tadjan 07.11.07, 07:02 Jeśli CIR nie ma lepszych zajęć, to trzeba zlikwidować CIR... będzie taniej dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy.zywiecki CIPISek 07.11.07, 07:09 Wydać w tomiku jako kawały i anegdoty,może ktoś się uśmiechnie.Rządy PiS-u mnie jawią się jako pasmo niepowodzeń,kompleksów i z ochydzania państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: CIPISek 07.11.07, 07:11 wydac! Wydac! PIS zarobi na tej ksiazce miliony! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 przygotujmy spis kłamstw i obelg Kaczyńskiego! 07.11.07, 07:38 Ile było obelg rzuconych przez Jarka w stronę Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Sam widziałem na tym forum" poiebanego kurdupla" 07.11.07, 08:12 ale to było najłagodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper O bulwa, ale ziemniak:))) 07.11.07, 08:29 Ostatnio pamietam o takich akcjach pod koniec epoki Gierka, tez urzednicy mieli hopla na punkcie wazeliny, wyglada ze nastepne pokolenie wypełzło. Odpowiedz Link Zgłoś
sul_ziemi Domagam się przeprosin od Kaczyńskich. 08.11.07, 10:31 Za ormowca, agenta, obrońcę układu, członka układu, zdrajcę i.t.d., szkoda mi czasu, na przypominanie sobie wszystkich epitetów, którymi obrzucali od lat, ludzi myślących, nie będących ich zwolennikami. Wiem, kim są trolle polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Można to gdzieś kupić? 08.11.07, 12:02 Postawię na honorowym miejscu w biblioteczce. Przy okazji: może CIR pozbiera ataki z forum GW? Swoje mogę dostarczyć bez żadnych oporów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc To jest przerażające. 08.11.07, 17:25 Czym się zajmowały agendy rządowe przez te 2 lata? Współczuję ich pracownikom - durniejszej roboty chyba nie można mieć. Wiedziałem, że są chorzy, ale myślałem, że się z tym lepiej kryją. Ale w sumie to jest to bardzo smutne. To przecież ludzie, którzy rządzili Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:durnyj pip ich chrystił,albo jakis Rydzyk 12.11.07, 15:22 W Białorusi rozum odbierają w psychiatryku. A my mamy rząd tryka, ministrantów rydyka, byka, wszaka i nazibydlaka! I z powodu rady tryka, już trafiliśmy do psychiatryka! Cześć PiS dziołcho, twój PiS dzielny idzie na wajnu z PO i rodinu! Oni są kołtunem IVeRPe, zablokowanej Leppiejem wWuCe! Nareczek paszoł na wajnu i oby prapał w PiSdu. Patrzy pazerny Nareczek na lustereczko, a lustereczkiem jest naszej szkatułki wieczko! Do tej szkatułki szły nasze wszelkie podatki, kombinują z nim, jak brać na swoje dostatki. Aby przed Bogiem nie byli bandą złodziei, spełniają fanaberie byle kaznodziei. Jak myślisz Jacku mogę już otworzyć wieczko i patrzy, a tu Andriejek pod owsem i sieczką, słyszy, ja tu jezde za niewinną owieczkę, a beło tyle tego, więc zrobilim sieczkę. Co za obraza, taki warchoła obrazek, ty lustereczko jesteś jako „łżezarazek”, tyś „łże_l_e_s_i_a_k_i_e_m” co mój prawy układ kala, bierze to puzdereczko i w PiSdu rozwala. „Du, du, du, chodyła ja pa wadu”, Du, du, du, a w wadu kaczor w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił,” du du, du „i sztany na jeho spustił”! Nareczek wprowadza nam odnowę moralną, czyli siedem wojenek przez służbę karalną. Do rady wsadził swoich, obiecał zagładę, pewnie nam telewizję zamieni w tyradę. Po co nam dobre prawo dla sprawiedliwości, trybunał nie trzyma się socjalistyczności. Ryzykowny dla państwa jest jakiś samorząd, a służba cywilna toć pijaki i nierząd. Wolne „łżemedia” nie chwalą, choć osiągnięć brak. Jak coś pochwalą to w becik, pozycja na wznak. Te „lumpenliberały” tak bronią seks szopy, jak szturm na banki chcemy robić my i chłopy. Kto kościół nie wspiera tak, no - bez ostentacji, ten się sam wyklucza i nie może mieć racji. Du,du, du i paszoł on na wajnu, Du,du, du, paszoł i prapał w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił”, du du, du „i sztany na jeho spustił”! „ Władzy nie zdobędziecie lumpenliberały”, wrzeszczy do nas z trybuny Napoleonek mały. On taką srogą zimę sprowadził na Ruskie, my we święconej wodzie zatopimy Polskie! Jak dwa metry świętości przybędzie bez mała, to my mowa, a reszta będzie bulgotała! He he, he rechot poślaków biegnie pół sali, jak fajnie będzie, Tuski będą bulgotali. Nawet czarny obrazek we łbach im nie stanie, że ich objęło już to mętne bulgotanie. „Du, du, du, chodyła ja pa wadu”, Du, du, du, a w wadu rydzol PiSsu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił,” du du, du „i sztany na jeho spustił”! „Wyszedło” po Nareczku takie Acuś Kuski, zabulgotało jak czinownik białoruski! Nada wam Polaczki te naszu konstitucju. Nada wam Polaczki, nu cara restitucju. Wam nada dat ruki w wierch za samodierżawie, Pa to dali wadzu, pasadili tiebia w ławie. Jest u was takaja antykacza Targowica, tolko nie ana, nielzia brat tuskawica. Du, du, du nie chaczu rydzomoheroinu, Du, du, du, eta rydzomoheroina w PiSdu. Du, du , du, „oj umnyj pip mienia chrystił”, du du, du „ja sztany na jeho spustił”! Nie pajdiom za cara i czierezwyczajku! Wyliczał "siedem wojenek" PiS z państwem: • KRRiT: - Zamiast zlikwidować, przejęliście ją - mówił Rokita. - Kim zastąpiliście szefową gabinetu Aleksandra Kwaśniewskiego [Danutę Waniek]? Szefową gabinetu Lecha Kaczyńskiego [Elżbietą Kruk]. Podzieliliście wpływy między PiS, LPR i Samoobronę. Po czym LPR i Samoobrona przyblokowały was i dziś Rada nie może podjąć żadnej decyzji. • Wymiar sprawiedliwości: Rokita przypomniał o zdymisjonowanym przez ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobro szefie komisji kodyfikacyjnej, czego efektem była dymisja całej komisji. - To jest propaństwowe stanowisko? - pytał lider PO. • Trybunał Konstytucyjny: - To ten sam skład TK, który utrzymał ustawę antyaborcyjną i uchylił rujnującą reformę zdrowia Mariusza Łapińskiego. Coście powiedzieli o TK? Że to najbardziej antypaństwowa instytucja w Polsce, a jej wieloletniego szefa Andrzeja Zolla językiem Urbana nazwaliście elementem antysocjalistycznym - mówił Rokita. • Samorząd terytorialny: - Powiedzieliście, że to ryzykowna dla państwa, głęboko skorumpowana instytucja. • Służba cywilna: - Przez osiem lat udawało się to dobro chronić nawet przed Millerem. Co dziś macie do powiedzenia na temat służby cywilnej? Że to pijani zomowcy. I proponujecie ustawę, która ma na celu zniszczenie tej służby i wprowadzenie waszych kolegów bez procedur kwalifikacyjnych. • Media • Banki: - Czy obrona niezależności NBP ma cokolwiek wspólnego z obroną seks-shopów i walką z Kościołem? - pytał Kaczyńskiego Rokita. - Czy wam się już całkiem rozumy poprzewracały? To wasza siódma wojenka na górze. Każda jest wojną prowadzoną nie przeciwko PO, a instytucjom państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll ło matko, onirzeczywiściąsąszuurnięci! 13.11.07, 03:39 przepraszam, że obrażam, ale Jarosław i Lech najwyraźniej lubią być obrażani, bo daje im to pretekst do fochów, a to nie jest zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Ale o co oni się obrażają 13.11.07, 08:23 Przecież te wypowiedzi Niesioła to najczystsza prawda a nie żadne pomowienia. Tacy właśnie są Kaczyńscy i im prędzej to zrozumieją tym lepiej. Społeczeństwo już to zrozumiało, co widać po wynikach wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: To jest przerażające. 14.11.07, 14:36 Przerażające i beznadziejnie zabawne...uśmiałam się czytając wypowiedzi Tuska. Prawda zawsze w oczy kole - widać i o tej starej prawdzie Kaczyńscy zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk131 ***slownik*** PIS i 1V RP 08.11.07, 17:03 Slownik elity IV RP (wydanie II) tanie państwo solidarne państwo • PO klamie • GW klamie • TVN klamie • we mnie J*e*s*T same dobro 1. Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami 4 Nie podniesiemy akcyzy na paliwo. 5. Trzy miliony mieszkań 6. Niższe podatki 7. Tanie państwo i redukcja administracji 8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję. 9. Afera bilboardowa. 10. Chcemy koalicji z PO. 11. PO jest w koalicji z SLD. 12. Nie bedzie TKMu. 13. moja teczka jest sfałszowana. 14. w rządzie nie będzie przestępców! 15. byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB. 16. wycofamy wojsko polskie z Iraku. 17. Kler nie ma wpływu na politykę PiS 18. Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski. 19. Obniżymy ZUS. 20. I największe kłamstwo - Jesteśmy partią prawicową 21. Nie wyciągamy ludzi z innych partii. 22. nie było korupcji w sprawie Beger. 23. Rokita ingwilował prawice Czerwona malpa – prezydent o dziennikarce dobre chłopy, skoro jeszcze mogą…", Proponowalabym, zeby opozycja w argumentowaniu niewiedzy naszych partnerów nie sluzyla w tym przypadku interesom panstw innych niz Polska.- min MSZ Fotyga zarzuty prefabrykowane ambasador języka hiszpańskiego... burze w szklance wody to woda na młyn /prezydent/ chłystek z SE /Dorn/ polityczne zombie /Dorn/ pijacy i zomowcy /Dorn/ skromność jako po prostu materialna naturalność życia /marszałek Jurek o kolegach z PiS/ CBA - antykorupcyjny aniol stroz rzadzacych. www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=3049 Do słownika należy dodać aneks pt "nowa wymowa samogłosek nosowych" Dowody Zostały Zniszczone Sraczka Prezydencka Kartofle Genetyczny Patriotyzm Prawie jak Sprawiedliwość Łże-Elity Tam gdzie jest błękitne, widzi niebieskie, tam gdzie jest różowe, widzi czerwone. Widzi w zasadzie słusznie, ale przejaskrawia. /Prezydent o Macierewiczu/ Nie mam żadnych zahamowań /Macierewicz/ inteligentne i sprytne półdiabły /Dorn/ Zarządziłem "casting" na nowych ludzi pracujących dla rządu. Starymi kadrami wiele zrobić się nie da /premier Kaczynski/ przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem /prezydent/ Proszę zaniechać tej metody, aby za wszelką cenę znajdować sposób atakowania. Może kiedyś przyjść taki dzień, że będą tego bardzo poważne konsekwencje /JKdo DT/ nie sądzę, żeby mój brat był człowiekiem szczególnie pazernym na władzę. I to samo mnie dotyczy. /prezydent/ Nie jestem prezydentem, mimo że może jestem podobny /J.Kaczyński/ O powodzenie koalicji się nie modliłem /J.Kaczyński/ Mam takie okresy, kiedy nie piję w ogóle, ale nie ukrywam, że lubię alkohol /J.Kaczyński/ Jeśli my wygramy, to oczywiście my będziemy mieli premiera. Pytanie tylko, czy ja nim będę, czy to nie będzie dla społeczeństwa trudne do zaakceptowania. Dwóch podobnych do siebie facetów o tym samym nazwisku i tej samej dacie urodzenia. /J.Kaczyński/ dzisiaj podjęłem decyzję o wyrzucenie Andrzeja Leppera z rządu Figura semantyczna gej twoim bratem Somora i Gomora panie prezesie, melduję wykonanie zadania! Prawie - ale tam było jeszcze "idź na wybory, inaczej oni znów wybiora za ciebie", czy jakos tak. 'I ci którzy kłamiom, tego faktu nie zmieniom"-Jk przemówienie pod PKIN i zdjecie na deser jestem głęboko przekonany ... że białe jest czarne, a czarne jest białe ...! kobieton konflikt interesów zawłaszczenie jako Prawo i Sprawiedliwość, nie będziemy deptać istniejącego prawa, konstytucji i norm istniejących (Cymański) zabieg czysto socjotechniczn koszopaly lekarze w kamasze dziadek w Wermahcie mniej niż Zero amnestia maturalna filipinki Ubekistan piętnaście minut reportażu Omelana (tak się nazywa ów kolega ze Lwowa) to był smakowity kąsek. Nie tylko z powodu pogody i toruńskiej dziewicy, co wyśpiewywał jakiś zawodzący zapiewajło "im Hintergrund" - brrrrr... ale także zabawnych ukraińskich smaczków jak "dwoch jednojajcowych blizniata", co zdecydowanie podnosiło rangę reportażu. Oglądałem go chyba z 10 razy. Jednym z jego protagonistów był hrabia Szeptycki, stryjeczny wnuk metropolity lwowskiego, który głosował oczywiście na Tuska. Moralna racja ma zawsze dwa jajca na czele z dziewicą z otwartą przyłbicą Lech wroga na kolana rzuca, posiłki Romana nadchodzą, skinów zastępy, czynów moralnych i dzielnych (gdzie Koniu, tam Giertych) nastąpi wykonywanie - wielkie moralne pranie. Piękna ta walka generała Jarka My ciągle wyciągamy rękę, nie bedzie tak, że białe jest białe a czarne czarne ciemny lud to kupi (Kurski) "To, co teraz robimy, jest nie tylko ważne, ale wypełnia pewne działanie, które ma charakter moralny - obronę wolności" - dodał premier. Niewiele się różni od słownika elit PRL. Wręcz jest z nim tożsamy. odkurzacze PRL orgia podlosci panie prezydencie pogoda sprzyja niech cię prowadzi dziewica Maryja Pis pada ofiara niebywałej agresji,chwyty wprost z szafy Lesiaka PO jest strona niesłychanie agresywna, nieustannie atakująca, nieustannie obrażająca, często wręcz wulgarna Polowanie na czarownice. Zamach na święte prawo własności Jak ktoś cię złapie za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Postkomuch nie kradnie jabłek z cudzego sadu - on je wiesza. postkomunolumpelibrałowie Elitka Czerwonych Gnojków Wiecznie Czysty Krystalicznie Czysty Odpowiedz Link Zgłoś
asmyk7 zapomniałeś o ścierwojadach 12.11.07, 19:25 całkiem fajnie otrzymać od Jego Ekscelencji Premiera nominację na ścierwojada wykształciucha. Odpowiedz Link Zgłoś
tc2 Re: Domagam się przeprosin od Kaczyńskich. 12.11.07, 22:10 Nie tchórz, sul_ziemi, nie ględź tu, tylko pozwij cywilnie trolla do sądu. Wzbogacisz się, a reszta skorzysta. Czy może tylko tak sobie plumkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: przygotujmy spis kłamstw i obelg Kaczyńskiego 12.11.07, 18:47 kronopio77 napisał: > Ile było obelg rzuconych przez Jarka w stronę Polaków? # Zaden kaczyński nie obraził uczciwego Polaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! # Kaczyńscy zaczeli robić to co powinien zrobic wałęsa i jego następcy. A co zrobili? doprowadzili naród do nedzy a sami okradali majątek narodowy pod szyldem naprawy. A tusk? Taki sam oprawca jak hitlerowcy czy stalinowcy. Co uczynił tusk? obalił z wałesa i mazowieckim Prawowity rząd Pana Olszewskiego- a dlaczego? bo zaczął do dupy złodziejom sia dobierac. Chciał zrobic to co Panowie Kaczyńscy. Ale I ci złodzieje doprowadzili do upadku rządów PISU. Ale panowie tuski i jego kompani przejedziecie sie jak cały naród jednoczesnie wyjdzie na ulice i nic wam nie pomogą złodzieje biznesmeni bedziecie po kolei likwidowani i wasze majątki zostaną zlikwidowane Odpowiedz Link Zgłoś
caleebius Re: przygotujmy spis kłamstw i obelg Kaczyńskiego 14.11.07, 14:02 Ale co bezprawnie obalili ten rząd Olszewskiego? Wszystko odbyło się zgodnie z prawem ... więc nie wiem o co chodzi. Nie dlatego obalili ten rząd że zaczął się dobierać do czegokolwiek złodziejom tylko chciał nieuczciwie walczyć z opozycją parlamentarną. Ten rząd z kolei wykazał się wyjątkową niegospodarnością w każdej dziedzinie życia. Zamiast zmniejszać koszty budowy autostrad to je zwiększyli, musimy płacić wielomiliardowe kary wielu firmom za łamanie kontraktów. Przez dwa lata ten rząd gonił za opozycją, posunęli się nawet do prowokowania przyjęcia łapówki, do grania na uczuciach, niestety też trzeba wspomnieć sprawę Blidy, Leppera a także doktora Mirosława G, który został nazwany mordercą zanim zapadł jakikolwiek wyrok. PiS udaje że walczy z jakimiś mitycznymi złodziejami ale nie znalazł żadnego z nich, walczy z układem ale nie jest w stanie nawet znaleźć poszlak na jego istnienie. PiS wrzuca do worka zwanego UKLAD każdego który ośmieli się przeciwstawić (lub chociaż nieprzychylnie się wyrazić o) Kaczyńskim. Poza tym Ci ludzie po prostu kłamią i wiedzą o tym że kłamią. Obelgą dla naszego kraju jest to że po przegranych wyborach to Kaczyńscy chcą ustalać skład rządu, podkładają kłody na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: CIPISek 12.11.07, 18:39 1zorro napisał: > wydac! Wydac! PIS zarobi na tej ksiazce miliony! >latające kaczory wolę latające kaczory niż wermachtowską platformę Mamy teraz rząd proniemiecvki z naleciałosciami SS i wermachtu. Doczeklalismy czasów. Ale jak historia Europy w Polsce żadne pokolenie nie przeżyło swego czasu życia bez wojny, więc czas najwyższy by już sie zaczeła. Wermacht wkroczył na piedestały w rządzie polskim więc witajmy haihitla Odpowiedz Link Zgłoś
caleebius Re: CIPISek 14.11.07, 14:13 Ok to na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo Dziadek Tuska był w wehrmachcie? to było 60 lat temu człowieku. Teraz premierem ma zostać jego wnuk a nie on sam... Przez ostatnie dwa lata mieliśmy rządy anty... antyeuropejskie, antyrosyjskie i antypolskie. Jedynie proamerykańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: CIPISek 07.11.07, 07:12 Sęk w tym, że większość tego to żadne obelgi, tylko szczera prawda. Czy ci dwaj to nie vbracia? Czy nie sa żądni zemsty, kłóliwi, złośliwi? O kto, jak nie pisowcy gadał o zomo, 13 grudnia, wyksztalciuchach, mordercach popiełuszki? Jeżeli pis oburzone jest na krytyczne słowa o sobie, to po wypowiedzeniu tych wszystkich oszczertsw pisowcom języki powinny zamienić się w kołki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie widze w tym obelg, sama prawda 07.11.07, 07:24 wyrażona dość konkretnie bez owijania w terminy medyczno- psychologiczne. "Bracia Kaczyńscy", cóż sami zapracowali na te "komplementy". Pisałem kilka razy by mama zabrali chłopców do domu zanim sie zrobia pośmiewiskiem, nie posluchali to chłopcy psychicznie zaczynaja chorować. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik11 CIPISek 07.11.07, 07:11 o kur... po prostu rece opadaja, co za malostkowe xxxxxx .... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Panowie bracia mają fiksum dyrdum 07.11.07, 07:12 ... jak zwykł mawiać Nikodem Dyzma. Czy CIR, dla równowagi, spisze wszystkie obelgi, jakimi uraczyli swych oponentów panowie bracia ?! No i jak to jest, kaczy hipokryci, że niejaki imam toruński obrażać może... Odpowiedz Link Zgłoś
olias CIPISek 07.11.07, 07:12 cytat Gazety: "Pochwały w mediach interesowały premiera mniej." To konkurs ogłaszam. Jak kto znajdzie pochlebną opinię w Gazecie Pomrocznej pod adresem Premiera Polski lub Prezydenta Polski to link niech da. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin5051 Re: CIPISek 07.11.07, 07:58 gdyby można było dobrze napisać o bylym premierzynie i o prezydencinie to by napisali.I nie pisz premier i prezydent z dużej litery bo to obraża Polaków.Kaczory to mali,śmieszni ludzie. Rada dla ciebie.Skoro GW nie pasuje to nie czytaj.No i jeszcze jedno cytat brzmi" pochwały w mediach", nie chodziło tu tylko o GW lecz ogólnie o większość mediów.Poza oczywiście reżimową TVPiS , która wpadła w taki sam obłęd jak bracia. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 CIPISek 07.11.07, 07:13 Takie opracowania są szkodliwe dla Kaczyńskich, bo pozwalają dłużej funcjonowac w opinii publicznej negatywnych otez o nich, jak się okazuje wcale celnych, część nawet już się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Obelgi na Stefana... 07.11.07, 07:14 gdyby tak Niesiołowski Stefan zebrał wszystkie obelgi jakimi politycy PIS uraczyli jego od 2005r...Gdyby PO zebrała wszystkie obelgi i mięso od PISu...mielibyśmy remis. Dalej: mam poważne wątpliwości co do tego czy poddanie w wątpliwość psychicznych kwalifikacji daenj osoby to obelga czy stwierdzenie faktu? jeśli na ten przykład z tysiąc internautów w jeden dzień pisze po kolejnym wystąpieniu Macierewicza że to psychol czy świr,to czy ten tysiąc forumowiczów się myli ? Antoni został już dość dawno zdiagnozowany przez lekarzy psychiatrów,w tym samym kierunku podąża umysł Jarosława.I co ? mam przepraszać tych opetanych paranoików ? Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna CIPISek 07.11.07, 07:16 I tak mamy nową 'Białą Księgę':) z dużą zawartością rubasznego humoru i satyry... Odpowiedz Link Zgłoś
thehard Re: CIPISek 07.11.07, 07:18 Masz rację!!! A dodatkowo jest to kolejny dowód na to, że odsunięcie w wyniku wyborów ekipy "zjawisk biologicznych" od władzy było słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
cinek08 CIPISek 07.11.07, 07:18 Do redaktorów GW, pana Passenta i innych publicystów. Proponuję teraz zrobić podobne zestawienie wypowiedzi BRACI kacyńskich na temat DonaldaTuska i platformy, a może bardziej ogólny na temat całej opozycji i ewentualnie mediów. Zestawienie takie powinno zawierać daty wypowiedzi i informacje z jakich źródeł pochodziły wypowiedzi. Wtedy zobaczymy kto pierwszy wykazał się chamstwem jak to określił Prezydent Jarosław (bo to chyba jasne kto tak naprawdę rządzi:)). Sprawa się wtedy wyjaśni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czekamy na spis wypowiedzi braci Kaczyńskich 07.11.07, 07:19 te o zomo, gdzie jest Polska i inne. Nie oczekuje przeprosin oficjalnych bo beda fałszywe, jedynie czynem mozna ich dokonać, te przyjmę. Osobiscie potrafiłbym je wymusić. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 !=! 07.11.07, 07:23 ..NO NIE. NIE WYTRZYMAM. TAKICH IDIOTÓW TO NAPRAWDĘ NIE BYŁO. A ILE TOMÓW OBELG ZE STRONY PISZĄCYCH POSTY W INTERNECIE. I KAŻDEMU TRZEBA WYTOCZYĆ PROCES. W/G SZACUNKOWYCH OBLICZEŃ, OSTATNI PROCES SKOŃCZYŁBY SIĘ W ROKU 2899. AMEN ------------------------------------------------------------------ KOCZKODANY CIĄGLE COŚ KNUJĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: !=! 07.11.07, 07:26 nie wytrzymam, młodzi nie wiedzą jak propaganda pierze im mózgi. A nawet jak im się to przedstawia czarno na białym to jak funkcjonalni nie rozumieją tego co czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
caleebius Re: !=! 14.11.07, 14:46 hmm nie spotkałem się przez dwa lata z czymkolwiek "czarno na białym" ze strony rządzących, były same "kręgi podejrzeń", "moim zdaniem ten pan jest przestępcą", "miał kontakty", "oligarchowie" i inne temu podobne kwiatki, były też mocne dowody, których nigdy nie ujawniono, a jeżeli już to okazały się być nic nie warte. Jakoś nie wydaje mi się żeby ktokolwiek prał nam mózgi - te media przytaczają wypowiedzi polityków (zarówno PO jak i PiS) a że wypowiedzi polityków PiS są tak bezdennie głupie, nienawistne i pozbawione jakiejkolwiek odpowiedzialności za słowo to wyszło jak wyszło - że media wściekle atakują PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Jeszcze Polska będzie WOLSKA !!! 08.11.07, 08:44 WRóCIMY I ODZYSKAMY POLSKE !!! I internet, z pomocą chińskich przyjaciół.. to przez te durne komentarze PIS przegrało, ale jeszcze zapuka do was CBA o 6 rano i posprawdza dyski porno grubasów! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 CIPISek 07.11.07, 07:34 A ja sie pytam o jedno-czy ktokolwiek z tych baranów,pasożytów i próżniaków utrzymywanych za nasze pieniądze zajął się społecznymi skutkami odpływu z Polski personelu medycznego.Jesli to co robią jest wazniejsze niż potrzeba okreslenia skutków faktu,że w Polsce już brakuje 15 tysiecy lekarzy to dla mnie taki rząd z taka infrastrukturą niech szlag trafi jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
cashoob CIPISek 07.11.07, 07:34 he he to juz wiem na co ida podatki w polsce, a po za tym to czym tu sie obrazac jak to sama prawda, moze BKZB "Bracia Kaczynscy Zjawisko Biologiczne" powinni sie zajac tym zeby nie bolo powodu do takich wypowiedzi a nie oczekiwac przeprosin za cos na co zasluzyli w 100 procentach, ci ludzie maja kompleksy i tak dlugo jak sie nimi psycholog lub psychiatra nie zajmie to nigdy nie beda w stanie pojac czemu powstaly hasla jak "kaczym" "kaczylan" "kaczastan" i wiele wiele innych...przykro tylko ze tacy ludzie piastuja tak wysokie stanowiska w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Bums, talala, bums! Klony zwariowaly! 07.11.07, 07:38 mozecie to tez jako "obraze majestatu" do indeksu wciagnac! Odpowiedz Link Zgłoś
rusham Pytam ile te z tego CIta biorą co miesiąc?ile tyś? 07.11.07, 07:37 Darmozjady Polskie...obrażalskie KACZORY P.I.S.I.O.J.E.B.C.Y.:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_psikapsik CIPISek 07.11.07, 07:45 Jeśli o Lechu Jarosław mówił publicznie "mój brat" a nie Pan Prezydent , to co od innych wymagać . Kwaśniewska nigdy nie mówiła "mój mąż" tylko Pan Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
pauleycz CIPISek 07.11.07, 07:48 Niesamowite że w obecnych czasach rządzący Polską ludzie poświęcali swój czas na takie rzeczy. Nie mają żadnego wstydu? Za grosz zdrowego rozsądku? Czy już kompletnie stracili rozum...? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: CIPISek 07.11.07, 07:54 przeciez to nie ich grosz tylko TWÓJ na to szedł i dalej idzie. W Holandii afera,a u nas tylko kilkanaście postów i jeden artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
lech66 czy do tego zbioru można dodać swoje ? 07.11.07, 07:49 Po przegranych wyborach jest to samo, czy można tych szkodników jakoś trwale usunąć ze szkodzenia nam, Polakom ? Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk CIPISek 07.11.07, 07:50 >> o bracia to „zjawisko biologiczne”, a nie „kategoria polityczna” a psychoza i 'kompleks jak stad do radomia' to sa zjawiska psychologiczne. biedne, biedne popaprane konusy. Odpowiedz Link Zgłoś
n0_str0m0 Wnuczek folksika jest kategoria prawnie zakazana 07.11.07, 07:54 dwa lata bluzgania i jeszcze wam malo, sprzedajne sku..ele? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c No to na odchodne jeszcze" trzy słowa do premiera" 07.11.07, 08:03 i pa,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 jakie to typowe dla Kaczynskich 07.11.07, 08:11 Dwaj bracia chorzy na chorobe,ktora wladza si nazywa. Jaki to plytkie i prostackie.Jak bardzo zakompleksieni sa ci panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 CIPISek 07.11.07, 08:11 Ekspertyzę za nasze spoleczne pieniądze zamowil pewnie cymanski albo karski zeby miec haki na tuska i po- co to za haki jak to cala oczywiście oczywista prawda. Prawda najbardziej boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd CIPISek 07.11.07, 08:13 Proponuję, aby Pan Kaczzński zebrał swoje chamskie tekściki, począwszy od tu jesteśmy my a tam oni gdzie kiedyś stało ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: CIPISek 07.11.07, 08:16 Problem w tym, że to co mówił Kaczyński o postkomunistach i agentach, agenckie i michnikowskie media wmówiły wszystkim, stanęły za wyborcami i krzyczały ze Kaczyński nie mówi tego o tych cwaniakch i oszustach ale o wszystkich, to przekamanie medialne. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: CIPISek 08.11.07, 18:05 paralela1 napisała: > Problem w tym, że to co mówił Kaczyński o postkomunistach i agentach, agenckie > i > michnikowskie media wmówiły wszystkim, stanęły za wyborcami i krzyczały ze > Kaczyński nie mówi tego o tych cwaniakch i oszustach ale o wszystkich, to > przekamanie medialne. I NA TYM WŁAŚNIE POLEGA MANIPULACJA LUDŹMI, KTÓRYM SIĘ WYDAJE, ŻE SĄ "MĄDRZY" "MĄDRY WIE, ŻE NIE WIE WSZYSTKIEGO, A GŁUPI NIE WIE, ŻE JEST GŁUPI " Odpowiedz Link Zgłoś