katolik_polski1 06.07.07, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
navaira Opozycja straciła rozum :) 06.07.07, 23:46 "atak jaki opozycja przeprowadziła w stosunku do prowadzonej przez rząd polityki zagranicznej jest atakiem niespotykanym w żadnym innym państwie" Zalewski, ty bezrozumna opozycjo ty. ;D A prawda taka, że Zalewski został posłem roku wg Polityki i trzeba było się go pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 07.07.07, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kaczorom o to idzie 07.07.07, 00:37 katolik_polski1 napisał: > Po dziesieciu latach bedziemy mieli tego okolo 6 mln ! ---------------- 6 mln P O L A K O W wiecej 4 glosy wiecej w Parlamencie Europejskim dla Polski (no ale za 10 lat juz bez Twoich ) Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek +++ Brawo Zalewski +++ 07.07.07, 08:07 To wymagalo duzej odwagi, tak jak kazde przeciwstawienie sie rzadom totalitarnym. Postawa Zalewskiego budzi zaufanie, zdobyl sobie ogromna sympatie spoleczenstwa, jesli wejdzie do PO ten fakt ustawi go w bardzo korzystnej pozycji. Brawo Zalewski, pokazal ze kacykom mozna sie przeciwstawic... i zrownal Kaczynskiego z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek Re: +++ Brawo Kaczynski +++ 07.07.07, 08:20 ... udowadnia iz nieszczescie jakim byla PRL bylo bardziej zawinione koltunstwo ludzi u wladzy (Gomulka, Bierut) niz przez ruska okupacje Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek +++ Brawo Kaczynski +++ 07.07.07, 08:23 ... co byloby gdyby kaczynscy doszli do wladzy za PRLu i mieli w rekach calosc wladzy komunistycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ile PIS płaci za wynajmowanie sal w ośrodku rządo- 07.07.07, 08:34 -wym ? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I dobrze, w koncu ktos wam gospodarke wyciagnie 07.07.07, 01:01 z dolka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Zydzi plemia sie jak kroliki . 07.07.07, 01:19 katolik_polski1 napisał: > Po dziesieciu latach bedziemy mieli tego okolo 6 mln ! xxxxxxxxxxxxxxxx Chyba w Twoim chorym z nienawiści umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika polecam lekture biezacej prasy australijskiej 07.07.07, 04:11 dowiecie sie, jak rozmawia opozycja z rzadem, a takze jak postepuje premier, gdy jego minister obrony publicznie mowi inaczej niz szef. Nic sie nie dzieje!!!!! Brendan Nelson (doktor zreszta) powiedzial rzecz oczywista, ze ropa jest jednym z powodow obecnosci Australii w Iraku. I nic. Howard stwierdzil, ze gdyby chodzilo o rope, to by to sobie z Hussajnem zalatwil. Minister nie przestal byc ministrem, nie odbyl sie kapturowy sad partyjny. Minister spraw zagranicznych nadal pelni swoja funkcje. Malo tego, nikt nie sciga gazet za dowcipy o premierze i rzadzie. www.theaustralian.news.com.au i kliknijcie na Bleak's daily cartoon. navaira napisał: > "atak jaki opozycja przeprowadziła w stosunku do prowadzonej przez rząd polityk > i > zagranicznej jest atakiem niespotykanym w żadnym innym państwie" > > Zalewski, ty bezrozumna opozycjo ty. ;D > > A prawda taka, że Zalewski został posłem roku wg Polityki i trzeba było się go > pozbyć... > Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma albo PiS albo 3 mln imigrantów z Izraela, powiadas 06.07.07, 23:55 T ja juz wole Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Moja sp Mama mawiala, ze lepiej z madrym 07.07.07, 04:13 stracic, niz z glupim znalezc. PiS? Dziekuje, nie skorzystam. tetradrachma napisał: > T ja juz wole Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Dobry test 07.07.07, 00:02 To "przewinienie" Zalewskiego jest po prostu śmieszne, a zachowanie Kaczyńskich żałosne. Jeśli nikt z PiS-u za nim się nie ujmie, będzie to oznaką, że w tej partii nie ma już ludzi godnych minimum szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Kaczor dostal bulawe hetmanska !!! 07.07.07, 00:11 smiechu warte, nawet pisac sie nie chce, ciemnota Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kaczor dostal bulawe hetmanska !!! 07.07.07, 00:54 pies_na_prawizne napisał: > smiechu warte, nawet pisac sie nie chce, ciemnota xxxxxxxxxxxx Buławę jak buławę,ale,że jest palantem to może wystarczyłby zwykły kij do palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Kaczor dostal bulawe hetmanska !!! 07.07.07, 09:11 Łubu dubu.Łubu dubu niech. Niech nam żyje prezes naszego klubu. To powiedziałem ja .. Jarząbek. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika zeby sie pusty czerep huknac. 07.07.07, 04:24 pies_na_prawizne napisał: > > smiechu warte, nawet pisac sie nie chce, ciemnota > > Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kaczory w swym zakompleksieniu nienawidza 07.07.07, 01:03 KAZDEGO, kto smie byc od nich w czymkolwiek lepszy - np. Dorn popadl w czasowa nielaske za urodziwa i mloda zone:) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:12 katolik_polski1 napisał: > Albo PIS albo 3 mln imigrantow z Izraela , > ktorzy nam urzadza nowy Bliski Wschod ! > Polacy powinnii sie powaznie zastanowic !!! A to wlasnie Polska PISowska... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:13 polscy Zydzi, wykorzenieni z kraju jak Romowie czy inni przeciwnicy komuny, maja takie samo prawo mieszkac w Polsce jak i ty smieciu Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 07.07.07, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:20 zaproszeni przez kogo??przez ciebie??ty ksenofobie je.bany, nie jestem Zydem, ale gdybym byl to zaden wstyd, nigdy nie nalezy sie czerwienic z powodu swego pochodzenia, a za takie posty to masz szczescie ze zyjesz w PiSkomunie, bo w starej unii to po twoim IP juz bys rano siedzial scierwo Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 07.07.07, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:36 katolik_polski1 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > zaproszeni przez kogo??przez ciebie??ty ksenofobie je.bany, nie jestem Zy > dem, > > ale gdybym byl to zaden wstyd, nigdy nie nalezy sie czerwienic z powodu s > wego > > pochodzenia, a za takie posty to masz szczescie ze zyjesz w PiSkomunie, b > o w > > starej unii to po twoim IP juz bys rano siedzial scierwo > ------------------------------------------------------------- > Ty gnoju niewydojony ,masz kulture kramarza z Kazimierza ! > Takich chamow Polska nie potrzebuje ! > Powies sie jak twoj brat Judasz !!! xxxxxxxxxxxx Katolik Ty się wreszcie uspokój i idz się przespać.Nie mając kontrargumentów przynajmniej byś nikogo nie obrażał bezpodstawnie.Z tego co napisałeś,mozna wywnioskować-stopień Twojej inteligencji jest na poziomie zbliżonym do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:31 katolik_polski1 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > polscy Zydzi, wykorzenieni z kraju jak Romowie czy inni przeciwnicy komun > y, > > maja takie samo prawo mieszkac w Polsce jak i ty smieciu > -------------------------------------------------------------- > Ty lewy synu rabina i kozy zrozum ,ze zydzi byli do Polski > zaproszeni i to zaproszenie naiwnie zrozumieli jako > podstawe do stania sie Polakami !!! xxxxxxxxxxxxxxx I oto mamy obraz prawidłowy katolika polskiego.W jednej ręce krzyż,w drugiej różaniec a w ustach przekleństwa i jad. Synku-=-idiotą się urodziłeś,idiotą jesteś i idiotą umrzesz.Szkoda tylko będzie tych dzieci które może spłodzisz,gdyż one niczemu nie zawiniły,że ojca miały debila. Odpowiedz Link Zgłoś
b4b Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:14 Po tym jak potraktowano Marcinkiewicza, Sikorskiego a teraz Zalewskiego, obiecuję nie popełnić drugi raz tego samego błędu i nie zagłosować za dwa lata na PiS. Kaczyńscy nie dość ze wszystko potrafią spiepszyć(lustracja, polityka zagraniczna) to jeszcze z nieznanych mi powodów postanowili usilnie promować same miernoty typu Kuchcińskiego, Fotygi, Karskiego, komunisty Jasińskiego i długo by jeszcze wymieniać. Do tego dochodzą humorki bufoniastego pana prezydenta, który chyba myśli że jest wcieleniem samego Napoleona. Niestety PiS zawodzi:((( Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:57 b4b napisał: > Po tym jak potraktowano Marcinkiewicza, Sikorskiego a teraz Zalewskiego, > obiecuję nie popełnić drugi raz tego samego błędu i nie zagłosować za dwa lata > na PiS. Kaczyńscy nie dość ze wszystko potrafią spiepszyć(lustracja, polityka > zagraniczna) to jeszcze z nieznanych mi powodów postanowili usilnie promować > same miernoty typu Kuchcińskiego, Fotygi, Karskiego, komunisty Jasińskiego i > długo by jeszcze wymieniać. Do tego dochodzą humorki bufoniastego pana > prezydenta, który chyba myśli że jest wcieleniem samego Napoleona. Niestety PiS > zawodzi:((( xxxxxxxxxx Wszystko w porządku jeno to -=-spiep-SZ-yć. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika *Nie stanal* na wysokosci zadania ;-{) i spieprzyl 07.07.07, 09:33 pos3gacz napisał: > b4b napisał: > >------------------------------ > > na PiS. Kaczyńscy nie dość ze wszystko potrafią spiepszyć(lustracja, poli > tyka > > zagraniczna) to jeszcze z nieznanych mi powodów postanowili usilnie promo > wać > > same miernoty typu Kuchcińskiego, Fotygi, Karskiego, komunisty Jasińskieg > o i > > długo by jeszcze wymieniać. Do tego dochodzą humorki bufoniastego pana > > prezydenta, który chyba myśli że jest wcieleniem samego Napoleona. Nieste ------------- > Wszystko w porządku jeno to -=-spiep-SZ-yć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:15 katolik_polski1 napisał: ty jestes taki katolik jak z koziej dupy wiatrak, paszol won Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:59 pies_na_prawizne napisał: > katolik_polski1 napisał: > > ty jestes taki katolik jak z koziej dupy wiatrak, paszol won xxxxxxxxxxxxx Chyba sam po sobie to sądzisz.Czysty przypadek schizofrenii.Wyjaśnienia szukaj w komentarzach podpisanych POS3GACZ. Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor co to jest serwilizm ? 07.07.07, 00:20 bo takie słowo mi przychodzi do głowy jak czytam takie news'y i w skrócie PPS (albo PIS) to co oznacza to "S" - bo znowu mam skojarzenia z tym serwilizmem ? PiS =? Poklask i Serwilizm Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: co to jest serwilizm ? 07.07.07, 00:44 1korektor napisał: > bo takie słowo mi przychodzi do głowy jak czytam takie news'y > > i w skrócie PPS (albo PIS) to co oznacza to "S" - bo znowu mam skojarzenia z ty > m > serwilizmem ? > > PiS =? Poklask i Serwilizm ---------------------------------- Serwilizm, bezkrytyczne i bezwarunkowe podporządkowanie się komuś albo czemuś, , połączone ze służalczością i uniżonością ale skoro polaczyles to ze znakiem PiS to pytajac juz wiedziales o czym piszesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: co to jest serwilizm ? 07.07.07, 01:07 1korektor napisał: > bo takie słowo mi przychodzi do głowy jak czytam takie news'y > > i w skrócie PPS (albo PIS) to co oznacza to "S" - bo znowu mam skojarzenia z ty > m > serwilizmem ? > > PiS =? Poklask i Serwilizm xxxxxxxxxxxxxxx Bardzo dobre pytanie i na czasie.Serwilizm jest to służalczość,uniżoność, czołobitnośći po prostu płaszczenie się przed kimś lub czymś. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:20 katolik_polski1 napisał: > Albo PIS albo 3 mln imigrantow z Izraela , > ktorzy nam urzadza nowy Bliski Wschod ! > Polacy powinnii sie powaznie zastanowic !!! xxxxxxxxxxxxxxx Synku!!!Twoje miejsce jest w kościele a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:26 katolik_polski1 napisał: > Polska to kraj katolicki i zadnych wywrotowcow > wiecej nam nie potrzeba ! > Byl eksperyment z zydami ,pozniej z krzyzakami > i niezle sie przejechalismy . > Polske nie stac juz na eksperymenty ! xxxxxxxxxxxx Synku,a możesz czasem wyjasnić mojej osobie jaki katolik jest najlepszy? Jeżeli nie znasz odpowiedzi to służę -=-MARTWY,gdyż taki to nie zrobi żadnej krzywdy drugiej osobie,ani nie będzie wypisywał idiotyzmów na forum. Jeszcze lepszy jest taki solony prosto z beczki,dobrze wymoczony i doprawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:31 katolik_polski1 napisał: > Jak siebie nazywasz osoba ,to musisz byc > schizofrenikiem ! --------------------------- taki katolik jak ty palancie to tylko dobry ale 2 m pod ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:34 katolik_polski1 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > katolik_polski1 napisał: > > > > ty jestes taki katolik jak z koziej dupy wiatrak, paszol won > ---------------------------------------------------------------------- > A ty psie oczywiscie chcialbys ,azeby Kwasniewski zdrajca > dokonczyl swojego haniebnego planu i otworzyl wrota Polski > przed hordami mordercow Chrystusa ! --------------------- Kwasniewski nie ma nic wspolnego artykulem, a Chrystusa zamordowali swoi, bo tego chcial, a ty wierzysz w jedynego Zyda z prawdziwego zdarzenia jaki istnial???to w co ty wierzysz??mowisz o Chrystusie a on przeciez Zyd, ty Zydow nienawidzisz, wiec cos z toba nie tak, idz sie przekimaj, bo po Rydzyk-szatan we lbie ci popier..lil Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:39 katolik_polski1 napisał: > ! > > > > Ty oczywiscie nie jestes ludozerca i nie jesz salaty > ze szklarni w Oswiecimiu :) ---------------------- nie nie jem zostawiam ja dla ciebie, jak uschnie bedzie na podpalke dla takich jak ty te piece trzeba znow uruchomic Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 00:46 katolik_polski1 napisał: > Widze ,ze jestes ciezko uposledzony na umysle > i konczyles specjalna szkole . > Nie musisz sie wstydzic ,ze jestes debilem . > Choroba jak inne ! ----------------------- wole byc debilem z Unii, nisz PiStaszkiem z zadupia Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 00:50 katolik_polski1 napisał: > Jak siebie nazywasz osoba ,to musisz byc > schizofrenikiem ! xxxxxxxxx Znasz synku takie powiedzenie-=-każdy sądzi wedle siebie.Po drugie Ty nawet nie wiesz co to takiego schizofrenia. Jest to jedna z najczęściej wystepujących psychoz,powodująca osłabienie kontaktu z otoczeniem,osłabienie zainteresowań i aktywności,niekiiedy zaś urojenia,omamy,mutyzm,autyzm,jaskrawą ambiwalencję przeżyć emocjonalnych itp. Jak widzisz wszystko to pasuje jak ulał do Twoich wypocin,do Twojego toku myślenia.Dlatego też nigdy nie używaj słow których znaczenia do konca nie jesteś w stanie Swoim ciasnym umysłem ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 01:04 katolik_polski1 napisał: > Zanim bedziesz sie z powrotem pchal do Polski na sile > to naucz sie polskiej ortografii . > Judaszu ! xxxxxxxxxxxx Synku lizanie pisuarów jest cokolwiek niezdrowe i do tego niehigieniczne. Własnie teraz masz z tego powodu czkawkę co nieco śmierdzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: co to jest serwilizm ? 07.07.07, 01:10 katolik_polski1 napisał: > Tak wlasnie zaprzysiagles sie diabelskiemu Talmudowi ! xxxxxxxxxxxxx Za to Wasze tzw.pismo święte jest cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 01:16 katolik_polski1 napisał: > pos3gacz napisał: > > > katolik_polski1 napisał: > > > > > Albo PIS albo 3 mln imigrantow z Izraela , > > > ktorzy nam urzadza nowy Bliski Wschod ! > > > Polacy powinnii sie powaznie zastanowic !!! > > xxxxxxxxxxxxxxx > > Synku!!!Twoje miejsce jest w kościele a nie na forum. > ---------------------------------------------------------- > Odwolaj to synku ,albo wyrwe ci jaja ! xxxxxxxxxxxxxxx Po pierwsze mam wnuka może nawet starszego od Ciebie.Po drugie do tego to potrzeba chłopa,a nie troki od kaleson lub wycinek z gazety. Jesteś odważny tylko dlatego,że jesteś dla mnie anonimowy,gdybyś stanął twarzą w twarz to juz widzę Twoją głupią minę oraz może nawet mokre portki. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 01:40 pos3gacz napisał: > Po pierwsze mam wnuka może nawet starszego od Ciebie.Po drugie do tego to > potrzeba chłopa,a nie troki od kaleson lub wycinek z gazety. > Jesteś odważny tylko dlatego,że jesteś dla mnie anonimowy,gdybyś stanął twarzą > w twarz to juz widzę Twoją głupią minę oraz może nawet mokre portki. To zwykły ćwikłowy...;) Ignoruj mende... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 01:29 katolik_polski1 napisał: > pos3gacz napisał: > > > katolik_polski1 napisał: > > > > > Jak siebie nazywasz osoba ,to musisz byc > > > schizofrenikiem ! > > xxxxxxxxx > > Znasz synku takie powiedzenie-=-każdy sądzi wedle siebie.Po drugie Ty naw > et > > nie wiesz co to takiego schizofrenia. > > Jest to jedna z najczęściej wystepujących psychoz,powodująca osłabienie > > kontaktu z otoczeniem,osłabienie zainteresowań i aktywności > ----------------------------------------------------------- > Jesli jestes taki madry ,dlaczego nie rozpoznajesz Bozej Reki > na tej jedynej planecie ? > Dlaczego nie rozpoznales Syna Bozego ??? > Bo Bog zydom zacmil umysl ,azeby ustanawiajac sie madrymi , > robili jednoczesnie z siebie idiotow ! xxxxxxxxxxxxxxxxx Tak gwoli ścisłości to jestem niewierzący lub ujmę to trochę inaczej. Wierzę ale tylko i wyłącznie w siebie.W zwiazku z powyższym jestem bogiem sam dla siebie i dlatego radzę Tobie abyś zmienił forum i przeniósł się na www.polonica.net tam własnie potrzebują takich oszołomów jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Katolikowi i wszelkim innym nawiedzonym... 07.07.07, 01:46 Julian Tuwim "Całujta mnie w dupę" Apsztyfikanci grubej Berty I katowickie węglokopy, I borysławskie naftowierty, I lodzermensche, bycze chłopy, Warszawskie bubki, żygolaki Z szajką wytwornych pind na kupę, Rębajły, franty, zabijaki, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Izraeliccy doktorkowie, Widnia, żydowskiej Mekki, flance, Co w Bochni, Stryju i Krakowie Szerzycie kulturalną francę! Którzy chlipiecie z Naje Fraje Swą intelektualną zupę, Mądrale, oczytane faje, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item aryjskie rzeczoznawce, Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę, Wierzcie mi, jedna będzie jucha), Karne pętaki i szturmowcy, Zuchy z Makabi czy z Owupe, I rekordziści i sportowcy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Socjały nudne i ponure, Pedeki, neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ów belfer szkoły żeńskiej, Co dużo chciałby, a nie może, Item profesor Cy... wileński (Pan wie już za co, profesorze!) I ty za młodu niedorżnięta Megiero, co masz taki tupet, Że szczujesz na mnie swe szczenięta, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item Syjontki palestyńskie, Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie, Że szumią jodły w Tel-Avivie, I wszechsłowiańscy marzyciele Zebrani w malowniczą trupę, Z byle mistycznym kpem na czele, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I ty fortunny sku..synu, Gó..arzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A sr.. chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rentę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co kutasa Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świńtuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę!... Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Katolikowi i wszelkim innym nawiedzonym... 07.07.07, 02:26 W tym samym wydaniu przedwojennym zreszta J. Tuwim opublikowal krotki wiersz, ktory jest idealna odpowiedzia, dla katolikow, wedlug mnie zupelnie nie polskich, junkrow, presentation1, wszelkich amanasunt i pozostalej pro PiSowskiej ferajny. Wiersz jest zatytulowany "Na endeka co bez przerwy na mnie szczeka" Proznos repliki sie spodziewal Nie dam ci prztyczka ani klapsa nie powiem nawet pies cie j...bal bo to mezalians bylby dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Katolikowi i wszelkim innym nawiedzonym... 07.07.07, 08:45 A Adam Asnyk napisal w "Odzie do mlodosci" ...Trzeba z mlodymi naprzod isc Po zycie siegac nowe A nie w z uwiedlych laurow lisc Z uporem stroic glowe. Moze nie doslownie zacytowane ale to tyle co wbilo mi sie w pamiec. A co my tu mamy?... kaczystan i sny o potedze. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Katolikowi i wszelkim innym nawiedzonym... 07.07.07, 02:34 Glowe chyle za zacytowanie tego wiersza. Z lat mlodzienczych zapamietalem tylko pare linijek. Na antypodach zdobycie tego zbioru graniczy z cudem tym bardziej, ze znam tylko wydanie przedwojenne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kuchciński: nie dyskutowaliśmy o sprawie Zale 07.07.07, 01:47 katolik_polski1 napisał: > Zanim bedziesz sie z powrotem pchal do Polski na sile > to naucz sie polskiej ortografii . > Judaszu ! ---------------------- przejrzyj wszystkie moje posty, ortografie to ja raczej opanowalem dobrze, nie po znajomosci ni z ramienia partii pracuje w PE, a byka mozna zrobic piszac szybko i wiem ze "niz" pisze sie przez "z" nie "sz", moze chcialem napisac cos innego i nie skasowalem, a zreszta nie musze ci sie tlumaczyc i tak nic nie rozumiesz, kwestia zydowska zacmila ci mozgownice Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika po co rzadowi osrodek w Debnem? 07.07.07, 04:03 Jak w ramach taniego panstwa uzasadnic posiadanie przez najwysze wladze PRL-bis=4RP osrodka w Juracie, placykow, itd? PO CO TO KOMU? Australijski Prime Minister mieszka albo w Kanberze, albo w Sydney. Gubernator Generalny ma siedzibe w Kanberze. O sydnejska siedzibe juz jest wielki wrzask, bo to laczy sie z czestymi lotami do Kanbery. Howardowi zezwolono na ten zbytek z uwagi na dzieci, ktore na poczatku jego kariery uczyly sie. I to w znacznie bogatszej Australii. Dlaczego wladze PRL BIS nie robia nic aby ten stan zmienic? Dlaczego marnuje sie pieniadze na utrzymanie takiej ilosci nieruchomosci? Tanie panstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: po co rzadowi osrodek w Debnem? 07.07.07, 05:11 Przyczyn dla ktorych w znacznie bogatszej Australii politycy zyja skromniej jest wiele i niezbyt trudno je podac. - Obywatele, wyborcy bardzo dobitnie daja znac rzadowi, politykom i sluzbie cywilnej, ze to oni sa na uslugach spoleczenstwa i z podatkow tego spoleczenstwa zyja. A w Polsce? urzednik nadal jest "panem" i przyjmuje laskawie podania z tytulem "Zwracam sie z uprzejma prosba" - Czy w Australii premier moglby bezkarnie obrazac obywateli? Napewno nie - jego wlasna partia na drugi dzien pokazalaby mi jejego miejsce, chociazby dlatego by nie stracic poparcia w wyborach. - Partie polityczne sa otwarte, wolno w nich dyskutowac, krytykowac liderow i szczerze piszac zaden przywodca partyjny nie moze byc pewien swojej pozycji. - Pomysl jaka bylaby reakcja opozycji gdyby w Australii rzadzili Kaczynscy. Rzad bylby atakowany co dzien i przeciwienstwie do Polakow, Australijczycy sluchaliby tej krytyki uwaznie. W Polsce z tego co widac jedyna opozycja jest Gazeta Wyborcza, za co nazwano ja G...wnem, druga co wielkosci partia w Sejmie siedzi cicho jak mysz pod miotla. W rzadkich wypadkach gdy lider opozycji odwazy sie i cos tam niesmialo baknie budzi to z reguly wrogosc ogolu. - Rzad wolno krytykowac. Jak karykaturzysci przedstawiaja Howarda? sam wiesz jako kaczora. Nikogo to nie wzrusza, a sam premier nie dostaje sraki z tego powodu - Wreszcie jak to u Anglosasow prawo jest szanowane i kryminalisci nie mieliby szans aby znalezc sie w parlamencie. W Polsce politycy kpia sobie z prawa i sprawiedliwosci a mnie pewnie junkry, katoliki, poszeklu i reszta tej zidiocialej zgrai zadziobie. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika ciekawe, jak zakonczy sie eksperyment z LPR, 07.07.07, 04:15 Radiem z ryjem, Jankowskim, Wielgusem, itd. Polska ponoc jest krajem swieckim, co zapisano w konstytucji. katolik_polski1 napisał: > Polska to kraj katolicki i zadnych wywrotowcow > wiecej nam nie potrzeba ! > Byl eksperyment z zydami ,pozniej z krzyzakami > i niezle sie przejechalismy . > Polske nie stac juz na eksperymenty ! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: To osiadz w Izraelu i poswiec dzieci armii : 07.07.07, 04:23 katolik_polski1 napisał: > ----------------------------------------------------------- > Jesli jestes taki madry ,dlaczego nie rozpoznajesz Bozej Reki > na tej jedynej planecie ? > Dlaczego nie rozpoznales Syna Bozego ??? > Bo Bog zydom zacmil umysl ,azeby ustanawiajac sie madrymi , > robili jednoczesnie z siebie idiotow ! najlepszym przykladem na NIE ISTNIENIE Boga, jestes ty. Jezeli Bog stworzyl ludzi na swoje podobienstwo, to co mamy o nim sadzic? Ze jest glupi, chamski, okrutny? Jesli Bog stworzyl swiat i ludzi, to czemu jest tyle cierpienia? Czemu cierpia niewinne dzieci, ktore nie maja ani wystarczajacego rozumu, ani fizycznej mozliwosci obrony? Dlaczego Bog dopuscil, aby w jego imieniu mordowano ludzi? Gdzie jest boza sprawiedliwosc, gdy ksiazeta kosciola oplywaja w dostatki, kosciol ma sie materialnie znakomicie, a miliony ludzi umiera z glodu? BOGA NIE MA!!!! To tylko ludzie ludziom zgotowali ten los, co zauwazyla Z.N. Odpowiedz Link Zgłoś