katolik_polski1 13.01.08, 11:31 PO powinna sie zdecydowac czy chce rzadzic krajem , czy tylko odgrywac sie na politycznych przeciwnikach. Jak na razie dla Ojczyzny nie zrobili nic konkretnego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fly8171 Nienawiść odbiera rozum redaktorom GW! 13.01.08, 11:48 "Wykorzystywali organy polityczne do walki politycznej" Debile. To do czego wykorzystać partie polityczne???? Do zmywania naczyń??? Niech zacznie Chlebowski robotę na zmywaku w Londynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk To raczej kolejny gwoździk Zerro 13.01.08, 15:47 jego "dowody" można jedynie powiesić na gwoździu w wiadomym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
bar_annex Re: Nienawiść odbiera rozum redaktorom GW! 13.01.08, 12:38 Gdzie wycytales ten swoj "cytat", debilu? Mozgi juz sie wam lasuja? Odpowiedz Link Zgłoś
bar_annex Czy to nie Ty z nienawisci utraciles rozumek? 13.01.08, 16:14 Zaczales od pretensji do Wyborczej, ze przez nienawisc zle zacytowali Chlebowskiego, a za kare jego wysylasz na zmywak? A tak w nawiasie, to ile metrow ma twoj "centymetr"? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Mój rozumek nie ma nic do rzeczy..... 13.01.08, 17:59 Tak samo jak mój centymetr. Chciałeś widzieć skąd cytat to go masz. Poza tym moja logika nie ucierpiała. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nienawiść odbiera rozum redaktorom GW! 13.01.08, 13:05 fly8171 napisał: > Niech zacznie Chlebowski > robotę na zmywaku w Londynie!!! **************** też myślę, że to odpowiednie zajęcie dla tego pana ... Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Re: G - a to cham 13.01.08, 14:12 a gdzie powinien pracowac burak G - ktory znieważał pielęgniarki ze swojego Oddziału - kazał im nosi białe skarpetki bo się nie myły a co z Durlikeim najlepszym dyrektorem który nie zauważył mobingu i co z Gazeta która tak walczy z przejawami dyskryminacji - czy pielęgniarka na Oddziale szpitala MSWiA jest godna szacunku i jak to było w najlepiej zarządzanym szpitalu, że na komputerach lekarze mogli instalować jakieś gry - jeżeli mogli instalować gry to któryś z nich mógł zainstalować także oprogramowanie szpiegowskie - jak wyglądała ochrona danych w tym szpitalu [danych gromadzonych w komputerach - także tych gromadzonych chwilowo] - czy Pan dyrektor odpowie za brak nadzoru i bezpieczeństwa czy prawdą jest to co opowiada najlepszy dyrektor Durlik że lekarze na dyżurach w szpitalach oglądają telewizję zamiast zajmować się pacjentami i kiedy wrzecie dyżurki lekarzy przestaną być zamykane od wewnątrz na klucz Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 11:50 ty się katoliku_polski1 zajmij modlitwą do dwoich bożków i odprawianiem swoich guseł - na tyle jesteś wydolny intelektualnie, rządzenie zostaw tym którzy się na tym znają. katolik_polski1 napisał: > PO powinna sie zdecydowac czy chce rzadzic krajem , > czy tylko odgrywac sie na politycznych przeciwnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ty jestes na poziomie wiejskiego rabina ! 13.01.08, 11:58 Takze nie zabieraj glosu w sprawach dotyczacych Najjasniejszej ! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider patrioci korespondencyjni 13.01.08, 12:04 w sprawach najjaśniejszej to ty sie ćwoku nie wypowiadaj bo jak widzę piszesz zza granicy, co oznacza że najjaśniejszą kopnęłeś w dupę i płacisz podatki niemcowi, francuzowi czy innemu irlandczykowi. patriota korespondencyjny, q.. mać. katolik_polski1 napisał: > Takze nie zabieraj glosu w sprawach dotyczacych > Najjasniejszej ! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:10 Komputer mam zagraniczny najlepszej jakosci . Nawet w synagodze waszej nie do pomyslenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:12 a korbka do napędzania też? www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Szczygło trochę cierpliwości 13.01.08, 12:15 Szczygło trochę cierpliwości jak niedługo wszystkich agentów PISuarów ze służb się usunie to wszystko będzie działało i nad wszystkim będzie kontrola. Niestety PISdzielce to takie podłe wszy , które się bardzo trudno usuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Szczygło trochę cierpliwości 13.01.08, 15:50 dornjuan napisała: > Szczygło trochę cierpliwości jak niedługo wszystkich agentów > PISuarów ze służb się usunie to wszystko będzie działało i nad > wszystkim będzie kontrola. Niestety PISdzielce to takie podłe wszy , > które się bardzo trudno usuwa... Szczygło to wypłowiała pluskwa,nieudacznik życiowy, jeszcze śmie skamlać. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:22 To ty taki pier...ny ,glupi katolicki FUCK z zagramanicznym komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:22 sciemniasz, kompa udostępnia ci sąsiad-arab za seks oralny. katolik_polski1 napisał: > Komputer mam zagraniczny najlepszej jakosci . > Nawet w synagodze waszej nie do pomyslenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:23 Inteligentni sympatycy PO zwojowali forum.Z ciebie bije milosc do spoleczenstwa jak z Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:26 Nie jestem zachwycony chamstwem twojego poprzednika. Ale Ty konkretnie możesz z nim stawać do współzawodnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:28 Ja nie uzywam slow wulgarnych-w przeciwienstwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:35 nie chce mi się teraz szukać twoich "kwiatków" ale poziom mniej- więcej katolika popi....dolonego Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:37 1. Kłamiesz - możesz mi pokazać gdzie użyłem? 2. Chamstwo nie polega wyłącznie na używaniu wulgaryzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 18:57 @presentation: Gdzie maac użył w swojej wypowiedzi wulgaryzmów?? Typowe dla osób twojego pokroju, kłamanie i szkalowanie innych nie mając żadnych (!!!) dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:28 chirlider napisał: > sciemniasz, kompa udostępnia ci sąsiad-arab za seks oralny. > > katolik_polski1 napisał: > > > Komputer mam zagraniczny najlepszej jakosci . > > Nawet w synagodze waszej nie do pomyslenia :) ------------------------------------------------------------- Wole Arabow w Polsce jak zydow . Z nimi nie ma przynajmniej klopotow ! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:29 no, i niewiele mozna im ukrasc... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 15:41 katolik_polski1 napisał: > chirlider napisał: > > > sciemniasz, kompa udostępnia ci sąsiad-arab za seks oralny. > > > > katolik_polski1 napisał: > > > > > Komputer mam zagraniczny najlepszej jakosci . > > > Nawet w synagodze waszej nie do pomyslenia :) > ------------------------------------------------------------- > Wole Arabow w Polsce jak zydow . > Z nimi nie ma przynajmniej klopotow ! Przyznaj sie, ty poprostu lubisz ssac napletek :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej_okradajacy_p Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:40 On ten seks uprawia z takim gościem z wielkimi pejsami i jakimś małym berecikiem na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: To odpowiem ci buraku ! 13.01.08, 12:35 do katolik_polski1:tak to jest jak w POpegeerowskich wiochach założą darmowy internet i do tak mądrych urządzeń jak komputery mają dostęp głupy pokroju różnych "chirliderów" Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jestes nie tylko chu_jem ale też antysemitą! grat! 13.01.08, 15:37 nic tylko się cieszyc powinienes prymitywie je)bany! jak ja sie brzydze katolstwem, antysemityzmem i rasizmem slowo daje! nawet nie sądzilem, ze bede sie takimi mendami jak ty bardziej brzydził niż komuchami POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ty jestes na poziomie wiejskiego rabina ! 13.01.08, 12:07 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 11:56 I nic nie zrobią. Wszyscy, co oddali głos na PO, to naiwni ludzie, jak niemowlęta. Wystarczy popatrzeć na ich twarzyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki_uklad_po_wrocil Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organy .. 13.01.08, 12:02 Jak widać medium antypolskie za jakie uchodzi żydowska Gazeta Wyborcza bardzo chętnie powtarza brednie robiąc z nich sensację a tytuły zawsze czerpie z wypowiedzi sfrustrowanych posłów swojej partii, której jest organem propagandowym. Rzygać mi się chce panie Szechter. Czy ten rak, który pana zżera zaspał??? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 12:27 czego chcesz od Zydow? ja lubie szczegolnie Zydowki - sa ciasne i chetne, jak np. Maryja, choc ona obyczajow byla az za nadto lekkich. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 12:31 soulworm napisał: > czego chcesz od Zydow? ja lubie szczegolnie Zydowki - sa ciasne i chetne, jak > np. Maryja, choc ona obyczajow byla az za nadto lekkich ---------------------------------------------------------------- Poruszasz sie na temacie pole minowe ! Zwaz ,kto byl Ojcem jej Syna ! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 12:35 jakis stary brodaty ciul. ze tez ten caly Jozef nie oddal tej szmaty swiniom do dymania... miekki herbatnik. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 12:47 soulworm napisał: > jakis stary brodaty ciul. ze tez ten caly Jozef nie oddal tej szmaty swiniom do > dymania... miekki herbatnik. ----------------------------------------------- Pomylka ! Jozef nie jest ojcem Jezusa . Tylko sam Bog ! Duch Swiety na nia zstapil i chwala Boska ja okryla . Swoja droga dziwie sie ,dlaczego Pan Bog zakryl to wszystko przed narodem wybranym i prowadzi ich do zaglady . Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 15:43 katolik_polski1 napisał: > soulworm napisał: > > > czego chcesz od Zydow? ja lubie szczegolnie Zydowki - sa ciasne i chetne, > jak > > np. Maryja, choc ona obyczajow byla az za nadto lekkich > ---------------------------------------------------------------- > Poruszasz sie na temacie pole minowe ! > Zwaz ,kto byl Ojcem jej Syna ! Ciesla Jozek, to zadna tajemnica...:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 12:06 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Wycieklo troche prawdy........... 13.01.08, 12:20 a w PO wscieklosc.Majac media mogli manipulowac i robic z doktorka ofiare,kata natomiast z Ziobro.Ktos wytracil im argumenty.Trzeba to nazwac po imieniu.PO chcialo po prostu sfalszowac niewinnosc doktorka zeby osiagnac swoj cel polityczny-zniszczyc Ziobro.To sa panowie metody z wczesnego okresu PRL.Komunisci w taki sposob rozprawiali sie z opozycja.Potem wiezienie albo kula w glowe Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Pół prawdy = całe kłamstwo 13.01.08, 12:25 "Wyciekło": to jest kadrowy pracownik PiS z CBA, dostarczył kadrowemu pracownikowi PiS z Rzepy "wyrwany" z większej całości fragment stenogramu. To że wrażenie wywoływane przez ten fragment jest kłamstwem już zostało sądownie udowodnione. Doktor G. został oczyszczony z zarzutów zabójstwa. Jezeli te cytaty są czegoś dowodem to tylko UBeckiego rodowodu PiSu. Zresztą dokładnie w ten sam sposób montując różne wypowiedzi Wałęsy i jego bodajże brata UB kiedyś chciało niszczyć szefa Solidarności. Widać jak to mówi znany kawał "czasy się zmieniają ale pewni ludzie wcale". Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pół prawdy = całe kłamstwo 13.01.08, 12:28 PO na sile chce udowodnic ze doktorek niewinny.On jest winny.I w kazdym szanujacym sie panstwie takie monstrum byloby skonczone.Z pozytkiem dla spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac presentation1broni neoUBeków 13.01.08, 12:39 Kłamiesz. PO wcale nie ma zamiaru "na siłę" tego udowadniać. Przy okazji sprytnie wymigujesz się od skomentowania UBeckich zachowań PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Ubeckie metody? 13.01.08, 12:59 To PO ma w swoich szeregach pelno agentow Ubecji i esbecji. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dokładnie UBeckie. Ujawnianie zmanipulowanej 13.01.08, 13:08 treści rozmów to robota UBecka. presentation1 napisał: > To PO ma w swoich szeregach pelno agentow Ubecji i esbecji. Jakoś dowodów na to nie ma. Dokładnie tak samo jak dowodów na to że UBeków nie ma wśród działaczy PiS. Osobiście znam jednego posła z PiS, który był dośc wysoko w miejskich strukturach PZPR. Prywatnie to nie jest nawet zły człowiek, ale PiS ukrywa takie fakty. Jeżeli chciałbyś już o czymś pisać to o sprawie Jaruckiej. Tak, to była typowo UBecka działalność, i PO ma ją na sumieniu. Tyle że: PiS bynbajmniej nie bronił Cimoszewicza przed fałszywymi oskarżeniami. Cała ta sprawa wydatnie pomogła Kaczyńskiemu. No i druga sprawa. Jednorazowa akcja w stylu UB u PO nie ma się nijak do 2 lat w UBeckim stylu sprawowanych przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ssee Nie karmic trolli presentation1 i katolik_polski1 13.01.08, 12:42 Ludzie, nie odpowiadajcie na posty osobników "presentation1" i "katolik_polski1". To klasyczne trolle. Jeśli uważacie, że piszą głupoty (a macie rację ;), to nic na to nie poradzicie: jedyne, co można zrobić, to ich ignorować. Dyskusja z ich "poglądami" nie ma sensu - one są nieważne, jedyne, co ich interesuje, to wzniecanie kłótni. Proponuję lekturę tego artykułu: pl.wikipedia.org/wiki/Trolling i zastosowanie się do zawartych tam zasad walki z trollami. Pozdrawiam i życzę cierpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod dołączam tetradrachmę 13.01.08, 12:45 www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Nie znam zydowskich przypowiesci 13.01.08, 13:05 Mozesz mi to blizej okreslic ? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Mature zdalem z bialo-czerwonym paskiem . 13.01.08, 13:09 Zydow u nas nie bylo . I dzieki Bogu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisdolniety a powinienes z bialo-zoltym i swastyka 13.01.08, 15:44 jak przystalo na "prawdziwego polaka" Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 13:03 - Jakoś se to weźcie Wojdyłę i spróbujcie odłączyć to, a jak się nie uda to tyle, no bo co, nie będziecie siedzieć cały weekend - mówi doktor G. ************************* wedłg mnie to ludzkie chłopisko, nie chciał aby lekarze cały weekend spędzili w szpitalu ... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: o mój panie! jakie to bydło załgane! 13.01.08, 13:04 Rudy ojciec,ruda matka, rudy dziadek,ruda babka, a Ja takze rudym bylem i Polakow OSZWABILEM z pamietnikow bylego Premiera Polski Donalda Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u Re: o mój panie! jakie to bydło załgane! 13.01.08, 16:51 presentation1 napisał: > Rudy ojciec,ruda matka, > rudy dziadek,ruda babka, > a Ja takze rudym bylem > i Polakow OSZWABILEM > z pamietnikow bylego Premiera Polski Donalda Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u presentation,poszeklu czy katolik polski?? 13.01.08, 16:57 jaka roznica miedzy nimi? zadna zadna kur.wa drugiej ku.rwie nigdy w zyciu lba nie urwie ja nie chce twierdzic że eSBecy i szuje tak głupio przeciw Polsce knują przeciwnie te ścierwa są szczwane i Polsce szkodzą w mordę kopane! > > z pamietnikow ESBEKA Lesia vel presentation1 co spierd..olil z Polski bo mial krew na rekach Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: o mój panie! jakie to bydło załgane! 13.01.08, 13:05 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:DoNotFeedTroll.svg Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organ 13.01.08, 13:06 Szczygło nie wie,że CBa rządzi Kamiński pisowiec,a w prokuraturach siedzą jeszcze ziobrowi funkcjonariusze.Stąd te przecieki.PO szybko wyrzucić Pisowców z tych służb. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Chlebowski wyglądał na spokojnego faceta 13.01.08, 13:07 a tu wyłazi kapiszon. Na dodatek wygląda jak by się bajzlowanie rozkręcało. Jest takie fajne przysłowie - pies szczeka karawana idzie dalej. PO marnuje dobrą szansę na pokazanie ludowej mądrości . Wiem ,że notowania rosną ale nie sądzę by to byłą zasługa ciągłego powtarzania jak do nie dawna było źle bo jak na razie to wcale lepiej nie jest od zmiany rządu a jak zacznie się więcej protestów to będzie i gorzej. A wtedy nici z prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 sprzyngło kapuje kamińskiego 13.01.08, 13:17 Dając w ten sposób alibi to wypieprzenia szefa CBA. rydz szczygły śmieszny gnojek. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: o mój panie! jakie to bydło załgane! 13.01.08, 13:10 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: to POzytywnie nastawiony przestępca 13.01.08, 13:15 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:DoNotFeedTroll.svg Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ten abhaod to jakis intelektualny kaleka . 13.01.08, 13:20 Na poczatek znies mahometanizm ,bo ci ojczyzne zbombarduja ! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ten abhaod to jakis intelektualny kaleka . 13.01.08, 13:41 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:DoNotFeedTroll.svg Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organy .. 13.01.08, 13:16 Dlatego te organy należy przetrzepać. Ale jedynym winowajcą jest Arcywodzuś, który zgromadził wokół siebie bezwolnych karierowiczów. Bo samodzielnie myślący już odeszli, a p.Dorn, w swej naiwności, ciągle jeszcze bezskutecznie coś tam próbuje. Wspomóżcie p.Dorna! Niekoniecznie jedynym wyjściem jest polowanie na kaczki, bo demokracja, podobno posiada i inne mechanizmy! Chociaż polowanie, dzięki swym zasadom, jest najbardziej skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: o mój panie! jakie to bydło załgane! 13.01.08, 13:19 abba15 napisał: > presentation1 napisał: > > Rudy ojciec,ruda matka, > > rudy dziadek,ruda babka, > > a Ja takze rudym bylem > > i Polakow OSZWABILEM > > z pamietnikow bylego Premiera Polski Donalda Tuska. Komentarz: A ja tak prosiłem, żeby z tęgim idiotą pt: "prezentation nr 1", po prostu nie dyskutować! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: do PO: PiS już nie rządzi!!!! 13.01.08, 13:41 krakus24a napisał: > zajmijcie się krajem. ************* czasem myślę, że może lepiej nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
honorny Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organy .. 13.01.08, 13:50 I oczywiscie zupelnie przez przypadek rzepa podaje to info w dniu, kiedy mniej niz zero zostal wiceprezesem pis. Pomyslec, ze to byla kiedys naprawde swietna gazeta. Ktos jeszcze czyta tego pisowego szmatlawca? Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Chlebowski: Politycy PiS wykorzystywali organy .. 13.01.08, 13:52 Jest oczywistą oczywistą, że łajdactwa za czasów (nie)rządów PiS-u były. Dziwią mnie tylko zasrańcy z PO nie potrafią właściwie zareagować na oczywiste draństwo PiS-uarów. PO to ostatnie dziadostwo, które nie potrafi rądzić ( platwormersi sikają np. w gacie na pomrukiwania kleru katolickiego ). Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Chlebowski nie zna historji 13.01.08, 14:34 w polsce zawsze od wiekow wykorzystywalo sie "organy polityczne czy inne" do walki politycznej.kto go zrobil szefem klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 organem dla rudego jest wibrator.................. 13.01.08, 15:15 > ot, to mentalnosc motlochu od POpulistow, Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pisdzielstwo myśli, że cel uświęca środki, ale 13.01.08, 15:21 tak nie jest! nie wolno tak postepować nawet zakładając dobre intencje Ziobry i reszty kaczych jakobinów trzeba powiedziec, ze oni nie mogli łamać prawa, by bronić prawa całą filozogfię pizdzielstwa można opisać sceną z "Krzyżaków", gdy bracia Rotgier i Gotfryd usiłują zabić niejakiego Fulco de Lorche a ich szef Zygfryd de Loewe mowi po tym wszystkim: czemu panie, by twego imienia bronić musimy czynić tyle nieprawości..? to wlasnie filozofia pisdzielstwa łamiemy prawo, bo nam wolno, bo my mamy misję i wlasnie za to, te złamasy powinny siedziec, oczywiscie z niejakim prezesem jarkiem "rozczłapanym bucikiem" powinni siedzieć w jednej celi z Kudłatym:) a oni nie wiedzą , kto to jest Kudłaty! :) HEHE Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś