bogdantadus 28.06.07, 18:00 Nie dajcie się nabrać Kurskiemu. Partia jest jak jeden piss i jeden asshole! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazik_b4 [...] 28.06.07, 18:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: nie chca sie przyznac cwoki, ale to widac od 28.06.07, 21:35 Bulterier Kaczyńskich i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek ++++ Pięść? szkoda ze nie jak serce... 28.06.07, 22:23 .. tego akurat pisow brak. Skad oni biora takich nieokrzesanych i aroganckich ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
karl Postawa Kaczyńskich wznieca konflikty i kłótnie 29.06.07, 01:55 nawet w ich własnym klubie. Bo to nienormalne żyć w ciągłym stanie wojny podjazdowej i myśleć jak nie oni nas to my ich... Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Oni naprawdę mają sentyment do poprzedników!!!:) 29.06.07, 01:00 "Partia to ręka milionopalca W jedną ogromną pięść zaciśnięta." :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 kartofle nie zwykłe są przestrzegać czy to regulam 28.06.07, 20:54 inów czy tez praw. Nawet takich co sami stworzyli. Jak to mówią:Prawo jest po to aby je łamać i kartofle tą dewizę stosują Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Pięść rządzi mózgiem 28.06.07, 21:01 Panie Kurski, w jednym z wierszy z cyklu Wesołe smutki Tadeusz Kotarbiński tak o takim przypadku napisał: "Instancje panowały trzy: pięść, mózg i serce, Serce się wycofało będąc w poniewierce, Gdy zaś pięść z mózgiem same pozostały w parze,oto skutek: mózg rządzi tak, jak mu pięść rozkaże". Odpowiedz Link Zgłoś
ktysio Politycy PiS zaprzeczają rozłamowi w klubie 28.06.07, 21:02 Słuchaj no panie Kurski! Jesteście partią kłamców, chamów i arogantów!!!! A pan jesteś liderem w tym wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 [...] 28.06.07, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Politycy PiS zaprzeczają rozłamowi w klubie 28.06.07, 21:11 Partie,a szczególnie wodzowskie są mocne do pierwszych prażek.Odejście M.Jurka,strajki lekarzy,odwołanie Girzyńskiego pod jego nieobecność to nie wzbudzi aplauzu u eks sekretarza.Uważam,że nad PIS-em zaczynają się zbierać chmury i tak jest nieźle w sondażach po 2 latach rządzenia,ale teraz to równia pochyła.Obawiam się,że jak PIS z PO zaczną się wyniszczać to za kilka miesięcy Lewica z Demokratami wysforują się w sondażach Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Politycy PiS zaprzeczają rozłamowi w klubie 28.06.07, 21:11 byłem pewny,że o głowie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Re: Politycy PiS zaprzeczają rozłamowi w klubie 28.06.07, 21:12 Dream on dick head. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l retoryka gomulkowska ale prawdziwa 28.06.07, 21:14 bo w pisie tyle rozumu m sprawiedliwości, dobroci, kompetencji i prawdy ile się w pięści zaciśniętej mieści ;))) mam nadzieję że klub PISuarowych onanistów się nie rozpadnie i w komplecie wyląduje tam gdzie jego miejsce: po uszy w szambie. Prócz oczywiście takch elementów klubowych jak kur.w.ski czy wodzowie bo ich miejsce najpierw przed trybunałem stanu, choć ja bym widzial ich pod ścianą bo zasługują za zniszczenie i ośmieszenie Polski. Trzymać się pisuary bo chętnie zobaczę jak się będziecie wić jak węgorze przed Sprawiedliwością Narodu Polskiego, nie tego mocherowego czy ciemnego ludu co wszystko kupi ale tego Prawdziwego, zdecydowanego na orientację UE, myślącego i prawdziwie patriotycznego Odpowiedz Link Zgłoś
atur22 Re: retoryka gomulkowska ale prawdziwa 28.06.07, 21:30 Kiedy to wszystko sie skonczy i w koncu bedzie mozna w Polsce godnie zyc...Dzis znalazlem artykul o absolwencie akademi muzycznej z Polski ktory w Glasgow sprzata z 100£ tygodniowo... A Pis i LpR twierdza ze jest wspaniale...zenujace. Pozdrawiam z Glasgow wszystkich rodakow w kraju co jeszcze nie wyjechali pomomo ze krew ich zalewa ze zlosci;-) Artur news.scotsman.com/topics.cfm?tid=1508&id=963482007 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Jesteśmy jak jedna pięść, jasne że się utnie 28.06.07, 21:16 pięść razem z łbem panie Ku.r.wski Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Jesteście jak jedna pięść, 28.06.07, 21:16 która wali po mordzie na oslep! Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:17 Tak, panie kurski, jestescie jak jedna piesc i ta piescia daliscie narodowi w twarz... Nie zapomina sie takiej potwarzy, czas rozliczen juz tuz tuz! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:24 Jak bedzie trzeba dostaniesz z drugiej strony.A rozliczac to bedziemy komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:30 ty chyba nie rozumiesz tego co czytasz moherze. Narod dostanie z drugiej strony? Fakt pisowcy sa do tego zdolni, czego jak najbardziej dowodzi twoj post. I nie podniecaj sie komuchami, to takie latwe teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:35 Ja podniecam sie na atrakcyjne kobiety a na komuchow pluje.Jakie spoleczenstwo?Normalne nie musi nadstawiac policzka-jest zadowolone.Lewizna gnije wiec smierdzi.Odkazi sie chlorem Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:43 i na tym podniecaniu sie kończy. oprócz fiutka masz rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:45 Jest roznica pomiedzy mna i toba.Ja dostrzegam plec przeciwna ty lubujesz sie w tej samej.Wiec kto ma rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:48 podniecasz sie na atrakcyje kobiety? Ciekawe co to moze znaczyc, po jakiemu to? Ucz sie polskiego, moze bedziesz mogl zostac prawdziwym Polakiem, bo na razie jestes malym moherem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 21:54 Lewactwo zdziwione ze ktos patrzy na atrakcyjne kobiety.Tak .Ludzie patrza bo przeciez nie kazdy jest tak piekny jak Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:15 To zle porownanie.Kalisz to eksponat nie do podrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:18 tak, Kalisz jest nie do podrobienia, zwlaszcza jesli chodzi o zalety umyslu, ty nie siegasz mu do piet. Wiec jak mowil twoj idol - spieprzaj, presentation1! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:20 Ja obrazam innych,ty starasz sie obrazic mnie.Nie pierwszy raz.Ale ja sie nie gniewam.Wiesz dlaczego?Bo uwielbiam lewackie poczucie humoru.Takie wirtualne i prawdziwe jak Kalisz.............. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:23 Dobranoc! Idz chlopcze spac na plaze! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:25 Dlaczego piszesz chlopcze.Spojrz na profil. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:29 A co, jestes dziewuszka i podniecaja cie atrakcyjne kobiety? Ladne kwiatki! Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Twój profil to profil imbecyla 28.06.07, 22:30 PZPR tez była jak jedna pięść dopóki przed sądem nie zaczęli stawać z PZPR-PiS będzie to samo towarzyszu komunisto. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Twój profil 28.06.07, 22:34 Pokaz swoj.Bo ja swego nie ukrywam.Moze wstydzisz sie?Dzisiaj wlasnie rozliczamy PZPR i SLD jej spadkobierczynie.A ze sam sie zaklamujesz kto kim jest?Naprawde to nie moj problem.Tak sobie poukladales w glowie.Nawet PiS ci tego nie zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Żeby mój obejrzeć 28.06.07, 22:43 to trzeba sobie zasłużyć a czerwone ryje schowane pod czapka i za ciemnymi okularami nie są tego godne. No właśnie nawyk ciemnych okularów pozostał co komuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Żeby mój obejrzeć 28.06.07, 22:44 Jakbys mial 300 dni w roku slonce to z przyzwyczajenia chodzilbys w pozostalych 65 tez w okularach. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Niemożliwe!! 300 dni w roku 28.06.07, 22:48 świeci słońce w partyjnym biurze? a może z burakiem leperem chodzisz do solarium czerwony komuszku,hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Twój profil 28.06.07, 22:47 Jacy my?Kim WY jestescie?Potrzebujesz akceptacji czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 23:32 presentation1 napisał: > Ja podniecam sie na atrakcyjne kobiety a na komuchow pluje.Jakie spoleczenstwo? > Normalne nie musi nadstawiac policzka-jest zadowolone.Lewizna gnije wiec smierd > zi.Odkazi sie chlorem oto popis katolskiej, moherowej milosci blizniego, prosto z radiomaryjnego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Jestesmy jak jedna piesc 29.06.07, 00:11 presentation1 napisał: > Ja podniecam sie na atrakcyjne kobiety a na komuchow pluje.Jakie spoleczenstwo? > Normalne nie musi nadstawiac policzka-jest zadowolone.Lewizna gnije wiec smierd > zi.Odkazi sie chlorem nie wiedzialam, ze dulszczyzna i miernoty, bigoteria i dewocja to normalnosc. Musze isc sie wyrzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:11 Chrzescijaninie torunski zakichany!Mozg sobie rozlicz idioto,choc prawdopodobnie Twoje uposledzenie skutecznie Ci to uniemozliwi.Zadne "bedziemy" prostaku,jestes nikim i nikogo rozliczac nie bedziesz.Twoj mocodawca kopnie Cie w zad jak tylko przestaniesz byc potrzebny najemniku zafajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:13 Wykrztusiles kilka zdan a nic nie zrozumialem.Ja jestem niewierzacy.Szkoda wiec twojej meki. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:20 To wiele tlumaczy.Miedzy innymi nihilizm moralny.Ale Twoja bezmyslnosc i nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest na 100% wynikiem uposledzenia. Co do meki - wierze w prace organiczna :). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:22 Widzisz sam.Masz wiele mozliwosci uratowania sie z opresji.Jak nie Rydzyk to moze choroba?A nie znalazles cos innego?A wiec to brzmi mniej wiecej tak.Twoj poukladany swiatek upadl.Zaczela sie normalnosc w ktorej zaczniesz zyc lub pojdziesz w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:29 "Far from that" :). Normalnosc sie zacznie za jakies 2 lata w momencie odsuniecia od wladzy przyglupow reprezentujacych Twoj tok rozumowania.Byc moze kiedys zrozumiesz ze nie liczy sie argument sily,lecz sila argumentow.To bedzie wtedy,gdy tacy jak Ty odejda w niebyt lub zaczna normalnie zyc :). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestesmy jak jedna piesc 28.06.07, 22:31 Za dwa lata wybory samodzielnie wygra PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) 28.06.07, 22:33 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA! Nie mam pytan...Juz wiem z kim mam do czynienia...Pozdrawiam serdecznie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) 28.06.07, 22:35 Pozdrawiam takze. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Ma racje............... 28.06.07, 21:22 Z SLD nastepny smierdzacy sledz odchodzi.Kalisz zegna sie z polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 21:34 Czy zastanawiales sie ze to co piszesz jest bez znaczenia?Twoj glos to jak wiatry chorego na watrobe.I nic wiecej.Nic nie zmienisz a rzadzic napewno nie bedziesz.Rewolucji nie zrobisz.Po prostu wielkie zero. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 21:44 Za to twój głos, puste slogany, nadęte hasła i riposty rodem z podręcznika małego bolszewika są na wagę złota ? ;> Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 21:48 Nie wiem jakich kto podrecznikow uzywa.Wiem ze twoja wyrocznia to Wyborcza.A Wyborcza to gazeta socjalistyczna.Wiec to twoj bolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 21:54 Mam gdzieś twoje poglądy, nie o tym mowa. A gazet ostatnio nie czytuję - nie mam czasu ani ochoty oglądać mord politykierów z prawa i lewa. Człowieku - zajmij się czymś konkretnym bo wypisujesz same dyrdymały. W licytowaniu się na głupotę komentarzy faktycznie nie masz sobie równych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 21:57 Dziwny czlowiek jestes.Nie czytasz gazet tych z lewa i prawa a meczysz moje posty? Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 22:06 Głupota ma to do siebie, że jest apolityczna i ciężko obok niej przechodzić obojętnie. Chamstwo, agresja, pieniactwo, ten cały ocean forumowego pustosłowia ludzi małego formatu, żałosnego wczuwania się na forum w Kaczyńskich czy Kwaśniewskich, czyli wypisz-wymaluj to wszystko, co tak doskonale reprezentujesz - od tego niedobrze się robi, z tą głupotą trzeba walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 22:12 Skoro czujesz wstret do polityki powinienes zmienic forum.Mnie odwrotnie.Mnie bawi forum Wyborczej.W przerwach pomiedzy plaza,spacerem czy zakupami wpadam do Gazety i......glosno sie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 22:28 W przerwach? Siedzisz tutaj bez przerwy i plujesz - zresztą jak wielu "prawaków" i "lewaków". Dla małych krzykaczy to jedyna droga do zadośćuczynienia własnym kompleksom. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 22:30 Zdazylem byc jeszcze dwie godziny na silowni.To sie mowi ulozyc sobie zycie-byc wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 22:33 presentation1 napisał: > Skoro czujesz wstret do polityki powinienes zmienic forum.Mnie odwrotnie.Mnie >bawi forum Wyborczej.W przerwach pomiedzy plaza,spacerem czy zakupami wpadam > do Gazety i......glosno sie smieje. Jesteś zbyt długo na dzisiejszym forum bo zaczynasz "mamrotać" tak jakbyś był w stanie wskazującym na spożycie! Zamiast się wysiusiać i iść na spacerek z pieskiem walisz w ten sam bęben, wszystkich informujesz po raz 568 z jakimi trudnościami czytasz GW, że wywołuje to odruchy wymiotne w Twoim „organizmie” czyli męczysz się.Za chwilę śmiejesz się i bawisz. Czy nie zauważyłeś, że zgodnie z badaniami OBOP u 35% czytających Ciebie występują "odruchy", 50% traktuje Ciebie jako „element kabaretowy” i się śmieje a 15% normalnie Cię olewa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 22:39 Po pierwsze-ja czytam mojego wroga czyli -Wyborcza.Po drugie-Smieje sie z lewactwa wystepujacego na forum.Wydaje mi sie jakbym byl z wizyta w ZOO. W koncu po trzecie-widocznie zainteresowanie moja skromna osoba jest wieksze niz sobie potrafisz wyobrazic skoro masz dziesiatki maili,wiele kontaktow a i czytelnikow moich postow nie brakuje patrzac na ilosc odpowiedzi.Dodam ze odpowiedzi na moje posty w liczbach stalych to ok. 300.000 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 23:02 presentation1 napisał: > W koncu po trzecie-widocznie zainteresowanie moja skromna osoba jest wieksze > niz sobie potrafisz wyobrazic Komentuje "po trzecie" myślą St.J.Leca "Jego myśl jest czystą rozkoszą. Nikogo nie zapładnia" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 23:04 I lec i jego mysl to cos o czym sie mowi ale co zagubilo sie w przestrzeni razem z III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
yuras3 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 21:45 Nie bawie sie w pisnie na forum ale tym razem musze! Ty prezentation, czy cos tam,nie pojmujesz demokracji. To wlasnie ona pozwala takim maluczkim jak tu piszacy decydowac o tym Kraju, i to bez rewolucji. Wystarczy pojsc na wybory. Tylko zeby to pojac trzeba miec rozumku krztyne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 21:51 Skoro nie bawisz sie w pisanie na forum........Nie radze.Wielu forumowiczow Wyborczej ma juz nerwice.Pogladowo.Co do wyborow...Skoro glosowales na lewice to glos stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS jest jak............... 28.06.07, 22:02 Fakty bracie.Przelec posty to znajdziesz same nacpane lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Mnie sie skojarzylo z inna czescia ciala ;) 28.06.07, 21:44 PiS jest jak jeden...a sami sobie dokonczcie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
maam Politycy PiS zaprzeczają rozłamowi w klubie 28.06.07, 21:50 Jesli oni zaczynają zapewniać, że są jednością, to znak, że może być z tym źle. Cieszmy się czym prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Partia to ręka tysiącopalca.... 28.06.07, 22:05 Majakowski w którymś ze swoich wierszy tak pisał;) Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Kurski: Jesteśmy jak jedna pięść 28.06.07, 21:51 czy to zapowiedź stanu wojennego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Kurski: Jesteśmy jak jedna pięść 28.06.07, 21:55 ..jakie zajebis..te forum przegrantych czerwonych pajacow....az milo poczytac...no pofolgujcie sobie jeszcze ...bo sorki nastepne 6 lat znowu zdala od koryta..a pozniej odejdziecie w nicosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Kurski: Jesteśmy jak jedna pięść 28.06.07, 22:31 Geeez...natepny przyglup... Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 PiS jest jak jedna piesc... 28.06.07, 22:10 I ma taki sam jak piesc iloraz inteligencji, nawet po zsumowaniu ilorazow wszystkich czlonkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Prawa piesc....................... 28.06.07, 22:27 co wali w zlodziejska lewa strone.Polsce potrzebny byl taki szeryf. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...lub Piesc Prawa............................ 28.06.07, 22:28 ale w sumie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pięść to zobaczy 28.06.07, 22:42 Przeciez Wy stanowicie tylko 0,01 procent spoleczenstwa.Mozna zmiescic was w jednym wagonie.Latacie za to pod wieloma nikami. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Pięść to zobaczy 28.06.07, 22:54 No towarzyszu,toscie pojechali po calosci.W wagonie mowicie?To juz nie w windzie?Bo chcialem zasugerowac utworzenie Ministerstwa Transportu Pionowego. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Buhahahahahahaha 28.06.07, 22:46 już widzę jak czerwona jucha leci spod czarnych okularów po wyborach,czerwony komuszku,hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 22:47 W wyborach parlamentarnych PiS uzyska w granicach 42 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 22:49 nie ćpaj chłopie za dwa lata to część waszego starczego elektoratu bedzie sie wylegiwać na cmentarzach Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 22:51 PiS to partia mlodych.Nawet pijany Oleksy przestrzega przed mlodymi wilkami z PiS.Przyszlosc tylko w tej partii.Reszta to totalny smietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 22:57 dzięki takim jak ty pisiory tylko stracą. Poobserwujemy wasze prawo: "Proces księdza oskarżonego o pedofilię.W akcie oskarżenia przeciwko 38-letniemu księdzu Piotrowi T. człuchowska prokuratura zarzuciła mu pedofilię, zgwałcenie, rozpijanie nieletnich i podawanie im narkotyków, namawianie do samobójstwa oraz przywłaszczenie 30 tys. zł z parafialnej kasy. Księdzu T. grozi za to wszystko do 12 lat więzienia" Wszak to wasi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 22:59 ..mam ci poszukac twoich.....po pierwsze to zbrodnie na okolo 50 milionach ludzi..wiec stul pysk..komuchu pieprzony Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Uuuuuuuuuuuuuuu 28.06.07, 23:17 dureń z pisuaru,presentation1 to z pewnością twój kulturalny katolicki kolega siedzący obok przy drugim kompie? hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 23:02 Jacy nasi?Jezeli popelnil przestepstwo ma zostac skazany.Dotyczy to kazdej strony politycznej.Dodam ze wielu ksiezy lewicuje i nie wiadomo czy byl to Nasz czy Wasz.To byl przestepca jakimi lewica moze na setki sie poszczycic. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 23:15 tak jak lepera? czy moze jak zostało ujęte w aneksie koalicyjnym nietykalność dla Giertychów i Wierzejskiego za bezkompromisowe wsparcie? Jak rzekł niejaki Kurski ciemny lud jest wśród was. Jesteś nudny jak typowy aparatczyk komuszej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 23:17 ..za to ty jestes orginalny wyszukujesz wiadomosci o pedofilach...(moze ciagnie wilka do lasu???) Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 23:22 ja wyszukuje? hehehehehe to świeża wiadomość z dnia dzisiejszego u twojego rydzyka z pewnością jej nie puszczą. Jak napisałem,że mnie interesuje jak sie temat zakończy w sadzie czy pójdzie do pudła gdzie już mu tyłek wyzłocą ale widzę że ciebie interesuje raczej czy mu włos z głowy nie spadnie dlatego twój atak na mnie i z tego wynika ze masz zapędy odmienno seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 23:25 ..jasne stary poluje na twoja dupe...(skad sie tacy debile biora..i to ma jeszcze dostep do komp..dziwne)hmmm..?? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Buhahahahahahaha 28.06.07, 23:30 Starczylo kasy na kompta a na szkole zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Nie bój 28.06.07, 23:36 jak pokazało życie partia o nazwie pisuar przygarnęła samą elitę wykształconą i jak za czasów PZPR partia życie uratowała bo poza partia te gnioty do niczego innego się nie nadają,hehehehehehehehe. A tak na marginesie co to jest "kompt"? hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Jak rzekłem 28.06.07, 23:35 .niewiem czy jestem z bokiem,czy z przodem ,czy z tylem...czy z lewym czy z prawym..za to wiem ze ty jestes napewno patentowany kretyn...i to napewno z certyfikatem.. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado.4.rp Nie podniecaj się 28.06.07, 23:39 bo spodnie będziesz musiał zmienić,weź prześpij się z presentation1 a z pewnością ci ulży,hehehehehehehehe Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: .....Prawa piesc....................... 28.06.07, 22:42 ty jesteś pedał albo Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .....Prawa piesc....................... 28.06.07, 22:43 Jestem fakt.A TY? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: .....Prawa piesc....................... 28.06.07, 22:44 ..a ty mwojtczak..a to najgorsza obraza Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Kiedy brunatne koszulki chlopaki zalozycie!? 28.06.07, 22:43 ..tu wiekszosc nosi czerwone..z ogromnym sierpem i mlotem Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kiedy brunatne koszulki chlopaki zalozycie!? 28.06.07, 22:53 a z geby wali im przechlanym Kwasniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Politycy PiS zaprzeczają rozłamowi w klubie 28.06.07, 22:35 Kurski: "Jesteśmy jak jedna pięść!" Zaciśnięta pięść... To czuje cała Polska. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś