sejmajnejm 30.10.07, 12:43 niewatpliwie czeska prasa jest w ukladzie. sitwa WSI nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan99999 Re: Polsko se změní, Kaczynski padl 30.10.07, 14:37 A także: "Polsko: Era dvojcat konci. Opozice vitezi." Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: To se ne vrati To se ne vrati To se ne v 30.10.07, 17:34 Pan prezydent nas może wszystkich zaskoczy i jutro w ramach Halloween wyskoczy z dyni i zrobi głośne buuuu aby przestraszyć tych co śmieli pójść na wybory i nie głosować na jedyną siłę przewodnią narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: To se ne vrati To se ne vrati To se ne v 30.10.07, 18:10 mysle, ze duzo wieksze szanse zaskoczenia wszystkich ma tusk. moglby to zrobic bez zadnego przebrania. powinien do tego opowiedzi kilka bzdur, co mu tak czy owak bez trudnosci przychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: To se ne vrati To se ne vrati To se ne v 31.10.07, 13:24 raven40p napisał: > mysle, ze duzo wieksze szanse zaskoczenia wszystkich ma tusk. moglby > to zrobic bez zadnego przebrania. powinien do tego opowiedzi kilka > bzdur, co mu tak czy owak bez trudnosci przychodzi :) Myślę, że Tusk wbił sobie gwóźdź do trumny (swoja drogą, pomimo wygranej dalej taki blady) dopuszczając PSL do władzy.Już widzę oczyma wyobraźni Pawlaka w Ministerstwie Gospodarki dokonującego cudu gospodarczego na miarę Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: To samo. Cały świat jest zażenowany preziem. 31.10.07, 13:20 maruda.r napisał: > Chyba byłym preziem - obecny nie pije wódy przed publicznymi wystąpieniami i nie bełkocze. Zastanów sie czasem nad tym, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Prasa w Ameryce Centralnej pisze o Kaczynskich... 30.10.07, 14:06 ...wylacznie w rubryce "Curiosados". Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Czeska prasa: Prezydent Kaczyński zniknął 30.10.07, 12:51 Może Klałsowi powiedział kiedy mu te emocje opadną.Czesi pomózcie może od was coś bliżej się dowiemy o naszym miłosciwie panujacym. Odpowiedz Link Zgłoś
jas Prezydęt Drobiowy 30.10.07, 12:53 Hesus to to nadaje sie do Księgi rekordów Gynesa!Lesio Lesiunieczek, Kaczuszka, Brat Bliźniak ( o Panie Jezu i o Panie Ziobro wybaczcie za to niewyobrażalne chamsto)łodbraził się i jako Pierwszy Drób RP da głos!!!! O ciemny ludzie trza wysłuchać Głosu Tego Najpierwszego Drobiu RP. Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo Prezydenta ukradli terroryści! 30.10.07, 17:45 Nie ma żartów. Prawdopodobnie ktoś nam podpieprzył Lecha Kaczyńskiego. Nie wierzę w opowieści Kamińskiego o wyczekiwaniu na uspokojenie. To bajka, która ma dać czas naszym służbom na odnalezienie prezydenta. Kto go porwał? W zamieszaniu wyborów mogli to zrobić terroryści islamscy. Pamiętacie polecenie do mundurowych zalecające zwiększoną uwagę w okresie wyborów? Wtedy tłumaczono je rutynowymi działaniami. Teraz już wiadomo, że nasi spodziewali się jakiejś akcji. Nie przewidzieli jednak, że ktoś wykorzysta publiczną koncentrację na osobie premiera i uderzy w jego brata. Czy prezydent żyje? Dzwoniłem do znajomego jasnowidza i ten na podstawie dotknięcia zdjęcia Kaczyńskiego na ekranie monitora potwierdził, że tak. Żyje, ale jest skrępowany i przebywa w zamknięciu. Mam nadzieję, że odpowiednie służby szybko dotrą do niego. Co jest najgorsze, PiS w tej sytuacji, za radą swojego niemieckiego doradcy, za pomocą podprogowego przekazu, próbuje obarczyć odpowiedzialnością za zniknięcie Donalda Tuska! Temu służą wypowiedzi o tym, że Tusk obraził Lecha (czytaj: zadał mu obrażenia), że powinien go przeprosić (czytaj: uwolnić), że miało być jakieś spotkanie, które Tusk odrzucił, ale nie odpowiedział prezydentowi (czytaj: Tusk zwabił się do prezydenta by go porwać, ale PiS nie jest w stanie zweryfikować, co wie o tym prezydent, bo prezydenta nie ma). Owo spotkanie miało mieć miejsce dwa miesiące temu! To by dużo wyjaśniało. Od momentu porwania w najważniejszych momentach Lecha zastępuje brat - Jarosław. To by tłumaczyło nagłe zaangażowanie prezydenta w kampanię, wyjątkowo ostre wypowiedzi i co najważniejsze: wycieńczenie Jarosława, który zmuszony grać dwie role, nie wytrzymał fizycznie i psychicznie. PiS przypuszcza, że to był prawdziwy cel porwania. Zmusić Jarka do podwójnej gry i wykończyć go w kampanii. Prezydenta trzeba odnaleźć! Wzywam do pojednania narodowego. Nie czas na spory i insynuacje. Razem musimy odnaleźć prezydenta Kaczyńskiego. Do pracy! Polska wzywa! Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Re: Prezydenta ukradli terroryści! 30.10.07, 19:27 E tam ukradli,w kiblu siedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: Prezydęt Drobiowy 31.10.07, 13:28 jas napisał: > Hesus to to nadaje sie do Księgi rekordów Gynesa!Lesio Lesiunieczek, Kaczuszka, > Brat Bliźniak ( o Panie Jezu i o Panie Ziobro wybaczcie za to niewyobrażalne c > hamsto)łodbraził się i jako Pierwszy Drób RP da głos!!!! O ciemny ludzie trza w > ysłuchać Głosu Tego Najpierwszego Drobiu RP. Jakby Tusk sie dowiedział, jaki ma elokwentny elektorat to pewnie chodziłby cały w skowronkach, ale nie może, bo jak widać wiekszość to kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknack Mam duzy problem z przedstawieniem prostych mysli 30.10.07, 12:55 Mam myslotok i nie potrafie koncentrowac sie nad sednem sprawy. Wrzucajac zdania posrednie, czesto odbiegam od tematu. Chetnie zwalniam mowe zeby zrobic wrazenie, ze mowa moja i zawarta w niej tresc jest wazne. Staram sie zrobic wrazenie, ze Bog mnie namascil a Narod to tylko zaakceptowal. Najchetniej zostalbym Monarcha. Dlatego staram sie wraz z Moim Bratem zmienic Konstytucje. Niebywala inteligencja panujaca w naszej rodzinie predysponuje mnie do sprawowania wladzy dozywotniej. Gdybym jednak zstapil z tego swiata, oczywiste jest, ze Brat Moj przejmie po mnie wladze. Wladza musi byc, oczywiscie, absolutna bo jak nie to ja sie w te klocki nie bawie. Mam jeszcze jeden poglad na wladze. Mianowicie, oczywiste jest, ze Narod nasz musi pogodzic sie z faktem, ze wybory sa bezcelowe. Po co wybierac parlament skoro Moj Brat wie lepiej co dobre dla Narodu i sluszne. Tylko niepoprawni obywatele, zdrajcy naszej ojczyzny, probuja dezawuowac nasze poglady. Ja i Moj Brat wiemy lepiej co jest moralne i etyczne. Przeciez i to jest oczywiste, ze my sie zasad trzymamy. Swoich zasad. I wara wam ciemni obywatele od naszych pogladow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mam duzy problem z przedstawieniem prostych m 30.10.07, 13:17 nicknack napisał: Ja i Moj Brat wiemy lepiej co jest > moralne i etyczne. Przeciez i to jest oczywiste, ze my sie zasad trzymamy. > Swoich zasad. *********************************** A nawet jak te zasady zmieniamy, to wciąż są to nasze zasady, których się trzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Duzy problem z przedstawieniem prostych myśli 30.10.07, 15:53 myslotok, tzn taki ślinotok, tyle że intelektualny, a przynajmniej słowny. dalej jednak co do mnie: -przemawiając, trzymam łapki przed sobą i celuję rozczapierzonymi paluszkami w siebie udając ze jest we mnie ład i harmonia, bo samo dobro przecież już jest, -jak sobie nie trafię to przerywam , zwalniam słowa, odpoczywam i staram sie dalej wyglądać jakbym chciał, -gdy przemawiam, udaję swobodną wypowiedż ale podczytuję niezdarnie z karteczki co mi brat napisał, bo on wie co chcemy powiedzieć, z opasem redykiem o tym rozmawiali jak chcemy by i jak było, -a ponadto zamarłem z trwogi w bezruchu ostatnio po tym jak zobaczyłem że straciliśmy twarz, a bez twarzy jak się pokazać ? - może znowu coś stracę? - może urząd? Odpowiedz Link Zgłoś
negest Niech się zrzeknie wynagrodzenia za nicnierobienie 30.10.07, 12:58 i niech tak zostanie - najlepiej, jak już nic nie będzie robił. Niech sobie nawet wyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 A moze tak o "kochliwej" Sawickiej i finansach PO 30.10.07, 13:01 I właśnie o tym opowiedział w prokuraturze Lorentowicz. Gdy dowiedziała się o tym Sawicka, kazała mu złożyć rezygnację z funkcji asystenta. "Jeśli wszedłeś między wrony, masz krakać jak one" - miała powiedzieć posłanka. Jak pisze "Newsweek", o sprawie wiedział zarówno Mirosław Drzewiecki, skarbnik PO, jak i Grzegorz Schetyna, sekretarz generalny Platformy. Zresztą pomysłodawcy wyprowadzania pieniędzy z PO pracowali właśnie dla tych dwóch polityków. Według "Newsweeka", i Drzewiecki, i Schetyna mieli nakłaniać asystenta Sawickiej do milczenia. "Rzeczywiście, nakłaniano mnie, abym milczał" - przyznaje Lorentowicz. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=65834 Odpowiedz Link Zgłoś
tarura zatrzymani w pół drogi - powiedział premier 30.10.07, 13:09 Zaczęliśmy zmieniać Polskę, ale zostaliśmy zatrzymani w pół drogi - powiedział z goryczą po ogłoszeniu wyników wyborów premier Kaczyński. I to jest właśnie główna zaleta demokracji: że można zatrzymać się w pół drogi, zamiast uparcie podążać wybraną trasą, by na jej końcu stwierdzić, że zaprowadziła nas donikąd - pisze w DZIENNIKU rosyjski politolog Fiodor Łukianow. Odpowiedz Link Zgłoś
boib2 Jest u Was-na knedliczkach ! 30.10.07, 13:02 Nie, nie zginął! Nie pozwolilibyśmy na to ! Wybrał się do Was na knedliczki. A, że pieszo... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: Jest u Was-na knedliczkach ! 30.10.07, 13:24 boib2 napisał: > Nie, nie zginął! Nie pozwolilibyśmy na to ! > Wybrał się do Was na knedliczki. A, że pieszo... "Lecz zamiast trzymać się rzeczki, robiła piesze wycieczki." Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Jest u Was-na knedliczkach ! 30.10.07, 13:56 > "Lecz zamiast trzymać się rzeczki, robiła piesze wycieczki." "Po drodze schowała się w krzaczki, z powodu ataku sraczki>" :D Odpowiedz Link Zgłoś
m13579 Czeska prasa: Prezydent Kaczyński zniknął 30.10.07, 13:02 Szczerze mówiac, mialem nadzieje, ze ludzkim glosem przemowi dopiero w wigilie Bozego Narodzenia, a tu taka niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Czeska prasa: Prezydent Kaczyński zniknął 30.10.07, 13:05 Mamusia najwidoczniej nauczyla tylko nienawisci do innych narodow, a kindersztuby przekazac juz nie zdazyla.. Zachowanie najbardziej buraczane z burakowskich! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wielki szloch w filii Radia Maryja 30.10.07, 13:09 na Krakowskim Przedmieściu. Cały szab ludzi zastanawia się jak prezydent ma zameldować prezesowi nie wykonanie zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Prezydent czeka na przeprosiny od spoleczenstwa 30.10.07, 13:10 bo poczul sie obrazony tak wielka wygrana platformy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny to PRL-owy aparatczyk, robil kariere ten bohater 30.10.07, 13:15 nie spodziewal sie ze PRL przestanie istniec w 1989.. wzmacnial wladze ludowa, jednego dnia ani Lechu ani jego brat nie byli internowani, teraz dopiero kozacza Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Może dobrze że nie dzwonił? 30.10.07, 13:11 A jakby tak w chwili złości wypalił do Tuska "Spieprzaj dziadu!!!" Może lepiej niech ochłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
nathall Re: Może dobrze że nie dzwonił? 30.10.07, 13:16 Po prostu ŻENADA. Jak taki burak może być prezydentem? Totalny brak kindersztuby - niech lepiej wróci do piaskownicy i tam się obraża, że mu inne dziecko łopatkę zabrało. Odpowiedz Link Zgłoś
caloomnia Czeska prasa: Prezydent Kaczyński zniknął 30.10.07, 13:12 .... nie pierwszy raz go tak przytkało! Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk6 Typowa Kacza uprzejmosc - nic dziwnego 30.10.07, 13:14 bylby news gdyby bylo inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny sraczka prezydencka uzdrawia, beda sprzedawac 30.10.07, 13:17 na gramy, wysuszona za 1 jeden gram 20 zlotych, dzila kojaco i uzdrawiajaco, wszyscy PiSowcy juz sie rozsmakowali, Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma wybierając idiotów trudno oczekiwać, że świat, 30.10.07, 13:15 nawet nam życzliwy, będzie mógł zachować...dystans i powagę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: Czeska prasa: Prezydent Kaczyński zniknął 30.10.07, 13:15 Ale mamy śmiesznego prezydenta partii PiS. Jak to fajnie, ze i ten pan nie pojawia się przed mikrofonami i kamerami. Biedaczek pogniewal się na społeczeństwo, którego podobno też mieni się prezydentem. I na co on nam jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Piszesz "Jak to fajnie...że się nie pojawia" ! 30.10.07, 13:46 To straszne. Ta "absencja" pozbawia mnie masochistycznej przyjemności oglądania przyklejonych łapek do blatu, tego ukochanego "mlask, mlask", wbitego wzroku w ekran, rozpaczliwych wysiłków panowania nad zwieraczem. Sama radości. Maży mi się ogladanie na ekranie gnomów, Cipińskiej, Sobeckiej, Dorna i Rydzyka. To byłaby frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Tuska tez nie widac, ukrywaja sie obaj :-))) 30.10.07, 13:16 przed dziennikarzami; Tusk podobno rozbiegane oczy dostal wiec musza go uspokoic po rozmowach z drewnianym Waldkiem :-)) TUSK i KAczor no wyjdzicie do ludzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny ten len smierdzacy sraczka nic nie robi 30.10.07, 13:20 kasuje 20.000 + wikt ,wiks i opierunek..daje na bank swoja pensje, 240.000 rocznie razy 5 lat srania = 1.200.000 + procenty/akcje/obligacje= bedzie mial prawie dwa miljony za sranie po scianie Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: ten len smierdzacy sraczka nic nie robi 30.10.07, 13:24 Połowa idzie na loperamid i węgiel Odpowiedz Link Zgłoś
kaminski2 Re: Tuska tez nie widac, ukrywaja sie obaj :-))) 30.10.07, 15:23 ogladaj dziś "kropkę nad i" - Tusk jakoś się nie ukrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Czeska prasa: Prezydent Kaczyński zniknął 30.10.07, 13:24 Jak zwykle. Znowu ośmieszają się przed całym światem Odpowiedz Link Zgłoś
caloomnia Czeska prasa: Prezydent Kaczyński zniknął 30.10.07, 13:27 Może ma jakiś problem. To znikanie po dotkliwych porażkach(?) Odpowiedz Link Zgłoś
marych Prezio zapił - przecież wszyscy to wiedzą! 30.10.07, 13:31 Prezio zapił - przecież wszyscy to wiedzą! - lada dzień pojawi sie w szpitalu na Szaserów z objawami "zatrucia" i będa go odtruwać alka- seltzerem. Odpowiedz Link Zgłoś
marych skoro nie pracuje - niech nam odda pieniądze 30.10.07, 13:33 skoro nie pracuje - niech nam odda pieniądze. Płacimy na nieroba setki milionów zł rocznie - nie ma L4, nie pracuje, ustaw nie podpisuje - wywalamy go z roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Niech odda pieniądze i odejdzie ! 30.10.07, 15:38 ciekawe, czy swoją drogą, czy nie jest niekonstytucyjnym działaniem, rodzajem zawłaszczenia państwa, takie ukształtowanie prawa by w razie przegranych wyborów nie zrealizować woli wyborców pozorując wykonywanie przez siebie prawa, jednak dla zatrzymaniea władzy. bo jeśli tak, to chyba trybunały stanu dla wszystkich realizatorów tego machiawellicznego pomysłu i odsunięcie z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś