y00 15.12.06, 13:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol76 [...] 15.12.06, 13:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Teraz się zacznie "polowanie na Żyda"? 16.12.06, 12:18 Kiedy była sprawa Kuby Rozpruwacza, ktoś wymyślił, że to może być Żyd, najlepiej chory psychicznie... no i jakiegoś znaleźli. Oczywiście, nic mu nie udowodnili... Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 [...] 15.12.06, 13:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Radiomaryjni tez emigrują ?? 15.12.06, 17:49 Kogoś po prostu zaczął mierzić świat pełen k..rew i postanowił coś z tym zrobić.Powinien jaszcze odhaczyć sutenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Najwiekszy szmatlawiec... 15.12.06, 13:26 Pisze z Londynu. Daily Mail to najgorszy brytyjski szmatlawiec. Nienawidza wszystkich europejczykow. Redaktorzy tej gazety sa niesamowicie uwstecznieni. Do tego brak podstawowej wiedzy. Nigdy nie zapomne jak zamiescili mapke nowych krajow wstepujacych do UE gdzie Polska byla w miejscu Wegier a Niemcy rozciagaly sie do Moskwy. Pozatym regularnie pisza ze Kazachstan lezy w europie wschodniej. Mozna sobie tylko wyobrazic co za buraki tam pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Najwiekszy szmatlawiec... 15.12.06, 13:49 miroslaw.grabietz napisał: > Pozatym regularnie pisza ze Kazachstan lezy w europie > wschodniej. Bo leży, choć oczywiście nie cały. Spory fragment Kazachstanu leży na zachód od Uralu, oddzielającego Europę od Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: Najwiekszy szmatlawiec... 15.12.06, 13:57 Tak to dokladne jak powiedzenie ze Turcja lezy w Europie Wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
eora Re: Najwiekszy szmatlawiec... 15.12.06, 15:01 miroslaw.grabietz napisał: > Tak to dokladne jak powiedzenie ze Turcja lezy w Europie Wschodniej. a Rosja lezy w Europie czy w Azji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass To na pewno Andrzej Lepper. 15.12.06, 13:27 Albo Łyżwiński. Wybiórcza! Zrób sondaż ,kto to zrobił!!! Czekam z wypiekami na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Pewnie jakiś europoseł z Samoobrony 15.12.06, 13:29 i jeszcze robi fuchę na farmie, ćwok jeden _ Naposłanie Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa oni 15.12.06, 13:32 z krakowa, bo kazdy polak z poludniowej polski wmawia innym ze jest z krakowa.tylu ludzi ilu jest z krakowa w londynie to niema chyba w krakowie,dzieje sie tak dlatego ze wiesniaki z zapadlych wioch pomieszkiwaly kilka miesiecy czy lat w krakowie,lub znaja kogos kto w nim mieszka i podszywaja sie pod nich. poza tym pomiedzy bajki nalezy wlozyc historie o zarobkach w anglii i to ze praca na polakow czeka. przecietny polakers zarabia okolo 1000 f miesiecznie czyli 5,6 tys pln. oczywiscie zyc z takiej kasy mozna bez problemu jesli mieszka sie w wynajmowanym pokoju,lecz kto przyjechal zyc w takim zasyfialym miescie? zeby odlozyc troche kasy z 250f tygodniowki to trzeba sie niezle napocic. pokoj-80 jedzenie plus srodki higeny itp. -70 travelka-30,czyli bez zbednych wyskokow mamy juz180f. zostaje 320 miesiecznie do odlozenia,a to ze mieszka sie w najbrzydszym i najbrudniejszym miescie w europie jak szczur w pokoju 2 na 2 to juz nikt o tym niemusi wiedziec... jednym slowem my polacy( ci z duzych miast) niepotrafimy tu dluzej mieszkac bo dla nas praca w biurze czy kofee shopie za 250 tyg to lipa na maxa. polakersi zas sa bardzo szczesliwi bedac kelnerkami czy barmankami, takie prace to szczyt ich marzen nawet w polsce... powodzenia krakusy i dalej oklamujcie swoich znajomych w polsce jaki tu macie raj na ziemi....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 13:37 Ciebie co rano spotykam zbierajacego drobne pod Ealing Brodway ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 13:43 tak,tak..spotykasz mnie u siebie w pubie...bo to ja jestem twoim managerem cwoku z wiochy. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 13:47 Finezja jezykowa. Typowy przyklad polaka przbywajacego tutaj i opluwajacego wszystkich innych rodakow. Kompleksy najlepiej leczy sie obrazajac cala reszte. Rozumiem ze Ty masz ich mase. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 13:53 koleszko szkoda mi czasu na polemiki z takim polakersem jak ty. juz twoje imie swiadczy o tym ze pochodzisz z zapadlej wiochy. zycze ci i tobie podobnym szczescia na zmywaku lub za barem w twoim raju.zobaczymy jaki bedziesz szczesliwy za kilkanascie lat,wciaz wykonujac ta sama prace.zero perspektyw...no ale coz..z takim imieniem...mozesz awansowac na toilet attandant....hahaha,ale oni z reguly sa czarni a ty spod krakowa( w zasadzie mala roznica poza kolorem skory mentalnosc taka sama) Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Nie wiem gdzis ty sie chowal..... 15.12.06, 14:00 Coraz wiecej polakow pracuje w UK na wysokich stanowiskach. Bycie tutaj dla wielu - nie dla wszystkich - to swietna szkola zycia. A co do mojego imienia to na moim wspolpracownikom sie podoba. Ja sie go nie wstydze a Ty swojego? Potrafisz sie podpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: Nie wiem gdzis ty sie chowal...w krakowie?? 15.12.06, 14:10 ty miras...tak,tak..urzekla mnie twoja historia...musisz miec super prace , bo w srodku dnia klikasz z domu...a ja pracuje na canary wharf i tez mam sie dobrze. zyj sobie w tym smutnym i zapijaczonym miescie. powodzenia kolego ze wsi. takie jest zycie,zeby byli mieszczuchy to musza byc i ludzie tacy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Szydelkuje w domu masz racje... 15.12.06, 14:21 Canary Wharf .... no powaliles mnie poprostu spalam sie z zazdrosci. Oczy mi lzawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: Nie wiem gdzis ty sie chowal...w krakowie?? 15.12.06, 14:26 whiteboya napisała: > ty miras...tak,tak..urzekla mnie twoja historia...musisz miec super prace , bo > w srodku dnia klikasz z domu...a ja pracuje na canary wharf i tez mam sie > dobrze. > zyj sobie w tym smutnym i zapijaczonym miescie. powodzenia kolego ze wsi. > takie jest zycie,zeby byli mieszczuchy to musza byc i ludzie tacy jak ty. Canary Warf? UUU jako Security pracujesz czy chlopiec w windzie? Po Twoich wypowiedziach nawet jestem dumny ze pochodze ze wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
wilusztochuj buraczku 15.12.06, 14:59 Twoje doswiadczenia w anglii musialy byc napawde ciezkie, wyplywa z ciebie niesamowita ilosc goryczy. Nie jest wcale tak jak piszesz. Owszem, wiekszosc Polakow pracujacych w UK trudni sie najmniej platnymi pracami, wiekszosc z nich nie mowi dobze po angielsku - ale - jest tez liczna i chyba rosnaca grupa ludzi ktorzy sa w UK nie tylko po to zeby zmywac gary. Ja np. studiuje na Hull University, pracuje jako barman 30h tyg (moja dziewczyna tez pracuje jako barmanka i tez studiuje) i stac nas na wynajem pieknego mieszkania zaraz nad brzegiem morza, dobre zycie i jeszcze ciut odlozymy. Jakos moja historia nie pasuje do twojej? Moze czas ruszyc dupsko z Londynu, zanim skwasniejesz na maxa. Mam nadzieje ze masz jeszcze tam jakis przyjaciol czlowieku. PS. Jestem z Krakowa - pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
drgiggles Re: Nie wiem gdzis ty sie chowal...w krakowie?? 15.12.06, 15:54 Niestety white_boy nie jest zupelnie normalny. Wybaczmy mu wszyscy... Chorzy psychicznie i z zaburzeniami psychicznymi nie powinni byc wytykani palcami, wiec po prostu go zignorujmy i wspolczujmy... Amen Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: Nie wiem gdzis ty sie chowal...w krakowie?? 15.12.06, 16:23 haha i sie zdradziles koleszko...to amen na koncu wypowiedzi cie zdradzilo. jedz do torunia wypastowac buty swojemu ojcu dyrektorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
brunoniusz Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:15 whiteboya... wstyd mi za Ciebie... mie wiem nawet co Ci napisać, bo po przeczytaniu Twoich wypowiedzi cisną mi się na usta same epitety, które sytuowalyby mnie na poziomi zbliżonym do Twojego. Choć być może tylko taki język jest w stanie do Ciebe dotrzeć? proszę Cię tylko o jedno: nie odzywaj się za dużo w tej Anglii, bo jeśli Anglicy mają wyrabać sobie opinie na temat Polaków na podstawie wypowiedzi (i czynów) takich odrażająco głupich person jak Ty, to wstyd mi jeszcze bardziej... nie bedę się odnosił do poszczególnych watków Twojego bełkotu, bo te chamskie wynurzenia są tak głupie, że szkoda sobie języka i klawiaury strzępić... Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:21 whiteboya napisała: > koleszko szkoda mi czasu na polemiki z takim polakersem jak ty. juz twoje imie > swiadczy o tym ze pochodzisz z zapadlej wiochy. zycze ci i tobie podobnym > szczescia na zmywaku lub za barem w twoim raju.zobaczymy jaki bedziesz > szczesliwy za kilkanascie lat,wciaz wykonujac ta sama prace.zero > perspektyw...no ale coz..z takim imieniem...mozesz awansowac na toilet > attandant....hahaha,ale oni z reguly sa czarni a ty spod krakowa( w zasadzie > mala roznica poza kolorem skory mentalnosc taka sama) Kompleksy to ty masz powazne. Polecam ''Prozac'' moze Ci ulzy. Ja pochodze z ''wiochy'' z Lubelskiego i co czy cos to zmienia, jestem gorszy? Jestem na trzecim roku teoretycznej i eksperymentalnej fizykii w Kings College Cambridge; przedtem tez troche zmywalem i gotowalem zanim dostalem stypendium. Badz sobie tym managerem czy nawet supervisor jesli jestes szczesliwy, ale chce po setny raz przywolac: nie wszyscy Polacy Tu przyjezdzajacy wykonuja prace na stanowisku zmywaka czy toilet attendand (naucz sie spelling(u)). Ja juz chyba wiem skad masz tyle kompleksow: sam byles znywakiem czy toilet attendant a teraz majac posade supervisor wyzywasz sie i plujesz na innych. Jedynie Polak jest zdolny do takiego chamstwa, sam doswiadczylem na wlasnej skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:36 najbardziej cenie w was wiesniakach ta wasza solidarnosc...nabluzgasz na jednego niewychowanego buraka ktory niemyje nawet wanny po sobie i odrazu znajduja sie jego obroncy. ze jakto? ze dlaczego? ze po co? ze jak tak mozna? ano mozna mozna, bo jak sie patrzy na te wasze mordy przez kilka lat, a spotkanie kogokolwiek z trojmiasta,poznania,wroclawia czy warszawy graniczy w londynie z cudem, to sie delikatnie mowiac wymiotowac chce. kupcie sobie golfa3 z napisem na tytlnej szybie pioneer,uchylcie okna i na regent street poszpanowac...polakersi. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:39 Zalecam stosowanie znakow interpunkcyjnych. jestem pod wrazeniem Twojej finezji, wychowania, oglady i obycia. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:43 jejku jejku popatrzta,jaki inteligent sie znalazl z pola. jestem dumny z ciebie ze pomimo alkoholizmu twoich rodzicow i twojego zapyzialego imienia( napewno nabijali sie z ciebie w szkole) wyrosl z ciebie porzadny polak ktory sprzata toalety w uk. jestes dla innych polakersow wzorem i czlowiekiem sukcesu !!!!!haha Odpowiedz Link Zgłoś
drgiggles Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 16:02 Po prostu sie zamknij... W kazdym poscie jedyne co pokazales, to swoje "wiesniactwo" jak Ty to nazywasz... Ze tez tacy jak Ty, psuja opinie innym Polakom. Serio mi Ciebie zal, wszak glupota, durnota, brak kultury i co NAJGORSZE kompleksy sprawiaja, ze wypisujesz tu te durnoty. Wracaj do becika, bo Twoj intelekt niestety siega wieku niemowlecego, ale dziecka uposledzonego umyslowo... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 16:24 bardzo podoba mi sie twoja wypowiedz gamoniu z poludniowej polski. a co na to twoj lekarz psychiatra?? moze namowisz go do podania ci pavulonu to skroci to twoje cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:49 miroslaw.grabietz napisał: > Zalecam stosowanie znakow interpunkcyjnych. jestem pod wrazeniem Twojej > finezji, wychowania, oglady i obycia. Daj sobie Mirek spokoj. Nasz rodak najwyrazniej ma zlu dzien. Szkoda chlopa, kompleksy potem depresja, papierosy, alkohol a na starosc bedzie sam. Wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Masz racje..... 15.12.06, 14:52 Wypijmy jego zdrowie moze mu sie powiedzie. Pozdrawiam znad zmywaka, zamontowali nam nowe komputer :D Odpowiedz Link Zgłoś
4u2c chcecie myc kible to sie nauczcie tytulu... 18.12.06, 19:09 Obaj na "spellingu" sie nie znacie. Pisze sie "attendant" Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 whiteboya... nawet nie dyskutuj z tym idiota 15.12.06, 13:49 nie widzisz ze to debil. Zgadzam sie z toba whiteboya, polacy w UK to stado ktore: - nie mowi po angielsku, - pracuje za grosze przy zmywakach, - gniezdzi sie w norach (3-4 osoby w jednym pokoju); - jest glosne na ulicy, - dziwi sie wszystkiemu do okola; - nigdy sie nie zasymiluje poprzez swoja ordynarna, barbrazynska nature. I na marne tlumaczyc tym czubom ze wlasnie takj jest. Brabazyncy nigdy tego nie zrozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 [...] 15.12.06, 14:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz There is nothing I can say about you .... 15.12.06, 14:07 ... just keep taking those pills for your mind. Zanim sie nauczysz angielskiego naucz sie polskiego. "barbazynca" Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: There is nothing I can say about you .... 15.12.06, 14:17 Zanim sie nauczysz angielskiego naucz sie polskiego. A po cholerę mu język polski . Nawet w Polsce płaca za angielski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 [...] 15.12.06, 14:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jiima Re: Pills for your mind? 15.12.06, 15:32 Powinienem dać to do skasowania, myślisz może, że nikt tu tego nie zrozumie, bo piszesz klozetowym angielskim? Wydawało mi się, że tego typu słownictwo i pisownię spotyka się w gorszych dzielnicach NY, ale jednak się myliłem... Dorośnij frustracie, albo idź na psychoterapię. Acha, if'ya thin' that yor' English is better 'coz U use juicy village words 'n so, yor's problem :P. I also know some funny phrases, but this is not a place to use it. ------ kot z miasta Łodzi pochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Gratuluje gramatyki.... 15.12.06, 14:15 rzeczywiscie inteligent Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: Gratuluje gramatyki.... 15.12.06, 14:37 lol76 napisał: > Nothing wrong with my grammar up there, u stupid, cocksucking, fucking piece of > > fucked up fuck. Do u want me to keep going, u shithead??? If so, dry your > fuckign eyes, u konbjockey cunt. Now u gonna slag my english as well, but do u > know what? I couldn't fucking care less bout some fucking piece of shit like u, > > fuck! Hi there!! As an advice I would recommend you Webster Dictonary and to read few novels to expand your spectrum of vocabulary and creativity. Do you think that you can impress anyone with this crude, immature and low life talk? Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Re: Gratuluje gramatyki.... 15.12.06, 14:53 zygzag3 I have read more than you could possibly imagine. My crude language is thoroughly selected and fit to this particular conversation, conducted in order to communicate with this barbaric herd of a foul nature. The mentioned herd will not deserve anything but utter disdain and contempt. All I could possibly do is throw some medieval coins at them commanding order, however it is physically impossible to perform, hence my crude and wild sort of language. I am sorry to offend your ears and hope to be forgiven the common tone of my tongue lol pozdrawiam :O) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya do koleszki z glebokiej prowincji. 15.12.06, 14:15 posiedz w tym syfie kilka lat i bedziesz pisal podobnie cwoku. tacy ludzie jak ty( wiesniaki) pomieszkaja w krakowie rok i juz zapytani skad sa podaja krakow. ja mieszkam w londynie kilka lat i nigdy niepowiem ze jestem z londynu,taka jest wlasnie roznica pomiedzy nami. roznica finansowa,intelektualna,pochodzenie spoleczne..laczy nas tylko jedno,polski paszport. zbieraj sie do pracy,zaloz swoje czarne pantofelki,biale skarpetki bo juz niedlugo zaczyna sie pora lanchu i musisz znowu uslugiwac pijanym angolom. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: do koleszki z glebokiej prowincji. 15.12.06, 14:17 pora na lanch? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-go-znam Re: do koleszki z glebokiej prowincji. 24.01.09, 21:44 przypadkowo wpadlem na ten watek... wiec jeden tylko raz sie wypowiem.... Znam historie nadania Miroslawowi imienia miroslaw... brzmi dumnie polsko a jednak w odroznieniu od innych miroslaw byl obywatelem unii dlugo przed wejsciem Polski do europy..... to raz... dwa.. wiem skad pochodzi i na pewno nie jest to wioska.... ale widac inni lecza kompleksy swej malomiasteczkowosci szukajac u inych wiesniactwa..... trzy: Wybierz sie kiedys z Mirkiem w podroz sluzbowa np. do Indii albo do Nigerii..... na pewno bedzie potrzebowal kogos do zmywaka..... Miroslaw nigdy tego nie powie... zbyt dobrze wychowany i zbyt dobrze wykrztalcony by innym wybijac oczy Jednym i drugim...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bern4 Re: głos z W-wy 15.12.06, 14:19 Obserwując styl twoich wypowiedzi można stwierdzić, że: -jesteś zakompleksiony -jesteś niewychowany -jesteś mentalnie skarlałym przygłupem -kolejnym powodem, żeby wstydzić się bycia Polakiem - spokojnie możesz wstąpić do samoobrony- z pewnością zrobisz karierę polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: głos z W-wy 15.12.06, 14:57 bern4 napisał: > Obserwując styl twoich wypowiedzi można stwierdzić, że: > -jesteś zakompleksiony > -jesteś niewychowany > -jesteś mentalnie skarlałym przygłupem > -kolejnym powodem, żeby wstydzić się bycia Polakiem > - spokojnie możesz wstąpić do samoobrony- z pewnością zrobisz karierę polityczn > ą Dobre podsumowanie 10 na 10! Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
london111 Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:08 hehe skad tyle nienawisci?? czyzby ukochana wolala w UK Turka od Ciebie?a moze nawet na zmywak nie wzieli.Co do opisanego tryby zycia to... przyjedz i zobacz:) Pewnie znasz to z opisu szwagra ,ktory jest na takim samym poziomei jak i ty .a krakow jest ladny ,racja,niedlugo jade tam wydac ciezko zarobione funty;0 a narazie spadam na lunch,bye Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:19 ojej,ale miales sen...a teraz idz pobawic dziecko swojej siostry ktore ma ciemna karnacje( bo siostra niezle zaszalala w londynie z czarnoskorym kochankiem) jako wspomnienie po nim ma dziecko ktore wychowuje z twoja pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
london111 Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 14:57 juz po lunchu,koles obraziles juz tutaj wszytskich,gdzies wczesniej cos czytalem ze pracujesz w city,jezeli jestes taki cfaniak to mozemy pogadac osobiscie,czy o 19 ci pasuje?? stacja canary wharf?ok? srasz na swoich rodakow,jestes najwiekszym zerem jakie mozna spotkac,a to ze ktos z podkrakowsjiej wioski mowi ze jest z krakowa?? gdzie ty w tym problem widzisz? jezeli jestes taki pewsny siebie to zapraszam o 19stej.Rozni ludzie sie trafiaja na emigracji ale takie zero jak ty trzeba naprostowac.czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
brunoniusz Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 15:07 świetnie london! szkoada, że nie jestem w londynie tylko w odległym wrocławiu (ale mogę mówić, że jestem z Krakowa, jeśli tylko wywoła to grad obelg pod moim adresem ze strony tamtego ograniczonego głupka - z jego ust obelgi to jak komplement) Tez bym się chętnie z nim spotkał i podyskutował... anonimowość jaką daje internet prowadzi często do upadku obyczajów... ale nie sądzę, żeby tamten kolega się odważył przyjść. podpisano: b z Krakowa (popatrz, byłem tam w sumie dwa tygodnie a już sie za krakusa uważam... głupek ze mnie co?) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 15:13 brunoniusz napisał: > świetnie london! szkoada, że nie jestem w londynie tylko w odległym wrocławiu > (ale mogę mówić, że jestem z Krakowa, jeśli tylko wywoła to grad obelg pod moim > > b z Krakowa (popatrz, byłem tam w sumie dwa tygodnie a już sie za krakusa > uważam... głupek ze mnie co?) Ok ,ale jeżeli już nawet Portorykańczycy mówią ,że są z Krakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 15:17 ty marny frajerzyno,jasne ze bede..ale jak mam cie poznac ty leszczu o nicku london111...co nastepny buraczyna z poludnia wypisuje ze jest z londynu?? po czym cie poznaccw..iku? po twojej brodzie?? czy dlugich wlosach?? a moze przyjdziesz ze sowim chlopakiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
london111 Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 15:35 podaj nr tel,ewentualnei wyslij na mail gazety, odezwe sie o 19 Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 16:34 Nie możecie przełożyć walki na jutro, dzisiaj już nie zdążę dolecieć.W zamian za przełożenie walki zostanę sponsorem .Ściągnę też prasę i telewizję - chociaż trudno będzie wytłumaczyć o co zawodnicy walczą. Jeden nie lubi ludzi z Krakowa, a drugi nie lubi tych , którzy nie lubią ludzi z Krakowa. Ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: mieszkam w londynie i wiem jacy sa polacy,sa 15.12.06, 16:25 Ha, ha , polskie piekiełko wiecznie żywe? Wieki mijają , a naród ciągle ten sam ... Odpowiedz Link Zgłoś
kensington81 Daily Mail: Polak zabójcą prostytutek w Anglii? 15.12.06, 13:33 www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=422885&in_page_id=1770&ct=5 Nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz I nie zobaczysz.... 15.12.06, 13:35 www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=422790&in_page_id=1770 Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: I nie zobaczysz.... 15.12.06, 15:29 A co niby znaczy "BMW Pole"? "Police believe the man may have vital information which could help them with the inquiry." W dyplomatycznym jezyku angielskich komunikatow policyjnych powyzsze oznacza to po prostu, ze facet jest "podejrzany". Odpowiedz Link Zgłoś
buhajlyzwinski Od razu Polak, a może kibic angielski po powrocie 15.12.06, 13:36 z wieczoru kawlerskiego z Krakowa. Polsko-języczne media będą miały na kogo pluć . Odpowiedz Link Zgłoś
lechtizdajen a juz jutro Gazeta Wyborcza ... 15.12.06, 13:37 ...poda sensacyjna wiadomosc, ze to ktorys z Kaczynskich albo ktos ze scislego kierownictwa PiS ( LPR juz byla. SO juz byla , czas na PiS ... na kogo wypadnie na tego bec! ) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Czy Wyborcza gardzi Polakami? 15.12.06, 13:42 Cudowne domniemania... Czy to na fali seksualnych inspiracji Gaety Wyborczej? A może to były członek Samoobrony? Proponował prostytutkom pracę, a jak nie chciałby to łup! Myślę, że nagłasnianie wszystkiego co stawia Polaków w niekorzystnym świetle jest super.Powinniście w Wyborczej dawac takie rzeczy zawsze na pierwszej stronie... Podawanie info "in minus" odnośnie Polaków w stosunku do "in plus". A jak się okaze, że to polski Żyd, to co wtedy napiszecie? Że to angielski antysemityzm?... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy1 Re: Czy Wyborcza gardzi Polakami? 15.12.06, 13:55 Polski żyd nie pracuje w Anglii przy zmywaku. Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: Czy Wyborcza gardzi Polakami? 15.12.06, 13:56 Grzmocie jeden jak ci przeszkadzają artykuły w GW to jej nie czytaj fiutku kaczy. Nie pojmę waszego debilizmu - czego tu włazicie jak się wam tak strasznie GW i okolice nie podobają? A czy to GW napisała czy też napisała, że DM coś tam kręci o emigrancie? Nie umiesz tłuku czytać ze zrozumieniem czy też logikę wnioskowania pożyczyłeś od prezia - brata bez żony? Jak nie lubię Weszpolaków i Radyja to nie słucham i nie chodzę na spędy - tak i ty wypie...rzaj stąd do Dziennikowa albo wracaj do zmywaka bo cię jeszcze z arbaitu wy..bią i będziesz znów pod ścianą płaczy stał i karteczki od Hinduli albo Paki czytał. Sio! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Czy zwolennicy GW to autokraci? 15.12.06, 15:19 Domyślam się, że Twój język, to język rodziny Gazety Wyborczej..... Ja myślałem, że to forum służy wymianie mysli osób, które myśla różnie. Inaczej po co forum? Czy zwolennicy WYborczej to autokraci, którzy myślą identycznie jak GW przykazała? Odpowiedz Link Zgłoś
buhajlyzwinski Nie tylko wyborcza , również Onet czyli TVN (WSI) 15.12.06, 14:11 też podał tą infirmacje .Liberalna gawędź ma ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
jiima Re: Nie tylko wyborcza , również Onet czyli TVN ( 15.12.06, 15:40 Jikshio, nudni jesteście, prawiczki. Proponuję komentować artykuły w ND na ich forum :P to będziecie się mniej frustrować. Wymiana poglądów wymianą poglądów, ale to na ogół zwolennicy "prawa" i "sprawiedliwości" są agresywni... po co wam to, macie "pierwszy polski rząd", cieszcie się nim póki jest. Agresja najbardziej szkodzi osobie agresywnej. Nie czytajcie GW, to będziecie zdrowsi... --- kot z miasta Łodzi pochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Widac, jakie morale ma lewizna, ktora wyemigrowala 15.12.06, 13:44 a ktora byla tak "oburzona" na prezydenta Kaczynskiego, ze o tym badziewiu na angielskiej emigracji prawde powiedzial; a wyjezdzajcie wszyscy; dobrze, ze przestepcy tez wyjazdzaja: przynajmniej w Polsce zrobi sie spokojniej i bezpieczniej Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Glupich nie sieja ..... 15.12.06, 13:48 .... polecam Corhydron na glowke .... Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Sil, ty też jesteś emigrantem... 15.12.06, 13:51 ... ale wg ciebie pewnie cała swołocz pojechała do UK, a sami uczciwi do ojczyzny papieża z Wehrmachtu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Jestem emigracja solidarnosciowa 15.12.06, 14:43 Mozesz sie zzymac, ale widac zasadnicza roznice - takze i tu w Monachium - miedzy bylymi redaktorami Wolnej Europy oraz powojenna i solidarnosciowa emigracja, a tymi, ktorzy teraz dojechaliu, zakladsaja "jednoosobowe fiormy", poza tym wszelkie masci sprzataczki i opiekunki do dzieci i starcow; to jest taka przepasc jak miedzy niebem a ziemia; podejrzewam, ze w UK jest podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
polish_kishka Jak to prymitywny łysol, o kaprawej gębie, 15.12.06, 13:55 jeżdżący najbardziej obciachowym samochodem świata - wiekową, zdezelowaną BeeMKą, z którym żadna porządna kobieta nie chce mieć nic do czynienia, i który musi korzystać z usług płatnych dziwek, to jak najbardziej pasuje do opisu dresiarza z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Daily Mail: Polak zabójcą prostytutek w Angli 15.12.06, 13:57 Jakby podejrzewali, ze sprawca jest murzyn albo muzulmanin to by tego nie podali, bo zaraz bylyby oskarzenia o rasizm, ale bialych europejczykow mozna oczerniac do woli. Za chwile sie okaze, ze za zamachami w Londynie tez tak na prawde stali Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Daily Mail: Polak zabójcą prostytutek w Angli 15.12.06, 14:14 A kto te biedne niewiasty zmusil do prostytucji, Leppera ani Lyzwinskiego tam przeciez nie bylo? Moze PO wydeleguje np. Rokite, ostatnio bezrobotny wraz z Jaruga-Nowacka i Lizutem z GW do zbadaja tej bulwersujacej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Polacy na zachodzie to czesto bydło. 15.12.06, 14:17 no to brawo! Mamy pasztet oddziałujacy najbardziej na świadomość właśnie takich prostaczków ja ci, którzy czytają Daily Mail. Dla niewtajemkniczownych, Daily Mail to coś pomiedzy Wyborcza a Faktem w Polsce. Troche sensacji, dużo głupwaych poradników dla kur domowych i stereoptypy na kazdym kroku. Daily Mail czyta little England, czyli mniej wiecej ktos taki jak u Polsce wyborcy PiSu. Gdyby rzeczywiście okazało się, że ten psychopata jest Polakiem, zawazyło by to bardzo na opinii Polaków, poniewaz: - po pierwsze takie rzeczy są podchwytywne przez bulwarówki ( zreszta nie tylko w UK), a po drugie takie rzeczy podchwytują konserwatyści. Juz w ostatnich wybroach kwestia kontroli emigracji była ich naczelnym tematem. Inny aspekt tej sprawy,i z tego powodu nadałam taki tyuł mojemu postowi, to to ze z Polski przyjeżdża na Zachód ( także tutaj do NYC, choc tu są bardziej rozproszeni), dużo chołoty. Dużo bydła. Pierwszy raz gdy wynajmowałam mieszkanie w Londynie, a były to lata '70, bardzo starałam się by nie wylądowac z Polski. Z e wzgledów jezykowych, ale też obaczyajowych. Oni wtedy nei zyli, ciuali i wysyałali w podlaskie, podkarpackie i Podhal1e. Wyglada to tak, że wielu ludzi urodzonych w Polsce zachłystuje się blichtrem na zachodzie. W Polsce poddani presji Koscioła i tradycyjnych, rodzin, w których z powodów ekonomicznych mieszka ze soba pod jednym dachem czesto kilka pokoleń, takim ludziom przewraca się w głowie. W Londynie, wtedy też w Berlinie Zachodnim mogli skosztowac wolnej miłości, niewybrazalnych dla siebie wczesniej wzortów kulturowych. Juz sama ulica zachodniego miasta również teraz ( ja myslę, że jakas granica jednak jest nadal na Łabie), wyglada inaczej niż warszawska Marszałkowska. Nie mówiąc o innych zadupiach 100-200 tyśiecznych, z Rzeszowem, Lublinem, czy nawet Krakowem na czele. Tej chołocie, która wyjeżdza/wylatuje tylko za chlebem czesto odbija. Nie stać ich na partnerskie relacje z kobietami/mezczyznami, a abstynencja seksualna plus stres, prowadza do dewiacji. Cóż, trudno opierać takie sądy na tym jednym przypadku, ale ja tego nie robie. Od wielu lat zdarza mi sie spotykać Polaków w Nowym Jorku ( choć na Greenpoint, bardzo rzadko zagladam), ale dzwonią czasem ludzie nawet ze studiów, którym jakimś cudem udało sie ustalić mój numer, oteż to są takie obserwacje. Rzecz ogólniejsza to to, że mentalność społeczęństwa polskiego, gdzie np seks, cielesnośc w wielu srodowiskach nadal jest tabu, taka mentalność jest wysoce niedostosowana do obecnych czasów i kierunków rozwoju społeczeństw zachodnich. Przyjedzie taki dziad z podkarpacia, spod strzechy i nie wie co zrobic ze swoim siusiakiem, ze swoim ego. A mógłby kulturalnie spożytkowac tę energie ku uciesze jakiejś Wendy, Liz, czy Clare. Hmmm, ale do tego potrzeba troche ogłady,która również jest kompetencją. Nie tylko wkręcanie śrub i naprawa kranów. Magda Teclaw, Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:A kto na zachodzie jest "elitą" - to wiadomo . 15.12.06, 14:24 Ta notatka jest sformułowana bzdurnie. Na początku jest sugestia , a potem zaprzeczenia policji. To jest jest ten "styl" przyprawiający Polakom "gębę". Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Polacy na zachodzie to czesto bydło. 15.12.06, 14:24 nie unos sie magdziu bo to pieknosci szkodzi 1. watpie by w Polsce bylo wiecej // mniej osychopatow niz w innych krajach 2. jeszcze ta wiadomosc nie potwierdzona 3. a nawet gdyby to nie robi to z Ciebie // mnie potencjalnego mordercy Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw nie jestem juz w Polką 15.12.06, 14:31 wiec obserwuje to juz troche z boku. Mam obytawatelstwo USA, takze wyluzuj i nie sciagaj mnie do tego wschodniego smietnika. Byłam już tam, wiem jak tam pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: nie jestem juz w Polką 15.12.06, 14:40 nie rozumiem co mam wyluzowac? i o jakim smietniku ty mowisz a co do obywatelstwa US to nie jest to tytul naukowy albo specjalna godnosc by sie tym tak szczycic... a moze? Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Re: nie jestem juz w Polką 15.12.06, 15:10 nie szczyce się, po prostu chcę Ci tylko juz na wstępie dać do zrozumienia, że nie będziesz mnie poniżał, jak to robice w stosunku do swoich kobiet w Polsce. Właśnie swoich... Nie chce już z Tobą rozmawiać. Czy muszę? zapluty.karzel.reakcji napisał: > nie rozumiem co mam wyluzowac? i o jakim smietniku ty mowisz > a co do obywatelstwa US to nie jest to tytul naukowy albo specjalna godnosc by > sie tym tak szczycic... a moze? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteboya jestem murzynska prostytutka,wychowana w pl 15.12.06, 16:26 wiec zabieraj sie za pranie pieluch swojemu malemu bekartowi. Odpowiedz Link Zgłoś
brunoniusz Re: Polacy na zachodzie to czesto bydło. 15.12.06, 14:34 a co masz na myśli pisząc: między wyborczą a faktem? bo pomiedzy tymi miedzami leży spory kawał pola (powyższe sformuowanie stosuje świadomi, ułatwiając dedukcję moim światłym, mądrym i wartościow(sz)ym kolegom i koleżankom zamieszkujących Europę zachodnią - na wszelki wypadek uściślam: jestem ćwokiem z podkarpackiej wsi, którą omineła elektryfikacja, tatko śmiga na rowerze z dynamem i jakoś udaje sie odpalić zx spectrum, które kuzyn przysłał mi z Londynu, a jak moje posty docierają na forum... sam nie wiem, bo my nawet nie wiedzą co to internet.. moze to przez tatulowego niebieskiego zęba, czy jak? w każdym razie jak tylko uzbieram na autobus - odwiedze was w Raju, bo mam narajoną robote w londynie. wezmę oczywiście nasza ukochana kozę, z która od lat łaczy nas gorące i namiętne uczucie. tylko tatko beda tesknili...) Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 [...] 15.12.06, 14:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudaprawdziwa Re: Polacy na zachodzie to czesto bydło. 15.12.06, 17:29 Magda, jestes inteligentna i wyksztalcona - to zobowiazuje. Rob uzytek z tego czym zostalas obdarowna, przy okazji tez zmien co nieco w samoocenie Polski (ktrej czecia jest samocena siebie). Sprobuj nadac sobie i Polsce znaczenie. W kazeej spoelcznosci sa elementy dobre i zle, i wkazdym czlowieku. Ziem to nie raj, ludzie to nie anioly, ale dazymy przeceiz do lucha do jakeijs wspolnej "doskonalosci" -wlasnei dlatego, mamy co do zrobienia. Wybacz to edukowanie, ale nie moge czytac jako ktos inteligentny tak nisko mysli o swoim gnizdzie, ktore "nie-calkiem" zle Cie uksztaltowalo. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw łandie to napisałeś, dziękuję ale... 16.12.06, 00:10 w moim przypadku z czymś co można by jakoś uogołnic do kryzysu polskiej tożsamości nastapiło po skończeniu studiów w Polsce. Własciwe równeiż pod czas nich też. Nie chce w to wchodzić bo to prywatna historia i choć ja już rozliczyłam się z nią, to jednak nie każdego musi ona interesować. Obywatelstowo amerykańskie mam od 15 lat. Czuje się Amerykanką i mogę powiedzieć, że za zespół wattości świadomi, w moim przypadku wybranych, mogłabym oddać życie. Wśród nich jest prawo do prywatnosci, indywidualnego życia, prawo do dysponowania swoimi pieniezmy, czasem, ciałem. W Poslce tego nie ma. To kraj wspólnotowy, który zmusza do współcierpienia z jednej strony, a z drugiej strony do bezsensownych heroicznych zachowa n z drugiej strony. Na dobrą srpawę sami Polacy są w większości tragedii w swojej historii winni. Mówię to w trzecej osbie, ponieważ nie czuje sie Polką. Magda Teclaw, Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
mantrobus Re: łandie to napisałeś, dziękuję ale... 17.12.06, 16:21 Rozumiem cie Magdo doskonale. Mieszkam w UK i naleze do tych, ktorzy nie wyjechali na "zbiory burakow", ale do tych, ktorzy wierzyli w osobista wolnosc, o ktorej piszesz. Tutaj wyszlam za maz, tutaj kupilam dom, tutaj urodze dziecko, ktore tutaj tez bede wychowywac.Wciaz jeszcze czuje sie Polka, choc coraz mniej postrzegam Polske jako swoj "dom". Polakow za granica najbardziej i najzacieklej atakuja ci, ktorzy nigdy nie wystawili nosa zza miedzy, ktorzy siedzac w kapciach przed telewizorem zyja telewizyjna propaganda upajajac sie mrocznymi opowiesciami tych, ktorym sie nie udalo. "Sukces" w UK ma dla mnie niewiele wspolnego z wysokoscia zarobkow, choc godne zycie to podstawa.Utozsamiam sukces z moznoscia decydowania o samej sobie i swojej rodzinie, z mila obsluga w sklepie czy urzedzie, z tolerancja i brakiem "gadajacych glow" na kazdym programie tv.Z normalnym zyciem. Pozdrawiam US. Odpowiedz Link Zgłoś
lech66 dlaczego Polak ? 15.12.06, 14:21 W artykule ani mru mru dlaczego podejrzewany jest ktoś z Europy Wschodniej, a zwłaszcza Polak. Jaki sens ma ten artykuł bez tej podstawowej informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Re: dlaczego Polak ? 15.12.06, 14:49 Dlatego że policja brytyjska podsłuchała jak jeden z emigrantów po ujrzeniu panienek powiedział: "o, ku..." Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: dlaczego Polak ? 15.12.06, 15:53 dziennikarstwo znaków zapytania z tym małym "?" w tytule każdą bzdete można wrzucić jako news, supernews Odpowiedz Link Zgłoś
melania200 RMF:"Przypomnijmy, Kuba Rozpuwacz był Polakiem.." 15.12.06, 14:32 komentarz tej treści to tak ku pokrzepieniu serc........ Ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: RMF:"Przypomnijmy, Kuba Rozpuwacz był ........ 15.12.06, 15:06 Kuba Rozpruwacz był pochodzącym z Polski Zydem o czym niedawno pisano... ale obywatelem carskim.... W związku z tym bądż uprzejma nie łgać...... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: RMF:"Przypomnijmy, Kuba Rozpuwacz był ....... 15.12.06, 15:32 Był protoplastą przyszłych emigrantów po 68. roku?? Ależ antycypował, ho ho ho!..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Kuby Rozpuwacza nigdy nie zidentyfikowano 17.12.06, 15:15 Głównych podejrzanych było czterech, w tym polski Żyd Aaron Kosminski (oryginalnie zapewne Koźmiński). Żadnemu z nich niczego nie udowodniono. Tu jest link do historycznego działu witryny internetowej policji londyńskiej. Niech sobie ignoranci najpierw poczytają, zanim zaczną propagować brednie: www.met.police.uk/history/ripper.htm Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Antypolski brukowiec szkaluje Polakow 15.12.06, 14:33 Nawet policja brytyjska odrzuca takie pier...y, jakie wypisuje antypolski brukowiec wydawany w Polsce. Czas zamknac szmatlawca. Odpowiedz Link Zgłoś
sfw Re: Antypolski brukowiec szkaluje Polakow 15.12.06, 15:15 Uwielbiam Twój sposób spostrzegania świata :D Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Zalezy jakie BMW? 15.12.06, 15:24 jak dziesiecioletnie to raczej nie Anglik Odpowiedz Link Zgłoś
phun To pewnie rozpaczony wyborca PISu lub PO 15.12.06, 18:49 ktory zawiodl sie ze nie ma koalicji PO PIS. A na powaznie to nie pierwsze morderstwo dokonuwane przez Polakow zagranica pomijam poza samym Irakiem i Afganistanem Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Rysopis podany w Dailymail 15.12.06, 15:28 1)Jeździ ciemnym granatowym BMW 2)Przyciemnione szyby 3)Pracuje na Farmie 4)Pracował na zmywaku 5)Będzie pracował w HP(Specjalista od szukania ludzi z biegłą znajomością angielskiego w mowie i pismie do prac murarskich) 6)Kurtka na gumce 7)Polskie adidasy 8)Wąsy 9)Pali zachomikowane "Sporty" 10)Jak się opali,to wygląda jak słynny polski mulat 11)Używa przecinków :K..a i H..j Tak więc ,jeżeli sie wczytać w rysopis ,to istny Polak !! Odpowiedz Link Zgłoś
jelophgw Re: Antypolski brukowiec szkaluje Polakow 18.12.06, 18:02 poszeklu napisał: > Nawet policja brytyjska odrzuca takie pier...y, jakie > wypisuje antypolski brukowiec wydawany w Polsce. > Czas zamknac szmatlawca. - - Nie trzeba go zamykać - sam utonie Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Żyd zabójcą prostytutek? - wyobrażacie sobie taki 15.12.06, 14:47 Żyd zabójcą prostytutek? - wyobrażacie sobie taki tytuł w "GW"? Odpowiedz Link Zgłoś
mayton666 No i po cen debilny tytul?! 15.12.06, 15:08 Skoro brytyjska policja zaprzecza, to po jaka cholere piszecie, ze to Polak? Z przykroscia stwierdzam, ze stajecie sie coraz bardziej brukowym portalem. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: No i po cen debilny tytul?! 15.12.06, 15:34 parę miesięcy temu nagłówki grzały w całej zachodniej Europie, że Polak zabił nastolatka, dźgając go nożem. Nikt nawet się nie zająknął, że mordercą był Cygan mieszkający w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: No i po cen debilny tytul?! 15.12.06, 19:35 belaqua napisał: > parę miesięcy temu nagłówki grzały w całej zachodniej Europie, że Polak zabił > nastolatka, dźgając go nożem. Nikt nawet się nie zająknął, że mordercą był Cyga > n > mieszkający w Polsce... Przepraszam bardzo, Cygan mieszkający w Belgii, posiadający polskie obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok no prosze już nasi zaprowadzają moralnosc, 15.12.06, 15:11 a wiec chyba ta emigracja to wyprawa krzyzowa, co? Ale żeby od razu tak brutalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe A co polskość ma do mordowania prostytutek w 15.12.06, 15:52 w Ipswich obywatel świata, UE jaki tam Polak Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Polak zabójcą prostytutek? Brytyjska policja za... 15.12.06, 15:52 Gazetka jak zwykle bez potwierdzenia oficjalnego przypisuje co najgorsze Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
ikant z tym polakiem to przesada 15.12.06, 16:01 Myślę, że koleś ma od 35 do 50 lat. ma żonę i dzieci, nie gwałci tych prostytutek więc nie jest maniakiem seksualnym (być może wcześniej dobrowolnie odbywa z nimi stosunek) Jest sadystą i psychopatą,ale nie człowiekiem chorym psychicznie, być może robi to z nienawiści do kobiet, może podświadomie mścić się za to co zrobiła mu jego ukochana, może też być maniakiem religijnym - myśli, że karze te prostytutki za ich morlany upadek ps. dajcie już spokój z tym, że to polak Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Daily Mail solidna gazeta ??? 15.12.06, 16:07 Rozsadek zaprzecza! Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Zabojca tez nie jest Bulgar, Czech, Slowak, Wegier 15.12.06, 17:36 Anglicy to rasisci. Odpowiedz Link Zgłoś