konread 26.05.07, 19:27 A bliźniaków szlag trafia...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl i bardzo dobrze ! 26.05.07, 19:36 www.antykaczy.blog.onet.pl w sumie bardzo dobrze ze L Wałęśe - przecdiwnk aKaczynskich uhonorowano taka nagroda - uhinorowano teraz ! gdy w Polsce kaczystowska prawica próbuje zawalszczyć sobie i monopol na patriotyzm i na "jedyną własciwą" postawę katolicką... sms jestem osoba wierzaca, zajmuje sie historia Kosciola i po trochu teologią - i wiem ze bez wielu wartosci gloszonych przez Kosciół człowiek sie nie obejedzie -bo sa to wartosci uniwersalne =-głoszone przez inne religie ale i przez ateistów !!! i wiem, zdaje sobie sparwe ze Kościół predzej czy ponziej zliberalizuje swoje staoniwsko np wzgl homoseksualizmu jako ze jest chyba pierwszy - zachecam do dyskusji www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: www.antykaczy.blog.onet.pl i bardzo dobrze ! 26.05.07, 21:42 pragmatyk11 napisał: > www.antykaczy.blog.onet.pl w sumie bardzo dobrze ze L Wałęśe - > przecdiwnk aKaczynskich uhonorowano taka nagroda - uhinorowano teraz ! gdy w > Polsce kaczystowska prawica próbuje zawalszczyć sobie i monopol na patriotyzm > i na "jedyną własciwą" postawę katolicką... > sms jestem osoba wierzaca, zajmuje sie historia Kosciola i po trochu > teologią - i wiem ze bez wielu wartosci gloszonych przez Kosciół człowiek sie > nie obejedzie -bo sa to wartosci uniwersalne =-głoszone przez inne religie > ale i przez ateistów !!! > i wiem, zdaje sobie sparwe ze Kościół predzej czy ponziej zliberalizuje > swoje staoniwsko np wzgl homoseksualizmu > jako ze jest chyba pierwszy - zachecam do dyskusji > www.antykaczy.blog.onet.pl Dlazcego antykaczy a nie prokaczy tylko prohomoseksualny wal sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Wałęsa odbierze polską nagrodę "obrońca agentury" 26.05.07, 21:48 Ta nagroda z pewnością będzie bardzo zasłużona. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Wałęsa odbierze polską nagrodę "obrońca agent 27.05.07, 00:00 Nasz stary poczciwy Wałęsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 19:36 Ale "dosolil"malutkim, "Oni" tego nie zdzierżą!Znowu będzie wojna! Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 bardzo dobrze ze został uhonorowany 26.05.07, 19:38 no niestety :-( a wojen mamy juz w Polsce pod dostatkiem www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Zdzierżą, i nawet nie zauważą tych błazenad... 26.05.07, 20:15 pana "prezydęta" usiłującego dokopać Polsce lewą nogą, która jednak już coraz słabsza i mało sprawna się wydaje, tak jak to już u inwalidów bywa. Sam wiesz najlepiej zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 Re: Zdzierżą, i nawet nie zauważą tych błazenad.. 26.05.07, 20:39 cóz nie wiem dlaczego zosatlem przez Ciebie nazwany inwalidą - domyslame sie....widać jaki poziom reprezentujecie Wy parwicowcy :-/ www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Zdzierżą, i nawet nie zauważą tych błazenad.. 26.05.07, 20:49 "Inwalida" byl dla mnie.Ten facet obrzuca inwektywami wielu tu piszących.Najbardziej jego ulubionym wyzwiskiem jest slowo "analfabeta" które to zwykle odmienia we wszystkich możliwych przypadkach, to taka Jego skaza psychiczna! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 "Analfabeta" to w Twoim przypadku eufemizm... 26.05.07, 23:41 zaś Twój język nienawiści do zweryfikowania dla każdego przytomnego na forum. Wystarczy zrobić kwerendę postów dla ksywki "ergo12" i "tadeusz_ja". Często w życiu bywa, że złodziej staje na czele pogoni i krzycząc "łapaj złodzieja" usiłuje zmylić trop. W Twoim przypadku to jednak beznadziejny pomysł. Radzę raczej skoncentrować się na przestrzeganiu podstawowych reguł ortografii języka polskiego, co pozwoli na uniknięcie "śmiechu na sali". Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Przeczytaj uważnie siebie samego... 26.05.07, 23:46 to będziesz miał właściwy ogląd swoich umiejętności. O blogu, to przez wrodzoną delikatność, współczucie i szacunek dla pokrzywdzonych przez los, wypowiadać się już nie będę. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Jama jestes ??A jakże moglo być inaczej? 26.05.07, 20:43 Przecież "takiego" tematu nie darowalbyś sobie ,szkoda że dzisiaj nic o "gejach"ale z nawiązką Sobie to odrobisz po natępnej "paradzie równości" Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 19:38 PiS się skręca z zazdrości. I dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 19:51 jhbsk napisała: > PiS się skręca z zazdrości. I dobrze!!! Niektórzy forumowicze też (są już wątki poświęcone tej sprawie). I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 19:56 powinien otrzymać nagrodę likwidatora socjalistycznej formacji społecznej w polsce - ustroju może niedoskonałej ale równości społecznej,roztrwonienine dorobku 45 lat PRL-u,twórcy państwa wyznaniowego i sprawcy niebywałej degradacji ludzi pracy w nowożytnej Europie Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 Bolek odebrał nagrodę "sw.Wachwskiego" 26.05.07, 19:57 w postaci zlotego zegarka ,mercedesa z firankami i ksiazki "jak inwigilowac opozycje"... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bolek odebrał nagrodę "sw.Wachwskiego" 26.05.07, 20:01 a kaczynscy nie dostali (((( . swiatem rzadzi masoneria ( o zydach nie wspomne) Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Bolek odebrał nagrodę "sw.Wachwskiego" 27.05.07, 02:23 Idź się pobierzmować do niemca. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A nie pisałam, że PIS-owscy forumowicze się pieklą 26.05.07, 20:09 marek123481 napisał: > w postaci zlotego zegarka ,mercedesa z firankami i ksiazki "jak inwigilowac > opozycje"... Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 Wlosi=mafia,korupcja,obozy pracy,smrodlawy neapel. 26.05.07, 21:21 Nie ma sie co dziwic ze bolka kochaja... Ciekawe czy morderca polskiej zastrzelonej dziewczynki wyglosil laudatio ,albo agent KGB Romano Prodi... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 kartofle zielenieja!! 26.05.07, 20:03 i cala ich swita, zas napewno na Rm podja ze redakto tej gazety to zyd i komuch:) Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: kartofle zielenieja!! 26.05.07, 20:06 na pewno;) czy zyd czy komuch hmmm...uj go wie ale manipulator to na bank Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne brawo L e c h u !!!!!!!!!!! 26.05.07, 20:36 Bolek i Lolek K. dzis Toli nie zaprosza na kolacje, bo dostali sraczki z zazdrosci PiS z koalicja i Imam torunski dzialaja jak silny lek psychotropowy - nie polykac !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roger39 Re: brawo L e c h u !!!!!!!!!!! 26.05.07, 21:19 Ten miseicznik z Mediolanu , to odpowiednik Tygodnika Powszechnego gdzie zydokomuna rzadzi . Zadzialala miedzynarodowka kapusiow i nic ponadto . Za nagroda stoja wybitni wplywowi "katolicy" : : Geremek i Mazowiecki . Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: brawo L e c h u ! Umiesz zgarniać nagrody 26.05.07, 22:09 Geremek,Mazowiecki, ks.Boniecki z Suchocką w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lech Wałęsa po prostu nienawidzi Kaczynskiego 26.05.07, 20:53 romek334 napisał: > Zna go! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Lech Wałęsa po prostu nienawidzi Kaczynskiego 26.05.07, 21:21 on sie z tym nigdy nie kryl, i nie jest sam Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: No i co z tego że nienawidzi. Wolno mu. 26.05.07, 22:00 Bardzo wielu nienawidzi pedałów, są tacy, którzy nienawidzą Żydów. Każdy ma jakiegoś mola, który go gryzie i niema potrzeby aby go kochał. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Jedno jest pewne: na tego bałwana nikt nie zagłosu 26.05.07, 21:05 je Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Znowu szlag trafił sekte Rydzyka i PISkomune... 26.05.07, 21:11 jak miło! taka gmina.... Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 21:37 Wiara czyni cuda może zmadrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Kolej na polską nagrodę "Obrońca agentury" ! 26.05.07, 22:02 Jak najbardziej zasłużoną. Odpowiedz Link Zgłoś
trojanska Cel Bolka 26.05.07, 21:38 Matka Boska w klapie a w sercu nienawiść i zacietrzewienie. Główne hasło to dokopać Kaczyńskim, takie jak większości piszących na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Za to tylko PIS ma serca pełne miłości! 26.05.07, 21:42 trojanska napisała: > Matka Boska w klapie a w sercu nienawiść i zacietrzewienie. Główne hasło to > dokopać Kaczyńskim, takie jak większości piszących na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 UBowcy to wprost pałają jadem miłości 26.05.07, 22:55 UBowcy pałają jadem miłości opluwają niewygodnych gości a jadu muszą utoczyć niemało żeby się ich guru "A" podobało na UB-pozycjach się okupują jak typowy UBgnida z Ubszują wos9 napisała: > trojanska napisała: >Matka Boska w klapie a w sercu nienawiść i zacietrzewienie. Główne hasło > to dokopać Kaczyńskim, takie jak większości piszących na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cel Bolka 26.05.07, 21:46 trojanska napisała: > Matka Boska w klapie a w sercu nienawiść i zacietrzewienie. Główne hasło to > dokopać Kaczyńskim, takie jak większości piszących na tym forum Czy nie sądzisz, ze robią wszystko co w ich mocy aby na te kopy zasłużyć? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Cel Bolka 26.05.07, 21:55 "Czy nie sądzisz, ze robią wszystko co w ich mocy aby na te kopy zasłużyć?" > Powiedziałbym, że trochę robią aby zasłużyć na kopy. Mam na myśli dwa przykłady: poprawki prezydenta dotyczące aborcji i poprawki do ustawy lustracyjnej. Oba zagrania zmąciły klarowność ustaw i praktycznie przyczyniła się do upadku tych inicjatyw. Z tego powodu prezydent stał się osoba podejrzaną i trzeba go uważniej obserwować. Ale napewno nie można powiedzieć, że wszystko robią źle. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cel Bolka 26.05.07, 22:00 vitabravo napisał: > Ale napewno nie można powiedzieć, że wszystko robią źle. Wszystko i nic to takie mało precyzyjne określenia, jeżeli chodzi o jakąś działalność. Zacznijmy od tego co robią dobrze. Skłócają społeczeństwo - non stop. I to jest dobre dla PiS. Ale dla nas? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Cel Bolka 26.05.07, 22:05 Przyznaję, że dla was, agentów i ludzi starego układu, nie jest dobre to co robią Ziobro i Kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cel Bolka 26.05.07, 22:11 vitabravo napisał: > Przyznaję, że dla was, agentów i ludzi starego układu, nie jest dobre to > co robią Ziobro i Kaczory. Przyznaję, że jesteś pechowcem. I współczuję. PS. Sądzisz, że pisząc takie teksty zmażesz swoją przeszłość. Jesteś w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka chyba kociej:)))) 26.05.07, 21:48 Bolo a gdzie twój znaczek z Matką Boską? Przepiłeś? czy dałeś w zastaw SB? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: chyba kociej:)))) 26.05.07, 21:52 meleshka napisała: > Bolo a gdzie twój znaczek z Matką Boską? Przepiłeś? czy dałeś w zastaw SB? Poczułeś się lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: chyba kociej wiary. 26.05.07, 22:12 Nie każdy wie, że tak nazywją świadków Jehowy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: chyba kociej wiary. 26.05.07, 22:15 vitabravo napisał: > Nie każdy wie, że tak nazywją świadków Jehowy. Kto? Katolicy toruńscy czy gdańscy? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju!! 26.05.07, 21:59 To jest teraz przyjaciel lewicy ;)). Nie wolno powiedziec na niego nic zlego bo...zostaniesz pisuarem :-))) Dokladnie jak kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju! 26.05.07, 22:01 ginusia napisała: > To jest teraz przyjaciel lewicy ;)). Nie wolno powiedziec na niego nic zlego > bo...zostaniesz pisuarem :-))) Dokladnie jak kaczory. Hi. Chyba przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju! 26.05.07, 22:08 uu1 napisała: >> Hi. Chyba przesadzasz. Nie wydaje mi sie, zaczyna mnie to irytowac bo to przeciez pierwszy noszacy te wszystkie widoczne wizerunki katolicyzmu ( wtedy to bylo do przezycia bo czarni wystepowali jako "obroncy demokracji") i to mnie wkurza teraz, okropnie!! A tak w ogole mowie Ci: dobry wieczor:)). > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju! 26.05.07, 22:13 ginusia napisała: > Nie wydaje mi sie, zaczyna mnie to irytowac bo to przeciez pierwszy noszacy te > wszystkie widoczne wizerunki katolicyzmu ( wtedy to bylo do przezycia bo czarni wystepowali jako "obroncy demokracji") i to mnie wkurza teraz, okropnie!! A takie np. parlamentarne modły o deszcz? > A tak w ogole mowie Ci: dobry wieczor:)). Dobry wieczór. Witaj najpiękniejsza z pięknych. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju! 26.05.07, 22:24 uu1 napisała: > A takie np. parlamentarne modły o deszcz? Czy to potem byly te straszliwe opady deszczu? ps. ojej, wytraciles mnie z rownowagi tym przywitaniem ;)). Coz moge teraz powiedziec - witaj najmadrzejszy z madrych ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju! 26.05.07, 22:27 Wlosi sie pomylili. Ta nagroda miala byc dla obroncy okraglego stolu co lewa noga zamiatal. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju! 26.05.07, 22:33 ginusia napisała: > Czy to potem byly te straszliwe opady deszczu? Tak. Wpienili św. Piotra i zrobił powódź. > ps. ojej, wytraciles mnie z rownowagi tym przywitaniem ;)). Coz moge teraz > powiedziec - witaj najmadrzejszy z madrych ;). Możesz. Ale to będzie jedynie komplement. Natomiast ja napisałem prawdę i tylko prawdę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Obronca wiary...hehehe, dobre dla tego kraju! 26.05.07, 22:43 uu1 napisała: > Tak. Wpienili św. Piotra i zrobił powódź. Hm, jestem pewna , ze juz teraz maja odpowiednie formulki zeby zadnego swietego nie denerwowac i jak przyjade na wakacje to bedzie pogoda w sam raz ;). > Możesz. Ale to będzie jedynie komplement. Natomiast ja napisałem prawdę i tylko > prawdę. :-) Nie odwazylabym sie obdarowywac tanimi komplementami mezczyzn, ktorzy sa swiadomi swojej unikalnosci :-). > > Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Marek Jurek nie dostał???????????????? 26.05.07, 22:35 Jareczka i Lesia szlag trafi!!! oni dawali się tarmosić ojcu dyrektorowi i nikt ich nie docenił. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 22:45 A czy ktoś się zastanowił,gdzie byłaby już Europa i świat gdyby nie Kościół? Gdyby nie indeksy,stosy,święta inkwizycja,nawracanie ogniem i mieczem,nieustające konflikty na tle religijnym,grabież i niszczenie kultur wcześniejszych ... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 "Raz ku.., zawsze ku.." - George Orwell 26.05.07, 22:57 opt napisał: > A czy ktoś się zastanowił,gdzie byłaby już Europa i świat gdyby nie Kościół? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 No może paredziesiąt lat do przodu !!! 27.05.07, 00:06 Co nie ma większego znaczenia. Bo tę pustkę wypełniliby tacy sami kretyni o innej nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: No może paredziesiąt lat do przodu !!! 27.05.07, 02:21 Mając na myśli kretyna piszesz o sobie, c.elu? Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: "Raz ku.., zawsze ku.." - George Orwell 27.05.07, 02:22 abba cz ty uczyles sie jezcze cos innego jak tylko ukochanego wierszyczka nijakiego orwella, zawsze to samo na forum , zmien temat , albo idz dalej do szkoly nie zacinaj sie jak trybik. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: "Raz ku.., zawsze ku.." - George Orwell 27.05.07, 03:07 zora8 napisała: > abba cz ty uczyles sie jezcze cos innego jak tylko ukochanego wierszyczka > nijakiego orwella, zawsze to samo na forum , zmien temat , albo idz dalej do > szkoly nie zacinaj sie jak trybik. A ty gdzie się uszyłaś, WSNP? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 23:22 konread napisał: > A bliźniaków szlag trafia...;) To prawda. Panom Kaczyńskim Wałęsa kością w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 26.05.07, 23:26 niutt napisała: > konread napisał: > > > A bliźniaków szlag trafia...;) > > To prawda. Panom Kaczyńskim Wałęsa kością w gardle. Już jego kukłę palili, bo ich pogonił. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Europa rozwija się bez wartości chrześcijańskich ! 26.05.07, 23:35 I będzie się dalej rozwijać. A to chrześcijańskie dziadostwo nie jest wstanie tego zatrzymać. Przykłady: Irlandia. Portugalia. Hiszpania. I już Polska zaczyna w tym kierunku raczkować. Za rok wstanie z kolan i zacznie chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Pogrobowcy Wojtyły nie powstrzymają postępu 27.05.07, 00:17 I żadna inna religia tego nie uczyni!!!! Świat będzie parł do przodu mimo wszelkiej maści palantom religijnym.!!! Koszta tego palanta Polska już ponosi. A poniesie jeszcze większe. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Jasne wszyscy przemy do przodu w odbyt. 27.05.07, 03:02 kozaczek3 napisał: > I żadna inna religia tego nie uczyni!!!! > Świat będzie parł do przodu mimo wszelkiej maści palantom religijnym.!!! > Koszta tego palanta Polska już ponosi. > A poniesie jeszcze większe. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw ........Wałęsa mówi o manierach i dobrym guście... 26.05.07, 23:48 - koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ........Wałęsa mówi o manierach i dobrym guśc 26.05.07, 23:50 dorotahgw napisał: > - koniec świata Bardzo Mądrej Koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: ........Wałęsa mówi o manierach i dobrym guśc 27.05.07, 08:22 Myślał indyk o niedzieli...w sobotę mu łeb ucięli....ha ha ha ha ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Moje nazwisko Gołębica Antoni.Marysie kopulowałem 27.05.07, 01:53 Ale żebym takiego kretyna spłodził jak Jezus maria broń mnie przed tym. I wystarczy tych cierpień. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 "Obrońca wiary" w związki zawodowe ? 27.05.07, 02:43 Związki zawodowe Solidarnosć i "etos" który wyparował, to jest wiara w cuda która wymaga gigantycznej obłudy ? To był przekręt na miarę cudu nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: "Obrońca wiary" w związki zawodowe ? 27.05.07, 08:35 jan3211 napisał: > Związki zawodowe Solidarnosć i "etos" który wyparował, to jest wiara w cuda > która wymaga gigantycznej obłudy ? To był przekręt na miarę cudu nad Wisłą. "Cud" nad Wisłą to przekręt?Co sowieci nie gnali do siebie na bosaka z gaciami w zębach?...drobny krętaczu..? Odpowiedz Link Zgłoś
kerczer wiara nie potrzebuje obrony 27.05.07, 03:36 wiara nie potrzebuje obrony, wiara potrafi sie obronic sama Wiare wykorzystuja przegrani, swietoszkowaci politycy, aby zwalczac politycznych przeciwnikow. wiara nie powinna miec nic do czynienia z panstwem Rozdzial pomiedzy panstwem i kosciolem to podstawa kazdego nowoczesnego kosciola Walesa byl chyba dobrym elektrykiem i charyzmatycznym przywodca zwiazkowym. To byl dawno. W miedzyczasie Walesa byl beznajdziejnym, skompromitowanym prezydentem i nie ma zadnych szans przy urnie wyborczej. Jego jedyna szansa to sprzedawac swoj dawny autorytet dla kazdego kto jest gotow zaplacic i wykorzystac ten coraz bardziej zszargany autorytet do politycznych intryg. Jezeli Walesa uwaza, ze obecny rzad jest zly to zapraszamy do nastepnych wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Wałęsa odebrał włoską nagrodę "Obrońca wiary" 27.05.07, 06:15 Pan Walesa zapomina bardzo czesto ze jedna z zasad dobrych manier i gustu bylego prezydenta jest jednoczyc narod a nie sklocac i krytykowac.ZJEDNOCZENI PRZETRWAMY , SKLOCENI ZGINIEMY. Szkoda ze Walesa nie mial tyle odwagi co Kaczynscy w czyszczeniu komuny i ich zlodziejstw, sprzedawania dobr Polski itd. Jego czas minal i lepiej niech sie puknie w glowe , odlozy na bok swoje ambicje a pomysli jak pomoc rzadowi w jak najszybszym przyprowadzeniu porzadku w Polsce. Ujawnic machlojstwa dokonywane przez dekady, ukarac winnych i nigdy nie pozwolic im na objecie zadnych stanowisk.Czego on sie boi ze tak krytykuje? Odpowiedz Link Zgłoś