rydzyk_fizyk 20.03.07, 22:10 "Rzeczpospolita Polska lustruje obywateli od chwili poczęcia do naturalnej śmierci" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogdantadus Zadnych zmian a gorsze! 20.03.07, 22:13 Zmienic trzeba zbyt restrykcyjne ustawy. Konstytucji prosze w to nie mieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Zadnych zmian na gorsze! 20.03.07, 22:13 > Zmienic trzeba zbyt restrykcyjne ustawy. Konstytucji prosze w to nie mieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __JK premierem, a LK rezydentem od poczęcia... 20.03.07, 22:19 do naturalnej śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: __JK premierem, a LK rezydentem od poczęcia.. 20.03.07, 23:21 Nie sadze aby ze spotkania coś konkretnego się urodziło... cała prawda o pakiecie Kluski Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Polecam ochronę genetycznych AKowców w zamku 20.03.07, 23:44 "Budujemy nowy „Zamek”, budujemy nowy ład, wtedy wszystko będzie lepsze, budujemy nowy świat... Budujemy Polskę piękną jak ze snów…” Zamek! Odzyskali, teraz pora na „Zamek”, a w nim księżęta w pokojach bez klamek. Zamek pilnuje zastęp wszechmłodziaków, trenują w swym gronie sprawność PiSiaków. Zaś knurek z powodu organu świądu został przy tym „Zamku” szefem nierządu! Świnki w chlewiku odziane w mundurek, w krawacie w paski, a na świnkach knurek. Orszak z wodzem nierządu resztki wyżrą, jeszcze nie dojony zatrudnioną przywrą. Scenografię tworzy im gejolesbijek wisi ekran z tłumem, w kącie stoi kijek! Natomiast obok kibla, w pobliżu zlewka mocz i ludzików w „moherach” marchewka! Jest mównica peruka oraz toga, schody wysokie, z dywanem podłoga. Można odgrywać „Proces” oraz doktora, z tłumu kto nie klaszcze do prokuratora. Na ścianach wypełniać sobą wiele ramek, są wyborcy, jest król, jest władza, jest „Zamek”. Lustrować i rozliczać różne sprawki, a wszystko wygląda jak u Franza Kafki! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Polecam ochronę genetycznych AKowców w zamku 21.03.07, 00:59 od jakiego znowu, cholernego "poczęcia"? We współczesnej polszczyźnie używa się słowa: "zapłodnienie". Poza tym: do momentu przecięcia pępowiny płód jest częścią organizmu i ciała kobiety i tylko kobieta ma prawo zadecydować czy chce urodzić, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Jarosław Kaczyński lubi zaklinać rzeczywistość 21.03.07, 01:05 Teraz zaklina że Donald Tusk, podobnie jak każdy Polak (wg JK) jest durniem. Azaliż niestetyż być możesz bedzie mieć racje... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Próbuje znaleźć poparcie Tuska dla spłaty swoich 21.03.07, 01:16 zobowiązań wobec KK, spłaty w postaci zrobienia pierwszego kroku w stronę bezwzględnego zakazu aborcji :-). znajomy_jennifer_lopez napisał: > Teraz zaklina że Donald Tusk, podobnie jak każdy Polak (wg JK) jest durniem. > Azaliż niestetyż być możesz bedzie mieć racje... Odpowiedz Link Zgłoś
paula266 Re: Zadnych zmian a gorsze! 20.03.07, 23:22 mam nadzieję że nawet w tak nienormalnym kraju jak Polska pomysł Giertycha ze zmianą ustawy nie przejdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Zadnych zmian a gorsze! 20.03.07, 23:22 porzuccie wszelka nadzieje- wy, ktorzy tu żyjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy osobie wierzacej potrzebna taka ustawa? 21.03.07, 06:53 no, chyba że LPr-owi, bo oni maja jakąś mutacje wiary, nie wiadomo kto autorytetem, mówa ze MB Częstochowska, bo tamta to była żydówka. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucji 20.03.07, 22:20 Jeżeli Tusk pójdzie na kaczą łapę to trzeba się zbierać do wyjazdu z tego Cimnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Wnuk kolegi obecnego papieża z Wehrmachtu 20.03.07, 22:58 langston napisał: Przy okazji - kto jest langston? Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Jeżeli PO poprze zmiany w Konstytucji to mają 21.03.07, 06:14 przesrane. Z oszołomami i tak wyściugu do moheró nie wygrają. A stracą połowę swojego elektoratu. Panie Tusk - żadnych kompromisów w tej sprawie - to ściema - wmanewrujesz się Pan w szambo gorsze od Rydzykowatego Odpowiedz Link Zgłoś
langston to tak jak 10lat temu Niecy czy Czesi nie sadzisz? 20.03.07, 22:21 Niemcom i Czechom bylo wolno? Szczyt hipokryzji ze strony UE Odpowiedz Link Zgłoś
luigi22 Jak będzie traktowana aborcja po tych zmianach? 20.03.07, 22:26 Czy będzie to morderstwo? Pytam z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucji 20.03.07, 22:26 Moze by tak gdzies w Konstytucji dyskretnie dopisac zakaz przechodzenia przez jezdnie na czerwonym swietle ? Przeciez to wazne i tez niczego nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jqu a ja bym prosil 20.03.07, 22:29 zeby mi Pan Premier, albo jaka inna Dobrze Poinformowana Osoba, przystepnie wyjasnila, co to jest dzisiaj "naturalna smierc". Dopoki tego nie zrobia niech zamkna dzioby i siedza zupelnie cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
iothe Re: a ja bym prosil 20.03.07, 22:38 > zeby mi Pan Premier, albo jaka inna Dobrze Poinformowana Osoba, przystepnie > wyjasnila, co to jest dzisiaj "naturalna smierc". Naturalna śmierć jest np. wtedy, jak jedynego kardiochirurga w Warszawie wsadzają i nie ma komu operować. Nie ma operacji - nie ma morderstw, jest śmierć naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: a ja bym prosil 20.03.07, 23:31 No racja...jakby tak sie dobrze zastanowic, to wszystkie respiratory itp trzeba dac na zlom. Pozamykac szpitale np onkologiczne, zakazac uzywania morfiny, niech chory sobie dogorywa w domu, w otoczeniu rodziny...no bo skoro bog chcial zsylajac chorobe... Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Ruscy i Niemcy powinni sie dogadac i dokonac... 20.03.07, 22:31 ...IV rozbioru tego poj...nego Katolandu. Fanatyczny Giertych , ktory nawet by sie do Sejmu nie zalapal w nastepnych wyborach, decyduje ze kobieta ma rodzic za cene swojego zdrowia i zycia. Ktos ich wszystkich naprawde powinien rozpirzyc, lacznie ze tymi, ktorzy nie idac na wybory wybrali debili. takie mamy rzady, jacy sami jestesmy, Kafka, Big Brother to malo w porownaniu z groza, jaka budzi nasza polityka wewnetrzna i zewnetrzna. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne najwyzszy czas zeby UE wziela ich za kupry!!! 20.03.07, 22:36 "ultraprawicowe" PiS jest strażnikiem "najgorszych ksenofobicznych tradycji Europy Wschodniej". Może juz czas, "by zastosować wobec Polski te same środki zaostrzonej czujności, jakie przepisano Austrii rządzonej przez chadeków w koalicji z ultrasami Jörga Haidera, by powstrzymać jego zapędy??? Co myslicie???? PiS+koalicja+rydzyk dzialaja jak silny lek psychotropowy, nie polykac !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Re: najwyzszy czas zeby UE wziela ich za kupry!!! 20.03.07, 23:54 Ja mysle, ze unijne srodki zaostrzonej czujnosci niewiele pomoga w Polsce, bo fanatyzm LPR-u i spolki rownac sie moze chyba tylko fundamentalizmowi islamskiemu. Glowe daje, ze gdyby Biblia chrzescijanom nakazywala jihad, to mohery robilyby to, co robia islamscy terrorysci. Zreszta i tak w nich pelno starotestamentowej zlosci i nienawisci. Straszne, ja juz nie mam sily tego wszystkiego czytac nawet...Szkoda, ze ta Merkel taka ugodowa, szkoda ze Putinowi sie konczy kadencja, szkoda ze jestesmy w NATO i UE, bo Polacy sobie nie poradzili z zyciem w niepodlegleglym panstwie i wszystkimi tego konsekwencjami... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Ruscy i Niemcy powinni sie dogadac i dokonac. 20.03.07, 22:37 trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, a jesli po nastepnych wyborach sytuacja bedzie taka sama, to znaczy, ze jako narod i panstwo zaslugujemy na anihilacje Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Ruscy i Niemcy powinni sie dogadac i dokonac. 20.03.07, 23:37 mieta.pieprzowa napisała: > Fanatyczny Giertych , ktory nawet by > sie do Sejmu nie zalapal w nastepnych wyborach, decyduje ze kobieta ma rodzic > za cene swojego zdrowia i zycia. Parę lat temu pewna feministka przekonywała mnie, że antyaborcjoniści wcale nie mają na celu dobra dzieci, ani nienarodzonych, ani - tym bardziej - narodzonych, tylko odgrywają się na kobietach, bo mają coś nie tak z psychiką - nie akceptują żeńskiej strony swojej osobowości, nie wychodzi im w łóżku, jakieś kobiety ich skrzywdziły itp. Wtedy uważałam, że przesadza. Dziś myślę, że chyba miała rację. Odpowiedz Link Zgłoś
iothe Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 20.03.07, 22:34 Zapisać pomoc ciężarnym kobietom? A co potem, jak już przestaną być ciężarne i dzieci już będą na świecie - trzeba je będzie karmić, ubierać, kształcić? Wtedy to już dzieci nie są "życiem poczętym" i nie wymagają ochrony... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 20.03.07, 22:39 niezla ta "paranoja polityczna" nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 20.03.07, 23:56 iothe napisała: > Zapisać pomoc ciężarnym kobietom? Sformulowanie tak nieprecyzyjne, ze z latwoscie bedzie mozna po prostu nie robic nic... Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucji 20.03.07, 22:46 Czy jniemozna tej k...skiej kaczki odstrzelic? nie zazdroszcze Wam Polacy! Palanci sie dogadaja! A ja wam zabieram naprawde fantastyczna Polke! Wybrala mnie ! A nie bande "durniow" Odpowiedz Link Zgłoś
monopol O pomocy bezdomnym psom też w konstytucji będzie? 20.03.07, 22:47 Ile jeszcze bzdetów, szczegółów, szczególików można wpisać do ustawy zasadniczej? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: O pomocy bezdomnym psom też w konstytucji będ 20.03.07, 22:54 badz pewny, ze cale mnostwo rzeczy moze sie tam znalezc- niedlugo konstytucja bedzie jak Koran albo Talmud, z dokladnymi przepisami,zeby prostaczkowie wiedzieli jak zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Gdzie Kaczyńscy kupili swoje dyplomy prawnicze? 20.03.07, 23:05 monopol napisał: > Ile jeszcze bzdetów, szczegółów, szczególików można wpisać do ustawy > zasadniczej? ***************************************** Teoretycznie, bardzo wiele. Problem w tym, że w Konstytucji zapis zakazujący liberalizacji ustawy jest absolutnie bez sensu. Ale czego się spodziewać po pseudowprawniku Kaczyńskim, który mentalnie nie wyrósł z epoki Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Gdzie Kaczyńscy kupili swoje dyplomy prawnicz 20.03.07, 23:08 do Gomulki tez mu blisko...Przeczytalam synowi fragment przemowienia Gomulki- byl pewien, ze to Kaczynski hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gdzie Kaczyńscy kupili swoje dyplomy prawnicz 21.03.07, 01:03 imie_jaszczomp napisała: > do Gomulki tez mu blisko...Przeczytalam synowi fragment przemowienia Gomulki- > byl pewien, ze to Kaczynski hehehehehehe ***************************************** Są w sieci mp3 z przemówień Gomułki i Cyrankiewicza. Styl Kaczyńskiego, Dorna bardzo je przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1978 sluszna uwaga! przychodzi mi do glowy jeszcze pare 20.03.07, 23:17 artykulow, ktorych zdecydowanie brakuje: - ze panstwo polskie nie bedzie popierac jezdzenia po pijaku, - ze panstwo polskie nie bedzie popierac bicia zony, - ze mowienie zle o prezydencie i premierze, jesli sa z PiSu to zlo, no chyba ze jest sie ojcem dyrektorem, - ze masturbacja to zlo, - przeklinanie to zlo, - ze HOMOSEKSUALIZM to tabu, Takich PODSTAWOWYCH wartosci tam jeszcze brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: sluszna uwaga! przychodzi mi do glowy jeszcze 21.03.07, 04:24 amen i niech bedzie pochylony! Odpowiedz Link Zgłoś
e.day Re: sluszna uwaga! przychodzi mi do glowy jeszcze 21.03.07, 07:16 gosc1978 napisał: > artykulow, ktorych zdecydowanie brakuje: (...) > - ze panstwo polskie nie bedzie popierac bicia zony, No tu się zagalopowałeś, zakaz bicia żony czy może nawet tak niesłychana rzecz, jak sankcje karne dla bijącego męża to cios wymierzony w nierozerwalność małżeństwa i integralność rodziny. Jak on ją bije, to widać ona sobie na to zasłużyła (zupa za słona, obowiązek małżeński nie dość gorliwie spełniany, może na swojego zaszczekała), a jeśli nie zasłużyła - powinna nosić swój krzyż... Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm Nie poprzestac na zyciu poczetym! 20.03.07, 22:54 wpropwadzic punkty nastepujace: A. Panstwo chroni zycie od poczecia az do naturalnej smierci; B. Panstwo chroni zycie od poczecia az do wykonania kary smierci; C. W zwiazku z dwoma powyzszymi punktami wszyscy obywatele RP maja obowaiazek zostac katolikami, pod grozba utraty mozliwosci wykonywania pracy i zawierania zwiazkow malzenskich, zwlaszcza z katolikami. D.W zyciu pozagrobowym,w ktorym uczestnicza wylacznie katolicy, obowiazuje Konstytucja IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Nie poprzestac na zyciu poczetym! 20.03.07, 22:56 obalmykaczyzm napisała: > D.W zyciu pozagrobowym,w ktorym uczestnicza wylacznie katolicy, obowiazuje > Konstytucja IV RP ************************************* Natomiast życie przedpoczęciowe musi podlegać starannej lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Nowy idiotyczny pomysł PiS 20.03.07, 22:54 PiS ma nowy pomysł na nowelizację konstytucji. Teraz chce, aby znalazły się w niej trzy nowe zapisy: że życie jest chronione od poczęcia; że nie można zliberalizować obecnej ustawy antyaborcyjnej; i, że państwo w specjalny sposób ma pomagać kobietom ciężarnym. ********************************************* Przepisy te wykluczają się wzajemnie, ale skąd komunistyczny prawnik Kaczyński może o tym wiedzieć? Mniejsza, zresztą, z tym. Tusk okazałby się idiotą, gdyby na cokolwiek się zgodził. Za każdym razem, gdy wyciągał rękę do Kaczyńskiego, ten gryzł ją i szczekał. Odpowiedz Link Zgłoś
nick1111 Jeśli Tusk poprze zmianę Konstytucji., 20.03.07, 22:58 to ja już głosuję tylko na lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Jeśli Tusk poprze zmianę Konstytucji., 20.03.07, 23:03 chyba nie bedziesz jedyny. Zachowanie El Qrduplo et consortes doprowadza do zwyciestwa lewicy- jesli nie w tych to w nastepnych wyborach.Nie cieszy mnie to, ale wydaje sie, ze jest to nieuchronne.Im bardziej paranoicznie beda sie zachowywali tym bardziej lewica bedzie sie pokazywala jako rozsadna sila polityczna. Juz slysze szyderczy chichot historii. Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Problem w tym że lewica jest drugiego sortu 20.03.07, 23:10 Rozumiem ograniczenia, ale za rządow SLD nie zrobiono nic w kwestii liberalizacji ustawy aborcyjnej, a nawet w kierunku zapewnienia jej realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Problem w tym że lewica jest drugiego sortu 20.03.07, 23:13 problem w tym, ze ludzie nie beda zwracac uwagi na to, ktory to sort lewicy, tylko wybiora ich, bo wszystko bedzie lepsze od kaczych idiotyzmow. Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Aha, uważaj :-) 20.03.07, 23:18 W dzialaniu lewicy nie zauważono, a w obiecankach PiS jest dużo lepszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Aha, uważaj :-) 20.03.07, 23:20 no tak, medialnie sa lepsi(tak jakby bardziej goebbelsowscy), ale pamietaj, ze mlode pokolenie dorasta, a moherow mniej ciagle...i mniej...i mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Młode pokolenie to też Ziobro i jemu podobni 20.03.07, 23:24 a poza tym pamiętaj, że ludzie oczekują od polityków (często na wyrost) rozwiązywania ich problemów. A ja np. widzę w Warszawie, jak PO zawarła koalicję z SLD, posady podzielono i obie partie uznały tym samym program działań na 4 lata za zrealizowany (-: Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Młode pokolenie to też Ziobro i jemu podobni 20.03.07, 23:28 no, czyli jednak konstytucja powinna byc zmieniona na bardziej szczegolowa - powinna tak jak Talmud i Koran nie pozostawiac ciemnemu ludowi zadnych watpliwosci, ktoredy ma podazac.I lud bylby zadowolony, i politycy. PS. w liceum mojego syna w prawyborach PiS dostal ok. 7 czy 8%. Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio A ile dzieciaków chodzi do liceów? 20.03.07, 23:35 W podstawówce mojej córki uchwała rady rodziców o wprowadzeniu jednolitych strojów zgodnie z wytycznymi Giertycha przeszła z jednym głosem przeciw. Wydawałoby się, liberalna okolica zamieszkana przez inteligencję i klasę średnią - warszawski Ursynów. Wybory tu w cuglach wygrała PO, lewica była druga. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: A ile dzieciaków chodzi do liceów? 20.03.07, 23:44 ja nie jestem takim czarnowidzem, moze dlatego, ze w moim srodowisku ludzie sa normalni, PiS w miescie nie ma nic do gadania (6 mandatow /28), a rozne durne pomysly LPR w dziedzinie edukacji sa zwykle wysmiewane na zebraniach przez rodzicow.Znajomi mojego syna i dzieci znajomych tez sa normalni.I byc moze wlasnie to jest zrodlem mojego niepoprawnego optymizmu.Musi gdzies tam gleboko byc dno, od ktorego sie odbijemy. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycję 20.03.07, 23:53 PiS z przydatkami mają ważny atut: nieograniczony tupet. Przy opozycji, kalkulującej każdy ruch i najczęściej uznającej że "nie warto ryzykować", są praktycznie bezkarni. Skoro ani Tusk, ani np. Olejniczak nie mają odwagi publicznie nazwać poglądów np. Ziobry ponurymi bredniami (a o tym, że są to ponure brednie, wie każdy mniej lub bardziej związany z wymiarem sprawiedliwości czy organami ścigania) - to pozostaje nam liczyć na siebie. I o to zresztą PiSowi chodzi - o atomizację oponentow. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 20.03.07, 23:57 No to co robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:00 Nie wiem, ale ja się do Was przyłączam. Z przyjemnością przeczytałem wypowiedzi rozsądnych ludzi. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:04 Milo, ze jest nas wiecej.Ja tez pozdrawiam przed snem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:12 Wydaje mi się, że jest nas całkiem sporo. I wydaje mi się, że krok po kroczku nasi szanowni władcy - premier Kaczyńscy i prezydent Kaczyńscy, a także ich dziwne dodatki, sami się unicestwiają. Właśnie wypowiedzieli wojnę całej polskiej inteligencji, i chyba sobie nawet sprawy nie zdają co to znaczy. Nawet PZPR nie był w stanie oprzeć się wyłącznie na klasie robotniczej. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Róbmy swoje - jak śpiewał Młynarski 21.03.07, 00:09 Strefa wolna od moheru to nie ta, w której nie ma PiS, tylko ta, w której najbardziej zagorzały pisiak postępując zgodnie z linią partii tylko by się ośmieszył. Tam gdzie decyduje rozum czy choćby zwykły zdrowy rozsądek - na PiS nie ma miejsca. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Róbmy swoje - jak śpiewał Młynarski 21.03.07, 00:15 No to...(rozpieram sie teraz wygodnie w fotelu)... witajcie w wolnej strefie. U mnie w pracy- sa dwa mohery. Ani pisna. Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:13 Spierniczamy stad. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:14 Nie, czekamy. Aż oni będą musieli spierniczać. Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:16 Tylko jak dotrwac do tego momentu i pozostac przy zdrowych zmyslach? Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:23 Spokoooojnie. Na koniec epoki socjalizmu czekaliśmy dużo dłużej i się w końcu doczekaliśmy. Teraz się też doczekamy. Z Polski nie warto wiać, bo to - jeśli się zapomni o jej obecnych władcach - bardzo piękny kraj. I ma jeszcze jedną zaletę - tu się mówi po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:16 za zadne skarby stad nie spierniczam.Nie po to moj dziadek (przedwojenny zolnierz zawodowy) siedzial po wojnie w mamrze, zebym dala walkowera szmaciarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 00:25 Ja mam medal pradziadka z napisem "Polska swemu obrońcy 1920 - 1921", więc też się stąd nie wyniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
anarcho-emeryt Re: Nie odbijemy, póki będziemy liczyć na opozycj 21.03.07, 06:49 SWIETE SLOWA1 .....niestety Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Aha, uważaj :-) 21.03.07, 00:08 imie_jaszczomp napisała: > no tak, medialnie sa lepsi(tak jakby bardziej goebbelsowscy), ale pamietaj, ze > mlode pokolenie dorasta, a moherow mniej ciagle...i mniej...i mniej... moherow coraz wiecej, moher to nie wiek, to postawa, te wszystkie junkry, amasunty, poszeklu, galby, to przeciez czysej wody mohery, a ma to to miedzy 20-30 lat, nie pamieta Gomulki i nie rozumie, ze teraz jest omal to samo a rydzyjo jeszcze hoduje "dyplomatow", ktorych tez sporo na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Aha, uważaj :-) 21.03.07, 00:13 no nie doluj mnie, wiem, ze moher to state of mind, ale ich naprawde nie ma tak duzo- krzycza tylko najglosniej. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Oczywiście że moher to stan umysłu, a nie tylko 21.03.07, 01:13 babcie słuchające z wypiekami na twarzy Radyja :-). Co do ich liczebności nie miej złudzeń, wcale nie musi byc duża mna to, by wiele znaczyć, bo stoi za nią Kościół. A skoro politycznie opłacalne jest starać się o poparcie Kościoła, politycy i ich totumfaccy będą się intensywnie moherować :-). Bo zwróć uwagę na to, że Kościół działa wielotorowo: ma skrzydło "liberalne" w postaci chętnie cytowanych w GW biskupów i skrzydło "fundamentalistyczne " w postaci chętnie cytowanych w Radyju i Naszym Dzienniku biskupów. I nie należy ulegac propagandzie, że to jakoby są grupy pozostające wobec siebie w jakiejś opozycji: to jedna firma, tylko dla objęcia swymi wpływami całej sceny politycznej dla picu udaje zróżnicowanie :-). imie_jaszczomp napisała: > no nie doluj mnie, wiem, ze moher to state of mind, ale ich naprawde nie ma tak > > duzo- krzycza tylko najglosniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Aha, uważaj :-) 21.03.07, 10:49 Niestety, już od przedszkola robi się dzieciom wodę z mózgu w celu przerobiennia ich na mohery, więc nadzieje na zmniejszenie ich ilości raczej nikłe. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Aha, uważaj :-) 21.03.07, 12:52 Przepraszam- ale to dom wychowuje, a szkola publiczna ma za zadanie edukowac i my rodzice powinnismy tego dopilnowac w dobrze pojetym interesie swoich dzieci. Mnie sie do tej pory udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Jeśli Tusk poprze zmianę Konstytucji., 20.03.07, 23:13 Mam nadzieję, że Tusk tego nie łyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jeśli Tusk poprze zmianę Konstytucji., 23.03.07, 00:57 rydzyk_fizyk napisał: > Mam nadzieję, że Tusk tego nie łyknie. A niech poprze, przecież to takie samo barachło, jak kaczkodan. Odpowiedz Link Zgłoś
paula266 Re: Jeśli Tusk poprze zmianę Konstytucji., 20.03.07, 23:23 nick1111 napisał: > to ja już głosuję tylko na lewicę. ja też... Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Re: Jeśli Tusk poprze zmianę Konstytucji., 20.03.07, 23:26 Jeśli Tusk i PO zagłosują za zmianą Konstytucji, to życzę im z całego serca poparcia w sondażach w granicach 12 %, a lewicy 30 %. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Jeśli Tusk poprze zmianę Konstytucji., 20.03.07, 23:56 Właśnie miałem napisać to samo. Nigdy nie głosowałem na lewicę i nigdy nie przypuszczałem, że mógłbym to kiedykolwiek uczynić. Ale to, co się teraz dzieje, każe mi zrewidować poglądy. Dziękuję Panom K i K Są skuteczniejsi od dawnego UB. Odpowiedz Link Zgłoś
ile_jeszcze Kiedy koniec ?!?! 20.03.07, 23:13 Kiedy ten niekompetentny Rząd ze wszystkimi fobiami i prostakami poda się do dymisji ? Giertych i reszta bandy słuchajcie, nie brałem udziału w wyborach i pluję sobie teraz w twarz ale wyciągnąłem wnioski NIGDY ku.. więcej takiego błędu nie popełnię !! Nigdy więcej wierzejskich kaczyńskich giertychów i innych prostaków NIGDY !!!!! Czuję niemoc, że takie dno jak lpr czy pis wyraża się w moim imieniu SPIEPRZAĆ DZIADY !!!!! WON z mojego kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Re: Kiedy koniec ?!?! 20.03.07, 23:43 tak pluj sobie w twarz, w mojej rodzinie też byli tacy mądrzy ktorzy mówili,że i tak w Polsce nic nie zmieni się na lepsze, ale wszelkiej maści mohery po mszy poleciały głosować jak im ksiundz kazał i efekty mamy jakie mamy. Teraz tzn. w następnych wyborach będzie tak samo.Dlaczego ten naród jest taki ciemny????? Odpowiedz Link Zgłoś
blogfiles Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 20.03.07, 23:32 Przecież to PUŁAPKA SŁOWNA. Mam nadzieję że Tusk to zauważy subtelną różnicę pomiędzy ZMIANĄ a LIBERALIZACJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 20.03.07, 23:45 blogfiles napisał: > Przecież to PUŁAPKA SŁOWNA. Mam nadzieję że Tusk to zauważy subtelną różnicę > pomiędzy ZMIANĄ a LIBERALIZACJĄ. W tym cały problem. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucji 20.03.07, 23:36 Tak, chrońmy płody za wszelką cenę - a kobiety w rodzaju pani Alicji niech cierpią - niech płodzą na chwałę IVrp, a po urodzeniu niech żyją w nędzy. Bo oszołomy i wrzody w rodzaju LPR i połowy PiS mają pożal się Boże "misję" do spełnienia. Jak są tacy hojni, to niech łożą na utrzymanie samotnych matek i porzuconych dzieci, niech je utrzymują na własny koszt. I jeszcze będą tu grozić zerwaniem Europejskiej Konwencji Praw Człowieka! To może szariat wprowadźmy?! Odpowiedz Link Zgłoś
wilnowir Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucji 20.03.07, 23:43 Uważam, że konsekwentnie, razem ze zmianą w konstytucji należy zmienić dokument "metryka urodzenia" na "metryka poczęcia", oraz zapis w dowodzie osobistym, z "data i miejsce urodzenia" na "data i miejsce poczęcia".Dopiero wtedy ochrona życia poczętego będzie kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
e.day Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 07:24 No i koniecznie obowiązkowe kontrole kobiet w wieku 12 - 45 lat, aby jedna z drugą morderczyni nie zabiła napoczętego. Policja menstruacyjna, tak to chyba nazywali. Ksiądz, ginekolog i antyterrorysta. Pomysł ten daje się dalej rozwijać. W przypadku stwierdzenia możliwości wystąpienia owulacji PM będzie wzywała mężczyznę zarejestrowanego w Krajowym Zasobie Reproduktorów celem dokonania poczęcia. To w ramach przeciwdziałania wyludnieniu kraju. Oczywiście, do KZR można będzie się dostać po udowodnieniu nosicielstwa tzw. genetycznego patriotyzmu, wykluczeniu wad dziedzicznych i okazaniu stosownych cech psychofizycznych, niezbędnych praworządnym obywatelom IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Jedno okienko na cały kraj,toBelka nie wymyślił 20.03.07, 23:48 Jedno okienko na cały kraj,tego Belka nie wymyślił, to jest oryginalny wkład pakietu Kluski. Inicjatywa biochemika,nie wymaga kasy,tylko patyka. Patrz to jest pałac, mówi żuczek do żuczka. Tam sobie nie pojesz, bo tam jest spłuczka. Lecz gdy przyjdzie pielgrzymkowa pasterka, wkoło odchody, wtedy jest wyżerka. Tyle gó wna, zostanę biochemikiem, pomieszam z piaskiem firmowym patykiem. Będę miał firmę tanią, że o rety, wykorzystam pomoc, Kluski pakiety. Rząd da kapitał, odciągnie przychody, zostanie tyle, że zwiększę odchody. Solidarnie znaczy dawać po równo, swoim najwięcej, a takim jak ty g-ówno Jest „Inicjatywa Technologiczna”, nie da na patent, lecz nazwa śliczna. Moją masą wypełnię luki w prawie, uzupełnię dotacje i będzie ciekawie. A jest tego tyle, że wszyscy święci, w takich układach interes się rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 20.03.07, 23:49 powienien byc przede wszytskim zapis ze nie mozna zaostrzac ustawy antyaborcyjnej ! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 20.03.07, 23:50 co za idiota wymyslil wpis do konstytucji, ze nie mozna zmienic konstytucji? (pytanie retoryczne) Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 20.03.07, 23:52 masz racje ! to okreslenie przez ustawodacwe-za czym bezkrytycznie piszly media jest niefortunne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
paula266 Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 20.03.07, 23:53 imie_jaszczomp napisała: > co za idiota wymyslil wpis do konstytucji, ze nie mozna zmienic konstytucji? > (pytanie retoryczne) podobno "głupota ludzka jest nieskończona"... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 20.03.07, 23:55 no niestety, obawiam sie, ze masz racje, boje sie rowniez myslec, co moga wymyslic jutro, pojutrze, za tydzien, za miesiac...Musze sie otrzasnac, bo noc bedzie pelna koszmarow, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 21.03.07, 00:29 Nie to nie tak. Einstein (podobno) mówił: "są tylko dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i ludzka głupota. Ale tego pierwszego nie jestem pewien". Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 21.03.07, 00:30 mimo wszystko- hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow cos ciekawszego od nudnego "pragmatyka " 21.03.07, 01:30 video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980 Akcja MO. - Jak mogliście do tego dopuścić, żeby ten przestępca wam się wymknął!!! Przecież wyraźnie mówiłem, żebyście obstawili wszystkie wyjścia!!! - Ale on widocznie wymknął się wejściem! Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucji 20.03.07, 23:55 chore to wszystko. W ogole nie rozumiem po co Tusk bedzie sie spotykal z Kaczynskim, nie ma co robic? Jeszcze zabiegal o spotkanie? W ogole tego nie pojmuje, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 20.03.07, 23:58 Bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:05 Tusk się chyba po prostu nie nadaje na polityka. Na polskiego polityka. Jest zbyt naiwny i zbyt grzeczny. Nie umie się rozpychać łokciami. W starciu z bezwzględnymi Panami Kaczyńskimi nie ma szansy - wychodzi na naiwniaka. Ale ja takich właśnie ludzi najbardziej cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:11 Macieju- to jak myslisz, dlaczego Tusk spotyka sie z El Qrduplo? Po to zeby potem ten mniejszy znowu gadal wszem i wobec, ze znowu wyciagnal reke do platformy, a ta ja odtracila? Swoja droga ciekawe-jak wiele zniewag Kaczynski jest w stanie lyknac od koalicjantow, a jak malo mu potrzeba, zeby sie obrazic na PO? Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:20 Właśnie się cały czas nad tym zastanawiam - po co? Bo, patrząc na to na zimno, Tusk więcej zyskuje na nie rozmawianiu z Kaczyńskimi, niż na spotkaniach. A dlaczego znosi zniewagi ze strony koalicjantów - dla mnie to jest oczywiste. Ten człowiek jest chory na władzę i dla władzy zniesie wszystko. PO mu tej władzy nie da, więc po co ma się wysilać? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:29 Patrzac na cieplo- tez :-). To jasne ze rozmowy z Kaczynskim ewidentnie rozmywaja i tak dosyc niewyrazny wizerunek Tuska, no to w takim razie-dlaczego? (moje pytanie o zniewagi ze strony koalicji bylo retoryczne:-) ) Mnie bezwgledna zadza wladzy Kaczynskiego przeraza. Zastanawiam sie czasami jak wiele upokorzen jest jeszcze w stanie zniesc- pewnie niezliczone. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:36 Cóż, ja twierdzę, że ta koalicja przetrwa do wyborów. Bo wszyscy ci panowie zrobią absolutnie wszystko, żeby tylko się utrzymać u władzy. Wygłoszą dowolne kłamstwa, zrobią dowolne świństwo, zniszczą wszystko co im stanie na drodze. Ale może będzie z tego pewna korzyść - wielu Polaków przestanie się dawać nabierać na dęte hasła bez pokrycia. Być może w następnych wyborach zagłosują na ludzi, których celem będzie budowanie przyszłości, a nie rozprawianie się z wrogami z przeszłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:43 macrad napisał: Być może w następnych wyborach zagłosują na ludzi, > których celem będzie budowanie przyszłości, a nie rozprawianie się z wrogami z > przeszłosci. > A to w Polsce sa jeszcze tacy? Sorry za moj pesymizm, ale chyba sie wlasnie ostatecznie zalamalam... Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:47 A rozejrzyj się dookoła. Jak dużo widzisz ludzi, którzy kochają Panów K, L i G? Bo ja coraz częściej się spotykam z ludźmi, którzy mówią "co ja za głupotę zrobiłem, że głosowałem na PiS!". Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 01:03 macrad napisał: > A rozejrzyj się dookoła. Jak dużo widzisz ludzi, którzy kochają Panów K, L i G? Jest ich więcej niż można by przypuszczać. Najczęściej ludziom się wydaje, że większość myśli tak jak oni, ale to złudzenie wynikające stąd, że zwykle otaczamy się osobami o poglądach zbliżonych do naszych. Ja mam np. dużą rodzinę, z którą od czasu do czasu się spotykam, i widzę, że mniej więcej połowa jest za PiS-em i popiera niektóre pomysły Giertycha (nawet jeśli jest daleka od katolickiego fanatyzmu). Co ciekawe, są to ludzie wykształceni i dość zamożni, mieszkający w dużym mieście. A gdy pomyśli się o wsiach i miasteczkach południowo-wschodniej Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
mieta.pieprzowa Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 10:41 Zgadzam sie. Zludny moze byc takze obraz ilosci przeciwnikow rzadzacej koalicji, ktory nabywa sie na podstawie tego typu dyskusji w internecie, bo oprocz paru rzeczywistych "wyznawcow PIS-u", doscyc latwych do rozszyfrowania trolli-prowokatorow oraz jednostkowych idiotow, zbiera sie tu takze sporo rozsadnych ludzi. Ale to iluzja, bo Polska stoi ciemnym ludem wsi i malych miasteczek nie angazujacym sie w internetowe dyskusje, w wiekszosci wyznajacym festyniarski i antyinteligencki katolicyzm (vide: reakcje wiernych na JPII w stylu: "Zyj nam 100 lat TATUSIU Swiety"). I oni dalej wierza, ze Kaczynscy tu "zrobia porzadek", tak jak, na przyklad, brat mojego ojca pochodzacy z malego miasta pod Suwalkami. I ja mysle, ze jemu pewnie spora trudnosc sprawia wlaczenie komputera w ogole, nie mowiac juz o podyskutowaniu o kaczych porzadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 12:56 No wlasnie, dodac jeszcze nalezy, ze ow lud idzie karnie do urn wyborczych w odroznieniu od czesci inteligencji, ktora rzuca zupelnie nieinteligentne teksty w rodzaju "mnie polityka nie interesuje" . Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucj 21.03.07, 00:47 Musze sie z Toba niestety zgodzic- zbyt wiele kazdy z nich ma do stracenia. No coz, prafrazujac pewien plakat mozna by powiedziec: "Panie Kaczynski, honor i ojczyzna czekaja". Co do wyborow, to spotkalam sie tu na forum z takim zdaniem, ze PiS ma wyznawcow, a nie wyborcow- i wypowiedzi niektorych z nich tu na forum swietnie o tym swiadcza-masz inne zdanie-jestes komuch, ubek i co tam jeszcze slina na jezyk przyniesie.Wystarczy, ze guru wyznaczy cel i nie zastanawiaja sie, czy to ma sens, czy jest w porzadku...Brrr...(moze to jakies kompleksy z dziecinstwa wynikajace z braku zainteresowania ze strony ojca i silna ptrzeba podporzadkowania sie autorytetowi, ktory zwalnia z myslenia? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kościelny wierzyciel rządzących, dzięki któremu 21.03.07, 00:50 dostali się do władzy zgłosił się po następną ratę spłaty długu - zrobienia pierwszego kroku w kierunku wprowadzenia bezwzględnego zakazu aborcji :-). Tym krokiem ma być wpisanie jakichkolwiek poprawek do konstytucji, byle tylko zmieniających ochronę czy to życia, czy godności na ochronę "od poczęcia". Wszelkie obłudne zapewnienia, że chodzi tylko o "wykluczenie możliwości liberalizacji obecnej ustawy" to zwykłe łgarstwo :-). W końcu tylko dzięki sojuszowi z Kościołem (w osobie Ojdyra Rydzyka i jego mediów) PiS przetrwał bombardowanie mediów mainstreamowych, forsujących "na żywca" PO i odniósł podwójne zwycięstwo wyborcze... macrad napisał: > Cóż, ja twierdzę, że ta koalicja przetrwa do wyborów. Bo wszyscy ci panowie > zrobią absolutnie wszystko, żeby tylko się utrzymać u władzy. Wygłoszą dowolne > kłamstwa, zrobią dowolne świństwo, zniszczą wszystko co im stanie na drodze. Al > e > może będzie z tego pewna korzyść - wielu Polaków przestanie się dawać nabierać > na dęte hasła bez pokrycia. Być może w następnych wyborach zagłosują na ludzi, > których celem będzie budowanie przyszłości, a nie rozprawianie się z wrogami z > przeszłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Pod falszywym religijnym plaszczykiem, podobnym 21.03.07, 00:07 tego z ktorego korzystaja ci co posluguja sie terrorystami, polskie wstecznictwo religine zamiast isc za glosem Chrystusa, ktory godnosc czlowieka widzial w jego wolnym wyborze, probuje sie glupiutko dowartosciowac sluchajac sklerotycznych polglowkow, ktorzy myla wiare z walka o wladze. Od kiedy dla hierarchi kk i dla wiernych zycie jest takie wazne ? XX wiekowa historia chrzescijanskiej Europy w ktorym Watykan mial znaczaca role swiadczy o zupelnie czyms przeciwnym. Pokojowy czas w dziesiecioleciach mozna w Europie zliczyc na palcach jednej reki. Wyprawy krzyzowe, palenie na stosach, nawracanie na ostrzach bagnetow, akceptacja rasizmu i niewolnictwa, posrednie uczestnictwo poprzez intrygi w duzej czesci europejskich wojen, strachliwe i wstydliwe milczenie wobec niemieckiego nieznanego w histori naszej cywilizacji barbarzynstwa, bezlitosny zachlanny klerykalizm bedacy w ciagu XX wiekow przyczyna niezliczonej ilosci ludzkich nieszczesc, biedy i niejednokrotnie smierci dzisiaj nagle "objawia" sie w "etycznej" formule "obrony zycie" wzietej albo z komiksow rysunkowych albo z folderow propagandowych majac bonic przede wszystkim wplywow sklerotycznych nawiedzonych polglowkow, ktorym sie zdaje ze kilka zdan, o ktore sie tak uzeraja, jest wazniejszych niz przyklad bezmyslnosci jaki takim swoim zachowaniem propaguja. Nowy pomysł PiS na życie poczęte w konstytucji Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.sister Panowie znów się targują 21.03.07, 00:14 a przedmiotem targu są kobiety, ich zdrowie i życie. Ale kogo to obchodzi. Ważniejsze jest, aby na wargach Ojca Rydzyka znów zagościł uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad piękne 21.03.07, 00:42 "życie poczęte w konstytucji" Esencja tej całej durności... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: piękne 21.03.07, 00:49 piekna to masz galerie- zreszta juz kiedys ja odwiedzilam i z przyjemnoscia spedzilam w niej dluzszy czas ! Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: piękne 21.03.07, 09:40 Dzięki :) Ale coraz bardziej się boję, że za jedno mnie wsadzą (zgaduj-zgadula za które), chociaż było zrobione przed dojściem do władzy dwóch podobnych do siebie panów. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: piękne 21.03.07, 12:57 ciekawe, ktore Ty typujesz? Moim zdaniem tam jest kilka baaardzo nieprawomyslnych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Konstytucję trzeba zmienić 21.03.07, 00:52 Bo stara Konstytucja jest za stara, żeby ją gwałcić. Odpowiedz Link Zgłoś