koloratura1 27.08.07, 07:35 Prawdę mówi ten, kto się domaga wyjaśnienia sprawy przez komisję śledczą (o uprawnieniach prokuratorskich). Kłamie ten, kto się takiej komisji boi i wszelkimi sposobami broni przed jej powołaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borje Najdłuższa noc w Sejmie, czyli czy ktoś nagrał .. 27.08.07, 07:52 W tym super bagnie wszystko utonie bo pisuar zrobi wszystko by co trzeba było zatuszowane, przypisane innym bądż nazwane nagonką na pisuar !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uncle_sam Wysłałem list do Św. Mikołaja 27.08.07, 09:46 Zawarłem w nim życzenie co bym chciał dostać na gwiazdkę. Panie Św. Mikołaju. Proszę Cię bardzo uprzejmie o kontakt z Osamą Bin Ladenem celem przysłania na Wiejską w Warszawie kilku palestyńskich lub irackich samobójców typu wjedź w budynek ciężarówką wyładowaną dynamitem! Bardzo proszę zrealizować moje życzenie przed gwiazdką, bo jestem wykształciuchem i święta z rodziną chcę mieć spokojne! Z góry dziękuję. Sam Odpowiedz Link Zgłoś
jurkrolik Cała Polska czyta dzieciom !! 27.08.07, 07:57 szkoda tylko, że tak późno Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Dorn jak Pawlik w "Misiu z okienka" czyta "bajki" 27.08.07, 08:18 na dobranoc. Tylko , niestety to nie sa juz bajki i poslowie to nie male dzieci, panie Dorn! Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 doris9914.. kumple twojego tatusia i mamusi ? 27.08.07, 09:41 na drugie imie masz Ubecja ?...Ubusia..hi,hi.hi.. Odpowiedz Link Zgłoś
johoho Najdłuższa noc w Sejmie, czyli czy ktoś nagrał .. 27.08.07, 08:58 A zatem skoro PiS nalega na upublicznienie zeznań Kaczmarka należy zrobić wszystko aby ujawnić nie mogli.Gdyby zaś ujawnić nie chcieli zmusić ich do ujawnienia należy.A gdy już się ich zmusi wtedy zakazać im tego trzeba. I tak w kółko Macieju.Komisja tak bo to teatr i oklaski dla amantów i heroin, ujawnienie i opublikowanie nie - bo komu się będzie chciało to czytać, a wtedy nici z darcia szat nad dyktaturą i politurą. Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile nie beda sluchac klamstwe 27.08.07, 09:49 "Przerzedzone były tylko ławy PiS. Posłowie PiS mówili, że nie będą słuchać kłamstw Kaczmarka. " Albo poslowie PiS wiedzieli WCZESNIEJ to, co bylo objete tajemnica panstwowa. Albo poslowie PiS ocenili prawdziwosc czegos, czego nie slyszeki. Czy ktos ma pomys na trzecia wersje wydarzen ? Odpowiedz Link Zgłoś
kundzior Re: Najdłuższa noc w Sejmie, czyli czy ktoś nagra 27.08.07, 11:55 Spoko ze ktoś choć fakt faktem ze złości zdecydował sie głośno powiedzieć co się dzieje w rządzie. Ale tak jak patrze widzę że uciszą Kaczmarka. Po prostu jest im bardzo nie wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
sawi5 Najdłuższa noc w Sejmie, czyli czy ktoś nagrał .. 27.08.07, 13:03 komisja sledcza tylko komisja moze wyjasnic kto mowi prawde A czego boi sie pis ? Odpowiedz Link Zgłoś