bq2 08.03.07, 08:44 Niedobry pomysł. Nie wierzę w ubezwłasnowolnienie bez przyczyny. Mamy wariatów w polityce, jeszcze tylko brakuje żeby wariaci zaczęli masowo biegać po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Trybunał broni ubezwłasnowolnionych 08.03.07, 11:13 bq2 napisał: > Niedobry pomysł. Nie wierzę w ubezwłasnowolnienie bez przyczyny. ************************************** Owszem, przyczyny są wymienione w artykule. Bardzo przyziemne, jak np. przejęcie mieszkania. Doradzam, żebyś wnioskował o cofnięcie ubezwłasnowolnienia od tytułów i zaczął czytać również treść artykułów. Orzeczenie TK nie jest przyzwoleniem na bieganie wariatów po ulicach. Daje im jednak szansę na walkę ze zmową rodziny i znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Trybunał broni ubezwłasnowolnionych 08.03.07, 13:08 A mnie tu najbardziej podobał się ten minister od ryb, gadający głupoty przed Trybunałem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Trybunał broni ubezwłasnowolnionych 08.03.07, 15:24 koloratura1 napisała: > A mnie tu najbardziej podobał się ten minister od ryb, gadający głupoty przed > Trybunałem. ******************************* Minister Wiechecki zaprezentował się jak żywcem wyjęty z opowiadań Stefana Wiecheckiego - nieśmiertelnego Wiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
migg.migg Re: Trybunał broni ubezwłasnowolnionych 08.03.07, 16:03 a czemu go wysłali tam (jak on od ryb)? może ma wiedzę ekspercką. tylko jaką? on robił? jemu robili? inna możliwość? -------------------------- migg.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
narciarz2 Trybunał broni ubezwłasnowolnionych 08.03.07, 18:01 Macierewicz niestety nie jest ubezwlasnowolniony, choc powinien byc. Nastepni na liscie sa dwaj tacy, co kiedys ukradli Ksiezyc, a teraz rozwalaja Polske. Czyli jest jeszcze to i owo do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy ? 08.03.07, 22:34 bq2 napisał: > Niedobry pomysł. Nie wierzę w ubezwłasnowolnienie bez przyczyny. Dlaczego miałbyś wierzyć? Ktoś Ci każe? > Mamy > wariatów w polityce, jeszcze tylko brakuje żeby wariaci zaczęli masowo biegać > po ulicach. Dlaczego "wariaci" mieliby masowo biegać po ulicach? Jaki to ma związek z wyrokiem TK? Odpowiedz Link Zgłoś