rhc44 26.01.07, 07:50 Porzuciłem politykę, bo Kaczyński mi kazał...Żałosny chłopczyk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontos2 Porzucił politykę dla forsy lekkiej 26.01.07, 07:53 łatwej i dużej.Co daje w zamian? Ano głupi uśmiech , ignorancję i pewność siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Nam też z tym dobrze 26.01.07, 08:22 Gdyby jeszcze Kazio spróbował swych sił uczciwie... na przykład w jakimś niepaństwowym banku. Więcej o Kaziu: www.skubi.net/komisarz.html O jeszcze ważniejszym bankierze: www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczory, 26.01.07, 09:00 dorny, edgary i poaru równie prawdziwych Polaków mających problemy z wysławianiem się po polsku. Pewnie w domu mówiło się w jakimś narzeczu. Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Ehh. Politycy lewicy i PO mogą mu nogi myć 26.01.07, 09:07 co najwyzej. Szkoda ze odchodzisz. PRzeciez nikt w polskiej polityce nie dorasta ci do piet Kazik! Mam andzieje ze wrocisz Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Ehh. Politycy lewicy i PO mogą mu nogi myć 26.01.07, 09:18 KM: "Musimy pewnie częściej się spotykać. Teraz już jak polityk z biznesmenem" A niedługo już jak polityk z nauczycielem fizyki! Emenefix: "PRzeciez nikt w polskiej polityce nie dorasta ci do piet Kazik! Mam andzieje ze wrocisz" To PR dużymi literami to jak rozumiem pomyłka freudowska Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Ehh. Politycy lewicy i PO mogą mu nogi myć 26.01.07, 09:32 Yes! Yes1 Yes! Kazio gada, że jest ważny, że podejmuje decyzje, że jest coś wart. Mam nadzieję, że w to nie wierzy, bo wtedy byłby jeszcze głupi. Zresztą, jako były członek katolowego ZCHN-u ma klapy na oczach i gen wiary "A". Odpowiedz Link Zgłoś
bs001 to wróć do szkoły za 1500 brutto cieniasie 26.01.07, 10:12 a nie staraj się bez kompetencji o posady prezesów banku Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Kaziowi ze wszystkim dobrze. Jak mu kaczki nasr .. 26.01.07, 12:28 ... aja na lysinke tez bedzie mowil, ze mu z tym dobrze, bo cieplo etc. Jakkolwiek kwaczynscy mu kaza spiewac - basem, falsetem czy dyszkantem - jemu zawsze bedzie OK. Nie ma to jak dobra wycieraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Jesli wystapi z pisu, to moze beda z niego lu 26.01.07, 13:06 No tak tylko, że bez pisu to on co najwyzej moze uczyć fizyki za 2000zł... Niesądze żeby się na to połasił... Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczo 26.01.07, 09:08 ot i cały kazio - drobny cwaniaczek co to niby polityki nie lubi ale jak trzeba było to przebierał nóżkami za fotelem premiera. Teraz mianuje się biznesmenem... Tiaaa. Przyjdzie nowa ekipa i zweryfikuje kompetencje pana psora. ciekaw jestem który to ban będzie czekał na niego z otwartymi rękoma Odpowiedz Link Zgłoś
kagatora Re: Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczo 26.01.07, 09:19 Wierzycie,że odszedł na dobre? To blagier i cwaniak jakich mało,wyczeka rok,może 10 lat i ogłosi WIELKI POWRÓT dla RATOWANIA OJCZYZNY;) Mogę się założyć,że sondaże pokażą 70%zaufania i Kazio przyceluje w najwyższy urząd.Czeka nas prawdopodobnie za lat kilka pajacowaty Prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Nam z tym BARDZO dobrze. jeszcze by tak kaczo 26.01.07, 11:51 resdes napisał: > dorny, edgary i poaru równie prawdziwych Polaków mających problemy z > wysławianiem się po polsku. Pewnie w domu mówiło się w jakimś narzeczu. Nie, to taka rodzinna tradycja hodowania polipów. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Porzucił politykę dla forsy lekkiej 26.01.07, 11:11 Dostł od Jareczka centralnego kopa.Stąd ten głupi usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmarceli Chyba polityka porzuciła Marcinkiewicza, a może 26.01.07, 08:00 wybory na prezesa PKO BP były ustawione i Kaziu ma cynk, że wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Chyba polityka porzuciła Marcinkiewicza, a mo 26.01.07, 08:24 xxmarceli napisał: > wybory na prezesa PKO BP były ustawione i Kaziu ma cynk, że wygrał? A co, masz jakieś wątpliwości? **************************** A a'propos zadowolenia - wcale się nie dziwię; fucha jak rzadko: robota żadna, odpowiedzialność mniejzsza niż babci klozetowej na dworcu PKP, a forsa - dla przeciętnego zjadacza chleba - niewyobrażalna. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.0 Wrócisz,Kaziu,wrócisz. Przecież ty nic nie umiesz. 26.01.07, 08:01 Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wrócisz,Kaziu,wrócisz. Przecież ty nic nie... 26.01.07, 08:29 ...umiesz. Nie szkodzi. Na stanowisku prezesa banku (państwowego) nie trzeba nic umieć, ani się na niczym znać. Warunkiem nieodzownym, ale i wystarczającym, jest znajomość z którymś z Kaczorów. Vide - Skrzypek. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 money, money, money... 26.01.07, 08:01 Nie jesteś głupi Kaziu, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 przeczekać kaczki 26.01.07, 08:12 Przeczeka kaczki i wróci. Nawet marionetka ma swój próg wytrzymałości. Odpowiedz Link Zgłoś
trabancik posłuszny ZChNowiec 26.01.07, 08:16 kaczor kazał Kazimierz posłuchał, kaczor pozwoli Kazimierz wróci .... no chyba że obecnie oczekuje poleceń od o. z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: przeczekać kaczki 26.01.07, 08:31 grundol1 napisał: > Przeczeka kaczki i wróci. Nawet marionetka ma swój próg wytrzymałości. Jak "przeczeka kaczki", to może się zdarzyć, że wróci ... do Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mortenpl Marcinek wielki biznesmen 26.01.07, 08:18 Taki z niego biznesmen jak z koziej du*y trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 08:24 Jesli porzucił politykę, to pewnie wróci do szkoły uczyć dzieci........ Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 08:30 To już o nim nie piszcie, niech medialnie zdechnie ta marionetka. Dajcie tylko znać jak zostanie prezesem PKO, bym wiedział kiedy pozamykac w nim konta. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyńscy wykończyli Kazia...Czas na Ziobre... 26.01.07, 08:34 Tego pajacyka też wykończą... Za bardzo ich wyprzedził!..Bracia są mściwi... Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 jak to porzuciłem ???? 26.01.07, 08:45 Przeciez to Kaczynski go wypieprzyl, a nie sam coś porzucil. Odpowiedz Link Zgłoś
zazizuza Kaziu - do szkoły marsz! 26.01.07, 08:49 Czy nauczyciel informatyki moze liczyc na jakies odpowiednio wysokie i intratne stanowisko bankowe? Oczekuje propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 08:52 Kaziu zmadrzal? Dziwne u pisowca! Odpowiedz Link Zgłoś
fmichus Kaziu - to polityka ciebie porzuciła. 26.01.07, 08:53 Ciekawe czy w domu też jesteś tylko p.o. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kazio, to porzucone dziecko J.Kaczyńskiego... 26.01.07, 09:06 wyrodny ojciec... Odpowiedz Link Zgłoś
avroml A przed miesiącem... 26.01.07, 09:08 KAziu pisał na swoim blogu (cytuję z pamięci): ...jeszcze wrócę do polityki. Ja to wiem. Jestem zwierzęciem politycznym. Smiech na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:10 w przeciwieństwie do Tuska który, chodzi z pianą w narożnikach ust Odpowiedz Link Zgłoś
nierzucekamieniem Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,....??????!! 26.01.07, 09:13 jesli ten pan ma dla ciebie klase to rozumiem ze muzyke Rubika uwazasz za dzielo sztuki a Taniec z gwiazdami jest Twoim ulubionym....ta sama klasa Odpowiedz Link Zgłoś
hohoho7 Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:18 klasę??? ...A kaczka siedzi i zawija je w te sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
jelophgw Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:43 Jeżeli nie widzisz różnicy w klasie m-dzy panem Kazimierzem, a Donaldem - na korzyść pana Kazimierza, to pozostaje ci tylko szczekać na forum, lub pisać posty dla wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
nierzucekamieniem Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:45 "...to pozostaje ci tylko szczekać na forum..." no i widac cala twoja klase w stylu pana kazia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jelophgw Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 09:53 Innego języka nie jesteś w stanie zrozumieć - poczytaj swoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
nierzucekamieniem Re: Przynajmniej ma jakąś klasę,.... 26.01.07, 13:08 popatrz w lustro....zrobily ci sie zajady :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek W jakim świecie ty żyjesz? 26.01.07, 09:26 Przejrzyj wreszcie!! Zostałeś wyru...ny, przej..any i porzucony!! Zbliżają się studniówki. Rozerwij się trochę i spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 09:27 Nie porzucił, tylko Jaruś zdecydował, że już może zostać premierem (ludziska odetchnęli nieco po szoku "kaczka-prezydent" i mogli łatwiej przełknąć "kaczkę-premiera"). Fizyk będzie finansistą. Chociaż czemu nie. W bankach na wysokich stanowiskach fachowca nie uświadczysz (tylko byli wojskowi, kolesie partyjni). Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 09:35 Może i to cwaniackie,ale ma facet rację.Podobnie jak W.Walendziak. Kasa większa, a ryzyko(polityczne) mniejsze, przynajmniej w niepaństwowym biznesie.Gronkiewicz-Waltz też powinna tak zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 09:41 Rany, ale palant.On chyba naprawde uwierzyl, ze jest super politykiem-wycofal sie u szczytu powodzenia, a teraz bedzie swietnym biznesmenem.Dla niektorych slowa : honor i godnosc, to sa pojecia abstrakcyjne. I dlatego twierdze, ze Marionetkiewicz jeszcze wyplynie.( chce tez przypomniec, ze nie tylko oliwa na wierzch wyplywa. G...tez. Odpowiedz Link Zgłoś
p_iki biznesmen hahahahaha 26.01.07, 09:49 taki z niego biznesmen jak z koziej dupy traba Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: biznesmen hahahahaha 27.01.07, 00:17 p_iki napisał: > taki z niego biznesmen jak z koziej dupy traba myślę, że z koziej dupy lepsza trąba niż z kaczyńskich politycy... kaczyńscy to ścierwa. ---- swsts.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 O rok za późno, gorzowski cieniasie!!! 26.01.07, 09:50 Wracaj do szkółki i swoich nieuków! Trzymaj się z dala od banków i gospodarki - a sukces murowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: O rok za późno, gorzowski cieniasie!!! 26.01.07, 09:54 Sukces?Czyj sukces- no chyba nie uczniow? Kaziu po latach obijania sie po polityce juz chyba nic nie umie! Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 09:58 "Ostatni wpis na blogu byłego premiera poświęcony jest przede wszystkim dziennikarzom, a raczej ich unikaniu. - Nie udzielałem wywiadów, nie komentowałem wydarzeń, odmawiałem dziennikarzom jakichkolwiek wypowiedzi - pisze Marcinkiewicz i dodaje, że i tak "każde grzecznościowe zdanie wykorzystają i piszą na tej podstawie spory tekst"." bidak nie pomyślał ,że dziennikarze jego blog znajdą... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kazio to dobry chłopina - tyle, że głupii i z 26.01.07, 10:03 Kazio moze nie jest glupi , jest poprostu zachukany przez te dwa pawiany!! Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew kaziu nam tez z tym dobrze!!! 26.01.07, 10:03 tylko nie wiem czy bedzie z tym dobrze klientom pko Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Z Kazia biznesmen - jak z koziej cipy armata 27.01.07, 00:19 No, ba... i pewnie ta armata byłaby milion razy lepsza niż z kaczyńskich politycy... kaczyńscy to śmiecie. ---- swsts.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym d.. 26.01.07, 10:04 Biznesmen?? Po politycznym mianowaniu??? Chyba polityczny komisarz w firmie - bez kompetencji i doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich czy poprzesz jana i kazia w nowej partii??? 26.01.07, 10:34 pytam z ciekawosci. wyglada na to ze chlopaki cos kombinuja i wkrotce moga niezle namieszac. nie przepadam za kaziem a i jan nie jest do konca z mojej bajki ale rozwazylbym poparcie dla tej dwojki. koalicja i opozycja w obecnej postaci jestem juz baaardzo zmeczony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 10:37 Jak zwykle swietne zdjecie premiera:))) Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: Marcinkiewicz: Porzuciłem politykę i mi z tym 26.01.07, 11:04 Gratuluje Kaziowi konsekwencji, a klientom banku, ktory bedzie prowadzil, odpowiedzialnego prezesa. Wpis z kaziowego pamiętnika 19 grudnia 2006 Trudna decyzja "Potrzebuję samodzielności. Wiem, że jestem „zwierzem politycznym”. Nie chcę odchodzić z polityki. A przynajmniej nie daleko." kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/2,ID157586393,index.html Odpowiedz Link Zgłoś