drojb 08.01.08, 21:59 Jakie dobre panisko! Czy zamieszka w białym miasteczku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grisza14 Pinokio Tusk myslal, ze mu przyschnie 08.01.08, 21:59 a tymczasem trzeba platit pane Havranku, platit.A nie to do Gdanska bawic sie klockami Lego. Odpowiedz Link Zgłoś
priller och, obudzila sie gwiazda filmowa 08.01.08, 22:11 ten nasz krajowy ronald reagan, tyle ze z warsowood. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz cos masz do Regana? ci co mieli teraz są w LiDzie 08.01.08, 22:16 lub w tym czyms co upichcil miller 2 dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Lech "Smecta" Kaczyński tym razem na posterunku? 08.01.08, 22:23 czy lekarze mają wydelegować gastrologa? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Myślałem, że spotka się z psychiatrami, a tu... 08.01.08, 22:27 A co?! Pomarzyć już nie można, czy jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq tez myslałem, że spotka się z psychiatrami:))) 09.01.08, 00:47 i wezmie tez cos dla brata, tylko razy dwa, bo tamten dopiero powinien zarzyć parę prochów, bo już jest mocno odklejony od rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Gdzie sie podziala bufetowa Gronkowiec 09.01.08, 02:09 kraq napisał: > i wezmie tez cos dla brata, tylko razy dwa, bo tamten dopiero > powinien zarzyć parę prochów, bo już jest mocno odklejony od > rzeczywistosci M: Widac, ze sam wzieles troche prochow za duzo. Albo wychyliles za duzo. Ale uwazaj bo cie bufetowa Warszawy podliczy. No ale Gronkowiec gdzis sie zapodziala albo w wykopkach Warszawskich nie moze znalesc drogi bo "Bialego Miasteczka". Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Temu panu już dziękujemy bo On nic nie może!!! 09.01.08, 05:51 Chyba żeby tak poszeptać trochę, pociamkać i pomlaskać do kamery :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Temu panu już dziękujemy bo On nic nie może!! 09.01.08, 06:35 katecheta napisał: > Chyba żeby tak poszeptać trochę, pociamkać i pomlaskać do kamery :-) ________________________________ img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606486.jpg A dajcie mi wszyscy spokój ....już myślałem,że spokojnie będę sobie "rządził".......;) __________________________ Jeżeli, ktoś podrzynał kaczce gardło to wie......jak "się trzepie" .....a trzeba to robić umiejętnie,z wyczuciem aby się powoli wykrwawiła.....SKUTEK GWARANTOWANY....... Osobiście nie lubię czarniny ani innej potrawy z kaczki___ jedynie uwielbiam duszone w sosie własnym :)))))) msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/051015/051015_birdfluromania_hmed_6a.h2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Kolejne wyuczone puste frazesy. A ja chcę działań, 08.01.08, 22:27 chcę decyzji, chcę uzdrawiania finansów i służby zdrowia! Chcę by w końcu ogłosili co mi się należy za te tysiące plnów które co miesiąc płacę w podatkach i zusach! Chcę znać prawdę czy zła ona czy dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Kolejne wyuczone puste frazesy. A ja chcę dzi 08.01.08, 23:23 I masz calkowita racje, chlopcy wiedzieli jakie klocki kupuja jak sie zglosili do wyborow, niech teraz je ustawiaja jak kostke Rubika albo do domu marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
1group ??? 08.01.08, 22:29 A jakież to prezydent ma prerogatywy w tym względzie? Ma jakieś fundusze?Zmusi rząd do zmiany budżetu? W tym dziwnym kraju paranoja goni paranoję.Tylko patrzeć,jak jakiś związkowy przywódca zwróci się o pomoc do biskupa.(chociaż po prawdzie TU biskup ma więcej do gadania niż prezydent) Odpowiedz Link Zgłoś
mkmail Re: ??? 08.01.08, 22:50 wlasnie - zapytalbym po co on ma marnowac swoj swiety czas? - odrywac tak waznego i istotnego gracza od kwestii miedzynarodowych i ponizac takimi problemikami jka sl zdrowia? po co on sie tam jeszcze wpycha? poprosi o diagnoze? da na msze u rydzyka? co on w ogole moze? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: ??? 09.01.08, 00:03 Jakiś filip z konopi wyskoczył,co ci bratku pomoże ten figórant.no chwilę pomlaska,postęka,brzuszek zaboli.latem to na wasze białe miasteczko,siusiał z wiertalota,a wy udawałyscie że to taka ciepła mgiełka opada na was.raczej proscie o spotkanie z Marysią,ona jest mąndrzejszą kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Gdzie był jak jego brat obrażał lekarzy? 08.01.08, 22:29 Gdzie był prezydent jak jego brat obrażał lekarzy i pielęgniarki ? Brał się za negocjacje, czy chował się wtedy pod peleryną czarownicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Gdzie był jak jego brat obrażał lekarzy? 08.01.08, 22:32 nie rozumiesz: to sie nazywa, ze brat mial wszystko pod kontrola (z definicji). a skoro mial, to gdzie prezydent mial byc? i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Oto prawdziwy mąż stanu. Rozmawiać! a nie jak 08.01.08, 22:00 dzieciak Tusk chować głowę pod kołdrę. Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Oto prawdziwy mąż stanu. Rozmawiać! a nie jak 08.01.08, 22:04 o czym ten glupolek može z nimi mówić?? o kocie swego brata?? czy o lotach aeroplanem za žona?? coś chyba dyplomatolkowi rydzyk czy Kaminski naszykuja Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz masz łeb wyprany przez GW i TVN24. Idź sobie 08.01.08, 22:07 pooglądaj trochę reklam funduszy inwestycyjnych i kredytów hipotecznych, ewentualnie zaczekaj aż Adam M poda Ci oficjalną wykładnię nt tego co się dzieje. Naucz się na pamięć ze dwa zdania, będziesz biegał i opowiadał. Tak najłatwiej zamaist myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Otrzep berecik z mocheru i idź z Bogiem, smokp 08.01.08, 22:11 widać, że ty masz tak wspaniałą pamięć, że wszystkie 5 zdań z Naszego Nocnika naumiałeś się na gwint. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz oto twoj schemat dupelku: kto nie za PO ten moher 08.01.08, 22:14 rozumiem, media usilnie pracowaly nad twoja prosta, pusta lepetynka i nad twoim miekkim jak plastelina kregoslupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Pieorzysz jakbyś widziął sie z Semka i Wildsteinem 08.01.08, 22:25 równoczenienie. Wez kup se kolejny egzemplarz Michnikowszyczny, i przeczytaj jeszcze raz i nie kończ, ąz stwierdzisz że jests Napoleonem i Wellingtonem równoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_deneszewski Re: masz łeb wyprany przez GW i TVN24. Idź sobie 08.01.08, 22:39 Adam M to domyślam się Adam Małysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: masz łeb wyprany przez GW i TVN24. Idź sobie 08.01.08, 22:48 smokpz napisał: > pooglądaj trochę reklam funduszy inwestycyjnych i kredytów > hipotecznych, ewentualnie zaczekaj aż Adam M poda Ci oficjalną > wykładnię nt tego co się dzieje. Naucz się na pamięć ze dwa zdania, > będziesz biegał i opowiadał. Tak najłatwiej zamaist myśleć Instrukcję na temat co mówić to dostają od Jarka posłowie PiS-u i ich zwolennicy piszący na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Re: masz łeb wyprany przez GW i TVN24. Idź sobie 09.01.08, 05:52 no wiadomo Michnik oficjalnie wydaje swoja w GW Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Oto prawdziwy mąż stanu. Rozmawiać! a nie jak 08.01.08, 22:11 smokpz napisał: > dzieciak Tusk chować głowę pod kołdrę. A gdzie ten cham bez godności i ambicji był, jak jego psychopatyczny braciszek kpił z pielęgniarek i kazał je siła usnać z kancelarii? Gdzie ty byłeś kundlu pisowski? Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Oto prawdziwy mąż stanu. Rozmawiać! a nie jak 09.01.08, 06:19 ujadanie bezradnych POmatołów to miód dla mojego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_ten_kraj_gdzies A gdzie ten twój mąż był ostatnie dwa lata? 08.01.08, 22:26 pod butem bliźniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz to ze masz ten kraj gdzies wynika z twoich 08.01.08, 22:52 pogladow, nie musisz gryzmolic z mozolem podpisu Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 zapomniał dodać że lech jest profesorem prawa 08.01.08, 22:00 pracy socjalistycznej, i nie profesorem tylko wykładowcą. <Podkreślił, że zwraca się do Lecha Kaczyńskiego także jako do profesora prawa pracy. - Pan wie, jaka jest doniosłość układu zbiorowego pracy, co daje pracodawcy, do daje państwu, co daje pracownikom, a także - co obywatelom. Może wreszcie ktoś wysłucha pana słów, skoro nas nie chce się słuchać - stwierdził Underman.> Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: zapomniał dodać że lech jest profesorem prawa 08.01.08, 22:52 stasi1 napisał: > pracy socjalistycznej, i nie profesorem tylko wykładowcą. > <Podkreślił, że zwraca się do Lecha Kaczyńskiego także jako do > profesora prawa pracy. - Pan wie, jaka jest doniosłość układu > zbiorowego pracy, co daje pracodawcy, do daje państwu, co daje > pracownikom, a także - co obywatelom. Może wreszcie ktoś wysłucha > pana słów, skoro nas nie chce się słuchać - stwierdził Underman.> To taki trochę lewy profesor prawa. Nominacje profesorskie wręcza prezydent a żaden z dotychczasowych naszych prezydentów aż tak by się nie ośmieszył - chyba że sam sobie po cichu tę nominację wręczył;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent gotów spotkać się z przedstawicielami... 08.01.08, 22:00 z psychiatrami ? Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 [...] 08.01.08, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Bravo Panie Prezydencie! 08.01.08, 22:02 wstyd za Tuska, co za pig ze nie spotkal sie z lekarzami Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Bravo Panie Prezydencie! 08.01.08, 22:05 o czym ten glupolek može z nimi mówić?? o kocie swego brata?? czy o lotach aeroplanem za žona?? coś chyba dyplomatolkowi rydzyk czy Kaminski naszykuja Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Jestes naiwny jak dziecko. ulozyles sobie 08.01.08, 22:12 wierszyk i wklejasz gdzie popadnie. ok, PO wygrala wybory a ja oczekuje konkretow, bo na nich place podatki. za PiSu PO tyle maila cudownych pomyslow, tymczasem teraz jakos od trzech miesiecy nie wiem jaki jest ich program reformy finansow publicznych i sluzby zdrowia, o ile w ogole jakies sa. PO nie przewidziala ze pierwsi z ktorymi przyjdzie im sie zetknac to gornicy i lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Jakie to ludzkie chłopicho z Kaczyńskiego... 08.01.08, 22:16 ...może lekarze, w dowód wdzieczności, cos tam wymyslą na sraczkę Pana Prezydenta i Jego słabostki powodujące olbrzymie zakupy alkoholu na potrzeby Pałacu Prezydenckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 I slowo cialem... i stanie z jednej strony ZOMO 08.01.08, 22:20 gdzie rzad i ubecja, a po drugiej stronie Aleji Ujazdowskich stanie narod.Prorocze slowa ze stoczni.Juz na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz walcz o program PO dla finansow, to jest wiecej 08.01.08, 22:21 warte niz 420tys choc, przyznaje, trudniejsze do wymowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mcozio PIS najpierw zlewał 08.01.08, 22:03 a teraz gadac chce ? smiech, smiech i ignoracja,,,aby nie dac sie PO któryz ulecza słuze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Prezydent gotów spotkać się z przedstawiciela 08.01.08, 22:05 Niech naprawia to, co spieprzyl braciszek Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Prezydent gotów spotkać się z przedstawicielami.. 08.01.08, 22:06 Już malutki Kaczynski zwąchał okazję,można będzie kolejny raz dołożyc Tuskowi.Szkoda,że nie właczył się w tę sprawę jak brat był premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
vakarei Prezydent gotów spotkać się z przedstawicielami.. 08.01.08, 22:10 2 miesiaca i już ukochany przez masy premier Tusk pokazuje swoje prawdziwe oblicze-czlowieka niezdolnego do sprawowania wladzy a teraz jak trwoga to do PiSu poczatek konca Donka cudotworcy bez recepty na Polske Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent gotów spotkać się z przedstawicielami.. 08.01.08, 22:11 miśku i pamiętaj oni nie bawią się w lekarza oni nimi są Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 POderasci, nie pomoze bluzganie na Prezydenta 08.01.08, 22:11 hanby kompromitacji ostatnich dni bluzgami nie zmazecie.Nie wiedzieliscie, ze macie takich przywodcow? Teraz pretensje do PiS? A, sio, poddajcie sie eutanazji jedze jedna z druga. Odpowiedz Link Zgłoś
smerv Re: POderasci, nie pomoze bluzganie na Prezydenta 08.01.08, 22:23 A może tak by doktorki spuściły trochę z tonu? Lech chętnie skorzysta, żeby pokazać, że jest dobry i wspaniały a PO beeee. Leczyłam się prywatnie u jednego mądrali, to mnie kasował za każdą wizytę (50 zł za parę ciepłych słów w 10 minut), a jak trzeba było coś poprawić, to mnie przyjął na oddział państwowego szpitala, gdzie jest ordynatorem. Oczywiście rozliczenie było w prywatnym gabinecie, żeby broń Boże ktoś go nie podejrzewał o łapówki. Lekarze traktują pensję w szpitalu jako skromny dodatek do dochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: POderasci, nie pomoze bluzganie na Prezydenta 08.01.08, 23:19 No i wlasnie to ma sie skonczyc, dostanie swoje 4, 5 srednich krajowych jak dobry i zadnej prywatnej praktyki, 48 godz. i tyle. A Ty zaoszczedzisz swoje 50 i rozliczanie po leczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Lechoslaw namiesza 08.01.08, 22:17 Mysle, ze pan Prezydent Lechoslaw nie ominie ZADNEJ okazji, zeby podlozyc swinie rzadowi Tuska.Bedzie robil wszytko, zeby byl ferment w mysl maksymy : im gorzej, tym lepiej (dla mnie i braciszka). On ma w d... interes Polski, i chce, zeby DUET za wszelka cene wrocil do wladzy. Jeszcze bedzie ciekawie, wspmnicie moje slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Chamstwo nabyte......kultura nabyta........ 08.01.08, 22:18 Panie UNDERMAN......weź pan pod uwagę słowa Daukszewicza ...... www.konikpolski.ox.com.pl/galeriawww/gal55.php Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: Chamstwo nabyte......kultura nabyta........ 08.01.08, 22:22 milo_1 napisał: > Panie UNDERMAN......weź pan pod uwagę słowa Daukszewicza ...... > www.konikpolski.ox.com.pl/galeriawww/gal55.php Chciales nieporadnie zasugerowac, ze ktos o nazwisku Daukszewicz, to kultura nabyta? Ze inteligencja nabyta, to sie zgodze, ale kultura? W zadnym razie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Grisza, spadaj do Putina 08.01.08, 22:26 grisza14 napisał: > kultura nabyta? Ze inteligencja nabyta, to sie zgodze, ale kultura? > W zadnym razie nie. Grisza, spadaj na szczaw do Putina. Swoim jezykiem dziwnie go przypominasz. Nie nadajesz sie do demokracji.Jestes ordynarny jak sowiecki czekista. Priwiet Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Zastane tam juz Pana Tuskowsskowo? 08.01.08, 22:29 vytrisalov napisał: > grisza14 napisał: > > > kultura nabyta? Ze inteligencja nabyta, to sie zgodze, ale kultura? > > W zadnym razie nie. > > Grisza, spadaj na szczaw do Putina. Swoim jezykiem dziwnie go przypominasz. Nie > nadajesz sie do demokracji.Jestes ordynarny jak sowiecki czekista. > Priwiet Wyprzedzi mnie Twoj Guru Tuskowskoj, pojedzie z Sikorskim prosic Putina o zgode na tarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Lepszy Tusk, niz psychopatyczni bracia K. 08.01.08, 22:42 grisza14 napisał: > > > grisza14 napisał: > > Wyprzedzi mnie Twoj Guru Tuskowskoj, pojedzie z Sikorskim prosic > Putina o zgode na tarcze. Tusk nie jest moim guru, a jak pojedzie do Rosji, to jako polski premier, ktory zostal wybrany w demokratycznych wyborach.(Zdaje sie, ze do ciebie to jeszcze nie dotarlo, ze wiekszosc polskich wyborcow zaglosowala na Tuska).Tusk pojedzie do Rosji, i wroci. A tobie proponowalbym pojechac do Moskwy i juz tam zostac, bo twoje rozumienie demokracji przypomina demokracje a la Putin. Putin - to (jego zdaniem)Rosja. Dokladnie jak psychopatyczni bracia Kaczynscy, ktorzy chcieli ratowac Polske. Na szczescie wiekszosc wyborcow sie obudzila i wybrala PO. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Lepszy Tusk, niz psychopatyczni bracia K. 09.01.08, 02:09 vytrisalov napisał: > nie dotarlo, ze wiekszosc polskich wyborcow zaglosowala na Tuska).Tusk pojedzie ???????????????????????????????????? jakaś mania wielkości ? dostał cuś 500000 głosów, co daje przy +- 30mln. wyborców (zaokrąglam :) ) => 1,67% i gdzie tu większość ??? zresztą nawet cała PO nie dostała "większości" ... > demokracji przypomina demokracje a la Putin. o ile mi wiadomo to Putin wygrał całkiem demokratyczne wybory zdobywając znaczącą większość głosów > Putin - to (jego zdaniem)Rosja. Dokladnie jak psychopatyczni bracia Kaczynscy, którzy to, Kalksteiny zresztą, prezio - oszustwem zdobył większość głosów głosujących wyborach przeciwnie do TuSSka > ktorzy chcieli ratowac Polske. Na szczescie wiekszosc wyborcow sie obudzila i > wybrala PO. po prostu, 75% społeczeństwa to durnota, która powinna być pozbawiona praw wyboeczych (wyborcy POPiSLSDPSLSO) wybierają cały czas ten sam chłam, udając iż robią jakąś zmianę PO = KLD+UW-PD +- niedobitki z AjWaeSu (vide oszołom Niesiołowski) PiS= +-AjWaeS Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Putin nie ma nic wspolnego z demokracja. 09.01.08, 05:19 DYKTATURA POZOSTANIE NA ZAWSZE DYKTATURA, NIE MA INNEJ MOZLIWOSCI.Natomiast Jarkacz to awanturnik, ktory nie ma pojecia jak stworzyc dyktature w Polsce.Wzoruje sie na negatywach wladzy Pilsudskiego,A GDY TO NIE POMAGA WCZYTUJE SIE W ' MEIN KAMPF' i postepuje jak hitlerek dla uposledzonych umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Chamstwo nabyte......kultura nabyta........ 08.01.08, 22:32 grisza14 napisał: > milo_1 napisał: > > > Panie UNDERMAN......weź pan pod uwagę słowa Daukszewicza ...... > > www.konikpolski.ox.com.pl/galeriawww/gal55.php > Chciales nieporadnie zasugerowac, ze ktos o nazwisku Daukszewicz, to > kultura nabyta? Ze inteligencja nabyta, to sie zgodze, ale kultura? > W zadnym razie nie. ______________________________________________ Sorry....CHAMSTWO WRODZONE....KULTURA NABYTA....... niedokładnie zacytowałem Daukszewicza ze "szkła kontaktowego" ...na żywo...... Tak to jest, jak się słucha i ogląda,jednocześnie komentując na forum....:))))))) www.dago.pmp.com.pl/monty/anim/sil.gif Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Prezydent gotów spotkać się aby podjudzac panow 08.01.08, 22:21 doktorow do jeszcze wiekszych roszczen. W mysl PIS-owskiej zasady: im gorzej - tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Underman_____ powtarza się....bo musi...... 08.01.08, 22:25 wiadomosci.wp.pl/kat,18971,wid,8882326,wiadomosc.html?ticaid=1524f pieniacz pozostanie pieniaczem.........tak z zasady...obojętnie kto będzie rządził...... ____________________________________ Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 3 lata....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg wytrzymasz,tylko tak jak mówiłem...... więcej nie "kwacz" głupot bo przynosisz mi wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
smerv Re: Prezydent gotów spotkać się z przedstawiciela 08.01.08, 22:27 Sprywatyzować służbę zdrowia. Państwowa powinna być tylko medycyna ratunkowa. Jakoś nie widać masowej emigracji lekarzy - widać nie jest im tak źle, jak płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Tylko że to trzeba powiedzieć ludziom wprost 08.01.08, 22:29 a Tusk robi w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Prezydent gotów spotkać się z przedstawiciela 08.01.08, 23:22 Kto ma krotki patrz to nie widzi, widocznie oczka leczone przez laryngologa, co sie dzisiaj praktykuje. Oficjalnie sie mowi o 6-ciu tysiacach i pewnie sie zgadza, bo w Szwecji sa bardzo popularni, a to maly kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Tusk dal d..y 08.01.08, 22:30 jego psim obowiazkiem jest spotkac sie z lekarzami; co za syf Odpowiedz Link Zgłoś
smerv Re: Tusk dal d..y 08.01.08, 22:33 Tusk nie jest pracodawcą lekarzy. Chcieliście kapitalizmu to macie.Sprywatyzować służbę zdrowia i nie bać się. Jest w Polsce cała masa prywatnych klinik leczących na podstawie umów z NFZ-em (pacjenci nie płacą!) i robią to o 100% lepiej niż państwowe i samorządowe instytucje. I jeszcze potrafia na tym zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Re: Tusk dal d..y 08.01.08, 22:40 ale przed wyborami rozmawial i dostal ich glosy Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Con_Donek wolał sPOtkac się ze swą fanką Dodą... 08.01.08, 22:33 a nie z jakimiś tam lekarzami. Białe miasteczko było POtrzebne tylko przed wyborami, nawet ratuszowa Bufetowa ze stolycy wodę dowziła i sPOnsorzy "Kuriera białego miasteczka" onegdaj byli... Nieprwadaż Donaldu Tusku? Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Ciekawe dlaczego nie spotka się z nimi wcześniej 08.01.08, 22:35 jak rządził jego brat. Niech się spotykają, zapewne dowiemy się, że trzeba podnieść podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
vakarei Prezydent gotów spotkać się z przedstawicielami.. 08.01.08, 22:35 A już w przyszlym tygodniu 19 strajkuja nauczyciele ;] Donka zaczynaja doganiać wyborcze obetnice, a ten zamiast cos zrobić chowa glowe w piasek i liczy na to że w nieskonczonosć będzie mogl jechać na PRe ktorym codziennie ciemny lud karmia propagandzisci z GW i TVNu ;] Z przykroscia informujemy ze ciemny lud tego nie kupi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 wychodzi na to, ze ten zwiazek zawodowy lekarzy 08.01.08, 22:36 to matoly, na dodatek poszli na skarge do jeszcze wiekszego matola Odpowiedz Link Zgłoś