skin.polskii 15.09.07, 23:56 a co się dzieje z ubr miss która bardzo afiszowała się z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skin.polskii Barbara Tatara nową Miss Polonia 15.09.07, 23:57 a moze tamta miss polski była? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Ładna buzia i mądra dziewczyna 16.09.07, 00:06 Ładna buzia i mądra dziewczyna. A to nie zawsze idzie w parze. Brawo dla tej pani. Zobaczy trochę świata i wyjedzie z zapyziałej kartoflanej Polski. I wcale jej się nie będę dziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
blasdelnortedepolonia Re: Ładna buzia i mądra dziewczyna 16.09.07, 00:50 Do Bułgarii? Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 17.09.07, 01:58 Miała nie przyjść, ale przyszła. Siedziała na widowni :) W pomaranczowej sukience a la mala syrenka heh Odpowiedz Link Zgłoś
basia0071 Barbara Tatara nową Miss Polonia 15.09.07, 23:58 Gratuluję.Jesteś piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
ves3 a czemu nie było miss PiSs ? 16.09.07, 00:06 wstydziła się? a ta nawet fajna jest, dużo ładniejsza od poprzedniczki Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Zeta Jones ? 16.09.07, 03:17 Zdecydowanie tak. Nawiasem mówiąc, to skojarzenie z Zetą mogło jej pomóc ;] Tak czy inaczej była, obok Miss Warszawy i dziewczyny z nr.3, moją faworytką. Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 00:30 bardzo ladna mloda kobieta, ale kto ukladal ten koszmarny bukiet?!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo1 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 00:35 Najbardziej rozwaliła mnie laska, która na pytanie "dlaczego Polska powinna wejsc do strefy euro?", odpowiedziała: "Bo jest najlepsza!" :D Ania Tarnowska z nr 16 była śliczna. Nie dziwne, że została miss telewidzów... Odpowiedz Link Zgłoś
p00h Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 08:19 to przeciez wlasnie nasza nowa miss wyglosila te madrosc :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamapala Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 00:50 a kto wybrał tak koszmarna laskę na miss polonia????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamapala Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 00:43 No nie, co za paszczur, przecież były takie ładne dziewczyny. Wejdźcie sobie na stronę miss polonii i zobaczycie jakie śliczne laseczki odpadły. Kiedy oglądałem ze znajomymi wybory miss, nasza finalistka od razu rzucała się w oczy, bo była najbrzydsza. Dostała od nas od razu ksywkę KACZY DZIóB. Może i ona zna języki ale nie jest to wybór miss poliglotek, liczy sie ładna buzia. A tu nochal jak kartofel, oczka małe, a usta, szkoda gadać. Agnieszka Tarnowska , Aleksandra Domagała, Anna Górska, to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotra12 Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 00:54 Mi również się nie podoba. Nic szczególnego. Wiadome jest, że o gustach się nie dyskutuje, ale są jakieś kanony piękna. Ładne oczy, regularne rysy twarzy, a nasza nowa miss jakaś taka nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka zakochalem sie, glownie z imieniu i nazwisku :-)! 16.09.07, 01:00 Odpowiedz Link Zgłoś
leon-polon Re: zakochalem sie, glownie z imieniu i nazwisku 16.09.07, 01:11 a ja żyję w cudownym świecie, na codzień widuję piękniejsze kobiety, o wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg dlaczego nie Nelly? Nie Szczypawka? 16.09.07, 01:26 znów ta Łódź! Co się tam wyprawia... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Słowianki są najpiękniejsze na całym swiecie 16.09.07, 01:40 Najpiękniejsze kobiety są z Europy wschodniej . To pozornie banalne odkrycie jest wynikiem moich podróży po całym swiecie. Wszędzie ładnie, ale najpiękniejsze kobiety są na miejscu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 Podpisuję sie pod tym stwierdzeniem wszystkimi 16.09.07, 07:22 kończynami! Tak pięknych kobiet i w takiej ilości jakie widuje sie na polskich ulicach nie ma nigdzie na świecie! No przecież przejść się w ciepły pogodny dzień Krakowie,Warszawie,Łodzi........grozi urazem wysokich partii kręgosłupa - bez przerwy się trzeba oglądać! To nie jest żaden "szowinizm" - tak twierdzi wielu,wielu cudzoziemców,którzy przyjeżdżają do Polski zwiedziwszy wcześniej cały świat - zgodnie twierdzą,że nigdzie na świecie nie widzieli tak pięknych i tylu pięknych kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 01:43 Oszukali nas. Nie jest ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 16:05 No to kwestia gustu. Według mnie jest bardzo ładna, w dodatku wygląda rasowo i inteligentnie. II miejsce zajęła piękna blondynka i według mnie po raz pierwszy wygrały dwie faktycznie najładniejsze dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 16:37 Dla mnie nie jest ani ładna, ani rasowa, nie wygląda tez inteligentnie. Ja jestem jednak kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
b4b Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 02:43 no to i w tym roku nie będzie polskiej miss world :] Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 03:32 I znow Polka nie zostanie miss swiata bo ta obecna miss polonia jest dosc przecietna. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 16:19 Na zdobycie tytułu miss world składa się wiele czynników. Nigdy nie wygrywa ta najpiękniejsza w czysto fizycznym znaczeniu tego słowa. Wystarczy poczytać wywiady z naszą Aneta Kręglicką. Liczy się też obycie, śmiałość, inteligencja, znajomość języków, umiejętność nawiązywania kontaktów z ludźmi. Dlatego zazwyczaj wygrywają dziewczyny "starsze", te po dwudziestce, najczęściej studentki, nie uczennice. Wbrew obiegowej opinii kadydatki na miss to nie są puste idiotki. One po prostu chcą wykorzystać urodę, by zrobić w przyszłości całkiem rozumną, opartą nie tylko na urodzie, ale również swoim IQ, karierę. Często to jest kariera w show biznesie, ale nie zawsze. Nie oglądałam wczoraj całych wyborów, tylko ich drugą część, ale podoba mi się nasza nowa miss. Według mnie najładniejsza była I wicemiss i miss telewidzów w jednej osobie, ale to był taki typ urody trochę "plakatowej". Taka wygrała konkurs w zeszłym roku (tleniona Czeszka), w tym będzie zmiana. Barbara Tatara jest ładna, w dodatku wygląda na bystrą i rasową pannę. Nie jest tak źle, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 04:44 beauty is in the eyes of beholder Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 05:20 skin.polskii napisał: > a co się dzieje z ubr miss która bardzo afiszowała się z PiS? Nic. Nie jest juz miss. Jest "byla miss". Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes popatrzcie na zdjecie,same czarne,ze sniada skora 16.09.07, 06:28 ciemne oczy,kto to kurna jest?? Gdzie sa najpiekniejsze Slowianki?? Blondynki,jasna skora ,jasne naturalne blond wlosy.jasne blekitne oczy...Gdzie sa najpiekniejsze Polki Slowianki??!! Co to za rasa stoi na tej scenie ??? Jak popatrzec na te wszytki miski od 1983 roku,to najpiekniejsza miska to byla Lidka Wasiak,ze Szczecina. To prawdziwy typ slowianskiej urody,najwyzej ceniony przed wiekami. To juz teraz kuran tak jest,ze trzeba nagradzac i dawac tytuly Slowianki roku jak to sie przytrafilo misce Ewie Tyleckiej w 1996 roku.Bo o Slowianki juz coraz trudniej w tym kraju???? pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_Tylecka a tu najpiekniejsza Slowianka Lidka Wasiak www.misspolonia.com.pl/gallery/panteon/8a_wasiak.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
leilani_aloha Re: popatrzcie na zdjecie,same czarne,ze sniada s 16.09.07, 07:43 A czy ty masz te typowa slowianska urode? Nie znasz historii Polski? Nie zdajesz sobie sprawy, ze piekan i prawdziwa Polka moze miec np. domieszke krwi wegierskiej (przodkowie z czasow zaborow) a nawet tatarskiej, wtedy bedzie miala sniada skore i moze byc troche podobna do Cyganki. Kto powiedzial, ze to musi byc blondynka? Z wiekiem te jasne blondynki staja sie pietruszkowymi blondynkami. Czy pani Wasiak byla naturalna czy malowana Slowianka? Odpowiedz Link Zgłoś
mentice Re: popatrzcie na zdjecie,same czarne,ze sniada s 16.09.07, 08:49 Koles, zaloz okulary, bo ta Lidka ma piwne oczy a nie niebieskie. Poza tym wystraszona jak zobaczyla ... Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 08:42 O gustach się nie dyskutuje ale nowej miss nie umieścił bym w pierwszej 10. Odpowiedz Link Zgłoś
wilamek Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 09:03 Widzę, że polskie piekiełko dotarło i tutaj...jeżeli ktoś coś osiągnie wypada pogratulować, a komentarze panów są żalosne: nie taki nos, nie takie oczy, mało słowiańska itp...popatrzecie wstecz i przypomnijcie sobie z jakimi kobietami zdarzyło Wam się umawiac. Założe się, że każdy z Was teraz powie, że były piękniejsze, a każdy z Was jest pewnie 100% słowiańskim macho...żałośni jesteście.A nowej miss serdecznie gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
kaja361 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 09:40 EEEEEE, nawet bym na nią nie zwróciła uwagi, ta dziewczyna jest ładna: www.itvp.pl/event/misspolonia/?tab=20&rperson=3. A ta co wygrała to nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 09:43 Ehh, litości, ona nie była nawet najładniejsza pośród uczestniczek konkursu, więc "najładniejsza" Polka, to określenie mocno na wyrost. Poza tym z Jej wypowiedzi wcale nie wynikało, że grzeszy inteligencją, choć może to był wymóg konkursowy!? ;) www.itvp.pl/event/misspolonia/?tab=20&rperson=16 Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 09:50 Podobna do Zety Jones. Ładnie trzyma głowę. Kandydatki na miss były fatalnie ostrzyżone, zrujnowane włosy, najbardziej oszpeciły ładną szczeciniankę ( I vice). Zauważcie, jak dobrze była ostrzyżona kandydatka ze Szwecji. Po prostu trzyma się z daleka od polskich fryzjerów, którzy potrafią tylko strzępić włosy. No i te fatalne ciuchy, jak z odpustu, kto je tak fatalnie ubrał? Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotra12 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 13:10 Też zwróciłam uwagę na koszmarne włosy, wybuchnęłam śmiechem kiedy usłyszałam, że włosy misskom stylizował jakiś fryzjer...Wyglądały tak, jakby wstały z łóżka i nie widziały grzebienia. Szkoda, bo w ten sposów zostały oszpecone ładne dziewczyny, ale może chodziło o to, aby pani Tatara wypadła najładniej. Bo w zasadzie ładne, to miała tylko włosy. I czy wszystkie musiały mieć te włosy wyprostowane? Zgadzam się też co do strojów, koszmar rodem ze stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 10:48 każdy z nas ma inny gust i niech tak zostanie; wybrana przez Ciebie kandydatka to dla mnie wzorcowy przykład lali-blachary pasującej do BeeMWu. Może przy bliższym poznaniu okazałoby się, że bardzo się mylę, ale patrząc na zdjęcia... nie dziękuję - z finalistek jedna z pierwszych "do odstrzału"... to nie dyskoteka w Krapkowicach Wielkich. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotra12 Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 13:02 Na randki się człowiek umawia z dziewczyną, a miss polonię należy wybrać jak należy, to znaczy ładną. Pani Basia T ładna nie jest. Ale obserwuję od pewnego czasu,że ładnych dziewcząt się nie wybiera. Nie wiadomo jakie tam reguły rządzą. Wybór miss publiczności i internautów potwierdził, że Polacy wcale nie mają tak koszmarnego gustu jak szanowne jury w sali kongresowej. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 09:58 trafny wybor, zgodny z moimi oczekiwaniami. bardzo ladna brunetka. ps. nie zdziwi mnie, jak w przyszlym roku dojdzie stroj zakonnicy. a co do komentarzy facetow, "chopy, co wy mowita i piszeta. puknijta sie w lepetyny". Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Barbara Tatara nową Miss Polonia 16.09.07, 10:21 skin.polskii napisał: > a co się dzieje z ubr miss która bardzo afiszowała się z PiS? Nic się nie dzieje - tryby PISdokracji ją zmieliły, bo była z układu. He he. Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar fetyszysta? 16.09.07, 10:40 jesteś fetyszystą "z urodzenia" czy z wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
mash_k 3? 16.09.07, 10:54 3 z lodzkiego? Marta Kaczmarczyk Miss Polonia Województwa Łódzkiego zabela Wilczek Miss Polonia Województwa Łódzkiego Barbara Tatara Miss Polonia Województwa Łódzkiego Cztery! Ola Domagała Miss Polonia Województwa Łódzkiego litwa? Szwecja?A gdzie miss polonia wielka brytania? za www.itvp.pl/event/misspolonia/?tab=20&rperson=1 co ktora to brzydsza:/ Odpowiedz Link Zgłoś