kornaccy Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rząd... 15.11.07, 09:53 Powinien zostać w rządzie ekspertem od budowy bomby atomowej (przecież fizyk z wykształcenia - bankowiec z zamiłowania) Dobrze, że chirurdzy w Polsce to nie matematycy z wykształcenia a chirurdzy z zamiłowania :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Czy rząd cierpi na deficyt pajaców? 15.11.07, 10:54 Po co Tusk chciał takiego pajaca do rządu? Że w Platformie mają za mało pajaców? Jeśli tak, to tylko się cieszyć, a nie szukać pajaców na gwałtu rety. Można zrozumieć, że go chcieli na posła przed wyborami: ma sporą popularność (ciemny lud go kupuje), mógł być narzędziem do dokopywania zjawiskom biologicznym. Ale po wyborach, na ministra, to kompletne porąbanie. O Wielkich Dokonaniach tego pana, specjalisty od jeżdżenia po Warszawie i inaugurowania różnych rzeczy: www.skubi.net/komisarz.html www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/meller.html Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Czy rząd cierpi na deficyt pajaców? 15.11.07, 10:57 Cenię Cię za trafne posty i przewidywania. Czy naprawdę nie wiesz dlaczego Tusk próbował wciągnąć Marcinkiewicza do rządu? Przecież to jedyny poważny konkurent na prezia w 2010r. A dlaczego Kazio wystąpił we wrześniu z PiS? A dlatego też nie skorzystał z propozycji Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Czy rząd cierpi na deficyt pajaców? 15.11.07, 11:12 > Czy naprawdę > nie wiesz dlaczego Tusk próbował wciągnąć Marcinkiewicza > do rządu? Przecież to jedyny poważny konkurent na prezia > w 2010r. "poważny konkurent na prezia" - nie sądzę. Różni ludzie mają wysokie notowania na długo przed wyborami, a potem nic z tego nie wychodzi (Tomasz Lis, Jolanta Kwaśniewska, nawet Religa). Ja poparłem PO (i to mocno, nie tylko swój głos im przyniosłem) nie zmiłości do Tuska, tylko po to, żeby Polska była lepiej rządzona. I nie po to, żeby Tusk robił różne gierki i dawał władzę jakimś pajacom. Marcinkiewicz podpisał wniosek o nominację Leppera na wicepremiera. To mi wyrabia pogląd na Marcinkiewicza i to tak silny, że właściwie żadnych innych faktów mi nie potrzeba. www.skubi.net/komisarz.html Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Czy rząd cierpi na deficyt pajaców? 15.11.07, 12:54 Też nie sądzę, że Marcinkiewicz miałby potencjał zostania prezydentem. Niby z poparciem jakiej partii? Bo przecież niezależni bez kasy nie mają żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Marcinkiewicz i Rokita czuja tego blusa 15.11.07, 14:23 Po co im pakowac sie w kompromitujaca chece w wykonaniu kabaretu Dyzmy - Donalda? Wystarczy popatrzec z boku i poczekac pare miesiecy, az samo sie zacznie sypac. Rokita jest politykiem przezornym, a Marcinkiewicz nie chce narazac swojej pozycji przy swietnych zarobkach, ktore w rzadzie Dyzmy -Donalda bylyby krotkotrawle. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.u.k.e Re: Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rz 15.11.07, 11:52 kornaccy napisał: > Powinien zostać w rządzie ekspertem od budowy bomby atomowej (przecież fizyk z > wykształcenia - bankowiec z zamiłowania) Dobrze, że chirurdzy w Polsce to nie > matematycy z wykształcenia a chirurdzy z zamiłowania :-) :-) Złe porównanie. Najlepsi fachowcy z ekonomi i bankowości to wlaśnie ludzie sprawnie posługujący się aparatem fizycznym,którego nie nauczą w żadnej najlepszej szkole bankowej czy ekonomicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rz 15.11.07, 12:00 Coś w tym jest, biorąc od uwagę że takie postaci jak Jarosław Kaczyński, Edgar Gosiewski na przykład są prawnikami, a każdy kto to sobie uświadamia i konfrontuje z ich dokonaniami, tarza się ze śmiechu;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Obsadzać zgodnie z kompetencjami. 15.11.07, 11:03 Nie ma ludzi absolutnie niekompetentnych. Zawsze należy to oceniać względem propozycji stanowiska jakie ma zajmować. Jarosław Kaczyński jest np kompetentnym przywódcą organizacji o charakterze wodzowskim ale już w partii o charakterze wewnątrz demokratycznym by się nie sprawdził. Nie sprawdził się też jako premier. Czy człowiek, który zdobył dużą sympatię jako premier, więc w jakiś sposób był na tym stanowisku kompetentny, byłby również kompetentnym szefem PKO BP? PO w to wątpiła, ale nie przekreśla to jego kompetencji np jako ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Obsadzać zgodnie z kompetencjami. 15.11.07, 11:06 A co z zasadą? "Każdy urzędnik stara sie osiągnąć swój maksymalny stopień niekompetencji, im wyższe stanowisko tym bardziej niekompetentna osoba je piastuje. Pracę zaś wykonują jedynie ci, który jeszcze nie osiągnęli swojego stopnia niekompetencji" Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Re: Obsadzać zgodnie z kompetencjami. 15.11.07, 11:36 Zgodnie z tą zasadą Kazio nadaje się na każde stanowisko, pod warunkiem, że jest najwyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Obsadzać zgodnie z kompetencjami. 15.11.07, 12:44 Działa jak się o niej zapomina. Jak jesteś jej świadom, lub co ważniejsze samoświadomy można skutecznie z nią walczyć. O ile dobrze pamiętam Słynny Autor który ją sformułował opisywał w swoim Wiekopomnym Dziele również ludzi, którzy będąc świadomym swych rzeczywistych możliwości udawali głupszych niż są na objętym stanowisku by broń Boże nie trafić na stanowisko na które na prawdę będą za głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Obsadzać zgodnie z kompetencjami. 15.11.07, 12:49 Zgoda, ale nasi "politycy" ze świecznika,albo jej nie znają, albo nie mają zamiaru znać. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Obsadzać zgodnie z kompetencjami. 15.11.07, 14:46 Trzeba dużo odwagi i mądrości by się przyznać, nawet tylko przed samym sobą, że się do czegoś nie nadajesz. Mam wrażenie że "jakość" naszych polityków z wyborów na wybory jest coraz niższa. Ostanie wybory jednak zahamowały a być może odwróciły ten trend. Zobaczymy jak będzie pracował ten parlament i czy zwycięży partyjniactwo czy jednak realizowanie partyjnych ideałów ulepszania Polski (wszyscy twierdzą że oni robią to "dla Polski" ale jak to potem wychodzi...). Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Panie Kazimierzu. Wielki Inkwizytor już wydał na 15.11.07, 10:13 Pana wyrok. Za to ze Pan smiał wątpić w geniusz Wodza Naczelnego Zakonu PIS. A co z wykonaniem wyroku ? Na Pana szczęście Wódz z racji okazywanej niepoczytalności, został przez plemię Polan odsunięty od władzy, niewykluczone że czeka GO pobyt w całkowitym odosobnieniu u braci świrów...,tak że może Pan spokojnie pracować i zarabiać u Brytów. Odpowiedz Link Zgłoś
black.scholes Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rząd.. 15.11.07, 10:30 Kazio NA PEWNO wroci w 2009. Teraz czeka, zbiera miedzynarodowe doswiadczenie (pseudo), kreuje sie na meza stanu. Wroci i wygra wybory prezydenckie W CUGLACH. Moge sie zalozyc o duza wodke, ze taki jest plan. Wydaje mi sie, ze bedzie dobrym prezydentem - jest reprezentatwyny, mlody, rzutki i umie rozmawiac - to wystarczy by byc dobrym prezydentem. Byc moze najlepszym z calej historycznej czworki. Zarowno elektorat PIS, PO czy LID bedzie na niego glosowal - moim zdaniem wygra w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rz 15.11.07, 10:44 black.scholes napisał: > Kazio NA PEWNO wroci w 2009. > Teraz czeka, zbiera miedzynarodowe doswiadczenie (pseudo), kreuje > sie na meza stanu. > > Wroci i wygra wybory prezydenckie W CUGLACH. > > Moge sie zalozyc o duza wodke, ze taki jest plan. > Wydaje mi sie, ze bedzie dobrym prezydentem - jest reprezentatwyny, > mlody, rzutki i umie rozmawiac - to wystarczy by byc dobrym > prezydentem. Byc moze najlepszym z calej historycznej czworki. > > Zarowno elektorat PIS, PO czy LID bedzie na niego glosowal - moim > zdaniem wygra w I turze. Masz 200% racji, ja myślę tak samo, będzie na pewno najlepszym kandydatem na Prezydenta, no chyba, że tego niziołka wcześniej usuną z Pałacu Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Nie ja (a nawet na tym zarobię) 15.11.07, 11:03 > Zarowno elektorat PIS, PO czy LID bedzie na niego glosowal Jako elektorat PO oświadczam, że nie będę na niego głosował. A nawet będę sprzedawał w internecie pajace z głową Marcinkiewicza (jeśli ten nieszczęśnik rzeczywiście zostanie liczącym się kandydatem na prezia). Pajace będą made in China, z elektroniką w środku, jak się pociągnie za sznurek, to pajac powie "yes, yes, yes", pojeździ na quadzie albo mianuje Leppera wicepremierem. www.skubi.net/komisarz.html www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Nie ja (a nawet na tym zarobię) 15.11.07, 11:12 Ja też na niego nie zagłosuję, ale na pewno zagłosuje elektorat PiSu, LiDu, radiomaryjni i co najmniej 50% elektoratu PO oraz większość tych co obecnie poparli PO w proteście przeciw Kaczyńskim, a to niestety pewnie wystarczy do wygrania wyborów prezydenckich już w I-szej rundzie. Donald nie ma szans bo się zużyje jako premier. Chyba, że niziołka wywalą z Namiestnikowskiego wcześniej to wtedy sytuacja może być zupełnie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Nie ja (a nawet na tym zarobię) 15.11.07, 11:18 krisdar napisał: .. > Chyba, że niziołka wywalą z Namiestnikowskiego wcześniej > to wtedy sytuacja może być zupełnie inna. Przeciez o to wlasnie chodzi w kociokwiku wokol Sikorskiego. On ma za zadanie wysadzic z siodla Kaczora. latwo mu to pojdzie jako ze funkcje zagraniczne beda dublowane a kaczor stopniowo spychany na boczny tor i ponizany zaproszeniem do Burkina Faso. Za 6 miesiecy podstawi sie taczki pod Palac Prezydencki jesli facet na tyle jest tepy ze nie zrozumie i sam nie odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Wysokie notowania Kazia-Pajaca to skutek chwilowej 15.11.07, 12:34 masowej aberacji, która zresztą doprowadziła do także chwilowego zwycięstwa kaczyzmu. Jeśli sytuacja dalej będzie normalnieć, o Kaziu pewnie zapomną. On próbuje przypominać się, ale chyba na prózno: brak relacji w tv o jeździe na quadach i balach maturalnych, tj. o konkurencjach, w których był dobry...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parob oj, Tusk boi się że Marcinek na prezia pójdzie 15.11.07, 10:32 to chce go unieszkodliwić kiedy jeszcze czas, ale marcinek sprytniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf40 Re: Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rz 15.11.07, 10:32 Cieplutka posadka, piękny gabinecik, bardzo dobra londyńska pensja, apartament w najlepszej części Londynu. I do tego nie zdąży sie wiele napracować, Dyzma będzie sie wdrazał w obowiązki do końca swojej kadencji:D I jak miałby z tego zrezygnować??? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Marcinkiewicz chce kandydowac na Prezydenta RP 15.11.07, 10:36 To jasne. Własnie dlatego wystąpił z PiS ale także nie chce wchodzić do rządu PO a o obydwu partiach wypowiada się dość pozytywnie lub neutralnie. Marcinkiewicz liczy że przejmie zarówno elektorat PiS jak i elektorat PO w wyborach prezydenckich i dzięki temu wygra. Ale łatwo miał nie będzie bo za Kaczyńskim i Tuskiem będą stały ogromne pieniadze - dotacje budżetowe dla PO i PiS (po kilkadziesiąt milionów złotych). Natomiast Marcinkiewicz moze zebrać góra kilka mln złotych na kampanię Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Marcinkiewicz chce kandydowac na Prezydenta R 15.11.07, 10:49 palestrina2005 napisał: > To jasne. > Własnie dlatego wystąpił z PiS ale także nie chce wchodzić do rządu > PO o obydwu partiach wypowiada się dość pozytywnie lub neutralnie. > Marcinkiewicz liczy że przejmie zarówno elektorat PiS jak i > elektorat PO w wyborach prezydenckich i dzięki temu wygra. > Ale łatwo miał nie będzie bo za Kaczyńskim i Tuskiem będą stały > ogromne pieniadze dotacje budżetowe dla PO i PiS (po kilkadziesiąt > milionów złotych). > Natomiast Marcinkiewicz moze zebrać góra kilka mln złotych na > kampanię Za Kaczyńskim to choćby stały gigantyczne pieniądze nic mu już nie pomoże. Jego reelekcję przegrał właśnie Jarosław Kaczyński idąc na wybory i pogrąża dalej kłócąc się z całym światem. Zgoda za Tuskiem będą stały pieniądze (ale nie kilkadziesiąt może najwyżej kilkanaście milionów, ale Tusk zużyje się jako premier i dlatego uważam, że z Marcinkiewiczem przegra Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Sikorski wywiezie kaczora na taczkach z palacu 15.11.07, 10:54 W ciagu co najwyzej 6 miesiecy, IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Marcinkiewicz chce kandydowac na Prezydenta R 15.11.07, 10:51 Jestem w szoku!!! Ty potrafisz napisać post w sposób normalny?????, bez bałwochwalstwa dla PiSu??? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rząd.. 15.11.07, 10:36 Koniecznie napiszcie,że JA TEŻ ODRZUCIŁEM... I tez odmawiam ujawnienia szczegółów. A swoją drogą szkoda. Tak pieknie umiał lepić bałwanki. Bo premier z niego był do kolan,nawet nie do... W dodatku taki sam kłamca,zakłamaniec,fałszywiec i nierób jak reszta bandy Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Oj Kaziu, Kaziu...... 15.11.07, 10:41 Jest jasne dla każdego dlaczego Jarosław Kaczyński usunął Cię nie tylko z PiS-u ale nawet z Polski. Zrobił wszystko ( oczywiście zakulisowo w rękawiczkach) żebyś nie został prezydentem Warszawy. Z Premiera Cię usunął kiedy sie zorientował, że na poważnie zacząłeś zagrażać jego bratu w walce o prezydenturę w 2010 roku. A ty jeszcze mówisz dobrze o PiS ? Ta partia to tylko Jarosław Kaczyński i jego dwór. Jak zabraknie Kaczora skończy się i ten cały PiS Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Oj Kaziu, Kaziu...... 15.11.07, 10:51 jest faktem ze po wypchnieciu Kazia z premierostwa wszystko zaczelo sie psuc. Mowie to jako zyczliwy zwolennik PiS za granica. Gdy przyszlo wybierac to stalem sam, jedyny glosujacy na PiS wsrod tysiaca emigrantow-Platfoprmersow na Balham. Kaziu to byl skarb. Jeszcze wroci. Kaziu mial ceche tak rzadka u Polakow: lojalnosc. No ale do czasu. Kaziu jest takze prawdziwym mezczyzna, z takim kaczy kutas nie moze pogrywac bez konca. W koncu trzeba stanac oko w oko i wziac po ryju. Co wlasnie Kaczynskich spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Oj Kaziu, Kaziu...... 15.11.07, 10:54 Nie będzie Kazio musiał nawet dawać po ryju niziołkom. Do 2010 roku zlikwidują się sami i wrócą do Shire. A Kazio wróci do Polski i w cuglach wygra z Tuskiem wybory na prezia. Zresztą jest najlepszym kandydatem Odpowiedz Link Zgłoś
taxal GW nierzetelna 15.11.07, 10:52 Konrad Piasecki: A jak pan patrzy na ten rząd i pisze, że "nie jest to rząd wielkich autorytetów i osobowości" to jest to zarzut? Nie. wywiad: fakty.interia.pl/raport/nowy_rzad/news/odrzucilem-oferte-wejscia-do-rzadu,1011280 Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: GW nierzetelna 15.11.07, 11:00 A co ten Twój post ma do rzeczy i dyskusji na forum? Nawet palestrina potrafiła napisać raz coś z sensem , a Ty nie umiesz, umiesz tylko pluć na GW? Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: On na prezydenta?? Wolałbym faceta... 15.11.07, 11:03 No kogo byś wolał? Kaczyńskiego, Borowskiego, Leppera, Giertycha, (no bo Tusk zużyje sie jako premier i nie ma szans) Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Prezydent musi miec serce po lewej stronie i mocna 15.11.07, 11:04 prawa piesc. Kaziu by sie nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma słucham, z uwagą, ocen J. Kaczyńskiego 15.11.07, 11:12 jako polityka, szefa państwa, człowieka i, nie mogę pojąc jak 5 mln (sic !) Polaków tej kreaturze mogło zaufać ? Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: słucham, z uwagą, ocen J. Kaczyńskiego 15.11.07, 11:15 tetradrachma napisał: > jako polityka, szefa państwa, człowieka i, nie mogę pojąc jak 5 > mln (sic !) Polaków tej kreaturze mogło zaufać ? I chyba nie Ty jeden nie jesteś w stanie tego pojąć. Jedyna nadzieja, że niziołki wrócą do Shire a nam dadzą spokój Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Cieniasy zaproponowały Pacynkowi udział w rzą 15.11.07, 11:38 Marcinkiewicz to jedna z najohydniejszych kreatur na scenie politycznej. Kłamliwy szmaciarz, magakukiełka. I wy go chcecie wybrać na prezydenta?? Puknijcie sie wgłówki. Łże jak zawsze, że dostał propozycję rządową. Taka totalna miernota i zero nadaje sie tylko i wyłącznie na wazeliniarza Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Cieniasy zaproponowały Pacynkowi udział w rzą 15.11.07, 11:43 akkj>pokaz brazowy jezyk! Ile bierzesz za lizanie kaczego kupra? Odpowiedz Link Zgłoś
read1 zdrajca dowolnej maści mile widziany w rządzie PO 15.11.07, 12:03 czy to donoszący SB Boni, czy zeszmacona kukiełka Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Jad jest, gdzie sens? 15.11.07, 12:23 read1 napisał: > czy to donoszący SB Boni, czy zeszmacona kukiełka Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Re: Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rz 15.11.07, 12:04 Marcinkiewicz to jednak mądry facet :) Dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Radek Sikorski naszym przyjacielem jest...? 15.11.07, 12:07 Negowanie Pana Radosława Sikorskiego na stanowisku szefa MSZ jest powodowane obawą o przyszłą prezydenturę przy spodziewanych osiągnięciach Radosława Sikorskiego w polityce zagranicznej odsuwającej w cień politykę PiS oraz obecnego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Radek Sikorski naszym przyjacielem jest...? 15.11.07, 12:16 hi-polit1 napisał: > Negowanie Pana Radosława Sikorskiego na stanowisku szefa MSZ jest > powodowane obawą o przyszłą prezydenturę przy spodziewanych > osiągnięciach Radosława Sikorskiego w polityce zagranicznej > odsuwającej w cień politykę PiS oraz obecnego prezydenta! Piękny tekst. Widać, że własny. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelasasu Marcinkiewicz dostał propozycję wejścia do rząd.. 15.11.07, 12:16 Mam nadzieję, że jak powiedział Wielki Autorytet Moralny ciemny lud tego nie kupił. Otóż historia lubi się powtarzać, jeśli chodzi o wybór między szmalem a pracą dla Polski.W 1995r. jego ( Marcinkiewicza )Wielki Poprzednik ( dosłownie )Andrzej Olechowski w wyniku akcji W.Cimoszewicza " czyste rece " powiedział : " Jam niegodzien, nie mogę sprawować funcji ministra spraw zagranicznych, gdyż jestem prezesem Rady Nadzorczej Banku Handlowego S.A. ". Czytaj : " Ja p......ę te 7000 zł brutto, wolę mieć jako prezes 35000zł. Teraz Ciało pedagogiczne p.....y o misji. Czytaj :" Ja p......ę te 13000zł brutto miesięcznie, jak mam 56 000zł (ok. 10.000 funtów )+ nagrody. Ten człowiek tak często kłamie, że już w te brednie uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Kazio - spec od miłości... A może by tak sex-shop 15.11.07, 12:21 w Gorzowie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Policzek.......... 15.11.07, 12:25 dla POstkomunistycznych synalkow,pociotkow i znajomych z branzy korupcji.Na idiote wychodzi Sikorski ktorego juz kiedys zastopowal Kwasniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Policzek.......... 15.11.07, 12:26 Powinie odejsc w pokorze z polityki.Powinien nie przyjac tej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: ...Policzek.......... 15.11.07, 12:42 Nawet palestrina raz napisała coś z sensem a Ty nie umiesz? Jasne, że Marcinkiewicz nie mógł (nie wiem czy nie powinien, to nie ma znaczenia) przyjąć propozycji przyszłego rywala w wyborach prezydenckich. Kazio mierzy przecież wysoko, mierzy w Pałac Namiestnikowski. I jest konsekwentny. Nie ma go od roku w polityce, ale tylko pozornie, pcha się do mediów kiedy tylko jest okazja, choć rączek sobie nie brudzi (pracuje w banku). Po samobójczym golu wodza Jarosława, który zawierzył sondażom i poszedł na wybory (idiota), a teraz dołuje Lecha kłócąc się z całym światem, Kaczyńscy w ciągu roku zejdą (wypadną)ze sceny (politycznej). Tusk się zużyje jako premier i z Kaziem ni bedzie miał szans. Jedynym groźnym dla niego przeciwnikiem będzie tylko Sikorski. I to trzeba sobie uzmysłowić, czasy Kaczyńskich i ich dworu już się skończyły, nie warto lać nad nimi łez. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 Kazio to polityczny trup i oportunista 15.11.07, 12:26 Zeszmacił się w PiSie, potem, kiedy jasne stało się, że wygra PO, wystąpił z tej partii moherów. Po co się pcha do rządu? I tak miał miękkie Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Kim byłby kaziu bez Kaczora?? Zwykłym doo**iem! 15.11.07, 12:33 Nikt nie słyszałby o Marionetkiewiczu, gdyby nie został dzięki kaczorowi premierem, a późneij wybitnym finansistą:)))w EBOR w Londynie! Kaziu zamilcz lepiej, bo byłbyś co najwyżej zwykłym szarym (p)Osłem albo belfrem w gimnazjum! Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Kim byłby kaziu bez Kaczora?? Zwykłym doo**ie 15.11.07, 12:47 Taak? To Kaczor go wylansował? Przypomnij sobie kim był Kazio za Buzka? Pamiętasz A co robił Kazio w Sejmie przez cztery lata rządów lewicy, jakiej komisji szefował? Nie wiesz?. On konsekwentnie realizuje swoje cele, kaczkami się tylko posłużył. Pamiętaj, że jeśli wybierałyby tylko kobiety Kazio w cuglach wygrałby każde wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kim byłby kaziu bez Kaczora?? Zwykłym doo**ie 15.11.07, 12:53 Kim byl Niesilowski;kim byl Tusk,kim byl Pawlak w 1993 roku?Nocna zmiana.Mafia znowu u wladzy. www.bloguez.com/POLSKA/266751/.....NOCNA-ZMIANA-U-WLADZY................ Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Marcinkiewicz! Bardzo ciekawy człowiek ĆwiąkalskI! 15.11.07, 12:43 Marcinkiewicz! Bardzo ciekawy człowiek ĆWIAKALSKI!Minister siedzący w kieszeniach przestępców z wypchanymi portfelami.Zapowiedział, że zamisat ścigac przestępców, bedzie robił czystki w prokuraturach.Tacy sa w twoim guście? I opamiętaj sie człowieku. Gdyby nie Jarosław byłbys po prostu niczym. Wam ( tobie, sikorskiemu, mężydle ciagle mało.Chore obsesyjne ambicyjki. Byleby wyżej. Jeszcze wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Alez ten Marcinkiewicz opowiada banaly!___________ 15.11.07, 14:21 GazWyb podaje: > B. premier [K. Marcinkiewicz] ocenił, że są różne sposoby > tworzenia rządu, a Tusk wybrał jeden z nich - bardzo ciekawy. - > Jest bardzo wyrazisty lider i są eksperci, świetni fachowcy, > bardzo ciekawi ludzie, którzy obejmują poszczególne resorty. On > tworzy zespół, tworzy team, który ma wspólnie pracować nad > realizację konkretnego celu - mówił Marcinkiewicz. Wyrazisty lider i eksperci ktorzy przejmuja poszczegolne resorty, zesopl, team, który ma wspólnie pracować nad realizację konkretnego celu - to ma byc 'jeden ze sposobow tworzenia rzadu' i na dodatek 'bardzo ciekawy' ?! A niby co w takim modelu jest ciekawego?! Myslalem, ze to najbardziej potocznie stosowany model tworzenia rzadu? Acha, moze byc inaczej. Lider pozostaje w cieniu i na premiera wystawia zupelna fajtlape, kompletna niedojde, kukielke poruszana za pomoca sznurkow, ktora wyborcy na poczatku nawet lubia bo jest taka jakas 'swojska', taka 'nasza', taki przecietniak nie rozniacy sie niczym od zwyklego przecietniaka z ulicy, ktos z programu "Wielki Brat". Tyle ze ja myslalem, ze ten wlasnie sposob tworzenia rzadu zasluguje na miano 'ciekawego'. Odpowiedz Link Zgłoś