haansa 20.11.07, 00:03 Jak Kurduple sie dowiedza to sraczka jak w banku a w palacu tapety do wymiany . P.s. Byle tylko archiwum nie naruszyl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Cud-Tuska, Tusk-cudak 20.11.07, 00:19 Tuska popiera oczywiście zapewne 99,9 % społeczeństwa, tylko się wstydzi przyznać, jak to w demokracji. Ale tak na serio - w czym miałby Tusk być gorszy ze swymi świetnymi wynikami od Juszczenki czy Saakaswilli? Czyż Polacy to gęsi i swych "demokratów" nie mają???? Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: Cud-Tuska, Tusk-cudak 20.11.07, 00:28 eva15 napisała: > Tuska popiera oczywiście zapewne 99,9 % społeczeństwa, tylko się > wstydzi przyznać, jak to w demokracji. Ale tak na serio - w czym > miałby Tusk być gorszy ze swymi świetnymi wynikami od Juszczenki czy > Saakaswilli? Czyż Polacy to gęsi i swych "demokratów" nie mają???? Eva ty czytasz artykuly czy sama sobie piszesz i puzniej czytasz ? , bo jakos o 99 % sie niedoczytalem Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Błazenada 20.11.07, 00:57 Ludzie opnaujcie się trochę rosądku. Można im nie ufać, ale jeszcze trzeba poczekać, zeby osądzić, czy zrobią to samo co AWS-UW. W końcu to ci sami ludzie którzy zabili polski cud gospodarczy z lat 90. Ludzie którzy powalili na ziemię Tygrysa Europy Środkowo-Wschodniej. Wprawdzie pomógł im główny klimatolog, Leszek Balcerowicz który tak schłodził, że Tygrys aż zamarzł. Ale społeczeństwo dało im szansę żeby się zrehabilitować i teraz poczekać z osądami. Odpowiedz Link Zgłoś
sirus_curse Jest sie z czego cieszyc, i nie tylko z Euro 20.11.07, 05:44 Niewazne, co osiagnie PO. Co mnie w tym wszystkim zachwyca, to to, ze w kraju, w ktorym raz zadomowila sie demokracja, bardzo ciezko ja wykorzenic. I niech nawet Tusk nic nie osiagnie, nie szkodzi, pojdzie kawalek do przodu, spoleczenstwo stwierdzi, ze ktos inny potrafi to lepiej i calosc pojdzie szybciej. Ale ta niewiarygodnie zdecydowana i szybka odpowiedz polskiego spoleczenstwa czarownikom i znachorom spod znaku PiS, LPR i SO, bez czekania, az dojdzie do tragedii jak w latach 30-tych na szczescie ubieglego wieku, budzi naprawde nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Cud-Tuska, Tusk-cudak 20.11.07, 00:58 Mnie w tym sondazu ucieszylo to ,że wreszcie tylko znikomy procent ufa pisiorkom i Ich wielkiemu Bratu.nie pamietam,aby prezydent miał taki znikomy procent zaufania. No i starczy1 Do wyborow! Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Cud-Tuska, Tusk-cudak 20.11.07, 01:00 Ty! Sasza! Ty się bój! Mmy z Tuskiem ciebie w...y z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne przywal ty sie do Putina- ruska mafio, ok?? 20.11.07, 01:05 eva15 napisała: > Tuska popiera oczywiście zapewne 99,9 % społeczeństwa, tylko się > wstydzi przyznać, jak to w demokracji. Ale tak na serio - w czym > miałby Tusk być gorszy ze swymi świetnymi wynikami od Juszczenki czy > Saakaswilli? Czyż Polacy to gęsi i swych "demokratów" nie mają???? Odpowiedz Link Zgłoś
neitt_neitt Re: Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i 20.11.07, 00:20 wiedzą do kogo dzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Teraz 54 % oby po nowym roku nie 4% 20.11.07, 00:21 Ciekawe ,czy PO będzie się tak kurczowo władzy trzymać jak SLD . Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Dobre, nie ufam im jak psom, PiSowi też nie ufałem 20.11.07, 00:54 Dobre, nie ufam im jak psom, PiSowi też nie ufałem. W Polsce potrzebni są nowi politycy a nie nowe partie. PO i PiS to wypisz wymaluj AWS-UW. LiD-u też nie lubię, to postkomuniści, mają krew na rękach. Potrzebni są nowi politycy, pokroju takiego jak ten człowiek: en.wikipedia.org/wiki/Anders_Fogh_Rasmussen On zwykł mówić, że robi to co mówi, a co mówi to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Teraz 54 % oby po nowym roku nie 4% 20.11.07, 01:03 albo jak PiS? chyba tak! Odpowiedz Link Zgłoś
po_smak Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i r.. 20.11.07, 00:31 malo.przeciez nie mieli czasu zrobic zadnego bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i 20.11.07, 01:06 ORMO cuwa! nie zrobia tyle zlego,co PiS.Wiem to napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
po_smak Re: Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i 20.11.07, 01:37 miranda333 napisała: > ORMO cuwa! nie zrobia tyle zlego,co PiS.Wiem to napewno! Bo nie zrobia wiele, lub nic. Tak, zeby przetrwac do nastepnych wyborow. A wtedy wyleza geny McKaczora Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i r.. 20.11.07, 01:58 z pustego nawet salomon nie naleje (nadzieja jest matką głupich lecz głupi kto jej nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
po_smak Re: To straszne,jeszcze 36% frajerów. 20.11.07, 03:28 ..ktory profesjonalnie, z Walesa, Olejniczakiem i innymi dokonali zamachu stanu i usuneli rzad Olszewskiego.Tylko w obawie przed prawda kolaboracji. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: To straszne,jeszcze 36% frajerów. 20.11.07, 06:51 You shmuck-schmuck, douchebag, dickhead. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: To straszne,jeszcze 36% frajerów. 20.11.07, 06:53 krolowamk napisala: Pierwszy raz od 1989 r czuję się szczęśliwa,że oto mamy Premiera Tuska i jego profesjonalny rząd, zamiast jazgotliwej, obłudnej, niekompetentnej,kołtuńskiej piskomuny z toruńskim grzybem na czele. ja tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz 36% frajerów? chyba 54 %? 20.11.07, 09:01 krolowamk napisała: > Przerażające Rzeczywiście to przerażające ,że 54 % Narodu tak łatwo dało się zmanipulować mediom i propagandzie antypisowskiej. Zamiast opierać się na faktach , opierali się na "opiniach" wrogów PiS-u. No i uwierzyli w to , w co chcieli wierzyć (np w druga Irlandię i wszechobecne podsłuchy). Nawet korupcję rozgrzeszyli (Sawicka) byle dokopać Kaczorom . Masz rację. Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: zaplutych karlow reakcji do szamba!!! 20.11.07, 06:21 Myślę że szpital psychiatryczny dla ciebie to za mało.Uważaj cobyś w majtki nie nasrał. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i r.. 20.11.07, 06:33 Ufajta im ufajta nawet na 100%,pogadamy w marcu przyszłego roku po podwyżkach jak dostaniecie po jajach,wtedy popatrzymy na te procenty frajery cięte w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i 20.11.07, 06:53 Stupid fucking shmuck Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i 20.11.07, 06:56 leszek993 napisał: > Ufajta im ufajta nawet na 100%,pogadamy w marcu przyszłego roku po podwyżkach > jak dostaniecie po jajach,wtedy popatrzymy na te procenty frajery cięte w łeb. a moze nie??? moze nie dostaniemy po jajach, tylko zwyczajnie bedzie lepiej, juz jest :). Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i 20.11.07, 07:05 Ty małolat raczej za zadanie domowe się zabierz bo znowu ci mamcia zabierze kieszonkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
xagog Sondaż: 54 proc. Polaków ufa nowemu Sejmowi i r.. 20.11.07, 07:55 Od wyborów minęło tak niewiele czasu a już 54% Polaków ufa.Uff,tak łatwo zdobyc zaufanie ludzi w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś