jeff.lebowski 28.01.07, 13:04 Dobrze, ze wszyscy cali i zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irini Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 13:07 Moglibyście trafniej dobierać tytuły - ostatnio jak wg Gazety samolot lądował "awaryjnie" to była próba porwania i od razu o tym pomyślałam. Po co straszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jurate Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 13:10 a miałem byc pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 13:10 Centralwings - nigdy tym nie polece. Notoryczne zmiany terminow wylotow, usterki i opoznienia tez nadzywczaj czesto sie przytrafiaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 13:17 Przecież każdego dnia TYSIĄCE samolotów jest odladzanych. Dlaczego zatem ten smród pojawił się akurat w CW? Moim zdaniem, wynika to z wieku maszyn CW - jednak latek kilkanaście to tak jak my po siedemdziesiątce ;) mx Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg nie wiesz - nie pisz ---- piszesz - wiedz 28.01.07, 13:56 nieprawda, akurat w przypadku samolotów wiek ma drugorzędne znaczenie przy odpowiednim serwisie. Taki 35-letni L1011 to ciągle świetny i bezpieczny samolot. Linie modernizują sprzęt bo nowsze modele są cichsze, bardziej oszczędne itd ale wiesz ile starych aeroplanów lata w USA? Omawiana sytuacja mogła być równie dobrze zawiniona przez obsługę naziemną która mogła nalać płynu nie tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: nie wiesz - nie pisz ---- piszesz - wiedz 28.01.07, 19:59 Ja jednak pozostanę przy swoim zdaniu i w przypadku linii CW twierdzę, że niektóre ich maszyny są już bardzo mocno wyeksploatowane. Chociaż zgodzę się, że wielce prawdopodobnym jest błąd obsługi naziemnej. A Ty nie pisz nikomu więcej tak jak w temacie Twojej wypowiedzi powyżej bo nie masz pojęcia kim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
hki Re: Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 14:37 Wiek tej amszyny to akurat 10 lat, więc jest to maszyna stosunkowo "mloda" jak na warunki lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 13:42 Ustarka jakich wile codziennie, samolot rzecz mechaniczna a mechanizmy mają to do siebie że się psuja czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 14:11 Dziwny zapach w samolocie tanich linii z Polski do Dublina? Przecież to stały punkt programu! To niestety pachniemy tak my, Polacy. Od razu czuć, do jakiej pracy się leci... Odpowiedz Link Zgłoś
29071978j Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 15:30 JAK MOŻNA SPRAWDZIĆ USTERKĘ SAMOLOTU W 3 GODZINY? I NA DODATEK DOJŚĆ DO WNIOSKU , ŻE USTERKI" NIE BYłO"? WIĘC SKĄD TEN "PRZYKRY ZAPACH"?JEŻELI NADAL BĘDĄ DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE PIENIĄDZE, TO NIE UNIKNIEMY KATASTROF LOTNICZYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
29071978j Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 15:54 Dlaczego wszystkie serwisy informacyjne podają tylko,że na pokładzie pojawił się "niemiły zapach"? Przecież pojawił się również DYM!Wiem, bo tym samolotem leciała moja siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
29071978j Awaryjne lądowanie samolotu Wrocław-Dublin 28.01.07, 15:57 CZY W OGÓLE TEN SAMOLOT JUŻ WYLĄDOWAŁ W DUBLINIE? Odpowiedz Link Zgłoś