teraz.k.wy Re: PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycof 05.02.08, 20:08 jarosławie madry,przestan Ty wrcac do przszłości i zwalczac duchy...spójrz wreszcie do przodu..to tyle do Ciebie.! A do reszty...zamknijcie te fobie w pudełeczku,nic się nie wraca! Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarzyszu toberson! Nawroccie sie. Porzuccie 05.02.08, 20:13 pisowskich zaprzancow i zdrajcow Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
mciecwie Wraca czas bezkarności przestępców!!! 05.02.08, 20:21 A czym było zatrudnianie i powoływanie na stanowiska koalicjantów, którzy mieli wyroki i toczące się postępowania ? MC Odpowiedz Link Zgłoś
matbel jak widać czas działalności idiotów też. 05.02.08, 20:24 czemu ten buc nie leczy swoich urojeń. Chyba że ten bełkot to jakas forma terapi? Odpowiedz Link Zgłoś
amara5 Re: PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycof 05.02.08, 20:29 Panie psie na powrozie nie wiem do kogo pan pije mowiac o kompleksie wyzszosci , mysle ze o nikim z PiSu poniewaz nasi przedstawiele sa ludzmi niezwykle inteligentnymi i posiadajacymi prawdziwe tytuly naukowe jak profesor Lech Kaczynski czy doktor Jaroslaw Kaczynski . Nie to co uzurpatorzy z LiDu , ( kwasniewski )czy z PO jak bartoszewski pozwalajacy nazywac sie profesorem , posiadajac zaledwie mature Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jacy uzurpatorzy? wybory są sfałszowane? 05.02.08, 22:32 udowodnij, ze zostały fałszowane lub przepraszaj wszystkich normalnych POlaków, cymbale malowany :) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 05.02.08, 20:38 Były premier i lider PiS Jarosław Kaczyński uważa, że "wraca czas bezkarności przestępców". Myślę że się cieszy bo ma szansę uratować dupsko. LUDZIE !!!!!!!!!!!!!! Nie dyskutujcie z róznymi junkrami i presentationami - szkoda czasu i miejsca na forum. OLAĆ ICH Odpowiedz Link Zgłoś
mic.kor Zaznaczcie na tej internetowej mapce swoje sukcesy 05.02.08, 20:40 Zaznaczcie na tej internetowej mapce swoje PIS'owe sukcesy, które zreazlizowaliście w ciągu 2 lat rządzenia. Chodzi o inwestycje poprowadzone od projektu do efektu ... Dobry projekt w konkursie obroni się sam - miernoty odpadają i zawsze robią najwięcej krzyku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur kiedy rozum śpi budzą się demony 05.02.08, 20:43 powtarzała moja babcia, czyżby rozum Kaczyńskiego zapadł w śpiączkę Odpowiedz Link Zgłoś
skalmark Ostatnie ostrzeżenie, a potem.... 05.02.08, 20:44 Ostatnie ostrzeżenie, a potem Jarek wyciągnie pistolecik i zrobi porządek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavaredu Błazen 05.02.08, 20:45 dość błazna! rzygać się chce. Pomiot na śmietnik! Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 05.02.08, 21:05 najwyrazniej wraca tez czas belkotliwego popluwania rozmowcow przez zasmarkana zalosna miernote... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to bredzi ten pokurcz? ze co? oni walczyli z 05.02.08, 21:25 przestepczością? od kiedy to pokazowe aresztowania pionków, ktorych pozniej sądy wypuszcza i 3 konferencje prasowe dziennie zorganizowane przed idiotę ziobrę są walką z przestępczością? gadaniem walczyli? zagadywali przestepców na smierc? hmmm no chyba ze tak POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
niker33 PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 05.02.08, 21:27 trzeba tego "magika" gdzieś wywieźć bo w Naszym kraju umie tylko straszyć a jak pracował to wszyscy widzieli. Krzywdzili i pomawiali ... Odpowiedz Link Zgłoś
tukot dwa piSSowskie debile 05.02.08, 21:29 "inwestycje z zakresu ochrony środowiska zaplanowane przez poprzedni rząd" - chodzi może o rospudę? a może o oczyszczalnię ścieków pukwaterka? Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx wiec prezes nie musi pekac 05.02.08, 21:40 ...inaczej juz powinien siedziec, chocby za banki mydlane, ktore leca mu z ust, zanim jeszcze cos powie Odpowiedz Link Zgłoś
reky Marne szanse PiS... 05.02.08, 21:51 Naszym przegranym politykom zupełny brak klasy. Porażka PiS-u pokazała skrajny przypadek: to już furia i histeria. Nawet tak opluwane "komuchy" potrafiły godnie przyjąć wyrok wyborów. Opozycja PiS w wykonaniu Prezesa, Prezydenta i znanych przybocznych,to permanentne zagłuszanie swoich niegodziwych zachowań notorycznych w okresie ich rządzenia i wywrzaskiwanie najczęściej wydumanych zaniedbań,przekrętów i zaniechań obecnego rządu (zwłaszcza Tuska). Cel jest jasny-za każdą cenę wrócić na najwyższe stołki. Jako neutralny obserwator tej gry mam przekonanie,że ten cel nie jest możliwy do spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 05.02.08, 21:54 Kto wreszcie odstrzeli tego palanta . Jest nadzieja -jeżeli przestępcy wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Wraca bezprawie! 05.02.08, 22:16 Czlonkowie gangu obcinaczy palcow, Jakubowska i oligarchowie na wolnosci. A co slychac z ta niewinna "lelija" Sawicka???! Tusk, obudz sie albo zgin! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nikt debilu je_bany nie mowi, ze ona niewinna 05.02.08, 22:22 kiedy w idioci z pisdy zrozumiecie, ze łapac przestepców trzeba zgodnie z prawem? ze nie mozna łamać prawa, zeby bronić prawa? kiedy to zrozumiesz, idioto moherowy, co? Polak-ateista nie odzywaj sie, tłumoku, dopoki nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Ja, silesio, wylecze weta z debilizmu... 05.02.08, 22:36 czyli po prostu dam temu bydlakowi kopa w ten pisielczy ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Ja, silesio, wylecze weta z debilizmu... 05.02.08, 22:55 silesius.monachiensis napisał: > czyli po prostu dam temu bydlakowi kopa w ten pisielczy ryj! -------------------------------------------------------------------- .. wzywam cie szczeniaku na pojedynek.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Co tam, olej tego pisielczego bobka... 05.02.08, 23:11 ale ja go lubie - wyobraź sobie jak by było nudno gdybysmy wszyscy mówili i mysleli to samo Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Zgadzam sie, ale taki kretynek to nie jest partner 05.02.08, 23:16 do dyskusji. Dac mu kopa, opluc i obrzygac. No, ostatecznie mozna tez obsikac. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3"tirowo" wracaj na szose,granica odblokowana 06.02.08, 00:31 wet3 napisał: > Czlonkowie gangu obcinaczy palcow, Jakubowska i oligarchowie na > wolnosci. A co slychac z ta niewinna "lelija" Sawicka???! Tusk, > obudz sie albo zgin! Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Jarek kartograf. Mnie się wydaje ,że się nadaje... 05.02.08, 22:21 "Zapowiedział też, że PiS przygotowuje internetową mapę..." Nie ma IV RP to sobie ją w internecie narysują. Każdy będzie mógł wejść i obejść się smakiem. Ciekawe czy na mapie zaznaczą miejsca "przypadkowych" uszkodzeń laptopów. Ja chcę IVRP. Ale bez Kaczyńskich i reszty hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Zamiast odwiertów geotermalnych chcą autanazji!!!! 05.02.08, 22:33 Take to są te wszawe ścierwoliberały, które nie chcą się nauczyć pobożności od świątobliwych autorytetów naszych. Te ścierwy nie mają w sobie za grosz elokwencji i zasad etycznych. Chcą plenić dewiańską zarazę antykoncepcji zboczonej te plugawe belzebuby zaplute. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jestes tylko żalosny, nie jestes zabawny, wiesz? 05.02.08, 22:37 po cholere walisz te swoje dyrdymały? uwazasz sie za jakiegos super cwaniaka? :) jestes tylko zwyklym trollem:) wspolczuje ci... bo widocznie nic w zyciu nie robisz sensownego, skoro tyle energii poswiecasz na to, zeby "swiat" sie o tobie dowiedzial chyba juz czas do psychologa, nie uwazasz? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Element dowodzi zasadności mojej misji społecznej 05.02.08, 22:46 monster1972 napisał: > po cholere walisz te swoje dyrdymały? .... Powyżej element angażuje się aby zniweczyć moje starania w dążeniu do odnowy moralnej zsowietyzowanego społeczeństwa. Ale ja się nie poddam i nie ugnę pod wściekłym atakiem rozbestwionych szwadronów ścierwoliberalnych bojówek opłacanych przez postbolszewickie sekty ateistycznych kapitalistów parszywych. Teraz wiem, że muszę walczyć jeszcze bardziej zdecydowanie i wytrwale nie dotychczas. Umieściłem w ostatnim kwartale 2 tysiące wpisów i pewnie każdy był przeczytany z kilkadziesiąt razy co doja jakieś 100 tys. uświadomionych przedstawicieli ludności naszego kraju. Niech każdy prawy człowiek tak zrobi, a za kilka miesięcy ścierwliberalizm będzie uważany za wstydliwą przypadłość, do której nikt się już nie przyzna. Nie spocznę. Nie poddam się. Za nic! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehehe co za bzdury 05.02.08, 22:58 miałem ci juz nie odpisywać, aby nie pogłębiac twoich paranoi, ale z drugiej strony jak widze z jakim oddaniem popierasz Pis to się cieszę - rób tak dalej, pisz te swoje pościki o scierwojadach - niech wszyscy będa pewni że Pis największe poparcie zdobył w zakładach psychiatrycznych - czego jesteś widomym ( wybitnie skromnym ;-)))))) przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne placebo9999999999 06.02.08, 00:30 ty jestes jeszcze mocniej szturniety niz eSBek-zbieracz dziurawych arabskich kondonow na plazy w Seyne Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 05.02.08, 22:34 Apel do "pisiorów": ludziska, nie ćpajta tak dużo! Jak otwieracie swoje ryje mało, że śmierdzi jak z pisuaru, to w dodatku pieprzycie takie głupoty, że żal dupę ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec bełkotliwe pajace z Pisu 05.02.08, 22:38 nie wiem po co tracić miejsce na zamieszczanie wypowiedzi tych pajaców- chyba tylko po to aby pokazać ich głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: bełkotliwe pajace z Pisu 05.02.08, 22:54 pakulec napisał: > nie wiem po co tracić miejsce na zamieszczanie wypowiedzi tych > pajaców- chyba tylko po to aby pokazać ich głupotę .. nie wiem po co zamiszczac zlote mysli PelO na forum ,typu pakulec, pies-szczeniak, i jakies inne formy robactwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na szczęście Pis padł i nie ma cenzury 05.02.08, 23:01 możesz mnie pokąsac po łydkach ;-) tak na marginesie: czy leczysz się w tym samym zakładzie co placebo99? bo widze że macie z soba tyle wspólnego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis PiS...tak pamietam, masc na hemoroidy toto niszczy 05.02.08, 23:06 po co wy piszecie o tym byle czym? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: PiS...tak pamietam, masc na hemoroidy toto ni 05.02.08, 23:10 wiesz, ci pajace dostarczaja nam wiele radości, co prawda juz tylko 3 lata zostało temu z pałacu - ale chłop się stara - trzeba docenić jego głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Jaki tam z niego chłop? To raczej zawistny czwol. 05.02.08, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: na szczęście Pis padł i nie ma cenzury 05.02.08, 23:27 pakulec napisał: > możesz mnie pokąsac po łydkach ;-) > tak na marginesie: czy leczysz się w tym samym zakładzie co > placebo99? bo widze że macie z soba tyle wspólnego ;-) -------------------------------------------------------------------- ... przystaw sobie pijawke do pika, moze zmadrzejesz, .... Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 05.02.08, 22:40 Po pierwsze: Pan Kaczyński już zapomniał jak to przestępcy typu Łyżwińskiego hulali a nawet rządzili w PiSney-landzie. Poza tym jego rozumienie praworządności jest takie jak carskiego czynownika a później sowieckiego śledczego: jak kogoś "wadza zwierzchnia" wskaże jako winnego to zadaniem wymiaru sprawiedliwości jest go zamknąć i skazać (w tej kolejności). Panie Kaczyński, w krajach na zachód od Bugu po to, żeby człowieka wsadzić do pierdla nawet prewencyjnie potrzebne są twarde dowody a nie luźne sugestie nawet jeżeli te ostatnie wypowiada prezes PiSu. Rozumiem, że Panu jako kauzyperdzie wykształconemu i doktoryzowanemu w socjalistycznej uczelni i będącemu przez to doskonałym produktem komunistycznego wychowania trudno to zrozumieć ale niech Pan albo chociaż spróbuje albo wybierze jakiś kraj na wschód od Bugu gdzie takie podejście do wymiaru sprawiedliwości jest powszechnie akceptowane. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 05.02.08, 22:54 "Wraca czas bezkarności przestępców". Ty Kaczyński jesteś na to najlepszy przykładem. Że taka kanalia jeszcze nie siedzi tam gdzie powinna, to bez wątpienia jeden z cudów Platformy... Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Do lewackich małpoludów! 05.02.08, 23:31 Tu nie ma co się śmiać i głupot wypisywać, sprawy są jak najbardziej powazne.Stare wraca! Zatęchła atmosfera widać, dla lewackiego ciemnogrodu to oaza do robienia przekrętów, złodziejstwa, niszczenia sprawiedliwych i pracowitych. Pocieszające jest to, że w przyszłym roku wybory do samorządów, trochę się oczyści z metów społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Panie Kaczyński, nie liczyłbym na to. 05.02.08, 23:42 Zdziwisz się Pan, jak będą głosować wnioski o pozbawienie immunitetów. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 PiS: będzie mapa internetowa inwestycji wycofan.. 06.02.08, 00:09 Mam nadzieje ze to bedzie ostatnie ostrzezenie a potem powinien strzelic sobie w leb z malego pistoleciku. Spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś