Dodaj do ulubionych

balsam nawilżający

27.05.10, 15:50
Jak w temacie, macie jakieś sprawdzone balsamy intensywnie nawilżające?
Bo przyznam szczerze, że twarda i chlorowana woda przyczynia się do tego, że
moja skóra nie wygląda najlepiej.
Mam nadzieję, że pomożecie wybrać mi dobry balsam, który nawilży moją skórę wink
za wszelkie podpowiedzi dziękujęwink
Obserwuj wątek
    • anka_83 Re: balsam nawilżający 29.05.10, 12:46
      Moim ulubionym balsamem nawilżającym jest Happy per Aqua Flosleku. Szybko się
      wchłania i doskonale nawilża na długo smile
      • panirewolucja Re: balsam nawilżający 15.06.10, 16:00
        Nawilżanie to jedno, ale dobrze od czasu do czasu zrobić sobie peeling całego
        ciała. Powinno się go wykonywać przynajmniej raz na dwa tygodnie
        www.dourody.pl/peeling.html Po takim złuszczaniu skóra o wiele lepiej
        wchłania balsamy i jest dłużej miękka. Ja ostatnio stosuję balsam oliwkowy Ziaji
        i jestem raczej zadowolona, choć dość długo skóra wydaje się później tłusta.
    • kika75 Re: balsam nawilżający 19.06.10, 15:56
      na suchą skóre to stosuje mleczko aloesowe z mary cohr świetnie nawilża łatwo sie
      rozprowadza i pięknie pachnie.
      • pa576a Re: balsam nawilżający 06.11.10, 22:42
        moje odkrycie to balsam hipoalergiczny PAT&RUbsmile zakochałam sie w jego
        delikatnym zapachu, skóra jest miękka, nie swędzi, nie jest napieta. I co
        najważniejsze nie muszę go stosować po każdym myciu, bo on działa i chroni skórę
        długooooo a ja po porannym prysznicu nie mam czasu na smarowanie
        • Gość: chorwatka Re: balsam nawilżający IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 14:04
          Ostatnimi czasy bardziej lubię używać masła do ciała niż zwykłego balsamu. Teraz moim numerem jeden jest masło Flosleku o zapachu mango&marakuja. Oprócz nieziemskiego zapachu, bardzo dobrze nawilża skórę. Jest naprawdę godny polecenia!
    • Gość: xxx Re: balsam nawilżający IP: 83.2.227.* 29.11.10, 13:21
      nivea jest dobry mycie sie w przegotowanej wodzie tez pomaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka