rydzyk_fizyk 05.10.07, 18:15 A jakby przyszedł to plułbyś i tak na niego. Zajmij się lepiej korzeniami Nelly Arnold-Rokity jak masz wolne moce przerobowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jankbh Hiena cmentarna 05.10.07, 18:25 Ulubiona zajecie pisuarów - cyniczne wykorzystywanie meczenskiej smierci Odpowiedz Link Zgłoś
tcl Nieobecność intelektu u Kurskiego to skandal. 05.10.07, 18:49 A tak fajnie ruskie romanse śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Nieobecność intelektu u Kurskiego to skandal. 06.10.07, 11:55 tcl napisał: > A tak fajnie ruskie romanse śpiewa. ************************************ To niech jedzie na Plac Czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Pomioty Wehrmachtu celebruja SS GraSSa 06.10.07, 14:43 maruda.r napisał: > tcl napisał: > > > A tak fajnie ruskie romanse śpiewa. > > ************************************ > > To niech jedzie na Plac Czerwony. M; Na nastepnej paradzie ku czci Stalina obok Kwasniewskiego wystapi Herr Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Kurski ma racje 05.10.07, 18:36 No cóz . Pocztę Polska w Gdańsku atakowały równiez oddziały SS . Bądź co bądź Grass też był potem w tej formacji. 38 obrońców zostało zamordowanych na mocy wyroku sądowego . Wyrok ten został uchylony dopiero w 1995 r. Rząd niemiecki zaczął wyplacać odszkodowania rodzinom od 2001. Sedziowie , którzy wydali ten wyrok byli po wojnie dalej cenionymi pracownikami niemieckiego wymiaru sprawiedliwosci. Gdzie był w tym okresie Pan Grass ? Dlaczego nie wykorzystywał swego talentu do walki o prawdę? Tak czy inaczej dziś to paskudny konteks: z jednej strony zasłuzony artysta wprawdzie ,ale jednak SS-man , z drugiej ci którzy zgineli z rąk kolegów tego artsty. I przy tych ostatnich nie ma władz Gdańska w rocznicę ich śmierci. A przy pierwszym są. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Chyba nie do końca wiesz o co chodziło z tymi prac 05.10.07, 18:50 remik.bz napisał: > No cóz . Pocztę Polska w Gdańsku atakowały równiez oddziały SS . > Bądź co bądź Grass też był potem w tej formacji. A sędzia Kryże w PZPR, co nie przeszkadzało Kaczce. > 38 obrońców zostało zamordowanych na mocy wyroku sądowego. Wyrok > ten został uchylony dopiero w 1995 r. > Rząd niemiecki zaczął wyplacać odszkodowania rodzinom od 2001. A, czyli wypłacili. Ludzie pokroju Kaczki kazaliby im "spieprzać". > Sedziowie, którzy wydali ten wyrok byli po wojnie dalej cenionymi > pracownikami niemieckiego wymiaru sprawiedliwosci. > Gdzie był w tym okresie Pan Grass? W Niemczech, a gdzie miał być? Czy Grass jest prawnikiem, żeby rozpoznał takie niuanse systemu prawnego? Chyba nie do końca wiesz o co chodziło z tymi pracownikami. > Dlaczego nie wykorzystywał swego talentu do walki o prawdę? Nie wykorzystywał? Zawsze miałem inne wrażenie. Ale cóż, Polaki są nigdy wdzięczne, nawet takich pozytywnie nastawionych jak Grass będą opluwać. Bo to Niemiec, panie. > Tak czy inaczej dziś to paskudny konteks: z jednej strony zasłuzony > artysta wprawdzie, ale jednak SS-man, z drugiej ci którzy zgineli z > rąk kolegów tego artsty. Kolegów? Coś chyba za bardzo pudrujesz nosek białym proszkiem. > I przy tych ostatnich nie ma władz Gdańska w rocznicę ich śmierci. > A przy pierwszym są. Czas na krok do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Chyba nie do końca wiesz o co chodziło z tymi 05.10.07, 18:56 Juz rozumiem. Fakt ,ze niemiecki wymiar sprawiedliwości akceptował do 1995 r mord sadowy to "pryszcz". Dlatego dzis wazniejsze jest docenienie Pana Grassa niz tych pomordowanych. W imie wspólnej przyszłości Polski i Niemiec w UE trzeba zapomniec o tych Obrońcach , aby nie drażnic Niemców i Europy. A trzeba wychwalać Pana Grassa , aby sie Niemcom i Europie przypodobac. Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Chyba nie do końca wiesz o co chodziło z tymi 05.10.07, 19:02 co ty gadasz? parszywa propagande tu odstawiasz! nie kazda rocznice sie obchodzi uroczyscie, nie znaczy to ze ktos zapomnial o obroncach poczty, a Niemcow nie draznia ci obroncy, bo wiekszosc Niemcow to kolejne pokolenia, ktore maja hitlera i cala przeszlosc w glebokim powazaniu Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Essesman nie powinien miec polskiego obywatelstwa 05.10.07, 20:59 Niech mu Hitlerland da przytulek bo dla Hitlera mordowal i walczyl z Polakami!!!!! Precz z HITLEROWCEM ESSESMANEM GRASSEM!!!!!! To na dodatek klamca i oszust, ktory zatajal prawde przez 50 lat. Ta sama droga idzie wehrmachtowiec Thuske i szedl niedorobiony magister Kwasniewski. Platforma Oszustow ma skad czerpac przyklady. Platforma Oszustow doprowadzila do usuniecia dzwiekow ROTY z kurantow na RATUSZU GDANSKA, bo draznily NIEMCOW i umacnialy POLSKOSC. PLATFORMA OSZUSTOW to Aantypolska organizacja, ktorej jednym z celow jest oddac Niemcom cale Pomorze i Ziemie Zachodnie. HerrTuske jest tego wykonawca. Tylko zdrajcy glosuja na Platforme POwiernictwa Pruskiego - PO. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Essesman nie powinien miec polskiego obywatel 05.10.07, 21:19 Tylko czerwone komuchy głosują na PiSuarową elitę PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
sumak.blyskawiczny Skąd Ty bierzesz takie złote myśli poszeklu? 06.10.07, 15:00 Skąd Ty bierzesz takie złote myśli poszeklu? W klozecie grzebiesz? Bo chyba nie z głowy? Chociaż kto wie....? A Kurski - obrzydliwy typ. OBRZYDLIWY. ----------------- Złe cechy prawicy to: nieufność i zamknięcie w czterech ścianach własnych zasad. Podnoszą to do rangi wartości i nazywają konserwatyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: Chyba nie do końca wiesz o co chodziło z tymi 05.10.07, 19:04 remik widać ,ze należysz do ludzi co ciągle komuś grzebią ,,,, mam propozycję ...pogrzeb w mojej kupie moze bedziesz lepiej choć spał bo o myslenie Cię nie posadzam ...no bo jak Ci sie nie podoba europa ....to won do azji......jak tu nie być za aborcją i kto takie intelekty płodzi.......... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Porówniujesz Obrońców Poczty z gó..em ? 05.10.07, 22:25 kleopatra52 napisał: > remik widać ,ze należysz do ludzi co ciągle komuś > grzebią ,,,, mam propozycję ...pogrzeb w mojej kupie moze > bedziesz lepiej choć spał bo o myslenie Cię nie posadzam No cóż ja mogę na to odpowiedziec? Porównywanie historii Obrońców Poczty z grzebaniem w kupie gó..a??? Na to nie ma w jezyku polskim cenzuralnego okreslenia. > ...no bo jak Ci sie nie podoba europa ....to won do > azji......jak tu nie być za aborcją i kto takie intelekty > płodzi.......... Gratuluje elitarnej kultury osobistej Ps: A Europa mi sie podoba. Byc może jestem naiwny , ale wierzę jest w niej miejsce i tolerancja dla wielu pogladów. Również dla wartości konserwatywnych , patriotycznych, katolickich. Równiez wierze ,ze jest w niej miejsce dla takich , którzy nasza historie , naszych bohaterów traktuja na równi z kupą gó..a. > Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Porówniujesz Obrońców Poczty z gó..em ? 05.10.07, 22:51 @remik.bz - ty nie masz zadnych pogladow ty robisz w czarnym piarze Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Gdybys mógł bez slangu... 05.10.07, 23:07 ffamousffatman napisał: > @remik.bz - ty nie masz zadnych pogladow ty robisz w czarnym piarze Mam prosbe. Ja jestem tradycjonalistą i nie rozumiem współczesnych wyrażeń slangowych. Czy byłbyś był tak uprzejmy , aby przetłumaczyć mi swoja myśl na jezyk polski - literacki np . Ps : co to za jeden ten , jak mu tam "czarny piar" ? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kurski to pajac 06.10.07, 08:37 remik.bz napisał: > Dlaczego nie wykorzystywał swego talentu do walki o prawdę? ********************************** Czyżby Grass poddawał w wątpliwość fakty związane z obroną Poczty Polskiej w Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Kurski to pajac 06.10.07, 19:29 maruda.r napisał: > remik.bz napisał: > > > Dlaczego nie wykorzystywał swego talentu do walki o prawdę? > > ********************************** > > Czyżby Grass poddawał w wątpliwość fakty związane z obroną Poczty Polskiej w > Gdańsku? Nie sądzę . Chodzi mi tylko o to ,ze prawda o Obrońcach Poczty została w Niemczech zaakceptoawana dopiero w 1995 r. Ja sie tylko pytam dlaczego pan Grass nie walczył o te prawdę np w 1959 r czy w 1966 ? . A może walczył ? Przeciez jak sam piszesz i ja w to wierze , nie poddawał w watpliwość faktów związanych z tą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason Kurski: żałosna kreatura żerująca na pamięci 05.10.07, 19:00 historycznej Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Kurski chyba z rozumem się pożegnał... 05.10.07, 19:02 ... bo wymaga rzeczy, których zdrowy na umyśle człowiek nigdy by nie wymagał. No bo jak od esesmana wymagać, by miał szacunek dla swoich ofiar. Że Grass sam nie mordował? No cóż, po pierwsze nie wiemy (może kolejne prawdy z jego życia ma zamiar ujawnić za kolejnych 60 lat...), a po drugie, gdy ktoś wstępuje do zbrodniczej organizacji, to tym samym akceptuje tejże organizacji postępowanie. Ale oczywiście od fetująca go PO pewnie go będzie bronić: tak, strzelał, ale nie zabijał, palił, ale nie zaciągał się... Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Kurski chyba z rozumem się pożegnał... 05.10.07, 19:12 Hmmm schizofrenia, zalecam leczenie. Siostro kaftan proszę. A szczegółowo bardziej to: Wasserman i Kryże, mówi Ci to coś czy może amnezji też się nabawiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz A może do pierwszej klasy podstawówki? 05.10.07, 20:46 whitenegger napisał: > Hmmm schizofrenia, zalecam leczenie. Siostro kaftan proszę. > A szczegółowo bardziej to: Wasserman i Kryże, mówi Ci to coś czy > może amnezji też się nabawiłeś? A czy ja coś pisałam o wyżej wspomnianych i paru innych ich kolegów? Może warto byłoby pójść do szkoły nauczyć się czytać, bo jako żywo żadne takie nazwisko u mnie nie padło. A to dlatego, że to zupełnie inna, chociaż też śmierdząca sprawa, którą należałoby rozwiązać. Tutaj jednak chodzi o takie fetowanie esesmana, że zapomina się o tych, którzy zginęli w obronie Polski. No cóż, słowo "Polska" niewiele znaczy dla niektórych... Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: A może do pierwszej klasy podstawówki? 05.10.07, 21:06 To chyba Ty powinieneś iść do szkoły. Czy ja napisałem, że Ty napisałeś coś o tych dwóch tj. W. i K.? Nie. A wspomniałem o nich ze względu na to, że wspomniałeś o PO zapominając, że PiS też ma "swoje za uszami". Nie twierdzę, że nie mają być obchodzone takie uroczystości, ale sam dobrze wiesz, że Kurski nie robi tego z takich powodów jak ja czy Ty. Dla niego to kolejna okazja do agitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: Kurski chyba z rozumem się pożegnał... 05.10.07, 19:17 com ty powiesz jak tak bardzo osadzasz za przynależność do zbrodniczej organizacji to jedna z takich organizacji był kościół katolicki nawracając indian zwalczając naukę albo tych którzy mieli czelność sprzeciwić się jego pazerności , i wielu innym brudnym rzeczom ...chyba ma wiecej istnień ludzkich i to kilka rzay niż niemcy faszystowskie....myślę ,że jeśli nalezysz do kościoła to to co napisałaś odnieś do siebie...... mam taką propozycję wiele złego ludzie ludziom zgotowali w historii,,ale dopuki nie nauczymy się widzieć zło ale go nie powtarzać .a bedziemy się kierować dalej nienawiścią do tych co mają inne spojrzenie na jakąś sprawę, inny swiatopogląd....jesteśmy tylko przedłuzeniem tej kupy pełnej nienawiści która już była i nie ważne czy pod płaszczykiem religii , dynastii , poglądów na jakiś temat, rasy zresztą nie ważne czego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: Kurski chyba z rozumem się pożegnał... 05.10.07, 19:22 CO TY POOWIESZ a co ja mam wymagać od katolika jeśli jego organizacja jest odpowiedzialna za zamordowanie kilka razy tyle co niemcy hitlerowskie / myślę o podboju ameryki, walce z innowiercami też chrześcijańskimi walce ,.....ho ho ,....ile tego jest....Dlatego mam t Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Kurski i Ziobro- 2 prostytuty z przeceny IVRzeszy 05.10.07, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: Kurski chyba z rozumem się pożegnał... 05.10.07, 20:48 kleopatra52 napisał: > ....Dlatego mam t I jak tu nie wierzyć w Opatrzność ... Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: Kurski chyba z rozumem się pożegnał... 05.10.07, 21:51 co ty b powiesz dokończę ci co nie dokończyłem ....beż opatrznośći.....dlatego mam t........ tak napisałem a powinienem napisać dlatego mam TO W DUPIE.... teraz kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kurski chyba z rozumem się pożegnał... 05.10.07, 20:13 co.ty.powiesz napisała: > ... bo wymaga rzeczy, których zdrowy na umyśle człowiek nigdy by nie > wymagał. No bo jak od esesmana wymagać, by miał szacunek dla swoich > ofiar. Że Grass sam nie mordował? No cóż, po pierwsze nie wiemy > (może kolejne prawdy z jego życia ma zamiar ujawnić za kolejnych 60 > lat...), a po drugie, gdy ktoś wstępuje do zbrodniczej organizacji, > to tym samym akceptuje tejże organizacji postępowanie. > Ale oczywiście od fetująca go PO pewnie go będzie bronić: tak, > strzelał, ale nie zabijał, palił, ale nie zaciągał się... ----------------------------- ..........klamal jak Pis ale bez mrugniecia okiem, ublizal jak PiS Polakom-ale nie mial skrupulow, zesral sie jak PiS (bo wie ze przegral juz wybory) ale nie podcieral sobie dupy itp itd.................. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Zgadzam się z opinią o Grassie... 05.10.07, 20:51 pies_na_prawizne napisał: > ..........klamal jak Pis ale bez mrugniecia okiem, ublizal jak PiS > Polakom-ale nie mial skrupulow, zesral sie jak PiS (bo wie ze > przegral juz wybory) ale nie podcieral sobie dupy itp > itd.................. ... ale tylko częściowo: o ile mi wiadomo, to nie kandydował w żadnych wyborach, więc nie może, ani nie mógł wiedzieć, że je przegrał... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Zgadzam się z opinią o Grassie... 05.10.07, 22:56 jezeli nie wiesz o czym piszesz ciezka idiotko to po co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Zgadzam się z opinią o Grassie... 06.10.07, 00:53 co.ty.powiesz napisała: > pies_na_prawizne napisał: > > > ..........klamal jak Pis ale bez mrugniecia okiem, ublizal jak PiS > > Polakom-ale nie mial skrupulow, zesral sie jak PiS (bo wie ze > > przegral juz wybory) ale nie podcieral sobie dupy itp > > itd.................. > > ... ale tylko częściowo: o ile mi wiadomo, to nie kandydował w > żadnych wyborach, więc nie może, ani nie mógł wiedzieć, że je > przegrał... ------------------------- ty nie zrozumiales mego postu, ja nawiazuje do twego ostatniego zdania kontynuujac je, ja pisze o PiSdowie nie o Grassie, gGrasse mi zwisa i powiewa Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kurski szczeka, karawana jedzioe dalej 06.10.07, 11:54 co.ty.powiesz napisała: > ... bo wymaga rzeczy, których zdrowy na umyśle człowiek nigdy by nie > wymagał. No bo jak od esesmana wymagać, by miał szacunek dla swoich > ofiar. ************************************** Ten sam Kurski, który do tej pory nawet nie wiedział o bronie Poczty Polskiej? I pierwszy raz w życiu (przypadek przedwyborczy) pojawił się pod pomnikiem? PiS zbojkotował Grassa nie znając szczegółów wizyty. Można więc śmiało przyjąć, że gdyby Grass był pod pomnikiem pocztowców, to Kurski pojawiłby się pod pomnikiem stoczniowców, albo na Westerplatte. No i jak Kurski ma zamiar usprawiedliwić nieobecność Kaczyńskich, Gosiewskiego czy Dorna pod pomnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
hunti70 Re: Kurski: Nieobecność Grassa i Adamowicza przy 05.10.07, 19:53 takich bezczelnych ludzi jak kurski powinno sie rozstrzeliwać Odpowiedz Link Zgłoś
greetgreet jego obecnośc w polityce to skandal... 05.10.07, 20:10 jak i całego pisu Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Kilka pytań 05.10.07, 20:28 1. Czy w poprzednich latach tez były obchody w kolejne rocznice rozstrzelania obrońców Poczty Polskiej? 2. Jeżeli były, to czy nazista Jacek Kurski w nich uczestniczył? 3. Od jak dawna tegoroczne obchody 68 rocznicy rozstrzelania były planowane? 4. Gdzie i w jaki sposób były te plany rozpowszechnione? 5. Kto je organizował (organizacja, instytucja, urząd?) i na ile współpracował przy tym z Urzędem Miejskim w Gdańsku? 5. Czy prezydent Adamowicz i Guenter Grass byli na te obchody zaproszeni lub chocby o nich poinformowani? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Jesteś Kurski bezczelnym łgarzem zwykłym frędzlem. 05.10.07, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
abnegat.ltd Grass byly eSSman i nie ma miejsca w Polsce! 05.10.07, 21:13 Zjedz tabletki bo znowu trzeba będzie pogotowie wzywać. A tak w ogóle to kto to jest Kurski? Odpowiedz Link Zgłoś
szklo_kloakowe_tvn W_e_r_m_a_h_t_y___F_e_t_u_j_ą___E sesmana__:((((((( 06.10.07, 00:09 > ten teatr z fetowaniem przez PO-Wermahtów > szwabskigo grafomana, pazernego byznesmana, > który na przyznaniu się, że był esesmanem > > zarobił w swoim faterlandzie > w ostatnich 2 latach > dodatkowo 3 miliony euro !!!! > (to tłumaczy dlaczego nie chce przepraszać) > > jest poniżej ludzkiej godności > nie mówiąc o godności Polaka > > i pamięci 6 milionów > polskich obywateli zamordowanych > przez współziomków i towarzyszy > tego esesmana :( Skandalem" i "zranieniem pamięci narodowej" nazwał poseł PiS Jacek Kurski nieobecność prezydenta Gdańska POkemona Adamowicza przy Pomniku Obrońców Poczty Polskiej w 68. rocznicę rozstrzelania pocztowców przez hitlerowców. ------------------------------------------ Trzeba by zajrzeć do życiorysu tego POkemona Adamowicza czy przypadkiem też nie miał dziadków ochotników wermahtowych i nie gadał w domu tylko po szwabsku do 11 roku życia :( Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: W_e_r_m_a_h_t_y___F_e_t_u_j_ą___E sesmana__:( 06.10.07, 08:30 szklo_kloakowe_tvn napisał: > Trzeba by zajrzeć > do życiorysu > tego POkemona Adamowicza > czy przypadkiem też > > nie miał dziadków > ochotników wermahtowych > i nie gadał w domu tylko po szwabsku > do 11 roku życia :( ******************************* Po co szukać u dziadków? Kaczyński podpisał esbecką lojalkę samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Grass byly eSSman i nie ma miejsca w Polsce! 05.10.07, 21:18 nie pi.dol. Utwory grane z wieży były konsultowane a PiSuarki chcą to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Jacek Kurski to dno moralne 05.10.07, 21:27 żadnej świętości nie uszanuje Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_tede Re: Grass byly eSSman i nie ma miejsca w Polsce! 05.10.07, 23:56 wiesz co mamusi synku? rozumu od ciebie ma więcej kupa kamieni, niż ty i twoje KKK wieśniaku... PO złe PO niedobre a PIS to cacy... pewnie masz jeszcze nad łóżkiem plakat giertycha i rydzyka... jest taki stary wierszyk ... gdy platforma cie dobija i jest tobie piekłem wsadź głowę do kibla i jebnij się deklem... nie pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
men81 Kurski: Nieobecność Grassa i Adamowicza przy po.. 06.10.07, 00:22 Kurski ! Powiem wprost ZAMKNIJ SIĘ W KOŃCU . ps takiego barana, osła i HAMA jak Kurski w życiu nie widziałem. Pozdrawiam forumowiczów i władzę (forumową :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
wolvie11 Kurski: Nieobecność Grassa i Adamowicza przy po.. 06.10.07, 09:20 jak czytam Panstwa komentarze to mysle, ze Kurski osiagnal to czego chcial - sklocenie ludzi i krzyk wokol kolejnego dziadka z wermahtu. Zaby dawac sie tak prowadzic za reke... Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Hau, hau... 06.10.07, 10:25 Przyjechał i nie zrobili mu medialnej imprezy... coś takiego! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
marek444 Kurski: Nieobecność Grassa i Adamowicza przy po.. 06.10.07, 11:32 Widać tytm panom odpowiada hitlerowska agresja. Prezydent powinien natychmiast byc wywalony na zbity pysk ze stanowiska i Polski Odpowiedz Link Zgłoś
klein4400 skandalem jest obecność tego kundla w polityce 06.10.07, 14:28 ot co!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Nieobecnosc Grassa i ... 06.10.07, 15:49 Kurski ma racje!!! Wigdac tym osobnikom obrona Poczty Polskiej jest nie w smak. Odpowiedz Link Zgłoś
vvvitek Autorytet Kurski mówi... 06.10.07, 17:03 Z ust Kurskiego słowa "skrajnie zdeprawowany", "kłamliwy", "niesłychane" itd., brzmią co najmniej niepoważnie, jeśli nie śmiesznie czy wręcz żałośnie. Gdyby wymawiał je jakiś autorytet moralny... ale kłamca Kurski? Człowieku, nawet socjotechnika może być wdzięczna, byle by tylko uprawiana była umiejętnie i dyskretnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: vvvitek 07.10.07, 02:25 vvvitek napisał: > Z ust Kurskiego słowa "skrajnie zdeprawowany", "kłamliwy", "niesłychane" itd., > brzmią co najmniej niepoważnie, jeśli nie śmiesznie czy wręcz żałośnie. Gdyby > wymawiał je jakiś autorytet moralny... ale kłamca Kurski? Człowieku, nawet > socjotechnika może być wdzięczna, byle by tylko uprawiana była umiejętnie i > dyskretnie! Tobie tez nie podobala sie obrona Poczty Gdanskiej, komuszku- germanofilu??? Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Czy Volksduetsche już rządzą Gdańskiem? 06.10.07, 23:34 Dziś oscetacyjnie hańbi się pamięc Pocztowców, czcząc SSmanna za polskie pieniądze. Wcześniej usunięto dźwięk "Roty" z wieży Ratusza. Co jeszcze wymyślą wnukowie żołnierzy Wehrmachtu i SS ...? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Czy Volksduetsche już rządzą Gdańskiem? 07.10.07, 02:28 drogibronislaw napisał: > Dziś oscetacyjnie hańbi się pamięc Pocztowców, czcząc SSmanna za > polskie pieniądze. Wcześniej usunięto dźwięk "Roty" z wieży Ratusza. > Co jeszcze wymyślą wnukowie żołnierzy Wehrmachtu i SS ...? Swoja postawa pozwalaja nam tak sadzic o nich. To jest po prostu swinstwo!!! Hanba wam, gnojki! Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Czy Volksduetsche już rządzą Gdańskiem? 09.10.07, 18:09 Z co Ty na to, ze jeden z gestapowców doradza PiSdom? Odpowiedz Link Zgłoś