kawamija Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:00 fripo napisał: > aby otrzymywać kolejne kosze jesteś niemożliwy.......po prostu !! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:07 To nawet dobrze, że jesteś gotowy, bo to znaczy, ze będziesz próbował Żebyś się tylko nie zdziwił jak kosza nie dostaniesz bo to dopiero byłby kłopot, nie, Fripku? Odpowiedz Link
fripo Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:11 Claire Ty sie nie martw, moje teorie są prawdziwe Odpowiedz Link
bugelka Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:18 fripo napisał: > Claire Ty sie nie martw, moje teorie są prawdziwe Nie mogłam sie powstrzymać i się nie wtrancać: Frip, lubie Cie. normalnie to nienormalne wg Twojej teorii i na dodatek niezgodne z jej tezą i główną linią propagandową, ale normalnie Cie lubie Odpowiedz Link
fripo Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:22 to czemu jeszcze nie wysłałaś fotki w bikini??? Odpowiedz Link
bugelka Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:24 Frip, na spotkanie sie umów ze mną... ...nami forumkami... na żywo widok 100razy lepszejszy niż fotka marna Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:27 Ależ Fripku, ja się bardzo martwię... no co Ty wtedy zrobisz, hę? Na pewno ukryjesz ten fakt przed nami, bo to by była rysa na Twojej niezawodnej teorii Odpowiedz Link
fripo Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:33 Myslisz, że niewiennego fripka byłoby stać na cos takiego??;> Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:40 No z tego co wiemy to już nie taki niewinny Ty lepiej szukaj dalej i próbuj do skutku. Pomimo tego, co tam sobie w fripowej łepetynce uzbdurałeś Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Jestem gotowy 09.06.10, 23:49 No to czekam(y) na relację po Trzymam kciuki, myślę, że nie będę w tym odosobniona Odpowiedz Link
fripo Re: Jestem gotowy 10.06.10, 00:01 Claire moje emocje juz powoli opadają I tak se myśle, po co mi ta randka?? co z tego wyniknie skoro i tak nie chce byc w związku?? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Jestem gotowy 10.06.10, 00:20 No nie no... Fripens! Weź się w garść i nie wymiękaj jak ktoś kto... Rob zresztą już użył właściwego określenia! Chcesz być w związku tylko się boisz odrzucenia. Zdaj sobie w końcu sprawę, że to Twoja własna łepetynka (to, co pod kopułką) jest Twoim problemem, nic więcej. Idź na tę randkę i chwal się nam, jak Ci poszło. Nie widzisz, ile osób Ci kibicuje? No spróbuj tylko nie pójść... to Ci chyba osobiście nakopię w tyłek! Odpowiedz Link
tapatik Super 09.06.10, 23:13 W weekend za 2 tygodnie będziesz mieć okazję, aby się wykazać. Która forumkę bierzesz na tapetę? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Super 09.06.10, 23:27 Jak byłem mały to myślałem, że "dawać kosza" to znaczy coś miłego dla tego no... obdarowanego. Zupełnie na opak mi się to poustawiało. Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Jestem gotowy 10.06.10, 00:33 Że tak powiem.. khem, ja też Zła emotka, powinno byc tak Odpowiedz Link
zarovich Re: Jestem gotowy 10.06.10, 23:03 A w ogóle skąd Ty bierzesz te kosze? Masz setki wolnych koleżanek czy co? Odpowiedz Link
bursztynula mówisz - masz 11.06.10, 22:22 miało być przedwczoraj, ale awaria była... i jeszcze dodam, że fripizacja społeczeństwa postępuje, zatacza coraz szersze kręgi... dziś spotkała mnie w merlinie... kuniec świata Pani Popiołkowa... Odpowiedz Link