Dodaj do ulubionych

Legia Legia

10.07.07, 08:53
Choć nie jestem kibicem Legii żal mi klubu, prawdziwych kibiców i sympatyków.
Ale SAMI TOLERUJECIE TĄ DZICZ. Sami ją wychodowaliście a teraz okazało się że
stanowi balast. No więc teraz wypijcie piwo, którego sobie nawarzyliście.

Swoją drogą to akururat w przypadku burd stadionowych prawo jest wyjątkowo
kulawe. Bijatyki stadionowe to patologia. Chuligani stadionowi to niewyżyci
psychopaci, dla których szkoda miejsca w więzieniach - lepiej z nimi od razu
do psychiatryka, najlepiej na lobotomię albo terapię wstrząsową. Z tego gówna
społeczeństwa się nie zrobi.
Obserwuj wątek
    • grubasjo Re: Legia Legia 10.07.07, 10:18
      słuszny komentarz poza tym faktycznie władze legii powinny wydać wojnę tym
      kretynom,cywilne procesy o gigantyczne odszkodowania i dożywotnie zakazy wstępu
      na jakiekolwiek zawody sportowe,jak się synek zapyta taty czemu nie mogą iść
      razem na mecz to może mu rura zmięknie.Z drugiej strony warto pod stadiony
      przywozić jakieś oddziały specjalne nawet wojska na ćwiczenia z neutralizowania
      tłumu przy piątym laniu sami przestaną przychodzić na mecze (to taki żart):-)) A
      tak ogólnie to przecież szpiedzy z innych klubów bo jak można robić to swojej
      drużynie a potem te młoteczki śpiewają jak kochają swoją drużynę bzdura
      • ciupciak Re: Legia Legia 10.07.07, 15:36
        grubasjo napisał:

> słuszny komentarz poza tym faktycznie władze legii powinny wydać wojnę tym
        > kretynom,cywilne procesy o gigantyczne odszkodowania i dożywotnie zakazy wstępu
        > na jakiekolwiek zawody sportowe,jak się synek zapyta taty czemu nie mogą iść
        > razem na mecz to może mu rura zmięknie.Z drugiej strony warto pod stadiony
        > przywozić jakieś oddziały specjalne nawet wojska na ćwiczenia z neutralizowania
        > tłumu przy piątym laniu sami przestaną przychodzić na mecze (to taki żart):-))
        > A
        > tak ogólnie to przecież szpiedzy z innych klubów bo jak można robić to swojej
        > drużynie a potem te młoteczki śpiewają jak kochają swoją drużynę bzdura

Czemu zart? To jest bardzo sensowne rozwiazanie. Wyprowadzac na stadion liczna
        grupe wyposazona w tegie paly, jakies dobrej jakosci pancerze czy kamizelki,
        wezwac przez megafony trzykrotnie do uspokojenia, ostrzegajac jednoczesnie, ze
        nastepnie wszelkie prawa obywatelskie zostana zawieszone na terenie stadionu.
        Jak ktos nie poslucha to tak bic, zeby nie zabic, ale przynajmniej na pare
        tygodni z zycia wylaczyc. Oczywiscie leczenie na koszt wlasny delikwenta. Jak
        ma, bo jak nie ma, to niech zdycha w rowie...
        Po kilku pacyfikacjach nie byloby komu robic gnoju.
    • cancro Re: Legia Legia 10.07.07, 10:28
      Niby kibice ze stolicy, a wsiochy ("wsioch" to niekoniecznie ten, co mieszka na
      wsi).
      W artylule zwrócilem uwagę na dwa aspekty.
      1. Wdeług autora na Litwie piłka nżna nie ceszy się zainteresowaniem. Także po
      raz pierwszy słyszę nazwę drużyny z Wilna,z którą grała nasza "fspaniała" Legia.
      Mimo to chłoplaki z Wilna prowadzili do przerwy 2:0. I czym się ci troglodyci z
      Łazienkowskiej emocjonują?
      2. Ubawiła mnie wypowiedź pana prezesa Legii, ze zakaże wyjazdu kibicom na mecze
      wyjazdowe. Głowy nie mam jak ktokolwiek może mi tego zabronić. Ale w Warszawie
      już będą mogli dymić?
      Moim zdaniem w Polsce potrzebny jest "wariant ekwadorski". Prezydent tamtego
      kraju pogonił do dżungli odpowiednik naszej "pożal się Boże" Orangecośtam i na
      rok zawiesił rozgrywki.
      • mojboze Re: Legia Legia 10.07.07, 11:04
        Twój post jedzie podrasowanym pseudokibicem innego klubu i kompleksami.
        Niestety tacy "kibice" jak Legii zdarzają się i innym klubom.

Bachorom trzeba dożywotniego zakazu wstępu, zamiast wiezienia, gdzie nauczą sie
        tylko nowych sposobów urządzania burd, niech odbudowują szkody społecznie.

Nie jestem kibiecem żadnej drużyny, ale uważam, że to jest sprawa nas
        wszystkich, bo ci bandyci psują wizerunek Polski i demolują nam miasta. Do
        wojska tę dzicz (zamiast czajenia sie na lekarzy i studentów), to może z co
        dziesiatego ludzie wyjdą...
        • cancro Re: Legia Legia 10.07.07, 11:39
          mojboze napisała:

> Twój post jedzie podrasowanym pseudokibicem innego klubu i kompleksami.

Mylisz się! Nie jestem kibicem piłki kopanej. Nie mam też żadnych kompleksów ani
          względem Legii, ani względem Warszawy.

> to jest sprawa nas
          > wszystkich, bo ci bandyci psują wizerunek Polski i demolują nam miasta.
          I o to chodzi!

> Do
          > wojska tę dzicz (zamiast czajenia sie na lekarzy i studentów), to może z co
          > dziesiatego ludzie wyjdą...
          Czemu akurat do wojska? Wojskiem straszyć nie wolno. To tak jakbyś dziecko
          dentystą straszył. Uważam, że należy skończyć z pobłażaniem. Kary powinny być
          nakładane na sprawców zajść, ale także na zarządy klubów. Na przykład na kilka
          lat gry bez publiczności. Może gdy te bezmózgi zauważą, ze szkodzą klubowi,
          który tak podobno kochają, zmienią postępowanie?
          • mojboze Re: Legia Legia 10.07.07, 14:51
            Niestety to szajstwo najczęsciej mózgu nie ma i ukaranie klubu ich nie
            odstraszy...Często sprawcy młodociani, wiec wszystko mają gdzieś...
            Moze kupić jakąś wyspę dla takich, i zsyłać, niech sie między sobą żrą.
            Zsyłąć podwójnie- np. kibole Legii i Polonii, Widzewa i ŁKSu, itd...

Przepraszam na podrasowanego pseudokibica, może już przewrażliwiona jestem, bo
            będac Warszawianką często mi się obrywa od innych tylko za pochodzenie, miedzy
            innymi od kibiców innych klubów...
    • wielki_czarownik Sposób 10.07.07, 11:50
      Gdybyśmy nie byli dupokratycznym krajem, to problem kiboli możnaby rozwiązać w tydzień. Na stadiony wpuszczać wojsko z bronią maszynową i po prostu wytłuc śmieci co do jednego.
      • cruncherek Re: Sposób 10.07.07, 12:32
        Hehe słuszne uwagi :] Nie ma sposobu na tych pseudoposrańców, bo inaczej ich
        określić nie można. Każdy kibic, który kupuje bilet na mecz powinien być
        odpowiednio "odnotwany" aby później łatwiej było określić ewentualnych
        pseudokibiców. Popieram zakaz wstępu na mecze <dożywotnio> dla takich osobników,
        to chyba by było najlepsze rozwiązanie. Ci wandale, co narozrabiali na Litwie,
        popsuli opinię nie tylko Legii, ale całej społeczności polskich kibiców. Tylko
        zaje*** takich :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka