errata21 03.03.08, 13:34 sie kur.wa zaczęly lody Ćwiąkalskiego i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obseerwator Prokuratura: jest nowy prokurator od sprawy Mir... 03.03.08, 13:34 Doświadczony za prok. rej. z Kalisza delegowanego z awansu. Skandal po prostu - co ten Ćwiąkalski sobie wyobraża, tu nie trzeba doświadczenia, tylko rewolucyjnego zapału. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Ćwiąkalski chce łeb ukręcić sprawie 03.03.08, 13:39 Ale tego filmiku z kopertą wichłacz nie przeskoczy ha ha ha cała Polska widziała łapownika morderce Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo a kto tobie łeb ukręcił? 03.03.08, 13:42 Cała Polska widziała niedorobionego "prawnika" Ziorro jak rzucał oszczerstwami, za które będzie musiał bęknąć w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Twoja mama ten łeb poniżej pasa mi ukręcała 03.03.08, 13:51 Ale źle jej to szło wiec dałem kopa w d** mongolskiej K**** A Ziobrze to możeci naskoczyć bo wasz łapownik z filmiku CBA sie nie wybroni za damski h** Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo poniżej pasa to ty masz tylko malutki pistolecik 03.03.08, 16:18 wywłoko cuchnąca PiSuarem a Zi0brze skoczą i to już niedługo tak że końcu zrozumie po co ma odbyt Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 zaczęło się manipulowanie przy sprawach 03.03.08, 13:45 he he a następny prokurator zrobi z łapówkarza G niesłusznie oskarżone niewiniątko ! oj gnojki platformiane przyjdzie na was rozliczenia za te machloje .. przyjdzie, Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Wrescie swoj........... 03.03.08, 13:47 ten ma doswiadczenie zawodowe bo inni nie myslacy jak Cwiakalski nie maja.U Cwiakalskiego wychodzi 9 letni pobyt w PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ...Wrescie swoj........... 03.03.08, 13:57 A z ciebie wychodzi ile lat służenia SB? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Wrescie swoj........... 03.03.08, 14:01 Walesa za to glodowal w rezydencji rzadowej.Ile tam lat odsiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ...Wrescie swoj........... 03.03.08, 14:09 Nie wiem, jego osoba mi zwisa i powiewa. A tobie się to w esbeckim łbie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb No, jaka ulga. Prawda zwycięży wreszcie... 03.03.08, 16:30 Tak trzymać chłopcy. Po odkryciu przez Ćwiąkalskiego afery z komputerem Ziobry mam do niego i jego decyzji bezgraniczne zaufanie... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: No, jaka ulga. Prawda zwycięży wreszcie... 03.03.08, 17:35 Lepij ufać jemu niż wykrowanemu przez propagandę PiS nieukowi- Zbyniowi Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ocxzywiście, niżej profesora nie dyskutujemy... 03.03.08, 21:39 Bartoszewski naszym ideałem... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ocxzywiście, niżej profesora nie dyskutujemy. 03.03.08, 23:16 Skoro mówisz że jest waszym idolem. Moim nie jest bo mówi o Polsce jako państwie katolickim. Odpowiedz Link Zgłoś