szentong BOR otrzymało sygnał o planowanym zamachu na pr.. 12.01.07, 11:54 pomarzyć fajna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: BOR otrzymało sygnał o planowanym zamachu na 12.01.07, 11:57 Podejrzewam, że wszystko to łgarstwo wydumane przez dwa kurduplowate pisiorki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 dostałem wiadomość .. żona chce mnie zabić ! 12.01.07, 12:14 za głosowanie w ostatnich wyborach na Kaczyńskich !.,. Teraz przynosi mi rachunki i mówi; Ja cie ,cholera zabije za tych Kaczyńskich.. czy BOR mnie ochroni ? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary BOR otrzymało sygnał o planowanym zamachu na pr.. 12.01.07, 12:39 Panowie opanujcie się kto by tam strzelał do takich kurdupli - trafić trudno i przyjemność żadna Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma Porażająca wiadomość!!!. 12.01.07, 12:49 to straszna wiadomosc!!! kto wazylby sie podniesc reke na naszego Premiera?!?!? Swoja droga, to ewidentny znak, ze to wyjatkowo wazna postac w naszym zyciu. Czy ktos slyszal o probie zorganizowania zamachu na jakiegokolwiek poprzedniego premiera (nawet wypadek premiera Millera - chyba najbardziej ewidentne zdarzenie, ktore moznaby tak zakwalifikowac - zostal uznany za spowodowany przez niedopatrzenie pilota). Stad wniosek, ze wszyscy poprzedni dla nikogo nie byli wazni, nawet dla przestepcow. A jeszcze pewnie okaze sie, ze ten Szczur, ktory podobno jeszcze zyje, jest jakas szara eminencja w Platformie Obywatelskiej. Ale to zostanie juz podane w kolejnej potrzebnej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
junker1 Porażająca wiadomość! Ogłośić stan zagrożenia !! 12.01.07, 13:08 Powszechna inwigilacja, mobilizacja!.. ptactwo w niebezpieczeństwie! Odpowiedz Link Zgłoś
szonaj Zamach za paczke fajek 12.01.07, 13:11 Pewnie Grobelny założył się ze współwięźniem o paczke fajek że nastraszy bRACI. Palnoł coś a największa Pipa IV Polski Walczącej chodzi do kibla z ochroniażem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta BOR otrzymało sygnał o planowanym zamachu na pr.. 12.01.07, 13:13 DeGaulle tez robił na siebie "lipne" zamachy, aby w ten sposób uzasadnić pewnego rodzaju represje dla ówczesnej opozycji. "Picowanie" polskich władz zakrawa jednakże na kpinę. Polacy to wprawdzie narodek wrednowaty i głupawy - ale nie aż tak jak myślą obecne władze IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jiunkier i co to będzie?.. a tak lubie kaczke po chłopsku 12.01.07, 13:16 żre "dwoma recami" Odpowiedz Link Zgłoś
szonaj leCHU i Jarusiu i tak nie usprawiedliwicie tego 12.01.07, 13:20 syfu który narobiliści (kryminaliści, faszyści w rządzie, kolesie na stanowiskach)w tym pięknym kraju, mojej ojczyżnie III RZECZPOSPOLITEJ. HISORIA WAS ROZLICZY. Odpowiedz Link Zgłoś
parwardigar ale bzdura.... 12.01.07, 13:17 coś mi się wydaje że pan grobelny chciał zaistnieć w mediach. gdyby to była prawda to szczur i spółka postaraliby się najpierw zlikwidować grobelnego a on chyba aż takim idiotą nie jest żeby podpisywać na siebie wyrok śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
paalestrina2005 A coz mi za zaszczyt "zaistniec"wpolskich mediach? 12.01.07, 13:26 parwardigar napisał: > coś mi się wydaje że pan grobelny chciał zaistnieć w mediach. gdyby to była > prawda to szczur i spółka postaraliby się najpierw zlikwidować grobelnego a on > chyba aż takim idiotą nie jest żeby podpisywać na siebie wyrok śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Re: ale bzdura.... 12.01.07, 13:29 Bzdura raczej dotyczy Kaczyńskich. Kiepski portret z czasów obalania komuny chcą zagłuszyć stwarzaniem pozorów, że teraz komuś zagrażają. Dosyć to wygodne i bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop Coś jest na rzeczy !Tusk się tak dziwnie wyciszył 12.01.07, 13:29 Przecież złe moce już kiedyś próbowały Kaczyńskiego tą samą metodą jak Pańkę . Jeśli do tej pory nie udało się wyjaśnić śmierci Pańki , Falzmana , Karpa, Papały , Baraniny , Saszy no i to ostatniego samobójstwa prokuratora to niech mi nikt nie mówi ,że mam manię prześladowczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop Notes "Wariata" przepadł bez wieści a skasowanego 12.01.07, 13:32 dysku twardego nikt nie próbował odczytać. Popadam w coraz większą paranoję! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Coś jest na rzeczy !Tusk się tak dziwnie wyci 12.01.07, 15:04 Porównanie masz wyjątkowe.... W jednym koszyku: Papała, Pańka i Baranina, Sasza... Wyjątkowy zbiór zagadkowych śmierci... Dodajesz do tego jeszcze próbę zamachu konsumcyjnego na prezydenta i obecnie na premiera....wyjątkowy bigos... A może masz jakieś przecieki (to teraz takie modne), że wszyscy to jeden wielki obóz osób poszkodowanych przez szarą sieć i układ? Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop Re: Coś jest na rzeczy !Tusk się tak dziwnie wyci 12.01.07, 16:19 Przypadkowe śmierci w dziwnym zbiegu okoliczności zapobiegły ujawnieniu prawdy o Układzie .Tak , o Układzie! Możesz sobie znowu poużywać na zoologicznym antykomuniście, zacofanym oszołomie i chorym z nienawiści moherze ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Coś jest na rzeczy !Tusk się tak dziwnie wyci 12.01.07, 17:34 szył No właśnie! Musi cóś jest na rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Jakaś epidemia? Najpierw zamach na leppera a teraz 12.01.07, 14:51 na premiera.A kto będzie dogladał kota? I bizony. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 pytanie do forunowiczow************* 12.01.07, 15:10 wiem ze to nie na temat ale czy ktos moglby mi wytlumaczyc jak to jest ze w artykule na temat rzekomego ojcostwa Leppera dziecka pani Krawczyk ponad 300 postow poprostu zniknelo? a moze to zamach stanu na GW? Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Czarne scenariusze dla kartofla: 13.01.07, 16:59 1) Zamach bombowy: www.youtube.com/watch?v=iN3fZ7kcakY 2) Śmierć w płomieniach: www.youtube.com/watch?v=eO5LePNzVg0 3) BRATOBÓJSTWO: www.youtube.com/watch?v=I2QhYj3e1dM Odpowiedz Link Zgłoś