Dodaj do ulubionych

Lepper: Prokuratura działa przeciwko mnie polit...

09.02.07, 09:04
Przecież prokuratura jest w rękach PiSu. I co Pan na to panie Lepper?
Obserwuj wątek
    • basia Lepper: Prokuratura działa przeciwko mnie polit... 09.02.07, 09:04
      Endrju, zbuntuj sie. Bedziesz bohaterem.
      • sumienie.lk Wsadzić go do pierdla i szukać paragrafu !!!! 09.02.07, 09:09
        Na Leppera paragraf na pewno się znajdzie. Ale koniecznie razem z Lepperem
        trzeba wsadzić aktualnego premiera, żeby nie mataczył w obawie przed utratą
        stołka spowodowaną rozpadem kołalicji.
        • util Co za frajer z Jędrusia... 09.02.07, 09:17
          Jeszcze wczoraj rano nie miał zastrzeżeń do działań prokuratury. Posadzili
          radnego to i Jędrek pełne portki ledwo w ręku utrzymać może. Rolnicy mają go
          dość, klasa średnia nienawidzi od czasu linczu na urzędniku, a teraz i
          prokuratura dobiera mu się do skóry.

Jędruś... Sen się kończy. Ostro było, poszalałeś, a teraz czas na prycze.
          Zasłużyłes na to jak mało kto.
          • jimmyjazz A wczoraj twierdził że prokuratura dobrze pracuje 09.02.07, 10:03
            Jeszcze wczoraj jędruś chwalił prokuraturę za to jak pracuje w sprawie
            seksafery. A dzisiaj mu się już odwidziało. ooojjj

Zresztą poza jędrusiem to nikt działań prokuratury nie widzi. Jak dla mnie to
            mydlenie oczu.
          • troll7777 co za czasy ze trzeba komentowac wymioty Andrzeja 09.02.07, 10:24
            no bo trudno to nazwac wypowiedziami. koalicja knurow z eunuchami. kropka.
            patrzcie i podziwiajcie mili panstwo - dlugo Polska drugiej takiej miec nie
            bedzie! haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich
          • jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 09.02.07, 10:36
            Samoobrona to siła Narodu.
            Przekonało się o tym wielu.
            Prowokacje prokuratury,sądów itp. służą tylko umocnieniu tej organizacji.
            • mitreades Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 09.02.07, 10:52
              jola_z_dywit6 napisała:

> Samoobrona to siła Narodu.

Jolka, nie kompromituj się. Zdolna, przystojna, a skończyła w rynsztoku Samoobrony.
              • jola_z_dywit6 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 09.02.07, 11:08
                Tobie chłopku roztropku się skończyło konstruktywne postrzeganie rzeczywistości.
                • bogdantadus "Konstruktywne postrzeganie rzeczywistości"?Dobre! 09.02.07, 11:19
                  Samoobrona postrzega rzeczywistosc bardzo konstrukcyjnie - nie biorac pod uwage faktow, albo dopasowujac je do własnych chorych i kruchych konstrukcji!
                  Pierwszy raz powiedziałas cos, co z rzeczywistoscia ma cokolwiek wspolnego. Brawo!
                • el_bigos Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 09.02.07, 11:24
                  nie myślałaś może kiedyś żeby się poważnie zająć kabaretem?
                • mitreades Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 09.02.07, 11:29
                  Zastanawiam się, Jolka, jak twój mąż wytrzymuje z taką pyskatą babą.
            • pis_dolot **S___A___M___O___G___W___A___Ł__ _T** 09.02.07, 12:22
            • babette666 D z i e w k o s t a j e n n a !! 09.02.07, 14:34
              SOrbona to H.I.V. dla Polski
              przekonalo sie o tym wielu
              dzialania prokuratora, sadow, itp sluza zniszczeniu tej zgorszonej moralnie i
              przestepczej organizacji
              dziewko stajenna przestan pouczac innych i wez sie za widly, do obory!!!!!
              jalowki doic
        • aglo11 Re: Wsadzić go do pierdla i szukać paragrafu !!!! 09.02.07, 13:16
          sumienie.lk; ten Twój globus ma czerwone pod spodem, inna sprawa to takiej
          rozgłośni brukowej wywiadów się nie udziela , niech redaktorzy tego radia jadą
          do Szwecji na wywiad z Stefanem Michnikiem.
          www.polonica.net/komunistyczni_zbrodniarze.htm
    • gilu33 Słusznie robi prokuratura,w bandzie kryminalistów 09.02.07, 09:11
      o nazwie Samoobrona wciąz dochodzi do łamania prawa,więc niech Lepper,herszt
      tej bandy nie dziwi sie tak bardzo
    • kinoman1920 Re: Lepper: Prokuratura działa przeciwko mnie pol 09.02.07, 09:13
      Przeciez niedawno mowil, ze prokuratura dobrze dziala. Ze jesli jakis posel jest podejrzany to trzeba to
      sprawdzic i on nie bedzie przeszkadzac.

Andrew jest znany chyba ze tego ze w dni parzyste podkresla swoja lojalnosc wobec rzadu, a w
      nieparzyste grozi odejsciem z koalicji.
      I tylko media karmia ludzi tym kretynem, ktory nie ma niczego do powiedzenia poza faktem ze ma
      brudne gacie...

kinoman.wordpress.com
      • meandrypolityczne Re: Lepper: Prokuratura działa przeciwko mnie pol 09.02.07, 09:59
        Był przed laty kasowy film "Niepotrzebni mogą odejść" Teraz do "Niepokorni ..."
        Pragmatyk
    • tetradrachma niewiele działań ludzi z PiS-u budzi moje 09.02.07, 09:35
      poparcie. Popieram działania ministra Ziobro w przedmiocie naprawy polskiego
      prawa. Abstrahując, że Ziobro, w przeciwięństwie do swego prycypała, zna się na
      prawie to na dodatek poprawnie po polsku mówi. Co do działań prokuratury wobec
      Leppera i jego partii mam nadzieję, że nie bedzie się kierował względami
      politycznymi, a jedynie przestrzegania prawa.
    • pies_na_lewizne Lepper ma prawo a moze i podstawy aby tak sądzic 09.02.07, 09:44
      Lepper ma prawo a moze i podstawy aby tak sądzic, niestety jednak musi
      zrozumiec ze prokuratora jest NIEZALEZNA od politkow z rzadu i tak wlasnie
      powinno byc.

Wiec Lepper musi pogodzic sie z tym ze prokuratura bedzie wykonywac swoje
      obowiazki summiennie, bezstronnie, i w miare szybko, bez favoryzowania
      kogokolwiec.

Wyobrazcie sobie co by sie dzialo gdyby prokuratura nie dzialala bezstronnie?!

A wiec, panie Lepper, trzeba wszystko zniesc i pozwolic procesowi prawnemu
      posuwac sie naprzod.

Nic natomiast pana nie wstrzymuje od pozwania do sadu mediow ktore naruszyly
      panskie dobra osobiste.
    • junkier --> Milet 09.02.07, 09:47
      --> Milet
      Jak mozesz zadawac takie obrazliwe pytania...
      • vitkabravo junkier... napisz coś o córeczce Prezydenta ! 09.02.07, 11:52
        gdzie cie wcieło łachudro bolszewicka !
    • haen1950 Re: Lepper: Prokuratura działa przeciwko mnie pol 09.02.07, 09:50
      Oho, Jedruś zaczyna rozumieć, kto mu szyje buty. Jaruś z jednej stony obiecuje
      mu bezkarność, z drugiej Ziobro straszy go pryczą. A biedny Jędruś jak pajac,
      głosuje za pociągnięciem sznurka.
    • emka44 Zauważyłem,że... 09.02.07, 09:57
      wicepremier ds.świń nauczył się nowego wyrażenia-"drugie dno"...częstotliwosc
      -ść z jaką z niego korzysta jest zadziwiająca...
      Kaktus
      • meandrypolityczne Re: Zauważyłem,że... 09.02.07, 10:02
        Czyżby miał to być przykład działalności przemytniczej z walizkami z podwójnym
        dnem ? Pragmatyk
      • tetradrachma Re: Zauważyłem,że... 09.02.07, 10:32
        co Cię dziwi ! Przecież Lepper rozumuje prawidłowo: pierwszym dn(a)em jest on
        sam !
    • klara93 Jednak to burak 09.02.07, 10:06
      nadal nie kuma ze to pis chce go załatwić
    • a.k.traper A kim sie maja interesować, mną? 09.02.07, 10:08
    • stasi1 Ale Lepper jest w rządzie!Jeśli prokuratura działa 09.02.07, 10:27
      politycznie to po części jest to z rozkazu Leppera! Przecież Tusk nie może
      powiedzieć prokuraturze ze ma się przygladać lepperowi. Inna sprawa to komu ma
      się ta prokuratura przygladać? Uczciwym ludziom? Przecież co drugi członek
      Samoobrony to przestępca.
    • kormoran21 Lepper: Prokuratura działa przeciwko mnie polit.. 09.02.07, 10:31
      I bardzo dobrze niech prokuratura wreszcie wezmie za pyski kryminalistów z
      samoobrony takich jak Leppera panny Hojarskie Begierówny duet Lyżwińskich
      praktycznie całą bandę samoobrony....
    • awersja Panie Profesorze... 09.02.07, 10:41

...bo prokuratura jest właśnie po to, aby działać przeciwko przestępcom. W
      przeciwieństwie do rządu 4RP - ten jest po to, aby z przestępców robić
      wicepremierów...
      • krzynia.c Lepper::Stołek robi się gorący. 09.02.07, 10:57
        Koniec już bliski ,to tylko kwestia czasu,a krąg coraz ciaśniejszy.Niedługo
        będziemy sie żegnać p. Lepper.
    • kazuyoshi78 Re: Biedny... 09.02.07, 11:09
      Biedny, ukrzywdzony Lepper. I tak od wielu lat :(
      • vitkabravo Leper ... zamiast siedziec, jest wicepremierem ! 09.02.07, 11:51
        Odnow moralna Kaczyńskich !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka