curious2003 Olejniczak kontra Miller 21.09.07, 16:48 postsowiecki, betonowy Miller (kilka dni temu nie chcial zniszczyc radzieckiej gwiazdy mlotem pneumatycznym w TV4), zeby zwiekszyc swoje szanse porownal sie do Widzewa i skonfrontowal to z nieznanym Pelikanem Olejniczaka. Czysty socjotechniczny, komuszy chwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Nie w tym rzecz 21.09.07, 17:03 Przyganiał kocioł garnkowi - Miller jest z Żyrardowa, Olejniczak z Łowicza, a obaj wycierali sobie gębę łódzkim klubem :) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Ja myslalem, ze Pelikan to gatunek wodki 21.09.07, 17:12 chateau napisał: > Przyganiał kocioł garnkowi - Miller jest z Żyrardowa, Olejniczak > z Łowicza, a obaj wycierali sobie gębę łódzkim klubem :) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Atrament 21.09.07, 17:25 albo elektorat w sensie ciemnego ludu (wszystko łykającego) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Janczarek Jaruzela mierny ale wierny 21.09.07, 18:17 chateau napisał: > albo elektorat w sensie ciemnego ludu (wszystko łykającego) M: jeszcze niedawno Olejniczak i Napieralski organizowali 13 grudnia kontrdemonstracje pod domem Kremlowskiego pacholka Jaruzelskiego wymierzone w akcje patriotycznej mlodzierzy. To uwielbienie dla agenta NKWD a potem zbrodniarza, ktory wyslal wcielonych do wojska mlodych Polakow w 1968 by tlamsily zryw wolniosciowy Czechoslowakow czy stoczniowcow wybrzeza w 1970 czy gornikow Wujka w 1981 pokazuje prawdziwa twarz Olejniczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Olejniczak raczej powinien być wierny Leninowi, 21.09.07, 19:54 Marksowi i Engelsowi Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Wódki??? 21.09.07, 17:44 może wódkę barwi atramentem, przypomina mu to denaturat...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Wódki??? 21.09.07, 19:47 Tak, tak. "Pelican vodka orange" firmowana przez Black Label. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Nie w tym rzecz 21.09.07, 17:14 tylko prostuję info - Olejniczak nie jest z Łowicza, on jest z jakiejś wsi spod Łowicza...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ob-monte-christo Re: Miller? 21.09.07, 21:44 Ale Zyrardow to zdaje sie strefa wplyow Legii Warszawa ;> Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:A co dobrego komuchy zrobili dla Polski???????? 21.09.07, 17:28 Rozkradli kraj a teraz zyja w przepychu i smieja sie z narodu ze sa nietykalni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern zemsta Millera 21.09.07, 16:48 trzeba było Leszka dać na listy choćby w Piotrkowie, a tak SLD może się rozsypać, a Miller wygrać z Olejniczakiem...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 Re: zemsta Millera 21.09.07, 17:05 a co ten złodziej olejniczak ma do pelikana niech ciota się rozliczy za co kupował pegeery a nie takiego warzniaka struga złodziej jeden s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: zemsta Millera 21.09.07, 17:16 nic, twierdzi tylko, że jest kibicem Widzewa i Pelikana...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
chateau A z innej beczki 21.09.07, 17:04 Mało kto tyle politycznie ugrał na łodzianach i tak mało dla Łodzi zrobił co postkomunistyczna lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Olejniczak: Trzeba być wiernym swoim poglądom, .. 21.09.07, 17:09 Trzeba je najpierw mieć Wojtusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Re: Olejniczak: Trzeba być wiernym swoim poglądom 21.09.07, 17:35 a wczoraj jak widziałem millera u olejnik to baba go tak cisnęła ze aż skrzeczało, ale parę razy zza grobu machną ostro pazurami - brakuje tych pazurów Wojtkowi, więc pomimo tego ze nie lubie komuchów i jestem z gdańska to zycze zeby miller utarł nosa temu napuszonemu liderowi mlodej europejskiej lewicy, co to zadnym jezykiem obcym sie jeszcze nie skalał Odpowiedz Link Zgłoś
substantiv Re: Olejniczak: Trzeba być wiernym swoim poglądom 21.09.07, 17:44 I z siebie debili - to pocieszajace bo ja łowiczowi w łowiczu łowiczem... cwiczy chłopak odmiane rzeczownikow. + + + Miałbym rozwiązanie, ale ono nie pasuje do tego poblemu. ♫ Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Olejniczak będzie zapewniał, 21.09.07, 18:00 że nie kandyduje, żeby się obłowicz, tylko dla dobra Kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
timy1908 Łódź za ŁKS-em, Wojtek za Pelikanem 21.09.07, 17:59 Trzeba byc wiernym swoim idealom do konca. Brawo Wojtek! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Warszawa za Legią, Ząbki za Dolcanem ;-))))))))))) 21.09.07, 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Och, az sie poplakalilmy ze wzruszenia.... 21.09.07, 18:40 GazWyb podaje: > Olejniczak powiedział, że podczas kampanii wyborczej przyda się > trochę sportu. - To rozluźnia - dodał. - To nie jest > koniunkturalizm, wszyscy o tym wiedzą: bywałem, jestem i zawsze > będę na meczach Pelikana Łowicz - podkreślił. > - Będę zawsze wierny Łowiczowi i miejscowości, w której się > urodziłem i wychowałem: Stary Waliszew, gmina Bielawy. To po > prostu mój standard, tak zostałem wychowany - mówił Olejniczak. Az sie poplakalismy jak bobry, taka wzruszajaca wypowiedz!.... Alez oczywiscie! Skad by nam przyszlo do glowy podejrzewac pana Olejniczaka o koniunkturalizm, absolutnie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Olejniczak: Trzeba być wiernym swoim poglądom, .. 21.09.07, 19:15 Wierny jak pies, ale komu.Służ panu wiernie a on ci....Miller wyciągnął go za uszy jak królika z kapelusza i zrobił ministrem rolnictwa.on taki wierny kibic z Lowicza jak ja Wisły Kraków, bo mieszkam na Targówku.To oszust polityczny, by sie przypodobać kibicom z Lowicza to sie przykleja jako kibic.a jak wspiera klub, Nawet nie maja dobrego stadionu.Taki kibic? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Bez Rokity i Millera latwiej do koalicji PO-SLD 21.09.07, 19:21 Bez Rokity i Millera latwiej do koalicji PO-SLD i reszty kumusiow czyli jakis tam LiD. Rokita stal na przeszkodzie tej koalicji w PO i dlatego musial odejsc. Miller i jego stara paczka sami by pewno nic nie mieli przeciwko kumaniu sie z POpaprancami,ale byli natomiast w SLD symbolami starego jeszcze popeerlowskiego komunizmu. To natomiast w zaden sposob nie moglo odpowiadac Tuskowi i wierchuszcze PO,z tego prostego powodu ze byli by latwo oskarzeni o "kumnizowanie" :) sie i tendencje prokomunistyczne co zreszta jest prawda! Wszyscy lieralowie z pod znaku grubej kreski POdkreslali ja tylko dlatego zeby siebie kamuflowac. Tendencje do koalicji z komusiami sa w PO dobrze znane i nie jest to zadna nowosc. SZUKANO JUZ WIEWC TYLKO SPOSOBU JAK OSTUDZIC ZLE PROKUMUNISTYCZNE WRAZENIE, {ORAZ MOZLIWE OSKARZENIA PiS O SPRZYJANIE PRZEZ PO MINIONEMU USTROJOWI} W PRZYPADKU ZREALIZOWANIA SIE KOALICJI PO STAREJ PARTYJNEJ LINI CZYLI: PLATFORMA !-vel-KOMUSIE ! : ) Umyslono sobie wiec ze trzeba dokonac zmian kosmetycznych czyli kwach ,miler i inne zapier..dybaly z jednej strony, a Rokit"Y" oczywiscie z drugiej, tyle ze z innego powodu. ZWROCCIE UWAGE ZE TEN NARCYZ OLEJ NICZAK FOTOGRAFUJE SIE TYLKO Z BARDZO MLODYMI ! "PRZYWODCAMI" SLD. WIEC PO TAKIM ZABIEGU (KOSMETYCZNYM :) TUSK BEDZIE JUZ MOGL Z CALA" ODPOWEDZIALNOSCIA ",DUMA, "SPOKOJEM DUCHA" ,I W ZGODZIE Z WASNYM "SUMIENIEM" OSWIADCZYC NARODOWI {PO WYBORACH ! OCZYWISTA} ZE:PO-PAPRANCY LACZA SIE Z "NOWOCZESNA" "ODMIENIONA " "PRZYSZLOSCIOWA " ROZWOJOWA" (I TYM PO DOBNE BZDURY )SLD czy jak im tam? (LiD). OCZYWISTA WIEC ZE JUZ NIE ! Z JAKIMIS TAM JESZCZE STARYMI KOMUNISTAMI, Z KTORYMI TO PRZECIEZ MLODZI KOMUSIE "NIE! MAJA JUZ NIC "WSPOLNEGO" -"PRAWDA " ? : ))))))) Ja mysle ze to Borowski z Tuskiem umyslili sobie kolejna hucpe-niespodzianke dla spoleczenstwa ! OCZYWISCIE ZE PRZED WYBORAMI DO TEJ MILOSCI SIE NIE! PRZYZNAJA BO ZARAZ BY PRZEGRALI ! PiS nie powinien tu wiec tak za bardzo zachwycac sie jakims POPiSem bo do tego nie dojdzie ! Raczej nalezalo by zaczc SZYBKO ! uswiadamiac ludziom co tak NAPRAWDE ! ta stara gwardia partyjan nam tu SZYKUJE!!!!!!! NIE! DAJMY! SIE! JESZCZE! RAZ! OSZUKAC! i zeby nas znowu nie POwiazali w peczki jak w czasie nocnej zmiany ! Wine za to ponosza Giertychy,Lepery , Jurki i inne srulki. Ze wstydem przyznaje ,ze zawsze glosowalem na LPR ; ), A OBECNIE OCZYWISCIE ZE NA PiS !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re:Bez Rokity i Millera latwiej do koalicji PO-SL 21.09.07, 19:35 tychik1:popieram w całej rozciągłości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linda-07 Re:Bez Rokity i Millera latwiej do koalicji PO-SL 21.09.07, 21:13 tychlik 1 - popieram Cię ! Nigdy nie głosowałam, bo uważałam, że wybory to wyścig do koryt wszelkiej maści cwaniaków, obiboków, pseudointeligentów i warchołów. Ostatnie dwa lata uświadomiły mi,że są jeszcze w Polsce uczciwi ludzie - i na dodatek prawnicy inteligenckiego pochodzenia, którzy dobro i bezpieczeństwo kraju przedkładają nad swoje własne interesy. I chwała tym ludziom. Złamię zasadę i zagłosuję na PiS. Nie cierpię szmat zmieniających partie i poglądy (patrz:Borusewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Bez Rokity i Millera latwiej do koalicji PO-SL 22.09.07, 16:25 linda-07 napisała: > Nie cierpię szmat zmieniających partie i poglądy (patrz:Borusewicz) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69117238&a=69122144 Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Olejniczak: Trzeba być wiernym swoim poglądom, .. 21.09.07, 20:35 Żałosne, jak cała ta kampania. Dwóch małych facecików nie ma kompletnie nic do powiedzenia, to opowiada jakieś pierdoły o czwartoligowych boysbendach udających, że grają w cokolwiek. I to mają być politycy... Ale jeśli te ich żałosne deklaracje wpłyną w jakikolwiek sposób na wyborców, to widocznie wyborcy na nic lepszego nie zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Olejniczak, dzieciaczku-Ty rozpie..sz komune od śr 21.09.07, 20:36 Dzieciaczku, dostałeś zapałki do ręki i Ty podpalisz i spalisz komune Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Olejniczak: Trzeba być wiernym swoim poglądom 21.09.07, 22:03 Poglądy p.Olejniczaka znam,o ideałach nic nie wiem,o miłości też nie wiem.Więc mi obojętne jest skąd Pan O.startuje do wyborów.Nie głosuję na Pana olejniczaka. Odpowiedz Link Zgłoś