Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d...

26.01.07, 07:50
Porzuciłem politykę, bo Kaczyński mi kazał...Żałosny chłopczyk...
Obserwuj wątek
    • ontos2 Porzucił politykę dla forsy lekkiej 26.01.07, 07:53
      łatwej i dużej.Co daje w zamian? Ano głupi uśmiech , ignorancję i pewność
      siebie.
      • skubi6 Nam też z tym dobrze 26.01.07, 08:22
        Gdyby jeszcze Kazio spróbował swych sił uczciwie... na przykład w jakimś
        niepaństwowym banku.

Więcej o Kaziu: www.skubi.net/komisarz.html
        O jeszcze ważniejszym bankierze: www.skubi.net/bank.html
        • resdes Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczory, 26.01.07, 09:00
          dorny, edgary i poaru równie prawdziwych Polaków mających problemy z
          wysławianiem się po polsku. Pewnie w domu mówiło się w jakimś narzeczu.
          • emenefix Ehh. Politycy lewicy i PO mogą mu nogi myć 26.01.07, 09:07
            co najwyzej. Szkoda ze odchodzisz. PRzeciez nikt w polskiej polityce nie dorasta
            ci do piet Kazik! Mam andzieje ze wrocisz
            • navaira Re: Ehh. Politycy lewicy i PO mogą mu nogi myć 26.01.07, 09:18
              KM: "Musimy pewnie częściej się spotykać. Teraz już jak polityk z biznesmenem"
              A niedługo już jak polityk z nauczycielem fizyki!

Emenefix: "PRzeciez nikt w polskiej polityce nie dorasta ci do piet Kazik! Mam
              andzieje ze wrocisz"

To PR dużymi literami to jak rozumiem pomyłka freudowska
              • zorro_zx Re: Ehh. Politycy lewicy i PO mogą mu nogi myć 26.01.07, 09:32
                Yes! Yes1 Yes! Kazio gada, że jest ważny, że podejmuje decyzje, że jest coś
                wart. Mam nadzieję, że w to nie wierzy, bo wtedy byłby jeszcze głupi. Zresztą,
                jako były członek katolowego ZCHN-u ma klapy na oczach i gen wiary "A".
                • bs001 to wróć do szkoły za 1500 brutto cieniasie 26.01.07, 10:12
                  a nie staraj się bez kompetencji o posady prezesów banku
                  • lefigaro.fr Kaziowi ze wszystkim dobrze. Jak mu kaczki nasr .. 26.01.07, 12:28
                    ... aja na lysinke tez bedzie mowil, ze mu z tym dobrze, bo cieplo etc.

Jakkolwiek kwaczynscy mu kaza spiewac - basem, falsetem czy dyszkantem - jemu
                    zawsze bedzie OK. Nie ma to jak dobra wycieraczka.
                    • kot9999 Jesli wystapi z pisu, to moze beda z niego ludzie 26.01.07, 12:31
                      • pirulo Re: Jesli wystapi z pisu, to moze beda z niego lu 26.01.07, 13:06
                        No tak tylko, że bez pisu to on co najwyzej moze uczyć fizyki za 2000zł...
                        Niesądze żeby się na to połasił...
          • forresty Re: Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczo 26.01.07, 09:08
            ot i cały kazio - drobny cwaniaczek co to niby polityki nie lubi ale jak trzeba
            było to przebierał nóżkami za fotelem premiera. Teraz mianuje się biznesmenem...
            Tiaaa. Przyjdzie nowa ekipa i zweryfikuje kompetencje pana psora. ciekaw jestem
            który to ban będzie czekał na niego z otwartymi rękoma
          • kagatora Re: Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczo 26.01.07, 09:19
            Wierzycie,że odszedł na dobre? To blagier i cwaniak jakich mało,wyczeka rok,może 10 lat i ogłosi WIELKI POWRÓT dla RATOWANIA OJCZYZNY;)
            Mogę się założyć,że sondaże pokażą 70%zaufania i Kazio przyceluje w najwyższy urząd.Czeka nas prawdopodobnie za lat kilka pajacowaty Prezydent...
          • util Re: Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczo 26.01.07, 11:51
            resdes napisał:

> dorny, edgary i poaru równie prawdziwych Polaków mających problemy z
            > wysławianiem się po polsku. Pewnie w domu mówiło się w jakimś narzeczu.

Nie, to taka rodzinna tradycja hodowania polipów.
      • tolek31 Re: Porzucił politykę dla forsy lekkiej 26.01.07, 09:33

• dybko2 Re: Porzucił politykę dla forsy lekkiej 26.01.07, 11:11
        Dostł od Jareczka centralnego kopa.Stąd ten głupi usmiech.
    • xxmarceli Chyba polityka porzuciła Marcinkiewicza, a może 26.01.07, 08:00
      wybory na prezesa PKO BP były ustawione i Kaziu ma cynk, że wygrał?
      • koloratura1 Re: Chyba polityka porzuciła Marcinkiewicza, a mo 26.01.07, 08:24
        xxmarceli napisał:

> wybory na prezesa PKO BP były ustawione i Kaziu ma cynk, że wygrał?

A co, masz jakieś wątpliwości?

A a'propos zadowolenia - wcale się nie dziwię; fucha jak rzadko: robota żadna,
        odpowiedzialność mniejzsza niż babci klozetowej na dworcu PKP, a forsa - dla
        przeciętnego zjadacza chleba - niewyobrażalna.
    • silesius.monachijski.0 Wrócisz,Kaziu,wrócisz. Przecież ty nic nie umiesz. 26.01.07, 08:01
      • koloratura1 Re: Wrócisz,Kaziu,wrócisz. Przecież ty nic nie... 26.01.07, 08:29
        ...umiesz.

Nie szkodzi. Na stanowisku prezesa banku (państwowego) nie trzeba nic umieć, ani
        się na niczym znać. Warunkiem nieodzownym, ale i wystarczającym, jest znajomość
        z którymś z Kaczorów. Vide - Skrzypek.
    • fraglesi67 money, money, money... 26.01.07, 08:01
      Nie jesteś głupi Kaziu, prawda ?
    • grundol1 przeczekać kaczki 26.01.07, 08:12
      Przeczeka kaczki i wróci. Nawet marionetka ma swój próg wytrzymałości.
      • trabancik posłuszny ZChNowiec 26.01.07, 08:16
        kaczor kazał Kazimierz posłuchał, kaczor pozwoli Kazimierz wróci
        .... no chyba że obecnie oczekuje poleceń od o. z Torunia
        • resdes Od Ojca Rezydenta? 26.01.07, 09:02
          Czy od jego agenta prowadzącego?
      • koloratura1 Re: przeczekać kaczki 26.01.07, 08:31
        grundol1 napisał:

> Przeczeka kaczki i wróci. Nawet marionetka ma swój próg wytrzymałości.

Jak "przeczeka kaczki", to może się zdarzyć, że wróci ... do Gorzowa.
    • mortenpl Marcinek wielki biznesmen 26.01.07, 08:18
      Taki z niego biznesmen jak z koziej du*y trąba!
    • krawat23 Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 08:24
      Jesli porzucił politykę, to pewnie wróci do szkoły uczyć dzieci........
    • sraczynski Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 08:30
      To już o nim nie piszcie, niech medialnie zdechnie ta marionetka. Dajcie tylko znać jak zostanie prezesem PKO, bym wiedział kiedy pozamykac w nim konta.
      • pierot6 Kaczyńscy wykończyli Kazia...Czas na Ziobre... 26.01.07, 08:34
        Tego pajacyka też wykończą... Za bardzo ich wyprzedził!..Bracia są mściwi...
    • stinger47 jak to porzuciłem ???? 26.01.07, 08:45
      Przeciez to Kaczynski go wypieprzyl, a nie sam coś porzucil.
    • zazizuza Kaziu - do szkoły marsz! 26.01.07, 08:49
      Czy nauczyciel informatyki moze liczyc na jakies odpowiednio wysokie i intratne
      stanowisko bankowe? Oczekuje propozycji.
    • jjjnjankowski Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 08:52
      Kaziu zmadrzal? Dziwne u pisowca!
    • fmichus Kaziu - to polityka ciebie porzuciła. 26.01.07, 08:53
      Ciekawe czy w domu też jesteś tylko p.o. ????
      • pierot6 Kazio, to porzucone dziecko J.Kaczyńskiego... 26.01.07, 09:06
        wyrodny ojciec...
      • avroml A przed miesiącem... 26.01.07, 09:08
        KAziu pisał na swoim blogu (cytuję z pamięci): ...jeszcze wrócę do polityki. Ja to wiem. Jestem zwierzęciem politycznym.

Smiech na sali...
    • jola_bzyku Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:10
      w przeciwieństwie do Tuska który, chodzi z pianą w narożnikach ust
      • nierzucekamieniem Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,....??????!! 26.01.07, 09:13
        jesli ten pan ma dla ciebie klase to rozumiem ze muzyke Rubika uwazasz za dzielo
        sztuki a Taniec z gwiazdami jest Twoim ulubionym....ta sama klasa
      • hohoho7 Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:18
        klasę???
        ...A kaczka siedzi i zawija je w te sreberka
        • jelophgw Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:43
          Jeżeli nie widzisz różnicy w klasie m-dzy panem Kazimierzem, a Donaldem - na
          korzyść pana Kazimierza, to pozostaje ci tylko szczekać na forum, lub pisać
          posty dla wyborczej
          • nierzucekamieniem Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:45
            "...to pozostaje ci tylko szczekać na forum..." no i widac cala twoja klase w
            stylu pana kazia :)
            • jelophgw Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:53
              Innego języka nie jesteś w stanie zrozumieć - poczytaj swoje posty
              • nierzucekamieniem Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 13:08
                popatrz w lustro....zrobily ci sie zajady :)
    • kaczy_mozdzek Kazik 26.01.07, 09:19

• kaczy_mozdzek W jakim świecie ty żyjesz? 26.01.07, 09:26
        Przejrzyj wreszcie!!

Zostałeś wyru...ny, przej..any i porzucony!!

Zbliżają się studniówki.
        Rozerwij się trochę i spadaj!
    • zorro_zx Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 09:27
      Nie porzucił, tylko Jaruś zdecydował, że już może zostać premierem (ludziska
      odetchnęli nieco po szoku "kaczka-prezydent" i mogli łatwiej przełknąć
      "kaczkę-premiera"). Fizyk będzie finansistą. Chociaż czemu nie. W bankach na
      wysokich stanowiskach fachowca nie uświadczysz (tylko byli wojskowi, kolesie
      partyjni).
      • szoszan Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 09:35
        Może i to cwaniackie,ale ma facet rację.Podobnie jak W.Walendziak. Kasa
        większa, a ryzyko(polityczne) mniejsze, przynajmniej w niepaństwowym
        biznesie.Gronkiewicz-Waltz też powinna tak zrobić.
      • zaffaran Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 09:41
        Rany, ale palant.On chyba naprawde uwierzyl, ze jest super politykiem-wycofal
        sie u szczytu powodzenia, a teraz bedzie swietnym biznesmenem.Dla niektorych
        slowa : honor i godnosc, to sa pojecia abstrakcyjne. I dlatego twierdze, ze
        Marionetkiewicz jeszcze wyplynie.( chce tez przypomniec, ze nie tylko oliwa na
        wierzch wyplywa. G...tez.
    • p_iki biznesmen hahahahaha 26.01.07, 09:49
      taki z niego biznesmen jak z koziej dupy traba
      • stara_twojej_starej Re: biznesmen hahahahaha 27.01.07, 00:17
        p_iki napisał:

> taki z niego biznesmen jak z koziej dupy traba

myślę, że z koziej dupy lepsza trąba niż z kaczyńskich politycy...
        kaczyńscy to ścierwa.
        ----
        swsts.blox.pl/html
    • freelancer_1 O rok za późno, gorzowski cieniasie!!! 26.01.07, 09:50
      Wracaj do szkółki i swoich nieuków! Trzymaj się z dala od banków i gospodarki - a sukces murowany!!!
      • zaffaran Re: O rok za późno, gorzowski cieniasie!!! 26.01.07, 09:54
        Sukces?Czyj sukces- no chyba nie uczniow? Kaziu po latach obijania sie po
        polityce juz chyba nic nie umie!
    • gdkj Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 09:58
      "Ostatni wpis na blogu byłego premiera poświęcony jest przede wszystkim
      dziennikarzom, a raczej ich unikaniu. - Nie udzielałem wywiadów, nie
      komentowałem wydarzeń, odmawiałem dziennikarzom jakichkolwiek wypowiedzi - pisze
      Marcinkiewicz i dodaje, że i tak "każde grzecznościowe zdanie wykorzystają i
      piszą na tej podstawie spory tekst"."
      bidak nie pomyślał ,że dziennikarze jego blog znajdą...
      pozdrawiam.
    • vidi12 Kazio to dobry chłopina - tyle, że głupii i zbędny 26.01.07, 10:00
      • kolter Re: Kazio to dobry chłopina - tyle, że głupii i z 26.01.07, 10:03
        Kazio moze nie jest glupi , jest poprostu zachukany przez te dwa pawiany!!
    • omcrew kaziu nam tez z tym dobrze!!! 26.01.07, 10:03
      tylko nie wiem czy bedzie z tym dobrze klientom pko
    • vidi12 Z Kazia biznesmen - jak z koziej cipy armata 26.01.07, 10:04
      • stara_twojej_starej Re: Z Kazia biznesmen - jak z koziej cipy armata 27.01.07, 00:19
        No, ba... i pewnie ta armata byłaby milion razy lepsza niż z kaczyńskich politycy...
        kaczyńscy to śmiecie.
        ----
        swsts.blox.pl/html
    • hardy01 Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 10:04
      Biznesmen?? Po politycznym mianowaniu??? Chyba polityczny komisarz w firmie -
      bez kompetencji i doświadczenia.
    • wahlrich czy poprzesz jana i kazia w nowej partii??? 26.01.07, 10:34
      pytam z ciekawosci. wyglada na to ze chlopaki cos kombinuja i wkrotce moga
      niezle namieszac. nie przepadam za kaziem a i jan nie jest do konca z mojej
      bajki ale rozwazylbym poparcie dla tej dwojki. koalicja i opozycja w obecnej
      postaci jestem juz baaardzo zmeczony. pozdrawiam
    • olus_stad Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 10:37
      Jak zwykle swietne zdjecie premiera:)))
      • avroml Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 11:04
        Gratuluje Kaziowi konsekwencji, a klientom banku, ktory bedzie prowadzil, odpowiedzialnego prezesa.

Wpis z kaziowego pamiętnika 19 grudnia 2006
        Trudna decyzja
        "Potrzebuję samodzielności. Wiem, że jestem „zwierzem politycznym”. Nie chcę odchodzić z polityki. A przynajmniej nie daleko."

kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/2,ID157586393,index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka