filiana To ja, straszna babcia moherówa 14.10.07, 20:28 Dlaczego nikt nie napisze, że ta Pani ma na głowie beret angorkowy? Beret moherowy robi się ne drutach. O ile dobrze wiem, teraz nikt takich berecików (moherowych), nawet babcie, nie nosi. Więc nie ma Pań w moherach, są w angorach. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 kto bił żonę Tuska, tu podpowiedź 14.10.07, 20:34 www.youtube.com/watch?v=fM38muvcBfI Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 kto wali w bramy RM? 14.10.07, 20:36 Aaron Szechter wie, ale nic nie mówi, dzisiaj w "Szkoda Gadać" Siara podzielił się z widzami kto.... Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 kto stanął murem za "doktorem" G. 14.10.07, 20:38 bohaterem PO i LiD, który ma postawionych ponad 50 (udowodnionych) zarzutów prokuratorskich o korupcję , gwałt, molestowanie seksualne, igranie z życiem ludzkim... Odpowiedz Link Zgłoś
liczmistrz GW-PiSowska tuba 14.10.07, 20:48 Wiadomo kto jest zastepca redaktora naczelnego.PiSowski szpieg.Syn senatorki PiS i brat dzialacza PiS.Od zawsze sie dziwilem atakom PiSowskich bojowkarzy na ta gazete,ale to chyba taki podojny blef;) Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: GW-PiSowska tuba 14.10.07, 21:07 liczmistrz napisał: > Wiadomo kto jest zastepca redaktora naczelnego.PiSowski szpieg.Syn senatorki Pi > S i brat dzialacza PiS.Od zawsze sie dziwilem atakom PiSowskich bojowkarzy na t > a gazete,ale to chyba taki podojny blef;) ### buahaha, GWno Wybiórcze to tuba ale PO: zobacz kolesiów Aron Szechter (vel Michnik) to przyjaciel Tuska i razem z Tuskiem chca konserwować III RP złodziejską video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394 Odpowiedz Link Zgłoś
offal Re: k_t_o__b_i_ł__ż_o_n_ę__T_u_s_k_a_ ?_?_? 14.10.07, 21:25 Idź w PIS-du matole !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: k_t_o__b_i_ł__ż_o_n_ę__T_u_s_k_a_ ?_?_? 14.10.07, 21:34 gringo_w66 napisał: > PO + LiD ... > Czyli różowy salon Towarzycha wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 kto zastawia nowe sidła na Polskę 14.10.07, 21:14 www.youtube.com/watch?v=qcBKygQxEBQ Odpowiedz Link Zgłoś
offal następny pisowski bezmozg 14.10.07, 21:26 ... a do tego na 100% mieszka poza polska Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny moherowe berety z krzyzem ++++++++++++++++++++++++ 15.10.07, 00:02 www.skullcap.com/p42/kippahs/leather/kipah/235/burgundy-leather-yarmulke.html jak panstwo sami widzicie, niektore moherowe berety maja znak krzyza. znakomity dowod ze wysilki EKUMENICZNE KK przynosza efekty ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO osmiesz antyPOLAKOW blaskiem skojarzen Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: ... ten sam w nie wpadnie. 14.10.07, 21:37 ...wpadnie we własne sidła wcześniej lub później, ale raczej wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 gringo idź się leczyć..... 14.10.07, 21:47 na to co napisałeś, lub jeszcze napiszesz mogę tylko Ci tak odpowiedzieć.: próżnoś repliki się spodziewał........nie dam ci prztyczka ani klapsa...............nie powiem nawet ,ze pies cię j...ł .. BO TO OBRAZA BYłABY DLA PSA...... Odpowiedz Link Zgłoś
largetto To ja, straszna babcia moherówa 14.10.07, 21:16 Gratuluję wnukom takiej babci, potrafi z uśmiechem mówić otwarcie o swoich poglądach; ja mam 57 lat, rodzinę i też słucham Radia Maryja, czasami aż żal mi serce ściska jak ci "biedni" starsi ludzie łakną ciepłego dobrego słowa, którego nie mają w rodzinie. Radio zapewnia kontakt ze światem no i ewangelizuje. To bardzo ważne myślę, że nie tylko dla starszych, piękne polskie modlitwy, pieśni zapamiętane z dzieciństwa to wszystko jest cząstką naszej historii.Nie potrzebna jest moda na odmawianie mantr- wystarczy odmawiać różaniec i też można ukoić swoje zmysły. Doceniajmy co nasze, narodowe i bądźmy z tego dumni. Ja nie wiem jaką będę babcią, na razie dzieci są wygodne i "urządzają się" . Myślę, że trzeba być pogodnym , ciepłym człowiekiem aby godnie przeżyć swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: To ja, naprawdę straszna Gazeta Wyborcza 14.10.07, 21:40 ...aż żal serce ściska kiedy się obserwuje czytelników GW bezkrytycznie łykających kłamstwa i manipulacje tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Służy należycie przy pustym korycie! 14.10.07, 22:44 Program PiSiORne piwo mam. Uderzam do głowy i Trwam! Pijmy piwo Lechujaro, krajowy niezdaro. Ustawowe wypociny, kalumnie i szczyny. Tak zwą piwo Lechujaro, bez woli umysłu ofiaro. Pełnia wolność w demokracji, to te szczyny do kolacji. Pij i płać, nie żałuj renty, nalepka Ojciec Święty! Spółka Redyk Browar, świętości to jest towar! Liberalizm to kpina, caryca Katarzyna. Radio Ma Ryja, pardon, obejmie po bliźnich tron. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Moja babcia sybiraczka mowiła: komucha goń!!! 14.10.07, 23:39 I tego sie trzymam bo madra kobieta była :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny lektura dla Michnika 14.10.07, 23:59 www.skullcap.com/p42/kippahs/leather/kipah/235/burgundy-leather-yarmulke.html niektore mohery maja znak krzyza. znakomity dowod ze wysilki EKUMENICZNE \kosciola \katolickiego przyniosly efekty ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO oswiec michnika i cenzora blaskiem skojarzen ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO cenzorze, gdzie cie uczyli 'prawa' ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
olek2121 Re: To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 00:46 Podczas gorącej debaty przedwyborczej wszyscy po raz kolejny możemy się przekonać, że jest ona przede wszystkim festiwalem wzajemnych oskarżeń i składania obietnic, które nie mają pokrycia w rzeczywistości i zostają zapomniane w dzień po wyborach. Mamy tego dość. Budujemy od zera Stowarzyszenie Forum dla Polski. www.forumdlapolski.pl , które z czasem zastąpi obecną klasę polityczne i postara się zamienić puste obietnice na konkretne rozwiązania. Na stronie znajdziecie nasz program, który stanowi pewien zarys naszych poglądów. Z przyjemnością podejmiemy konstruktywny dialog w tej materii. Szukamy nowych członków, przede wszystkim poza Krakowem, do zakładania kół w innych miastach. Nasz cel to wybory samorządowe za 3 lata. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 03:29 Religa pozamykał przychodnie psychiatryczne to teraz te moherowe baby dzwonią do ojca Muchomora Odpowiedz Link Zgłoś
syfek17 Re: To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 03:49 prawo starozytne to wzór który nigdy nie był udoskonalony,a zostały z niego tylko skrawki. To,które teraz obowiązuje to steki kłamstw. Unosimy sie na latawcu planetarnym ale układ sił nie jst kontrolowany a bazy nie osiąga nikt, chociuaż wszyscy starają się udawać,że 0000000000000000000000000000000000000 oooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
col11 falszywa fotka! 15.10.07, 04:33 dlaczego lustrzana fotke umieszczono?czyz nie jest to zafalszowanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 05:49 Pani Lusia odzwierciadla postać Prezydenta Kaczyńskiego,ale jeszcze nie zrozumiałem dlaczego,więc zastanawiam się,a może ktoś może rozwiązać tą zagadkę? bo mnie jakoś tak się skojarzyło. pozdrawiam adamdark Odpowiedz Link Zgłoś
henry-wigo To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 07:12 Jak babci moherowej zabierzesz religie to co jej dasz w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
michal512 Co sądzisz o Warszawskiej Giełdzie? ? ? 15.10.07, 07:41 wejdź na: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4598 Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Zlewaczaly Michnik chce być jedynym Rydzykiem 15.10.07, 08:09 dla wszystkich, nie tylko wykształciuchów, ale co oferuje? Chaos, atrofię społeczesńytwa, zapaść rodzin, triumf zboczeń i zwyrodniałego ego chorych jednostek, umiłowanie egostycznych zachowań, spychajac normalność na margines a z marginesu tworząc trend i normę. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 08:31 nic dodać nic ując -anioł w podeszłym wieku - sluchaczka - berecik - To ona wprowadziła do sejmu Giertycha - to ona tym samym wsprowadziła do sejmu nienawiśc do wszytkiego co niemaryjne - to ona akcetuje słowa wypowiadane przez malago cwaniaczka - ale ta w tym bereciku i jej podobni nie wie ze razem z rydzkiem ( dla niej to juz prawie papaież) tworzy w POLSCE NOWĄ RELIGIĘ religie nietolerancji - zla i brzydoty - ta nowa religia która sie Tworzy niszczy tą nasza roodzimą gdzie była miłość do wszystkich sąsiadów i nacji - nowa zapomina o tej naszej wywodzaćej się rodziny od zarania dziadó On ten malutki cwaniaczek mowi o pikle i niebie - zastanów się kobieto w moherowym nakryciu - jak daleko odeszłaś od kościołą katolickiego - a jak blisko masz już ten nowy kosciół w radiu i zastanów sie czy na pewno z tą ręligia pójdziesz do NIEBA - czy tam gdzie ta religia oscyluje - do piekła - do piekla Ja wiem ze Luter stworzył religie dobra - ten Wasz człowieczek razem z wami tworzy religie zła i ty w tym berecie tworzysz zło - do Ciebie babciu juz dobro nie dotrze - jesteś przegrana - przegrana - przegrana Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: To ja, straszna naprawdę, Gazeta Wyborcza! 15.10.07, 10:16 Stłucz pan termometr nie będziesz pan miał gorączki i nie będziesz bredził jak nawiedzony naiwny i gorliwy czytelnik Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 10:19 Napadło na Polską ziemię, Kacze plemię, A to plemię, cóż poradzę, Kocha władzę. Lubią wu, wu ludzie głupie, W sporej kupie. A ci mają tych rodaków, Za prostaków, Hej narodzie nie bądź durny, Idź do urny, I od rana do wieczora, Pędź Kaczora, Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers To ja, straszna babcia moherówa 15.10.07, 12:35 Bardzo sympatyczna pani. Ale utwierdza mnie w przekonaniu, ze pelna demokracja (bez egzaminow z wiedzy o panstwie) nie jest dobrym systemem, bo dzieki glosom pani Lusi nie tylko mi sie bedzie zylo gorzej, ale jej rowniez, o czym ona pewnie nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: To ja, straszna babcia moherówa 16.10.07, 15:26 Rzeczywiście sympatyczna na pokaz.Jak "pokojowi" islamiści. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Wierszyk do oceny 15.10.07, 17:42 Buu aaahhaa, babcia moherowa złaaa, gdy zaszedłem na przystanek, stała wśród koleżanek, plotkowały o młodzieży, gdy tego słuchałem to włos się jeżył, te młode bandyty, te pijaki, tylko uciekają za granicę bydlaki, przecież w naszym katolickim kraju, jest prawie jak w raju, a radio nasze jedno i prawdziwe, łaski i zaszczytów jest godziwe, autobus przyjechał i trzeba wsiadać, babcie już weszły i nie kończyły gadać, ale ja na jazdę straciłem ochotę, pójdę raczej na piechotę. Odpowiedz Link Zgłoś
mam-swoje-zdanie Re: Wierszyk do oceny 16.10.07, 17:25 hahaha :P:P każda babcia, nawet nie moherowa, ma swoje dziwactwa... mnie zawsze denerwowało, że moja kochana babcia chce ze mnie uczynić słodką laleczkę. No, ale na PiS nie będzie głosować :P:P Nawet wierszyk wymyśliła: >Trzeba iść na wybory, >By nie rządziły Kaczory, >Bo to są wielcy oszuści, >jak ich do władzy dopuścisz >zmniejszą się wtem sumki w kasie >i tej państwowej i tej naszej! Odpowiedz Link Zgłoś
maniakowal To ja, straszna babcia moherówa 16.10.07, 16:58 Bardzo mnie ucieszył pomysł pt. Zabierz babci dowód.To znak,że w narodzie tli się jeszcze iskra poczucia humoru.Równiez rozsmieszyła mnie do łez riposta:babcia zabiera dowody rodzinie,która nie chce głosowac na braci mniejszych.Zeby nie było niedomówień;mam lat 67,głosuję na kogoś bardziej normalnego,czyli na pewno nie Dwóch co ukradli...Mam się dobrze,mimo dziadowskiej emerytury i przynalezności do wyksztalciuchów.Pozdrawiam !Głosuj,dziadu i wyksztalciuchu albo potem nie narzekaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryad ZydoUbawy z babcia-moherówą 19.10.07, 03:16 A może cię przekonać, że wszystkie partie za wyjątkiem LPR to postżydoUbeckie i że nie ma w kierunku tych partii żadnych zasadniczych zmian. Ale!!!! Partykularne różnice są różne i dość wielkie to jest także bardzo istotne. SLD, LiD, PSl a szczególneie PO to esencja żydoUBeckich strategii i zniszczenia Polski jak najszybciej, jak tylko można. Pooglądajcie sobie jeszcze raz i jeszcze raz www.nocnazmiana.pl Wszystkie odcinki, nie jeden , nie dwa. I pomóżcie wokół innym zrozumieć ten matriał niezależnie od intencji autorów i braku nieistniejących elementów.Bezczelność Tuska i jego orientacja niszcznia jest przeogromna,to jest największy typ bandytyzmu i arogancji, choć ostatnio po mistrzowsku opanował budowanie pozorów. Nauczył się lepiej kłamać bo zobaczył niektóre kłamstwa u Kaczorów. Jeśli w wywiadzie z Kaczorem on ciągle mówi z tak wiekim oddaniem i lojalności wobec tej grupy żydów jak Wałęsa, Bartoszewski, którzy bezpośrednio wraz całym żydo-zapleczem krajowym i międzynarodowej mafii urządzali rzeź Polski i jej narodowego interesu po roku 1991, to powinien być alarm wsród Polaków. Niestety takiego alarmu nie ma. Przecietny Polak czy przeciętny Zyd i tak w każdym narodzie niemal przytłaczająca większość orientuje po tym kto jest silniejszy. I on o tym zapewne wie, raczej to czuje. Dlatego urządza się takie konfrontacje telewizyjne. Kto jest bardziej błyskotliwy, kto jest bardziej rozluźniony itd itd., co z prawdą niekiedy niewiele ma wspólnego. Przypatrzcie się narodowi żydowskiemu, gdy Jezus Chrystus został zdradzony i aresztowany. Wyparli się Go niemal wszyscy, najlepszy i najwierniejszy apostoł Piotr, który zapewniał, że gotów z Nim iść nawet na śmierć. Do dzisiaj ta głupota żydowska siedzi w duszy tego narodu (choć Piotr się nawrócił i trochę innych) a ''wielkość'' żydów to umiejętne oszustwo, bezczelność i przeokropne mordestwa tak wielkich nie popełnił żaden naród. ZydBoszewicy w Rosji i na Ukrainie wymordowali ponad 100 milionów ludzi przeważnie chrześcijan, jak udowodnił to A.SoŁżenicyn, w imię pierwszego prawa które wydali, że antysemityzm będzie karany śmiercią. W Polsce po 1945 setki tysiące. To ich ''Mistrzostwo'' opanowania świata, mediów, ważnych instytucji światowych w każdym niemal państwie na świecie poza skośnymi oczami, czarnymi narodami itd przsądziło, że opinie o holocauscie są bardziej ‘’miarodajne ‘’ Zgineło ich ponad 2 miliony przeciętnych żydów, a liderzy ciągle żerują na tym fakcie i dodają jeszcze 4 dla lepszego efektu ich polityki. Częściowo o tym pisał uczciwy żyd Norman Finkelstein w swojej książce Holocaust Industry (na amazon.com). W tej książce wyjawia żydowskie kłamstwa o Polakach. Niedawno Norman stracił pracę profesora (nieusuwalnego) na univesytecie DePaul USA po akcji żyda mafiozo Syjonisty A. Dershowitza. Chcielibyśmy aby Kaczory takimi byli jak kochany Finkelstein. Można im pomóc i wyjaśnić jeśli opadnie im nieco pycha, ze wiele złego uczynili (nieustanne ataki na LPR, a także na Samoobronę, bo tak mafiaZydowska chciała, a ‘’mądry’’ kaczor to czynił), ale ogrom zła reszty PO(KLD UW) jest przeogromny i ich postawie zła nie ma ani joty do nawrócenia się. Już dzisiaj na łamach GW piszą, że PiS zatrzymał prywatyzacje, a PO po zwycięskich wyborach to zmieni ''prywatyzując'' resztkę polskich przedsiębiorstw. Reszta Polaków będzie pracować za minimum albo u Niemca, Francuza albo Ukrainca albo...u Zyda. Za UW i SLD niszczyło się sprywatyzowane dobrze pracujące polskie zakłady. Bo Polacy nie mogą mieć suwerenności gospodarczej!!!. Oczywiście to jest nieoficjalne ich prawo. Nigdy przenigdy pod żadnymi pozorami nie głosujcie na PO i Tuska. Teraz to śmierć szybka. Dobrze, że chyba ‘’mądry’’ kaczor zrozumiał, że z Tuskiem nie może wreszcie być koalicji. Mógłby dla dobra kraju przeprosić LPR a nawet także Leppera. Wielu sie obawia, że LPR nie ma szansy wygrać, Ale!!! nie traktujcie PO na równi z PiS bo takiej równości nie ma. Jest przepaść. Trzeba tylko póżniej przytrzeć trochą Kaczorów aby wreszcie mogli lepiej zrozumieć, że muszą szczerze walczyć o Polskę a nie o swoją rację albo pozycję. A może nawet pomagać LPR. Kto ich może tego nauczyć, tylko Jezus Chrystus. Trzeba im głosić prawdziwą ewangelię chrystusową. Niestety mamy w Polsce słabą ręligię i która jest katolicką ‘’daleką droga do Jezusa’’, wobec 1000 razy gorszego judaizmu. To oni wygrywają w Polsce i w polityce. I dlatego tak jest jak jest. Oczywiście będzie tego szczególnie dla judaizmu okropny koniec. Zachriasz r. 13 A zatem tłumaczcie mniej rozgarniętym Polakom, aby nigdy w tych wyborach nie głosowali na PO: Odpowiedz Link Zgłoś