mt7 Pałac prezydencki jest własnością publiczną 10.11.07, 00:03 Panu Kaczyńskiemu został użyczony do sprawowania funkcji prezydenta WSZYSTKICH POLAKÓW. Obywatele wyrazili wolę. Pogarda okazana Panu Tuskowi jest pogardą okazaną nam. Odpowiedz Link Zgłoś
rmir Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 00:05 juz ktos to napisał, ale to powtórze: z kartofla zrobil sie burak, inne słowa nie nadają się do publikacji Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwyb Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 00:06 Szanowny Panie Donaldzie nawet jezeli wykonasz 5% obietnic i tak będziesz wielki bo jesteś normalnym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 00:09 Kurw@!!!! Jak ja tego kurdupla nienawidzęęę!!!! Chciał ośmieszyć Tuska? ZNOWU ośmieszył siebie, zasrany krasnolud! Przegięcie! Góra (górka?) kompleksów z łysym plackiem na łebie, nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero jestem dziwnie przekonany ze ze zachowanie 10.11.07, 00:10 prezydąta nie zostanie zapomniane i bedzie w przyszlosci ciagle do niego wracac.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: jestem dziwnie przekonany ze ze zachowanie 10.11.07, 12:40 plus_minus_zero napisał: > prezydąta nie zostanie zapomniane i bedzie w przyszlosci ciagle do niego wracac... ...i mu procentować. Odpowiedz Link Zgłoś
pgig Prezydent przejdzie do histori! 10.11.07, 00:10 jako najwiekszy (oops, pardon: najmniejszy) burak, a tak nikt o nim by nie pamiętał... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne jaki prezydent???Kaczor i tyle!!!!!! 10.11.07, 00:17 pgig napisał: > jako najwiekszy (oops, pardon: najmniejszy) burak, a tak nikt o nim by nie > pamiętał... -------------------- jaki on prezydent???wielkie gowno, tak to sie zgodze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne i tak ma szczescie, obesraniec 10.11.07, 00:20 ze trafil na kogos tak dobrze wychowanego jak Tusk, gdybym to byl ja, po odebraniu tej czerwonej teczusi, odwrocilbym sie na piecie i wyszedl, a swoje uwagi i rady to ten "samozwaniec" niech se w buty wsadzi, zeby nie powiedziec gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Kaczor!!!!!!!! 10.11.07, 00:17 Prezydencie jesteś zwykłym prostakiem , to ze twój braciszek mówi że wychowywaliscie się w lepszych miejscach spowodowało że zachowujecie sie jak rozkapryszone bachory którym odebrano zabawkę. Lepsze miejsca nie oznacają lepszego wychowania Możecie sie robić lepszymi od innych ale sami jesteście dnem. Na szczęście śmietnik historii czeka na was obu. Odpowiedz Link Zgłoś
cycki_krulowej_europ-y Desygnacja Tuskwy Trwała Stanowczo za Długo ! 10.11.07, 00:22 Prezydent wspaniałomyslnie poświecił tej smutnej uroczystości zbyt dużo czasu :( Milionom Polaków ogładającym tę transmisję dłużyło sie niesamowicie to stanie i chciwe wyczekiwanie Tuskwy na uscisk dłoni Pana Prezydenta :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Prezydent chcial podac noge, ale byla za krotka! 10.11.07, 04:02 cycki_krulowej_europ-y napisał: > Prezydent wspaniałomyslnie > poświecił tej smutnej uroczystości > zbyt dużo czasu :( > > Milionom Polaków ogładającym tę transmisję > dłużyło sie niesamowicie > to stanie i chciwe wyczekiwanie Tuskwy > na uscisk dłoni Pana Prezydenta :( > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kaczory wychowani na eSBeckich salonach 10.11.07, 00:24 roblaz napisał: > Prezydencie jesteś zwykłym prostakiem , to ze twój braciszek mówi > że wychowywaliscie się w lepszych miejscach spowodowało że > zachowujecie sie jak rozkapryszone bachory którym odebrano zabawkę. > Lepsze miejsca nie oznacają lepszego wychowania Możecie sie robić > lepszymi od innych ale sami jesteście dnem. Na szczęście śmietnik > historii czeka na was obu. ------------------------------ co do lepszego wychowania to widac na kazdym kroku, wychowywali sie na esbeckich salonach, bo jak to jest ze wszyscy co AKowcy byli bici, przesladowani, masakrowani, a rodzina Kaczynskich dostala za przeszlosc w AK mieszkanko na Zoliborzu????? Odpowiedz Link Zgłoś
jas Lech Kaczyński to zwykły cham. 10.11.07, 00:20 zapomina, że jest w pracy za 20 tys miesiecznie.Na naszym garnuszku Zwykły prostak i cham z Żoliborza.Skąd jego Ojciec miał pieniądze na dom na Żoliborzu za komuny.Donosił???Czemu za Stanu Wojennego Jarek nie siedział.Donosił?Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
jas Lech Kaczyński to zwykły cham. 10.11.07, 00:20 zapomina, że jest w pracy za 20 tys miesiecznie.Na naszym garnuszku Zwykły prostak i cham z Żoliborza.Skąd jego Ojciec miał pieniądze na dom na Żoliborzu za komuny.Donosił???Czemu za Stanu Wojennego Jarek nie siedział.Donosił?Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
matbos77 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 00:20 Narodzie! Czy my już do końca Jego kadencji będziemy skazani na tak parszywe traktowanie bądź co bądź naszych mężów stanu wybranych w autentycznie demokratycznych wyborach.?Czy pałac prezydencki nie jest w stanie zwrócić uwagę temu facetowi jak należy reprezentować państwo? Nie mam miejsca do ukrycia się ze wstydem za "mojego" prezydenta - chociaż Go nie wybierałem.MK. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 13:05 matbos77 napisał: > Narodzie! Czy my już do końca Jego kadencji będziemy skazani na tak > parszywe traktowanie bądź co bądź naszych mężów stanu wybranych w > autentycznie demokratycznych wyborach.? Niestety, tak, bośmy wybrali nie tych, co trzeba. > Czy pałac prezydencki nie jest w stanie zwrócić uwagę > temu facetowi jak należy reprezentować państwo? Nawet gdyby był w stanie, to byłby to groch o ścianę: prezydent słucha wyłącznie swego brata, a czego się można po tym ostatnim spodziewać? > Nie mam miejsca do ukrycia się ze wstydem za "mojego" prezydenta - > chociaż Gonie wybierałem.MK. Więcej dystansu; niby dlaczego miałbyś się wstydzić?! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Widocznie prezydent zaklada 10.11.07, 13:06 ze rzad tuska bedzie rzadem przejsciowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Tusk obiecywał skromne rządy. Be BORu itp... 10.11.07, 00:21 I ciężką pracę. Więc dziwię się wyborcom Tuska. Są jacyś niekonsekwentni. Odpowiedz Link Zgłoś
mark_kram57 na twarzy glupota a w oczach .... 10.11.07, 00:27 Na twarzy glupota a w oczach tesknota za rozumem.Tak od jakiegos czasu wygladaja nasi mniejsi bracia.Ale dawno temu za lasami,za gorami za 7 rzekami byli tacy slodcy malcy.Malcy zostali,ale kwasni (bron boze nie dlatego,ze przyszli po Kwasniewskim) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne nawet za komuchow 10.11.07, 00:30 wiecej szacunku bylo dla przyszlej ekipy, skad te 2 qu.. sie wziely w Polsce, ze to ziemia takie mendy nosi, wstyd sie przyznac ze takie 2 gnidy mowia tym samym co ja jezykiem, tfu Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au kon by sie usmial 10.11.07, 02:55 kon by sie usmial, psie na prawizne, zacznij od wstydzenia sie za jezyk jakim ty tutaj mowisz, oj przepraszam, szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Spoko! 10.11.07, 13:19 pies_na_prawizne napisał: > wstyd sie przyznac ze takie > 2 gnidy mowia tym samym co ja jezykiem, tfu Ty się, Pies..., tak nie denerwuj. Oni na pewno nie "mówią tym samym ... językiem", bo oni raczej w ogóle nie mówią żadnym językiem: jeden bełkocze od rzeczy, drugi mlaska. Odpowiedz Link Zgłoś
kcsin Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 00:48 Róbmy swoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swmikus przepraszam panie prezydencie 10.11.07, 00:51 że jest pan zakompleksionym, żenującym kmiotem i że niczym się nie różnisz pan od brata swego... won PiS na śmietnik historii! Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco szmata szmata szmata = pedał RP 10.11.07, 00:58 ...nie wracam do kraju w którym urząd naczelny sprawuje taki debil i szmatławiec, wstyd dla polski że reprezentuje nas ta szuja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq jak to jest, ze pisuary co maja gabke zamiast mozg 10.11.07, 01:01 mają swojego prezydenta w naszym kraju. chcemy prezydenta a nie malego zakompleksionego gnojka, ktory mało ze zachowuje się idiotycznie to nawet jak stoi wygląda jak by cały czas klękał a do tego nie umie poprawnie nic powiedziec tylko cały czas fafluni Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Prezydent czy PiS-rezydent? 10.11.07, 01:02 Wygląda na to że Prezydenta już Polacy nie mają. Być może machną Lech K na prezydenturę odkąd brata mu Naród skasował ze stołka. Reprezentanci takiego Narodu nie będą mieli szacunku u Pana Lecha K. Naród obraził Jego i Brata. Bracia wychowywali się w lepszych środowiskach i z takim elementem, nawet jeśli to 10-20 milionów,nie będą przestawali. Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy zwolniłem twojego baciszka, zwolnię i ciebie... 10.11.07, 01:06 ...jak się dalej tak będziesz zachowywał. Przyjmij to skarcenie z pokorą i popraw się od zaraz, bo zostaniesz kolejnym bezrobotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
vilia Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 01:15 Rodacy, wzywam Was do budowy pomnikow Braci Kaczynskich. Snieg juz tu i owdzie spadl. Lepmy z niego pomniki tych balwanow wszedzie!!! Bedzie dobra zabawa, a oni powinni sie cieszyc, ze narod tak ich docenia! Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.jezioro Jest juz na YouTube - rewelacja 10.11.07, 01:40 www.youtube.com/watch?v=qiVgxHioRW8 Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Tusk odjechal z kierowca i ochroniarzami 10.11.07, 01:42 czemu GW milczy na ten temat? nastepne klastwo CUDaka, mial sam prowadzic i bez ochrony, :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Prostak,cham kurdupel z metra ciety. 10.11.07, 01:43 Ile sraczek prezydenta nas czeka?wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 02:00 Potrzebuję fagasa, który w przedpokoju będzie wręczał gościom pamiątki.Czy ktoś kto nie jet wychowany na podwórku może sie do tego nadawać? Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 10.11.07, 02:05 > Prezydent - desygnując Tuska - nie powiedział ani słowa Ne szkodzi: w ten sposob powiedzial znacznie wiecej - o swojej chorobie psychicznej (chyba rodzinnej). :))))) Odpowiedz Link Zgłoś