jola.kwasniewska.beza co pijesz??wode brzozowa, bo seplenisz moherku 11.09.07, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: beza to hi,hi jest do parti wladzyswiecisz? 11.09.07, 22:29 Osobiście NIE ŻYCZĘ SOBIE, BY PAN TUSK WYPOWIADAŁ SIĘ W MOIM IMIENIU,i to jeszcze w tak prymitywny sposób. Sama potrafię ocenić działania naszych "elit politycznych", również Pana TUSKA. PROSZĘ MÓWIĆ ZA SIEBIE I MIEĆ ODWAGĘ BY SIĘ POD TYM PODPISAĆ!!! Bo może ktoś zgłosić do prokuratury, że narusza Pan jego prawa obywatelskie. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 22:18 > tusk ma pelne rece roboty, zamiast pracowac nad programem, musi wspinac sie na drabinie i podpisywac plakaty>:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne doris day z Gdanska nadajesz????? 11.09.07, 22:23 doris9914 napisała: > > tusk ma pelne rece roboty, zamiast pracowac nad programem, musi > wspinac sie na drabinie i podpisywac plakaty>:) ----------- nie musi, zajmie sie tym specjalista od bilbordow, Jacus KURSKI Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tylko tak dalej brawo PO !!!!!!! 11.09.07, 22:21 Poparcie dla PO spada...czyżby Polacy mądrzeli? Chwalić Pana Boga kompromitacja Olka K. szefa komitetu wyborczego LiD ,pijaczyny z Charkowa, przyszła w odpowiednim momencie.Bo..gdzie się dwóch bije, tam komuch się wpierd...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Marta, no jak tam w Islandii?juz zima??? 11.09.07, 22:24 amanasunta napisała: > Poparcie dla PO spada...czyżby Polacy mądrzeli? > Chwalić Pana Boga kompromitacja Olka K. szefa komitetu wyborczego LiD ,pijaczyn > y > z Charkowa, przyszła w odpowiednim momencie.Bo..gdzie się dwóch bije, tam komuc > h > się wpierd...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
looodz Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 22:47 jak bym wygrał w lotto kilka milionów to bym wspomogł PO jeszcze w zwiększeniu liczby tych bilbordów bo to co pisuary zrobiły z Polską przez te 2 lata to porażka! czekam na czwartek bo dzisiaj nie grałem. ale luz, teraz wtorek czwartek sobota, strzeżcie się politycy;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co tam psychiatra 11.09.07, 23:13 pomyśl ile pis musi wydawać na środki wstrzymując biegunkę - przeciez bez tego Jarek K. zwany człowiekiem-biegunką nie daje rady egzystować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy PO jak zwykle wypowiada się w imieniu wszystkich.. 11.09.07, 23:00 Stare, PZPR-owskie metody w stylu " Cały naród razem z partią ". Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba ci się partie pomyliły 11.09.07, 23:12 - Kaczyńscy maja taki PZPRowski Gomółkowski sznyt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: chyba ci się partie pomyliły 11.09.07, 23:29 pakulec napisał: > - Kaczyńscy maja taki PZPRowski Gomółkowski sznyt ;-) > >... nie tylko,- nozkami tez przebieraja lidowcy: ostatnio borowski, olejniczak , tez obiecuje gruszki na wierzbie, najlepsze dla obywatela:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba nie 11.09.07, 23:33 Ciemny i niewykształcony elektorat Pisu, kupi wszystko co im Kaczyńscy z Rydzykiem wcisną - w sumie Jarek powinien robić kampanię w telezakupach mango w TVTRWAM Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: jasny lud to wyksztalcony lud? 11.09.07, 23:48 >... ja mysle , ze chlopstwo nie jest takie ciemne, jak sie probuje utrwalic na sile w spoleczenstwie,to PO podzielila RP po przegranej i niby taka wyksztalcona..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a co mają do tego chłopi? 11.09.07, 23:54 ciemny lud może byc tak samo ciemny na wsi co i w miastach Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: a co mają do tego chłopi? 12.09.07, 00:08 pakulec, ty jesteś wiochmenem? pakulec napisał: > ciemny lud może byc tak samo ciemny na wsi co i w miastach Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba nie 12.09.07, 00:12 a co podniecają cię rolnicy?- zapisz się do PSlu Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: chyba nie 11.09.07, 23:49 Ciemny i niewykształcony elektorat to wasza domena, wy w swoich szeregach macie najwięcej histeryków i wątpliwej jakości filozofów. . pakulec napisał: > Ciemny i niewykształcony elektorat Pisu, kupi wszystko co im Kaczyńscy z > Rydzykiem wcisną - w sumie Jarek powinien robić kampanię w telezakupach mango w > TVTRWAM Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: ale kto to jest wy? 12.09.07, 00:00 O jaki wylewny zaraz. . pakulec napisał: > sprecyzuj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czemu wylewny 12.09.07, 00:03 ciekawi mnie moherku czy chodzi ci o Po czy o Lid czy może o ciś innego Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: czemu wylewny 12.09.07, 00:06 a, sam sobie odpowiedz. . pakulec napisał: > ciekawi mnie moherku czy chodzi ci o Po czy o Lid czy może o ciś innego Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w przeciwieństwie do ciebie 12.09.07, 00:10 nie rozmawiam sam z sobą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne eeeeewarsiaski hrabio!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.07, 00:27 panzwarszawy napisał: > Stare, PZPR-owskie metody w stylu " Cały naród razem z partią ". ---------------- Donald nigdy nie mowi w imieniu calej Polski, on mowi "wielu Polakow, wielu rodakow, wiekszosc spoleczenstwa...... to co napisales wacpan wyzej to slowa porabanego number 1, twojego fùrera, Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk co pisuary zrobiły z Polską przez te 2 lata? 11.09.07, 23:05 napisz proszę Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz racje! 11.09.07, 23:15 Kaczyscy chcą zniszczyć wszystko co osiągnęliśmy przez ostatnie 17 lat i zrobić Pis przewodnia siła narodu - wzorem dla nich jest Łukaszenka i Gomółka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Marzenie Piszielca ;-) 11.09.07, 23:16 dupa Tuska- widać że skłonności do męskich tyłków to nie tylko przypadłość Jarka i Zbylutka - ale doły partyjne tez chcą to co szefowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: bez nerwów tusk i tak da d...py jak zawsze 11.09.07, 23:26 pewnie sie nawali w przeddzień wyborów i Małgośce wpierd..oli, jak kozie za obierki, po czym zostanie przewieziony na wytrzeźwiałkę, a następnie na odwykówkę, potem wszywka i następna kampania i następne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: a Jarek zbije konia 11.09.07, 23:30 ale swojego, chyba, że przy okazji podstawisz swojego. pakulec napisał: > Zbylutkowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: myślisz ? 11.09.07, 23:48 myślałem, że przy tzw okazji i ty ze swoim źrebakiem też byś się załapał. . pakulec napisał: > że Zbylutek oddał mu konia na własność? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: mnie to nie bawi 11.09.07, 23:52 chyba jednak cię to bawi. . pakulec napisał: > te zabawy zostawiam chłopakom z Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: chciałbyś 12.09.07, 00:07 propozycja? To niemożliwe, jestem zajęta. . pakulec napisał: > ale nie podniecaj się - nic z tego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec transwestyta? 12.09.07, 00:09 o kurcze baba z fiutkiem - czego ten Pis nie wymysli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Jarka za to nie zobaczymy 11.09.07, 23:33 kiedy czytam twoje pełne jadu wypociny, dochodzę do przekonania, że ty już korzystasz z ręcznej drezyny(masło maślane dla lepszego zrozumienia), że ciebie obstrukcja juz dawno wpierd...oliła. pakulec napisał: > zabije go obstrukcja Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec moher mnie ukąsił ;-)))))) 11.09.07, 23:34 chcesz mnie zarazić biegunką? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: wstales lewa noga :) 11.09.07, 23:53 >... chyba ze znalazles jakiegos mola w moherze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wstales lewa noga :) 11.09.07, 23:55 widze tu same moherowe mole- ale niedługo idę spać to spokojnie będą mogli mi dokopać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: wstales lewa noga :) 12.09.07, 00:01 pamiętaj! ...nie śpij w ciuchach bo cię mole wpierd...olą. . pakulec napisał: > widze tu same moherowe mole- ale niedługo idę spać to spokojnie będą mogli mi > dokopać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec moher to ze ty spisz w ciuchach 12.09.07, 00:05 nie oznacza że inni też, a wpie..ć to sobie możesz podkladkę pod myszkę - może ci zaszkodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: moher to ze ty spisz w ciuchach 12.09.07, 00:11 Czy ty czytasz txty na które odpowiadasz? Czy tylko używasz skrótów klawiszowych niczym jolka_z_dywidów5, albo 6. pakulec napisał: > nie oznacza że inni też, a wpie..ć to sobie możesz podkladkę pod myszkę - > może ci zaszkodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jolka z d..... ;-) 12.09.07, 00:13 to przeciez wasza kolaicjantka niedawna - czujecie z soba bliska więż? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: o tej porze albo mole albo gnidy:) 12.09.07, 00:12 pakulec napisał: > widze tu same moherowe mole- ale niedługo idę spać to spokojnie będą mogli mi > dokopać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: o tej porze albo mole albo gnidy:) 12.09.07, 00:13 obojętne idę spac - dobrej nocy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 23:31 Tusk jest mdły. Rokita ma to coś. Tusk ma bląnd włosy Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: PO musi podpisać swoje billboardy 11.09.07, 23:35 ..... i cygani też mieli blond czupryny. . szyfel napisał: > Tusk jest mdły. Rokita ma to coś. Tusk ma bląnd włosy Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec najwięksi cygani 11.09.07, 23:38 siedzą w Pisie - Jarek K. ksywka Premier i Lech k. ksywka prezydeny ( cygani- nie mylic z romami) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: najwięksi cygani 11.09.07, 23:46 inni w PO już trą kolanami, aby ich podmienić. . pakulec napisał: > siedzą w Pisie - Jarek K. ksywka Premier i Lech k. ksywka prezydeny > ( cygani- nie mylic z romami) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ich trzeba podmienić 11.09.07, 23:50 ci 2 wszystko spieprą - nawet dziada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz racje 11.09.07, 23:36 dlatego Rokita koniecznie powinien odejśc do Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: masz racje 11.09.07, 23:50 Tusk pasuje do platformy. Rokita na lidera partii. Partii, kóra by wspierała pis po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wspieranie Pisu 11.09.07, 23:52 byłoby gwoździem do trumny PO- vide Samoobrona i LPr - tak prawdę mówiąc mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: wspieranie Pisu 11.09.07, 23:57 pakulec, ty to trochę jak rabi - ten ma rację i tamten ma rację i obaj mają rację, jestem za a nawet przeciw. I ty też masz rację. . pakulec napisał: > byłoby gwoździem do trumny PO- vide Samoobrona i LPr > - tak prawdę mówiąc mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wspieranie Pisu 12.09.07, 00:01 to jest prawda Pisu -tak zwana gó..prawda Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jakoś bardzo was te klepsydry ruszaja 11.09.07, 23:40 więc Po osiągnął sukces ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: jakoś bardzo was te klepsydry ruszaja 11.09.07, 23:45 Pytam tylko, wcale nie chcę na nich głosować, nie denerwuj się, tylko żartowałem. . pakulec napisał: > więc Po osiągnął sukces ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wcale się nie denerwuje 11.09.07, 23:49 i nie przymilaj mi się tutaj ;-) i tak cie nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: wcale się nie denerwuje 11.09.07, 23:51 chyba mnie źle zrozumiałeś - koniobiju Donalda - mlaśnij mu muflona. . pakulec napisał: > i nie przymilaj mi się tutaj ;-) > i tak cie nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co poeta chciał przez to powiedzieć? 11.09.07, 23:56 moher ty się chyba za bardzo podnieciłes i nie wiesz już co piszesz ;-) wyluzuj bo sie odwodnisz Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: klepsydry PO :) 11.09.07, 23:50 pakulec napisał: > więc Po osiągnął sukces ;-) > ... zobaczymy 21.10.07..:) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: klepsydry PO :) 11.09.07, 23:54 więc Po osiągnął sukces, będzie mógł PiSowi w nagrodę possać. . > pakulec napisał: > > > więc Po osiągnął sukces ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o Boże co za zbok ;-) 11.09.07, 23:59 co ty jesteś taki nienasycony? Chopie jeszcze sobie coś urwiesz jak tak będziesz się zabawiać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: o Boże co za zbok ;-) 12.09.07, 00:04 wiesz to z autopsji? ? Nie chcesz, nie odpowiadaj, tak tylko pytam. . pakulec napisał: > co ty jesteś taki nienasycony? Chopie jeszcze sobie coś urwiesz jak tak będzies > z > się zabawiać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: klepsydry PO :) 11.09.07, 23:59 qtastusk napisała: > więc Po osiągnął sukces, będzie mógł PiSowi w nagrodę possać. > . > > pakulec napisał: > > > > > więc Po osiągnął sukces ;-) > ------------------------- ales trafil moherku z twoim nick'iem taki PiSikutasik Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne klepsydry juz sa, pogrzeb PiSiorow 21-X-2007 11.09.07, 23:56 stypa na placu przed hotelem VICTORIA o godz.20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: klepsydry juz sa, pogrzeb PiSiorow 21-X-2007 11.09.07, 23:58 chyba po PO trupie. . pies_na_prawizne napisał: > stypa na placu przed hotelem VICTORIA o godz.20:30 > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: klepsydry juz sa, pogrzeb PiSiorow 21-X-2007 12.09.07, 00:14 qtastusk napisała: > chyba po PO trupie. > . > > > pies_na_prawizne napisał: > > > stypa na placu przed hotelem VICTORIA o godz.20:30 > > -------------------------------- 21 to oczko zawsze mi przynosilo szczescie, to dzien moich urodzin, jade glosowac do konsulatu o 7 rano - naturalnie na NORMALNOSC czyli na PiS, szkoda ze na stype Niskoskanalizowanych nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: klepsydry juz sa, pogrzeb PiSiorow 21-X-2007 12.09.07, 00:16 pies_na_prawizne napisał: > qtastusk napisała: > > > chyba po PO trupie. > > . > > > > > > pies_na_prawizne napisał: > > > > > stypa na placu przed hotelem VICTORIA o godz.20:30 > > > > -------------------------------- > > > 21 to oczko zawsze mi przynosilo szczescie, to dzien moich urodzin, > jade glosowac do konsulatu o 7 rano - naturalnie na NORMALNOSC czyli > na PiS, szkoda ze na stype Niskoskanalizowanych nie moge > --------------------------------------------------------------- E R R A T A!!!!!!!!!! z tego szczescia pisze glupoty, oczywiscie na PLATFORME a nie na PiSdowo Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec witaj Pies ;-) 12.09.07, 00:00 strasznie mi się tu mohery dzisiaj podniecają - Jarek jest w okresie godowym czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: witaj Pies ;-) 12.09.07, 00:05 dlaczego tak nerwowo reagujesz, może sie już położysz? Tylko pamiętaj o molach. . pakulec napisał: > strasznie mi się tu mohery dzisiaj podniecają - Jarek jest w okresie godowym cz > y co? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec oj moher 12.09.07, 00:08 poczekaj chwilę jeszcze trochę i idę spac - będziesz mógł się tu spokojnie wypróżniać, ale teraz jeszcze się bój ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: witaj Pies ;-) 12.09.07, 00:07 pakulec napisał: > strasznie mi się tu mohery dzisiaj podniecają - Jarek jest w okresie godowym cz > y co? ----------------------- Jarus bez Zioberkiewicza, wyslal go na azylowy urlop, Wierzejski juz go nie chce..........nawet kot go podrapal, bo taki opalony przyjechal z urlopu ze go Alik nie poznal, myslal ze to Bor-owcy po niego przyszli --------- a szczekaczki z PiSzczykowa , poszczekaja do wyborow a potem beda obsrywac PiS i Kaczynszczyzne Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: pies jak zwykle blyskotliwy:) 12.09.07, 00:15 > .. zlote mysli psa z GW tzw. redaktorka na stazu w Belgii... kto ci jeszcze uwierzy zbuku:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne w gronie moherow intelekt zbyteczny 12.09.07, 00:18 doris9914 napisała: > > .. zlote mysli psa z GW tzw. redaktorka na stazu w Belgii... kto > ci jeszcze uwierzy zbuku:) ------------------------- nie na stazu, nie na stazu ja tu pracuje, a czy ty wierzysz czy nie to nie moja sprawa tylko twoja dorisday Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: odezwal sie intelektualista :) 12.09.07, 00:24 >.. i do tego emigrant - bialy niewolnik u Murzyna w belgii:) Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: odezwal sie intelektualista :) 12.09.07, 00:26 Albo u polskiego cygana. .hehe doris9914 napisała: > >.. i do tego emigrant - bialy niewolnik u Murzyna w belgii:) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: odezwal sie intelektualista :) 12.09.07, 00:33 qtastusk napisała: > Albo u polskiego cygana. > .hehe > > ja nie , ani u murzyna ani u polskiego cygana, ale gdybym miala wybierac to wolalabym u murzyna ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wszystkich musisz sadzic wg siebie??? 12.09.07, 00:34 qtastusk napisała: > Albo u polskiego cygana. > .hehe > > doris9914 napisała: > > > >.. i do tego emigrant - bialy niewolnik u Murzyna w belgii:) -------------------------- emigrantem to zostane jakby nie daj Boze PiSdowo wygralo wybory, a murzyn???raczej marokanka, ona nawet u mnie niezle zarabia,la jalousie est une émotion empreinte d'agressivité envers une personne dont on se figure, à tort ou à raison, qu'elle possède quelque chose que l'on n'a pas et que l'on désire. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne u cygana Czarnego pracuje "wet3" 12.09.07, 00:37 qtastusk napisała: > Albo u polskiego cygana. > .hehe > > doris9914 napisała: > > > >.. i do tego emigrant - bialy niewolnik u Murzyna w belgii:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec No mohery macie wolne 12.09.07, 00:14 idę spać możcie się tu wypróżniac i onanizowac do rana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re:no, komuszki,dla was biale myszki:) 12.09.07, 00:19 > pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne zaczekaj choc na entrée de "wet3" 12.09.07, 00:19 pakulec napisał: > idę spać możcie się tu wypróżniac i onanizowac do rana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re; widze, ze nawet wet3 ma cie w dupie:) 12.09.07, 01:13 > pakulec napisał: > > > idę spać możcie się tu wypróżniac i onanizowac do rana ;-) > > >... wet3 przygotowuje sie do wystepu na jutro.. nie czekaj na niego dzisiaj>>:) Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 PO musi podpisać swoje billboardy 12.09.07, 03:28 u mnie jest wczesny wieczor , macie kolejne kpiny z wyborow, bedziecie glosowac na tych samych durniow jak dwa lata temu tylko pod LIdem LISem i innymi kotami, prezydent tego panstwa robi z was glupkow, wszyscy politycy robia z was glupkow, kolejna hucpa, Anglia moze jescze zmiesci 2-3 mln imigrantow z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski ~~_ ja jak Joasia, tez popieram PiS_~~~~~~~~~~~~~~ 12.09.07, 05:05 Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok ~~ ~~~~~~~~~ 12.09.07, 06:42 Jak widzę te śliczne falki ~~~~~~~~~~~~~~~~ od razu dostaję choroby morskiej i mam wymioty. Czy to zamierzone czy tylko uboczne działanie waszych postów? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 PO musi podpisać swoje billboardy 12.09.07, 06:14 W średniowieczu ladacznicom odcinano wargi sromowe i przybijano gwożdżiem nad wejściem do chałupy by wszyscy wiedzieli kto tam mieszka.Głosujcie na PO jak nie zatoniecie to na pewno coś wam utną oby nie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka Czy Donaldu Tusku wyciąga łapy znowu do oligarchów 12.09.07, 14:15 na ściepę plakatową??? Mało już dały Wejherty, Soloshe, Krauzy na kampanię prezia Donalda????? -------------------------- "Do dziś najbardziej mi wstyd, że na plakatach ja byłem prezydentem, a Rokita premierem" D. Tusk dla TVN_24 30.01.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka Czy Donaldu Tusku wyziąga łapy znowu do oligarchów 12.09.07, 14:07 ???? Nie zdziwmy się, jak się okaże że Pinczuki, Solorze, wejcherty i Krauzy finasują dalej PO_stkomunę! Odpowiedz Link Zgłoś