dyletant5 01.12.07, 17:25 *. polka nie miala skosnych oczu, a to wina PO i Tuska, Polska przegrywa nawet na glupich wyborach missek ,*)++++ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberdemokracja Papież nie przyjmuje Dalajlamy, Chinka wygrywa 01.12.07, 17:28 Miss World - Chińczycy potrafią "kupić" każdego jak widać. Już wszyscy stwierdzili że trzeba się do nich przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Ładne toto nie jest 01.12.07, 21:24 Miss naszych czasów. Made in China. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Ładne toto nie jest 01.12.07, 23:05 swistak336 napisał: > Miss naszych czasów. Made in China. do jednorazowego uzytku Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: najpiękniejsza??????????????????? ??????????? 02.12.07, 10:29 Czepiactwo. Bardzo ładna dziewczyna, na ile dało się to ocenić przy tych wszystkich wysiłkach stylistów:). Na tle pozostałych finalistek wyglądała diablo korzystnie. I była... najwyższa:). A że na wyborach miss w Chinach wygra Chinka to było wiadome od samego początku. Jakoś tak już jest w Azji, że jak się tam odbywają jakieś mistrzostwa, czy olimpiady i inne konkursy, to zawsze są przekręty na korzyść gospodarzy. Najwyraźniej żyją tam wedle swojskiej, skąd inąd, zasady - "sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie":). Ale dziewczyna bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Mi bardziej podoba się Meksykanka ale to moje zdan 02.12.07, 10:33 Mi bardziej podoba się Meksykanka ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Miss Made In China 02.12.07, 11:00 nie jest może ładna, ale jest tania i praktyczna :) Impreza Miss World - napuszona i drętwa, śmiertelna nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Miss Made In China 02.12.07, 12:37 Tania bo tak ma na imię, czy tania bo mało bierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss Made In China 02.12.07, 13:25 a Tania to tania a Ania co powiesz a Mania co powiesz itd. a masz inny argument Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 01.12.07, 17:51 Teraz nawet miss jest "Made in China" :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r To produkcja garażowa czy wielkoseryjna? 01.12.07, 18:26 lunaglass napisał: > Teraz nawet miss jest "Made in China" :)))))))))))) ****************************** Ciekawe, jaką ma zawartość kadmu, ołowiu i manganu? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Tytuł jest mylący 01.12.07, 19:30 Chinka najbrzydszą kobietą świata! Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Re: Tytuł jest mylący 02.12.07, 22:24 A ja tam nie wiem czy mylący czy nie ale mnie tam się azjatki nie podobają, tak samo jak czarne i inne takie "kolorowe". Nie jestem po żadnym pozorem rasistą, ale nie gustuję w egzotyce. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka no cóż... 01.12.07, 17:54 Było wiadomo, że do chińskich igrzysk muszą wybrać chińską maskotkę... Potwornie ukartowane tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
hankrearden Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest piek 01.12.07, 18:33 Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest piekna? Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 01.12.07, 19:27 jest, zgadza się ale jak to jest, że na tym dalekim Wschodzie ciągle jakieś przewałki - Olimpiada w Seulu, MŚ 2004 w Korei i Japonii. Ciekawe co będzie na najbliższej olimpiadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 01.12.07, 21:24 A mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 13:36 to twoje zdanie kazdy moze powiedziec co chce ale bez obrazni innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
hambone Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 00:23 Tak się składa, że mam od czasu do czasu kontakt ze studentami (a zwłaszcza ze studentkami) chinskimi studiującymi w Europie. Ogólnie Chinki są urocze (bynajmniej dla faceta dla którego przrośnięta, cycata i pozbawiona szarych komórek Doda jest karykaturą kobiety), ale za razem cholernie ambitne i perfekcyjne w tym co robią. Są zaprzeczeniem typowego studenciaka z Polski (ale też i inych krajów UE), który ma wszystko w D... i pretensje do wszystkich, którzy coś od niego(j) wymagają. No i też są tego efekty. Żółtki zoragnizują olimpiadę choćby mieli sobie wszycy flaki z tego powodu wypróć, a w dumnej i "durnej" Polszcze po prawie roku nikt nie wie gdzie by tu w Warszawce walnąć ten nowy stadion na Euro 2012. Polacy są mądrzy w pysku (a im mniejszy pysk ten bardziej wrzeszczy), ale do roboty to trzeba Chinczyków sprowadzić. No i będą te Chinczyki w Polsce infrastukurę na Euro 2012 chyba budować bo inaczej zbalzujemy się przed całym światem. A tak w ogóle to w finale wszystkie laski są ładne, więc o wyborze decyduje koniunktura, a nie uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
cwany_snejk Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 08:59 chłopie.Ty studiujesz?! A ortografii Cię w podstawówce nie nauczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 10:58 a nie wiesz jeszcze ze ortografia tutaj nie jest tematem albo masz pieniadze i kupisz taki co wszystko sam koreguje po co kogos obrazac Odpowiedz Link Zgłoś
737ng Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 10:06 Mam dwoch podwladnych chinczykow. Bardzo ambitni i pracowici ludzie. Ale kiedy trzeba pomyslec samodzielnie i bez pisanej instrukcji: dupa blada. K. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 11:00 jak oni nie mysla samodzielnie to kto Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 13:43 nareszcie ktos prawziwy Polacy są mądrzy w pysku (a im mniejszy pysk ten bardziej wrzeszczy) ale do roboty to (zalezy od harakteru) Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 13:34 a u nas nie po co robisz sobie klopot Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie nie jest, dla mnie ta w srodku, w bialym 01.12.07, 23:07 jest ladniejsza. Reszty nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: nie nie jest, dla mnie ta w srodku, w bialym 02.12.07, 13:54 ale chcialbys a kobieta jest zawsze taka sama moze skorupka jest mieka Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Czy ktos z was nazistow zauwazyl, ze ona jest 02.12.07, 13:32 dlaczego nie wszystkie sa piekne Odpowiedz Link Zgłoś
malenka114 Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 01.12.07, 18:34 nie wierze ze nie bylo ladniejszej panny Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 12:40 Pewnie, że były takowe, ba - sam osobiście znam kilka łądniejszych. Ale przecież Wybory Najpiękniejszej Kobiety Świata to nie wybory najpiękniejszej kobiety świata, więc czemu się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 13:57 to zalezy dla kogo a ty jastes piekny Odpowiedz Link Zgłoś
limmar Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 01.12.07, 19:11 Bardzo ładna, choć ma takie dziwnie szczupłe? ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 01.12.07, 19:15 Chuda i żółta - nie dam nikomu satysfakcji by się o nią trzaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 01.12.07, 19:30 Na moim osiedlu mieszka kilka o wiele ładniejszych dziewcząt od tej skośnookiej. Biją ją na głowę i nie tylko.Zresztą, piękniejszych dziewcząt od tej Chinki w naszycm kraju jest na pęczki. A to że wygrała Chinka to chyba nikogo nie dziwi wiedząc gdzie sie te wybory odbywały. Zupełny blamaż jury. A może by tam wysłac nasze CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej_okradajacy_p Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 01.12.07, 19:31 Chiny teraz są w stanie kupić wszystko! To m.in. wina liberałów. Wpuścić taki chłam z chin to było samobójstwo dla małych i średnik przedsiębiorstw w Polsce. A ich chłam? Ostatnio media donosiły: rakotwórcze towary z Chin. Czy coś się zmieniło? NIC!!! dlatego ja i cala moja rodzina bojkotujemy towary z Chin łącznie z hipokrytami z wielkim i znanych marek, którym nie przeszkadza produkcja prowadzona przez dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Niech dzieci w Chinach nie maja pracy i zdychaja. 01.12.07, 20:17 Bardzo 'humanitarne podejscie'. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Niech dzieci w Chinach nie maja pracy i zdych 02.12.07, 14:10 zalezy do czego Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 14:07 a wiesz kto zmlpowal kto od kogo to co gazeta napisze to wiezysz a ile zagranicznych firm daje im te pieniadze zeby tak robili o tym sie nie dowiesz ja znam pare z niemiec uwazaja Chinczikow ze sa bez charakteru i o pracy nie maja pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 14:10 mozecie bojkotowac a co macie z tego oni i tak sal lepsi ich nikt nie zlamie Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Chude skrzydlo - Angola to je to!!!! 01.12.07, 19:32 To nie zaden rasizm. Przewaznie Chinki sa dla na brzydkie. Cienkie i male z ksztaltami chlopaczkow. To fakt. Widze to, jest ich u nas tu masa. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Chude skrzydlo - Angola to je to!!!! 02.12.07, 14:14 a myslisz ze Claudie Szyfer spotkasz na ulicy i ona od razu sie w tobie zakocha Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Bardzo piekna kobieta. 01.12.07, 20:15 Dziwia mnie komentarze niektorych osob (gejow?), ktorzy pisza o niej prawie z obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Bardzo piekna kobieta. 02.12.07, 14:16 to mosisz napisac o kim piszesz moze o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Wcale nie jest piekna kobieta. 02.12.07, 15:19 kylax napisał: > Dziwia mnie komentarze niektorych osob (gejow?), ktorzy pisza o niej >prawie z obrzydzeniem. Kiedy ty wyszedłeś z psychiatryka? Patrz w przyszlosc zobacz ja za 25 lat! A czy ty wiesz ze takie anorexy na starosc łysieją? Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze Mi się nie podoba. To rzecz gust 01.12.07, 20:28 Nie podobają mi się żółci, miauczący Azjaci, którzy wyglądają, jakby wszyscy wyszli z jednej, chińskiej fabryki. Te kobiety robiące sobie operacje oczu, goniące za zachodnimi modami - żal mi ich. I nie muszą się każdemu podobać. A że jest szczupła, ma regularne rysy twarzy - no cóż, jak każda miss. Kraj, w którym ludzie rozmnożyli się jak króliki, chyba powinno być stać wysłać na konkurs kobietę spełniającą warunki? Wybieranie Chinki to wyraz poprawności politycznej, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Biali tez sa do siebie podobni. 01.12.07, 20:34 Gdyby biali nosili podobne fryzury (tak jak Azjaci) tez ciezko byloby odroznic jednego od drugiego. Poza tym Chinczycy nie maja problemu z odroznianiem siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze Bez przesady 01.12.07, 20:41 Biali mają różne włosy - od blond do czarnych, różne odcienie skóry, różne oczy, wzrost ;) Poza tym nie jest ich tak dużo... Wybacz, ale uważam, że przesadzasz - nie można porównywać Chińczyków z Europejczykami, choć oczywiście, Europejczycy Azjatom mogą wydać się podobni. Ale nie aż do tego stopnia jak w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax W Europie jest znacznie wieksze przemieszanie ludz 01.12.07, 20:50 Europejczycy to zlepek ludow germanskich, celtyckich, slowianskich, semickich z dodatkiem genow mongoloidalnych. Chiny, a zwlaszcza Korea i Japonia sa relatywnie jednorodne. W Europie mozna to zauwazyc w Finlandii. Finowie sa do siebie w duzym stopniu podobni i maja zblizone rysy, gdyz przemieszanie ludnosci wystapilo tam w bardzo niewielkim stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
glimpsi Mexykanka jest najladniejsza, 01.12.07, 21:06 a napewno ladniejsza od tej chinki . Jest zabojcza. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Nie przecze, ale nie o tym pisalem. 01.12.07, 21:08 Chodzilo mi o idiotyczne komentarze pod adresm tej Chinki. Tak na marginesie, najpiekniejsze Azjatki to Japonki i Koreanki. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze Szwedka najładniej wygląda 01.12.07, 21:47 z tych, które widać na zdjęciach - wg mnie. I Kylax - jeszcze jedna uwaga do Ciebie, jeśli można. Przestań pisać o "idiotycznych komentarzach": obrażasz ludzi wyzywając ich od idiotów, bo nie podobają im się skośne oczy. Trudno, nie podobają się i już. A te konkursy są właśnie m.in. po to, by media miały o czym pisać i żeby ludzie mogli sobie pokomentować. Dla mnie najbardziej idiotyczny jest komentarz "do nazistów" kogoś wyżej: bardzo przepraszam, ale uważanie, że ktoś jest brzydszy albo ładniejszy od kogoś innego nie ma nic wspólnego z nazizmem i komentujący się ośmiesza, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Szwedka najładniej wygląda 01.12.07, 23:14 Europocentryzm . Zoltki i czarni to podludzie . jedni jedza psa inni biegaja nago po sawannie . jedynie ziemniakojady sa perfekt Odpowiedz Link Zgłoś
hankrearden Ja tam nie znosze Slowianek 02.12.07, 00:09 Porownanie Poki po 35tce, ktora na ogol wyglada juz jak stara baba, z Azjatka w tym samym wieku... eh, to sie w ogole nie da porownac. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Ja tam nie znosze Slowianek 02.12.07, 14:35 a wiesz o czy piszesz albo znasz caly kraj polski i chinski Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: chińszczyzna jest....nie znosze skośnych oczu 02.12.07, 11:11 a czy oczy to inteligencja to mialabym lepiej skosne Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: chińszczyzna jest....nie znosze skośnych oczu 02.12.07, 14:33 ja bym chetnie takie oczy miala Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze A wiesz, co znaczy 01.12.07, 23:37 "europocentryzm", chociaż? Proponuję na Onecie spamować, a nie na Gazeta.pl. Europocentryzm to pojęcie odnoszące się do kultury, i to do wielu jej aspektów, a także do tego jak hierarchizujemy kultury. A nie do tego, czy wizualnie podoba ci się czarne, czy białe. To, że uważam, że Chinka jest brzydka, nie znaczy, że pogardzam kulturą Chińczyków. Proponuję zdać maturę przed wysyłaniem postów. A swoją drogą, poprawność polityczna - swoiście pojmowana - staje się nie do zniesienia: człowiek mówi "Szwedka wygląda najładniej" i co słyszy? "Zoltki i czarni to podludzie . jedni jedza psa inni biegaja > nago po sawannie . jedynie ziemniakojady sa perfekt". Agresja ludzi prostych! Ortega y Gasset pisał coś kiedyś o buncie mas... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: A wiesz, co znaczy 02.12.07, 00:27 cytat : "Przestań pisać o "idiotycznych komentarzach": obrażasz ludzi wyzywając ich od idiotów" Kilka cytatow : To produkcja garażowa czy wielkoseryjna? Geesus taka ANOREXA wygrała? Jej ramiona sa jak moj dickens ! Ciekawe co jeszcze ma skosne ? Ciekawe, jaką ma zawartość kadmu, ołowiu i manganu? jezeli takie komentarze uwazasz za normalne to fakt , nie jestes europocentrysta , tylko rasista ? Odpowiedz Link Zgłoś
hankrearden A HK? 02.12.07, 00:22 Niektore HK-ijki sa cudowne. I jakie high-maintenance! kylax napisał: > Chodzilo mi o idiotyczne komentarze pod adresm tej Chinki. Tak na marginesie, > najpiekniejsze Azjatki to Japonki i Koreanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: A HK? 02.12.07, 11:17 zeby nie byly tak piekne dlaczego tyle jest tam turystow meskich i szukajacych zony Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Nie przecze, ale nie o tym pisalem. 02.12.07, 15:29 kylax napisał: > Chodzilo mi o idiotyczne komentarze pod adresm tej Chinki. > Tak na marginesie, najpiekniejsze Azjatki to Japonki i Koreanki. WYżEJ SRASZ NIZ DUPE MASZ! JAPONKI BYWAJA PIEKNE ALE MAJA GENETYCZNY defekt uzebienia,(po przez małzenstwa .. w rozinie). PO ZA TYM ICH KRZYWE NOZKI ... ponieważ "zyja" na podłodze! Jezeli uwazszz ze koreanki sa piekne to czegosci brakuje! To najbrzydsze kobiety na swiecie, a w dodatku smierdza czosnkiem! Za najpiekniejsze kobiety uchodzą Tajlandki i Thaitianki! A tak naprawde to kazda jest piekna jak jest młoda! Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: W Europie jest znacznie wieksze przemieszanie 02.12.07, 14:27 podobny czy nie a gdzie jest glowa dla mnie jest kazdy czlowiekiem z ktorym moge normalnie porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Bez przesady 02.12.07, 14:24 a jaki masz z tym problem jak idziesz na slonko tez nie jestes bialy a moze to zazdrosc bo one maja to od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Biali tez sa do siebie podobni. 02.12.07, 14:21 a jakie fryzury nosza twoje biale Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Mi się nie podoba. To rzecz gust 02.12.07, 14:19 Te kobiety robiące sobie operacje oczu, goniące za zachodnimi modami - żal mi ich. a dlaczega maja byc gorsze kazdy moze a one nie Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Przecież to anorektyczka! 01.12.07, 21:14 Sama jestem szczupła i preferuję szczupłych ludzi ale nie popadajmy w skrajności - ta kobieta wygląda chorobliwie Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Przecież to anorektyczka! 01.12.07, 23:09 zazdrosc przez ciebie przemawia corko Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Przecież to anorektyczka! 02.12.07, 11:32 to prawda bo my polacy jestesmy zazdrosni Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Przecież to anorektyczka! 02.12.07, 11:19 szczupla czy kobieca bo troche trzeba miec w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Przecież to anorektyczka! 02.12.07, 14:50 co jest wazniejsze jak sie czuje musze jesc albo nie jak szukasz meza Tak tylko salatka jak znalazlas a on chchce dobre jedzenie co zrobisz dla siebie salatke a dla niego cos z miesa jak myslisz dlugo to wytrzymasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Przecież to anorektyczka! 02.12.07, 15:40 delfina77 napisała: > Sama jestem szczupła i preferuję szczupłych ludzi ale nie popadajmy w > skrajnośc i - ta kobieta wygląda chorobliwie lubiesz czupłe, masz ochote? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 01.12.07, 21:48 mam tylko nadzieje ze wygrala "czysto" bez zadnego lobby Chinskiego i ich wsparcia. tam gdzie ida duze pieniądze wszystko jest mozliwe. Czy w Chinach czy innym Kraju :( Odpowiedz Link Zgłoś
hankrearden Komunisci to samo mowili o Amerykankach 02.12.07, 00:10 Jednak nienawisc biedoty do bogatych sie nie zmienia. bgoralska1972 napisała: > mam tylko nadzieje ze wygrala "czysto" bez zadnego lobby Chinskiego i ich > wsparcia. tam gdzie ida duze pieniądze wszystko jest mozliwe. Czy w Chinach czy > innym Kraju :( Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 11:34 tak bylo i tak bedzie i co za problem Odpowiedz Link Zgłoś
donawan Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 01.12.07, 22:15 Nie wierze w te dwa miliardy przed telewizorem, bujda organizatorów by znaleźć frajera który to zorganizuje, w zeszłym roku byliśmy my a teraz tradycyjnie chiny. Gdyby ta impreza miała choć 1/3 podawanej oglądalności( z dwóch mld) bili by się o nią wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 14:56 frajerow jest wiecej jak ty myslisz a Buda to chyba to samo co wiezenie u nas niestety jest tez duzo wiezacych kto nie mysli to wiezy moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx ten wybor to dowod ze w jury siedzieli 01.12.07, 22:39 ...homoseksualisci i impotenci, albo ci co chcieli sie podlizac Chinczykom...swiat nierzadem stoi Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: ten wybor to dowod ze w jury siedzieli 01.12.07, 23:11 Olimpiada w chimach , expo w korei , miss tez azjatka . Cos schodzimy na drugi plan Odpowiedz Link Zgłoś
hankrearden Ano schodzicie na drugi plan 02.12.07, 00:12 bo nie macie nic ciekawego do zaproponowania swiatu. Bialasy siedzace przy wodce i domagajace sie swiadczen socjalnych to raczej posmiewisko dla Chinczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Dlatego socjal nalezy ograniczyc. 02.12.07, 00:34 Swiadczenia socjalne powinny byc tylko dla tych, ktorzy naprawde ich potrzebuja, w przeciwnym wypadku demotywuja ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: ten wybor to dowod ze w jury siedzieli 02.12.07, 14:58 a u nas jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
fuzhou Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 01.12.07, 22:50 Nie wszystkie chinki maja skosne oczy, na przyklad ja nie. A japonki i koreanki nie maja skosnych oczy bo prawie wszystkie mialy operacje prastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 01.12.07, 22:58 fuzhou napisała: > Nie wszystkie chinki maja skosne oczy, na przyklad ja nie. > A japonki i koreanki nie maja skosnych oczy bo prawie wszystkie mialy >operacje prastyczne. A co jeszcze masz skosnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Ty na pewno nie masz nic skosnego. 02.12.07, 00:35 A juz zwlaszcza nie masz mozgu. Za to wiadomo, zes gej. Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Ty na pewno nie masz nic skosnego. 02.12.07, 15:14 kylax napisał: > A juz zwlaszcza nie masz mozgu. Za to wiadomo, zes gej. Nie juz nie mam! Pozbyłem sie skosnookiej żony! .. i nie załuję! kylax, gwarantuje ze ty jestes debilem! Jak taki imbecyljak ty moze miec jakies rozsadne zdanie? Jestes typowym bezmózgowcem! Odpowiedz Link Zgłoś
sanai Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 11:11 wszystkie azjatki mają skośne oczy, po operacji oczy też są skośne tylko inaczej. A operację plastyczne miała przynajmniej w Korei około 50% kobiet, więc nie wszystkie. Ale ciekawa teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 11:43 a ile niemiek, polek i nne narodowosci cos takiego robily a gdzie wy zyjecie a co zrobila wam China Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 01.12.07, 22:51 Geesus taka ANOREXA wygrała? jej ramiona sa jak moj dickens ! Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobie 02.12.07, 11:44 a dlaczego masz problem lepsza od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 01.12.07, 22:56 Geesus taka ANOREXA wygrała? Jej ramiona sa jak moj dickens ! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobie 01.12.07, 23:25 kup preparat na powiekszenie . Ewentualnie pij duzo miety Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobie 02.12.07, 15:36 indianski napisał: > kup preparat na powiekszenie . Ewentualnie pij duzo miety Ja nie potrzebuje NIC na powiekszenie! A tobie życzę pij codziennie szklanke gipsu (ja pic nie musze!) to moze mi za 20 lat dorównasz . Indianski? czyli Hindus w piuropuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
orrajt Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 01.12.07, 23:46 A kogo to obchodzi??? Za PRLu to była informacja nr 1. Każdy oglądał "wybory" bo nie było nic innego w tv. Już bardziej mnie interesuje, że kot Malezji Mołdawii włączył telewozor pilotem. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 02.12.07, 00:37 ładna (dla daltonistów) Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 11:46 a jak ty wygladasz Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobietą .. 02.12.07, 00:44 Miss miała zostać "matka polka" gruba, wredna, częściowo bez uzębienia, promil we krwi ok. 1,5. I do tego dwoje dzieci zabeczkowane(z 6-u urodzonych). Ideał kobiety w kraju JP2 i Ogórka Kiszonego. Posdroofka "RP, wersja 4.02 beta, zdechła zanim się narodziła" Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Miss World 2007: Chinka najpiękniejszą kobiet 02.12.07, 11:49 przykro mi to czytac jak swoja matka ktora ciebie urodzila mozna porownac z mloda kobietka Odpowiedz Link Zgłoś
ronin28 Chinka najpiękniejsza.........to są kpiny!!!!!!!!! 02.12.07, 08:56 Wszędzie powiązania biznesowao polityczne. Za rok będzie to reprezentantka Indii a po niej Chinka....itd... Kpiny z nas co o tym czytają i to komentują. Odpowiedz Link Zgłoś