jardo-g Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:20 ta kreatura śmie twierdzić, że jest moim prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Wstydze się za pana panie prezydencie! 13.10.07, 12:27 Panie Kaczyński Lechu! Jest pan prezydentem PiS a nie wszystkich Polaków a świadczy o tym fakt, że ten polityczno-objazdowy cyrk urządza pan przed wyborami i wskazuje – może nie wprost – ale jednoznacznie, że jedyniesłuszne jest głosowanie na pana brata i jego partię. Jest pan obrzydliwy w swoim zachowaniu. Wstydzę się, ze mam takiego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: Wstydze się za pana panie prezydencie! 13.10.07, 12:31 Z całym szacunkiem dla Czyżewa Osady - Honorowy Obywatel tego miasteczka - to brzmi naprawdę dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Klamczyski znow klamie Polakom w twarz! 13.10.07, 13:04 To oszust maly, jakich malo! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Moim prezydentem, Kaczyński, nie jesteś ! 13.10.07, 13:14 "Panie prezesie, melduję wykonanie zadania" - te pierwsze słowa Prezydenta-elekta pokazały czyim ty jesteś prezydentem. Przez dwa lata urzędowania udowodniłeś że nie jesteś prezydentem wszystkich Polaków - jesteś prezydentem PiS i jego elektoratu. Nawet komuch Kwaśniewski z większą godnością niż Kaczyński pełnił swoją funkcję. To zdanie którego nie wyobraziłbym sobie że powiem 12 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: Moim prezydentem, 13.10.07, 13:19 również tak uważam, że Kwaśniewski z większą godnością pełnił swoją funkcję. ostatnio niestety trochę "choruje". Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: a Tuske jezdzil na wakacje do Danziga ? 13.10.07, 13:30 Aplus napisał: a Tuske jezdzil na wakacje do Danziga ? Nie stać cię na coś mądrzejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik PiSowcy jak widac chca odlaczyc czesc kraju 13.10.07, 13:43 Tak jak wczoraj kaczynski, tak dzis aplus pokazuje jak wrogo pisdzielce sa nastawione do slazakow, czy pomorzan, czy mazurow. Jestescie chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: PiSowcy jak widac chca odlaczyc czesc kraju 13.10.07, 17:05 Wow,mamy tutaj lekarza.Lekarzu lecz sie sam zanim zaczniesz diagnozowac innych. Ty pewnie bedziesz glosowac na tych bolszewickich drani z LiD-u i czerwonych folksdojczow sposrod (PO) Populistycznych Oferm. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Ładnie powiedziane 13.10.07, 17:55 Populistyczne Ofermy. To piękna, krótka dignoza rządu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemonka_pitersa B_r_a_w_o___P_r_e_z_y_d_e_n_t___R _P___! ! ! ! ! 13.10.07, 18:13 Prezydent Lech Kaczyński: Nie można dzielić kraju na Polskę A i B. Mam nadzieję, że najbliższe wybory wyłonią ludzi, którzy potrafią myśleć o Polsce nie tylko z perspektywy Warszawy, ale również mniejszych miejscowości, takich jak Czyżew właśnie .... ....................................... Brawo Prezydent RP !!! Wermahto-Bolszewia z Thuskiem na czele pogłębia tylko podziały w Polsce :( ps Koalicja szwabskiego, agenturalnego, plugawego pomiotu Thuskego z LID jest już zawarta :((( Piekielne zagrożenie - uzależnienie od hitlerlandu i kacapii, podział Polski na Euro-Regiony a potem jej rozbior - stało się bardzo realne !!!!!! Nadzieją jest patriotyczna częśc PO, która przyłączy się do PIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aby uratować Polskę przed zagładą PIS musi zdobyć 51 procent mandatów w Sejmie !!! ----------------------------- PIS JEST W STANIE SAM UTWORZYĆ RZĄD WIĘKSZOŚCIOWY POD WARUNKIEM, ŻE WYGRA WYBORY !!! PATRIOTYCZNA CZĘŚĆ PO JEST JUŻ DZISIAJ GOTOWA PRZEJŚĆ DO PIS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Przyjacielu... 13.10.07, 18:48 A możesz mi powiedzieć kto Twoim zdaniem dzieli Polskę na A i B? Bo jedyną osobą ktora dzieli Polaków jest np niejaki Kaczyński i Dorn. Przywołajmy podział na tu stoimy my a oni tam gdzie ZOMO. Albo na wykształciuchów i inteligentów... Wystarczy? A teraz odnieś się do tego. Tylko merytorycznie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Moim prezydentem kaczynski nie jest poniewaz repre 13.10.07, 13:32 Moim prezydentem kaczynski nie jest poniewaz reprezentuje on tylko pis, a ja na pis nie glosowalem, nie glosuje i glosowac nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik To nie od wyborcow zalezy czy prezydente jest 13.10.07, 13:41 prezydentem wszystkich polakow. To od prezydenta zalezy. Mozna bylo nie glosowac na sld w poprzednich kadencjach, a jednak zawsze mialo sie poczucie, ze prezydent Kwasniewski mowiac do polakow zwracal sie do wszystkich. Podobnie bylo z walesa. O ile mozna bylo sie z nim nie zgadzac, mialo sie wrazenie, ze traktuje wszystkich Polakow jak Polakow. Kaczynski zwracajac sie do Polakow ma na mysli swoj elektorat. I to czyni go partyjnym preziem. To jedynie satelita jarka, ktorej dupsko zostalo osadzone w palacu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: To nie od wyborcow zalezy czy prezydente jest 13.10.07, 14:13 Jasne. Kwaśniewski mówił do wszystkich Polaków, tylko że dodatkowo do niektórych puszczał jeszcze oko. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Nie widzisz ze on glosuje na pis? Poziom intelektu 13.10.07, 13:33 Nie widzisz ze on glosuje na pis? Poziom intelektualny bliski zera Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: a Tuske jezdzil na wakacje do Danziga ? 13.10.07, 17:58 Nie Tuske - tylko Pan Tusk Nie Danzig - tylko Gdańsk Nie post - tylko pisk PiS-u A wszystko inne się zgadza . Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Moim prezydentem, 13.10.07, 13:52 Przynajmniej nie miewał sraczki co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm pijak kwaśniewski mniej nas skompromitował 13.10.07, 15:58 niż te dwa zakompleksione oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Moim prezydentem, 13.10.07, 16:59 O tak,Kwach niezwykle godnie zalewal sie w "trupa" -jak na prawdziwego bolszewickiego aparatczyka przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
brittany Re: Moim prezydentem, Kaczyński, nie jesteś ! 13.10.07, 16:35 Wszystkie dzieci sa nasze - powiedzial Prezydent Ale nie moje - odpowiedzial Impotent Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Moim prezydentem, Kaczyński, nie jesteś ! 13.10.07, 16:57 Niezle zglupiales przez te 12 lat.No coz,czasami skutki bolszewickiego prania mozgu ujawiaja sie dopiero po latach. Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy A cos ad rem zamiast ad personam? 13.10.07, 18:56 Przyjacielu masz cos konstruktywnego do powiedzenia? Bo obrazac bez dowodow może każdy. Sztuką jest dostarczyc dowodów na udowodnienie swoich tez. A zatem/ dlaczego twierdzisz, że Twoj adwersarz ma wyprany mózg przez bolszewików? Poza tym wiesz w jakim kraju byli bolszewicy? W ogole cos o nich wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: A cos ad rem zamiast ad personam? 13.10.07, 19:59 > Przyjacielu masz cos konstruktywnego do powiedzenia? >Bo obrazac bez dowodow może każdy. > Sztuką jest dostarczyc dowodów na udowodnienie swoich tez. A zatem/ dlaczego twierdzisz, że Twoj adwersarz ma wyprany > mózg przez bolszewików? Poza tym wiesz w jakim kraju byli > bolszewicy? W ogole cos o nich wiesz? Naprawdę oczekujesz jeszcze od miłośników PiS racjonalnych argumentów ? - Tym co popierali PiS i myśleli racjonalnie już dawno się oczy otworzyły i popierają kogoś innego. Poza inwektywami i propagandą dla tępaków (straszenie Niemcami itd) żadnych argumentów się od nich nie spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
narrrator Jest pan prezydentem swojego brata... 13.10.07, 13:04 ...który z kolei jest pachołkiem Rydzyka. Cierpiącym na chroniczną sraczkę, marnym dyplomatą bez własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Zadane wykonane? 13.10.07, 12:31 Tak pan prezydent odpowie bratu po wyborach? Może trochę męskości i postawić się bliźniakowi? Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 wstydze sie za tych co go wybrali 13.10.07, 12:35 Wstyd mi, ze moj kraj ma takiego prezydenta i taki rzad. I dlatego tym razem bede glosowac. Aby juz nikt nie podejmowal za mnie decyzji. A Panu Tuskowi dziekuje, ze dal nam ociupine nadzieji (swoja klasa w debacie) iz glosujac za jego partia moze zyskamy wiecej niz tylko usuniecie obecnych jasnieoswieconych. Odpowiedz Link Zgłoś
ppysznik Re: Wstydze się za pana panie prezydencie! 13.10.07, 12:38 calkowicie popieram, nic dodac nic ujac! @panie Kaczyynski - moim prezydentem tez Pan nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Wstydze się za pana panie prezydencie! 13.10.07, 12:51 To jest wina Lepera,że nawoływał swoich ludz aby głosowali na takie CoŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
diopsyd1 Nie bedzie Polski A i B. Bedzie Polska Z 13.10.07, 12:54 Polska Z od Odry do Bugu. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Wstydze się za pana panie prezydencie! 13.10.07, 16:55 A co Ty do tej pory zrobiles dla Polski poza biadoleniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestujacy Już odpowiadam 13.10.07, 18:41 Np płace podatki bez żadnych ulg. Wystarczy? A teraz pytanie do Ciebie. Co Ty zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
emma37 Re: Wstydze się za pana panie prezydencie! 13.10.07, 18:05 Całkowicie się z tobą zgadzam!!!! Kiedy ten cyrk wreszcie się skończy, kiedy rydzyk przestanie mieszac w głowach niektorym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 15:11 jardo-g napisał: > ta kreatura śmie twierdzić, że jest moim prezydentem? Nigdy w życiu nie powiem że jest moim prezydentem, ja się wstydzę, że on reprezentuje mój kraj . Odpowiedz Link Zgłoś
blackjackbouvier Re: Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 15:27 Niech spieprza dziad - napewno nie jest moim prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 16:50 > ta kreatura śmie twierdzić, że jest moim prezydentem? Proponuje bez okreslen tego typu. Wykazmy wyzszosc kulturowa nad panami z PiS. Wczorajsza debata wykazala, ze mozna ich zabic spokojem. A do Pana Prezydenta mam jedno: Troche pokory, to ze jest Pan Prezydentem RP wybranym w wyborach przez obywateli szanuje i uznaje, ale moim Prezydentem nie jest Pan na pewno. Moim Prezydentem wyobrazam sobie czlowieka ktory ma wlasne zdanie, a nie konsultuje sie co chwila z bratem i jego kotem. Moim Prezydentem bedzie czlowiek ktory zarowno w stosunku do Niemiec jak i do Rosji bedzie mocno artykulowal polska racje stanu, ale i okaze szacunek wobec sasiadow, bo kazde panstwo kazdy narod, a nie tylko Polska zasluguja na szacunek. Podsumowujac jest pan co najwyzej Prezydentem pewnej liczby Polakow, a na pewno nie tych ktorzy wyjechali za granice i nie moim oraz mojego przedmowcy. Jezeli takie oswiadczenie to malo to gotow jestem zrzec sie polskiego obywatelstwa zeby Panu to udowodnic. I nie ma Pan zadnego qrgumentu, zeby mnie przekonac do innego postepowania. Jedyne na co moge od Pana liczyc to "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 16:53 Mozliwe ,ze jego prezydentura nie obejmuje komunistyczno- bolszewickich sprzedawczykow takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
e150 tere fere 13.10.07, 12:22 a jeszcze niedawno slyszelismy od braci xero i ich kolegow o komuchach, wykształciuchach. Takie bajki to mozecie sprzedawac komu innemu. Kaczynski - wiedz, ze nie jestes moim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:22 Jesteś Pan prezydentem PiSu, co udowadniasz na każdym kroku prowadząc kampanie wyborczą tej parti. Do Kwaśniewskiego to Panu dużo brakuje i to nie tylko wzrostu. Moim prezydentem Pan nie jesteś, bo nawet się nie starałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Panie Kaczyński, moim prezydentem pan nie jest. 13.10.07, 12:35 Lekceważąc prawo zawarte w Konstytucji RP, udowodnił pan już wiele razy, że nie jest pan prezydentem większości Polaków. Jest pan marionetką prezesa PiS, przedstawicielem jego popleczników. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Pan jest prezydentem swojego brata 13.10.07, 12:23 Nigdy nie stanął pan w mojej obronie, gdy premier mnie obrażał. Miał pan szansę być arbitrem i prezydentem wszystkich, a stanął pan po stronie jednej z partii politycznych, tak jak stało ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
jjj68 Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:25 Polska to także duże miejscowości pełne wykształciuchów. Tu może być gorzej z uznaniem przewodniej roli nieomylnego PIS-u, na czele z monopartyjnym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:26 Bardzo mi przykro Panie Prezydencie ale chyba Pan sie za pozno obudzil. Takie deklaracje to trzeba bylo nam zlozyc chocby z pare miesiecy wczesniej. Teraz gdy wielu z nas z ulga (bo mysle ze wczorajsza debata pokazala, ze niektorzy politycy potrawia jednak dorastac) bedzie glosowac ZA (p.Tuskiem) a nie tylko PRZECIW (obecnemu ukladowi PiSowskiemu) pokazcie choc ociupinke rozsadku i nie szarpcie sie na takie zenujace gesty i deklaracje Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma najmniejszy prezydent, jak może, wspomaga brata 13.10.07, 12:26 i z tego powodu zdobył się na to, aby za Kwaśniewskim, powtórzyć, te wyświechtane słowa, że jest prezydentem "wszystkich Polaków". A jest prezydentem, tych Polaków, co to do PiS należą. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik63 Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:28 BUJAJ SIE NIE WYROSNIETY KURDUPLU I NIE ZYCZE SOBIE ZEBYS SIE IDENTYFIKOWAL JAKO MOJ PREZYDENT JA WAS NIE WYBIERALEM TAK JAK ZRESZTA CI KTORZY WAS WYBRALI TO NIE JEST 100% SPOLECZENSTWA NIE DOBRZE MI SIE ROBI JAK O WAS SLYSZE Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Pracujesz prezydencie dla brata 13.10.07, 12:29 Prawdziwy Prezydent RP by tak nie robił. Kaczyński to Prezydent PiS, więc nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:29 Tyś jest dziamkacz i safanduła, a nie prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś
huby Pan nie jest moim prezydentem 13.10.07, 12:29 Jest mi wstyd, że Polska ma takiego prezydenta. Uważam, że nie jest Pan godny, aby sprawować ten urząd. Ponadto, razem z bratem, skłócił Pan ze sobą wszystkich Polaków i skompromitował nas na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jjj68 21.10.Czas wykopać Kartofle! 13.10.07, 12:29 Do urn!Lecha musimy trawić jeszcze ponad 2 lata, ale jednego możemy już posłać na emeryturę! Odpowiedz Link Zgłoś
bette Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:30 Dlaczego kłamiesz Dziadku i uważasz ludzi za głupków. Przecież ludzie nie ślepi i gołym okiem widzą czyją stronę trzymasz i w imieniu czyim ciagle występujesz. Dla ciebie tylko tylko PIS jest cacy, a reszta to złodzieje i alkoholicy. JESTEŚ PREZYDENTEM PISu, a nie Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
nero35 Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:31 To hipokryci!!! Zrobią wszystko by "ulokować" tę Kruk na Podlasiu. Nawet prezia wysłali z agitacyjną misją. Powinien Pan - jako "Prezydent wszystkich Polaków" ;) spalić się ze wstydu!!! Jak Pan może jako Prezydent kraju, zachowywać się jak agitator partyjny??? Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:31 Moim prezydentem pan nie jest, panie Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:32 Żeby być Polakiem Polaków to musiałby zebrać 14mln głosów. 30mln którzy mogą głosować - 2mln które wyjechały * 50%, żeby mieć większość daje 14mln, ale i tak nie będzie prezydentem wszystkich Polaków i tymbardziej moim!! Odpowiedz Link Zgłoś
beksiulek Re: Prezydent L. Kaczyński objeżdża Podlasie 13.10.07, 12:52 < a mnie jest wstyd za tych wszystkich, którzy nie szanują innych ludzi, bez względu na pozycję społeczną, < zacznijcie od siebie! < nauczcie się szanować siebie! < takiego sadyzmu, opluwania ludzi myślących inaczej, czujących inaczej,żyjących inaczej, w mediach < nawet za najczarniejszych czasów "komuny" < nie było < ale i wówczas było ciężko to znieść... < i jak zawsze w tym momencie przychodzą mi do głowy sLowa Piłsudskiego, cytuję: < dla Polski - wszystko! < z Polakami - nic! < Tacy jesteśmy:( Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Buhahaha! 13.10.07, 12:36 LAK jest co najwyżej prezydentem wszystkich pisowców. Co widać po tym, że robi bratu kampanię wyborczą. I niech mnie nie rozśmiesza, bo zakrztusiłem się kawą... 21 X mamy szansę powiedzieć Kaczyńskiemu to co Lech K. powiedział wyborcy z Warszawy - sp...j dziadu. Wchodzicie w to? Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus to również mój prezydent, ale wolałbym żeby... 13.10.07, 12:36 ...naprawdę traktował tak samo wszystkich Polaków, a nie faworyzował zwolenników rządu swojego brata, a śmiertelnie obrażał się na każdego kto ośmieli się skrytykować jego wybryki (vide prof. Bartoszewski i list byłych ministrów spraw zagranicznych na chamską zniewagę schizofrenika Macierewicza). Zwłaszcza że najbliższe wykopki są połowiczne, więc przez następne lata obie strony będą musiały wypracować jakiś wspólny modus vivendi. 21 X wykopiemy tylko JEDNEGO z DWÓCH Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Jestem Polakiem a "on" nie jest moim prezydentem. 13.10.07, 12:36 Kaczyński jest jedynie urzędnikiem wybranym na 5 lat w demokratycznych(jak się wydaje) wyborach. To kolejny pasibrzuch na tym stanowisku. I jak donoszą dziennikarze również lubi wypić (wyjątek stanowił Jaruzelski). Jest kolejnym smiesznym człowieczkiem żyjącym w luksusie za społeczne pieniadze. Jakie szczęście że nie zna języków i nas nie kompromituje poza granicami państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Re: Jestem Polakiem a "on" nie jest moim prezyden 13.10.07, 12:48 Rzecz nie polega na tym co on mówi ( po polsku ) zagranica , ale na tym co inteligentny tłumacz przetłum,aczy jego rozmowcy . Na tym polega cud Wałesy w świecie > Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Dziwne słowa... 13.10.07, 12:37 Co jak co, ale bardzo chciałbym wiedzieć, co Pan Prezydent miał na myśli mówiąc o tym. że: "obecne władze nastawione są na TĘ Polskę, która obejmuje większość Polek i Polaków". Właściwie to bardziej bym się chciał dowiedzieć gdzie jest TA Polska, która nie obejmuje większości... Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: Dziwne słowa... 13.10.07, 13:05 Wcale nie dziwne .Władza braci opiera się nie na jednoczeniu , ale na dzieleniu Polaków. To im wychodzi doskonale. Rozbudzili konflikty i zajadłość w rodzinach, wśród kolegów z pracy, znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś