Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok...

• veneda1 rozliczac wszystkich i wszystko z przeszlosci 30.04.07, 23:45
      Przeszlosc nas nie bedzie dzielic kiedy sie z niej rozliczymy. Trzeba rozliczac
      wszystkich i wszystko,czym dokladniej, skrupulatniej tym lepiej. Musimy
      wiedziejc co bylo dobre, z co zle w naszej przeszlosci. To jest potrzebne dla
      dalszego rozwoju. Liczy sie wszystko, to co teraz, w przyszlosci i to co
      bedzie. Nie da sie solidnie wybudowac nowego domu na bagnistym gruncie.
      Rozliczenie z przeszlosia jest potrzebne dla lepszej przyszlosci Polakow. Ci co
      byli swiniami, kolaborantami, donosicielami musza sie oczyscic. Nie ujdzie im
      na sucho. Trzeba ich otwarcie zlustrowac. Niech ludzie poznaja prawde taka jaka
      ona byla. NIc nie ukrywac. wszyskie teki, dokumenty powinny byc udostepnione
      ludziom, do wejrzenia kazdego, kto sobie tego zyczy. Najpierw poznajmy co tam
      jest, a potem bedziemy mowili o winie i o wybaczaniu. Teraz chcemy wiedziec,
      tak po prostu, bez pisania wierszy. Watpliwe jest ze Ci promineci, ktorzy sie
      tak pompatycznie zrzeszaja w Ruchu na Rzecz Demokracji naprawde chca
      demokracji, bo oczywiste ze otwarta debata, rozliczanie przeszlosci, prawo
      kazdego do wypowiadania sie o przeszlosci i jej osadzanie sa jednym z
      podstawowych filarow demokracji, ktory nazywa sie, wolnosc slowa. Trzeba dodac
      najwazniejsze w tym wszystkim, prawo do zadosc uczynienia ofiar kolaboranow i
      donosicieli - pamietajmy o nich - najpierw wspolczujmy ofiarom, a potem
      oprawca.
      • pisubek PiS to WRON-bis 30.04.07, 23:46

• kos1981 masz ty jeszcze świerć zwoja ? 30.04.07, 23:49
          • pisubek A kwaknij sobie jeszcze, na zdrowie. 30.04.07, 23:50

• kos1981 po ile maryśka na blokach na Gocławiu ? 30.04.07, 23:51
              • pisubek Dla PiSowcow za darmo. 01.05.07, 00:02

• ordynator_psychiatrii No, Psiubeku,teraz ja się tobą zajmę-kaftan czeka 30.04.07, 23:53
              • pisubek Nie wiedzialem, ze az tak sie boicie ale to dobrze 01.05.07, 00:00
                wam zrobi. Moze uwierzycie w Pana Boga?
                • profesorpsychiatrii ja się boję o innych jesteś nadzwyczaj agresywnyUB 01.05.07, 00:06
                  ekiem
                  • pisubek Macie sie czego bac, pisuarczycy, juz wkrotce woda 01.05.07, 00:12
                    zostanie po was spuszczona.
        • realista1000 teraz zauważyłem podobieństwo:RRD to WRON-bis 30.04.07, 23:49
          tu i tam pełno komuchów robiących za "autorytety"
          • pisubek Masz racie PiS to WRON-bis 30.04.07, 23:50

• profesorpsychiatrii pies to wrona? Zwidy masz już?Uciekłeś nam ale ter 30.04.07, 23:58
              az już cię mam i wsadzę tam, skąd uciekłeś - do Tworek
              • pisubek W Tworkach towarzyszu to jest Antek i KC PiS. 01.05.07, 00:01

• wet3 Re: veneda1 30.04.07, 23:50
        Wlasnie strach przed rozliczeniem prowadzi tych komuchow do paradoksalnych
        decyzji takich wlasnie jak owy "Ruch w Obronie Demokracji". Posmiewisko z
        siebie tylko robia.
        • pisubek juz sie osuszyles? no to marsz do lozeczka i bez 30.04.07, 23:51
          mokrych snow towarzyszu wet.
          • dorotahgw Re: juz sie osuszyles? no to marsz do lozeczka i 30.04.07, 23:52
            Wyyyyyy chceeeeeecieeeeee praaaaawaaaaaa i sprawiedliwosciiiiiiiii ????

pisubek napisała:

> mokrych snow towarzyszu wet.
    • fat_cat myslalem, k...a ze juz nic mnie mnie zdziwi.... 30.04.07, 23:46
      pani Wislawo, z kim jak z kim ale z KWASNIEWSKIM? Jak mozna sie tak upokarzac???
      • pisubek Upokarza wylacznie popieranie PiSu zdrajcow Polski 30.04.07, 23:47

• dorotahgw Re: Upokarza wylacznie popieranie PiSu zdrajcow P 30.04.07, 23:49
          Wyyyyyy chceeeeeecieeeeeeee praaaaawaaaaaa i sprawiedliwosciiiiiiiii?????

pisubek napisała:

>
        • fat_cat Re: Upokarza wylacznie popieranie PiSu zdrajcow P 30.04.07, 23:58
          A tam, PiS jak PiS. Wcale go nie popieram, ale lepsze to niz LiD ktory odbieram
          jako polaczenie dzumy z cholera.

A juz staniecie ramie w ramie z taka kreatura jak Kwas jest po prostu kosmiczna
          zenada. To kompromitujace na rowni z wstapieniem do samoobrony.
          • pisubek Zenada to trio Kaczynski Lepper i Giertych. 01.05.07, 00:13

• langston Kupuje sobie tym grob na Skalce 30.04.07, 23:55
        Sorry ale tak to wyglada.
    • dorotahgw Górnicy w głębokiej żałobie 30.04.07, 23:47
      Tragiczna śmierć Barbary Blidy nie zatrzyma gigantycznego śledztwa w sprawie
      mafii węglowej. Na długiej liście podejrzanych jest też jeden z byłych baronów
      SLD Andrzej Szarawarski.
      Zapewne nigdy nie poznamy motywów, jakimi kierowała się Barbara Blida, która w
      ostatnią środę targnęła się na swoje życie. Być może był to efekt silnego
      stresu związanego z poranną rewizją ABW, być może była minister budownictwa i
      posłanka SLD podejrzewała, w jak poważną sprawę jest zamieszana, może sądziła,
      że czeka ją wieloletnie więzienie. Bo straty, jakie spowodowała działająca na
      Śląsku mafia węglowa, choć jeszcze trudne do precyzyjnego oszacowania, idą w
      setki milionów złotych. Sieć firm wyłudzała od kopalń węgiel, nigdy nie
      płacąc, masowo dochodziło też do blendowania, czyli mieszania węgla wysokiej
      jakości z miałem albo wręcz piachem i gruzem.
      Śledztwo w tej sprawie, od lat prowadzone przez ABW, śląską policję i
      prokuraturę, nabrało impetu dopiero kilka miesięcy temu, gdy na współpracę ze
      śledczymi poszła Barbara Kmiecik (z racji zamiłowania do futer i kapeluszy
      zwana śląską Alexis). W latach 90. Kmiecik była największą pośredniczką w
      handlu węglem w kraju. To właśnie jej zeznania pogrążyły Blidę, której
      prokuratura chciała stawiać zarzut łapówkarstwa.
      Z tych samych powodów - jak dowiaduje się "News-week" - wizyty ABW może się
      też spodziewać Andrzej Szarawarski, były śląski baron SLD, w rządzie Millera
      wiceminister gospodarki, a potem skarbu. Oprócz Blidy to właśnie na protekcję
      Szarawarskiego powoływała się Kmiecik, prowadząc swoje interesy - co zeznają
      kolejni świadkowie. Kmiecik twierdzi przy tym, że parasol ochronny nie został
      rozwinięty bezinteresownie przez polityków.

• pisubek Cuchnie tu PiSem, bo tekst bez zwiazku i bez sensu 30.04.07, 23:48

• dorotahgw Re: Cuchnie tu PiSem, bo tekst bez zwiazku i bez 30.04.07, 23:50
          Wyyyyyy chceeeeeecieeeeeeee praaaaawaaaaaa i sprawiedliwosciiiiiiiii?????

pisubek napisała:

>
          • pisubek Dobrze kombinujecie, czwaaaaaartej rzeeeeeee, itp. 30.04.07, 23:52

• dorotahgw Re: Dobrze kombinujecie, czwaaaaaartej rzeeeeeee, 30.04.07, 23:53
              Wyyyyyy chceeeeeecieeeeeee praaaaawaaaaaa i sprawiedliwosciiiiiiiii ????
              pisubek napisała:

>
        • ordynator_psychiatrii teraz ja się tobą zajmę,psiubeku-kaftan już czeka 30.04.07, 23:52
          • pisubek Wspaniale widziec was w tak glebokim przerazeniu 30.04.07, 23:53
            i histerii pisowscy bolszewicy. Sami juz wiecie, ze wkrotce Kaputt.
            • dorotahgw Re: Wspaniale widziec was w tak glebokim przeraze 30.04.07, 23:55
              przygotuj sobie kilka papierowych ręczników nim tryśniesz ze szcząścia

pisubek napisała:

> i histerii pisowscy bolszewicy. Sami juz wiecie, ze wkrotce Kaputt.
              >
              • pisubek Mnie to tak naprawde wisi towarzyszu, bo ja nie 30.04.07, 23:56
                stad. Po prostu lubie ogladac malpy w cyrku.
                • profesorpsychiatrii nie wmawiaj sobie,że ci wisi-jesteś przecież kobie 01.05.07, 00:07
                  tą - jak... Kopernik
                  • pisubek A fe, nieladnie tak molestowac. 01.05.07, 00:16

• profesorpsychiatrii ja panu pomogę z tym Psiubekiem, panie ordynatorze 30.04.07, 23:56
              knebelek na japkę i ... spokój
              • pisubek Otoz to! klasyczne pisowsko-bolszewckie metody, 30.04.07, 23:59
                czekamy na wiecej propozycji w tym stylu.
                • profesorpsychiatrii spoko,psiubeku,spoko-do łóżeczka włożymy,smoczek 01.05.07, 00:04
                  w dziubek wsadzimy - fajnie ci będzie
                  • pisubek Do boju pis-towarzysze! 01.05.07, 00:05

• mysz_polna5 Ugotowac te czerwone buraki na ogniu lustracji 01.05.07, 00:06
                    ... i bedzie spokoj!
                    • pisubek Ugotowac te czerwone buraki na myszy polnej i 01.05.07, 00:07
                      bedzie barszczyk ukrainski.
                    • mysz_polna5 Ugotowac te czerwone buraki na ogniu lustracji 01.05.07, 00:08
                      ... i bedzie spokoj!
                      • pisubek Ugotowac te czerwone pisiaki na myszy polnej i 01.05.07, 00:16
                        bedzie kawior dla Gosiewskiego.
              • tomxp Re: ja panu pomogę z tym Psiubekiem, panie ordyna 01.05.07, 02:29
                profesorpsychiatrii napisała:

> knebelek na japkę i ... spokój
                a ja na to ze dkladnie tak dzialano w wielkim zssr
                gratuluje wzorow, profesorzepsychiatrii
                czyzby praktyki zaliczalismy na kolymie?
      • lodz123 Re: Górnicy w głębokiej żałobie-JA R0WNlEZ!!! 30.04.07, 23:52
        Ze aferzystka i tchorz bojaca sie odpowiedzialnosci umknela sprawiedliwosci.
        • pisubek to wypijcie zdrowie Gosiewskiego, po pisowsku. 30.04.07, 23:54

• dorotahgw Re: to wypijcie zdrowie Gosiewskiego, po pisowsku 30.04.07, 23:56
            Ty bys tez sie napił, byle na krzywke
            pisubek napisała:

>
            • pisubek No nie, tylko na prostke. 01.05.07, 00:00

• lodz123 A ty na grobie Blidy chyba, jak SLD!!! 30.04.07, 23:56
            Ktory sie cieszy z ludzkiej tragedii bo ma teraz haslo wyborcze.
            • pisubek Cwiczcie towarzyszu, wkrotce opijecie koniec PiSu. 30.04.07, 23:57

• dorotahgw Re: Cwiczcie towarzyszu, wkrotce opijecie koniec 30.04.07, 23:58
                nie pluj, bo sie sam oplujesz
                pisubek napisała:

>
              • profesorpsychiatrii Olek, to ty?A może Oleksy?Oj, Józiu, przestań już 30.04.07, 23:59
                • czerwone_scierwo Żydokomuna powraca i tyle. 01.05.07, 08:09
                  Żydokomuna powraca i tyle.
              • pisudek Cwiczcie towarzyszu, wkrotce opijecie koniec SLD 01.05.07, 00:01

--
                Myyyyyyyyyy Chceeeeeemmmmmmmmy Prawaaaaaa i Sprawiedliwosciiiiiiiiiiiii!
                Preczzzzz Komunoooooooo!
                • pisubek Witam klona!!! 01.05.07, 00:03

• pisudek Re: Ty jestes podroba chinska, ja jestem orginalem 01.05.07, 00:05

---
                    Myyyyyy Chcemmmmyyyy Prawaaaaa i Sprawiedliwosciiiiiiiiiii!
                    Precz PO-stmunooooooooo!
                    • pisubek Jak sobie zyczysz klonie! 01.05.07, 00:06

• chirlider Re: Jak sobie zyczysz klonie! 01.05.07, 00:09
                        pisuary są tak lotne że nie potrafią sobie wymyślić własnego nika.
                        podszywanie sie pod kogoś to ich druga (??) natura.

pisubek napisała:

>
                        • chirdiler Komuniści są zdemoralizowani - walą w żyłę 01.05.07, 00:12
                          • chirlider Re: Komuniści są zdemoralizowani - walą w żyłę 01.05.07, 00:13
                            wymyśl sobie, moronie, własnego nika.
                            • chirdiler Re: Komuniści są zdemoralizowani - walą w żyłę 01.05.07, 00:20
                              już nie jesteś czysty genetycznie - zmodyfikowałem cię i jesteś teraz GMO, hehe
                      • profesorpsychiatrii widzisz, i masz już rozdwojenie osobowości 01.05.07, 00:09
                        mówiłem, psiubeku, do Tworek czas, czas najwyższy
                        • mysz_polna5 Re: widzisz, i masz już rozdwojenie osobowości 01.05.07, 00:10

> mówiłem, psiubeku, do Tworek czas, czas najwyższy

55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

Przeciez to znany idiota z f.kraj.
                          Tam nikt z nim nie gada!
                          • chirdiler podejrzewałem, że niemądry jest, psi ubek jeden 01.05.07, 00:13
                            • pisubek kwaczcie towarzysze, poki mozecie, PiS zdycha. 01.05.07, 00:17

• chirlider Re: kwaczcie towarzysze, poki mozecie, PiS zdycha 01.05.07, 00:19
                                robią pod siebie pisuarczycy.
                                zabawny widok.

pisubek napisała:

>
    • niemiec.niemiec Inny mozliwy tytul 30.04.07, 23:48
      "Dwoch TW w jednym stowarzyszeniu"
      • pisubek Dwoch TW w PiSie? PiS caly to jeden wielki agent 30.04.07, 23:55
        osciennego mocarstwa.
        • pisudek PO-stkomuna=SLD=Agent brukselski 01.05.07, 00:03
    • andiboz Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok.. 30.04.07, 23:49
      Po przeczytaniu komentarzy ziejących nienawiścią oraz poziomem argumentów:
      ( żydokomuna, światowy kongres Żydów, organizacja odepchniętych od koryta, może
      jeszcze Kiszczak, agenci itp) można dojść do wniosku, że blady strach padł na
      pełnych chrześcijańskich wartości popleczników pisu.
      Na tym forum zwyciężyli, nikt rozsądny nie będzie na tym poziomie z nimi
      dyskutował. Poczekajmy na nowe wybory.
      • wrwr1 swieta racja! 30.04.07, 23:52
    • czytelnik4 Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok.. 30.04.07, 23:49
      4-ta rzesza kartoflana im tego nie odpuści na pewno
      • wrwr1 w tyl zwrot! 30.04.07, 23:54
        (I'll repeat myself:) popieram stowarzyszenie poetow i politykow! niech bedzie
        nawet tak jak bylo, byle nie bylo tak jak jest!!!!!
    • langston Pani Wislawo czy chodzi o grob na Sklace? 30.04.07, 23:56
      Przepraszam ale czym innych tego nie mozna wytlumaczyc!
      • pisubek A wy towarzyszu langston jeszcze na kacu czy juz 30.04.07, 23:58
        na glodzie?
        • profesorpsychiatrii na jakim kucu, psiubeku?Co ty bredzisz?Konie widzi 01.05.07, 00:00
          sz już?
          • dorotahgw Re: na jakim kucu, psiubeku?Co ty bredzisz?Konie 01.05.07, 00:03
            on juz swojego konia widzi. szczeka bezkarnie, bo z israela pisze i ma
            swiadomosc nie podpisanej umowy extradycyjnej

> sz już?
        • pisudek Re: A wy towarzyszu jeszcze na kacu czy LSD!!! 01.05.07, 00:02
          • pisubek No, razem towarzysze! do ataku! broncie PiS-Partii 01.05.07, 00:05
            chociaz zdycha. Do boju! Narod i socjalizm czeka, a takze pocalunek poslanki
            Sobeckiej.
            • pisudek Re: No, razem towarzysze! do ataku! broncie PiS-P 01.05.07, 00:07
              Chociaz nie pocalunek twej ulubionej Senyszyn ktora jest "piekna" jak smola.

---
              Precz PO-stmunooooooooo!
              • pisubek za taki piekny koncept Sobecka da ci buziaka, a 01.05.07, 00:11
                moze nawet i Wojtus Wierzejski.
                • chirdiler Nie zwracaj na nich uwagi, to psieubeki 01.05.07, 00:16
                  ty jesteś prawdziwy i niepodrabialny psiubek

PS
                  a napletek cię nie boli? Ten wirtualny?
    • dzakarta Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok.. 30.04.07, 23:56
      Brawo!
      Precz z reżimem IV RP!
      • pisudek Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:08
        Precz z PRL-bis czyli II RP. Puknij sie w czolo zanim napiszesz.

---
        Precz PO-stmunooooooooo!

• chirlider Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:11
          rozumiem, że jesteś zdegustowany pisem:

pisudek napisał:
          > Precz z PRL-bis czyli II RP.
    • langston Byl prikaz z Berlina? 30.04.07, 23:59
      .
      • uu1 Re: Byl prikaz z Berlina? 01.05.07, 00:02
        Jak z Berlina to chyba Behfel, poligioto.
    • pisudek Kocham PiS, Nielubie SLD!!! 01.05.07, 00:00
      Myyyyyyyyyy Chceeeeeemmmmmmmmy Prawaaaaaa i Sprawiedliwosciiiiiiiiiiiii!
      Preczzzzz Komunoooooooo!
      • pisubek Moze i PiS cie kocha? A moze nawet Ukochany 01.05.07, 00:08
        Przywodca? Moze macie szanse na buziaka?
    • tychik1 Mozni uznali ze Tusk sobie nie radzi i zakladaja 01.05.07, 00:05
      jchoinski napisał:

> Brawo! Oby tylko nie przekształciło się to w kolejną partię polityczną, która
      > będzie konkurować z już obecnymi.

T:oczywiscie ,ze nowa partie.
      Juz wyraznym sygnalem jest to ,ze wsrod tych "znakomitosci" NIE ! doczytalismy
      sie Tusia i tego Jasia .Co taka "premiera"ze z Krakowa nawet sie nie zalapal
      ? : )
      Ci ludzie widocznie doszli do wniosku ,ze ich plonne nadzieje pokladane
      w tych dwuch komediantach spelzly na panewce ,wiec na wybory trzeba bedzie
      blysnac i zaszpanowac czyms "nowym".Zwyczajnie postanowili wziasc sprawyw swoje
      wlasne rece i tyle.
      A oczywiscie ze nic "NOWEGO" nam tu nie oferuja:Stare odgrzewane grzmoty
      i zapierdziale pulpety(zreszta tak samo jak ich haselka),tyle ze wsadzili
      to wszystko do nowego radla i posypali szczypiorkiem.
      A tfu mozna sie jeszcze zatruc !
      Przypomina mnie sie tu ten aktor Holoubek ktory nie tak dawno wypowiadal sie
      o warszawskich knajpach:
      "Co otworza restauracje to zlote talerze a na talerzu oszustwo"
      Tak mosci panstwo, do dobrej kuchni to klijent sam wroci,
      a najwspanialej zaprawione gowno i tak w koncu wyrzyga ; )

• isa.stern Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok.. 01.05.07, 00:11
      bossze, znów Jarek się nie wyśpi...;)
      :P
      • uu1 Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:14
        isa.stern napisała:

> bossze, znów Jarek się nie wyśpi...;)
        Kot gotów dostać małpiego rozumu. Biada RP 3,5.
        • isa.stern Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:20
          :)))
          wg prez. w pół do czwartej RP ma się całkiem nieźle...;))
          • uu1 Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:27
            isa.stern napisała:
            > wg prez. w pół do czwartej RP ma się całkiem nieźle...;))
            Tzn. ma się jak w jajku. Tylko skorupka co nieco gniecie. A wszystko pani bez te
            atomy czyli a to my, kaczuchy.
            • isa.stern Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:34
              a to szanowny panie wszystko przez te rewolucję moralną...ciało małe ale duch
              wielki (vide: PiS ze swoim ego nigdzie się nie mieści...)))
              • isa.stern Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:35
                aha, a o tym atomie to ja w ogóle nie zajarzyłam... niech pan łaskawie mi to
                wytłumaczy... a do rysunku dołączy dedykację...;))
                :PP
                • uu1 Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:53
                  isa.stern napisała:

> aha, a o tym atomie to ja w ogóle nie zajarzyłam... niech pan łaskawie mi to
                  > wytłumaczy... a do rysunku dołączy dedykację...;))
                  Była taka piosenka
                  Odmieniec - napisał Kazimierz Grześkowiak

Chodzi po wiosce odmieniec istny
                  Żadnej ci z niego ni mo korzyści
                  Ani nie sprzedo ani nie kupi
                  Tylko się śmieje, waryjot głupi

Może to bez te nawozy śtucne,
                  może był w szkole zbyt pilnym uczniem,
                  może to wszyćko bez te atomy,
                  że waryjota... momy!
      • emeryt21 Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:15
        Moze im sie uda.To co dzieje sie w naszym kraju jest juz mocno
        niepokojace.Polsce potrzebny jest autorytet madrych ludzi.
        • pisudek Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:21
          Idz spac. Juz pozno chyba glowka boli.

---
          Precz PO-stmunooooooooo!
          • isa.stern Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:23
            bosze, jaki Ty jesteś milutki, z taką troską pochylasz się nad innym
            człowiekiem...;))
        • isa.stern Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:22
          problem w tym, że PiS i sp. z oo załozyli sobie, że przede wszystkim należy
          zniszczyć autorytety takie jak Wałęsa, Mazowiecki, Bartoszewski itp. itd.... i
          głównego powodu nie upatrywałabym w kompleksach braci K.
    • pisudek SLD juz na katafalku!!!! Koniec komuny bliski. 01.05.07, 00:13
      WSI zlikwidowane, Mafia weglowa do paki, lustracja zaczeta. Pomiot
      komunistyczny w agonii.

---
      Precz PO-stmunooooooooo!
      • pisubek Koniec PiS-komuny bliski, na nic PiSu piski. 01.05.07, 00:14

• pisudek Re: Koniec Platformy=Powrot do Normy 01.05.07, 00:18
          • pisubek Dobre, klon sie uczy, 01.05.07, 00:20

• pisudek Re: Dobre, klon sie uczy, 01.05.07, 00:24
              SLD sie wreszcie nauczy kiedy na drzewie zawisnie.

---
              Precz PO-stmunooooooooo!
      • chirlider Re: SLD juz na katafalku!!!! Koniec komuny bliski 01.05.07, 00:15
        tylko społeczeństwo stoi tam gdzie stało zomo i tylko czeka na wybory żeby
        odsunąć tych szodników od władzy ;)))))

pisudek napisał:

> WSI zlikwidowane, Mafia weglowa do paki, lustracja zaczeta. Pomiot
        > komunistyczny w agonii.
        >
        > ---
        > Myyyyyy Chcemmmmyyyy Prawaaaaa i Sprawiedliwosciiiiiiiiiii!
        > Precz PO-stmunooooooooo!
        • chirdiler Re: SLD juz na katafalku!!!! Koniec komuny bliski 01.05.07, 00:18
          odsuniemy szkodników z LiD , SLD i niektórych z PO od wirtualnej (medialnej)
          władzy i będą ptoki po inicjatywie Kwasa, Olecha, Wisi Szymborskiej, hehe
          • pisudek Zgoda!!! 01.05.07, 00:20
            Odsunac PO-stkomune, LSD i innych takie szumowiny.

---
            Precz PO-stmunooooooooo!
            • psiubek również się zgadzam - Kwas jest dziad 01.05.07, 00:23
          • pisubek Witamy kolejnego klona. PiS to klon PZPR. 01.05.07, 00:21

• pisudek Re: Witamy kolejnego klona. SLD i PO to klon PZPR. 01.05.07, 00:23

---
              Precz PO-stmunooooooooo!
            • psiubek Haj, jestem z Kanady.Na imię mam psiubek, haj 01.05.07, 00:24
              i jestem antykomunistą
              PS
              • pisubek Witamy drugiego klona z Mlawy. Taki troche w 01.05.07, 00:26
                stylu Borata. W stroju kapielowym pewnie sie spodoba Ukochanemu Przywodcy.
          • chirlider Re: SLD juz na katafalku!!!! Koniec komuny bliski 01.05.07, 00:28
            w języku którego nie znasz okeśla sie to jako "wishful thinking".
            koniec kaczej aberracji jest nieunikniony. pozostaje tylko pytanie: jesienią
            2007 czy w 2009?
            hehe.

chirdiler napisała:

> odsuniemy szkodników z LiD , SLD i niektórych z PO od wirtualnej (medialnej)
            > władzy i będą ptoki po inicjatywie Kwasa, Olecha, Wisi Szymborskiej, hehe
            • realista1000 Re: SLD juz na katafalku!!!! Koniec komuny bliski 01.05.07, 00:31
              Pobożne życzenia - myslę, że on zna ten język - kto go nie zna - chyba tylko
              shakespeare, hehe
              • chirlider Re: SLD juz na katafalku!!!! Koniec komuny bliski 01.05.07, 00:36
                brawo realista, widze że przeglądarkę google też potraficie obsługiwać.

z partyjnym,
                chirl.

realista1000 napisała:

> Pobożne życzenia - myslę, że on zna ten język - kto go nie zna - chyba tylko
                > shakespeare, hehe
    • pisudek Tusk, Cimosz i Kwas sie onanizuja razem na ulicy!! 01.05.07, 00:26
      Ale frajda no nie? Szczegolnie sepleniacy tusk. Marsz rownosci sie cieszy.

---
      Precz PO-stmunooooooooo!
      • pisudek w takt miedzynarodowki!!!! 01.05.07, 00:31
    • tychik1 Re:pisudek porypalo cie chlopie ? 01.05.07, 00:27
      co ty myslisz ze jestes w lesie?Centralny komputer Michnika tez ma swoja
      pojemnosc ,nie jest z gumy i sie nie naciaga !
      • pisudek Re:pisudek porypalo cie chlopie ? 01.05.07, 00:29
        Naloz gume na instrument-szkoda ze twoj ociec tego nie zrobil.
        ---
        Precz PO-stmunooooooooo!
        • tychik1 Re:pisudek porypalo cie chlopie ? 01.05.07, 00:38
          pisudek napisał:

> Naloz gume na instrument-szkoda ze twoj ociec tego nie zrobil.
          > ---
          > Myyyyyy Chcemmmmyyyy Prawaaaaa i Sprawiedliwosciiiiiiiiiii!
          > Precz PO-stmunooooooooo!
          T:Ty natomiast nie powinienes za nic winic swoich biednych i szanownych
          rodzicow ,mysle ze maja juz dobrze za swoje i jest mi ich bardzo zal.
      • pisubek Towarzysze pisowcy! KC PiS oglasza konkurs na 01.05.07, 00:30
        najlepsze dawanie odporu wrogom naszej PiS-Partii. Nagroda - upojna noc z
        wybranym pis-przywodca.
        • chirlider Re: Towarzysze pisowcy! KC PiS oglasza konkurs na 01.05.07, 00:34
          dla zwolenników "ostrej jazdy" do dyspozycji wierchuszka LRP.

pisubek napisała:
          > Nagroda - upojna noc z
          > wybranym pis-przywodca.
          >
          • pisudek Noc z Senyszyn to jest to!! 01.05.07, 00:36
            Albo obciagniecie laski przez kwasa!
            ---
            Precz PO-stmunooooooooo!
            • chirlider Re: Noc z Senyszyn to jest to!! 01.05.07, 00:41
              ecce prawdziwy pisuarczyk:

pisudek napisał:
              > Albo obciagniecie laski przez kwasa!

czy tacy ludzie mogą coś mówić o odnowie moralnej ?
              • uu1 Re: Noc z Senyszyn to jest to!! 01.05.07, 01:15
                chirlider napisał:

> ecce prawdziwy pisuarczyk:
                Mówiąc prosto - bydlę.
    • bambi7 Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:35
      Nie chce być złym prorokiem, ale czuje że znów g***o z tego wyjdzie; popatrzcie
      na przykład PO i porównajcie tą partię dzisiaj, z tym czym ona była 5-6 lat
      temu (czyli gdy zakładał i był w jej strukturach A. Olechowski). Mocne
      charaktery założycieli tej partii nie potrafiły sie porozumieć i dzisiaj PO
      jest "nie wiadomo czym".
      Potrzebni sa młodzi ludzie, a nie osoby pokroju Kwasniewskiego czy
      Olechowskiego (na szczęście Oleksy wyjeżdża, bo jeszcze jego by tu brakowało,
      żeby znów "mącił").
      • isa.stern Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 00:41
        to jest problem każdej partii, że starzy ciągle chcą być przy sterze... gdyby
        nie całkowita kompromitacja w SLD, takiemu młodemu wilkowi jak Olejniczak
        jeszcze długo kazano by robić za tło...;)
    • langston Platforma -sztandar wyprowadzic!!!!!!!!!!!!!!!!:)) 01.05.07, 00:36
      Rokita, Sariusz-Wolski, do PISu

...reszta bye bye
      Tusio idze chlopie malowac kominy bo z Berlina przyszedl prikaz ze kto inny ma
      w Polsce rzadzic nie Ty fajtlapo!
      • isa.stern Re: Platforma -sztandar wyprowadzic!!!!!!!!!!!!!! 01.05.07, 00:39
        to straszne... jak Tusia zabraknie to skąd wy weźmiecie taki łatwy cel...?!...;)))
      • chirlider Pissss tonie 01.05.07, 00:44
        do pisu pies z kulawą nogą nie przyjdzie.
        nie słyszałeś że z tonącego statku uciekają szczury?
        exodus rozpoczęty.

amen.

langston napisał:

> Rokita, Sariusz-Wolski, do PISu
        >
        > ...reszta bye bye
        > Tusio idze chlopie malowac kominy bo z Berlina przyszedl prikaz ze kto inny
        ma
        > w Polsce rzadzic nie Ty fajtlapo!
        • pisudek Re: Pissss tonie 01.05.07, 00:48
          A PO ma sie dobrze no nie? Na czele z sepleniacymy burakiem i jego pupilkiem
          komorowskim. Ten tandem to powinien na paradzie rownosci wystepowac...hehe.

---
          Precz PO-stkomunooooooooo!
          • uu1 Re: Pissss tonie 01.05.07, 00:55
            pisudek napisał:

> A PO ma sie dobrze no nie? Na czele z sepleniacymy burakiem i jego pupilkiem
            > komorowskim. Ten tandem to powinien na paradzie rownosci wystepowac...hehe.
            Jak pięknie brzmi radosny śmiech szczęśliwego idioty.
            • chirlider Re: Pissss tonie 01.05.07, 01:02
              w pewnym sensie nawet "pożytecznego idioty" - ich bełkot tak przeraża ludzi że
              drugi raz nie zdecydują sie głosować na pis.

uu1 napisała:
              > Jak pięknie brzmi radosny śmiech szczęśliwego idioty.
          • isa.stern Re: Pissss tonie 01.05.07, 00:57
            no, wiesz...?!.. i prezydent i premier niewyraźnie mówią, a Lech w dodatku ma
            zadyszkę czy cóś w tym stylu i jakoś nikt mu tego nie wypomina...;P
            rasista!
            • mark.parker Re: Pissss tonie 01.05.07, 05:43
              isa.stern napisała:

> no, wiesz...?!.. i prezydent i premier niewyraźnie mówią, a Lech w dodatku ma
              > zadyszkę czy cóś w tym stylu i jakoś nikt mu tego nie wypomina...;P
              > rasista!
              > :P

Bełkotek i mamrotek w jednym stali domu,
              Cały czas coś ględzili, lecz chyba nikomu
              Nie przyszło nawet na myśl, żeby się wsłuchiwać.
              Z góry było wiadomo, że chcą nas wykiwać.
              Tu zwędzić jakiś księżyc, ówdzie parę złotych.
              Takie to były plany niespełnionej cioty
              I krasnala-bliźniaka - co rodem z hołoty
              żuli-borskiej, cwaniaków, znanych meliniarzy.
              Oto, jakich dziś Polska ma... wielkich włodarzy!
              :))
          • chirlider Re: Pissss tonie 01.05.07, 00:58
            tu ci przyznam rację - PO ma się dobrze.

wybory latem lub jesienią tego roku byłyby dla Polski niekorzystne - PiS mógłby
            jeszcze zdobyć 8 ÷ 10 % poparcia.

w 2008 lub 2009 realny wynik PiS w wyborach może wynosić poniżej 5 % i to jest
            optymalna sytuacja.

pisudek napisał:

> A PO ma sie dobrze no nie?
    • imprezagt Pod czerwonym sztandarem na pochód 1. maja pójdą?? 01.05.07, 00:46
      Tak sentymentalnie by było....
      • chirlider Re: Pod czerwonym sztandarem na pochód 1. maja pó 01.05.07, 00:49
        jacek i placek pod jedną szturmówką.... czar tamtych lat...

imprezagt napisał:

> Tak sentymentalnie by było....
      • pisudek chyba zeby laske obciagac w rytm miedzynarodowki! 01.05.07, 00:50
        • pisubek Takie rzeczy towarzyszu to tylko w PiSie!!! 01.05.07, 01:00

• chirlider a za reszte zapłaci kancelaria sejmu? 01.05.07, 01:03
            pisubek napisała:

>
            • pisubek Jak zawsze, za pieniadze z PiTow. 01.05.07, 01:04

• henrykjasinski1 Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok.. 01.05.07, 01:02
      Naleze do tzw " Wyksztalciuchow", ktorzy wola przebywac za granica, chociaz
      przez ostatnie dwa lata juz dwukrotnie chcialem wrocic do Polski na
      stale.Podpisuje sie dwoma rekami na rzecz Stowarzyszenia o nazwie Ruch na Rzecz
      Demokracji. Moge sie wlaczyc czynnie na rzecz takiego stowarzyszenia, ktorego
      chcialbym byc czlonkiem.
      Henryk Jasinski
      • pisudek Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 01:03
        Pewnie w Izraelu przebywasz no nie?
        • pisubek Jak my wszyscy. 01.05.07, 01:05

• langston cierpisz na schizofernie ze o sobie piszesz "my":) 01.05.07, 01:37
            .
      • 1europejczyk Ruch na Rzecz Demokracji - rozumiem przez 01.05.07, 01:28
        ta nazwe, ze bedzie to ruch, ktory bedzie wspieral dzialania obecnych wladz
        Polski wybranych w wolnych i demokratycznych wyborach w umacnianiu demokracji
        poprzez poparcie dla walki tych wladz z mafia w wymiarze sprawiedliwosci i jej
        korporacyjno-uniweryteckim zapleczem zagrazajaca demokracji, z korupcja ktorej
        skala osiagnela za prezydentury A. Kwasniewskiego nieznany w Europie poziom
        porownywalny z tym jaki panuje w narkotykowej, targanej wojna Kolumbi,
        stanowiaca rowniez zagrozenie dla demokracji, z prl-owska zdradziecka i
        donosicielska spuscizna, ktora zbudowala swoje kariery na nikczemnym zaprzedaniu
        sie radzieckiemu namiestnictwu i ktorej tolerowanie dalszej dzialanosci moze
        rowniez stanowic zagrozenie dla demokracji itd itd....

Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem
        • koloratura1 Re: Ruch na Rzecz Demokracji - rozumiem przez 01.05.07, 06:06
          1europejczyk napisał:

> ta nazwe, ze bedzie to ruch, ktory bedzie wspieral dzialania obecnych wladz
          > Polski wybranych w wolnych i demokratycznych wyborach w umacnianiu demokracji
          > poprzez poparcie dla walki tych wladz z mafia w wymiarze sprawiedliwosci i jej
          > korporacyjno-uniweryteckim zapleczem zagrazajaca demokracji, ...

Nie rozumiesz.
          Ale może jak przeczytasz artykuł ze trzy razy i bardzo wolno, a nie -
          ograniczysz się tylko do "nazwy", to jakoś Ci się uda...

Powodzenia!
    • imprezagt Obudził się Tow. "mgr" Olek K. o 26 lat za późno.. 01.05.07, 01:30
      Trzeba było mieć odwagę wtedy jak demokrację zwalczano czołgami a za sprzeciw
      wobec włądzy szło się do więzienia, do piachu czy traciło stanowiska.

Dziś kraj rozwija się dobrze, gospodarka mocna. Bezrobocie spada, przestępcy
      nareszcie czująrepsekt wobec państwa, wolność wypowiedzi mediów aż czasem nawet
      razi swoją intensywnością...

Podejrzenia więc są takie ze to ruch obrońców ukłądu a nie demokracji...

• elan13 ale jaja 01.05.07, 01:36
      Komuchy wraz z przydupasami chcą walczyć o demokraję! To kpina!
      To jakby Kwaśniewskiemu powierzyć na uniwersytecie katedrę etyki, a
      Szpakowskiemu katedrę języka polskiego (przypominam cytat wizytówkę Żabiego
      Oka - "Ten dwudziestotrzechletni obrońca pokrył rywala z przodu")

No chyba, że chodzi im o ruch na rzecz demokracji socjalistycznej.
    • yah_42 Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok.. 01.05.07, 02:23
      1 . noblisci sa "osobami publicznymi"

2 . podlegaja lustracji w zwiazku z 1.

3 . w razie odmowy lustracji, tytul + nagroda + medal sa im odbierane na mocu
      ustawy zalozycielskiej IV RP

4 . wyksztalcenie jest okolicznosci obciazajaca w IV RP
    • australopitecus Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Demok.. 01.05.07, 02:35
      Ta koncentracja "sil" propisowskiego proletariatu swiadczy, ze PiS obawia sie
      demokracji. Czy to zle ze wreszcie sie nawrocili? W niebie ponoc ciesza sie
      bardziej z jednego nawroconego grzesznika niz dziesieciu sprawiedliwych.
      • szerb Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 02:45
        nie badz naiwny au, oni nie moga sie nawrocic, oni nigdy w nic nie wierzyli, oni
        tylko balwochwala uklady, wladze i forse
        Oni codziennie rano sprawdzaja, w ktora strone wiatr wieje i ktora chorogiewka
        najwieksza i najwyzej
        Komuna czy demokracja oni moga zmienic barwy w locie
        • australopitecus Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 03:04
          Nie ma istotnej roznicy pomiedzy kultem Stalina czy Kaczynskiego. Stalin byl
          wyjatkowym zbrodniarzem, Kaczynski - nie. Nie jestem jednak pewien, czy nie
          mozna tu zastosowac zasady, iz cnota jest chronicznym brakiem okazji. Ci ktorzy
          sa przekonani o swojej nieomylnosci, a JK do takich nalezy, zwykle zamieniaja
          sie w dyktatorow. Jezeli nawet jestem naiwny i wierze w nawrocenie bylych
          komunistow, to jest bez watpienia mniej grozne, niz wiara w demokratyczne
          poglady Kaczynskich. Pozdrowienia z Au.
          • szerb Kagan to ty? 01.05.07, 03:39
            > Nie ma istotnej roznicy pomiedzy kultem Stalina czy Kaczynskiego.

zanim zaczne odpowiadac, to przepraszam, ze pytam, ale czy mam przypadkiem do
            czynieni z niejakim panem Kaganem?
            Bo jezeli tak to by to wyjasnialo kilko przekretow historycznych zawartych w tym
            krotkim tragi-komcznym tekscie?
        • australopitecus Re: Kwaśniewski i Szymborska w Ruchu na Rzecz Dem 01.05.07, 03:12
          ......... i jeszcze jedno. Z dwojga zlego wole tych co "balwochwala" forse i
          uklady. Ich wladza jezeli niezgodna z prawem konczy sie w wiezieniu. Wladza
          tych, ktorzy rzadza dla ideii, konczy sie, ale jak historia uczy bardzo zle dla
          rzadzonych, umieraja w obozach koncentracyjnych. Tobie zas radze przestan
          interesowac sie cudza forsa mysl o sobie. Bedziesz szczesliwy i bedziesz
          wiedzal na kogo glosawac podczas wyborow.
    • l.o.r.t.e.a Czerwoni już przegrali i mają wyrwane zęby, jakiś 01.05.07, 02:45
      kiścik to wszystko co mogą. Te kilkanaście miesięcy rządów PIS odmieniło
      Polskę: rozwalenie WSI, obowiązek lustracyjny, rozwalanie mafii korporacji
      prawniczych, waka z mafiami węglowymi, paliwowymi, szpitalnymi i dziesiątkami
      innych, odbieranie przywilejów komunistycznym zbrodniarzom, odebranie
      michnikowcom absolutnie dominującego wpływu na debatę polityczną w Polsce. To
      sa rzeczy których nie da się cofnąć.
      • koloratura1 Re: Czerwoni już przegrali i mają wyrwane zęby, j 01.05.07, 06:26
        l.o.r.t.e.a napisał:

> kiścik to wszystko co mogą.

Co to jest "kiścik"?
        • l.o.r.t.e.a To taki liścik w którym ukiszone jest czerwone 01.05.07, 07:22
          towarzystwo.
    • adam.2x Świetny pomysł. Z całego serca życzę powodzenia 01.05.07, 03:21
      Tak jak ja to widzę z zewnątrz, od 1989 roku w społeczeństwie polskim zachodzą
      olbrzymie zmiany. Ten cały proces rodzenia się prawdziwej demokracji pierwszy
      raz w dziejach Narodu jest niesamowicie ekscytujący. Dla mnie okres rządów PiSu
      jest to co w angielskim nazywa sie "backlash". W tym wypadku jest to póba
      odbicia sie do charakteru władzy sprzed 1989 ale na szczęście ten trend już się
      wystarczająco skompromitował.
      Teraz widzę że demokracja i idee wspólnoty europejskiej przebijają się przez
      chmury totalitaryzmu. Uważam że to ludzie z nowej formacji demokratycznej będą
      pisali przyszlą historię Polski a mentalni pogrobowcy komunizmu znajdą się na
      jej śmietnisku.

• mniklas5 Re: watpliwy pomysl 01.05.07, 03:23
      • mniklas5 Re: watpliwy pomysl 01.05.07, 03:34
        dlatego ze to co organizowane jest od gory z gory skazane jest na
        niepowodzenie. W Polsce nie ma wyksztalconej i zagwarantowanej konstytucyjnie
        kontroli organow wladzy na wsi i w miescie przez obywateli,np konstytucja
        amerykanska mowi by people for people, znaczy to ze obywatel Smith ma prawo w
        kazdej sytuacji zadac od oragnow wladzy prawnego wyjasnienia podjetej decyzji
        wladzy , oragn wladzy ma obowiazek odpowiedziec pisemnie na iterpelacje
        obywatela w ciagu 14 dni, organem ktory przestrzega tego stanu prawnego sa
        senatorowie i przedstawiciele Kongresu w terenie, korzystalem kilka razy z tego
        prawa i to dziala, poza tym czesto organizowane sa wysluchania obywateli w
        sprawach waznych dla obywateli, z urzedow dostaje sie zaproszenia na takie
        wysluchania
      • wet3 Re: adam.2x 01.05.07, 03:35
        adam.2x napisał:

> Tak jak ja to widzę z zewnątrz, od 1989 roku w społeczeństwie polskim
        zachodzą
        > olbrzymie zmiany. Ten cały proces rodzenia się prawdziwej demokracji pierwszy
        > raz w dziejach Narodu jest niesamowicie ekscytujący. Dla mnie okres rządów
        PiSu
        >
        > jest to co w angielskim nazywa sie "backlash". W tym wypadku jest to póba
        > odbicia sie do charakteru władzy sprzed 1989 ale na szczęście ten trend już
        się
        >
        > wystarczająco skompromitował.
        > Teraz widzę że demokracja i idee wspólnoty europejskiej przebijają się przez
        > chmury totalitaryzmu. Uważam że to ludzie z nowej formacji demokratycznej
        będą
        > pisali przyszlą historię Polski a mentalni pogrobowcy komunizmu znajdą się na
        > jej śmietnisku.

Bredzisz przecudnie jak Szymborska w swoich wierszykach o Stalinie. Czy ty
        powaznie sadzisz, ze nrmalnie myslacy ludzie dadza sie na ten stary i
        wyswiechtany kawal nabrac jeszcze raz? Widac, ze dla ciebie demokracja to
        lewactwo (najlepiej kiedys komuchy) namietnie uprawiajace poprawnosc polityczna
        tylko i wylacznie dla ochrony swojej skory i wlasnych szemranych interesow!
        Rozsmieszasz mnie gdy mowisz, ze pogrobowcy komuny znajda sie na smietniku. A
        kim jest Kwasniewski, Szymborska, Geremek czy Olechowski? - Przeciez to sa
        pogrobowcy komuny w najprawdziwszym tego slowa znaczeniu!!! Cos bardzo
        slabiutko u ciebie z tym rezpoznaniem komuny.

• australopitecus Re: adam.2x 01.05.07, 03:41
          wet3 napisz co ty zrobiles by obalic komune.
        • szerb Re: adam.2x 01.05.07, 03:42
          wet3 napisał:

> kim jest Kwasniewski, Szymborska, Geremek czy Olechowski? - Przeciez to sa
          > pogrobowcy komuny w najprawdziwszym tego slowa znaczeniu!!! Cos bardzo
          > slabiutko u ciebie z tym rezpoznaniem komuny.
          >
          swietnie podsumowane, ciesze sie, ze nie musze sam tego pisac, ze moge
          oszczedzic moje opuszki i wystarczy, ze sie podpisze po tym zgrabnym tekstem
          :)
          • australopitecus Re: adam.2x 01.05.07, 04:05
            Najbardziej dziwi mnie fakt, ze ludzie bedacy mentalnie bolszewikami,
            najbardzij zajadle atakuja komunistow, szczerze piszac nie powinno mnie to
            dziwic, to typowa ich cecha. Poczucie misji dziejowej, nieomylnosc, narzucanie
            wlasnych opini innym, fundamentalizm, skrajnosc opinii, wulgarnosc, obrzucanie
            wszystkich wokol blotem, oto typowi bolszewicy, takimi ich pamietam.
            • szerb Re: adam.2x 01.05.07, 04:11
              australopitecus napisał:

> Najbardziej dziwi mnie fakt, ze ludzie bedacy mentalnie bolszewikami,
              > najbardzij zajadle atakuja komunistow, szczerze piszac nie powinno mnie to
              > dziwic, to typowa ich cecha. Poczucie misji dziejowej, nieomylnosc, narzucanie
              > wlasnych opini innym, fundamentalizm, skrajnosc opinii, wulgarnosc, obrzucanie
              > wszystkich wokol blotem, oto typowi bolszewicy, takimi ich pamietam.

au,

daj se siana, nie robisz sensu, chyba, ze kogos interesuja manie przesladowcze
              • australopitecus Re: adam.2x 01.05.07, 05:22
                Naucz sie poprawnego polskiego jezyka. Sensu sie robi, zrobic sobie mozesz
                kupe. Z sensem natomiast sie pisze lub mowi.
              • koloratura1 Re: adam.2x 01.05.07, 06:51
                szerb napisał:

>
                > daj se siana, nie robisz sensu, chyba, ze kogos interesuja manie przesladowcze

Mnie interesują, bo muszą, manie prześladowcze rządzących, szczególnie jedna:
                komuch, tzn. każdy, kto ma inne zdanie niż my na cokolwiek, czai się za każdym
                krzaczkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka