m7i7k7i 30.06.07, 13:26 Głodówka jest OK. Tylko pilnować żeby pokątnie nikt ich nie dokarmiał. Szczególnie na Kalisza uważać on musi zawsze mieć coś do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetlian Re: Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę prze 30.06.07, 14:17 Szkoda tych pielęgniarek. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy znajdzie się odważny psychiatra? 30.06.07, 16:11 ...który fachowo opisze przypadek chorobowy Jarosława Kaczyńskiego i zaordynuje odpowiednią kurację. Moim zdaniem Jarosław Kaczyński to paranoik, ale ja nie jestem specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Czy znajdzie się odważny psychiatra? 30.06.07, 16:40 sumienie.lk napisał: > ...który fachowo opisze przypadek chorobowy Jarosława Kaczyńskiego i zaordynuje > > odpowiednią kurację. Moim zdaniem Jarosław Kaczyński to paranoik, ale ja nie > jestem specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll szatan! szatan! szatan! 30.06.07, 19:10 oni tam serca na czarnym ołtarzu składają! ojcze Rydzyku, ratuj! bo rzekł wódz Jarosław: "szatani są tam czynni" a rzekł to na samorządowym plenum w Radomiu, zapowiadając także, że głównym celem PiSu jest - walka ze ZŁEM! ZŁO i OBCY osaczają Jarosława! Odpowiedz Link Zgłoś
ogr77 Re: Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę prze 30.06.07, 14:20 Te cztery od tortur w kancelarii powinny sobie głodówkę zafundować. Ważą pewnie po 80 kilo albo i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Zlotousty SLD-ek Wenderlich tez kiedys "glodowal" 30.06.07, 14:23 za Znin, za cukier. Wyszla z tego satyra. Glupawka nie opuscila wunderkinda do dzis. Wiec uwazajcie, kobity, co czynicie. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 a co znów śniadania nie zjadły? 30.06.07, 14:47 w UBekistanie jest sraczka odkąd Polską rządzi Kaczka a nawet rządzą dwie Kaczki i UBekistan dostał sraczki odkąd w IPN rządzi Kurtyka w UBekistanie panuje panika a odkąd powstało słynne CBA odtąd UBekistan w gacie sra a gdy TV stała się publiczna zapanowała wrzawa paniczna bo dociera powoli do UBoli że prawda UBoli nie wyzwoli dlatego UBecja łże jak może łże w WSI24 i radio kolorze łże w co z tym UBekistanem i w terazWSI szuje załgane! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ciekawe jak długo będą trwały takie badania... 30.06.07, 15:43 ....oby jak najdłużej !!!. Podoba mi sie taka przechodnia w "obozowisku". Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Są ludzie w Polsce co mają 400 albo 600 zł renty 30.06.07, 16:09 i te osoby naprawde głodują Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor W tym rzecz. Tylko jak strajkowac maja emeryci, 30.06.07, 16:19 kalecy, lub inni niezrzeszeni w mafijnych zwiazkach ? Kazdy targa przykrotka kolderke we wlasna strone, ale najlepiej z pomoca kilofa, pod grozba blokady torow albo opuszczenia pacjentow lub uczniow w szkole. Tylko tych najbardziej potrzebujacych zwiazkowi bonzowie maja gleboko w powazaniu. Grunt to zaspokoic wlasne, egoistyczne i czesto absurdalne zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczoropodobne nasienia. 30.06.07, 16:42 Te nasienia zniszczą lecznictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Nasiona, durniu. 30.06.07, 17:51 Sameś dureń. Słowo "nasienie" zostało użyte poprawnie. Choćby od powiedzenia "diabelskie nasienie". Odpowiedz Link Zgłoś
niemojnick Re: Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę prze 30.06.07, 16:31 I moze jeszcze wszyscy napisza, ze pielegniarkom tak zle sie zrobilo za rzadow PISu, a za lewicy oplywaly w dostatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę prze 30.06.07, 16:38 No to zakłady pogrzebowe mogą mieć radochę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę przed .. 30.06.07, 17:07 wolałbym, by pielęgniarki poświęcały sie w szpitalach a nie w głodówkach. Moja mama musi płacić pieniądze za wizyty u lekarza, bo ci zatrudnieni w szpitalu strajkują, ale przyjmują w swoich prywatnych gabinetach (i z pewnością nie umrą z głodu). niech mi p. gardias nie wciska kitu, mówiąc, że strajk jest niepolityczny. jesli tak, to niech sie przeniosa na pole mokotowskie. to przypadek, że ta pani jest członkiem SDLP, prawda. o pieniądze niech protestują przed gabinetami ich dyrektorów. to zwykła propaganda protestowac przed kancelarią premiera. i jeszcze mówić, że pacjenci popierają ich strajk. pielęgniarki podcinają gałąź, na której siedzą. poza tym, jesli w szpitalach jest tyle pielęgniarek, co trzeba (podobno ten strajk nie zakłócił bardzo pracy szpitali), to może ich tyle nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk "aż" 6 pielegniarek na kilkaset tysiecy - buhahaha 30.06.07, 17:59 Jaja jak berety ! Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Piosenka o istvanach73 30.06.07, 22:47 istvan73 spie..j do bantustanu !! czerwone sku..syny zdrajcy naszego kraju czerwone sku..syny patriotów dziś udają czerwone sku..syny co Polskę rozkradają czerwone sku..syny nie głosuj nigdy na nich Odpowiedz Link Zgłoś
jacekga1 Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę przed .. 01.07.07, 10:03 Lekarze i pielęgniarku zdradziliście swój zawód, narażacie chorych na śmierć, Za to co robicie powinno wam się odebrać prawo do wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę prze 01.07.07, 10:20 tych najgrubszych !!!!mają jednocześnie diete cud .Komedia . Odpowiedz Link Zgłoś
inek68 Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę przed .. 01.07.07, 10:31 Narażanie chorych przez pazernych lekarzy i pazerne pielęgniarki na śmierć to zbrodnia. Tym ludziom, którzy tak postępuja nie powinno się nigdy dać prawa do wykonywania zawodu zaufania publicznego. Czy ich nikt nie uczył etyki? Postępują podobnie jak słynni łowcy skór w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamillaga Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę przed .. 01.07.07, 11:26 Mam nadzieję, że wkrótce Ci pazerni i niemoralni lekarze oraz równie pazerne i niemoralne pielegniarki, za to co zrobiły i robią - odmowę udzielania pomocy chorym (w piatek potrzebowałam pomocy lekarskiej- odmówiono mi) będą głodować o chlebie i w wodzie, tam gdzie jest ich miejsce. Działania strajkujących lekarzy i pielegniarek to działania przestępcze. Może wreszcie my poszkodowani przez tzw Ochronę Zdrowia - czyli Bardzo Dobrze Zarabiających! !! Pazernych Lekarzy!!! skrzykniemy się i rozpedzimy to tzw Białe Miasteczko. Tolerowanie przez społeczeństwo niemoralnych lekarzy to WIELKI SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Już sześć pielęgniarek prowadzi głodówkę prze 01.07.07, 11:49 i wbijanie sobie noza w plecy !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś