jackass_1 08.12.07, 14:28 Rany, ludzie... KOHABITACJA!!!! Co za dureń to pisał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądr 08.12.07, 14:34 jackass_1 napisał: > Rany, ludzie... KOHABITACJA!!!! Co za dureń to pisał... *********************************** Obie formy: kohabitacja i koabitacja, są poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Ale koabitacja to jest po francusku 08.12.07, 15:15 A mi sie wydaje, ze to slowo juz dawno sie przyjelo w polskim i teraz nawiazywanie do francuskiego oryginalu _fonetycznego_ brzmi co najmniej dziwacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Jak skończył Kwasniewski? Przypominamm, że zarówno 08.12.07, 15:41 pan Miller jak i pan Kwaśniewski to ostatnie osoby od których powinien brać rady TUSK. Ruch z Millerem uważam za niepotrzebny i idiotyczny. Naprawdę aż tak ubogi w wiedzę i pomysły jest sztab Tuska, że trzeba się Millerem posiłkować? Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Tusk radzi się Millera? Ludzie! Kogoście wybrali?! 08.12.07, 16:14 Czy już otworzyły wam się oczy? Czy jeszcze śpicie? Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Tusk radzi się Millera? Ludzie! Kogoście wybr 08.12.07, 16:23 Śpią,czyt.: "Wesele" St.Wyspiański Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Panie Donku pan się nie boi bo Goleń za panem stoi 09.12.07, 07:45 Kult - Panie Donku pan się nie boi Żona pogłaskała mnie po buzi rano Umyłem się w wanience Pożegnałem uściskiem kaczorki maleńkie Szofer wiezie mnie z wdziękiem Czytałem będąc młodym Donaldem "Jak Prusacy przegrali pod Grunwaldem" Teraz jestem starszy i poważniejszy I lektury mam trochę mądrzejsze Z kamienną twarzą siedzę przy stole Przy nim ludzie których mniej trochę wolę To stało się tak nagle jakby pękł kondonek - Kto z nas? Może Pan, panie Donek? Tak panie Donku, Pan się nie boi Bo cały LiD za Panem stoi Panie Donku, Pan się nie boi Całe SLD murem za Panem stoi Słońce pada oknem na nasze głowy W ten poranek piękny październikowy Za ścianą, słyszę, żre się Samoobrona I LPR też dogorywa - niech skonam Obserwuję paznokcie pod stołem Nie daję poznać, że trochę się boję Trzeba trzymać kuper do góry Nawet wtedy, nawet gdy Waldek wali z wielkiej rury: Tak panie Donku, Pan się nie boi Bo PeeSeL za Panem stoi Panie Donku, Pan się nie boi Tylko Prezydent za Panem nie stoi Trzeba szybko robić coś konkretnego Bo inaczej wywloką stąd każdego Już nie słucham co się dzieje obok na sali Właściwie to się zdecydowałem Tak panie Donku, Pan się nie boi Bo nawet Miller za Panem stoi Panie Donku, Pan się nie boi Bo nawet Goleń za Panem stoi Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Re: Tusk radzi się Millera? Ludzie! Kogoście wybr 08.12.07, 16:43 Gorzej niż za PiSu nie będzie - Tusk wprowadza dyskusję zamiast totalitaryzmu, który w PiS kwitnie (konwencja PiS tego dowodzi). Tylko dyskutanta tym razem sobie kretyńsko wybrał. Ale skoro dyskutuje z Lechem Kaczyńskim - dlaczego miałby nie rozmawiać z Leszkiem Millerem? Choć moim zdaniem zarówno Kaczyńscy jak i Miller są osobami z którymi nie należy dyskutować. I najlepiej będzie jeśli wszyscy oni znajdą się poza polityką. Idiotyczne jest rozmawianie z tym, który poza nią na szczęście się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach PO kieruje sie ku Lewicy - slowa J.K. byly prawda. 08.12.07, 20:52 .. wczesniej czy pozniej bedzie koalica PO z LID Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Nie poparlem Tuska zeby dogadywal sie z betonem!!! 08.12.07, 20:52 Nie po to glosowalem Tuska zeby dogadywal sie z betonem komunistycznym!! Gdzie mozna wycofac glos oddany na Tuska? Ktos wie? Czekaj Tusek nastepnych wyborow! Juz ja na ciebie zaglosuje bezczelny oszuscie! Tusek jestes tanim politycznym marketingowcem, zawiodles mnie na calej linii, jestes tanim cwaniaczkiem, dorobkiewiczem, politycznym hochsztaplerem. Nigdy, przenigdy juz na ciebie nie zaglosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Nie poparlem Tuska zeby dogadywal sie z beton 08.12.07, 21:04 Pan Tusk, chciał wladzy i to bylo widac gołym okiem (dla tych , co chcieli to widzieć) i ją ma!, a reszta, jest milczeniem:)pomozecie?, pomożemy, odpowiedzieli rechocząc z oddali posłowie LiD:)A dzisiaj byly poseł w/g niezaleznych mediow, pomogł, szczerą, konstruktywną rozmową , w cztery gałki oczne! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: Nie poparlem Tuska zeby dogadywal sie z beton 08.12.07, 23:49 niestety nie ma możliwości wycofania głosu - masz nauczkę :) a co do tuska - to masz 100% racji Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Papa Benek Tuska poblogoslawil- po niemiecku 09.12.07, 09:09 wiec cicho tam, swinskie ryje! Prowincja polska juz sprzedana. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nomen - omen? 09.12.07, 16:14 kosmiczny_swir napisał: > Nie po to glosowalem Tuska zeby dogadywal sie z betonem > komunistycznym!! Gdzie mozna wycofac glos oddany na Tuska? Ktos wie? > Czekaj Tusek nastepnych wyborow! Juz ja na ciebie zaglosuje > bezczelny oszuscie! Tusek jestes tanim politycznym marketingowcem, > zawiodles mnie na calej linii, jestes tanim cwaniaczkiem, > dorobkiewiczem, politycznym hochsztaplerem. Nigdy, przenigdy juz na > ciebie nie zaglosuje. Tusk tego NIE-PRZE-ŻY-JE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Volksdeutch, pijaczyna i opryszek? Myslisz ze bylo 08.12.07, 21:11 gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Volksdeutch, pijaczyna i opryszek? Myslisz ze 09.12.07, 16:18 wnuczek_i_janek_co_maryja napisała: > gorzej? Tak, dokładnie: BYŁO gorzej. Teraz już może być tylko lepiej, niezależnie od tego z kim Tusk będzie lub nie będzie rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Tusk radzi się Millera? Ludzie! Kogoście wybr 09.12.07, 07:38 tia, a kwaśniewski popiera kaczyńskiego, czyli lewica razem. bezbożna i pobożna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sygula Tusk na głowę upadłeś ? z GTW trzymasz ? 09.12.07, 17:12 i po co ja na Ciebie baranie głosowałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-partaczunio Re: Jak skończył Kwasniewski? Przypominamm, że za 08.12.07, 18:23 Zawsze, no moze prawie zawsze czytam Twoje posty z przyjemnoscia. Ale tutaj zagalopowales sie: zasada ocen jest nastepujaca - jesli absolutnie nic nie wiesz na temat tego, o czym mowiono w "cztery oczy", to tej oceny nie wydawaj!. A to co pisza pismaki,spekuluja, bo g...wiedza, mowiac kolokwialnie,zeby tylko, za wszelka cene ZAISTNIEC, to jest warte funta klakow. Mam bardzo zle doswiadczenia z pismakami. Otoz podawalem im sformulowane na pismie, maszynowym pismie, informacje, a potem przecieralem oczy ze zdumienia, co oni napisali. Przeciez ogromna wiekszosc tych kabotynow nigdy nie skonczyla zadnej szkoly dziennikarskiej, najzwyklejsze byki ortograficzne i interpunkcyjne plenia sie jak przyslowiowe wszy na kolnierzu, a o merytorycznych kwestiach lepiej nie mowic.Jasne, ze sa prawdziwi dziennikarze, ale w oceanie dupkow malo ich widac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Re: Jak skończył Kwasniewski? Przypominamm, że za 08.12.07, 19:14 1. nie znam źródła informacji którą w ciągu dnia wielokrotnie powtarzały różne media, więc to o czym rozmawiali przyjąłem, być może błędnie - za fakt - nie zawsze jest czas i chęci by sprawdzać informację. 2. niezależnie od tego o czym panowie rozmawiali - był to spory błąd Tuska. Miller jest symbolem który nie powinien być kojarzony z PO, a Tusk dostarczył amunicję propagandzie PiS - jeszcze za 2, prawdopodobnie nawet za 4 lata nachalna propaganda PiS będzie przypominała o tym spotkaniu. Błędem było także to, że spotkanie odbyło się w tajemnicy - z Millerem Tusk albo nie powinien się spotykać, albo powinien otwarcie zapowiedzieć zamiar spotkania i określić czemu to spotkanie ma służyć. Tak się nie stało - i dlatego ruch Tuska oceniam jako strzał w stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach **** moze spotkali sie w imie Milosci ? **** 08.12.07, 20:56 Alez Tusk obiecywal, ze po wyborach zapanuje kraina Milosci wiec czemu spotkanie z kims mialoby byc dla niego bledem? Dowodzi swojego milosierdzia co jest glownym punktem programu PO. Za miesiac wizyty w wiezeniach i osobiste zwalnianie wiezniow politycznego rezimu PIS... A za dwa spotkanie z Krauzem i Stoklosa... Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: **** moze spotkali sie w imie Milosci ? **** 08.12.07, 21:12 MiłośćCi wszystko wybaczy, smutek zamieni Ci w smiech,milość tak pieknie tłumaczy, zdrade i klamstwo i grzech... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Jak skończył Kwasniewski? Przypominamm, że za 08.12.07, 18:53 cyberdemokracja napisał: > pan Miller jak i pan Kwaśniewski to ostatnie osoby od których > powinien brać rady TUSK. Ruch z Millerem uważam za niepotrzebny i > idiotyczny. Naprawdę aż tak ubogi w wiedzę i pomysły jest sztab > Tuska, że trzeba się Millerem posiłkować? człowieku, Premier Tusk jest człowiekiem dobrze wychowanym, nie obraża się na nikogo, i z kazdym, jak widze, może rozmawiać jak proszacy o rozmowę ma taką potrzebe, tymbatdziej jak jest to były premier naszego kraju( pomiomo, że jest z ugrupowania, które nie jest z mojej bajki). I to jest norma. To co miałeś przez ostatnie dwa lata nie było normą. Obrażanie sie na wszystkich jest domeną tylko braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach **** kazdy ruch Tuska jest idiotyczny **** 08.12.07, 20:50 .. wiec nie da sie wyroznic tych bardziej i mnie glupich. Za rok, dwa ten rzad bedzie mial 10 % poparcia bo nic z programu nie bedzie zrealizowane. Usmiechy nie kopia autostrad. Odpowiedz Link Zgłoś
rt-z Ale habit jest po jakiemu? 09.12.07, 02:20 Czy dawno, tego nie wiem. Czy po francusku? chyba po ministrze Balladur - nie dawno. jednym słowem jest to słowo łacińskie, po "polskiemu" to będzie "przytrzymywać się"? Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Jeszcze prościej: Kobitacja, to będzie większe 08.12.07, 15:17 zainteresowanie, np. Łyżwińskiego lub Leppera Jeżeli obce lub niemiłe wam słowo koHabitacja, bo może kojarzy się z KOścielnym Habitem Rydzyka to mówcie po prostu współistnienie, a ta na prawdę to chodzi o współpracę Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądr 08.12.07, 18:47 maruda.r napisał: > jackass_1 napisał: > [...] Nie ważne co napisali bo to nie jest podstawowy problem. Moim zdaniem poraday Prezydenta Kwaśniewskiego, tymbardziej na łamach prasy, są moim zdaniem trochę niesmaczne i za bardzo mentorskie a to byłemu przezydentowi nie wypada. Premier Tusk nie jest dzieckiem we mgle i najbardziej optymalną opcję postpowania z Panem Prezydentem Kaczyńskim sobie wypracuje. Pouczanie, najpierw ministra SZ a następnie Premiera uważam za przekroczenie norm w normalnym europejskim kraju w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądr 08.12.07, 23:55 daj spokój, to nie dziecko we mgle tylko nieporadne niemowlę :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądr 09.12.07, 00:17 rtg napisał: > Nie ważne co napisali bo to nie jest podstawowy problem. Moim > zdaniem poraday Prezydenta Kwaśniewskiego, tymbardziej na łamach > prasy, są moim zdaniem trochę niesmaczne i za bardzo mentorskie a to > byłemu przezydentowi nie wypada. ********************************** Kwaśniewski stracił okazję do milczenia. Osobiście bardzo dobrze odbieram spotkanie Tuska i Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądryc.. 08.12.07, 14:44 na swojej ostatniej konferencji Kamiński jak mantrę powtarzał słowo koabitacja, przynajmniej to pojecie przyswoił sobie poprawnie, bo tuż po wyborach prorogacja myliła mu się z prerogatywami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Ten, to zamiast rad udzielać, 08.12.07, 15:32 to lepiej niech idzie po poradę na Nowowiejską. Miał się już od polityki odczepić i właśnie dotrzymuje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ten, to zamiast rad udzielać, 08.12.07, 15:34 Uderz w stół... Miller nie odszedł jeszcze na polityczną emeryturę, stąd zaniepokojenie Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kwach był zawsze miałki i układny 08.12.07, 15:58 Natomiast Miller przynajmniej ma spore doświadczenie i transformacje z betonu komunistycznego na polityka europejskiego, to spora nauka i zmiana w poglądach, Kwach jak pływał tak pływa nadal. Watpie czy Tusk obrał sobie Millera jako doradcę, raczej rozmawiali o pewnych ruchach zarówno SLD jak i PiS. Watpie czy stara gwardia SLD pójdzie za Napieralskim. Kwach tak, to człowiek bez wartości Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Kwaśniewski 08.12.07, 15:33 Usłyszeliście męża stanu: do 2010 Tusk nie powinien sie wygłupiać atakami na prezydenta o oslabia Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
loppe radzę to przemysleć a nie rechotać jak to Radzio i 08.12.07, 15:39 Donek "zalatwili" prezia "Jeżeli dziś słyszę, że minister Radosław Sikorski, czy premier Tusk mówią, że Polska nic nie ma przeciwko gazociągowi bałtyckiemu - a to był jeden z głównych elementów polityki prezydenta Kaczyńskiego oraz premierów Kazimierza Marcinkiewicza i Jarosława Kaczyńskiego wcześniej - to są takie zwroty, które wymagają istotnej konsultacji na szczytach władzy. Dlatego że bez tego będzie kakofonia. Będziemy mówili dwoma głosami, które będzie można łatwo wykorzystać przeciwko nam" - podkreślił Aleksander Kwasniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: radzę to przemysleć a nie rechotać jak to Rad 08.12.07, 18:10 loppe napisał: > Donek "zalatwili" prezia > > "Jeżeli dziś słyszę, że minister Radosław Sikorski, czy premier Tusk > mówią, że Polska nic nie ma przeciwko gazociągowi bałtyckiemu - a to > był jeden z głównych elementów polityki prezydenta Kaczyńskiego oraz > premierów Kazimierza Marcinkiewicza i Jarosława Kaczyńskiego > wcześniej - to są takie zwroty, które wymagają istotnej konsultacji > na szczytach władzy. Dlatego że bez tego będzie kakofonia. Będziemy > mówili dwoma głosami, które będzie można łatwo wykorzystać przeciwko > nam" - podkreślił Aleksander Kwasniewski. Bolszewicy z pisu razem z komuszą pijaczyną i łajzą Kwaśniewskim. Ciekawe, czy był nachlany jak w Katyniu, jak to bełkotał? To teraz magister goleń jest dla ciebie autorytetem? Od kiedy? Wiem, że bolszewia z pisu i komuchy to jedno, ale żeby sie tak otwarcie demskować? Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Tylko obrzucać wyzwiskami potrafisz? 08.12.07, 18:23 Kwaśniewski ma rację i trafnie pokazał to Loppe. Szarpanina pomiędzy szefem rządu a głową państwa na oczach świata dziwnie wgląda, zwłaszcza, jeśli obaj reprezentują Polskę na zewnątrz, a każdy z nich mówi co innego. Co mają sobie myśleć o takim dziwnym kraju i jego władzach szefofowie rządów/głowy państw w innych krajach? Kogo słuchać? Takiego kraju i jego władz nie będzie nikt brał poważnie, a lepiej by nas - wreszcie po dwóch latach zacżeto znów poważnie traktować. Tekst Kwaśniewskiego o ambicjach Tuska na przyszłość to też dore przypomnienie: jeśli Tusk chce w przyszłości zostać prezydentem, to jego dzisiejsze działania przeciw prezydentowi (i urzędowi) w przyszłości mogą zostać przez innych zastosowane również przeciw niemu. A Tusk może i powinien posłuchać rad z obu stron i przemyśleć, jak postępować w przyszłości. Ciekawa zresztą rzecz - Tusk Jedności Narodowej - każdy chce mu jak najlepiej doradzić - nawet Miller i Kwaśniewski, coś podobnego, no no no... Niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś
vito098 konDonek chce zostac prezydentem? 08.12.07, 15:38 on sie nadaje du bauera swinie chodowac Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądryc.. 08.12.07, 15:44 zostali jeszcze jaruzelski i kiszczak do wykorzystania Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądr 08.12.07, 15:53 Mordo Ty nie-moja:D ile Ty masz teraz racji...myslę, że z Premierem Tuskiem, będzie tak jak z Tobą, ludzie Tobie wszystko wybaczali! Panu Tuskowi też wybaczą!. Chodzi mi po głowie pytanie, dlaczego nie są tak miłosierni wobec Pana Kaczynskiego? Czemu od niego wymagają, aby był doskonały!, przecież, nikt z nas taki nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Kwaśniewski przestań kłamać wreszcie . 08.12.07, 15:46 Miller zapłacił bardzo wysoką cenę , ale za to , że wykonywał posłusznie ciche czy też tajne polecenia Kwacha , który jak coś nie pasowało to spieprzał po drabinie , albo wszystkiego się wypierał . Lewicę zniszczył kwaśniak a nie pan Miller . Przypomnij sobie kwachu te tajne o 2 - 3 w nocy spotkania np. z kulczykiem , podział najwyższych stanowisk dostarczanych Millerowi na karteczkach . Do nieba przyjmie cię ojciec Asmodeusz Rydzyk za końkordat . A polscy katolicy i kler są ci bezwzględnie wdzięczni do dziś , za to co dla nich zrobiłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądryc.. 08.12.07, 17:00 Premier Tusk ma swoj rozum i nie bedzie sluchal Kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądr 08.12.07, 17:33 ech, jak by mial swój rozum, toby sie wszystkich wokół nie pytał co ma robic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądryc.. 08.12.07, 17:18 Ty niedouczona gnido.W PO nie ma Borowskiego.Rozumiesz mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
siedem71 Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądryc.. 08.12.07, 17:23 Sa ludzie, z ktorymi nie nalezy rozmawiac! Odpowiedz Link Zgłoś
your.goofee zapomniano że Miller jest gościem w prokuraturach 08.12.07, 17:52 w swoich i nieswoich sprawach i tylko to go interesuje , no może jeszcze jak dokopać Ziobrze .. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Kwaśniewski: Koabitacja jest obowiązkiem mądryc.. 08.12.07, 18:01 a co na tym wszystkim zyska mieszkaniec Polski? Czyli ja. Ostrzegam. W piaskownicy warszawskiej zawsze może znaleźć się jakiś niewybuch i wybuchnąć. Polityka to bardzo niebezpieczny "zawód". To tak jak zawód miłosny. Ja jako małolat "zniechęciłem się" do mojej ulubionej, bo w poczekalni do dentystki machnęła kiecką i zawaniało miesiączką. Sztautynger miał rację, gdy pisał mniej więcej tak: "podmywajcie się kobiety i dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny". Pisowi potrzebne są pampersy Z wiadomych względów. Z wiadomych względów. Zaden polityk dbający podobno o dobro swojego kraju nie obraża się, że go nazwano kartoflem. Chore to? Chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 kwachu napij się boś chyba znowu na kacu 08.12.07, 18:10 i głupoty gadasz... Ciebie to nawet twój wierny elektorat nie chce słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 nieee , mówi całkiem do rzeczy teraz... 08.12.07, 18:20 zdolny gość ale przyszło mu żyć i pracować z takimi a nie innymi ludźmi w takim a nie innym czasie. niby miał wybór ale trzymał się swoich.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Akurat ma racje................ 08.12.07, 19:00 Cale PO i rzad ktory wybrali Polacy skoncza przed Trybunalem Stanu.Juz dzis UE zaczyna sie niepokoic co robi polski rzad.Prosil o Solidarnosc,mowil o Europie jak o jednym domu,prosil UE o ^pomoc w sprawach handlowych.A dzis po cichu zawiazuje kontakty z Moskwa.Za pare dni do Moskwy leci Sawicki.Bez porozumienia z UE pomimo ze UE pomagala Polsce w sprawie embarga miesa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ...Akurat ma racje................ 08.12.07, 19:38 esbeku widac odrazu zes do tej Francji ze strachu przed odpowiedzialnoscia uciekl, lachudro, w ktorym kanale i kraju Unii "zastanawiaja sie co wyrabia polski rzad"???odrazu widac ze caly czas po polsku nawijasz, a po francusku ani mru mru, dlatego wiadomosci w tv rozumiesz na opak, i przestan z tymi propagandowymi klamstwami na forach Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne kominiarz i glupie insynuacje PiSiorow 08.12.07, 19:21 "Donald Tusk szuka wsparcia u Leszka Millera” dowiedziałem się z dzisiejszej prasy. Przeczytałem też, że spotkanie było „tajne”, choć odbywało się w gabinecie premiera. Rzeczywiście wszedłem tam głęboką nocą przebrany za kominiarza z życzeniami świątecznymi w torbie. Kurtuazyjna rozmowa obecnego i byłego premiera urosła do rangi sensacji, co tylko świadczy o skali spustoszeń, jakie dokonały się w polskiej polityce. Poza tym, jakiego wsparcia może szukać u mnie szef rządu? Jeśli już to chyba odwrotnie". Leszek Miller Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: kominiarz i glupie insynuacje PiSiorow 09.12.07, 17:24 Jak Bozia chce kogos ukarac to mu rozum odbiera - it jak widzc dotyczy wszystkich tych ktorzy tak jak ty idioto uwierzyli propagandzie PO i ich bolszewickich poplecznikow . A im chodzilo tylko o uratowanie wlasnej dupy do ktorej sie wreszcie coraz skuteczniej PIS dobieral.Terazniejsze spotkanie z Millerem ujawnia kto tak naprawde mysli za tego nijakiego Tuska. Wspolczuje takim jak ty i ale tez wszystkim innym rodakom ,ktorym tacy jak ty bolszewiccy "wyborcy" zafundowali kolejne lata operetkowych rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Jaruzelskiego też zaprosi? 13 grudnia blisko. 08.12.07, 19:49 hihi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Znikaj człowieku z polityki !!! 08.12.07, 19:51 Po "filipińskiej chorobie" każdemu uczciwemu człowiekowi wstyd by było pokazać sie rodakom na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Znikaj człowieku z polityki !!! 08.12.07, 20:03 ksks3 napisał: > Po "filipińskiej chorobie" każdemu uczciwemu człowiekowi wstyd by > było pokazać sie rodakom na oczy. Toteż on się nie pokazuje. Udziela światłych rad przez telefon. O tempora! O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Z pomyslnej praktyki w ciagu ... 08.12.07, 20:01 Z pomyslnej praktyki w ciagu dwoch kadencji prezydenckich. Sic! Kartofel zas niedosc, ze nie ma zadnego pozytywnego doswiadczenia pod tym wzgledem, to nawet nie potrafi tego slowa wymlaskac. Na nic sie zdaja jego naukawe stopnie i tytuly. Odpowiedz Link Zgłoś
hary333 Re: dobrze żeby jeszcze Urban doradził Premierowi 08.12.07, 20:08 on też ma dużą wiedzę na temat rządzenia Polską! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Moze Tusk poprosi Schrödera jeszcze o 08.12.07, 20:16 rade.A tak swoja droga ten Tusk nie wyglada na rozgarnietego,przypomina troche Busha,ale Bush umial sobie dobrac madrych doradcow ktorych Tuskowi brakuje,stad to szukanie pomocy u wlokniarza,szukajac ostatniej nitki nadzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Z prawdziwą przyjemnością czytam 08.12.07, 20:24 komentarze wyznawców PiS. Nie mogliście nie przegrać wyborów. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Z prawdziwą przyjemnością czytam 08.12.07, 20:36 Dla wyznawców PO każdy dobry byle nie z PIS. Niezłe założenie! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Z prawdziwą przyjemnością czytam 08.12.07, 20:41 fly8171 napisał: > Dla wyznawców PO każdy dobry byle nie z PIS. Niezłe założenie! Ktokolwiek mówi, że 2 x 2 = 5, nie ma racji. Ktokolwiek mówi, że 4, ma rację. Nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Tusek juz rzadzi?Czy jezdzi pytac sie jak rzadzic? 08.12.07, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Tusek juz rzadzi?Czy jezdzi pytac sie jak rza 08.12.07, 22:26 Przekręciłeś debilu nazwisko Pana premiera. Pewnei wtedy orgazmu dostajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Z prawdziwą przyjemnością czytam 08.12.07, 20:54 A liczby urojone??? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Z prawdziwą przyjemnością czytam 08.12.07, 21:12 fly8171 napisał: > A liczby urojone??? Liczba urojona to liczba, która podniesiona do kwadratu daje wartość ujemną. Pojęcie to zostało wprowadzone przez Kartezjusza w XVII wieku i miało początkowo prześmiewczy wydźwięk: wiadomo było bowiem, że takie liczby nie istnieją. Tak jak nie istnieje pojęcie przyzwoitości w działaniach PiS. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wikipedia jest szybka ale niedokładna! 08.12.07, 22:37 Różnie to bywa. Natomiast skojarzenie z PiS, prima sort. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wikipedia jest szybka ale niedokładna! 08.12.07, 23:45 Przejęzyczenie??? Co powiesz na słowa Pitery o budowie autostrad??? Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: Z prawdziwą przyjemnością czytam 08.12.07, 23:51 Ktokolwiek mówi o cudach po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Ze zdumieniem czytam wypowiedzi PO(je.bow) 08.12.07, 20:53 Czy Kaczynskie czy Tuske to gowno. Ale dlaczego wybierac gorsze gowno? W Polsce bylo dwoch "mezow stanu", Boleslaw Chrobry i Maszalek. Reszta to intelektualna i polityczna pustynia! Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Oczywiscie mam na mysli Pana Marszałka! 08.12.07, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja To nierozsadna rada bo caly narod dostanie w d... 08.12.07, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja "Biedny" to jest ten narod bo sie nastepna malpa 08.12.07, 21:00 z brzytwa do wladzy dorwala! Odpowiedz Link Zgłoś