pyosalpinx tak trzymaj PO... 21.06.07, 13:28 czas polozyc kres rzadowi hipokrytow, faszystow i burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Niewygodny spot PO 21.06.07, 13:28 Co jest w tym klipie by sie tego bac?? Jestem raczej zwolennikiem PiS'u niz PO. Jesli jednak "wadza" czegos takiego sie boi, to trzeba sie zastanowic... A moze mi sie poglady spaczyly po 22 latach za wielka woda. Toz to calkiem niewinny polityczny commercial... Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan PISchlopaki miala byc soldarna 4 RP.I czemu ,czemu 21.06.07, 13:31 znowu to samo???? Odpowiedz Link Zgłoś
emka07 Niewygodny spot PO 21.06.07, 13:33 Gazeto Wyborcza jestebezbłędna :) dziękuje za takie perełki i za to żę się nie dajesz cenzurze :) Odpowiedz Link Zgłoś
justys_justys Re: Niewygodny spot PO 21.06.07, 13:35 bardzo dobra reklama... niestety nie każdy wie ile politycy zarabiają!! a porównując ich zarobki z zarobkami lekarzy - żenada!!! aby lekarz uczył się tyle lat, potem jeszcze staże i zdobywanie umiejętności i zarabia 1500 a taki polityk po zawodówce ma taka kase?? zacznijmy od tego za co tyle mają?? o niektórych to nawet nigdy nikt nie słyszał i nie usłyszy, ale oni zadbają o siebie swoich dzieci i jeszcze wnuków ustawią, czemu my ludzie się na to zgadzamy, przeciez oni żądzą się tak naszymi pieniędzmi, nam nakładają co chwilę nowe podatki choćby planowany podatek religi... ile razy można zabierać komuś pieniądze na leczenie i wciąż ich nie mieć... najlepiej byłoby chyba im płacić a i tak chodzić do prywatnych klinik aby oni za nic nie musisli płacić, fundusz zdrowotny mi zabierają około 160 złotych i nigdy na nic nie mają, na każdą wizytę trzeba czekać miesiącami a w lux medzie płacę 69 złotych i mam opiekę lekarzy kilkunastu specjalności i tylko 69 złotych, jednak jak się chce to można.... tylko jak widać ktoś nie chce dać kasy jeśli można ją zatrzymac na swoje pensje... 55 tysięcy na miesiąc???? to zarobki roczne jakich jeszcze nie osiągam ... Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Bravo PO, potrzebny Wam Wasz Kurski, ktory zelzy 21.06.07, 13:35 to bydlo z PiSuaru. Stosujcie takie same metody jak ono. PiSuary w srodkach nie przebieraja, siegaja do najnizszych populistycznych metod. I Wy rowniez stosujcie latwe srodki przekazu - docierajcie do ludzi, pokazujcie, jakie bydlaki (pokroju Kurtyki) nimi rzadza. CHWD PiS Odpowiedz Link Zgłoś
krynkasto gosc 21.06.07, 13:38 Sorki ale pensje sa takie jak za kwasniewskiego! A czy PO pochwali sie swoimi zarobkami tak dla przykładu? co. łatwo wytykac innym. Wsród PO jest wiecej bogaczy, ale jakos milcza na ten temat. a wiadomo ze kazda władza ciagnie swojego na stanowiska. PO nie byłaby inna i tyle. A Tusk niech sie nie osmiesza, krzykacz najwiekszy w Polsce. NIe lubie tego Jegomoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan gosc albo masz amnezje albo robisz z innych idiotw 21.06.07, 13:53 PO byla za likwidacja biurokracji, funduszy, i stanowisk a PIS za ich utrzymaniem <bo to wszystko stradegiczne oczywiscie stanowiska>.Nasze panstwowe. Ale jak by czesc przejela to na pewno by wyplacali sobie tyle samo.Z tym ze to PIS mial byc solidarny z spoleczenstwem a nie PO.Wiec nie klam bezczelnie.To takie do was pisopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Pisiorom wypisujemy lecytynke. I tym panom juz dzi 21.06.07, 14:09 ekujemy. Jeszcze tylko zrobcie nam czarny PR w Brukseli, pozniej do domciu, dymisja i pod Trybunal. Pozniej juz tylko paczki od Mamusi i Kota. Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Ja też się boję tego spotu! 21.06.07, 13:38 Bo pokazuje ona taką PO, jakiej nie chcę oglądać. Do PO mam wiele zastrzeżeń, ale ciągle jest to partia na którą - z braku innych opcji - chciałbym zagłosować. Ale ten spot to populizm w najgorszej postaci. To gra emocjami widza na poziomie dziennikarstwa Faktu. To po prostu żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Niewygodny spot PO 21.06.07, 13:40 Mi się spot podoba. Prawdę przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamo Re: Niewygodny spot PO 21.06.07, 13:45 no cóż. Gdzieś tam kiedyś uczyli mnie, że polityką nie zajmują się osoby zdrowe na umyśle lecz chore. I coś w tym jest. W tym kraju NIC nie robi się by pokazać swoje zasługi lecz wyolbrzymić błędy przeciwnika. To takie polskie. Dla mnie żenada. :( Odpowiedz Link Zgłoś
andmarko Niewygodny spot PO 21.06.07, 13:45 Spot, a szczególnie styl mówienia lektora przypomina mi filmik wyborczy Mariana Krzaklewskiego, w którym główne role zagrali Marek Siwiec, Aleksander Kwaśniewski oraz Kalisz (miasto) i Charków. Jaki efekt przyniosła taka kampania negatywna można było zobaczyć po wynikach wyborów. PO nie rozumie, że zawsze jest tak, iż rząd się wyżywi i koledzy rządzących również, ale zarabiających od 30 tyś. w górę wśród szefów spółek SP i podobnych jest niewielu, a biedaków miliony. Gra na uczuciach i emocjach nie popłaca, bo klasa inteligencji pracującej zdaje sobie sprawę, że gdyby rządziła PO, jej nomenklatura zarabiałyby tyle samo, co dziś PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ram Re: Niewygodny spot PO 21.06.07, 13:49 Ciemny lud nie korzysta z internetu lecz słucha Radyja i ogląda TV tzw. "publiczną". Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Każdy może zostać przecież prezesem KGHM.... 21.06.07, 13:53 ...pod warunkiem, że zapisze się do aktualnie rządzącej partii i wejdzie w d... komu trzeba. To kapitalizm polityczno-korupcyjny, dowcipnie nazwany "wolnym rynkiem". PO nie chodzi o sprawiedliwość tylko o to, że to nie oni obsadzili te doskonale płatne posadki. Chory kraj. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Każdy może zostać przecież prezesem KGHM.... 21.06.07, 13:57 kapitan_stopczyk napisał: > ...pod warunkiem, że zapisze się do aktualnie rządzącej partii i wejdzie w d... > > komu trzeba. > > To kapitalizm polityczno-korupcyjny, dowcipnie nazwany "wolnym rynkiem". > > PO nie chodzi o sprawiedliwość tylko o to, że to nie oni obsadzili te doskonale > > płatne posadki. > > Chory kraj Chory jest twoj umysl i partia rzadzaca ktora oszukuje ciebie i wszystkich tobie podobnych bezmyslnych polaczkow...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Re: Każdy może zostać przecież prezesem KGHM.... 21.06.07, 13:59 I tak juz zostanie.Spoleczenstwo to popiera.Popieraja slepo PIS.Popra PO bo nie ma innego wyjscia itd.I tak w kolko.Ehhh co za kraj.Ale z plebsem trzeba walczyc kolego.Na szkoly dawac zeby sie ksztalcil.Inaczej zawsze cie postawia pod murem.A w tym kraju ludzie nawet ksiazek nie czytaja.Czego wiec tu oczekiwac? Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Pod warunkiem, ze jest PiSda i ma kocia siersc w w 21.06.07, 14:10 yciagnietym swetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliia1 Niewygodny spot PO Konwersja - Katolik - Żyd 21.06.07, 13:55 Niektórzy z nas ludzie mieszkający w Polsce w pewnym momencie swojego życia postanawiają zmienić swoją wiarę, a to pod wpływem chęci szukania czegoś lepszego, albo że dowiedzieli się o swoich korzeniach. I tu chciałabym zadać pytanie i jednocześnie dowiedzieć się jak postrzegane są osoby przez Polaków, katolików, które zdecydowały się przejść konwersję czyli przejść na Judaizm (czyli zostać Żydami)? W przypadku konwersji człowiek, rodzi się jakby na nowo. A mam tu na myśli Polaków - katolików, którzy podjęli decyzję zostania Żydami. Odpowiedz Link Zgłoś
red.t.fox.life PO zatrudni bezrobotne wnusie pielęgniarek w .. 21.06.07, 14:02 zamian za okupację URM-u. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik PO uszcęśliwi wszystkich buuuuhahahahaha 21.06.07, 14:23 Wczoraj wyskoczyli z pomysłem żeby pielęgniarkom ustawowo zagwarantować podwyżkę:D Niesiołowski miał jednak rację: "Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych, najmniejszych kwalifikacji ekonomicznych, i nigdy w żadnej koalicji – gdyby do takiej kiedykolwiek doszło – nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj" "Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją.(...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO" pl.wikiquote.org/wiki/Stefan_Niesio%C5%82owski Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Re: PO uszcęśliwi wszystkich buuuuhahahahaha 21.06.07, 14:41 A zabrac jeszcze tym pielegniarka.Za to ze strajkuja.Tak, wlasnie tak.Inni obsadzali to my tez.A co?? Tak nalezy.Prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
uva Ten spot to straszna nędza 21.06.07, 14:18 liczyłam na coś oryginalnego, sarkastycznego, a tu dalej przerzucanie się epitetami w stylu "więcej zarabiają więc pewnie kradną". Odpowiedz Link Zgłoś
kingu78 Re: takie pensje byly juz wczesniej a wiec to PO 21.06.07, 14:28 aferalowie z po byli juz u wladzy...co za hipokryzja moze niech tusk powie ile w jego partii jest czerwonych komuchow gronkiewicz w wawie prowadzi taka polityke kadrowa jak Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Mialo sie cos zmienic i sie nie zmienilo. A wiec 21.06.07, 14:28 to PIS klamie.A tak nawiasem.Naprade masz az tak wielkie problemy w zrozumieniu tej reklamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Wiec polecam ci nika DEBIL 21.06.07, 14:38 zgrzejan napisał: > A moze PISDEBBIL?????? Ciebie naprawdę cechuje wysoka kultura słowa. .. Podziwiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Re: Wiec polecam ci nika DEBIL 21.06.07, 14:50 Wiesz co? Masz racje.Jednak z powodu bardzo malego zasobu slownictwa polskiego co niektorych forumowiczow.Jestem zmuszony do uzywania okreslen tzw. doslownych ewentualnie bardzo bezposrenich.Bardzo mi przykro z tego powodu.Aczkowlwiek moje slownictwo nalezy wrecz do wysublimowanych w porownaniu co do wielu postow na tym forum,ktorych nie raczyles komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: takie pensje byly juz wczesniej a wiec to PO 21.06.07, 14:31 Głupkowaty ten spot. Widocznie PO jest za powrotem socjalizmu i "wszystkim po równo".?? Porównania są nieco dziwne. Notabene może niech PO zestawi np. zarobki p. Hanny GW z zarobkami pielęgniarki...? Co wyjdzie? Ponadto, kiedy to lekarze, nauczyciele itd zarabiali porównywalnie do menedzerów czołowych przedsębiorstw? Rozumiemm,ze jak PO dojdzie do władzy to tak własnie się stanie..? kToś w to wierzy? Śmiechu warte.. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Re: takie pensje byly juz wczesniej a wiec to PO 21.06.07, 14:32 A w co ty wierzysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: takie pensje byly juz wczesniej a wiec to PO 21.06.07, 14:37 przede wszystki w to,że PO nic w tym zakresie nie zmieni na lepsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Re: takie pensje byly juz wczesniej a wiec to PO 21.06.07, 14:53 I ten zakres obligoje do....???? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan Re: takie pensje byly juz wczesniej a wiec to PO 21.06.07, 14:54 przepraszam oblguje Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: takie pensje byly juz wczesniej a wiec to PO 21.06.07, 14:58 tylko zastanów się kto te pensje dostawał. jeżeli koleś wskakuje na takie stanowisko z ulicy to przez rok powinien popracować jako wolentariusz... może by się czegoś nauczył. takie są realia rynku pracy. ale nie w wyimaginowanym kraju "4RP"... Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 znowu mnie zawodzi PO - kiepska reklama 21.06.07, 14:38 "blokada" spotu w TVP to jedna sprawa, ale mnie martwi to, że to jest kiepska reklama. przejaskrawiona. czy PO jest az tak wspaniała? wiem, że Tusk nie zawiązałby koalicji z wicebucem Jędrzejem, ani oberbucem Giejetychem.. ale na pewno nie było by tak wspaniale. przejaskrawiona. czy trzeba wciskać kit ludziom w oczy: ci dwaj ze swoimi przydupasami śa tacy źli, a my... MY jesteśmy nieskazitelni? to tak się nie da. trzeba powiedzieć jasno. potrzeba fachowców na wszystkich stołkach. my tego dopilnujemy. o! i w to bym uwierzył i tego się trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
villemann Niewygodny spot PO 21.06.07, 14:57 Jezu... Niepotrzebne wydawanie kasy - wszyscy i tak wiedzą że oszukali i kradną - jak kradli poprzedni i będą kraść następni. Może to zbytni pesymizm, ale boję się, że nie dożyję normalizacji tego kraju...:( www.villemann.info Odpowiedz Link Zgłoś
cowardly_dog Niewygodny spot PO 21.06.07, 15:10 beznadzejny spot, typowo polityczny. za 3 lata po bedzie rzadzic wtedy cikawe czy tak samo gazeta bedzie krytyczna wobec wladzy. pewnie nie. przykro mi ze tak duza gazeta nie jest obiektywna. kazdy idiota widzi ze gazeta krytykuje WSZYSTKO co robi PIS (nawet jesli robi dobre rzeczy) a Popiera wszystko co powie PO i postkomunisci z SLD. Naprawde jest mi przykro. Nie jestescie obiektywnym medium. Odpowiedz Link Zgłoś
kerryman powinni byli wyemitowac inny spot 21.06.07, 15:13 www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: powinni byli wyemitowac inny spot 21.06.07, 15:24 swietny spot telewizje zachowuja sie beznadziejnie, wszędzie jest cenzura ostatnio. PO jest obcenie najlepszą programowo partią. Ale cóż. Ludzie wybrali PiS. Powrót do czasów PRLu i wszechobecnej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbi69 Im mniej demagogi tym lepiej!!! 21.06.07, 15:28 Im mniej demagogi tym lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stock21 Niewygodny spot PO 21.06.07, 15:31 No cóż, zgodnie z przewidywaniami rządy PiS niewiele mają wspólnego z państwem prawa i społeczeństwem obywatelskim. Wiecznie nam sie przypomina o Kwiatkowskim i jak to było źle za czasów rzadów SLD z tv. Ale co by nie mówić na SLD ta przynajmniej nie kneblowała ust mediów prywatnych. Jak mnie pamięć nie myli w tej kadencji sejmu z ust polityków tej pseudokoalicji padły już słowa że za nieposłuszeństwo wobec władzy karą będzie odebranie koncesji. Odpowiedz Link Zgłoś