frankenstein97 Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 08:30 a przy okazji utopily by orzechowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
12345678kl Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 11:56 porponuje wprowadzenie wegetarianizmu bo to jest pro[agawanie zabijania topienie Marzanny to obyczaj ludowy zkąd inąd durnowaty ale żeby tym zajmował się minister edukacji to też nie poważne Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Zamiast topienia zbiorowe dupczenie?To prorodzinne 10.03.07, 12:17 Zjedz wnusiu kotlecika za babcię, - No prosze, pół ogóreczka za tatę. - I jeszcze kawałek kiełbaski za mamusię. - Ku.. babciu. Ja już mam 30 lat, sam potrafię jeść. - Sam, sam... I nie klnij. Wiem, ze masz 30 lat, ale strasznie mnie wku..asz jak pijesz i nie zagryzasz Odpowiedz Link Zgłoś
nudziaz Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 13:49 Mają blokadę na mózgach teraz chcą blokować mosty ? Odpowiedz Link Zgłoś
gs-arts.net W wojsku im pokarza z powrotem na czym polega ma- 10.03.07, 14:25 rzanna...jak rozwiazywac problem Odpowiedz Link Zgłoś
afro7777 Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 14:49 Ten kraj już zupełnie schodzi na psy a vice-premier Giertych jest tego najlepszym dowodem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 15:22 myślę ,że kolejnym krokiem Romka powinno być "odwołanie" lata..wiadomo że młodzież się wtedy pieprzy aż miło.... a ps a to nie w smak mo i herom...jak to z miłych chętnych panienek robią się na starość zadrosne o młodość i sex upierdliwe zawistne bezmyślne ropuchy...żal... Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Ja proponuje ograniczyc wzrost dzieciom do 150cm 10.03.07, 15:29 Jest to wykonalnie a nasi kurduple poczuja sie lepiej a doroslych skrocic do wzrostu IE Kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
steeven8 Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 18:24 Topienie marzanny propaguje agresję... No dobra. Można się z tym (nie) zgodzić. A co zrobią z piosenką śpiewaną przez dzieci w przedszkolu o zdekompletowanym lisku - '...chodzi lisek koło drogi, nie ma ręki ani nogi...'? Tą też należy zakazać, bo może propagować znęcanie się nad zwierzętani. Odpowiedz Link Zgłoś
1934r.1.1 Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 18:34 Zamienić kukłe Marzanny na kukłe Giertych i ją topić do skutku. Ale dzieciarnia miałaby ubaw, przednia zabawa i zero tolerancji dla Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
di_8 Komu apel sie podoba??!! 10.03.07, 19:20 Ciekawe, czy pan Giertych weżmie na poważnie apel automobilklubu? A wogóle jest ktoś komu ten wspaniały pomysł się podoba???? Odpowiedz Link Zgłoś
hakken Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 10.03.07, 19:52 Maciek i Roman G. powinni zostac utopieni. A powaznie rzecz biorac niech dadza sobie spokoj z takimi blachostkami , szczegolnie ze jest to "tradycja" . Sa powazniejsze rzeczy , ktorymi powinien sie zajmowac minister MEN . Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzan 10.03.07, 20:20 Niezmierzone są oceany ludzkiej głupoty... Jak widać, w tym kraju wariaci nie dość, że chodzą swobodnie po ulicach, to jeszcze jeżdżą samochodami i zrzeszają się w kluby! Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzan 10.03.07, 20:45 Ktoś sobie j.j. z Giertycha zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
kakui FM PiS w Poznaniu 10.03.07, 22:31 to jedna z ich akcji w ostatnich latach, topienie marzanny. brawo dla mlodziezowki PiSu ;-) wasza kakui Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Automobil Chełmski 11.03.07, 06:04 Składa się z kierowców pojazdów na napęd owsiany ,no i z rozumem u nich nie tęgo. Tak jest gdy koń ma więcej rozumu od pana Odpowiedz Link Zgłoś
m58121 Re: Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzan 11.03.07, 07:42 moherowy_majtek napisał: > Boją się, żeby dzieci przy okazji nie utopiły też Giertycha? Nie bedzie wielkiej straty jezeli zatopia jego pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
dark37x2 Re: Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzan 11.03.07, 10:22 To racja zakazać topienia marzanny, zastąpić ją Giertychem. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_jogin Powinien wysłać "trójki", żeby zbadały sprawę ... 11.03.07, 11:34 Marzanny Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Powce i LiDowce sięgnijcie do źródła barany.... 11.03.07, 11:44 Przeczytajcie artykuł w Dzienniku.Możecie trzymac go w rękach przez rękawiczki albo zatrudnić ,,szabesboja''do przerzucania stron.Warto sie rozkoszernić...przestaniecie wypisywać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars wstaje rano robie kawe i dzien jest piekny 11.03.07, 15:11 bo nie musze zyc w Polsce. Kocham kazdy w ten sposob spedzony dzien. I tylko Polski mi szkoda Polakow nie-cytuajac JEzioranskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lebster6 Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 11.03.07, 16:32 jacyś idioci probują namówić giertycha na wprowadznie kolejnego bezsensownego zakazu. A znając ,,kochanego'' pana ministra to on to wprowadzi. Sam chodze do gimnazjum i wiem ze ten jego program zero tolernacji dla agresji w szkolach jest o kant d... rozbic Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_1994 Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 11.03.07, 17:49 Powinni zakazać wszustkiego tym biednym dzieciom. Nawet życia!! W końcu to tylko dzieci. A Giertycha powinni utopić razem z marzanną!!!!!!Tak będzie najlepiej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebniepiwo Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 11.03.07, 19:22 panowie automobiliści, wstydu sobie robicie co nie miara, w cudzym oku widzicie dźbło a we własnym belki nie dostrzegacie. powinniście iść na całość i zabronić organizowania jakichkolwiek zawodów motorowych. toż młodzież patrzy i uczy się jak pędzić autem , a później wariuje na naszych drogach. przykładając podobną miarkę należy oczywiście zabronić boksu, karate itp / toż to mordobicie w czystej postaci/, Odpowiedz Link Zgłoś
fortierinre Apelują do Giertycha: Zakazać topienia marzanny 11.03.07, 23:52 Bo tylko Giertych się na to zgodzi. Ciekawe czy mają jakieś przecieki z biura Leppera? wiecie coś ? _____________www.lubforum.pl_____________ Odpowiedz Link Zgłoś