adamx79 03.01.07, 11:18 Tak ze zdjęcia to jak Giertych i Lepper... jeden wysoki, drugi był niski i krępy....podobno....gdzies czytałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autor_autor Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 11:18 Szczecin, zawsze k...wa Szczecin ;) To pewnie pogoniarze się z lechitami pokłucili. Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 Prosimy o zdjecia, aby porownac z portretami 03.01.07, 14:45 pamieciowymi. Ciekawe czy takie portrety maja sens ? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Szczecinskie zabawy ludowe na Gubalowce 03.01.07, 17:32 Bandziory na wyjazdowych wystepach. Beda teraz kopac gory, doly. Oby jak najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Szczecinskie zabawy ludowe na Gubalowce 03.01.07, 20:05 Jak zwykle w sprawach medialnych nasze policaje działają bardzo szybko- szkoda tylko, że nie jest tak zawsze i w każdej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 SZOK Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 11:19 Zawsze się znajdzie jakiś debil, bądź kilku, którzy po alkoholu dostaja małpiego rozumu, szkoda tylko, że ktoiś inny musi cierpieć na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch A może ktoś widział Maćka? 03.01.07, 11:59 Warszawo, pomóż! www.gdziejestmaciek.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antinowhere A skakano do gardeł góralom i warszawiakom ! 03.01.07, 11:40 Na wszystkich forach mieszano z błotem raz jednych, raz drugich. Posty z takimi obelgami nadawały ton :( Raz ,że to bez sensu, dwa-jak się okazuje- sprawcy pochodzą ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta A ja widzę tych od księżyca...sklonowani wg mnie, 03.01.07, 11:48 Mogli by już przestać straszyć całą Polskę. Nawet w noc sylwestrową. adamx79 napisał: > Tak ze zdjęcia to jak Giertych i Lepper... jeden wysoki, drugi był niski i > krępy....podobno....gdzies czytałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dickfordick Re: Sznur!!! 03.01.07, 13:04 Nie sznur tylko obydwum dać jeszcze raz po flaszce i scyzorze i fiu na wiejską na polowanko, tam napewno znalazłoby sie paru co to im sie należy wpierdool, ministry by sie przekonały na własnej d... co to w Polszy tak naprawde sie dzieje, frustracja, gniew i zgnilizna, na którą Xero Kurduplos nie maja tak naprawde lekarstwa...Może i kolejna Sejmowa Komisja by sie zebrała w celu zamydlenia gałek ocznych oschłych Mo-her kapeluszy, skutecznie odwracając uwagę np. od polityki zagranicznej, która przejawia się tylko we wspólczynniku emigracyjnym naszego kochanego Narodu :) A Qtfa,miało byc tak piknie... Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...a tys jeszcze nie wytrzezwial? 03.01.07, 14:56 ...a tys jeszcze nie wytrzezwial czy zachorowal na michnikowwzczyzne? Czyz to nie "wolnosc podrozowania i pracy w calej UE" byla koronnym argumentem za wstapieniem do UE gloszonym przez takich "mezow stanu" jak twoi tusie, kwachy, "drogie bronislawy g." adasie m. itp itd? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: dickfordick 03.01.07, 15:01 dickfordick napisał: > Nie sznur tylko obydwum dać jeszcze raz po flaszce i scyzorze i fiu na wiejską > na polowanko, tam napewno znalazłoby sie paru co to im sie należy wpierdool, > ministry by sie przekonały na własnej d... co to w Polszy tak naprawde sie > dzieje, frustracja, gniew i zgnilizna, na którą Xero Kurduplos nie maja tak > naprawde lekarstwa...Może i kolejna Sejmowa Komisja by sie zebrała w celu > zamydlenia gałek ocznych oschłych Mo-her kapeluszy, skutecznie odwracając uwagę > > np. od polityki zagranicznej, która przejawia się tylko we wspólczynniku > emigracyjnym naszego kochanego Narodu :) > > A Qtfa,miało byc tak piknie... Juz 3-go stycznia, a ty jeszcze nie wytrzezwiales, superdicku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coronaaj Re: Sznur!!! 04.01.07, 04:58 Dac im kare smierci bo obojetnie o co poszlo szesciu niewinnych jest w szitalu!!! Dobrze , ze jeszcze zyja ci zaatakowani!!!Strach jechac do tej biednej Polski... Toz to bardziej niebezpiecznie niz w USA!!!!! Jak czytam jak zamordowano 7 letnia dziewczynke, to co sie stalom na Gubalowce czy inne ekcesy Polakow nie mowiac o skandalach, szwindlach, etc... to wcale sie nie dziwie, ze ta polska mlodziez wyjezdza do GB i innych krajow Europy!!! Nie mowiac, ze place glodowe w tej kochanej Polsce to jeszcze rozboj w bialy dzien czy , noc. Ocknijcie sie ludzie, caly narodzie jeszcze nie zapozno!!!u Odpowiedz Link Zgłoś
zbinx Nie sznur! 03.01.07, 13:17 Zbyt szybko przestaliby cierpieć. Najpierw jakies wymyslne tortury, a potem śmierć w mękach. Odpowiedz Link Zgłoś
wardog1 Re: Nie sznur! 03.01.07, 16:57 zbinx napisał: > Zbyt szybko przestaliby cierpieć. Najpierw jakies wymyslne tortury, a potem > śmierć w mękach. A ty zboku co? chcesz udowodnić że Polska znajduje się w średniowieczu? Pewnie pisałeś jako pierwszy, (To byli warszawiacy). Nie wiem ile masz lat, ale twoje dzieci też mogą kogoś pobić, i co z nimi zrobisz? Wybacz pisownię, Polski nie jest moim ojczystym. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 13:54 Jakim trzeba być prymitywem, żeby się pobić o dziewczynę albo chłopaka. Jeśli to prawda, to za głupotę należy się 15 lat odsiadki. Może po tym czasie odechce im się bić z miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Mylisz się. Ten z lewej to Niesiołowski. 03.01.07, 14:40 Łudząco podobny obłęd w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Mylisz się. Ten z lewej to Niesiołowski. 03.01.07, 14:44 powiem tylko, że wczoraj wróciłem z zakopanego i nigdy więcej tam nie pojadę w okresie świąteczno - noworocznym. noga moja nie postanie na krupówkach, zatłoczonych do granic, pełnych pijanej gó..ażerii, która ledwo niosła deski snowboardowe z kanjpy do knajpy. moja wina - byłem idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 14:47 dlaczego na jednym z portretów mnie namalowano? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 14:56 a na zdjęciu Gubałówka śpi Odpowiedz Link Zgłoś
fafuille Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 14:58 Smutna sprawa, ludziska to głupieloki:-( A na zdjęciu wcale nie widać Gubałówki, jeno Giewont. Fotograf się pomylił? Odpowiedz Link Zgłoś
fafuille Re: Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 14:59 Aaa. poprawili podpis pod zdjęciem...:-) Teraz to Panorama Tatr:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 14:58 w tej sekundzie zmieniono podpis na : "Panorama Tatr" Odpowiedz Link Zgłoś
jasio1231 Re: Gry i zabawt ludu polskiego 03.01.07, 15:27 Jak sie o takichwybrykach czyta, to wlosy staja na glowie. Drugi raz staja, jak czyta sie posty na tym forum. Przestaje sie dziwic Gietrychowi ........ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 15:56 Co ma piernik do wiatraka ty baranowaty internauto!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex kiedy zostaną zatrzymani g.w bush ze swoim ojcem 03.01.07, 15:59 obaj to ludobójcy i dobrze by się stałoby gdyby zadyndali tak jak ci w norymberdze. obaj maja na rękach śmierć ponad 1 mln ludzi w iraqu i afganistanie !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie to przez ten... 03.01.07, 16:25 krzyz na Giewoncie. Wiara czyni cuda i kieruje ludzkimi poczynaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Zatrzymano jednego z ,,,, broniących się przed ... 03.01.07, 17:04 atakiem 6-ciu pijanych bandziorów!! To może być obiektywna prawda!!!! Rozpatrując sprawę w ujęciu statystycznym, to 6. osobowa grupa pijanych warszawiaków [podobno z tego miasta pochodzili poszkodowani] zaatakowała dwójkę przypadkowo napotkanych, również pijanych mężczyzn. To brzmi wiarygodnie, bo w Polsce jest brak kamikadze, rzucających się do walki z 3 krotnie liczniejszym przeciwikiem, nawet "po pijaku"!! Zaatakowani bronili się przed utratą życia - przypominam przypadek grupy pijanych młodzieńców, którzy z nudów skatowali na śmierć przechodnia. Proponuję nie potępiać żadnej ze stron, do czasu 100%owo pewnych wyników dochodzenia. Śledztwo będzie b. utrudnione ponieważ świadkowie również byli mocno pijani:(( Odpowiedz Link Zgłoś
eddynz Re: Zatrzymano jednego z nożowników z Gubałówki? 03.01.07, 17:39 bandziory z gubałowki niech pokażą swoje oblicze.czemu tak ukrywaja łepek tam byli tacy odważni,a teraz mają mokro w gaciach.Brawo Policja. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos eee, na onecie są ich lepsze "portrety" :))) 03.01.07, 17:56 ukłony dla rysownika Odpowiedz Link Zgłoś
milla.m1 Jeszcze nie dawno bajka była inna! 03.01.07, 19:16 jeszcze nie dawno czytałam nie wiem gdzie ale też chyba na tym portalu że tych sześciu samych się prosiło... a teraz że o dziewczyne... albo że bez powodu... ludzie zdecydujcie się!:) Odpowiedz Link Zgłoś