kontik_71 02.03.07, 21:53 Czyzby Kaczorom sie poplecznicy sypali??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina_ja Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś... 02.03.07, 21:54 hehehe Roman, myślałeś, że gładko ci pójdzie, a tu PISuarki cię olały... Odpowiedz Link Zgłoś
memhos Kamasze dostał Durń 02.03.07, 22:04 - i wylecial z rzadu. Moze czas na pana G. i L. niech nam tylko kaczki-ciapki rzadza Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Kamasze dostał Durń 02.03.07, 22:09 A jak by tak p-osłów ubrać w mundurki... ostre, kontrowersyjne, szczere - zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kamasze dostał Durń 02.03.07, 22:37 pirulo napisał: > A jak by tak p-osłów ubrać w mundurki... ******************************************** Ubrać w mundurki, zawiązać rękawy i zamknąć w psychiatryku. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Kamasze dostał Durń 02.03.07, 22:40 I ogolić mi to całe towarzystwo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Berety 02.03.07, 22:59 Podobno dzięwczęta mają nosić berety (moherowe?). A chłopcy? Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Berety 03.03.07, 01:05 Prawie połowa pisdowatych posłów zagłosowała przez pomyłkę za odrzuceniem poprawki??? Sa dwie możliwości, albo połowa pisdowatych posłów się pomyliła, albo połowa pisdowatych posłów to debile. No chyba że połowa posłów ma wyborców za idotów, co wydaje się być najbardziej rozsądnym wytłumaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Dyscyplina partyjna.Jak w PRL.Poseł może być głupi 03.03.07, 07:20 byle głosował jak chcą wodzowie parti. No i mamy tego wyniki. Dziurawe drogi i budżet, braki na szpitale, szkoły i lekarstwa że nie wspomnę o emeryturach. Za to mamy na samoloty mające bronić stołków rządzących, limuzyny mające wozić ich szanowne dupcie i pensyjki podnoszące średnią krajową. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Dyscyplina partyjna.Jak w PRL.Poseł może być 03.03.07, 08:14 "Dziurawe drogi i budżet"- tylko, że wszystkie kraje mają jakąś tam dziurę. Jakoś mówi się o tym, ale nie wspomina, że mamy też aktywa, tak jak każdy kraj. Nie biadol więc... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kamasze dostał Durń 03.03.07, 12:47 maruda.r napisał: > pirulo napisał: > > > A jak by tak p-osłów ubrać w mundurki... > > ******************************************** > > Ubrać w mundurki, zawiązać rękawy i zamknąć w psychiatryku. > Wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 "Kluczowa sprawa" ? 03.03.07, 01:37 Dla Giercia to jest "kluczowa sprawa" ? No to sie juz nie dziwie, ze wszystko sie sypie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
memhos Zaladowac go w mundur! 02.03.07, 21:54 Niech zaczna od ministrow. Giertycha w mundur! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zaladowac go w mundur! 03.03.07, 12:42 memhos napisał: > Niech zaczna od ministrow. Giertycha w mundur! Czemu nie? Wszystkich urzędników państwowych zapakować w mundury, jak to było w Matuszkie Rassiji za cara. Także angielscy urzędnicy kolonialni w Chinach nosili tak gustowne mundurki, że Mao Tse-tung wzorował na nich uniformy dla swoich hunwejbinów. Odpowiedz Link Zgłoś
parambol Odrzucona poprawka o mundurkach.... 02.03.07, 21:54 hehe, ustawiłem sobie fotkę Konia jako tapetę. Żona jak zobaczy to mnie zabije (albo puści pawia) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Mundurki dla członków rządu. 02.03.07, 22:53 Rząd mógłby dać dobry przykład i wprowadzić mundurki dla swoich członków. Ewentualny model mundurku można zobaczyć w Tworkach. Reszta Europy pójdzie z pewnością tym samym śladem. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Idzie nowe 02.03.07, 23:14 Dla czlonków beda prezerwatywy i tym pognebia Romcia ze szczetem. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Odrzucona poprawka o mundurkach. 02.03.07, 21:55 Czesc pisuarow, ktorym w glowach pozostala odrobina zdrowego rozsadku , nie chce sie osmieszac przed znajomymi, za akceptacje chorych pomyslow giertycha. I co z tego ???. Car i Bog pisuarowych zastepow musi tolerowac chore pomysly giertycha bo rozpadnie sie ta kloaczna koalicja... Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś... 02.03.07, 21:55 Romuś, walcz! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Pacany Giertych i Lepper nie widzą co się dzieje ? 02.03.07, 21:55 Pacany Giertych i Lepper nie widzą co się dzieje? Kaczor systematycznie, krok za krokiem robi z nich miazgę. A oni się cieszą że "rządzą". Jeszcze 2 lata i ich poparcie będzie w granicach błędu statystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pacany Giertych i Lepper nie widzą co się dzi 02.03.07, 22:46 dan3iger napisał: > Pacany Giertych i Lepper nie widzą co się dzieje? Kaczor systematycznie, krok > za krokiem robi z nich miazgę. ****************************************** Zgadza się. Najpierw obiecuje poparcie, a potem swojemu mięsu armatniemu daje "wolną rękę" i wykpiwa się poselską wolnością. Odpowiedz Link Zgłoś
aserett Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś... 02.03.07, 21:59 Mam tyle ubrań dla córki po starszym rodzeństwie i kuzynach i żadna siła nie zmusi mnie d9o kupowania jakiegoś mundurka. Czy ten koński łeb nie może zrozumieć ,że nie wszystkich stać na dodatkowe wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Takie mundurki są tez na Zachodzie lewicowcy 02.03.07, 22:02 Na Zachodzie tzn. gdzie dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Na Zachodzie tzn. gdzie dokładnie? 02.03.07, 22:05 > Na Zachodzie tzn. gdzie dokładnie? > Dokładnie w Chinach. Czyli w państwie na zachód od Japoni. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 02.03.07, 22:09 W wielu krajach na Zachodzie to jest całkowicie normalne. Mundurki są po prostu wizytowką szkół a dzieci dzieki strojowi identyfikuja sie ze szkola. Widziałeś uczniów z Anglii czy Australii w takich mundurkach ? Wyborowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 02.03.07, 22:14 > W wielu krajach na Zachodzie to jest całkowicie normalne. Ok, ilu - wymieniłeś trzy. > Mundurki są po prostu wizytowką szkół Najlepszą wizytówką szkoły są jej absolwenci. Najpierw niech to szkolnictwo odzyska dobry poziom. Tylko nie poprzez obniżanie wymagań maturalnych. > a dzieci dzieki strojowi identyfikuja sie ze szkola. OK, ale to ma sens w szkołach dobrych czy w pewnym sensie elitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 02.03.07, 22:40 Podałem przykładowe. Niech będzie jeszcze Wschód jak Japonia, Korea Płd itd Południe to Włochy, Austria itd. Jeszcze ? Powiem ci jeszcze, ze ja tez nosilem mundurek w PRL-u. Widziałeś Japonczyków w szkolnych jednolitych mundurkach ? Napewno widziałeś. Wszystko naraz sie nie zmieni. Od czegos trzeba zacząć. Trzeba wprowadzac stopniowo od małego kroczku. Reszta zalezy tez od gospodarki. W III RP wydoili sporo kasy w tych aferach a społeczenstwo mieli w dvpie. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 02.03.07, 23:27 zgoda, tylko nie nazwałbym tego mundurkami, ale garniturami z herbami szkół. i chodzi tu o szkoły elitarne, za które płaci się grubą kasę. noszenie tych garniturów, to w pewnym sensie manifestacja odrębności w hierarchii społecznej. jeżeli zaś chodzi o pomysł Romka, obawiam się, że dzieci będą skazane na wdziewanie jakichś szmat, które - w przeciwieństwie do szkół zachodnich - mają podkreślać tzw. "równouprawnienie". Odpowiedz Link Zgłoś
emka26 Re: Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 02.03.07, 23:37 Mundurki rowniez w RPA sa norma we WSZYSTKIch szkolach (prywatnych i panstwowych). Podobnie w Australii i Wielkiej BRtyanii. Nie w elitarnych szkolach, ale we WSZYSTKICH. Wyglada to bardzo porzadnie, wszyscy uczniowie sa ubrani jednolicie i nikt nie dyskutuje nad zasadnoscia tego ubioru. Odpowiedz Link Zgłoś
felicjan15 w Anglii tylko w elitarnych prywatnych szkolach 03.03.07, 00:09 gdzie czesne wynosi ponad tysiac funtow (5,5 tys zl) miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 03.03.07, 06:45 > Wyglada to bardzo porzadnie, wszyscy uczniowie sa ubrani jednolicie i nikt nie > dyskutuje nad zasadnoscia tego ubioru. Ja zamierzam kwestionować. Nie widzę żadnego sensu we wszystkim, co jednolite i jednobarwne. Uczennica albo uczeń ma pełne prawo wyrażać swoją osobowość i osobność. I nie chodzi mi o brak jakichkolwiek reguł, o dekolty po pas - tyle że jestem przekonana, że te są akurat skutkiem prania mózgu, jakie dziewczętom sprawiają kolorowe gazetki, wmawiające im, że liczy się tylko podobanie się chłopakom. Chodzi mi przede wszystkim o pozytywny stosunek do tego, co kolorowe i oryginalne, o akceptację bluzek w kolorach tęczy, długich włosów u chłopców, zwariowanych fryzur i biżuterii, o niewmawianie ludziom, że tylko ktoś szary i poważny może być dobrym obywatelem. Nie akceptuję mundurków, bo ogólnie nie akceptuję promowania jednolitości jako czegoś pozytywnego. Polska nie jest jednolita, choć wmawia się to nawet w podręcznikach geografii, każdy człowiek należy do jakiejś mniejszości, każda osoba ma sswoje poglądy i życie wewnętrzne, swoją doskonałą odrębność, i tylko pora przestać ludziom wmawiać, że ideałem jest identyczność! A Romcio tego nie rozumie, dla Romcia przymusowa identyczność i terroryzowanie uczniów, pokazywanie im, że nie są osobami, podmiotami - to sprawy tak kluczowe, że będzie za to robił premierowi awanturę. Na szczęście w PiS są jeszcze jacyś rozsądni ludzie, którzy rozumieją, że nie można rządzić za pomocą przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 03.03.07, 08:23 "Nie widzę żadnego sensu we wszystkim, co jednolite i jednobarwne"- masz rację. Chiny też odchodzą od modelu mundurka.] "Uczennica albo uczeń ma pełne prawo wyrażać swoją osobowość i osobność"- coś w tym jest, ale dlaczego ma to dotyczyć stroju, rozum chyba ważniejszy. Inną sprawą jest to, że pewnych rzeczy nie wypada robić. Sorki, ale ja do pracy nie ubiorę się, jak na plaże, itd. Na wszystko jest czas i miejsce: inaczej do szkoły, pracy, a inaczej na dyskotekę- tego powinno uczyć się dzieci. Jednak mundurki- to lekka przesada i wbrew pozorom, nie uczy tego co powinno, czyli stosownie do okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Na przykład Wlk Brytania, USA, Australia 03.03.07, 10:55 Owszem. Dlaczego nie wprowadzić reguł ubioru i ich przestrzegać? Robi tak wiele szkół czy firm i to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kalislaw Re: Takie mundurki są tez na Zachodzie lewicowcy 02.03.07, 22:45 Precz z faszyzmem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Takie mundurki są tez na Zachodzie lewicowcy 02.03.07, 23:32 tylko ze tam mundurki wynikaja z tradycji i sa raczej powodem do dumy oraz wyróznieniem, a u nas to raczej kojarza sie z ubrankiem dla zeków. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Do diabia 03.03.07, 01:14 --z mundurkami.Czy w oświacie nie ma poważniejszych tematów,które są do rozwiązania.Widocznie nie ma .Giertych zna się na krawiectweie więc niech usiądzie do maszyny i zacznie szyć te mundurki.Może tu się przyda.Nie mogę patrzeć na tego osobnika w postaci konia.Właściwie obrażam konia przecież konie są takie piękne nawet stare szkapy lepiej wyglądają od niego. Irena Odpowiedz Link Zgłoś
flagus Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:01 Hmmm. Proponuje aby piękny Roman wprowadził mundurki w swojej partii. Samoobrona ma "Piękne" biało-czerwone krawaty. LPR może mieć biało-czerwone pasiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:07 Niewierze, okazuje się,że w pisie są jeszcze jacyś trzeżwo myślący ludzie uff gertych spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:28 flagus napisał: > Hmmm. > Proponuje aby piękny Roman wprowadził mundurki w swojej partii. Samoobrona > ma "Piękne" biało-czerwone krawaty. LPR może mieć biało-czerwone pasiaki. A skończy się pieśnią masową "und Morgen die ganze Welt" NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 03.03.07, 12:46 caius1 napisał: > flagus napisał: > > > Hmmm. > > Proponuje aby piękny Roman wprowadził mundurki w swojej partii. Samoobron > a > > ma "Piękne" biało-czerwone krawaty. LPR może mieć biało-czerwone pasiaki. > > A skończy się pieśnią masową "und Morgen die ganze Welt" > > NiePis Albo "Die Fahne hoch..." Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Nic dziwnego. Wstyd z Gertychami rozmawiać 02.03.07, 22:04 Kaczyńscy nigdy nie byli miłośnikami faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś.. 02.03.07, 22:06 jeśli te mundurki będą od armaniego to ja jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś.. 02.03.07, 22:07 'kluczowych kwestiach' - k.ur... jak sięzyej w państwie dobrobytu, świetnej gospodarki to się wymyśla. ech w dupie nam się poprzewracało z tego dobrobytu Odpowiedz Link Zgłoś
rs_bck Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:09 A może zamiast mundurków zafundujemy całej koalicji jednolite majty? na zime ocieplane a na lato stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Mało siedzisiaj nie popłakałem ze śmiechu, 02.03.07, 22:08 jak usłyszałem jak Szczypińska mówi o Giertychu. Cytuję: "Jaki jest koń każdy widzi". Puścił to Teleexpres. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Mało siedzisiaj nie popłakałem ze śmiechu, 02.03.07, 22:33 Szczypinska to salowa,co wymagać od sieroty. Odpowiedz Link Zgłoś
mir66 Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:09 Moze Romus za bardzo chcial przypodobac mundurki do Hitler Jugend albo SS. Po jego obecjej fryzurze jak byk widac ze chlopaczek ma ochote przywdziac sie w Wermacht i wystrzelac wszystkich "innych" niz on.. Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk Mundurki, to jeden z ważniejszych elementów 02.03.07, 22:10 programu uzdrowienia Polskiej oświaty. Nie rozumie co się stało posłom PiSu. Na zachodzie są mundurki w podstawówkach i gimnazjach oraz lepszych liceach ... warto brać dobre wzorce. Mam nadzieję, że ten błąd zostanie naprawiony w Senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 na zachodzie???w jakim kraju???? 02.03.07, 22:16 w takich szkolach jak ETON, bo to szkola dla elit, to ma inne znaczenie ale nie w szkolach dla dzieci robotnikow i klasy sredniej. Nigdzie tego nie ma, dostal troche wladzy faszoch i myslal ze przewroci Polske na nice, a tu gowno. Pozatym cos sie szykuje, PiSanki rzucaja klodami pod stopy, SOrbony i faszochow, a to jakis znak i przelom w koalicji i dobrze, bardzo dobrze, moze w koncu ta destrukcja w panstwie sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 spod klawiatury mi to wyjąłeś :) 02.03.07, 22:35 bo tu i tacy europejczycy z pcimia dolnego. Naoglądał się Pottera i wielki znawca. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri bravo PiS-chyba pierwszy raz ich chwale:) 02.03.07, 22:24 ale numer wycieli "koniowi":) Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś.. 02.03.07, 22:26 Trudno się dziwić że Koń tak obstaje za mundurami; przecież jego duchowy mistrz Adolf H. też uważał, że wszyscy muszą być ubrani w mundurki (brunatne żeby nie było widać jak ktoś się ze strachu sfajda). NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:30 Romciu, już niebawem będzie:KOPA DUPA BRAMA. Odpowiedz Link Zgłoś
amigoss1 Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś.. 02.03.07, 22:33 "opowiadam się za głosowaniem zapisu o obowiązku noszeniu" kaftanów bezpieczeństwa dla ludzi z półświadka politycznego opowiadających sie za używaniem obu półkul muzgowych przy tworzeniu nowych zapisów noszenia czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
panzerkorps Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To ś.. 02.03.07, 22:37 Giertychowi najwyraźniej przeszkadza fakt, iż część posłów może mieć odmienne od niego zdanie, a miało być tak jak on chce... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:44 mundurki,czy ujednolicone stroje nie są złe z wielu powodów, jedynym problemem mogą być tzw. koszty,ale i te nie są wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pikksel212 Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 23:00 Jeżeli np. 250 pln za mundurek to nie są koszty to gratuluje samopoczucia. Zwłaszcza jak ktoś ma dwójkę dzieci które musi posłać do szkoły, plus to że dzieci jakby nie patrzeć również rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 03.03.07, 06:59 wyrażam wątpliwość,czy jest to rzeczywista cena mundurka,czy koszty nie są zawyżone ze względu na możliwość zrobienia pieniędzy na szyciu mundurków Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 03.03.07, 09:49 Tyle mniej więcej kosztuje garnitur w markecie. Jeżeli w skład mundurka ma wchodzić coś w rodzaju marynarki, to cena będzie podobna. A niech nawet będzie połowa tego... Dla rodziny, która ledwo wiąże koniec z końcem i ubiera się głównie w lumpeksach na wagę, to i tak nie do przełknięcia. A przypominam nieśmiało, że to właśnie między innymi rzekomo w interesie uboższych rodzin te mundurki zostały wymyślone. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Odrzucona poprawka o mundurkach. Giertych: To 02.03.07, 22:46 Czy Giertychowi można zamknąć jadaczkę? On ma za dużo pomysłów, one go rozsadzają, jakby zajął się pisaniem powieści:):( Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti 61 posłów PiS będzie chodzić w mundurkach! 02.03.07, 22:47 reszta będzie na stołówce sejmowej jadła ziemniaki, zgadnijcie w czym? Owczywiiiiiście w mundurkach:) A Romek Wesołek będzie rechotał z tatusiem Maciejem w rytmie ewolucji...:) www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Pomysł... 02.03.07, 23:17 Jest to jeden z pomysłów, który autentycznie mi się podoba. Powiedzmy sobie szczerze, że w szkołach uczniowie dzielą się na bogatych i biednych. Jak czegoś nie masz a ktoś inny się tym chwali co chwilę robi Ci się głupio. Ostatnio przechodzi to ludzkie pojęcie np uczennica kupiła za stypendium buty, a książek nadal nie ma! Bo musiała. Śmieszne? Wątpię. Do tego mundurki na pewno nie zaszkodzą nikomu, a tylko mogą sprawić, że wszyscy będą równi. (chociażby tam gdzie jestem na praktykach poszedł pomysł by samemu zaprojektować strój). Do tego w wielu szkołach się to sprawdza, więc czemu u nas nie? Co do ceny to też nie jest taka straszna jak się ludziom wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Pomysł... 02.03.07, 23:24 > Powiedzmy sobie szczerze, że w szkołach uczniowie dzielą się na bogatych i > biednych. Nie tylko uczniowie. Nie tylko w szkołach. > Jak czegoś nie masz a ktoś inny się tym chwali co chwilę robi Ci się głupio. To może zakazać pokazywać się publicznie w autach o wartości powyżej ustalonej, chodzenia w drogich strojach? Zresztą statusu materialnego i tak się nie ukryje pod mundurkiem. > Ostatnio przechodzi to ludzkie pojęcie np uczennica kupiła za stypendium buty, > a książek nadal nie ma! Biedna uczennica powinna mieć możliwość wypożyczeni książki z biblioteki. Co w tej materii zrobiło MEN? Nic, książki uczennica nie ma i nadal mieć nie będzie. Za to będzie musiała sobie jeszcze sprawić mundurek. > Do tego mundurki na pewno nie zaszkodzą nikomu, a tylko mogą sprawić, że > wszyscy będą równi. Nie będą. Będzie to maska i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tekst_piosenki Re: Pomysł... 03.03.07, 01:44 info0 napisał: > Jest to jeden z pomysłów, który autentycznie mi się podoba. Powiedzmy sobie > szczerze, że w szkołach uczniowie dzielą się na bogatych i biednych. Jak czegoś > nie masz a ktoś inny się tym chwali co chwilę robi Ci się głupio. > Do tego mundurki na pewno nie zaszkodzą nikomu, a tylko mogą sprawić, > że wszyscy będą równi. Powiedzmy sobie szczerze, że wszyscy ludzie dzielą się na bogatych i biednych. Jak czegoś nie masz a ktoś inny się tym chwali co chwilę robi Ci się głupio. Wprowadzając mundurki dla wszystkich ludzi możemy sprawić, że wszyscy będą równi. Mao był zawsze moim faworytem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-asia1 Re: Kaczyński zakładnikiem Giertycha 02.03.07, 23:15 Hehe. No i dobrymi intencjami piekło wybrukowane. Tak chcieli bliźniacy dobrze, tak chcieli. Ale nie potrafiąc współpracować, uważając że cel uświęca środki, dotarli do punktu, gdy wizytowką rządu Kaczyńskiego są: i nazista i seksaferzysta. Te rozmowy "na dywaniku" to śmieszne są, bo Giertych i Lepper mogą wszystko zrobić. Albo Jarek nie będzie miał WŁADZY co nie wchodzi w rachubę przecież!!! Odpowiedz Link Zgłoś