rydzyk_fizyk 14.09.07, 20:22 A co na miejscu Tuska zrobiłby Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-maxim Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 20:29 Ło żesz... kalejdoskop o.O Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 20:58 ... mało nie umarłem ze śmiechu. Tak samo jak poprzednio przy komputerowym modelu układu. Niemka znad Wołgi idzie pracować do partii plującej na Niemców. I uzasadnienie tego, że idzie pracować z Kaczyńskim: "bo ja mogę pracować tylko z kobietami". Długie negocjacje Rokity w sprawie krakowskiej listy PO... no i wreszcie jak Rokita uzyskał taką listę, jaką chciał, to z niej rezygnuje, bo niby kocha swoją żonę i czegoś chce dowieść przed samym sobą. Czego? Że często zmienia zdanie? To już wiedzieliśmy. Rokita mówi o "układzie krakowskim" w PO i ma mieć o to proces, ale będzie na PO głosować. Znaczy: Rokita obiecał głosować na układ i to taki układ, z którym się procesuje. Hihi... Proponuję motto dla krakowskiej Platformy: "Baba z mężem z wozu, koniom lżej" Ale to wszystko jest tylko śmieszne. Całkiem poważnie straszne jest rozwalanie Polski przez Kaczyńskich. Zrób coś z tym, przyłącz się: www.skubi.net/kampania.html Kogo warto poprzeć: ten tekst opisuje różne głupoty Platformy, trochę podobne do tej ostatniej historii z Rokitami: www.skubi.net/partie.html Dlaczego warto głosować: www.skubi.net/nieoddaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: TUSKowcom rurki zmiękły i szczeny opadły 14.09.07, 21:12 Oh ał, w samo oko... hahaha, a teraz wyjdź. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 TUSK jak modliszka - POżera wszystkich...partnerów 14.09.07, 21:37 partyjnych: Olechowski, Płażyński, Gilowska, Religa, Rokita i ... został sam ... z Kwaśniewskim - będą się ściskać teraz, oj, będą! Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 to się nazywa początek kampani prezydenckiej!!! 14.09.07, 21:47 stawiam 3 do 1-ego Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.forum Re: to się nazywa początek kampani prezydenckiej! 14.09.07, 21:57 wole zeby sie sciskal z Kwachem niż z Kaczorem, poza tym Rokita zachował sie w jedyny mozliwy sposób, skoro wspaniała Nelly skumała się z pisem... i to akurat przed wyborami została powołana, mimo, że kawał czasu temu skomlała o to stanowisko? sorry, ale jest śmieszna Nelly z tymi swoimi głodnymi kawałkami i wielką chęcią pseudopomocy innym a ziejącą wręcz z każdego prawie jej słowa nienawiścią wobec innych... niech jej ziemia lekką będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_komora_mundrol T_u_s_k__S_a_p_e_r__A_m_a_t_o_r__ Zdetonował_Bombę! 14.09.07, 22:32 Jan Rokita zrezygnował z działalności publicznej i ogłosił, że nie będzie kandydował w wyborach do Sejmu. ........................... Suski podczas rozmowy w WSI-TVN: Thusk - saper amator bawił się bombą i ta wybuchła mu dzisiaj urywając mu paluchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: T_u_s_k__S_a_p_e_r__A_m_a_t_o_r__ Zdetonował_ 14.09.07, 23:32 Małżeństwo ważniejsze od koalicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: to się nazywa „Moheroinowa” zgaga. 14.09.07, 23:04 „Moheroinowa” zgaga. Zgaga, zgaga, zgaga, hipnoza, dobro maga. Zgaga, zgaga, zgaga, żona jeszcze ją wzmaga. Zgaga, zgaga, zgaga, swej diety się domaga. Zgaga, zgaga, zgaga, z „moheroiny” draga. Zgaga, zgaga, zgaga, wyczyści krtań do naga. Zgaga, zgaga, zgaga, nic na nią nie pomaga. Zgaga, zgaga, zgaga, bo się przed durnym wzdraga. Zgaga, zgaga, zgaga, gdy nie zapija alpaga. Zgaga, zgaga, zgaga, gdy się ze zmową zmaga. Zgaga, zgaga, zgaga, próżno szacunku błaga. Zgaga, zgaga, zgaga, bez zasad, gdzie odwaga? Gady, gady, gady, na zgagę są zasady. Gady, gady, gady, seks, kasa i układy! A w Krakowie Jan Maria Rokita, lecz to żona PiS dzielna kobita. Mam nadzieję, że na trzecie Władek z Jankiem Maryję kopnie w zadek! Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę, co mnie i kraj naraża na kpinę. Lecz dopadł zgagę na moheroinie, z profilu i amfas jest w plwocinie. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: to się nazywa „Moheroinowa” zgag 14.09.07, 23:07 stary co bierzesz? podziel się wiadomością z bracią netową. Też łykniemy albo przypalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: to się nazywa - mów za siebie! 15.09.07, 00:12 Dlaczego to nakręcili i zaśpiewali, a on przeszedł obóz karny i pragnął do Wojska Polskiego. www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Tego w Polsce zabrania prawo i sprawiedliwość! Używanie symboli nazistowskich jest zakazane. Gonimy parchów oligarchów. To hasło katoprawicy. Miast wody, święconej gnojowicy! Ja chaczu wadzu w PiS i w PO, mnie tam chapać wsio rawno, kotoryje horsze hawno? Howorił mój atiec lektor. Wadza dieńgi, hawno honor. Gupi był ten dziadek Tuska, ja mam kasę pewną z Ruska. Wsparcie Radyja Partyja Patronem bolszewii Maryja, ma ubogi żłób ciemieńgi, mnie do żłobów sypią dieńgi. Szefem to ja jestem w PiSie, wybór z PO przyda mi się. Oligarchowie katoprawicy, ekipa święconej gnojowicy! (ciemieńga – w ciemię bity, aż się głupota mieni) Orędzie, od którego wodogłowia przybędzie! Ludu pracujący miast i wsi. Ta oPOzycja z nas sobie kpi. W walce z korupcją tak wasz PiS dzielny, wytniemy organ za samodzielny. Tych zza układu to się przymusi, wprowadzać program jak w Białorusi. Każdy otrzyma worek kartoszki, talon na wodku, no i kaloszki. Każdy ma przymus pisać donosik, jeśli wuj, ciotka mówił źle cosik. Za to otrzyma worek buraków, dyplom od wodza rdzennych Polaków. Zapamiętajcie, że idą wybory, a jak głosować podają nieszpory. Podaje również TiVi państwowe, kto nie za nami „rydzykuje” głowę. Z obranej drogi nikt nas nie zawróci, korupcję w kartoflach nasz rząd ukróci. Urzędów mamy prawie dostatek, by dopilnować każdy wydatek, na tak konieczny rządowy splendor, ochronę, dziwki, pieczony indor! No i te łapska z mumii Lenina, takie przydatne, choć komuny świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Należy oddac szacunek J.M.W. Rokicie 15.09.07, 07:30 Zareagował jak człowiek honoru. Od pewnego czasu widac było jego wewnętrzna walkę. Nie będę komentował tego wydarzenia gdyż jestem pewny, że państwo Rokitowie przezywają kryzys, a wypowiedź jego żony do najbystrzejszych nie należała. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: będzie się POcieszał z Męż(cz)ydłą?Skora lubi 14.09.07, 22:26 Domyślam się - ale byłbym wdzięczny za wyjaśnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
maly-kretacz.piesek.kuczmy ^^^^^^^^^^^^^ Dobra wiadomość dla Polski ^^^^^^^ 14.09.07, 23:04 Jan Rokita zrezygnował z działalności publicznej i ogłosił, że nie będzie kandydował w wyborach do Sejmu. ........................... No to POkemony bez Rokity wystawionę są na pastwę SLD-upków :( i nie mają szans w wyborach :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: TUSK jak modliszka - POżera wszystkich...part 14.09.07, 23:50 Tusk pozera, a Kaczynskiemu przez odbyt wchodza ot mala roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: TUSKowcom rurki zmiękły i szczeny opadły 14.09.07, 21:35 to najlepsza wiadomość dla PO - był prawie tak niewiedzony jak jego żona.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Rokita z wozu, koniom lżej 14.09.07, 23:31 jardo-g napisał: > to najlepsza wiadomość dla PO - był prawie tak niewiedzony jak jego > żona.. ********************************** Zgadzam się. Teraz PO może liczyć na więcej głosów wyborców ceniących liberalizm społeczny, a zrażonych do SLD. Odejście Rokity to również mniejsza szansa na alians PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Rokita z wozu, koniom lżej 15.09.07, 08:40 maruda.r napisał: > jardo-g napisał: > > > to najlepsza wiadomość dla PO - był prawie tak niewiedzony jak jego > > żona.. > > ********************************** > > Zgadzam się. Teraz PO może liczyć na więcej głosów wyborców ceniących liberaliz > m > społeczny, a zrażonych do SLD. Odejście Rokity to również mniejsza szansa na > alians PO i PiS. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_gomulka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Dobra wiadomość dla PO. 14.09.07, 21:35 Bez Rokity PO ma większą szansę na wygraną. Miałem głosować na LiD. Teraz zagłosuję na PO, bo wiem, że bez Rokity nie będzie PO-PiS. Wielu mich przyjaciół jest podobnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Dobra wiadomość dl 14.09.07, 21:57 Jestem tego samego zdania. Nie chcę PO-PiS-u. Chcę PO-LiD. Chcę więcej. Chcę, żeby w rozmowach o koalicji PO - LiD przehandlowano liberalizm gospodarczy za liberalizm "społeczny" i vice versa. Innymi słowy - PO rezygnuje z konserwatyzmu, jeśli chodzi o wliczanie ocen z religii do średniej, aborcję itp., a LiD zgadza się na liberalną politykę gospodarczą. I tak przez szesnaście lat. I jesteśmy zrównani z zachodnią Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Dobra wiadomość dl 14.09.07, 22:34 16 lat rządów (fest umiarkowanych co prawda, ale niech będzie) liberałów, po blisko 16 latach rządów etatystów i panoszenia się "religii" to by było coś. Taką koncepcję uznaję za tyleż świetną co... nierealnąm :( No, ale z odejścia Rokity się cieszę. Ten facet więcej zrobił dla PO złego niż dobrego, wypłynął w komisji Rywina a później tylko mieszał. Był potencjalną przyczyną rozłamu i konserwatywnym balastem PO, która powinna być partią postępową (miotając się od konserwy do libertynizmu nigdzie nie dojdzie). Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Koniec konserw w PO? 14.09.07, 22:45 Odejście Rokity z tym sie chyba wiąże? Ciekawe czy Platforma utrzyma sie bez konserwatywnego skrzydła. Sądzę jednak, ze w Polsce jest to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Dobra wiadomość dl 14.09.07, 22:42 szkoda, że twoja stara nie miała twoich poglądów na aborcję. teraz mielibyśmy spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Dobra wiadomość dl 15.09.07, 00:13 Moja mama popiera aborcję na życzenie. Tata też. Mam rodzeństwo. Młodsze. W Polsce i w (według siostry) Zjednoczonym Królestwie. I co z tego wynika? Czworoosobowa rodzinka o liberalnych poglądach. Dzięki Ci Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Dobra wiadomość dl 15.09.07, 00:24 Taaa jest - czteroosobowa i ja piąty na dokładkę. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Dobra wiadomość dl 14.09.07, 22:40 głosuj głosuj, dzięki takim jak ty PO połaczy się z Lidem i podzieli los UW. Rokita był jedynym rozsądnym facetem w PO. Teraz pozostał im żałosny Komorowski. Mam cichą radość bo wiele lat mój ojciec uważał go za wzór polityka. A dzisiaj zadzwonił do mnie i powiedział. Synu - miałeś rację co do tej kanalii Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brawo PO, precz z Kaczyńskim.!! 15.09.07, 08:43 PiS ma szuje, Po ma zwycięstwo.! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Tego pana żona zdradza 14.09.07, 21:05 W filmie Co mi zrobisz jak mnie złapiesz jest scena gdzie stojący w kolejce mężczyzna krzyczy na cały głos: Tego pana żona zdradza. Ten cytat pasuje idealnie do sytuacji Jana (dawniej Marii) Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 21:21 Niezłe :o) A moim zdaniem PO na tym zyska. Rokita w PiSie przeciągnąłby wyborców konserwatywnych. A teraz sytuacja wygląda tak: - jest frakcja Rokity: Gowin, Raś i spółka - nie ma samego Rokity - to zmniejszy w PO parcie na ewentualny POPiS - to z kolei może być argumentem dla bojących się POPiSu wyborców. Oczywiście może być też tak, że jutro się obudzimy i dowiemy, że całe krakowskie konserwatywne skrzydło PO startuje z list PiSu w Jeleniej Górze - przy takiej karuzeli jaką mamy ani trochę nie będę zdziwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 21:36 dokładnie ;-) No i można atakować PiS za nadmierne wpływy niemieckie w ich otoczeniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 22:58 Miejmy nadzieje, ze nie zaszkodzi. Wydaje mi sie jednak, że odejście Rokity to koniec konserwatywnego skrzydła w PO, których był on liderem i ikoną. Dlatego może to spowodować odpływ elektoratu do PiSu, gdyby ten złagodził swój ton, i koniec PO, z uwagi na fakt, że w Polsce bez konserwatyzmu w poglądach trudno cokolwiek osiągnąć w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_gomulka Re: Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 21:38 Zgadzam się. W zachowaniu Rokitów nie widzę sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 21:44 uzasadnienie tego, że idzie pracować z Kaczyńskim: "bo ja mogę pracować tylko z kobietami". Ale nie mądra kobieta. Zdradzać taką tajemnicę państwową? No, no! Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 22:38 Wszedłem na stronę skubi.net. Chłopie ciebie nawet UB by na propagandyste nie zatrudniło. Takiego siana z głowy dawno nie widziałem. Wiem, że robię ci tym reklamę, ale zapraszam forumowiczów na tę stronę aby mogli zapoznać się z głupotą i nędzną próbą manipulacji autora strony. Żenuijące. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Rokitowie mało mnie nie zabili 14.09.07, 22:46 homofaszysta1 napisał: > Wiem, że robię ci tym reklamę, ale zapraszam > forumowiczów na tę stronę aby mogli zapoznać się z głupotą i nędzną > próbą manipulacji autora strony. Chociaż jestem hetero i do tego wcale nie faszysta, bardzo dziękuję koledze homofaszyście za reklamę, a wszystkich, którzy tam jeszcze nie byli, zapraszam na swoją stronę, aby każdy mógł sam zobaczyć, czy tam jest głupota i nędzne próby manipulacji: www.skubi.net/ A jak się Wam spodobają moje plakaciki, to zapraszam do rozwieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger W sumie to dobrze że kapryśna pannica odpocznie 14.09.07, 20:39 W sumie to dobrze że Rokita zachowujący się jak kapryśna pannica trochę odpocznie od polityki. Albo się jest w zespole i gra się zespołowo, albo jest się Jasiem Mądralą i spory wewnątrzpartyjne załawia się poprzez prasę. Swoją droga - ciekawe jak długo w tej sytuacji Rusko-Niemiecki szpion Nella zagrzeje miejsca u boku małego Kaczora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 20:41 To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! Tusk - ty to cienas jesteś ! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 20:49 cóż za trafność spostrzeżenia .. cóż za inteligencja z ciebie bije :) Odpowiedz Link Zgłoś
ediee1 Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 21:04 Nie Tusk jest cienas, tylko Rokita. Najbardziej PIS-owska twarz w PO, wycofuje się z Polityki. Już płaczę i piję piwo z radości. Założę się, że do tygodnia wstąpi do PIS-u. Ogłosi, że bez polityki żyć nie może, w PO czuł się obco, a założenia PIS są mu bliższe. Już dzisiaj zapowiedział, że zlikwiduje układ krakowski. Kaczyński i Rokita to te same mentalności. Obaj mają układ w głowie, albo raczej źle poukładane w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 21:23 A wówczas wszystkiego dobrego dla "genialnego stratega" :o) Sam się zastanawiam jak człowiek o tak trudnej osobowości jak Rokita (niczego nie ujmując jego dużym kompetencjom i inteligencji) tak długo wytrzymał w jednej partii. W PiSie gdzie w cenie jest ślepa lojalność wobec wodza albo on wykończy Kaczyńskiego, albo Kaczyński jego. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 21:26 W razie czego liczę na to pierwsze - ku chwale ojczyzny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 22:09 ale przecież Rolita wyraźnie dzisiaj stwierdził, że ani trochę mu się nie podoba styl polityki uprawiany przez Jarosława K. I dyplomatycznie mu powiedział, żeby się pałował z propozycjami wejścia do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 22:16 Poza tym jak sobie to JK wyobraża? Rokita startujący spoza Krakowa? Odpada. A jeśli z Krakowa, to razem z Ziobrą i Wassermannem :o) Wyobrażasz sobie awanturę o numerki na liście? Chyba, że zdecydowałby się na senat - ale tam się mniej błyszczy, a Rokita bardzo lubi błyszczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 22:45 Na TVN24 wyglądał na zdenerwowanego. Myślę, że mu żona numer wycięła, a on zachował się po prostu z klasą.... Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: To jest ta bomba PO Rokicie - ha, ha, ha !!! 14.09.07, 22:52 Też mi się tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Niemiecko-ruska wtyka w Pałacu. 15.09.07, 08:46 To jest europejska polityka w pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 20:58 Gdyby zaistniała nowa partia Rokita-Marcinkiewicz to urawałaby sporo procent PiS bo elektorat PO raczej by sie na taki cud nie zdecydował. I koalicja byłaby możliwa, tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 21:03 > Gdyby zaistniała nowa partia Rokita-Marcinkiewicz to urawałaby sporo > procent PiS No to do boju, panowie! Termin rejestracji komitetów upływa w poniedziałek, jeszcze zdążycie. A tak na marginesie: z myślą o takich numerach na ostatnią chwilę, może możnaby zarejestrować jakiś komitet, w rodzaju "komitet dobrych Polaków" i czekać: jak ktoś się zdecyduje startować po upłynięciu poniedziałkowego terminu, to mu się ten komitet sprzeda. Kto jest przedsiębiorczy i chce zarobić, ten niech idzie w poniedziałek do PKW i rejestruje! Wyrwij Polskę z rąk polityków najgorszych: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 21:40 Też uważam, że Rokita ma ogromne szanse na stworzenie nowej partii prawicowej, wykorzystując fakt rozczarowania Polaków POPISem. I to większą, niż Kwaśniewski tworząc kolejny odłam lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 22:45 Na razie to nie Janek się poświęcił ale Nelly. Właśnie po to aby Janek mógł się wycofać z twarzą. Rokita chciał odejść z PO, ale musiał miec do tego dobry pretekst. Żona dała mu alibii. Swoją drogą będzie mi brakować jego osoby w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 15.09.07, 09:23 homofaszysta1 napisał: > Na razie to nie Janek się poświęcił ale Nelly. Właśnie po to aby > Janek mógł się wycofać z twarzą. ...< Też mi na to wygląda... Prawdopodobnie temu samemu miała służyć już awantura o miejsca na krakowskiej liście, ale "niestety" Tusk wymiękł i potrzebny stał się plan "B". Z drugiej strony, trudno uwierzyć, by Rokita(lub ktokolwiek) liczył, że Tusk nagle okaże się "twardzielem". Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 trudno bolącego zęba trzeba w koncu wyrwac 14.09.07, 20:29 nawet jesli to zab przedni mysle ze to bylo ukartowane, mieli racje ci ktorzy twierdzili ze rokita to kon trojanski i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Nelly szpieguje.!! 15.09.07, 08:48 A potem skompromituje Prezydenta. To jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Gorzej, gdy z geby jedzie PiSuarem. 14.09.07, 20:54 Bo tylko PiSuar moze zasugerowac, ze tacy ludzie jak Mezydlo, to smierdziele. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Gorzej, gdy z geby jedzie PiSuarem. 14.09.07, 20:56 Czemu się dziwisz? Conajmniej połowa fanów PiS nie ma pojęcia o historii, a nawet rzeczywistości innej, niż ta kreowana przez Kaczorów i S-ka. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Te,torys z brytanii, szczena ci opadła, co? 14.09.07, 21:06 Nie martw się, będziesz mógł zagłosować na ... Jolkę Kwaśniewską - żonę "małego krętacza", która chyba wystartuje do senatu z list... KiTu Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 O, esteta się znalazł! 14.09.07, 22:30 Bez wątpienia Radek Sikorski goniąc za Sowietami w Afganistanie nie dbał za bardzo o higienę. Poseł Mężydło wyrzucony przez SB na wysypisku śmiecie też pewnie za ładnie nie woniał. Podobnie jak po pobiciu jakie mu zafundowano za odmowę złożenia przysięgi wojskowej na wierność sojuszowi z ZSRR. Nie to co sędzia Kryże, czy Wojciech Jasiński: ci umyci, być może nawet pachnący zmierzali do miejsc pracy by budować PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ale zostanie po nim widoczna szczerba,bo to 1 14.09.07, 22:26 Spoko! Jest Radek Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: Przyjmie go PiS 14.09.07, 20:39 będę kibicował Jankowi :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Wygryzl? To Kaczor za niego brudna robote 14.09.07, 20:34 odwalil - Kaczory sa chlopcami na posylki w PO, TO chciales nam, o PiSuarze intelektu,powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 21:01 Nie przesadzajcie z ta "stratą",za 3-4 miesiące bedzie premierem z Krakowa,..spełnia sie jego marzenia...ale w piSowskim rządzie i niech tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 21:26 Hehe, już widzę jak nasz Jarosław "władca marionetek" Kaczyńskich powierza fotel premiera politykowi znanemu z tego że uwielbia chodzić własnymi ścieżkami i ma cholernie ciężką we współpracy osobowość. Pozabijaliby się zanim dogadaliby się w kwestii obsady choćby połowy stanowisk w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-mary Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 22:56 Rokita wart Nelly i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
jasianek Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 23:31 widzę, że zoologiczna nienawiść do PO niektórym rozum odebrała. Ta wypowiedź jest tak beznadziejnie głupia, że szkoda gadać. Czy nie widzisz gamoniu pokłosia rządów PIS? Kaczyzm wtargnął tak głęboko w prywatne życie ludzi (także polityków), tak ich poróżnił, że stąd te dramaty jak ten u Rokitów. Ja dzisiaj z najlepszymi przyjaciółmi (o których wiem, że wybierali PIS) po prostu się nie spotykam. Zbyt siebie cenimy, bo wiemy, że jak zaczniemy rozmawiać o polityce to pożremy się na amen. Tak robi ludziom ta Wasza IV RP. Taki jest kaczyzm-bolszepism! Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 14.09.07, 23:37 To ty masz problem i twoi znajomi. Ja ze swoimi nie mam mimo, że część głosuje na taki syf jak LSD. Skoro jesteś nienormalny i obrażasz się na znajomych bo mają inne poglądy to może powinieneś zacząć się leczyć? ZObacz jak to wygląda. Przed kamerami i mikrofonami PISowcy obrzucają się mięsem z LiDowcami, a potem razem zapijają pały w knajpie. Jasianek więcej luzu! Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 15.09.07, 00:08 Trafiłeś w samo sedno, choć bardzo chciałbym, żeby tak nie było :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jedreksolo Re: Tusk wygryzł następnego! Mądry nie jest! Bekn 15.09.07, 07:10 baran jestes Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Nareszcie!!! 14.09.07, 20:33 Ten facet jest nieudany zupełnie jak Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 20:34 Tusk cierpi na eiaculatio praecox zapowiadana sobotnia bomba wybuchla mu w piatek Jan Maria Rokita olewa PO bum ! Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 20:35 o90 napisał: > Tusk cierpi na eiaculatio praecox > > zapowiadana sobotnia bomba wybuchla mu w piatek > > Jan Maria Rokita olewa PO > > bum ! ale przecież dzisiaj jest Piątek, więc bomba przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 20:40 eiaculatio praecox i wszytko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 20:46 Tak, jesteś durniem. Wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 20:58 nie rozumiem dlaczego mnie obrazasz nawet zwolennik PO powinien wykazywac odrobine kultury osobistej Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 21:04 Łohoho, ale oberwałem, w samo serce. Mam dość słuchania propagandowej papki PiSu i S-ki i straciłem już dawno cierpliwość do takich nic nie wnoszących okrzyków. Zresztą za rządów Kaczyńskich nie takie sformułowania były obracane w komplement, więc bierz przykład z wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 21:29 zakladasz ze skoro olewam PO musze byc zwolennikiem PiS mylisz sie brawo takich zwolennikow PO potrzeba aby w koncu gryzla ziemie zero obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 21:30 Przyzwyczajenie. Winisz mnie za to po lekturze komentarzy PiSaków w tym portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 21:42 robisz dokladnie to co PO grasz w jedna strone obojetnie co aby tylko kontra PiS to samo robi wybiorcza news kontra PiS obiektywizm zmarl Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: wielka sobotnia bomba Donalda Tuska 14.09.07, 22:32 Nie przejaskrawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ergiel wielka sobotnia bomba Tuska - Lech Kaczyński w PO! 14.09.07, 21:19 Lechu przechodzi do PO (oczywiście wirtualnie, bo Preziem jest) i żąda od brata próbek do badań DNA! Odpowiedz Link Zgłoś
mgnat Szacunek dla Rokity 14.09.07, 23:48 Nie chodzi mi o żonę, ale o zdanie o tragedii Czeczeńskich dzieci. Nie bał się powiedzieć jak wygląda PRAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg dobrze że Jarek nie ma żony! 14.09.07, 20:37 Ale czy kot jest ciągle lojalny? Czy nie wystartuje z innej listy? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Właśnie szkoda ! 14.09.07, 20:41 Zapisałaby się baba do PO i Jarek musiałby się wycofać z polityki jak Jasiu Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Jarek by się na pewno nie wycofał 14.09.07, 20:42 Prędzej poświęciłby żonę na ołtarzu Sprawy, tak jak to się stało z Czarownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Jarek by się na pewno nie wycofał 14.09.07, 20:48 Znalazłaby się teczka na Czarownicę, dowodząca że od początku była agentem układu i kaczor biłby się w pierś, ale i piętnował. Odpowiedz Link Zgłoś
narew71 słuchałem rano Nelli Rokita w III prodramie 14.09.07, 20:42 Słuchałem rano Neli Rokita w III programie PR Mówiła, że nie wystartuje z list innych partii - gdyż nie ma dostatecznie dużo kobiet ( w sejmie ) A ona działa jedynie w dużej grupie ( kobiet) Mówiła o mozliwosci startowania z list PSL ( co zostało wykluczone przerz władze tej partii), z list PO ( co zostało wykluczone ), z list PiS ( niewykluczone) I mamy finał - została zartudniona z kancelarii - gdzie z pewnością jest dużo kobiet ( warunek Nelli) ot i mamy wytrawnego polityka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk wali w gacie ze strachu! 14.09.07, 20:43 Tusk wali w gacie ze strachu! Odpowiedz Link Zgłoś
ediee1 Re: Tusk wali w gacie ze strachu! 14.09.07, 20:51 Mylisz się bracie. Tusk otwiera szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Tusk wali w gacie ze strachu! 14.09.07, 22:50 Tusk siedzi i nie wie co ma robić. Jak zwykle zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Tusk wali w gacie ze strachu! 14.09.07, 21:01 mike-great napisał: > Tusk wali w gacie ze strachu! To jednak lepsze, niż walenie-sam-wiesz-czego nad forami politycznymi, które non stop odbywa się u was, tj. w sztabie pisuaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
adset Majchrowski zaciera łapska 15.09.07, 01:43 Wierchuszka PO sprzedała Kraków miejscowemu, skorumpowanemu LiDowi. Dla symbolicznego nieoddania Krakowa w ręce PiSu zgodzili się na rządy Majchrowskiego. Jego mafia urzędnicza urządza sobie kpiny z rozumu i ze sprawiedliwości. A Rokicie obrywało się za popieranie prof. Terleckiego. Jan Maria miał w imię wyższych racji godzić się na krzywdzenie Krakowa przez kolejne lata. A Tuskowi bardziej odpowiada zgniły układ krakowski z Majchrowskim na czele, niż zwrot w stronę normalności dokonany przez PiSowskiego prezydenta miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 20:35 ciekawe ile jeszce partii zaliczy Rokita, bo nie sadze zeby ktos kto nie wie co to praca (taka normalna) zrezygnowal z polityki na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 21:27 Najlepiej żadną. Powinien startować jako niezależny kandydat do Senatu. Byłoby z tego najwięcej pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
chokai Przysluga dla Kaczynskich. 14.09.07, 20:35 Wydaje mi sie, ze bez wzgledu na sprawe zony nie powinien. Przysluzyl sie Kaczynskim, z cala pewnoscia. Pytanie tylko jak to sie odbije na wynikach wyborow. Nie wiem... czy ta jego zona niepowazna jakas jest ? Wyciela mu taki numer to nie mial facet wyjscia. Zawsze jednak wiedzialem, ze to honorowy gosc z klasa i wlasnie to udowodnil. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A KTO jest fanem Rokity? Wskaz mi takich? Mysle, 14.09.07, 20:37 ze to raczej Rokita z wozu, koniom lzej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.zemsta Ja jestem fanką jego elokwencji a przy tym i erudy 14.09.07, 20:44 -cji.Z jego skrętem na prawo nie bardzo mi po drodze,ale to nie powód by nie szanować tego człowieka i jego wielkiej kultury politycznej.A generalizacje typu'znajdź mi kogoś kto,,,itd" są śmieszne.To,że Ty masz letni stosunek nie wyklucza innych. W noc Szabatu mówię Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Kobiety wiodą facetów na manowce... 14.09.07, 20:44 Kobiety wiodą facetów na manowce... Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Kobiety wiodą facetów na manowce... 14.09.07, 20:51 Każdy w końcu dojrzewa do tego stwierdzenia :P Mnie tak Rokity szkoda, bo dostał łopatką między kulki, ale sam w nie ostro walił od pewnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
chokai Kolejny z tzw tenorów 14.09.07, 21:05 Fanów ma wielu i trzeba być ślepym, by tego nie widzieć. Cała konserwatywna frakcja PO to właśnie Rokita i mają swoich zwolenników. Z innej beczki: coraz mniej podoba mi się Tusk. Wymiękł Olechowski, wymiękł Płażyński, teraz Rokita. Zostają tacy jak Schetyna i ci młodzi ujadający z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: A KTO jest fanem Rokity? Wskaz mi takich? Mys 14.09.07, 21:28 Nie wiem czy jestem fanem, albo bardzo go cenię. Ale zgadzam się, ta decyzja bardzo ułatwi życie Platformie. O ile oczywiście dotrzyma słowa i nie zapisze się do PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
michust Re: A KTO jest fanem Rokity? Wskaz mi takich? Mys 15.09.07, 01:46 coz czlowiek o wielkiej kultorze iinteligencji szkoda ze odszedl jego zone traktowalem jak egzotyczny wybryk no i jak dla mnie wbila ona jankowi noz w plecy niestety sa zwiazki w ktorych kobieta powinna zajmowac sie garami ale tak to jes jak sie babie cugle popusci nelly bedzie doradzac kaczce zart jakis a co na to baba jaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Przysluga dla Kaczynskich. 14.09.07, 20:39 Lepszy sztuczy zab, niz gnijacy. Rokita jest bardzo inteligentny i blyskotliwy, ale chyba niezdolny do konsekwentnej pracy u podstaw. No i gwiazdor, a to nie jest dobre dla zadnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Przysluga dla Kaczynskich. 14.09.07, 20:52 Coś w ten deseń, chociaż na swój sposób lubię chłopa, ale mieszał jak to tylko Rokita potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Re: Przysluga dla Kaczynskich. 14.09.07, 20:41 Nelly Rokita jest albo głupia, albo naiwna, albo nie wiem co, jeśli sądzi, że są jakiekolwiek inne powody powołania jej na to stanowisko w tym momencie, niż chęć zaszkodzenia PO i posianie fermentu przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Przysluga dla Kaczynskich. 14.09.07, 20:55 A mi się wydaje, że wie doskonale i w babskim stylu (bez urazy, bardzo szanuję kobiety, ale wiem jak potrafią przywalić w czuły punkt) strzeliła z liścia Donaldowi i Jankowi za jednym zamachem. Pół biedy że Janek nie chciał rodzinnych zagrywek przenosić na partię i odszedł w cień. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Zbrodniczy Ziobro-szantażysta.! 15.09.07, 08:52 Teraz będzie współdziałał z Nelly. Warci są tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 20:37 ... Przecież to jest bez sensu żadnego - żona doradza prezydentowi, mąż się obraża ? Łał - to niezła parka... ależ tam mu niccmusi wrzeć... jakie namiętności ale heca Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Hi hi hi hi - "gruba kreska"! 14.09.07, 20:38 I kto to mówi??? Jeszcze chwila, a usłyszymy, że to Kaczyński jest inicjatorem grubej kreski... Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Hi hi hi hi - "gruba kreska"! 14.09.07, 20:58 Ta, i pewnie przypadkiem użył tego sformułowania. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Hi hi hi hi - "gruba kreska"! 14.09.07, 21:51 I to wobec takiego zbrodniarza :o) Prosimy o więcej panie premierze! Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Rokita ogłosił... co za teatralne gesty - prawie.. 14.09.07, 20:38 Helen Modrzejewski z niego wyszedł :D jak mówiła stara wiedźma: 'nie minie sześć księżyców, a Janek wypłynie w strukturach PiS' ze względu na wyborców, do których tak rzewnie przemawiał, byłoby głupio ogłosić przejście do partii braci mniejszych :O Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Rokita ogłosił... co za teatralne gesty - pra 14.09.07, 20:59 Nie koniecznie. To mogła być ze strony Nelly zagrywka wewnątrz-sypialniana i gdyby Jaś wciągnął w to sado-maso PO to dopiero by się zhańbił. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Rokita ogłosił... co za teatralne gesty - pra 14.09.07, 22:53 rany co za radość czytać twoje brednie. Znaczy silisz się na polityczną anal - izę? Synku o IQ kaloryfera, daj już sobie i nam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Rokita ogłosił... co za teatralne gesty - pra 14.09.07, 22:59 No, poziom pokazałeś, tak więc zgodnie ze złotą zasadą internetu dyskutować z tobą nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Rokita ogłosił... co za teatralne gesty - pra 14.09.07, 23:02 a kto chce z tobą dyskutować? Dyskutować to można z kimś inteligentnym, ale z kaloryferem. Nie bądź śmieszny, lepiej skup się na tych swoich głębokich analizach, które są na poziomie dzieci z przedszkola. Jeśli ktoś nie kojarzy najprostszych faktów to nie powinien z twarzy robić d... A teraz się obraź.... co za fragles Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Dobrze, że PiS już odchodzi. 15.09.07, 08:53 Nelly ostatnia zgasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Maria posłuchał Jarka... :) 14.09.07, 20:39 wiadomosci.wp.pl/kat,50316,wid,8544227,wiadomosc.html?ticaid=1476b "Jan Rokita powinien raz na zawsze zniknąć z polityki. Jeśli się coś takiego zrobiło, to się przeprasza i przeprowadza się czynną ekspiację. A Rokita udaje, że jego w tej sprawie nie ma." Mam nadzieję, że zniknie z polityki na zawsze. Człowiek wykorzystywany seksualnie przez system niedemokratyczny zwykle na zawsze pozostanie ułomny... "Ja nie twierdzę, że tak było, ja tylko twierdzę, że tak by mogło być i to też należy brać pod uwagę" Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 20:39 idiotycznie napisany tekst - jakby Nelly Rokita była marionetką w rękach Kaczyńskiego. Przecież jej nikt nie zmusil i siłą na to stanowisko nie zaciągnąl, sama sie zgodziła, ma swój rozum (i ambicje) Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg przecież Jarkowi się nie odmawia 14.09.07, 20:40 Nikt nie chce aby uczucia przykrości doznał Don Jaroslao. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: przecież Jarkowi się nie odmawia 14.09.07, 20:47 To naprawdę świetna wiadomość. Będę wreszcie mógł głosować na PO w Krakowie bez niesmaku, że ta kreatura zyska na moim głosie. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 20:42 almondgirl napisała: > idiotycznie napisany tekst - jakby Nelly Rokita była marionetką w > rękach Kaczyńskiego. Przecież jej nikt nie zmusil i siłą na to > stanowisko nie zaciągnąl, sama sie zgodziła, ma swój rozum (i > ambicje) Nelly Rokita i rozum to sa dwie rozne rzeczy, ona skalda sie wykacznie z chorej ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 20:42 Jak się jest trochę tu trochę tam i kocha się "cuś niespelna rozumu" to lepiej się usunąć w zacisze. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 To dlatego Jare nie ma żony! 14.09.07, 20:42 Kot mu takiego numeru nie wytnie i nie pójdzie do Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
doomshine a skąd wiesz! 15.09.07, 02:29 koty są zdolne do różnych dziwnych rzeczy! wiem, bo hoduję:) Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo futerko się nie doprało..?:P 14.09.07, 20:42 Opcje są dwie: 1. Kaczyński zagrał genialnie i utopił jedną z lokomotyw PO, wiedząc, że polityk z przekazem "nawet moja własna żona nie wierzy we mnie i moje poglądy" będzie musiał się wycofać... A Nelly... cóż... jak ktoś ją raz spotkał, to wie... 2. Rokita nie chciał kandydować i szukał pretekstu. Najpierw szantaż z listą nie wypalił. PO ugięła się. Więc uzgodnił z żoną, by przyjęła propozycję PiS sprzed wielu tygodni. I oto ma pretekst. A jaki jest heroiczny... Myślę, że Rokita boi się wyborów od czasu, kiedy przegrał w Krakowie z Ziobrą. Od czasu, kiedy jego ludzie na liście w poprzednich wyborach utopili wynik PO, która w Krakowie powinna była wziąć wszystko. A futerko Rokity bielą nie świeci od dawna. Chyba, że je wybielił chemią po tym: macondo.blox.pl/2006/11/Niezlomny-Jan-R-sprostytuowal-sie.html Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: futerko się nie doprało..?:P 14.09.07, 21:14 Jest jeszcze conajmniej jedna opcja: były ro rozgrywki wewnątrz-małżeńskie i Jaś z tego względu się wycofał - czy ze wstydu czy honorowo, tego pewny nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Koalicja PO z LiD stała się faktem, niestety:( 14.09.07, 20:42 Rokita, czyli ostatni człowiek który był przeciwny temu mariażowi właśnie poległ. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg PiS to partyzancka frakcja post-PZPR 14.09.07, 20:44 na lewicy znacznie mocniejszy niż LiD Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.zyczenia PiS się palił do koalicji z Lepperem??? 14.09.07, 20:58 Kto dwa lata temu powiedział "nie" wcześniejszym wyborom? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Tak 14.09.07, 21:10 trzy.zyczenia napisała: > Kto dwa lata temu powiedział "nie" wcześniejszym wyborom? Pi$dzielce znają słowa typu: "bure suki, ścierwojady, dziady, czarownice, knajactwo", a dymisja to już nie polskie słowo. Ch.. wie, co to znaczy... video.google.pl/videoplay?docid=-4628672927669065114&q=spot+pis+olejnik&total=2&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PiS się palił do koalicji z Lepperem??? 14.09.07, 21:53 A co za problem? Było podać do dymisji rząd i nie wybrać nowego. Ciekawe czemu teraz wpadli na ten pomysł, a dwa lata temu, kiedy tak strasznie im zależało na wyborach jakoś nie próbowali. Tyle że wtedy nie wisiała nad nimi groźba powołania dwóch komisji śledczych i cięcia po funduszach. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Koalicja PO z LiD stała się faktem, niestety: 14.09.07, 20:51 niewątpliwie tak uważny i bystry obserwator jak ty potrafi to pokazać .. szczególnie ten fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
woody757575 Brawo Janek !!! 14.09.07, 20:43 Zona Janka ma w prawdzie wieksze jaja niz sam Janek ale lepiej podjac sluszna decyzje pod wplywem zony niz wcale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henkoba Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 20:43 Juz samo nazwisko mowi samo za siebie: ten facet nigdy nie mial JAJ!ZAWODOWY POSEL BEZJAJOWY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 21:25 A w którym miejscu to nazwisko wskazuje na brak jaj? Dokształć się trochę: pl.wikipedia.org/wiki/Rokita_%28diabe%C5%82%29 Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Korupcja polityczna oligarchów z PiS 14.09.07, 20:44 Nie, nie nalezy rozwiazywac CBA. CBA nalezy skierowac po wyborach na oligarchów polskiej polityki, którzy dla partyjnego interesu rozdaja panstwowe stanowiska i pieniadze. Ile kosztuje koniak wreczony lekarzowi? 100-150 zlotych? Ile od "bezpartyjnego" prezydenta dostanie z publicznego budzetu Rokita za wycofanie sie z listy PO? Przeciez to nedza moralna i hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 Rokita, ty Brutusie:) 14.09.07, 20:44 pan Rokita wbił rdzawy nóż w plecy PO oj, to może mieć wymierne znaczenie wyborcze --- szkoda POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg może poprawić wyniki PO 14.09.07, 20:45 przecież on kombinował już kilka razy I szkodził PO jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ale medialnie to zostanie inaczej ograne 14.09.07, 20:47 i o to chodzi PIS wykorzysta to medialnie idealnie... pokaże "gnijacego trupa PO z robakami" zobaczysz:) POlak-ateista ps. Rokitę należalo wywalic dawno temu.... teraz to kicha Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Tusku gadał o bombie i ma :) 14.09.07, 20:45 Ale mu Rokity numer wycięły :) Czym biedaczek jutro przebije dzisiejsze rewelacje? Zapowiadał wielką bombę :) I jest bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.zyczenia Re: Tusku gadał o bombie i ma :) 14.09.07, 20:48 kataryna.kataryna napisała: > Ale mu Rokity numer wycięły :) > > Czym biedaczek jutro przebije dzisiejsze rewelacje? Zapowiadał wielką bombę :) > I > jest bomba :) Myślę że Tusk jest szczęśliwy. Rokita za bardzo błyszczał, a co za tym idzie, pokazywał jak z Tuska prowincjonalny ćwok. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Chyba, ze przyjmie Cimoszke do partyji? 14.09.07, 20:49 Ale bylaby bomba! kataryna.kataryna napisała: > Ale mu Rokity numer wycięły :) > > Czym biedaczek jutro przebije dzisiejsze rewelacje? Zapowiadał wielką bombę :) > I > jest bomba :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Ma racje Lepiej odpocząć niż się umazać gównem LiD 14.09.07, 20:46 NIkt nie zarzuci mu za 2-3 lata że umoczył ręke w szambie oficjalnie zwanym LiD a powszechnie PZPR bis, nie poda ręki katom z UB. Piękna wizja, przed następnymi wyborami powie: każdy zaraził się trądem SLD aq ja jestem czysty, i mandat w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars PO LiD ot okoalicja ktora chce wiekszosc Polakow! 14.09.07, 20:48 ciemny i prosty lud ze wsi bedzie glosowal na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.zyczenia wzorując się na twoim idolu 14.09.07, 20:51 powinieneś napisać "miliony Polaków":D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Większość polaków lubiła shazze i pjaka kwacha 14.09.07, 20:51 poważne upośledzenie umysłowe powinno pozbawiać praw obywatelskich Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Większość polaków lubiła shazze i pjaka kwach 14.09.07, 20:52 www.prawica.net/node/8022 Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Większość polaków lubiła shazze i pjaka kwach 14.09.07, 20:56 a powiedz mi słoneczko co bedzie wyznacznikiem normy pozostawienia obywatelstwa polskiego ? ... może twoje poglądy ? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Większość polaków lubiła shazze i pjaka kwach 14.09.07, 21:03 k_r napisał: > a powiedz mi słoneczko co bedzie wyznacznikiem normy pozostawienia obywatelstwa > polskiego ? ... może twoje poglądy ? Według niego pewnie tym wyznacznikiem jest bycie _czynnym_ komuchem tnij.org/stefan_michnik i bycie pomiotem zbrodniarza, który wydawał mordy sądowe :) pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 PO LiD to koalicja ktora chce wiekszosc burakow! 14.09.07, 20:51 alterpars napisał: > ciemny i prosty lud ze wsi bedzie glosowal na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: PO LiD to koalicja ktora chce wiekszosc burak 14.09.07, 20:57 hmm co ty nie powiesz .. a jak nazwiesz ludzi chcący koalicji po lpr i so ? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Ma racje Lepiej odpocząć niż się umazać gówne 14.09.07, 20:51 www.prawica.net/node/8022 Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik radca prawny i ekspert PO 14.09.07, 21:09 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2898629.html Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: radca prawny i ekspert PO 14.09.07, 21:13 Do syna pl.wikipedia.org/wiki/Konstanty_Miodowicz komucha... pl.wikipedia.org/wiki/Alfred_Miodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Brochwicz dzisiaj jest obrońcą Kaczmarka:D 14.09.07, 21:22 PO gratulujemy kadr:D Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Lech zatrydnia ruskie ścier...:) 14.09.07, 21:31 melanc.hoolik napisał: > PO gratulujemy kadr:D A PiS? Tatko Jarka i Lecha K to komuch - na PW wykładał marksizm, tata Z. Zorro to komuch - do ostatnich dni w PZPR jako dyrektor, tata sędziego Kryże wydawał zbrodnicze wyroki w PRL (synek też skazywał opozycjonistów za czczenie rocznicy 11 listopada) - teraz buduje II PRL. Parafrazując: "pomiot nie pada daleko od jabłoni" ;) A teraz ruska baba zostaje doradcą Lecha K. - niech ie qr.. chociaż nauczy po polsku mówić! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Odwal sie komuszy pomiocie :) 14.09.07, 22:11 Znowu się podniecasz kolarzu? :( Znajdź sobie przyjaciela-kota. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Ma racje Lepiej odpocząć niż się umazać gówne 14.09.07, 20:57 jan_sobczak1 napisał: > NIkt nie zarzuci mu za 2-3 lata że umoczył ręke w szambie oficjalnie zwanym LiD > a powszechnie PZPR bis, nie poda ręki katom z UB. Piękna wizja, przed następnym > i > wyborami powie: każdy zaraził się trądem SLD aq ja jestem czysty, i mandat w > kieszeni LiD to nie tylko SLD, a ani Litynskiego, ani Onyszkiewicza i Frasyniuka ubolomi naet przy najgorszych checiach nie da sie nazwac. Nie jestem ich elektoratem, ale stwierdzam fakt Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: Ma racje Lepiej odpocząć niż się umazać gówne 14.09.07, 21:11 fedorczyk4 napisała: LiD to nie tylko SLD, a ani Litynskiego, ani Onyszkiewicza i > Frasyniuka ubolomi naet przy najgorszych checiach nie da sie nazwac. > Nie jestem ich elektoratem, ale stwierdzam fakt Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS to bagno. 15.09.07, 08:55 Nelly dołączyła. Będą się teraz razem taplać. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Rokita ogłosił, że nie wystartuje w wyborach 14.09.07, 20:47 Jesteście jacyś naiwni. To wszystko dobrze zaplanowane. Rokita, wyalienowany w PO od dawna (fałszywie honorowany jako wybitny kolega ze względu na głosy publiki jakie pozyskał tarzając w błocie Jakubowską czy Kwiatkowskiego), parł do wyborów mając wszystko ugadane z Kaczyńskim. Po wygranej PiS, zostanie Rokita jakimś ministrem spraw wewnetrznych i wicepremierem w rzadzie PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Co wcale nie przeszkadza, ze - co oczywiste - po 14.09.07, 20:47 wygranych przez PiS wyborach nie zostanie ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Co wcale nie przeszkadza, ze - co oczywiste - 14.09.07, 20:50 A po wygranych przez PO wyborach będzie mógł spokojnie zająć się hodowlą dyń. Kapelusz już ma, więc słońce mu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 POlszewiki wygraja, ale.. na fifijolce marsz zalob 14.09.07, 20:53 ny, zas Tusk - znany damski bokser - znow Goche zleje chris30 napisał: > A po wygranych przez PO wyborach będzie mógł spokojnie zająć się hodowlą dyń. > Kapelusz już ma, więc słońce mu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: POlszewiki wygraja, ale.. na fifijolce marsz 14.09.07, 20:59 zadziwiające poziom ci sie popsuł .. tusk to damski bokser ? no popatrz co robi ta propaganda z twojego mózgu... stać cie na wiekszy wysiłek ... może coś na temat braku żony i mieszkania z matką pewnego pana na k??? Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik albo homofobii pana N. 14.09.07, 21:17 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3669605.html Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: albo homofobii pana N. 14.09.07, 21:40 melanc.hoolik napisał: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3669605.html Dzięki takim "homofobom" możesz dzisiaj pisać, co chcesz. Akurat Niesiołowski 'rozwalał" komunizm zanim Kaczyńscy, Wałęsa itd doszli do wniosku, że pomimo własnych przywilejów w PRL ten ustrój jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Co wcale nie przeszkadza, ze - co oczywiste - 14.09.07, 21:44 Przednie, uwawiłeś mnie tymi dyniami :D Mówię całkiem poważnie i bez złośliwości, po prostu to sobie wyobraziłem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Co wcale nie przeszkadza, ze - co oczywiste - 14.09.07, 21:45 Ubawiłeś mnie tymi dyniami, mówię poważnie i bez cienia złośliwości - po prostu to sobie wyobraziłem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś