qfc 03.09.07, 15:20 ..dinozaury nigdy nie przejda do historii? Jeszcze z grobu beda straszyc swiat "forum nieboszczykow na rzecz rozwoju obywatelskiego". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.prawiznie czy esbecy moga nas czegos nauczyc? 03.09.07, 15:32 .... nich sie z lustruje ta banda przastepcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Balcerowicz musi straszyc 03.09.07, 23:50 pies.na.prawiznie napisał: > .... nich sie z lustruje ta banda przastepcow.... M: na dluzsza mete, wyglupy profesora marksizmu i leninizmu, tow Balcerowicza oceniam pozytywnie! Nie ma osoby bardziej kompromitujacej komuno-"liberalizm" niz tworca 18% bezrobocia, likwidacji calych branz gospodarki, preferencji dla importu i kar dla Polskich eksporterow (Roman Kluska sie klania), dzikiej wysprzedazy majatku Narodowej czy masowego zadluzenia budzetu Rzeczypospolitej. Ludzka pamiec jest krotka i jestem wdzieczny temu komuniscie, ktory zapisywal sie do PZPR w 1968 roku kiedy za mna zatrzaskiwaly sie drzwi wiezienia na Wroclawskim Podwalu, ze swoja osoba dalej przypomina ochyde kosmopolitycznych zdrajcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kohelet7 Jeszcze do wczoraj ufałem Zollowi ... 03.09.07, 17:49 i szanowałem tak Bartoszewskiego jak i Normana Davisa. A teraz ? Oni razem z tym kostycznym demagogiem Balcerowiczem zakładają jakiś nowy Senhydrion ? Radę nieomylnych ? Pytię wszechwiedzącą ? A przecież Zoll milczał i nie reagował na niegodziwości Kwaśniewskiego. A przecież Balcerowicz afirmował rządy / i przekręty / i Kwaśniewskiego i Millera ! Jakieś kolejne ponad polskie grono ? Jakiś Geremek we wielu postaciach. Boję się tego tworu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Bakcerowicz bedzie ... 04.09.07, 02:55 Uchowaj nas Panie od tego komucha - truciciela dusz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renata.sadowska Forum jest potrzebne, jak niektórym rozum 04.09.07, 14:16 Może powinno się nawet nazywać Forum Obrony Rozumu (przed demagogami z PiS-u). Ktoś wie, gdzie jest komitet załozycielski i jak można się zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
jolka707 Pani Reniu .... 04.09.07, 15:29 Najwyraźniej brak pani rozumu. Przy kompletnym braku tegoż może go pani szukać nawet u Balcerowicza. Ostatecznie to cyniczny cwaniak na służbie nie polskiego kapitału, więc nie całkiem idiota. Są sprawy, których nigdy Pani nie ogarnie. Polska racja stanu na przykład. Pan Norman Davis jest podwładnym jej Królewskiej Wysokości i nie ma powodów sądzić, że ją zdradzi. Pan Balcerowicz jest lojalny Joffreyowi Sachsowi i innym najjaśnejszym Rabinom. Dlaczego miałby ich zdradzać? Pytanie zostawiam otwarte o to komu służy zacny Bartoszewski i Zoll. Czyżby tym samym co Balcerowicz ? Pani Reniu, pani tego nie rozumie i ja tego od pani nie oczekuję po prostu użyłem pani wpisu jako pretekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.sadowska Re: Pani Reniu .... 05.09.07, 09:58 Szanowna Pani Jolu, bardzo interesujące dywagacje. Tak odkrywcze, jak te, że Kopernik była kobietą, a żydzi zjadają małe dzieci. Z głębokim żalem konstatuję, że jawi się Pani jako wzorcowa ofiara demagogii. Ponieważ żyję w umiłowaniu bliźniego i miłosierdziu dlań, pozwalam sobie zasugerować, żeby Pani miast słuchać radia z Torunia i oglądać program "Ściema Specjalna" z Woronicza, poświęciła nieco czasu na rozwój osobisty i poszerzenie horyzontów. Chcę wierzyć, że na oczyszczenie Pani rozumu z demagogicznie wtłoczonej weń nienawiści nie jest jeszcze za późno. Z życzeniami sukcesów w ochronie przed demagogią Renia Odpowiedz Link Zgłoś