud pomoże i znów wzlecą. A taki Maybach łojca Rydzyka sprawny snie psuje się - solidna niemiecka robota a jakis tam amerykański szajs Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: księdza z kropidłem wezwać i czekać na cud 13.12.06, 18:58 A Twoje Niemcy co mają, nie podobne gó.. przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
xp17 Re: księdza z kropidłem wezwać i czekać na cud 13.12.06, 19:44 Jestescie wyjatkowo bezmyslni.No tak ,radzieckie sie nie psuja,w ogole niemieckie sie nie psuja,nic sie nie psuje,tylko amerykanskie,no przeciez wiadomo,ze jak cos amerykanskie to musi sie zepsuc.Kazdy na forum to wie,bo wie i tyle.Przeciez zna sie na wszystkim,a juz na samolotach ,ze ho ho.Czemu w was tyle jadu i nienawisci.Troche dumy z wlasnego kraju.Jestescie smieciami,kalacie wlasne gniazdo.Kupiliby miraze to tez byloby gledzenie,ze zabojady itp.poza tym dajecie paliwo tym wszystkim na forum ,ktorzy nienawidza polski!!! taka np.eva 15 wyjatkowa obrzydliwe indywiduum.Spadaj z tego forum na jakies sovieckie,napisz jakie te polaczki glupie.Zasna szczesliwsi.Co za dno. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.niewierny Re: księdza z kropidłem wezwać i czekać na cud 13.12.06, 22:29 Kurde chyba cie usciskam. Tak sobie czytam te forum i juz mnie zaczyna trafiac. Ci ludzie nie maja tutaj NIC wartosciowego do powiedzienia. To juz nawet nie mozna nazwac krytyka tylko chamstwem, bo zart to tez zaden. Oni wszyscy sa spece od samlotow... Ale tak w wiekszosci wyglada kazde forum na gazeta.pl (tutaj kazdy jest specem od kazdego tematu a eva15 spotkasz chyba wszedzie), szkoda czasu... tak ze ja spadam... i chyba kazdy myslacy czlowiek powinien zrobic to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: księdza z kropidłem wezwać i czekać na cud 13.12.06, 22:34 > szkoda czasu... tak ze ja spadam... jeżeli odważyłeś się czymś takim lecieć..;( Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: księdza z kropidłem wezwać i czekać na cud 14.12.06, 02:29 jak to nic nie maja do powiedzenia? az z dumy tryskaja z przypier.....ia do tematu wzgledem ktorego nic, nic nie maja do powiedzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Specjalistka sie odezwala :) 13.12.06, 22:22 Lecialas kiedys jakims samolotem? No to poczytaj sobie ile awarii usuwaja technicy srednio w samolocie pasazerskim, powiedzmy w ciagu miesiaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Specjalistka sie odezwala :) 13.12.06, 22:30 > Lecialas kiedys jakims samolotem? > No to poczytaj sobie ile awarii usuwaja technicy srednio w samolocie.. oczywiście w locie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 13.12.06, 18:51 Te samoloty to taki szmelc, czy tylko nam jakieś wybrakowane wysyłają? Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Re: Jaki tam szmelc!One są tak znakomite jak... 13.12.06, 18:54 koczisss napisał: > Te samoloty to taki szmelc, czy tylko nam jakieś wybrakowane wysyłają? np.Windowsy. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Jaki tam szmelc!One są tak znakomite jak... 13.12.06, 18:56 Ja go nie mam i se chwalę! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Jaki tam szmelc!One są tak znakomite jak... 13.12.06, 19:03 No bo kto się liczy z kurduplami - takim to każde g... no wcisną a Putina -szanują i nie nazywają go kartoflem Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Jaki tam szmelc!One są tak znakomite jak... 13.12.06, 19:04 A czy umowę podpisano za "kurduplów"? Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 zwykły złom,ktory zanim doleciał jest juz złomem:) 13.12.06, 18:56 po zainstalowaniu S-300 na Białorusi te samoloty stały sie zbyteczne i zupełnie niepotrzebne,zwykły złom,ktory zanim doleciał jest juz złomem:) Wyrzucono w błoto 14 mld zł poto zeby banda cwaniakow mogła sie na tym wzbogacic Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: zwykły złom,ktory zanim doleciał jest juz zło 14.12.06, 03:07 po zaistalowaniu s-300 staly sie nagle niezwykle bardzo potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 czasem jednak jakieś egzemplarze wzlatują 13.12.06, 18:56 są zdjęcia. Ale może to w kółko kilka tych samych dla reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura Re: Ba,prezesie!Bez wątpienia c z a s a m i.... 13.12.06, 19:23 wzlatują! Odpowiedz Link Zgłoś
xp17 Re: czasem jednak jakieś egzemplarze wzlatują 13.12.06, 19:54 No przeciez wszyscy wiedza,tak podalo radio Moskwa pani evo,ze f16 nigdy nie latyly.Niech sie pani uspokoi,przeciez to niemozliwe,zeby cos co kupili polacy bylo dobre,jakby kupili rosjanie i to od niemcow ,to co innego.Od razu kanclerz zostalby prezesem jakiegos sovieckiego koncernu ,tak z czystej sympatii.Przeciez wszyscy wiemy o wielowiekowej tradycyjnej przyjazni soviecko - niemieckiej.Tym bardziej ,ze prawie wszyscy w NRD urodzeni w 1946 maja wspolna krew.Taka milosc od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
majofonez Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał awari 13.12.06, 18:58 To podobno jest samolot bojowy,a w akcji nikt nie będzie czekał na nie z otwartmi ramionami!!! "sorry,możecie do nas nie strzelać,bo mamy jakąś awarię,dzięki!" Żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał awari 13.12.06, 18:58 Tak oto rzecze trol " nadaję ci imię kaczka" a tak to z kaczkami bywa m pod wpływem stresu dostają sraczki - takie są te kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 po co rzetelne szkolenia na nieczynnych F-16? 13.12.06, 19:03 Teraz przynajmniej bardziej wiadomo, czemu Sikorski chciał wyrzucić gen. Targosza. Do szkolenia na nielatających hamerykańskich samolotach nadają się tylko Amerykanie. Wszystko jest wirtualne. Tylko kasa, ogromna kasa, i za atrapy i szkolenia jest prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Bredzisz jak zwykle :) 13.12.06, 22:25 To samo moglbym napisac o A380 :) moglbym, gdyby nie to ze mam pewne pojecie o technice, ktorego ci absolutnie brakuje :) A poczytaj no kiedys cos na temat ktory komentujesz, poczytaj ile awarii maja srednio samoloty pasazerskie, odechce ci sie latania :) Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał awari 13.12.06, 19:05 Kretynizm i kompletne dyletanctwo powyższych głosow są żenujące. Prawdziwe "równanie w dół". Jak to dobrze, że jest Dziennik! Mimo wszystko troche swieższe tam powietrze. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał awari 13.12.06, 19:06 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
telube Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał awari 13.12.06, 19:08 Ciekawe dlaczego Prawica nie pociaga Lewicy do odpowiedzialnosci za te poronione zakupy... chyba cos jednak laczy PiS i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski 13.12.06, 20:05 hmmm napisał: > trzy dobre Tak jest Boluś !..;) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski 13.12.06, 20:07 trza bylo kupic europejskie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
a123m Sikorski ponoc dymisjonuje wojskowych pilotow 13.12.06, 19:15 ze nie chca sie robic za kamikaze. sam jakos nie probuje latac tym zlomem. Odpowiedz Link Zgłoś
czytuje QUIZ Lotniczy 13.12.06, 19:21 oto pytanie! leca 4 myślifce F-ileśtam z U-S-A przez Azory do Polski.Podążają dłuuuuuuuuuuuuuuuuugom i niebezpieczną drogę.Czycha na nie w trakcie lotu wiele niespodzianek takich jak: mżafka czy letki zefirek (pierd) ile z nich doleci do polski?? a) 1 b) 2 c) 0.00000000000 Polska kupiła 48 myślifcuf F-ileśtam. ile sztuk bedzie w stanie latac? a)53464 b)3423 c) 0 znasz odpowiedź? jezeli znasz to podziel sie nia z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: QUIZ Lotniczy 14.12.06, 03:40 odpowiedz brzmi: cztery. cztery startuja, cztery leca i cztery dolatuja. nieprawdaz? odpowiedz na pytanie drugie: 48. z biegiem czasu mniej. kolo 2025 pewnie 35 - 40. chyba ze ktos zmien prawa fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ablaszczuk6 Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał awari 13.12.06, 19:39 zaniepokojony jestem że tylko jeden miał awarię, strach pomyśleć co będzsie jak następne wszystkie dolecą bez awarii !. A jeszcze nie skończyli remontu pierwszych które przyleciały. A może nazwać je " zdechlaki ", współczuję POLSKIM lotnikom którzy mają tymi zdechlakami latać. To gorsze niż praca górników 3 km pod ziemią. Wyobrażam sobie Rosjan, Szwedów, Francuzów, Brytyjczyków - ze śmiechu pękają, jak słyszą o F-16. Nie wspomnę o Polakach którzy mieli nadzieję, otrzymać za tak przerażająco duże pieniądze SAMOLOTY wraz z offsetem !Czegoś biedny, boś ...... a dopisz co chcesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kolejne F-16 w drodze do Polski, jeden miał a 14.12.06, 03:14 zapewniam ce ze w zdechlakach piloci sie maja lepiej niz w migach 21 bis rosjanom nieustannie gratuluje samopoczucia ciekawe jak sie sprawuja ostatnio brytyjsko/niemiecko/wloskie latajace krowy? nie potrzebuja oslony mysliwskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka kupimy kiedys cos bezawaryjnego???? 13.12.06, 19:42 cud ze te osiagniecia techniki nie spadly do oceanu po drodze.. Odpowiedz Link Zgłoś